Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!!

ÉLek én is ,csak mivel egy gépünk van még kb. egy hétig ezért nem jutok ide...

Anikó,Viol

Én osztom az álláspontotokat.Tényleg jó volt "csak" egy gyerekkel.MIndent megkapott,jól el is kényeztettük,most isszuk a levét!
De olyan jó volt 8 év után ujra babázni.Olyan megnyugvás volt számomra.Fergeteges érzés.
Hogy miért vágyom még egy babára?Sokszor magam se tudom,mert eléggé kivagyok ettől a kettőtől is a nap végére.. :D :roll:

Juti
jó babázást!!!
Vendég

Sziasztok!

Tesótémában. :lol:
Mivel én is nagycsaládban nőttem fel, (két bátyám van) ezért mindig is több gyerekről ábrándoztam. Egyenlőre azonban mi is "pihenő-álláspont"-on vagyunk e téren.
Talán azt még nem is mondtam, hogy szülés után 10 nappal derült ki, lepény-visszamaradásom volt. Na, azonnal műtét, két hét kórházi fekvés a pici babukámmal :( , közben bakteriális fertőzést kaptam, belázasodtam. :cry: Akkor azt hittem már sose jövök haza onnan. Szóval nem volt nehéz 40 kg-ra fogynom. :cry: S hát valószínűleg még most is ennek iszom a levét. Persze babóca mindent feledtet. S ha ő nem lett volna ilyen jó baba, háááát nem tudom mennyire lettem volna képes kezelni a helyzetet.
Ennek ellenére tudom hogy mégegyszer szeretnék babázni. :) Egy fiúcska még olyan jó lenne a lányok mellé. :lol: Olyan szempontból kifejezetten szerencsésnek érzem, hogy Adél már "készen kapott" egy nagytesót :lol: , akivel imádják egymást. :lol: S bár tudom hogy sokminden történhet még, rengeteg múlik azon, hogy mi hogy állunk hozzájuk.
Mostanában meg olyan gyakran eszembe jut, hogy mi lenne ha.....
Aztán akkor arra gondolok hogy itt vannak anyuék és a keresztszülők, akikre tudom hogy Adélca bármikor, bármiben számíthat. S ez megnyugtat.

Kicsit más téma. :)
Talán valamelyikőtök már tapasztalt hasonlót. Én még ilyet nem hallottam és nem is olvastam. :shock:
Adél naponta egyszer még szopizik. Kb. egy hete azonban a bal cicit eltolja magától. :shock: De csak a balt, a jobb oldaliból vígan szopizik továbbra is. Nem tudom mi lehet vele a problémája, tejci még mindig van benn. Miután szív kettőt, elkerekednek a szemei és veszettül tolja el magától. :shock: :roll: A másikkal nincs semmi problémája.
Bocsi, lehet hogy hülye a kérdés :oops: , meg eléggé le is részleteztem :oops: :oops: :oops: , csak kíváncsi vagyok, hogy volt-e valakinek hasonló, vagy hallottatok-e ilyesmiről?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Szia Gyöngyi!

Nézd meg a www.lll.hu oldalon, ott biztos írnak erről. Régen olvastam ilyenről, de mivel nekünk nem volt ilyen problémánk, nem maradt meg. Talán nem jön belőle olyan könnyen, mint a másik ciciből? Csak találgatok 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Nálunk Kincső ma megette a mandarinomat, megkóstolta, és nem tágított, folyamatosan hártyáznom kellett, mert türelmetlenül topogott előttem :shock: . Remélem, nem csináltam kárt vele...
Ti mikor adtatok a gyerkőcnek gombát?

Anikó

Kép[/url]
quito

Halihó!
Hú azt hittem megint 100-oldalt kell olvasnom és nem!!

Viol!Igen szar,hogy nem megyünk,de így jött össze nagyon honvágyam van szept. végén voltunk otthon kicsit hosszú lesz karácsonyig,de majd csak átvészelem valahogy!
Én ebbe a hány gyerek témába most nem folyok bele,de lehet,hogy nálunk is úgy hozza majd az élet,hogy Levi egyke lesz!Soha nem lehet tudni!
Hát az a szerencsétlen szarvas meg majd csak ide ér valamikor! :D :D :D :D :D
Te így ráérsz a suliba netezni?Ejnye-Ejnye!! :lol: :lol: :lol:

Katus!Jobbulást nektek!!!

Reni!Te,hogy érzed magad?

ábizsani!Szerencsés vagy,hogy otthon melózol kellemest a hasznossal!Nagyon kivirultál öröm nézni!Szépek vagytok!!

Kép
dzsezmin

Wirág!Nálunk ez a probléma már születésénél volt csak a jobból szopizott a balból pár szívás és már nem is kellett neki két hét múlva el is ment a tej!De nem tudják mitől lehetett!

Kép
dzsezmin

Gyöngyi

Nekem is hasonló volt,de pont forditva.A jobbat tolta el és abalbol szopizott.Aztán megprobáltam lefejni,és képzeld alig volt benne valami.HAmarosan el is ment abbol,de csak abbol,a balból még egy honapig szoiptattam.Ki érti ezt??
Vendég

Anikó!Én detto úgy vagyok ahogy te!Nekem is a munka kikapcsolódás és nekem is jót tesz,hogy dolgozhatok,új embereket ismerhetek meg és ha úgy van elmenjek szórakozni!Ez már nagyon kellett és hiányzott is!Szal mi ilyenek vagyunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Ja és miért mondtál le?

Kép
dzsezmin

Gyöngyi, én fogzáskor tapasztaltam, hogy szívesebben szopizott az egyik oldalon, de próbálkoztam mindkettővel és szépen visszaállt a régi rend. Most is szopik ezerrel :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

KAtus!!!!!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég

Katus nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
dzsezmin

Katus!Irtam privit!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Rik, Dzsezmin!

Köszi :D

Dzsezmin, nem jött privi :( küld el légyszi az email címemre az biztosabb.

Szép napot!

katus78

Sziasztok!

Katus-nagyon boldog névnapot kívnok sok szeretettel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó- azért mondtam le, mert a helyettesi munka csak papíron tart 7.00-15.00 óráig, valójában szinte mindig 6-7 körül keveredtem haza, hétvégén be-bementem dolgozni, mert vmi mindig elmaradt. Igazán elmélyült munkát a suliban csak 3 után lehetett végezni, mikor a kollégák és a gyerekek hazamentek (és akkor jöttek a kollégisták :twisted: ). Ez nem volt gond, míg Kincső csak egy álom volt, de most valóság az én drágám :lol: , vele szeretnék lenni, nem pedig állandó lelkiismeretfurdalással küszködni, hogy se a munkában, se otthon nem teljesítek a saját elvárásom szerint. Aztán meglátjuk, mi lesz a valóság, mert nemcsak a munkakörről mondtam le, hanem a vele járó viszonylag szép fizetésről is :evil: :twisted: ...

Én tegnap sütöttem próba-karácsonyi sütit, isteni finom:
6 dkg liszt, 1 cs vaníliás cukor, fél citrom reszelt héja és leve, 10 dkg híg méz, 5 dkg cukor, 2 tojás, 20 dkg kókuszreszelék, fél csomag sütőpor. Robotgéppel összezutyulni, sütőpapíros tepsin kis halmokat formázunk, 175 fokos előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt halványsárgára sül. Már az illata is karácsonyi :P .

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus!
Isten éltessen sokáig
:wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!

Nagyon boldog nevnapot!

Gabo!

KÖszi jol vagyok, mar semmi rosszullet, jo az etvagyam is. Hogy terhes vagyok igazabol csak a növögetö pocakomrol veszem eszre. :)

Viol!

Ha jo emleskszem Te kerdezted meg mennyi volt a konyha. 30 euroval volt leertekelve es igy 60Euro! +5 postaköltseg

Kép
Kép
reni76

Zilia!

Most gyorsan visszaolvastam az elözö oldalon, hogy mit is kerdeztel. Szoval jun.18-an van az idöpontom az elejen eleg pocsekul voltam, de mint mar elöbb is irtam mar minden okes.
Persze mar mindenki tudja a csaladban, hogy soginöek mikor probalkoznak nem tudom. Miota terhes vagyok es ö tudja nem beszel velem. :roll: Feltekeny vagy mit tudom en. De erröl nem is akarok itt irni, mert hosszu a sztori. Valami pszihesen nem okes a csajnal az tuti.
Karacsonyra nem megyünk haza, majd csak aprilis elejen. Mar megvettem a repülöjegyeket is. Meg anyu jön majd januar közepen.

Szep napot mindenkinek!
RENATA

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Ittvagyok! Jót babáztam, és megyek is még, amíg tehetem, aztán jön majd a saját. Tök jó, annyi mindent tanulok. És annyi mindenről gondolom már most, hogy másképp fogom csinálni....ez biztos mindenkivel így van, ahány ház, annyi szokás.

Sziasztok!

jutiboszi

Sziasztok!

Katus! Boldog Névnapot Kívánunk! :) :) :)

Anikó!
Ha jól emlékszem :oops: , te említetted hogy baba-mama klub lesz a jereváni védőnőknél. Az holnap lesz? Vagy mikor?
Jön valaki?

Kép
wirág&

Csajok!

Köszi a válaszokat, közben végigolvastam őket.
Anikó! Azaz oldal nagyon jó! Meg is kérdeztem egy szakértőt. :roll: Mondjuk azt tanácsolta, hogy a legközelebbi nőgyógyászati vizsgálaton mondjam meg a dokinak. :shock: Állítólag nagyon ritkán, valamilyen betegség is állhat a háttérben. :shock:
Persze még legalább 10 dolgot felsorolt ezenkívül. Szóval bármi lehet. Fog, rossz tartás, rossz élmény...nem tudom. Egyenlőre azért még kínálom neki, de egyenlőre nincs változás.

Gyöngyi

Kép
wirág&

Wirág-most olvaslak csak: ma lesz 10kor!!! Gyere, ha még tudsz! Örülök, hogy tudtak vmi tanácsot adni, remélem, segíteni fog. Próbáld végig az összes praktikát.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Nem tudom mi a csoda van. Adél még alszik. :shock: Hajnalban jó sokat kukorékolt. Remélem nem lesz beteg. :roll:
Még meglátjuk odaérünk-e?
Köszi az infot! :)

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi!

Nagyot aludt Adél :lol: :lol: :lol: :lol: , dec.3-án a Lenkey utcai védőnőknél lesz baba-mama tali, 10kor!!! Mi oda is megyünk.

Megyek, felrobbant a máj a mikróban :shock: . Elég csúf.....

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!!

Katus, nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!

KépKép
viol81

BOLDOG NÉVNAPOT VIRÁG!

Kép

Zsani, rég voltál, gyere ha tudsz! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Csajok!

Egyszerű és gyors kaja:

Baconbe betekered a csirkemellfiléket, sorba berakod egy kiolajozott jénaiba, kevés fokhagymát dugsz közé, be a sütőbe, és kb. 40 perc alatt alacsony fokozaton kész! Se só, se fűszer nem kell rá, esetleg egy kis bors. Ma ezt találtam ki, és valami isteni!!!!! Lehet rá satjszószt önteni, vagy tejfölös ubisalátával, hmmmmm.....Jó étvágyat!!!

jutiboszi

Sziasztok!

Huhh, kemény nap áll mögöttünk. Adél minden másodpercemet "kikövetelte". Kész roncs vagyok. Az ínye teljesen duzzadt. Most nyugodt éjszakában reménykedem.

Jó Éjt Mindenkinek!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok Csajok!!!

PEtrát is elérte a nátha...reggel fél 5 óta fent vagyunk.... :cry: Kedve van hála az égnek,de a zsepit nem ereszti a kezéből :?

Mit szóltok az éjszakai villámlás,dörgés,hószakadás----hoz??????????
Eszméletlen volt!! :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Rik-mi nem hallottunk semmit :shock: Ez a csöpp hó volt ekkora dérrel-dúrral????

Gyöngyi-emlékszem az ilyen napokra :? , később is lesz :twisted: :twisted: Hétfőn gyertek a Lenkeybe!!!

Kicsit dicsekszem :oops: :oops: :oops: :
1. Megjött a Nivea-nyereménye Kincsőnek!!!!!
2. Tegnap az én ügyu babám gyalog elsétált az Ősz utcából a Kodály térig, babakocsi nélkül!!! Kicsit sokáig tartott, mert minden ház alapzatát, amelyek terméskőből készültek, tüzetesen meg kellett vizsgálna (főleg, ha még pinceablak is volt :roll: ) és egy bokron sem maradhatott hó :lol: :lol: . De örültem neki, ezután majd csavizgatunk így is. 2x felkérezkedett, de nem sokat kellett vinnem, csak pihizett aprócskát :lol: .
3. Apja megnyugvására végre integetett neki pá-pá-t :twisted: :twisted: :twisted: Mindig ez volt a vita köztünk: már minden baba integet, csak Kincső nem! Hát, mindenre meg kell érni :wink:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó

Háromszoros gratula!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok !

Anikó, nagyon ügyi a lányzód tudod most ismerkedik a világgal :lol: .A süti recepted jól hangzik ki is fogom próbálni.Mi az a nívea nyeremény erről asszem én lemaradtam?

Reni, soginőddel ne törődj bizti bántja, hogy neki nem jött össze a baba nektek meg igen.Lényeg, hogy te jól vagy és vigyázz is magadra.Mit szeretnétek? Jó soká jöttök, akkorra már szép nagy pocid lesz.5 nappal későbbre vagy kiírva mint ahogy Alexandra született.Anyud meg gondolom már várja a januárt.

Névnaposoknak sok boldogságot!!! :lol:

Rik,pici lánynak jobbulást!Hogyhogy csak egy gépetek van?

Hála minket idáig nem kapott el semmilyen nyavaja.Tegnap, tegnapelött voltak nálunk Alexandra kisbarátai látogatóba és mennyire élvezte a gyerektársaságot.

Zília

Kép
kertész ákosné

Jobbulást Mindenkinek!!!

Virágnak boldog névnapot!!!!!

Anikó, nektek pedig gratula!!!! :) Mi van a csomagban? :)

Bocs, h rövid vok, suliban vok, mindjárt házivizsga... :lol:

Dorkának megvan az új ágya, most a nappaliban áll, már csak véglegesen össze kell állítani. Gábor összeállította, már látom hogy fog kinézni, csak még össze kell ragasztani, epedaléceket betenni, lekenni, stb. De olyan szééép. Dorka már bele is lépett a keretbe, leterítette a földre a takaróját, és ott üldögél mindig... :lol: Csak hát erről majd már lemászik a kisasszony... :? Vége a jó világnak, hogy otthagyva elalszik egyedül... :roll: :oops: :P

Cajok, ki mikor - mennyi idősen - tette ilyen ágyba a gyereket??

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Mirának mi annak idején átalakítottuk a rácsoságyát, és ilyen gyerekágy lett belőle. Ekkor volt 2 éves, addig rácsosban aludt. Hidd el, jobb amig abban alszik. Bár nekünk szerencsénk volt, Mira nem volt vándorlós, így mindegy volt, hogy rácsos-e. De sok ismerősömnél ilyenkor kezdenek vándorolni a gyerekek.
Noel is még rácsosban alszik. Majd szerintem tavasszal-nyáron Mira emeletes ágyának alsó szintjén fog aludni. De most olyan jó így, mindenki kussban van éjjel. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Anikó! Nekünk még nem jött meg a könyvnyeremény. :-(
Gratula az első sétákhoz! :-)

Rik! Mi is hallottuk éjjel a dörgést, villámlást, el is ment az áram.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

A nyertes bébim:
Kép

Kriszta, bevallom, már én lemondtam, hogy küldjék, mert lejárt az 1 hónap és azon belül ígérték.

Megyek, hiányol a hisztisem :twisted: , ma csak 40 percet aludt, tiszta dili már :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Köszi a köszöntést!

Virágnak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Anikó!

Jól hangzik a recept :D ki fogom probálni! :D

Rik!

Jobbulást!
Én is felébredtem éjjel a nagy dörgésre, hirtelen azt sem tudtam mi van :? :shock: :P :lol:

katus78

Anikó!

Gratula! :D Nagyon édes Kincső! :D

katus78

Viol!

Mi pontosan október 20-án alakítottuk át az ágyat, szerencsénk volt, én most is csak beteszem, aztán alszik, igaz néha 100szor kiabál, hogy anya, de nem jön ki sem elalvásnál, sem éjjel, sem reggel, megvárja még bemegyek....(kopp-kopp)

Vizsga remélem 100%-os lett! :lol:

Kép

Kép

katus78

Köszi csajok!Petra hihetetlen de csak 10 percet aludt reggel fél 5 óta.Eszméletlen náthás.Ruhazsepit vettem elő,mert a pappirtol olyan piros már az orra.Most nem csipi annyira azt mondja.NA az orrszivás....az egy kész rémálom.Ketten fogjuk le,és igy is meglép... :?

Anikó

mennyi mindent kaptál!!!
Szerontem már uton van Krisztiék csomagja is!!!

KAtus
én se tudtam mi van először.Ültem az ágyban és azon gondolkoztam hogy felrobbant valami a háézba?Hallgatoztam tovább és akkor megint dörrent.Mint nyáron.KI érti ezt???

Zília

Olyan jó hogy gyakrabban jössz!!
KIvette GYulám a processzort az én gépemből,igy most az müködésképtelen.Asszem a héten már lesz nekem is.Szar nélküle be kell hogy valljam.Lehet függő vagyok??? :shock:

Viol

Rékának 2 évesen lett igazi nagy ágya.Ő ügyesen abban aludt(Hát persze hiszen egyszobás lakásunk volt,látott belőle minket :lol: )
Petrának másfél évesen.Ügyesen kimászott hátrafele----éjjel is :shock: Szoval voilt sok együtt alvás.Akkoriban irtam is Nektek.Amiota elköltöztünk és nem Rékával van egyszobában,azota csak átkiabál nekem,hogy ANYAAAAAAAA!!Aztán megyek.Szoval nem jön ki.ÉS ALSZUNK EGYEDÜL!! :lol:
De szerintem ha Dorka aludt eddig egyedül sőt hiszen egyedül ügyesen elaludt,szerintem ezután is fog!!!
Mikor kezdi a bent alvást???
Vendég

Ja Anikó!

Nyeretem a múlt héten a lotton 1195ft-ot :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!

Csupa szerencselánya van itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ágy- most sutyiban figyelek, mi válik be :oops: :oops:

Katus-de édes Máté, ahogy alszik! Milyen szék van mellette? Használja, szereti? Hol vettétek? Kincsőnek gondoltam egy ilyenre, mert nem ül székre (igaz, nincs is itthon az ő méretében :oops: ).

Rik-szegény Petrus!!! Mi tegnap tettük el a porszívót, mert Kincső már kihúzta a dugaszát és mindig reklamált, hogy dugjam be...Kicsit uncsi volt már :twisted: :twisted: Neki akkor javult a náthája, mikor citromfűolajat tettem a szobai párologtatóvizébe és a fürdővízbe. Az eukaliptuszolajat csak nappal használtuk, mert hihetelen éber és élénk lett tőle :twisted: :twisted: :twisted

Zília-az nlcafe-n volt a pályázat, itt szóltak a lányok és neveztünk.
Ezzel a képpel:
Kép

Ezt meg csak úgy, ha nem baj, hajmosás után:
Kép

Megyek, fürdés, aztán tanulás, mert szombaton ZH-t írok :evil: :x :evil: :x .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Milyen dörgés-villámlás? Mikor volt ez? mert én fennt voltam, de csak azt érzékeltem, hogy nagyon fúj a szél, és esik a hó. Aztán csönd. Jaj, de félelmetes. Ilyenkor villám?! Megbolondult ez az időjárás!

jutiboszi

halika!

köszi a tippeket! igazából az eddigi ágyát már elvitték, most egy 60*120-asban alszik, de az olyan kis picike... :roll: az új az 80*160-as, az meg olyan botár nagy, anyu szerint majd a pasikat is ebben fogadja! :lol: na a lényeg, hogy én már betenném az újba, valószínű hétvégére meg is lesz, arra gábor lekeni meg kb arra ígérték bele a matracot is. eddig egyedül szépen elaludt, de nemtom, nem bízok benne, hogy most is így lesz. éjjelente sincs már fent régóta. meglátjuk. :P

erika,
ajajajjj, jobbulást a kicsi lánynak!!!! olyan rossz, pláne, ha szegénykém nem engedi a porszívózást... pedig az jó lenne...

katus,
ááá, de édes, hogy alszik!!!! :) azt meg épp kérdezni akartam, hogy lesz a tesóval? ott lesz máté szobájában?

KépKép
viol81

Anikó,
ó, a kis hableány!! :) és megtűri a sapit a fején? nem veszi le és dobja bele a vízbe? :) hogyhogy nem a végére hagyjátok a hajmosást? nem utálja? itt nagy az utálat... még sír is. de ez van, meg kell mosni. a hajszárítóval már megbarátkozott, előbb-utóbb a vízzel is meg kell. mondjuk akkor is elkeseredik, amikor engem lát lemerülni a vízben... :roll:
jah, amúgy meg figyelj csak, én is azt teszem... :wink:

KépKép
viol81

katus,
köszi, de 100% biztosan nem lesz... :lol: de hoztam a formámat! nem volt vészes, most word-ből volt, holnap op.rendszerek...

KépKép
viol81

Nercsi!!!!!!

HOgy vagytok?? :) nem tudjátok még a nemét? :roll: :wink:

Katus,
szokott minket Erika olvasni? Vagy írjak neki mailt?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?