Sziasztok,
Lexi,
Ne aggódj, előbb-utóbb az „öreg bútordarabok” is bebabásodnak.
Tojáshéjas… na persze, te vénség
A lényeg, hogy én nem adom fel, hogy anyuci lehessek, úgyhogy neked sem lehet!!! Punktum
És én hiszek Luciának, hogy az élet szép, csak néha nagyon igazságtalan és kegyetlen, de várom, hogy újra szép legyen, sőt olyan szép legyen, mint még sosem… Remélem, hogy hamarosan Te is újra érzed a vágyat, és azt, hogy újra bele tudsz vágni. Néha nekem is lelkifurdalásom van, hogy ilyet érzek, de: várom már nagyon, hogy újra mehessünk. És csak bízni tudok abban, hogy a sors nem ismétli meg önmagát. Mert az számomra is a végső megsemmisüléssel lenne egyenlő. De HISZEM és AKAROM, hogy minden jó legyen, és végre anyuci lehessek… és ne csak 7 napig…
Szóval ne húzd sokáig, mert ketyeg az a rohadék biológiai óra, és kár lenne az esélyt csökkenteni a sikerre az évek múlásával. Persze mindenképpen helyre kell még addig billenned, kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!!!!!
Szofi,
Aranyos vagy, köszönöm. Igen, most jól összejött. De remélem, ha minden rossznak vége, onnantól csak jó dolgok következnek majd. Unom már ezt a sok orvoshoz járást, de ha ez az ára, akkor legyen
Lippa drágám,
A mai babatapi adag: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszillak!
Vicuska,
Nagyon kis husi Rami a képeken!
És milyen nagy már
Nem semmi méretek
Lanett drága,
Ahogy utánaolvastam a mandulaműtétnek, nagyon megoszlanak a vélemények. Remélem, hogy tényleg gyorsan meglesz, a doki 15 percet mondott, bár ebben azért kételkedem…
Remélem is, hogy meglesz a jutalma.
Gabicsibe,
Köszönöm, már jobban vagyok. Tüdőgyuszi szerencsére elmúlt, illetve nem lett teljesen az.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babócával! Éésss… most látom, betöltötted a 12. hetet
:D:D:D:D
Rebe,
Még nem tettem vissza a merevítőt, bár már néha eszembe jutott… Annyira utálom.
Nagyon szépek a képek, gratulálok, hogy szépen fejlődnek!!
:D:D:D:D
Lukikám,
Puszillak! Már várom a tavaszt, és remélem akkor majd mehetek hozzátok Falatkázni
Bibarci,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton.
Chesti,
Nálatok hó van??? Akkor irigy-birigy vagyok
Puszillak sokszor!
Sharon,
Hurrá, betöltött 34. hét!
Már csak 6 hét… mennyire rohan az idő, félelmetes…
Judit drága,
Remélem sikerül bejutni a gyógytornára, annyira durva, hogy ennyit elkérnek, és nincs rá támogatás…
Gomba,
Nagyon örülök, hogy elég a tejcid!
Puszi!
Gina,
Azért próbálj pozitív lenni! MINDEN rendben lesz!
Szép álmokat mindenkinek, legyetek jók
UI: bocsi, ha valakinek nem írtam, de nagyon fáradt vagyok már