Új privát üzeneted érkezett!

Laptető!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!

Hajrá, mindent bele! Remélem sikerül elcsábítani apát! :D :D :D
Vendég

Látod, mondtam én, hogy a követkző laptető a tied lesz!!!
Vendég

Chrissy!

ezt a laptetőt neked köszönhetem,tényleg 50-enként vált,számolgattam :oops: :P
Vendég

Nincs mit! Örülök, hogy sikerült! Csak így tovább!

Amúgy igen, ilyen ügyes már Martinka, néha mi is meglepődünk rajta!

Keresek pár képet, amíg itt a lap tetején vagyunk!
Vendég

Sziasztok

megjöttem, megírtam, Hát lehetne jobb is, igazából 5ösnek kéne lennie ahhoz, hogy ne kelljen vizsgáznom szóban, mert amúgy csak vizsgabeugró. :?
Holnap melírozzák a hajam!!! Úgy izgulok, a barátnőm csinálja, aki fodrász és ő vágta le ilyenre a hajam, szóval ügyes.
Na hát azért leszünk páran a talin. Én mindenkinek örülök! Andesz, ne aggódj, még biztos lesz olyan, amire Ti is jöttök, elhiszem, hogy 2-3 héttel szülés előtt valahogy nem esik jól kimozdulni...:)
Viki én se csináltam semmi hőmérőzést, azt se tudom hogy kell (na jó, pár dolog már megragadt a fejemben mióta olvaslak Titeket) tesztet is csak 2-t csináltam, de az első még negatív volt, az első hónapban. Aztán a 2. + lett...most eszembe jutott, milyen jó érzés, remélem, aki még nem élte át, nagyon hamar megtapasztalja!!! :) Anya szerint én is olyan vagyok mint ő: rám néznek azt terhes leszek :D
Nati, köszi az aggódást, nem is volt tele úgy a busz, csak késett 10 percet, az se vészes. Pedig direkt bementem korábbival. Féltem ám nagyon, hogy nehogy ne legyen helyem vagy sokan legyenek...mikor álltam a megállóban, elkezdtem szédülni, úgy leültem volna, de akkor ki kellett volna állni a tömegből és mögéjük kerülök...szerencsére hívott 1 szaktársam és elterelte a figyelmem magamról :D
Andesz, bejelöllek én is jó?
Judy, jaja vigyázni kell már, én is ezen gondolkodtam, hogy mekkora gáz lenne, ha elvágódnék a csúszós kövön...inkább totyogtam én is, mint a sz*rógalamb.
Szilvi, aki így vezet mint a szomszédod, meg is érdemli...sajnos általában nem a felelőtlen szívja meg jobban...úgy izgultam apáért, ő 4kor indul Pákozdra minden nap! a védőnőm nekem is rugalmas, meg általában itt van az utca végében, csak beugrom és előadom magam...:)
Chrissy milyen kreatív lettél! :) Annyira jó lehet látni hogy fejlődik a babád!!
Gabi, hogy megy? :):)
Bessy, ha nem dolgozol esetleg, tényleg gyere ám a talira, mindenkit szeretettel várunk!! én is tök újonc voltam az első tali idején, igaz lányok? :)
Vendég

Vicuska :D :D reméljük nem bánja Laptető, hogy picit csaltunk... :lol:
Vendég

Andesz
Tesóm is gondolkodik "körmölésben". Neki van hozzá türelme és érzéke is.

vikike
35 év körüli. A legszebb, hogy a lánya ott ült a háta mögött. Idióta egy manus... A megnyilvánulásai minősíthetetlenek.
Csodálkozok is rajta, hogy még nem törte össze magát.

Vicuska
Ejha! Apa biztos be fog indulni, nem kell kétszer szólni neki. :D
Gratula a laptetőhöz!!!!! Mostmár semmi nem ment meg a babótól. :D :D :D

Márti
Nekem is az utca végén van a védőnőm. :D
Vendég

Bocs: Ani, örülök, hogy jobban vagy!! Persze hogy nem haragszunk, ha babó nem enged el! :)
Alexa, mi mindig mást csinálunk. Most szeretnék hagymás rostélyost rendelni anyától Szentestére, olyan régen volt már...tavaly úgy csináltuk, hogy én főztem ebédet 24-én, anyáék eljöttek, ettünk, aztán mentünk hozzájuk estére! :)
Kata, Krixta, merre vagytok?
(T)Andi, gyere ám, ha van valami híred! Továbbra is szeretettel várunk! Hogy vagy? Pici Gréta rugdos már?
Vendég

Hajrá Vicuska! :D :D :D
a sulit szeptemberbe kezdtem,a barátság házába jártam minden szombaton,februárba vizsgáztam!
Ez a tanfolyam,manikűr,pedikür,és műkörömböl áll! az ára kb 200 ezer forint volt,anyagokkal eggyütt!
Akinek van kézügyessége,merem ajánlani,mert jól lehet vele keresni,de a lényeg,hogy szépen dolgozz!
Én amúgy imádom! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani! Én is örülök, hogy jobban vagy és persze semmi gond, ha a picurkád miatt nem tudsz jönni!

Andesz! Jelöllek én is iwiw-en!

És akkor pár sztárfotó Martinkáról! Majdnem betojtunk neki a nevetéstől:

Kép

Kép
Vendég

Folyt.köv:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vicuska éljjjjjen laptető, akkor apára fel!!! :D

Kép
Kép
Kép
vikike_

Chrissy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az első téma hogy sikerült?? véletlenül nyúlt a szádba??
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

szerintem megtalálta a nyelved, és elhatározta, hogy neki is van ilyen!
Vendég

Márti!

Nem! annyira kapálódzott szopi közbe, hogy elmarta és tépte, mint az állat!
Vendég

Mennem kell ne haragudjatok, Levi felébredt! Pusz mindenkinek!

Chrissyy mégegyszer, nagyon édes Martinka :D !

Kép
Kép
Kép
vikike_

:D
ha már képek: ez tegnap készült, büszke vagyok rá, egész jó kismamás sztárfotó lett! (jajúgyvárommárhogyénisfeltegyekpiciAtikárólképeket!!!!!)
Kép mi
Vendég

Andesz
Hű, ez a 200 rugó elég húzós. :shock:

Chrissyy
Nagyon jók a képek. :) Zabálnivaló, ahogy nyújtogatja a nyelvét. :D
Vendég

Chrissyy!
Nem semmik a képek Martin babáról! :D
Nagyon édi!
Vikike!Levi baba is nagyon édi! :D
Na csajok,lelépek,készülődök doki bácsihoz!
Már nagyon izgulok! :D
Majd megpróbálok este jönni! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! Drukkolunk és várunk este!
Vendég

Köszönjük, mi is odáig vagyunk tőle! Apa ma kezdte a délutánt két hét táppénz után, minden baja volt, hogy mennie kellett! Lemarad a fürcsiről, meg a böfiztetésről. Este agyon fogja dögönyözni a pici fiát!

Márti, nagyon jó lett a kép! így jobban látni, mint msn-en!
Vendég

Lassan a távozás hímes mezejére lépek.
Hülye egy szél fúj... Még jó, hogy hoztam sapkát. :P
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Szilvi!

Neked is szép estét és vigyázz magatokra nagyon!
Vendég

Chrissy!

nagyon édi Martin baba :lol:

Márti!

tök jó ez a kép,nagyon művészi :wink:

Andesz!

drukk dokihoz :D
Vendég

köszikösziköszi! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok,

Jól elszórakáztam az időt odabent. Mindenki mindent tudni akart, így du 3-kor jöttem el.

Nagyon most nem tudok reagálni, de gyorsan visszaolvastam, hogy kik jönnek.

Vikike
Márti
Chrissy
Krixta
Anita
Szilvi
Judy
Bessy?????

Szóval fő, beszélek Katával, ő már nagyon profi az asztalfoglalásban. Én a számukat sem tudom.

Szép estét. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello, húúú, annyit írtatok, hogy alig bírom végigolvasni!!

Judy, ha gondolod, csütörtökön 9-kor találkozhatunk a Gyár utcai turki előtt, aztán onna majd megyünk tovább. :lol:
Ja, már foglalom is a helyet az Isolabellába........ oké, rendben is van! Lefoglalva!! :P A te nevedet, és telszámodat adtam meg!!

Márti, remélem a 3. vizsga azért lesz ötös, hogy ne csak beugró legyen!! Jó a képed, de én már láttam iwiwen!! :P

Andesz, jelöltelek iwiwen!! Már vissza is jelöltél, így gondolom gondoltad, hogy én vagyok!! Majd mesélj, mi volt NST-n.

Chrissy, tök jópofák a képek a kisfiadról. nem lehet jó apa nélkül csinálni a megszokott dolgokat!

Vicuska, laptető, remélem szerencsét hoz! Ma apát "dolgoztasd meg" rendesen :lol: :oops: :wink:

Nati, nem kell mindig rosszul lenned ahhoz, hogy tudd, hogy terhes vagy!! Nyugi, élvezd ki minden pillanatát inkább!! Vigyázz az úton, te nagyon sokat vezetsz!!

Mindenki vigyázzon az úton, ma reggel csak kb 1 km-t mentem kocsival a védőnőhöz, de 20-30-as sebességgel, tök csúszott.

Maci, bejutottam a védőnőhöz, igaz, csak 9.20 körül ért be, de bent voltam nála. Mondtam neki, hogy tegezzen, úgyhogy tegeződünk. Megnézte a terheléses vércukromat (itthon ettem mindenfélét, nem csak a szokásos zsemle-tej kombinációt) és 5 lett a cukrom. Tök jó. Eddig 7 kg-ot híztam, nem tudom, mennyi jön még fel... Meglátjuk.

Holnap megyek BB-hez, már várjuk. remélem minden oké lesz. Ma a v.nőnél hallgattunk szívhangot, olyan volt, mintha sok-sok ló vágtázna :wink:

Vikike, de izgi, kezditek a tesó projectet. Csak ugyanúgy, mint Levinél, semmi rágörcsölés, és pikk-pakk lesz pozitív teszted!!

Ja, ma végre tanultam :wink: az államvizsgámra. (csak 2 :oops: tétellel vagyok kész, de az is jobb a semminél....) Átírtam magamnak a kidolgozott tételeket, ahogy én adom majd elő. Így sokkal könnyebb. Szóval ezért nem jövök mostanság olyan sűrűn. Na de majd dec. 15 után, le sem lehet majd valkarni a bnetről. Bár apa már unja, hogy itt lógok ilyen sokat...

Na eldugulok mára, most apával wc sarokszelepet szerelünk, aztán meglátjuk, még mit kell csinálni.

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata, én is így vagyok, tételeket dolgozgatok kifele, sajnos még csak egy szimpla vizsgaidőszakra...:(
Vendég

Márti!

Te mit tanulsz??? :roll:
Vendég

magyart...:D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, hogy megint mennyit írtatok! :shock:

Mindenki tanul? Én is. Holnap valami vizsga lesz, kicsit most már parázok.

Nem megyek már a héten melózni, azt mondta a kollégám hogy inkább maradjak nyugodtan a seggemen. :) Hétfőn kezdem megint a melót, addig pihike van.

Jók a képek Chrissyy. Márti én is láttam már iwiw-en az új képed. :)

Nati, ugye megkaptad a neves táblit? A freemail-es emilcímedre küldtem.

madiani

Sziasztok!
Andesz! Mi volt a dokinál és nst-n?

Kriszta! Már ti is végeztetek, nálatok mi volt?

Ma annyit nyűglődtem Martinnal, hogy nem tudtam semmit sem csinálni, még enni sem. Eszik, bukik egy csomót és utána megint éhes. kész vagyok, holnap elmegyünk a doktornőhöz, hátha tud vmi okosat mondani.
Nem panaszkodni akarok, de le kellett írnom, mert nem jó magamba folytani!

Remélem nem szúrja el a csütörtöki talit!

Most úgy ahogy elvan, és végre eszem egy kis rakott krumplit.

Nem tudom jövök-e még ma, de ha nem, akkor szép babás álmokat mindenkinek!

Holnap jelentkezem! Jó éjszakát mindenkinek!

Sok puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!!

Azért nem voltam ma mert hazajött 10kor a párom mert nem tudtak dolgozni...átmentünk Krisztiékhez picit aztán mentünk turkiba..megint vettünk pár picur ruhát:)
A dokitól nemrég jöttünk,minden rendben van!:)
A picur még mindig csak 70%osan de kislány..mindene okés, a méhszájam is zárt..a doki nagyon rendes volt kérdezte hogy megnyugodtam-e már most hogy túl vagyok a 24.héten..hihetelen hogy erre is emlékszik a sok kismama mellett...olyan kis boldog lettem hogy minden rendben...és este a párom csinált nekem tejbegrízt...:)
Sajnos Andiról lecsúsztunk pedig elég korán mentünk..remélem minden rendben van velük..azaz veletek!:)

A talival kapcsolatban én nem 100% hogy megyek mert azt hittem elmarad és már szerveztünk mást a párommal de még nem tudom hogy lesz:(

Ani
Maradj is otthon,a pihenés sosem árt...

Márti
Nagyon szép vagy a képen és gömbölyödsz rendesen:)Milyen melír lesz a hajadban?

Vicuska
Grat a laptetőhöz,muszáj hogy szerencsét hozzon neked is!:)

Szép álmokat lányok!!Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Szép estét!
Ez ám a termés :lol: :lol: 6-tól idáig olvastam vissza! :shock: :lol:

Mindenkinek küldöm a nevem aki kérte :)

Viki!
Éljen az új babaprojekt!

Ani!
Örülök, hogy jobban vagy!
Kiegészítés a tábliba: vércs.:A+ , segédanyag:Elevit, E-vitamin

Vicuska!
Nagyon szép a kertetek! Nálunk nem volt ekkora hó! :?

Nati!
Köszi, én is válaszoltam... :)

Chrissy!
Gyönyörű a kisfiad! És, hogy micsoda képeket vág... :lol: :lol: :lol:

Márti!
Remélem, be tudod pótolni az elmaradt vizsgákat. Csak gondolom ez még plussz fejfájás :evil: Vizsgázzanak a Volánosok helyetted. Miattuk nem értél be :lol:

Én nem tudok menni a talira, érezzétek jól magatokat. A következőre megyek :!: Ha babás leszek, én már az elejétől nem dolgozhatok, úgyhogy időm lesz, mint a tenger 8) :D

Nem tudom, hogy válaszoltam-e mindenkinek :oops: Ha nem, bocsi :oops:
bessy76

Bessy!

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de majd legközelebb. Köszi a bókot Martin nevében is, mi is majd meg haltunk a nevetéstől.
Várom én is privibe a neved, hogy be tudjalak jelölni iwiw-en!
Ja, és kívánom, hogy te is mielbb babás legyél! Én nagyon imádtam és baromira hiányzik a nagy pocakom, de a kicsi fiam azért kárpótol. Bár, ha látok egy nagy pocakos kismamát, mindig mondom magamban, hogy de jó neki!
Vendég

Chrissy!
Privi ment :) Köszi a jókívánságot!

Vicuska!
Az előbb kimaradt: gratula a laptetőhöz :!: :!:
Apára fel :oops: :lol:
bessy76

Megyek nézni a Barátok közt-öt.

Jó éjt mindenkinek.

Holnap megyek az altató orvoshoz. Remélem altatható vagyok :oops: :roll:
bessy76

Bessy!

Bejelöltelek én is iwiw-en, és köszi a privit! Remélem minden rendben lesz holnap, majd szorítok!
Én is nézem a Barátok közt!
Vendég

Sziasztok!
2222-es a méhszájam,ami azt jelenti,hogy már 1 ujjnyira nyitva vagyok!Dokibácsi szerint,bármikor szülhetünk! :D Elég lenne egy erősebb vizsgálat,és beindulna a szülés! :)
Erősen emlegette,hogy vasárnap Ő lesz ügyeletben! :D
Amúgy Bence méretei jók,a lepény viszont kezd elöregedni!
Na jó éjt mindenkinek,holnap majd jövök!

KépKép
KépKép
andesz78

Húúúúú, Andesz, ez nagyon izgi!!!! :lol: :lol: Kíváncsi leszek, meddig bírod!!! :wink:

Krixta, örülök, hogy rendben van minden!!!! Most már megnyugodhatsz!! :wink:
Melyik turkiban voltatok?? Miket vettetek???

Bessy, drukk holnapra. Biztosan altatható vagy!!

Jó éjt!

Kép

Kép

hoppá

Krixta!

király,hogy minden tuti nálatok :lol: túl vagy a mumus héten,most már nem lesz semmi gond :lol:

Chrissy!

remélem Martinkával nincs semmi komoly baj :roll:

Andesz!

hűha!!!!!!!!!lesz itt babaeső!!!!drukk :wink: :wink: :wink:

Bessy!

holnapra szurkolok,hogy altatható légy 8) majd gyere :P
az msn-em nagyon nem akar működni :evil: :shock:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bessy,bejelöltelek!Biztos minden oké lesz holnap! :wink:

Kriszti!Nagyon zabálnivaló Martinka,könnyesre nevettem magam a képeken!Ugye mennyire meg tud nevettetni egy ilyen csöppség?Hihetetlen,igaz?És egyre több ilyen lesz!Hatalmas boldogság!!Ja,légyszi írd le megint amit az előző oldalon írtál Nekem,mert a betűszín miatt nem tudom elolvasni!Köszi!

Viki!
Az öltözködést Martinka születése óta utálja!Ordított már a kórházban is,amikor ráadtuk az overállt!Főleg azt nem szereti,amikor a sapkát teszem a fejére.Remélem hamarosan kinövi ezt a dolgot,és nem lesz hiszti! :shock:
Igen,a mi Drágánk akkor fogant,amikor eldöntöttük,hogy megpróbálunk lazábban hozzáállni a dologhoz,és nem stresszeljük magunkat miatta.Lakásvásárlásban voltunk,ez elterelte a figyelmünket.Megbeszéltük 2005 végén,hogy megvárjuk a következő évet,és ha nem sikerül a baba,akkor tovább lépünk.Rá 3 hónapra terhes lettem!!

Vicuska!Hurrá laptető!Hurrá ma este! :wink:

Kriszta!
Örülök,hogy minden rendben,tényleg megnyugodhatsz!
:D

Andesz
!Sztem hamarosan Bence is kibújik,biztos kíváncsi már az unokatesóra! :D
Tök jó,ha így észrevétlenül tágulsz,ennyivel kevesebbet kell majd szenvedni.Én is így nyíltam,5 cm-rel mentem a szülőszobára! :wink:

T.Andi
hogy vagy?És Gréta baba?

Ani,jó hogy otthon vagy,tényleg pihenj,a baba a legfontosabb!

Jajj csajok,most nem írok többet,mert lefordulok a székről,majd holnap folyt.köv....!

Pussssz!
Vendég

Jó reggelt!

Majd lefagyott az orrom, mire ideértem....

Kata
Majd jövő kedden megyek hozzá, nekem is néz vércukrot. Nekem is a zsemle-tej páros mondta, de annyitól éhen halok! :roll:
A 7 kg egész jó. Pénteken látogatok el RLhez, mozizni is szeretnénk apával. :D
Jó tanulást! Úgyis 5 lesz az államvizsgád. :)

Márti
Jó tanulást neked is! Kitartás, nemsok van már!

Ani
A változatosságért jó tanulást és drukkolok a vizsgán!

Krixta
Milyen rendes párod van! :)
Örülök, hogy minden rendben van és nem kukacosodott be. :) Jó lenne, ha RL látna valamit, hogy rózsaszín vagy kék ruha kell. :D

Bessy
Ha babás leszel miért nem dolgozhatsz? Olyan munkahelyen vagy?

Andesz
Hűha, akkor izgulhatunk érted. :)

Alexa
Csak pár évet kell kibírni és utána majd úgy csinálja mint a párom: Jajjj, nincs egy rongyom, amit felvegyek. :D :D :D
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vicuska remélem jól telt az éjszaka és eredményes lesz :D :wink: !

Andesz akkor most érted izgulunk, mikor én bementem a kórházba, hogy enyhe fájásokat érzek(Levinél :) ), akkor megvizsgált az ügyeletes doki és mondta, hogy egy ujjnyi tág vagyok maradjak bent mert reggelre meglesz a baba, hát nem lett meg reggelre csak du. fél kettőre :roll: . Ezzel csak azt akartam mondani, hogy csodálkozom, hogy neked nem mondta, pedig más nem volt nálam a magzatvíz sem folyott el :shock: , no mindegy kíváncsian várom Bence születését :D !

Kép
Kép
Kép
vikike_

Jó reggelt,

Hulla fáradt vagyok, alig aludtam az éjszaka. megnéztem a Vészhelyzetet meg a Grace klinikát, utána meg Barbi kezdett bele a szokásos boxmeccsébe. Szóval most meg majd elalszok. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Gratulálok a tegnapi laptetőhöz, remélem éjszaka meghozta a várva várt eredményt. :lol: :lol:

Bessy,

Drukk mára az altatóorvosnál, hogy altatható legyél. :lol:
Sajnálom, hogy a talira nem jössz, de remélem a legközelebbin ott leszel. :lol:

Kata,

Köszi a foglalást, 4-re ugye?????
Holnap reggel 9 óra a turki előtt nekem is megfelel. :lol: :lol:

Andesz,

Izgi nagyon, akkor nemsokára te is ujra babázhatsz. :lol: :lol:
Nem is tudom, hogy miért drukoljak, hogy minél előbb jöjjön, vagy maradjon még bent és várja ki az idejét. Bár ahogy a pocidat elnéztem már szép nagyra nőtt, így nyugodtan kibújhat a meleg vacokból. :wink: :wink: :wink:

Krixta,

Örülök, hogy minden rendben van a babával meg veled is. Akkor most már megnyugodhatsz, nem lesz semmi baj.

Ani,

Pihizz sokat, hogy fitt legyél a talira. A mai vizsgádhoz meg "egy kalappal" kívánok. :lol: :lol:

Márti,

Nagyon jó a pocakos képed, csak az arcod nem nagyon látszik. Jó nagyot nőtt ám az utolső tali óta. (mármint a hasad) :lol: :lol: :wink: :wink:

Chrissy,

Nagyon édesek a képek Martin babáról. Ahogy nyújtogatja a nealvét olyan ennivalóan gyönyörű. :lol: :lol:

Szilvi,

Nem csodálom, hogy fáztál, nagyon hideg van ma reggel megint. Engem sem vert a víz, de még mindig nem vettem elő a bundámat. Majd ha mínuszok röpködnek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor lányok, holnap délután 4-kor tali az Isolabellában, az én nevem let megadva, remélem mindenki tud jönni aki ígérte. Én csak fél 5-re fogok odaérni, mert ugye a srácokat össze kell szednem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, és végre beleléptem a 3. trimeszterbe. Olyan izgi, mintha az elsőt várnám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

Judy, igen 4-re foglaltam. Grat a 3. trimeszter kezdetéhez. Én úgygondoltam, ha febr 25-re vagyok kiírva, akkor már beléptem pár napja :roll: :shock: , vagy mégsem???

Maci, akkor sikerült időpontot egyeztetnetek a védőnővel. Talán összesen 3x néz vércukrot. meg asszem összesen 2x jön ki szülés előtt.

Andesz, egyben vagy még???? :shock: :shock: :shock:

Ma megint tanulnom kéne.... úgyhogy nem sokat leszek.

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?