Hello, húúú, annyit írtatok, hogy alig bírom végigolvasni!!
Judy, ha gondolod, csütörtökön 9-kor találkozhatunk a Gyár utcai turki előtt, aztán onna majd megyünk tovább.
Ja, már foglalom is a helyet az Isolabellába........ oké, rendben is van! Lefoglalva!!
A te nevedet, és telszámodat adtam meg!!
Márti, remélem a 3. vizsga azért lesz ötös, hogy ne csak beugró legyen!! Jó a képed, de én már láttam iwiwen!!
Andesz, jelöltelek iwiwen!! Már vissza is jelöltél, így gondolom gondoltad, hogy én vagyok!! Majd mesélj, mi volt NST-n.
Chrissy, tök jópofák a képek a kisfiadról. nem lehet jó apa nélkül csinálni a megszokott dolgokat!
Vicuska, laptető, remélem szerencsét hoz! Ma apát "dolgoztasd meg" rendesen
Nati, nem kell mindig rosszul lenned ahhoz, hogy tudd, hogy terhes vagy!! Nyugi, élvezd ki minden pillanatát inkább!! Vigyázz az úton, te nagyon sokat vezetsz!!
Mindenki vigyázzon az úton, ma reggel csak kb 1 km-t mentem kocsival a védőnőhöz, de 20-30-as sebességgel, tök csúszott.
Maci, bejutottam a védőnőhöz, igaz, csak 9.20 körül ért be, de bent voltam nála. Mondtam neki, hogy tegezzen, úgyhogy tegeződünk. Megnézte a terheléses vércukromat (itthon ettem mindenfélét, nem csak a szokásos zsemle-tej kombinációt) és 5 lett a cukrom. Tök jó. Eddig 7 kg-ot híztam, nem tudom, mennyi jön még fel... Meglátjuk.
Holnap megyek BB-hez, már várjuk. remélem minden oké lesz. Ma a v.nőnél hallgattunk szívhangot, olyan volt, mintha sok-sok ló vágtázna
Vikike, de izgi, kezditek a tesó projectet. Csak ugyanúgy, mint Levinél, semmi rágörcsölés, és pikk-pakk lesz pozitív teszted!!
Ja, ma végre tanultam
az államvizsgámra. (csak 2
tétellel vagyok kész, de az is jobb a semminél....) Átírtam magamnak a kidolgozott tételeket, ahogy én adom majd elő. Így sokkal könnyebb. Szóval ezért nem jövök mostanság olyan sűrűn. Na de majd dec. 15 után, le sem lehet majd valkarni a bnetről. Bár apa már unja, hogy itt lógok ilyen sokat...
Na eldugulok mára, most apával wc sarokszelepet szerelünk, aztán meglátjuk, még mit kell csinálni.
Puszi