Új privát üzeneted érkezett!

Minden Katalinnak utólag is boldog névnapot!

Teázás tényleg szupi volt, csak olyan gyorsan eltelt az idő…
Pizzázásban benn vok, de sztem csak nézni fogom….sajna megint úgy néz ki h diétáznom kell. Egyik este spontán megnézte Zsolti a cukromat és 7,3 volt (felső határ).brühühü

Lili
Örülök h ilyen jó élmányeid vannak!

Geli
Tiéd a stafétabot!

Képzeljétek voltam ma bent a munkahelyemen. Szembe mentem a főnökömmel és csak pislogott. Nem tudta h babát várok…még jó h rajta kívül mindenki tudja. Amikor bementem szólni h nem megyek vissza februárban, nem volt bent csak a helyettese. Azt hittem szól majd neki…

Kép
Kép
Kép
thymi

Mikulás
6.-án ereszkedik le a templomtoronyból krampuszostúl :lol: , 3 órakor. Nagy a tömeg, sok van bizonyos embertipusból (akik annyiszor állnak sorba, ahányszor nem szégyellnek). Az elején valami ajándékot osztogatnak, a végén már csak szaloncukor marad. Mi tavaly nem álltunk be a sorba, sztem idén sem fogunk, csak akkor mentünk oda a télapóhoz, amikor rmár elment a tömeg. Gyopi élvezte így is. Neki még inkább az álmény számít, nem az ajándék. Bár csak ez sokáig így lenne...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

Katalinok Katicák Nagyon sok boldog névnapot :)

Teljessen el vagyok veszve ... olvasni is alig jutt időm :(

LILI
Hatalmas gartula Botihoz Nagggggyon várjuk a fotókat :) örülök hoyg úgy érzed hoyg könnyebb volt :)

ujjanan érkezőket üdvözöl :)

fotók nagyon édessek :)

ADRI
ha olvasod nagyon sajnálom hoy most nem jött össze .. végül most sikerült haza érnem ... :? munkaügykp.- ból .... de bepótoljuk . :)

Köszönöm mindenkinek a bíztató sorokat :) Aranyossak vagytok :) Nikit viszem csütörökön meg Adrikát is viszem szemészetre bízunk benne nagggggyon hogy mindnehol mindne redben lesz meg abban is hogy Adrinak végre nem kell a tapsz mert már igaz hoyg jól megszokta de már nagyon unja... meg akisbőre is lassan sebes a tapasztól :?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!Remélem,mindenki jól van!Nem tudja véletlen vki a Horti Tamás bejelentkezős számát?Elszórtam a névjegykártyáját... :oops: Nagyon megköszönném!!!!!!Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Gadevi
Pü ment!

Kép
Kép
Kép
thymi

Judit-Köszi a honlap címét! Mindenképpen megnézem a sulit, és szeptemberben lehet, hogy elmegyek tanlulni én is!?Sokmindentől és főleg a picibabámtól függ ez még! Ez nagyon jó, hogy az állam fizeti, azért ezt érdemes kihasználni. Szombatonként jársz? Vagy hogy vannak a konzultációk? Vigyázz ezzel a sérvvel, és próbálj ki sztem alternatív kezelési módokat is...én hiszek benne. Igen, valóban nagyon telített a pedagógusi pálya... :( Mostanában megint kezd hányingerem lenni, lehet, h. már nekem is nyomja a gyomrom a kis drágám!? :? De még nem hánytam.

Lili!!! Minden jót a Drága Botikához, és sok erőt mindkét gyerkőchöz! Férjed meddig lesz otthon Veletek?Írtad a szülést, tiszta izgalomban voltam amikor írtad a Wc-s dolgot! Megijedtél mi? :shock: Tök jó, hogy a tejcsi így megindult! :D Minden jót! És már nagyon várom a képeket!

Adri- Lemaradtam? :( Megírod pü-ben?

Bepa-Ez tök jó, hogy van állásod! :) Elhiszem, hogy szereted a szakmád, én is nagyon szeretek gyerekekkel dolgozni! :D Melyik széchenyi városi suliban tanítottál?

Hajni-Én is a gázon fogok sterilizálni, hogy kell pontosan? Mik a lépések? Mire gyűjtesz most? :) Vagy titok?

Donoé-3-4 körül alszol el? Miért nem tudsz hamarabb?Ez hosszú távon nem túl jó.

Thymi-Ha megyünk pizzázni, azért ne csak nézd már! Akkor felezek inkább Veled! :)

kisévi-Szép nagy pocak! :) Hanyadik héten volt ekkora?

Kazi-Írtam iwiw-re! Eszter email címét. Jó volt a bál! Meddig maradtatok? Jól esett táncolni! :D Sztem Mózes is élvezte! :D De vasárnap kóma voltam... :oops:

Kép
estelle26

Estelle!
Havonta egy péntek és szombat. Pénteken mindig du. 2-re kell menni, este 7-8 ig, másnap szombaton 8-17-ig kb. A vizsgaidőszak húzósabb. Olyankor decemberben, januárban (ill. jun.-jul.) sűrűn kell menni. Főleg mikor tizenakárhány vizsgám volt. Persze egy napra többet is tettem de azt nem lehet bírni. A második, harmadik vizsgán már nem tudsz teljesíteni, még ha megtanultad akkor sem. Megfogadtam hogy kettőnél többet egy napra nem teszek.
Sajnos így is elmegy majdnem az egész nap az utazás miatt. A szegedieknek könnyű, ők ha szülnek akkor sem halasztanak!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nagyon köszönöm Thymi,Lina!!!!!!!!Megvan az időpont! :D

gadevi

Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog névnapot minden Katának!

Geli! Lehet, hogy használják az öregek is a Ballószögi fürdőt, de csak tisztítják sűrűn vagy nem? Hol van a Metamorf? Lehet kipróbálnánk mi is.

Judit! Csodálom a kitartásodat, nagyon húzós lehet. Gondolkoztam én is a eü. fősulin (,optometrista szakon), de mivel most tették a kismamáknak is fizetőssé így ugrott a tervem. Amúgy van már egy diplomán, csak nem tudok vele elhelyezkedni.

Lili
! Jó volt olvasni a soraidat! :) Olyan ritka az ilyen szüléstörténet. Zsófinak gondolom nagyon új még a helyzet, biztos gyorsan belerázódik a nővérke szerepbe, aztán anyáskodik majd az öcsikén. :wink:

Linácska! Nagyon örülök, hogy Lili túl van a tejallergián! Képzeld, azóta Ádám már egyáltalán nem szopizik, reggel sem. Elfogadtam, ez van. :roll:

Thymi! Valószínű mi is kimegyünk mikulást nézni, bár Ádi még nem nagyon fogja élvezni szerintem. :roll:

Kisévi
! Milyen nagy pocakod volt! :shock: Esztivel is ekkora volt?

Kép
Kép
mandula82

mandula. milyen szakon végeztél?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Gabi! Óvodapedagógus szakon. Kecskeméten elhelyezkedni vele lehetetlenség.
mandula82

Sziasztok!

Mandula
azt hiszem a mi bölcsinkben most is lesz nyugdíjazás,májusban is volt.Majd próbálni kell mindig.Egyszercsak sikerül majd.De amúgy a melóhelyemen sok pedagógus managerként dolgozik,több fizuért.

Adri
igen,Anna 17-én született,3 hét és 3 éves.Naon nem jó ez.naon gyorsan elment ez az idö.De jó lenne még csak 2 lenne.

Roz
én drukkolok hogy ne kelljen már aza tapasz,meg hogy Nikinek se találjanak semmit.Vagyis hogy ne legyen beteg.

Estelle
tegyél egy lábasba vizet,forrald fel,majd tedd bele amit szeretnél sterilizálni.Hagyd benne 2-3 percig,hadd lobogjon a vízben,és vedd ki,rögtön engedj rá hideg vizet.Majd mosd el mosószeres vízben,ennyi.Nekem bevált.
Hogy mire gyüjtök?Karácsonyra megvesszük a gyürüket,és én a lánybúcsúmra gyüjtök.Nem lesz lagzi,csak egy fergetegesen nagy lánybúcsú májusban.Endrus szülinapjára tettük a nagy napot,két tanús lesz csak.Aztán még hát sok mindent szeretnék közben.

Geli
hogy vagytok?Mekkora már a poci?Nemsokára jön a kis lurkó! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni! Nagyon aranyos vagy, hogy biztatsz. :wink: Bökcsiben is lehet dolgozni óvodapedagógusi végzetséggel? Mondjuk most még Ádi pici, úgyhogy engem ez csak kb. egy-másfél év múlva fog érinteni.

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok!

Roz, én is drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Csajok, ha nem tévedek valahogy a 32-35. hét között készült a kép. Esztivel is nagy pocakom volt, de anyumék azt mondják Rékával még nagyobb. Én nem tudtam azt mondani, milyen csini kismama voltam.
A szülőszobán is az kérdezték, hogy mekkora babát saccoltak mert ez óriási lesz. Odahívták a tanulókat is, nézzék, itt valószínűleg jó nagy baba fog születni, és mire lehet felkészülni? Bla-Bla....:shock:
Sac az 3169g volt a 38. héten és 3300g-mal született Réka. Ám előttem a kismamának 4.850-es babája született. Na az nagy baba volt. :lol:
thymi: érdekes lehetett, amikor a főnököd jött veled szembe, és nem tudta, hogy jön a második baba. Kommunikáció hiánya!!!!! Sebaj, most már tudja. Egyébként jó főnök?
Nálam is úgy volt, hogy októbertől megyek dolgozni, de augusztusba visszatapsoltam mindent, mert jött a második baba. Nem bánom. El sem tudnám képzelni nélkülük az életet.

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok,

Judit,

először is köszi a tippet jegyzetelés terén, most próbálom ki. :)

Erszényes,

Átküldtem nekik, majd észre veszed, ha felvettek. Most már igyekszem pihenni, mert azt nem szeretném, ha a 38.hét előtt érkezne, addig jó helyen van odabent, azon a számára már igen pici helyen.

Kazi,

most még van időm olvasni, amikor a kisasszony miatt nem tudok éjjel aludni, mert vagy egy kis gyomorégést rendez, vagy csak mocorgit, de olyat, hogy felébredek rá. Ha itt lesz, ezt az időt már nem fogom tudni a gép előtt tölteni.
Mizújs az ovival? Így már kibékült vele Miri?

Timci,

Utólag is nagy-nagy gratula Nektek! Sok boldogságot! Nálunk is menő az a kutyus. Tavaly alig lehetett kapni, most meg az ára is tök szuper.

Lina,

Szorítottam, és gratulálok. Tök szupi, hogy vége a tejallerg-nek, bárcsak egyszer nekünk is ezt mondaná a dokinő.

Anikó,

Nagyon édes a kislányod. Nem semmi b..ó nő volt veled a baba-mamában. Én szintén első gyerekesekkel voltam,d e amit előtte 3 nap alatt megtudtak, mindent átadtak, és az utána sokkal később érkező 3 gyerekes anyuka, rögtön szülés után fel akart kelni, hogy segítsen Gergőre ráadni a bodyt. Néhány hónap és ezeket elfelejted, remélhetőleg.

Bepa,

Eddig a jegyzetelés segített, hogy kinek írtam, kinek nem.

Hajny,

Ha még karácsony előtt pizzáztok, akkor én is jövök, persze, ha apánk nem dolgozik. Imádom a pizzát. Röhögésben is benne lennék. :)
Lehet, hogy még azért egy kicsit be kell magam dobni festés ügyileg, nagyon nem akar a falatnyi előszobánk besárgulni, pedig én már kb. 2 hete körberagasztottam az ajtókat. Lassan szeretnék készülődni, pakolni a csajszinak is, mert az ünnepek alatt úgysem, úgy halad az ember.

Judit,

Nem is gondoltam, hogy aggódnod kellene, hogy nem találsz menyet. :wink:
Alvást éni s jobban tudom elméletben, mint gyakorlatban, most is itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy felkelteném. 2 óta alszik, de nekem meg a tanítás miatt, csúszik minden programom, de lassan vége lesz.

geli08

Estelle,

Nem tudom lesz-e máskor is. Gergő nem alvás után 4-fél 7ig folyamatosan ugrált mászott, úgy beájult, hogy hazafelé jövet elaludt a kocsiban, itthon gyors mosakodás, tápszer és alvás. Ma reggel 9kor kelt fel.

Na, most mennem kell dobolni, majd jövök még ha tudok és folyt.

geli08

Sziasztok!

Geli
segítsek festés ügyileg?Itthon én festettem ki a fürdöt és a WC-t,meg egy pár lakásunkat én festettem.

Juj,hallottátok mi történt Pest megyében?Egy anya elégette a kisbabáját,férje segítségével,majd elásták a csontokat. :( Ez borzasztó!!!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni: inkább ne nézz híradót... :cry:

geli:mikorra vagy kiírva?Gergő időben érkezett ?(lehet kárdeztem, akkor bocs).

roz! drukkok nagyon nagyon mennek!!!

Gabi
bepagabi

Sziasztok!!!
Na ha már a tv-nél tartunk!
Nem tudom ki mennyire szokta nézni a Mónika sót, én egyáltalán nem! Ma viszont a tv előtt voltam, nyakig kekszesen-kókuszosan, mert kókusztekercset kreáltam nagy tehettségemmel :roll: .
Hát nagyon felbosszatott! A Drága szülők, akik eldobták a gyereküket maguktól, öregen, egyedül, már kellenének! :evil:
Sajna az én apám is hasonlóan lesz.rja a fejem, talán 1x ő is rájön, hogy mennyire szeret? :shock:
:cry: Úgy felbosszantott, üvölteni tudtam volna!

Asszem többet se nézem meg a Mónikát!!!

Hajny!
Voltatok már bent a Németh Zoltánnál, az ékszerésznél?

Lina!
Hogy teccik Lilinek a tejes életmód?

Roz!
Na neked mikor lenne jó? Hétvége esetleg?Vasárnap?

LILI!
Hogy alakulnak az otthoni napok? Zsóficica? Gondolom nagyon anyás, van bepótolnivaló pár napja!
Éjszakákitok? Jaj, mindenre kíváncsi vagyok!!!!
:oops: De ki is találtam!!! Beszerelünk hozzátok pár (100) kamerát, és nyomonkövetjük a dolgokat :lol:
Csajok, mit szóltok????? :wink:
A Pocakosok tanulnak, mi meg nosztalgiázunk :lol:

Na ezt jól kitalátam 8) 8)

Kép
adrienn021

Sziasztok!!!
Na ha már a tv-nél tartunk!
Nem tudom ki mennyire szokta nézni a Mónika sót, én egyáltalán nem! Ma viszont a tv előtt voltam, nyakig kekszesen-kókuszosan, mert kókusztekercset kreáltam nagy tehettségemmel :roll: .
Hát nagyon felbosszatott! A Drága szülők, akik eldobták a gyereküket maguktól, öregen, egyedül, már kellenének! :evil:
Sajna az én apám is hasonlóan lesz.rja a fejem, talán 1x ő is rájön, hogy mennyire szeret? :shock:
:cry: Úgy felbosszantott, üvölteni tudtam volna!

Asszem többet se nézem meg a Mónikát!!!

Hajny!
Voltatok már bent a Németh Zoltánnál, az ékszerésznél?

Lina!
Hogy teccik Lilinek a tejes életmód?

Roz!
Na neked mikor lenne jó? Hétvége esetleg?Vasárnap?

LILI!
Hogy alakulnak az otthoni napok? Zsóficica? Gondolom nagyon anyás, van bepótolnivaló pár napja!
Éjszakákitok? Jaj, mindenre kíváncsi vagyok!!!!
:oops: De ki is találtam!!! Beszerelünk hozzátok pár (100) kamerát, és nyomonkövetjük a dolgokat :lol:
Csajok, mit szóltok????? :wink:
A Pocakosok tanulnak, mi meg nosztalgiázunk :lol:

Na ezt jól kitalátam 8) 8)

Kép
adrienn021

Bocsika :oops: :roll:

Kép
adrienn021

Jó reggelt csajok! :lol:

Hajni!

Nem vagy fent?Most 3.19 pont :lol:

Estelle!

Sajna nem tudom miért van,de hiába fekszem le időben,csak forgolódok,megfájdul a fejem is,most is eddig bírtam,pedig időben lefeküdtem,de a szemem nem hunytam még le :cry: S szűk 3 óra kelhetek Barbihoz,utána törpök kelnek.Én meg nem bííííííírooook aludni :cry: :cry: :cry:
Talán Donát miatt van,38 hós koráig minden éjjel 4-6×fent volt,szerintem annyira átállt a szervezetem,azóta sem bírom magam kipihenni.

Roz!

Hogy vagy drága?

Lili!

Nagyon kíváncsiak vagyunk ám a képekre! :lol:

Kisévi!

Új képek vannak a vonalzók mellett?Édi csajszik! :D
Vendég

Nem baj,ha én is teszek fel képet? :oops: Mert több ilyen nagy pocim úgyse lesz,ez Noémivel volt. Kép ez 35 hét Kép ez 37 hét
Vendég

De furi így látni a képeket egymás mellett,mennyire észrevehető a két hét változás,nem láttam még egymás mellett őket.

Na,jól elbeszélgetek magamban :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja azt még elfelejtettem,csodaszépen esik a hó,hatalmas pelyhekben!Már ezért is érdemes volt fenn maradni :lol:
Vendég

Sziasztok !

Adrienn
Nekem a csütörötök és péntek kivételéve jó na meg a hétvége szombaton Pesten leszek egész nap már pénteken este Ágason leszek és onnan szombaton Pest, vasárnap meg vendégségben leszünk.
Úgyhoyg marad a szerda ha nekedd is jó ... ez a hetem sajnos ilyen pörgösre alakult..

donoé
köszi egyenlőre még jól vagyok ( gyanússan jól :? :roll: )

Kép

Kép

Kép
roz23

De szép fehér minden!

Estelle
Lemondok a pizzáról, ha Törpike egészsége a tét, de aranyos vagy! Valahogy majd csak kíbírom egy darabig...

Mandula
Ádám jól eltud majd nézelődni, nem lesz vele gond. Sok ember sok arc...

Judit
Most látom h Nimród lesz a kisfiad?

Roz
Mit értesz azon h gyanúsan jól vagy?

Évi
Nem ismerem annyira h tudjak nyilatkozni róla. Jó emberismerőnek tartom magam, de őt nem tudom megítélni....

Kép
Kép
Kép
thymi

Judit-Mivel jársz le? Kocsival vagy vonattal? Van kedvezmény vonatra? Azért néha kikapcsolódás is ez, nem? :)

Mandula-Metamorf az Sztk-ban van a piaristák terén. Aquafitness is van kismamciknak. Én voltam már egy párszor, és (kop-kop) semmi bajom.
A szakmádban még nem is dolgoztál? Én is óvó néni vagyok. :)
Úgy tudom, hogy a bölcsikébe eü végzettség kell! Pedig nem ártana mellette oda egy kis ped. sem!

Hajni-Ok, köszi! Én is maradok ennél a módszernél (végül is mi is így nőttünk fel) Lánybúcsú? :) De aranyos vagy! Biztosan szuper lesz! Az esküvő két tanúval is tökéletes. Nekünk sem volt lagzink...De azért egyszer jó lenne bepótolni, csak ezek az anyagiak... :? Mindig fontosabb dolgok vannak.
Híradó helyett inkább ide ülök, és olvasgatok! :) Főleg negatív hírek vannak a tv-ben, szörnyű! :cry:

Donoé- Mézes tej? Vagy esetleg gyógytea- alvásra! Próbálj ki valamit, hátha beválik! Tök jók a képek! Tényleg hatalmas a különbség a két hét között! Csini poci! :D

Kép
estelle26

Esküvő nekünk sem volt nagy. Összesen 9-en voltunk :lol: ill 10-en :lol: (ha pocibaba GYopit is számítjuk) Nálunk is az anyagiak miatt volt így, de nem is bánom....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thimi:
Nagyon jók az új vonalzók,meg a képek is :)

Estelle:
Én is fáradt voltam a bál utáni nap(mondjuk én majdnem mindig az vagyok :oops: )
A tombola után jöttünk haza-jól elhúzódott-mi nem nyertünk semmit :(

Don:
Csini kis pocid volt :) Vannak homeós bogyók is alvászavarra,miért nem próbálsz valamit ki?

Adri:
Az a Balázs volt,nem a Mónika,de egyik sem ér egy kalap sz@rt se :lol:

Mi ma már szánkóztunk(1percig bírtam futni velük,kifulladtam mint az állat :shock: :lol: ),meg csináltam hóembert is :)
Mirabel itthon van,tegnap voltunk dokinál:Ab-t írt,köhög :( ,mondjuk ma már sokkal jobban van mint tegnap.)
kazi

1reggeli hóemberes kép,meg ha már a pociknál tartunk:tesóm hasa 1hónappal a szülés előtt: Kép Kép
kazi

Te jó Isten :shock: Mekkora :shock:

Hát ezek a bizonyos "sók" nem sokat érnek tényleg :lol: :lol: :lol:

Kazi
Merre laktok?

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Thimi:
Máriahegyben lakunk!
Szerintem is hatalmas a poci(mindenki szerint :D )remélem nem haragszik,hogy feltettem,mert szokta olvasni néha :oops:
kazi

Mirabel melltanítást(mellnagyobítást)végeztet a játék asztalon :shock: -multkor az apja megengedte,hogy a fókuszt nézze,abban volt éppen Molnár Anikónak.Ez a nem semmi:4éves!
Hol van már az apás-anyás meg ilyenek.Remélem az oviban nem adja elő 8)
kazi

Az merre is van?

Kép
Kép
Kép
thymi

:lol: :lol: :lol: mellnagyobbítás :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi
Éééédessek a csajok ahogy csücsülnek :) Hóemberetek nagyon klassz lett :) Azt hiszem Én sem birnék futnia szánkóval hosszú távon :lol: :oops: Hatalmas pocakja van tesódnak :)

thymi
jók a vonalózid meg a képek is :) a gyanussan jól az azt jelnet ihogy nem buktam ki nem sirok nem agyalok hogy huuu most mi lesz elfogadtam és talán túl léptem a dolgon aztán ahoyg ismerem magam pár héát múlva jön az összeomlás felismerés... vagy kitudja ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Írok pü-üt

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Roz
nem baj ha jól vagy,remélem ilyen is maradsz.Majd jobb lesz mindig. :lol:

Thymi
nekem is tetszik a vonalzód,klassz Gyopi fotója.

Kazi
jajjj,naon faja a hóemberetek.Kár hogy egyszer elolvad majd.
Jó nagy pocifotó!

Don
nem baj ha beszélgetsz magaddal,legalább nem vesztek össze.
Jó nagy különbség van poci-poci közt.Csak két hét.

Lili
hogy vagytok?Képeket majd teszel?Zsóficica megbékélt már?

Dora
ti is jól vagytok?Étvágya jó Andrisnak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
nem szoktam híradót nézni,tele van minden rossz hírrel.Ez a tv2-n volt a reggeliben.Pont akkor kapcsoltam be,és megnéztem.
Na ezek a showk meg!Nem nézem.Borzasztóak!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ha már tv
itt csak mimimax megy noddy...spongyakocka.... :lol:
ja és süsüke, de arrül letiltás van nagyon gagyi a zene....és már így is a fejemben van...

roz:összeomlás, nem lesz!!! na ki a jó csaj???? hááátt TE++!!!

kazi:édesek a lányok meg a hómaci:)
itt elolvadt és jegesedett, bebe majdnem elesett...én is..

donoé:mekkora különbség, télleg jó így látni a 2 hetet

poci....most megyek majd spirálért..vagyis egy darabig nem lesz tuti

dóra, lili! mizujs a srácokkal????

Gabi
bepagabi

Sziasztok! :)

Éjszakánként be-be nézek, de olvasgatni nem nagyon tudok :(

LILI Botijáról várom már NAGYON a képeket! :)

DÓRI
Rólatok is szívesen nézegetnék még! :) Ha majd valamikor erre sétáltok, egyszer... rámcsöröghetnél :wink: megkuksiznám szívesen tejót :) :D

Mi is lementünk ma hemperegni jeges, latyakos hóba, de nem számit! :D Nagyon élvezték!! :)

Mi sokak szerint nagyon rosszul, de egyátalán nem engedjük nézni a kereskedelmi csatornákat, mondjuk a köztévét sem. Max 9 után kapcsolunk oda, ha már elaludtak (de akkor is kár)

Minimax korlátozva engedélyezett, de leginkább az ismeretterjesztő (hogyan készül?(Discovery) FŐ kedvenc :)) illetve "állatos" műsorokat nézhetnek max.

Egyébként pont tegnap akadtam ki, mert Danus este azt hajtotta "horrorfilmet fogok nézni" :shock: ....nem értettük hol hallott ilyesmit.....aztán kiderült az Arthurba hallotta.
Sajnos a minimaxon is vannak nagyon hülye mesék (pl. Arthur, Tupu, na meg az a Lovasklubbos) :(

Na ebbe jól belelendültem. ezer bocsi!!! :oops: csak feldühít :(

DONOÉ
nagyon csini kismama voltál. Szép nagy a pocid, de látszik hogy nem sokat hízhattál :)

KAZI
Édesek a kis "hóboszik" :D Tesódnak irtóóó nagy pocija van, de Ő is nagyon csini!

BEPA
Bár én pocit nem szeretnék annyira :D (a 9 hónapot szívesen átugranám) de 3. gyereket egyre jobban és jobban szeretnék! :D :D

Valahogy nem tudok betelni Velük és úgy érzem még-még-még...! Imádok Velük lenni :D

Jaj, de elbeszéltem az időt (hülyeségekről is) mennem kell.
Mindenkit puszilok! :)

Remélem nemsoká jövök! :) hi-hi

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Gyanúsan jól?Az milyen? :roll:

Estelle!

Sajnos a teától,tejtől is rosszul vagyok,pedig szeretném őket :( 4.37-kor sikerült lefeküdnöm.

Thymi!

Mi meg 14-en voltunk+ Donáttal félidősen 15-en :D

Kazi!

Homeóra mi szerintem immunisak vagyunk,egyikünknek sem hatott még egyik sem.Köszi a poci dícséretet,utoljára volt ekkora :lol: Hóembert,szánkóztál???Nálunk reggelre semmi nem maradt,csak a tetőkön.Tesódnak nagyon mutatós pocija van,nagyon csini!

Hajni!

Tényleg jól elvoltam magammal :lol: Amit írtál,szörnyű,de mint kiderült,másik csöppség is ilyen sorsra jutott :cry: De szerencséjük az ilyeneknek,hogy nem én hozom meg az ítéletet felettük!Szegény pici Dominiknak is bizti megússzák felfügg.-el a két nemzője,mert szülőt rájuk nem írhatok.

Bepa!

Így nézve tényleg nagy különbség van köztük,mindig a betöltött heteknél fotóztam.

Nana!

Nem tudom sokat híztam-e,11.5kg-ot.Az az érdekes,Barbinál 25kg-ot híztam,egy szót nem szólt,Donátnál 20kg-ot akkor félidőnél már szólt,hogy sok,Noéminél összesen 11.5-öt,akkor meg fúúú,ez nagyon nagymértékű,gyüminapok stb.Azt mondják most ez a trendi,keveset hízni.Én bennem is mindig ez van,úgy szeretnék még babát,meg még,meg még,de azért a 9 hót,meg szülést átugorva :lol:
Vendég

Roz!

Már látom fentebb a válaszod a kérdésemre :D Csak maradj így,ne engedd maga kibukni,mi itt vagyunk neked ha tudunk,segítünk!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon várom kicsi Botond képeit!!

Geli, nem jártál egy kis vad motorossal pénteken az Őz u-ban? Sötét zöld szövet kabát volt rajtad (iiletve azon, akiről gondolom, hogy Te vagy :D )

Nana, jó, hogy felbukkansz időről-időre. Jó néhány dologban az én gondolataimat írtad le.
Ez a harmadik gyerkőc dolog. :roll: Egyszerűen nem tudom mi van velem. MÁr a neveket ízlelgetem, pedig :lol:
Hogyan készült nálunk is favorit. Minden este szertartás szerűen nézzük :D

Kecsóné-Kati, jöhetnél sűrűbben. Dolgozol már?

Roz, remélem ez a hozzáállásod nem változik!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is. :) A képeket most megpróbálom pótolni, anya itt van, Gabi is itthon van, így még könnyebb. Zsófi megbékült már, szeretget, meg mondja, h. anya nagyon szeretlek. ÉS szeretné, hoyg játsszak vele sokat, de sajnos nagyon fáj a sebem még. Botit ellátom, meg azért a házban is próbálok rendet tartani. De egy kicist még sok.....

a képek:
Botika a kórházban:

Kép

Ez pedig már itthon:

Kép

Most még csak ennyi, mert a mi képeinket most töltöm le. Abból is próbálok tenni.

Puszi mindenkinek!
Bocsánat, h. nem írok mindenkinek, de még nincs energiám ittülni, olvasni. Boti egyébként renkívül jó baba. Nyugodt, nézelődik. :)
A tisztábatevést nem szereti, és a fürdést sem díjjazza még egyenlőre. Zsófi meg is ijedt tegnap, hogy olyan nagyon sírt.

További jó fórumozást! :)
birolili

Gabi apuka azt üzeni: Hogy itt van a "koma" . :) Ő így hívja. Szerinte "szigorú kis koma". Mindig húzza a szemöldökét. :)
birolili

Tv amúgy nállunk sincs,sőt kábel tv sincs(az én legnagyobb örömömre)3csatorna van,meg ennyivel több idő egymásra.Ha mesét szeretne nézni Mira akkor berakunk egy dvd-t(1héten1x2x),azt se régóta nézi kbfél éve.Larit csak az állatok érdeklik-ha meglát 1-et akkor kiabál:nézd csak anya,nézd csak :)
Ez a mellnagyóbbítás ezért lepett meg nagyon...nem is tudtam nevessek vagy sírjak amikor rájöttem,hogy miről beszél :roll:

Nana:
Meggyógyultatok?

Lili:
Képek?Egy kis élménybeszámoló.... :wink:

Ser:
Te is el vagy veszve nagyon :(

Roz:
Fel a fejjel,sokat gondolok rád!+

Thimi:
Az arbarétum mellet tovább kifelé egyenesen.
kazi

Lili:
Nagggyon cuki Boti!!!!A kórházas olyan békés,a másik meg kis mérges!Tündéri :D
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?