Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska,

Húha, ennek a görbének nagyon pé szaga van. :lol: :lol: :lol:
Jól lement a hőd. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!

Most akkor mi lesz a talival?
Vendég

Basszus................. :cry: :cry: :cry: :cry:
Mára azt hiszem eldugulok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikike
Köszi. :) Jó főzöcskézést!
Új év, új tervek, újabb babóka... :D

Judy
Még jó, hogy tegnap reggel elhoztam a hátsó parkolóba a kocsit. Még nem vezettem ilyen vacak úton. :oops: :?
Párom 9 előtt telefonált, hogy az M1esen 3 órát araszolgatott, mert nem takarították a havat. Már ott kellene lennie Prága mellett a WC papírral. :D
A szomszédom nem szívbajoskodott, az zúzott, mint ahogy száraz aszfalton szokás, aztán, teljesen érhetetlen módon, megcsúszott és kishíján keresztbe fordult az úton. A kocsiját is lefullasztotta.... Annyi esze van, ami látszik.... :?

Vicuska
Drukk a laptetőhöz! Neked kell következni. :D
Vendég

Szia Chrissy,

Hogy vagytok???????

Ti tudnátok jönni????? Írom akinek jó a csütörtöki nap.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Basszus!!!!! No, majd a következő lapnál! :D
Vendég

Vicuska,

Ne haragudj......... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Elvileg nekünk jó, csak jó lenne, ha minél többen lennénk
Vendég

Chrissy,

Felírtalak téged is, na meg a kis szívtiprót is. De ő szeintem egy fél helyen is elfér. :wink: :wink: :wink:

Eddig

Vikike
Márti
Chrissy
Judy

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

Kép
Vendég

Azokat tudom, akik nem jönnek: Kata, Vicuska, Nati, Szilvi ?, Gabi, Andesz, Bessy, Alexa, Tand,

Akik igen: Viki, Judy, Kriszta, Kriszti, Márti, Anita

Ha jól tudom, de javítsatok ki, ha tévednék. Amúgy az újak is jöhetnek, nem számít, hogy mióta írtok ide.
Vendég

hát így jártam,nem kellett volna képeket keresgélnem :( :lol:
Vendég

Nana, sokat nőtt már! Már 4.62 volt vasárnap. Majdnem 2 kg 6 hét alatt!
Vendég

Sebaj Vicuska, majd a köv laptető lesz a tied!
Vendég

Sziasztok!!

Kriszta,ez az ágy dolog tényleg szörnyű!!Hogy tehet ilyet valaki?Milyen szemét emberek vannak!Egyébként gyönyörű ám az az ágyikó!! :wink:

Bessy,én is megkereshetlek és bejelölhetlek?

Viki!Nagyon izgi,hogy beindul a tesóproject!!Levivel hamar teherbe estél?Martinka 20 hónap után jött,amikor eldobtam a hőmérőt,clostit,és nem tesztelgettem.Fránya piri,hogy jött!Jól vagy egyébként?Nem fáj ilyenkor nagyon a hasad,derekad?Olyan érdekes,mert a terhesség előtt minden hónapban megszenvedtem vele,iszonyúan görcsöltem,volt,hogy elájultam,hánytam,stb...Szülés után meg megváltozott minden,semmi fájdalom,rosszullét nincs.Persze ennek nagyon örülök!!

Látom sokan nem tudunk menni a talira,de többen vannak akik ráérnek,úgyhogy Ti találkozzatok csak!!

Ani!Remélem ma nem fáj már a hasad,elhiszem,hogy megijedtél!

Judy!Én is sok boldogságot kívánok a kisfiadnak,így utólag is!Kúrálom magam,tegnap egész nap ittam a mézes teát.Szerencsére a torkom nem fáj.Martinka is még náthás,de a kedve legalább jó!Éjszaka tud aludni,most pl.egyszer sem ébredt fel!Ez ritka,mert hajnalban 1x szokott szopizni.

Márti!Az elmaradt vizsgákat hamar lehet pótolni?Gondolom örülnél,ha már azokon is túl lennél minél előbb!
Imádtuk mi is a lakásnézegetést,tényleg izgalmas!Tök be voltunk sózva!
Vendég

Vicuska,szép a havas kertetek!

Jajj csajok,nagyon vigyázzatok Magatokra,nehogy elessetek!!

Martinkának egyből feltűnt,hogy van egy kis hó,olyan aranyos volt,mindkét mutatóujjával mutatta!! :D
Vendég

Kriszti!Nagyon szépen nő Martinkád,jó tápláló tejcid van!

Gabi!Örülök,hogy otthon vagytok és,hogy van tejed!!Gondolom,most sok a dolgod,pihenj,aludj Te is,amikor Noel baba szundizik.

Andesz!Tényleg óriási a pocakod!! :shock: :D Nekem az utolsó hónap volt a legnehezebb,már sehogysem volt jó!Nagyon helyes a kis Patrikod!
Vendég

Vicuska,

Nagyon szépek ezek a képek. :lol: :lol:
Tényleg sajnálom, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar laptető lesz. Ti honnan tudjátok, hogy mikor jön????

Alexa,

Örülök, hogy azért nem olyan vészes ez a nátha. Utálok beteg lenni. :evil: :evil:

Akkor eddig

Vikike
Márti
Chrissy + 1 hely Martinkának. :wink: :wink:
Krixta
Anita
Judy

Bessy, Andesz Szilvi???????? Ti nem jöttök????

Aki nem jön

Kata
Vicuska
Nati
Gabi
Alexa
Tand???

Megvan mindenki???? Azt hiszem 15-en vagyunk, de javítsatok ki ha nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jó reggelt! Most keltem :) Jól kialudtam magam, és mikor felkeltem szép havas tájat láttam. Bár ahogy nézem már olvad :(

Hát a fene tudja mi van, érzek még valamit, de már nem fájdalom. Na meg érzem a derekam is rendesen. Lehet hogy pusztán hozzá kell szoknom hogy most már ketten vagyunk egy testbe. :) Az idő mindent megmond. Ma muszáj boltba mennem, ha azt nehezen viselem akkor még nem vagyok jól.

Vicuska, hát pont lemaradtál a laptetőről, de sebaj majd a következő, mindjárt keresek szép képeket és akkor hamar megtelik ez is. :) Nagyon szupi a hőd, közeledik pé, mindent bele apával! Gyertyafényes vacsi, ezeken a téli estéken ugyse tudtok jobbat kitalálni. Nagyon szép a kertetek!

Alexa, jobulást kívánok mindkettőtöknek!

Kata, vigyázz magatokra a hokimeccsen!

Én megyek a talira, ha baba nem kíván mást. Gondolom megértitek ha szarul leszek nem megyek, de addig még bármi lehet.

madiani

hűűű, mennyit írtatok!!!

Vikike,
ez szuper, most akkor hárman egyszerre lesztek babások, a hagyományokat én úgy is megtörtem, pedig nagyon szerettem volna Vicuskával babásodni :lol: :P
Az is jó, hogy tudod, mikor van pé :wink: Remélem Levi tesó hamar összejön!!!!

Alexa,
kúrálgassad magad, vacak dolog a megfázás!!! Legalább Martinka nem beteg, igaz? Vagy rosszul olvastam??

Vicuska,
hogy nektek még télen is milyen csodálatos kertetek van!!! Kb hány nm? Tavasszal már mi is megcsináljuk, most már minden terv a fejünkben, nem várunk tovább :P :wink:
A görbuszod klassz, lehet, hogy Jónás is bejött?????

Judy, Szilvi,
én 2.5 óra alatt értem be, remegett a lábam és ha nem kellett volna vkit behoznom, tuti visszafordulok. Autó az árokban, tükörjég a lejtőn, 5 (nem hazudok!!!) km-es sebességgel mentünk, a fék így is akadozott és morgott... Azt hittem sose érünk ki a főútra. Az M1-en hegyeshalom felé bicskétől pest felé a 20-as km-nél állt a sor, meg se mozdult, nem tudom hol volt elakadva... Szóval rémálom volt ez a mai reggel...

Judy,
azért a fiúk élvezték a havat, nem? Nem hógolyóztak???

Szilvi,
tudja a védőnő a mobilodat? Vagy hogy tudott értesíteni? S ilyen simán eltolják??? Ez furi... de gondolom, annyira nem bánod...

Márti,
hát nálunk is ezren álltak a buszmegállóban, nem tudom, mikorra állt helyre a rend. Azért remélem odaérsz a 3. vizsgádra.
Eredményes lakásnézegetést, az mindig olyan izgi!!!!
Vendég

Nati!Martinka is náthás,tőle kaphattam el.
Babás tüneteid vannak?Hányinger,mellfeszülés,stb...? :wink: Te is nagyon vigyázz Magadra!!!Inkább menj 5 km/h-val,minthogy vmi baj legyen!!
Vendég

Ani!Nagyon szép képeket csináltál az erkélyről!! :shock: Művészi fotók!

Csajok,Ti már gondolkodtatok a karácsonyi menün?Vagy van aki mindíg ugyanazt főzi?
Vendég

Csajok,

Most egy kicsit lelépek, mert be kell vinnem a táppénzespapírokat a céghez, különben nem kapok pénzt.

Későb jövök. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Alexa,
képzeld, nekem elmúltak a babás tünetek. A cicim az rendesen fáj, leginkább a bimóim, azok nagyon érzékenyek, de már egyáltalán nem émelygek. Tegnap este pedig már annyira kóma se voltam :oops: :shock: Viszont óóóóóriássi étvágyam van :wink: :P
Igyekszem nem parázni emiatt, végül is van, akinek semmi tünete sincs....

Martinkának jobbulást, szegény kis fickó!!!!

Ani,
örülök, hogy jobban vagy!!! Magne B6-ot szedhetsz szerintem akkor is, ha nem fáj, túladagolni nem tudod, és hasznos, pláne így terhesség alatt!!!

Kriszti,
ez igen, tápláló tejcsid lehet, nagyon ügyesen gyarapodtok!!!!!

Kriszta,
klassz, hogy már kezded elfogadni az ágyat. Meglássátok, gyönyörűséges álmai lesznek a kicslányotoknak benne!!!!

Andesz,
te hogy vagy? Nincsenek előgörcseid? Gabiék jól vannak?

Andi,
nagyon sokat gondolok rád, gyere ha úgy gondolod!!! sok sok ölelést küldök!!!!!

Bessy,
válaszoltam :wink:
Vendég

Alexa, én még nem főzök. Karikor mindig a szülőkhöz megyünk onnan meg rengeteg kaját kapunk. Ebédre sogornőmékhez (az a legnagyobb lakás) vacsira meg anyuékhoz. 25-26-án meg esszük amit 24-én csomagoltunk, bár olyankor is haza-haza látogatunk mert akkor jönnek a távolabbi rokonok. Ha meglesz babóci már én is szeretném ha külön karácsonyoznánk (kis család), de majd meglátjuk. Köszi a dícséretet a képekhez (művésznek azért túlzás :D )

Judy, persze menj csak!

Nati, köszi a segítséget. Ne aggódj ha elmúlnak a tüneteid. Különben is a melbimbó fájdalom ékes jele a babának. :) Nagyon vigyázz magatokra, ne emelj meg ilyenek. Én is most jöttem rá hogy jobban kell vigyáznom magamra. Gondolnom kell a kis lurkóra is.

madiani

Vicuska
Nagyon szép a kertetek!

Judy
Nem 100%, de igyekszek menni.

Nati
Nem irigyellek! Nekünk az ABSt meg kellene csináltatni, az első kettő érzékelő ment ki... 40 rugó...
Tudja a védőnő a számom, már szólt is, hogy új időpontot egyeztessünk. Jövő kedden megyek hozzá, a vérvétel miatt nem morgott.
Reggel a 2. buszra fértem fel, annyian voltak.

Alexa
Gondolkodtam már a karácsonyi menün, de majd apával együtt kitaláljuk. Elvégre együtt főzzük és együtt esszük meg. :) Néztem maszolás borlevest, de lehet, hogy ki kellene most hagyni. :D
Martinkának gyógyulást!

Ani
Szépek a képek!
Lehet, hogy tényleg a takarítás ártott meg. Gyógyulgass!
Vendég

Na most megyek, vásárolni. Pussz nektek

Alexa: anyósom karikor mindig azsaltszilvával tültött pulykamellet szokott készíteni, nagyon szeretjük. Anya meg kacsát meg libamájat. Sógornőm meg finomabnál finomabb krémleveseket, tavaj sajtkrémleves volt.

madiani

Hogy eltűnt mindenki......
Vendég

Hmmm,ezek a kaják jól hangzanak!!

Igen,eltűnt mindenki,pedig MINDJÁRT LAPTETŐ!!!HAHÓÓÓ!!
Vendég

Tavaly karácsonykor gesztenyelevest főztünk, aszalt szilvával töltött, füstölt tarjába csavart pipimellhusi volt alufóliában sütve burkonyakrokettel és mazsolamártással, gesztenyével töltött kuglófot sütöttem, meg... meg azt hiszem muffin volt még....
Vendég

Még én se tudom nálunk hogy lesz a karácsony.... Én sajtkrém levest szoktam csinálni, másodiknak pedig pulykát általában. Én a desszertben szoktam kiélni magam :P :P
De én is örülök, ha leírjátok kinél mi van, mert szeretek karácsonykor alkotni :P :lol: :lol:

Megjött az ebéd utáni kóma, alig birom a fejem a helyén tartani :shock: :oops:

Ani,
megnézegettem a neveket az origó névtárába - hűűű, micsoda nevek vannak ott... Hannibál és Hófehérke vitte a pálmát... nem semmi....

Ja és igen, én se tudok menni sajnos csütörtökön :cry: :cry: De érezzétek jól magatokat!!!!

Márti,
remélem minden rendben és sikerült odaérned és levizsgáznod!!!
Vendég

Én is itt vagyok csak eszik a babó, bár most be is tojt és le is bukta a ruháját, úgyhogy teljes generál van nála és megeszi a másodikat aztán utána jövök.
Vendég

Minden 99. és 49. után van laptető. Tehát az 50. és a 100-as forduló már laptetőre kerül. Mielőtt beléptek ide, látni a hozzászólások számát. Ott figyeljétek és akkor kb tudni, hogy mikor lesz laptető.
Vendég

Chrissyy
Ezt még soha nem néztem és igazad van. :D
Vendég

Amúgy Martin baba már ügyesen tartja a fejét és figyel arra, aki beszél neki. Szoktunk olyat, hogy apánál van, én szólok neki és egyből rám néz! Olyan édi! Imádom! A világ legjobb, legszebb dolga nőnek és egyben anyának lenni!!!
Alexa: Jobbúlást nektek, sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, na de majd a következőre. Ti milyen pelust használtok? Hányszor szopik még a kisfiad? És az elején mennyiket evett? És az éjszakák? Bocsi a sok kérdésért! Remélem nem haragszol érte!
Vendég

Kriszti,
50 hozzászólás kerülne egy lapra???? Nem sok az egy kicsit??? Én azt gondoltam, hogy sokkal kevesebb fér rá, no meg hogy függ a hozzászólások hosszától is...
De madj most figyelni fogom :wink: :wink:
Bár inkább Vicuskának és Bessynek kellene figyelnie :wink:
Vendég

Na eldugulok, mert a végén én kerülök laptetőre.

Judy: Utólag sok boldog születésnapot a kisfiadnak!

Kata! Neked pedig utólag sok boldog névnapot!

Bessy, Andesz! Küldjétek el nekem is a neveteket, én is be szeretnélek jelölni benneteket!

Vikike! Én is szavaztam ám a te kis szívtipródra és láttam az újságban is, nagyon cuki. Mutattam apának is, neki is tetszett, ja és Krisztával együtt néztük!

Most megyünk enni, de jövök még!
Vendég

Sziasztok!
Védőbe voltam délelött,azért nem jöttem!
Minden oké volt,5 hét alatt 2kg ot híztam,ami szerintem elfogadható!Eddig 14 kg nál járok!
ja védönő is megjegyezte,hogy nagy a pocakom! :)
Lányok,bocsi,de én nem hiszem hogy megyek a talira,megmondom őszintén,már nem szívessen mozdulok ki itthonról!
Ma meg aztán mint a tojógalamb,úgy totyogtam le a védőbe is,nehogy elessek!
Remélem nem haragszotok! :oops:
Vikike!
A falvédőt,anyuval csináltuk,a baldahint meg a többi cuccot meg én varrtam,mivel varrónő is vagyok!
Amúgy még Patriké volt!

KépKép
KépKép
andesz78

Nati
Az 50 hozzászólás nem sok, annyira tippeltem én is.

Andesz
Megértem, hogy nem akarsz otthonról kimozdulni. Jön egy front és Bence már meg is lesz. :)
Nagyon ügyesek vagytok! Szoktál mást is varrni?
Vendég

ja,nekem a teljes nevem Szabóné Miller Andrea
Jelöljetek meg,aztán visszajelölök!Szerintem így egyszerübb,mintha mindenkivel leirattatnám a teljes nevét!
Krixta!Sajna szerintem ma pont kerülni fogjuk egymást a dokinál!De aztán,ki tudja! :wink:

KépKép
KépKép
andesz78

50 hozzászólás???

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen,szoktam vállalni varrást,de aztán mióta tavaly elvégeztem a körmös sulit,annyira sokan jártak,hogy már nem volt annyi időm a varrásra!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!

örülök,hogy minden okés volt védőnőnél. 8)
szerintem se nagyon császkálj ilyen időben,ha nem muszáj :?

Chrissy!

ilyen ügyes már a kisbabátok? :roll: :P
Vendég

Alexa:
Szerencsére Levi hamar összejött, 4hónapba telt :D , szerintem ez gyorsnak mondható, de én nem hőmérőztem, nem csináltam tesztet sem(mármint nem terhességit). Nem akartam agyon idegeskedni magam, biztos az is sokat számít. Nekem pirivel mindig szerencsém volt mert sosem fájt a hasam és nem is görcsölgettem és ez most is így van, hallottam már én is olyanról, hogy van akinek annyira fáj, hogy el is ájul, na az aztán szörnyű lehet :shock: .
Mikor eldobtad a hőmérőt meg elhagytad a tesztelgetéseket akkor utána meg is fogant Martinka? Ti hogy álltok a pelenkázással? Én állandóan kínlódom vele meg az öltözéssel, mindig nyafog és rugdalózik stb..., már ott tartok, hogy lelkileg felkészítem magam ha pelenkázni kell meg ha megyünk sétálni :roll: . Remélem hamarosan elnövi.

Vicuska gyönyörű a kertetek és még milyen szép lehet nyáron, főleg mikor majd a kis lurkó is ott rohangál :D .

Szilvi ilyen idióta szomszédod van, úúúútálom akik vagánykodni akarnak vezetés közben, ebből van az a sok baleset. Fiatal egyébként?

Nati köszi, azon leszünk, hogy minél hamarabb jöjjön a kistesó :D , de legyen inkább elöbb Vicuska meg Bessy, persze nem bánnám ha hárman lennénk egyszerre babásak :D

Kép
Kép
Kép
vikike_

Andesz szépen varrsz, lehet nekem is be kéne szereznem egy varrógépet, valami egyszerűt, hogy legalább gatyaszárat tudjak felvarrni.
A körmös sulit hol végezted el? Engem is érdekelne, a fodrászom akihez járok azt mondta tök jó lenne ha oda mennék mellé körmösnek :D én is szívesen csinálnám. Mennyibe kerül a tanfolyam és mennyi idő alatt van meg?
Jelöllek iwiwen!

Kép
Kép
Kép
vikike_

Viki!

én benne vagyok a tripla babásodásban!!!!!!!! :P :P :P

asszem,ma el kell kapnom apát :oops: :wink:
felveszem a fekete csipkés új szerzeményemet :D
Vendég

Andesz bejelöltelek iwiwen! Nagyon jó a pocakos kép a tesódról meg rólad :D .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Na Vicuska akkor hajrá, legyen ereszd el a hajam, ne engedd ki apát a karmaid közül :lol: :lol: . Akkor hozom nektek a babás energiákat, küldök sokat és együtt leszünk babásak meglátod :D ! A bugyit meg tedd majd el emékbe ha kistesó project lesz, reméljük beválik :wink: .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Vikike!

hihihihihhihi 8) 8) 8)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?