hűűű, mennyit írtatok!!!
Vikike,
ez szuper, most akkor hárman egyszerre lesztek babások, a hagyományokat én úgy is megtörtem, pedig nagyon szerettem volna Vicuskával babásodni
Az is jó, hogy tudod, mikor van pé
Remélem Levi tesó hamar összejön!!!!
Alexa,
kúrálgassad magad, vacak dolog a megfázás!!! Legalább Martinka nem beteg, igaz? Vagy rosszul olvastam??
Vicuska,
hogy nektek még télen is milyen csodálatos kertetek van!!! Kb hány nm? Tavasszal már mi is megcsináljuk, most már minden terv a fejünkben, nem várunk tovább
A görbuszod klassz, lehet, hogy Jónás is bejött?????
Judy, Szilvi,
én 2.5 óra alatt értem be, remegett a lábam és ha nem kellett volna vkit behoznom, tuti visszafordulok. Autó az árokban, tükörjég a lejtőn, 5 (nem hazudok!!!) km-es sebességgel mentünk, a fék így is akadozott és morgott... Azt hittem sose érünk ki a főútra. Az M1-en hegyeshalom felé bicskétől pest felé a 20-as km-nél állt a sor, meg se mozdult, nem tudom hol volt elakadva... Szóval rémálom volt ez a mai reggel...
Judy,
azért a fiúk élvezték a havat, nem? Nem hógolyóztak???
Szilvi,
tudja a védőnő a mobilodat? Vagy hogy tudott értesíteni? S ilyen simán eltolják??? Ez furi... de gondolom, annyira nem bánod...
Márti,
hát nálunk is ezren álltak a buszmegállóban, nem tudom, mikorra állt helyre a rend. Azért remélem odaérsz a 3. vizsgádra.
Eredményes lakásnézegetést, az mindig olyan izgi!!!!