Sziasztok,
Judit,
először is köszi a tippet jegyzetelés terén, most próbálom ki.
Erszényes,
Átküldtem nekik, majd észre veszed, ha felvettek. Most már igyekszem pihenni, mert azt nem szeretném, ha a 38.hét előtt érkezne, addig jó helyen van odabent, azon a számára már igen pici helyen.
Kazi,
most még van időm olvasni, amikor a kisasszony miatt nem tudok éjjel aludni, mert vagy egy kis gyomorégést rendez, vagy csak mocorgit, de olyat, hogy felébredek rá. Ha itt lesz, ezt az időt már nem fogom tudni a gép előtt tölteni.
Mizújs az ovival? Így már kibékült vele Miri?
Timci,
Utólag is nagy-nagy gratula Nektek! Sok boldogságot! Nálunk is menő az a kutyus. Tavaly alig lehetett kapni, most meg az ára is tök szuper.
Lina,
Szorítottam, és gratulálok. Tök szupi, hogy vége a tejallerg-nek, bárcsak egyszer nekünk is ezt mondaná a dokinő.
Anikó,
Nagyon édes a kislányod. Nem semmi b..ó nő volt veled a baba-mamában. Én szintén első gyerekesekkel voltam,d e amit előtte 3 nap alatt megtudtak, mindent átadtak, és az utána sokkal később érkező 3 gyerekes anyuka, rögtön szülés után fel akart kelni, hogy segítsen Gergőre ráadni a bodyt. Néhány hónap és ezeket elfelejted, remélhetőleg.
Bepa,
Eddig a jegyzetelés segített, hogy kinek írtam, kinek nem.
Hajny,
Ha még karácsony előtt pizzáztok, akkor én is jövök, persze, ha apánk nem dolgozik. Imádom a pizzát. Röhögésben is benne lennék.
Lehet, hogy még azért egy kicsit be kell magam dobni festés ügyileg, nagyon nem akar a falatnyi előszobánk besárgulni, pedig én már kb. 2 hete körberagasztottam az ajtókat. Lassan szeretnék készülődni, pakolni a csajszinak is, mert az ünnepek alatt úgysem, úgy halad az ember.
Judit,
Nem is gondoltam, hogy aggódnod kellene, hogy nem találsz menyet.
Alvást éni s jobban tudom elméletben, mint gyakorlatban, most is itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy felkelteném. 2 óta alszik, de nekem meg a tanítás miatt, csúszik minden programom, de lassan vége lesz.