Új privát üzeneted érkezett!

Benszi
Gratulálok és sok boldogságot,egészséget nektek!!!!

Zsókuci
Te egy hős leszel,ha tényleg altatás nélkül vállalod!!!HOgy van a tüdőgyuszid????

Megjöttünk az Uh-ról,a képet sajnos nem tudom felrakni,mert elég elmosódott lett.Drágám annyira ficánkolt,hogy a tarkóredő lemérése is percekbe telt.És képzeljétek integetet nekünk annyira édes volt és olyan jó volt látni.Ki szeretne ma madarat,mert én szívesen megfogom :D Olyan boldog vagyok :D
gabicsibe

Hű, micsoda hírek! :lol: :lol: :lol:
Benszi,
Hatalmas gratula a lurkókhoz! Jó egészséget, sok boldogságot nektek!
Szépen behozta Dóra Balázst!
Kép

Zsókuci,
Vigyázz nagyon magadra, a kezedre meg inkább tedd vissza a merevítőt. A büntetést nagyon meg tudom érteni, velem is fordult már elő egy párszor. :oops: :shock: Amúgy meg tényleg hős vagy, hogy vállalod altatás nélkül, bár lehet tényleg jobb is így, csak most még ijesztően hangzik.

Lippa,
Köszi, aranyos vagy! :D Megvolt az uh, és fejlődnek szépen a drágáim, az egyikük 29, a másikuk 34mm. :D Teszek fel képet, habár az egyikük eléggé elmosódott:
Kép

Gabi,
Örülök, hogy minden ok veletek! :D Képzeld, elvállalt! :wink:

Bibar,
Szeretnék tőled kérdezni, küldök pü-t!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi drága,
Hatalmas gratula! :D:D:D:D Nagyon jó egészséget kívánok! :D:D:D

Ééés, még egy nagyon jó hír:

KISMONI hírek:

"Ma hajnalban megszülettek lánykáink. Petra 2890 és Krisztina 2830 g. Mindketten egészségesek és már ügyesen szopiznak. Puszi Neked és a lányoknak."

Kép

Kép
zsókuci

Hű, mi van itt. Ikres babaeső. :lol: :lol: :lol:
Gratula Kismóninak is, sok boldogságot nekik! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na,érdemes volt benézni!!!! :lol: :lol: :lol:

NUMA,BENSZI,KISMÓNI

NAGYON-NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK!NAGY-NAGY BOLDOGSÁGOT!SOK-SOK TEJCIT!!!!

Hát szuperek vagytok csajok!!!Nagyon jól kihúztátok! :D

Gabi

de jó lehetett,úgy örülök nektek :lol:

Rebe

nagggyon cukik a képek :D :D :D

Lanett

az én kis Falatkám is tök nyügi,egész éjjel fennt voltunk.... :?
Én nem hívtalak.......még :wink:

Vicuska

De jó nagy már ez a Rami-baba!!!És gyönyörűűűű

Napcsi?????

Zsókuci

Jaj drágám,ez most nem egy jó időszak akkor most neked :cry: ,mindig van vmi.Most már túl leszel rajta hamarosan.Hős vagy,hogy bevállaltad altatás nélkül.

Chestikém

majd nekem is küldd el légyszi a tali-vidijót :D

BIBIKE

Merre jársz báránykám??? :lol:

Kép
lukrécia

Jesszusom mi van itt ma :shock:

BENSZI KISMONI GRATULÁLOK! ÉS PERSZE KITARTÁST!
MILLIÓ PUSZI NEKTEK ÉS A BABÁKNAK!
Vendég

Lucia
sajnos nem kaptam meg a privit. Megpróbálnád még egyszer?

Azt a mindenit?? Hol potyognak az ikrek??? Nekem is kell!!!!!!!!! Most Tini következik, utána meg én következnék. :cry: (Lehet, hogy nem is, mert a táblát nem szoktam nézni. Túl fájdalmas)
Vendég

Benszi és Kismoni!
Gratulálok a babákhoz.

Lexi!
Írtam privit. Remélem megkapod.

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Ez a levél se talált ide hozzám. :shock:
Vendég

Lexi:
Próbálj meg rámenni a kimenő levelekre, aztán megint a beérkező levelekre, mert van hogy egyből nem látszik a levél.
Már én is jártam így. Remélem sikerül. Ügyi vagy. :)
Vendég

Sziasztok,

Akik ott voltak a talin, vagy kérték, azoknak privi ment, hogy honnan tudjátok letölteni a képeket és a videót :wink:

Aki ott volt/jelezte, és nem kapta meg, szóljon.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Hűű bekukk és mit látok!

[b]Benszinek és Kismoninak is hatalmas gratula. Ezt az iker babaesőt! [/b]:lol: :lol:

Kép Kép

chesti

Ne haragudjatok nem nagyon tudok lépést tartani, aki kérdezett tőlem az priviben még egyszer, bocsi :oops: :oops:
babatali klippet még nem kezdtem egyenlőre számot kéne találni alá.

Puszi
chesti

Estrella
Már így is próbáltam, de semmi. Tiszta káosz. azért köszi

:wink:
Vendég

Sziasztok,

A babák tiszteletére dobok egy friss táblát :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hű lányok, ezt a babaesőt! 24 óra alatt 6 kisbaba!

Kismoni, rettentő ügyesek vagytok, nagyon sokat gondoltam rátok!!! Isten hozta Petrát és Krisztinát is!!!!!!

Lexi, nem értem. :(

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Numa, Benszi, Kismoni, gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

Numa, gyönyörű súllyal érkeztek a babáid!!!

Benszi, a Tieid is! Dóra szépen utolérte a tesóját!!!!

Lippa, nagyon szorítok, hogy sikerüljön és lehetőleg egy kis fütyis jöjjön a csajok után :wink:

Rebe, klasszak az uh képek!

Zsókuci, jobbulást!!! Bátor csajszi vagy, hogy végül bevállaltad érzéstelenítéssel!

Sok puszi mindenkinek!!!
süni76

Lányok,
Aki küldött nekem privit, az legyen szíves küldje el a monet75@citromail.hu-ra, mert valamiért nem kapom meg az üziket.
(Vikkata, Lucia, Szofi és akiről még nem is tudok. Lécci)
Vendég

Atyavilág!

Jaj de jó!!!!
Imádom a babaesőt!!!!!!!!!!!!

KISMÓNI!
NAGYON NAGY GRATULA!!!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!

lanett

Zsókuci, szerintem jól döntöttél érzéstelenítés-ügyben. Bátor lány vagy!

Chesti, nemsokára akkor futkározhatsz Niki után :)

Gabicsibe, borzasztóak örülök nektek :) Milyen lett a tarkóredő? Én azt sem tudom, milyennek kell lenni :(

Engem Szathmáry doki fog megUHzni hétfőn... mármint ez lesz a genetikai UH. A dokim ma azt mondta, hogy ha kérek majd fotót, kapok... gondolom, fizetni kell érte. Viszont ma voltam nála, és megvizsgált, meg megnéztük a babót, és 48 mm, ver a szíve rendesen, és épp aludt... de aztán pár másodperc mulva felébredt és mocorgott egy csomót. Vicces volt nagyon :D Az egyetlen negatívum a dokim rendelőjében, hogy fotót azt úgy tűnik nem tud adni... kár, de majd hétfőn!

Azt írtad, felejteni szeretnél... a kutyusod? :(

Gina, hű, ilyen korán meg tudják mondani a nemüket? Nem semmi! Kérünk helyzetjelentést és fotókat :)

Rebe, édesek a babók :) Na és ki vállalt el? :)

Kismoni, szívből gratulálok :) Micsoda iker-eső van itt most!!!

Kép
elan

GOMBA, NUMA, BENSZI, KISMONI!

Szívből gratulálok mindannyiótoknak! Sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok!

Kép Kép

Kép
Kép
share

már alig várom ezt a sok kis ikerpárt hogy láthassam,jó kis babeső :P :P

én ma voltam lukviziten,méhszáj zárt,hétfőn uh :wink: Képzeljétek decemberben költözik a schöpfi a kartács utcában egy szép épületet bérelnek szuper körülmények lesznek 2 ágyas szobákkal :P én már remélhetőleg ott szülök :oops: ennek azért örülök annyira,mert igy is magánkorház volt de szar körülményekért fizettem eddig,most meg legalább szuper helyünk lesz/remélem/ :oops: :oops:

Rebe
nagyon jó kis képek :wink: :wink:

Gabicsibe
ari lehetett az integetés,nekünk is 9. hétben olyat beintett :D :D

Zsókuci
köszi a táblát,olyan jó nézegetni :wink: atyaisten már csak 3-an vannak elöttem,nemrég még a 10. voltam :shock: :shock: :shock:

bibar

Jó reggelt!

Bibar de jóóó. :) Hát közeleg az idő. :) Poci fotó van?
Én is pont erre gondoltam, hogy olyan jó nézni a táblát, mennyi mennyi baba. Nekem az jutott eszembe, hogy nem is olyan régen mikor elkészítettem a táblát 3-an ha voltunk benne, baba nélkül...most meg befoglal majdnem egy oldalt :lol:

Share drága hogy vagytok? Mátéról kaphatunk fotót?

Lippa hajrá hajrá kistesó, mennek a kisfütyis babatapik. :lol:

Luki néni hol vannak a Falatka fotók? :) Niki is nyügi, de szerintem ez az időtől lesz. Hogy mennek a mindennapok? Repül az idő úgye? :) :wink:

Vicuska milyen szép Rami baba, :) és szépen növöget. :)
Még még képet. :)

Napcsi el vagy tünve! Nóri babáról is kérnénk képet!

Gabicsibe, szerintem még ma is lehet veled madarat fogatni. :) Puszi a kis integető Pindúrodnak. :)

Rebe nagyon jól kivehető mindkettő kis pöttöm. :)

Gina annyi szép pocakos hónap vár még rád, ne várd a végét. :)

Lanett jót rötyögtem a felfújom a pofám dumán. :) Várunk ám titeket tavasszal!!! :lol:

Lexi szerintem sokan vagyunk akik nagyon együtt éreznek veled, csak nem tudunk mi vigasztalót írni neked. Ahogy Lucianak, és Zsókucinak is "túl kellett élnie", neked is előre kell nézned. Én ezt találtam, nem csak kifejezetten neked ajánlom:
http://www.pszichologia.mlap.hu/

Na mennem kell.

ui: Tegnap Niki oda volt a hóért, azt hiszem ma is megyünk "hógolyózni" :lol: :lol:

chesti

NUMA, BENSZI, KISMÓNI!!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK! Minden elismerésem a tiétek!!!

Benszi!

Nagyon ügyes vagy, hogy eddig kihúztad! És Dórika is szép súllyal született!

Numa!

Előtted még egyszer megemelem a kalapom! Ekkora ikrekről még csak nem is hallottam, még egyes babának is szép súly, nemhogy ikreknek!!!!

Kismóni!

Neked is millió puszi!

Zsókuci!

Annyira jó ez a tábla tényleg! De csak most látom, hogy én vagyok a harmadik a sorban!!!! :shock: :shock: :shock:
Innen üzenem Tininek és Rékának, hogy nem szeretném őket kielőzni!!! Az időpontom 2008.01.08. - ez még hiányzik a táblából. Köszi. Jobban vagy?

Bibar!

Látom Te is nézted a táblában, hogy fogynak előlünk a nevek! :shock: Eddig nem izgultam, de most, hogy csak ketten vannak előttem.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
sharon

Jó reggelt!

Kismoni hatalmas gratula! Isten hozta a babákat!

Benszike itt is millió puszi!

Tegnap jó hosszú napunk volt, egykor indultunk Pestre és hétre értünk haza. Dévény Anna nagyon kedves, de elég elkeserítő körülmények között nézte meg a lányokat :cry:
A tornateremhez tartozó öltözőből nyílik egy kis terem, ott zajlott a vizsgálat, van ugyan az öltözőben egy pelenkázó, de kb. 30 nő öltözök, vetkőzik, Atit kiküldték addig, ácsorgott a bejáratnál, még jó, hogy a vizsgálatra bejöhetett. A gyerekeket állva kell etetni, mert leülni nincs hely :cry:
Mindkét lánykámat hordani kell tornára, de ahogy gondoltam Dorka a "súlyosabb" eset. Még mindig sokszor felhúzva tartja a kis lábait és kifelé fordítja, a fejét is szívesebben tartja jobbra. Ha nem kezelik csámpás maradhat v. diszlexiás lehet. Hozzánk legközelebb Móron van Dévény tornász, mert a Fehérváriak elmentek szülni.
3000 ft/alkalom/gyerek, tehát ha csak egy héten egyszer megyünk, az havi 24.000 :shock: plusz benzin :roll: hát, nem tudom, hogy lesz. Mindenesere a nagyszülőktől karira tornát kérek a gyerekeknek :?
Ma megyünk koragondozásra, nem mondom, hogy voltunk, kiváncsi leszek, hogy itt mondanak-e valamit Dorkára, orthopedián semmit nem vettek észre :(
Totál lehangoló ez a magyar egészségügy, hogy ilyen súlyos kezdetek után, úgy küldik haza a gyerekeket, hogy semmi segítséget nem adnak a szülőnek, ha nem jártam volna utána, akkor szépen visszamaradnának a mozgásfejlődésben, mert valaki valahol szart rájuk :twisted:

Judit

jucicuki

Sharon

milyen jól haladsz,most nézem 34+1 nap!nagyon ügyes vagy!!!!Csak így tovább :D

Chesti

hát most raktam nemrég képet :D ,majd igyekszem :oops:
Nekem a nyügi oka hasfájás lesz,rájöttem :shock:
Tudtok jó homeós cseppet rá csajok?Bár ma felhívom a gyerekorvost.

Zsókuci

egy kis helyesbítés,2250 grammal viszont csak 41 cm-el született Falatkám. :oops: ,légyszi javítsd ki,mégiscsak sértő az a 2200 gramm :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Juci

Hát ez érdekes,amit írtál,pont tegnap néztem a deveny.hu-t hogy mi is elmegyünk.....A héten megyünk orthopédiára és neurológiára.Hát ez szuper,tehát ha azt mondják minden ok,akkor is érdemes elvinni a gyereket a Dévénybe. :shock:
Majd írd meg mi volt a koragondozáson.

Kép
lukrécia

Luki!

Szerintem érdemes elmennetek, ez a vizsgálat ingyenes és nektek még közelebb is van, mint nekünk.
Bár Ati szerint úgyis mindenkinek azt mondja, hogy persze járjon tornára :lol: de mindenképpen szerettem volna, ha látja egy szakember és azért neki elég nagy tapasztalata van.

Írok du. ha megjöttünk!

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
Te milyen ügyes és tájékozott vagy. Én még erről nem is hallottam. Elképesztő, hogy az ember vérét szívja a védőnő, de érdemi információval (legalábbis az enyém és a hugomé) nem tud szolgálni. Az is erősen elgondolkodtató, hogy van megoldás a problémára, de ha nincs pénzed, akkor véged. Ez a nyomorult ország cserben hagyja a gyerekeket. Könyörgöm, mire fizetjük a tb-t???? Semmi bajom a nyugdíjasokkal, de nem a babákat kellene nagyobb gonddal és odafigyeléssel ellátni. Ők a jövőnk......... Ahogy én látom, Te meg fogod találni a megoldást, de ez az egész akkor is gusztustalan. Megint benne van az, hogy az ember a gyerekeiért bármit megtesz, bármit kifizet.
Vendég

Lexi!

Sajnos az ember kénytelen tájékozódni, utána járni a dolgoknak, ha azt szeretné, hogy a gyerekei rendben legyenek :cry:
Bár szerintem ilyen esetekben kórházi gyógytornászt kellene biztosítani TB alapon, de álmodik a nyomor :(
Megoldjuk valahogy, egyenlőre lemondunk a babausziról ( 15500/hat alkalom ), úgyis azt mondta a Dévény Anna, hogy várjuk vele, együtt a kettő nem menne anyagilag.
Gusztustalan ez az egész, de majd lesz valahogy.

Puszi!

Judit

Ui.: sajnálattal olvastam, hogy megint nagyon magad alatt vagy. Bárcsak tudnék segíteni!

jucicuki

Most beszéltem a gyógytornásszal, nem biztos, hogy tud fogadni bennünket, hatvan gyereket kezel egy héten :cry:
Szombatig visszaszól, hogy meg tudja-e nézni őket.

Judit

jucicuki

Kismoni!! Nektek is tiszta szívből gratulálok!! Micsoda egy nap!!!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kismoninak is hatalmas gratula Petrához és Krisztinához!

Benszi sms-ét úgy tolmácsoltam,ahogy Ők írták és ugyan azt nem írták,hogy császár volt-e,de mivel csak 2 perc különbség van a Babák között,ezért gyanítom,hogy igen :wink: !

Rebe nagyon jók a képek,mégha egy kicsit elmosódott is!Gratula a szép méretekhez!

Süni nagyon-nagyon aranyos Vagy,köszönöm szépen!

Lexi megszakad a szívem,amikor olvasom a soraidat,de nem szabad feladnod!Hidd el,hogy Valaki arra vár,hogy Te lehess az Anyukája!

Chesti Neked is köszi a kisfütyis babatapikat :D !Képeket és a klippet is nagyon köszönöm,most töltöm!

Zsókuci Neked is köszi a képeket és a klippet!

Juci nagyon szorítok,hogy elvállaljon Benneteket a gyógytornász!Nem elég,hogy ilyen drága,még nem is biztos,hogy beférte hozzá,azért ez szörnyű :evil: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Juci

na én is ezt hall9ottam,hogy könyörögni kell a tornáért :? :?

Kép
lukrécia

Chesti,Zsókuci nagyon jók képek,viszont a videókat nem tudom lejátszani :( .Vagyis a másodikat igen,de csak 29 másodpercet,vagy ennyi is összesen :roll: ?

Minden Baba gyönyörű,Kismamik is csodaszépek :D :wink: !

Lippa

lippa

Juci!

Megnéztem az újabb fotókat, gyönyörködtem a lányokban, olyan szépen fejlődnek! Amit meg a fejlesztésükről írtál, egyszerűen felháborító! :evil: Igaza van Lexinek, a védőnő ilyenkor hol van?! :x

Mi holnapután megyünk UH-ra, már alig várom, több mint egy hónapja nem láttam Somát!
ballagyo

Zsókuci
a filmet én sem tudtam lejátszani :oops: :oops: de a képek nagyon jók :wink: :wink:

Lippa
továbbra is megy a drukk a kiskukishoz :wink: :wink: :wink:

Sharon
na látod,végigmész az úton rendesen :wink: :wink: már csak 2 és te jössz :P :P ügyesen kihuzod :wink:

bibar

HAhó!

Először is nagy gratula az ikreknek és anyukáiknak- az összesnek!

Benszi és Kismoni!Ügyesk vagytok!

Chestikém, biztos én vagyok a béna, de a mp nem akarja lejátszani a rar kiterjesztésű fájlt. Mire kéne átneveznem, hogy működjön? Vagy csak ki kell bontani? Segíííts!!

Bibar

Mit tudsz még a Söfiről?, dec 12-én megyek uh-ra, mondták, hogy lehet már az új helyre kell menni. Hol van a Kartács utca? Lehet, hogy mégis elkjezdek spórolni az ott szülésre, én nagyon elégedett voltam az elsővel is. Igaz nagyon jó szobában voltam akkor is. Valahogy fázok az Istvántól. A szivemhez nőtt a söfi.

Tényleg ki is a dokid? Biztos mondtad már, :oops: de nem emlékszem. Mennyi lesz az össz? Doki, kórház, szülésznő?Ha gondolod priviben. Én csak annyit tudok, hogy egy szülés 135e, a babagondozási díj pedig 15e és ezen felül van a doki és a sznő, ha fogad az ember. Nekem nagyon jó volt a szülésznőm, őhozzá is ragaszkodnék.

Kép
Kép
zuzmó

Gratulálok én is az újabb babákhoz.

Rebe,
nagyon jó az UH képed, sajnos mi múlt héten nem kaptunk, remélem a következőn nem felejti el a doki bácsi.
toldikrisztina

HÚ!

Megnéztem, 13. kerület. Hát elég messze van, de nem hisztizek, ti meg Fótról jöttök, talán nektek egy icipicit közelebb is lesz.
Remélem ott jobban lehet majd parkolni, mint a mostani helyen :D

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmo
igen a 13.ker-ben van,nekünk közelebb van és nagyon szép lesz állitólag,no meg igen a parkolás az agyamra ment a kórháznál :shock: nekem a Villányi a dokim.azt mondta az ár nem változik 135+15,csak annyi a változás hogy amit a dokinak adsz azt is a pénztárba kell befizetni és ők adják majd a dokidnak leadóztatva :oops: :oops: hááát ez nem tudom miért jo...én nem fogadok szülésznőt mert a Villányinak megvan a saját embere és nem szereti ha más van vele,de állitólag mindegyik nagyon jó.szóval szerintem jó lesz :P :P

bibar

Bibar!

Az én szülésznőmet is a dokim ajánlotta, megmondta kivel szeret együtt dolgozni és döntsem el, hogy akarom-e meg fogadni vagy sem. Ez annyiból volt jó, hogy a ctg-ket is Ildi csinálta nekem a 36. héttől és közben meismerkedtünk, kérdezhettem tőle mindenfélét illetve sokmindenre felkészített, amire nem is gondoltam így mire szülni mentünk már nagyon közvetlen kapcsolatunk volt és jól esett, hogy nem egy olyan nő matat a lábam közt akit akkor látok először. Nagyon sok múlott azon, hogy ő ott volt, többek között az is, hogy nem kellett császározni és a szülés után is gondomat viselte, akkor is bejött hozzám amikor nem dolgozott, csak beszaladt valamiért. A szoptatásban is nagyon sokat segített, mert először nagyon bénák voltunk. A szobában én voltam az egyetlen akit a dokija és a szülésznője is naponta kétszer megnézett :lol: Nagyon jól esett.

Ezt csak azért írtam le, mert nekem ez így nagyon jó volt, de természetesen ezzel nem azt akartam mondani, hogy bármiben is hiányt fogsz szenvedni. Biztosan jó oka van, hogy Őt választottad és valószínűleg mindent meg fognak tenni azért, hogy jól érezd magad. Egyébként én is azt halottam, hogy mindegyik jó - hát ennyi pénzért! :lol: Szóval ....., bár még messze van de egyre inkább ott szeretnék szülni. Asszem elkezdek gyűjteni. Ruhát egyenlőre úgysem vehetek, minek?! Hajjaj, lassan elkezdek magadni!

Kép
Kép
zuzmó

Móni
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!!

Rebe
Jók a képek!Majd meglátod a következő hihetetlen lesz mikor már mocorognak :D örülök,hogy elvállalt :D

Juci
Egyik reggel volt a mokkában az alapítványról és Liptai is és az ott lévő anyukák is nagyon dicsérték és nagyon sokat fejlődtek a gyerekek.Remélem elvállalnak és kitudjátok majd fizetni.

Sharon
Látod már a 34.-et töltötted,olyan ügyi vagy!!!!

Elan
Igen,sajnos,miatta nem voltam szombaton :( akkor ment el tőlünk :cry:

Zsókuci
Köszi a képeket és a videjót :D

Chesti
Ha kész van én is kérem!!!

Lippa
Millió babatapi!!!!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Tokodi doktor is észrevette, hogy nincs rendben Dorci nyaka :lol: , tornáztassam otthon :shock: :roll: , mondtam, köszi, megyünk "Dévényre".
Lilust mondtam, hogy nem figyel, vinnem kell neurológushoz. Mikorra van időpont: február :!: :!: :!: Persze magánrendire befértünk december 6-ra, gondolom egy tizesért. Gusztustalan :!: :twisted:

Na mindegy, lényeg, hogy rendben legyünk. Koponya UH dec 11.

Megfint nem fogunk unatkozni.

Puszi!

Judit

jucicuki

Elan,
Aki Gabit is, maradtam ott! :wink:

Bibar,
Örülök, hogy a méhszáj zárt :D , megy a drukk a hétfői uh-hoz!

Juci,
Remélem elvállal a gyógytornász! És tényleg felháborító, hogy amire kellene, arra bezzeg nem adnak pénzt, old meg ahogy akarod. :evil: Jó sűrű programotok lesz, remélem mindent rendben talának.

Chesti, Zsókuci,
Jók a képek! :P

Ballagyo,
Szorítok neked a pénteki uh-hoz!

Gabi,
Nagyon sajnálom a kutyád! :cry: :cry: :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi! Gratula az ikrecskékhez! Végül milyen szépen megnőtt a nagylány is!! Érdemes volt benntartani ilyen sokáig!

Kismoniéknak is nagy gratula!

Chesti! még csak most volt időm megnézni Niki 1 éves videóját. Hát fogjuk a hormonjaimra, és erre való tekintettel be merem vallani végigbőgtem az egészet. Arra gondoltam a mi kicsi Benedek koboldkánk is ugyanezeken fog végigmenni és annyira meghatódtam. Azóta is a fejemben van a szöveg néhány része. :D

Ballagyo! Csak most látom hogy Soma lesz a kisfiatok neve. Az tök aranyos, nekem is tetszik.

Velünk minden rendben van, még most próbálunk szépen összeszokni itthon, de képzeljétek el nagy az örömöm, mert van elég tejem. Szépen tud szopikálni és elég is neki. Imádja a cicit, mikor már jóllakott akkor is igényli, hogy úgy aludjon el, hogy a szájában van. Nem akarunk neki cumit adni, így hagyom neki, hogy csinálja, Ranschburg Jenő szerint ezzel a komfortszopizással meg lehet előzni, hogy cumizzon. Délutánonként szokott egy kis patáliát csapni, először azt hittük fáj valamilye, de kiderült csak unatkozott. Olyan okos baba, hogy igényli már most hogy játsszunk vele. Éneklünk neki meg iderakjuk odarakjuk, hogy tudjon nézelődni, néha picit elszunnyad aztán megint keres valami érdekes látnivalót. Ma is délután 3tól 6-ig ez ment. Most pedig peluscsere és szopizás után édesen alszik. Bocsi, hogy ilyen sokat írtam magunkról, de nem tudok betelni a kisfiammal és ezzel az érzéssel hogy anya lettem. Sziasztok, Gomba
gombahölgy

Juci!

Elhiszem mennyire eleged lehet a kritikán aluli magyar eü-ből. Pedig Fehérvár elég nagy város, azt hinné az ember ott több lehetőség van, ha gond van a babákkal. El sem tudom képzelni velünk mi lenne, sötét Somogyban, ha szakemberre lenne szükségünk! Sok erőt és kitartást kívánok nektek, remélem a torna segíteni fog!

Bibar, Luki !

Igen, megy az idő, de még jó lenne 1 hónapot kibírni. Elég sokszor érzem, hogy feszül a méhszájam körül, remélem nem nyílik tovább. Hétfőn megyek dokihoz. Már izgulok, mindig motyóval megyek, de még nem akarom elővenni, a kocsi hátuljában van. Hihetetlen, hogy már csak ketten vannak előttem!

Gabicsibe!

Megvan a bűvös 12. hét!!!!

Ballagyó!

Tuti minden rendben lesz az UH-n, de azért írj, hogy mi volt.

Kép

Kép
sharon

Chesti!
Ha látnám előre hogy minden oké lesz,nem várnám a végét!De már most így az elején annyi baj volt velünk meg van is,hogy már nagyon várom a májust!De azért vannak pozitív gondolataim is,csak sajnos több a negatív! :oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Sziasztok,

Lexi,
Ne aggódj, előbb-utóbb az „öreg bútordarabok” is bebabásodnak. :D Tojáshéjas… na persze, te vénség :wink: A lényeg, hogy én nem adom fel, hogy anyuci lehessek, úgyhogy neked sem lehet!!! Punktum :wink: És én hiszek Luciának, hogy az élet szép, csak néha nagyon igazságtalan és kegyetlen, de várom, hogy újra szép legyen, sőt olyan szép legyen, mint még sosem… Remélem, hogy hamarosan Te is újra érzed a vágyat, és azt, hogy újra bele tudsz vágni. Néha nekem is lelkifurdalásom van, hogy ilyet érzek, de: várom már nagyon, hogy újra mehessünk. És csak bízni tudok abban, hogy a sors nem ismétli meg önmagát. Mert az számomra is a végső megsemmisüléssel lenne egyenlő. De HISZEM és AKAROM, hogy minden jó legyen, és végre anyuci lehessek… és ne csak 7 napig… :cry: Szóval ne húzd sokáig, mert ketyeg az a rohadék biológiai óra, és kár lenne az esélyt csökkenteni a sikerre az évek múlásával. Persze mindenképpen helyre kell még addig billenned, kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!!!!!

Szofi,
Aranyos vagy, köszönöm. Igen, most jól összejött. De remélem, ha minden rossznak vége, onnantól csak jó dolgok következnek majd. Unom már ezt a sok orvoshoz járást, de ha ez az ára, akkor legyen :wink:

Lippa drágám,
A mai babatapi adag: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Puszillak!

Vicuska,
Nagyon kis husi Rami a képeken! :D És milyen nagy már :shock: Nem semmi méretek :wink:

Lanett drága,
Ahogy utánaolvastam a mandulaműtétnek, nagyon megoszlanak a vélemények. Remélem, hogy tényleg gyorsan meglesz, a doki 15 percet mondott, bár ebben azért kételkedem… :roll:
Remélem is, hogy meglesz a jutalma. :wink:

Gabicsibe,
Köszönöm, már jobban vagyok. Tüdőgyuszi szerencsére elmúlt, illetve nem lett teljesen az.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babócával! Éésss… most látom, betöltötted a 12. hetet :D:D:D:D:D

Rebe,
Még nem tettem vissza a merevítőt, bár már néha eszembe jutott… Annyira utálom. :cry:
Nagyon szépek a képek, gratulálok, hogy szépen fejlődnek!! :D:D:D:D:D

Lukikám,
Puszillak! Már várom a tavaszt, és remélem akkor majd mehetek hozzátok Falatkázni :oops:

Bibarci,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. :D

Chesti,
Nálatok hó van??? Akkor irigy-birigy vagyok :wink: Puszillak sokszor!

Sharon,
Hurrá, betöltött 34. hét! :D Már csak 6 hét… mennyire rohan az idő, félelmetes… :shock:

Judit drága,
Remélem sikerül bejutni a gyógytornára, annyira durva, hogy ennyit elkérnek, és nincs rá támogatás… :?

Gomba,
Nagyon örülök, hogy elég a tejcid! :D Puszi!

Gina,
Azért próbálj pozitív lenni! MINDEN rendben lesz!

Szép álmokat mindenkinek, legyetek jók :wink:

UI: bocsi, ha valakinek nem írtam, de nagyon fáradt vagyok már :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Valószínűleg azért kevesebb a hitem, mint Neked, mert én ennek a terhességnek álltam úgy neki, hogy a dolgok nem ismétlődhetnek meg. Ebben hittem az utolsó pillanatig!! Azt hittem még egy babát nem vehetnek el tőlem............. Akkor nálam már megvan a végső megsemmisülés :oops:
Persze értem, hogy mit akarsz mondani és köszönöm. Nemcsak Neked, mindenkinek. :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?