Sziasztok!!
Hát, megint itt vagyok, de most amennyire csak tudtam visszaolvastam!
Ez első és legfontosabb az a szomorú hír, amit Tündiékről olvastam! Bevallom őszintén, napokig nem tértem magamhoz és a blogot is többzsörös nekifutásra sikerült elolvasnom, mert nem láttam a képernyőt a könnyeimtől!
Tündi!
Ha még be-be jössz elolvasni minket: Fogadd őszinte részvétemet!!
De ahogy látom, vannak jó hírek is:
Heni!
Nagy nagy gratula az ikrecskékhez!!!
Juca!
Itt is gartula neked is és továbbra is mennek a drukkok!
Évi!!
Neked márak és az elkövetkezendő napokra mennek a drukkok ezerrel!!
Helyzetjelentést kérünk majd!
CsHeni!
Nagyon édes és szép kisfiad van!
Kacsa!
Gratula Timcsa fogacskájához!
Maci!
Te hogy vagy? Pocakfotót mikor kapunk??
Norwell!
Hajrá hugi baba!! Mi is hugiról álmodunk!
Panka!
Ilyen nálunk is volt: Letettem aludni Danit, aztán 1 óra múlva üvöltés és csak mellettem volt hajlandó visszaaludni...
Igaz nálunk jött a fogacska és vele együtt egy jópofa betegség is!
És akkor most egy kis helyzetjelentés rólunk:
Daninak kibújt a 13.-14. foga is, és a fogzással jött egy jó kis megfázás. Ez már lassan 3 hete zajlik és kezdek belefáradni, főleg, hogy elkaptam tőle. Bár ő talán kezd kilábalni belőle, én most vagyok egyre rosszabbul. Tegnap este belázasodtam, így egyre kevesebb esélye van, hogy ebben a hónapban látogasson meg minket a gólya! Amúgy is (talán a fáradtság és az betegség miatt is) "üresnek" érzem magam, amúgy lelkileg, de most nem is reménykedek, hogy összejött a babó.
Az Elevitet azért elkezdtem szedni + Folsavat, aztán majd ha meggyógyultunk a köv. hónapban újult erővel állunk neki tesóbabának!!
Na, most lépek, mert Dani nem hagy ám!! Rákapott a legózásra, de az csak anyuval együtt jó!!
Ígérem most már gyakrabban jövök majd!
Puszi mindenkinek!
Andy