Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nekem is tetszenek a képek :)

Gabicsibe, ez a 12. heti UH lesz, ugye? Tudod már, hogy ki csinálja? Nekem azt mondta a dokim, hogy nem ő, hanem valaki más... Ja és vagy 3-án, vagy 10-én megyek (remélem 3-án, mert 10-ig bekattanok :) )

Kép
elan

Numa,
Hát valószínűleg már túl is vagy a szülésen, gondolok rád!

Benszi,
Neked is nagyon szorítok holnapra!

Rékaróka,
Nagyon szép formás a pocid! Hű most már neked sincs túl sok hátra!

Mamm,
Örülök, hogy a vizsgád sikeres volt! :D Pffűű, a szakdoli írás, na igen, átérzem a helyzeted. :oops: Én az utolsó pillanatban lettem vele kész, nem haladtam úgy ahogy elterveztem előre. De aztán jól sikerült! Kitartás!

Juci,
De ügyesek vagytok! :wink:

Chesti,
Nagyon jók a képek! Legközelebb ott a helyem! Várom a többit is!

Lippa,
Továbbra is szurkolok neked, és próbálj meg minél többet pihizni!

Gabi,
Mi holnap délelőtt megyünk, szerintem 10-11 között, mert a páromnak még délután dolgoznia kell. Valószínűleg nem fogunk találkozni, pedig jó lenne!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lukrécia!

Három kg felett gondoltam, hogy már nem csinálok bajt, ha hagyom őket aludni.
Most már csak ötször eszünk, de para vagyok, hogy kevés lesz...
5-én megyünk védőbe, majd rákérdezek.
Szóval én is fosok ám!

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!

Ok,köszi szépen!Majd várom az infót amit megtudsz 5-én.... :oops: Kíváncsi vagyok nagyon!
Puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok,

NUMA Kép:

"Örömmel tudatjuk, hogy ma 17:10-kor Viktor 3640 gramm, 51 cm-rel, Nóra pedig 3460 gram, 51 cm-rel megszületett. 4 óra vajúdás után császár lett a vége, nem tágultam. Puszi."

SZÍVBŐL GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK-SOK TEJCIT! :D

Kép

Kép
zsókuci

Numa, Hatalmas gratula Viktor és Nóra érkezéséhez! :D :D :D
Szép nagy babák!
Sok boldogságot nektek, jó egészséget!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Atya-gatya mekkora babák!!!!
Gyönyörű teljesítmény volt kihordani őket, szuper csaj vagy Numa, szívből gratulálok nektek!!!!!!!!

Kép

Kép
mamm

Numa
Gratulálok. Szép nagy babákat növesztgettél a pocidban. :lol: Nem semmi. Sok boldogságot kívánok.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Jaj, Numa, annyira örülök Nektek! :D:D:D:D:D

Mamm,
Azért óvatosan azokkal a „jól” sikerült válasz-képekkel :wink: Nagyon kritikus vagyok magammal szemben (fotó-ügyben), úgyhogy vigyázz :D:D:D Puszillak!

Madrin,
Én is ide írok, nem kell bocsánatot kérned! :wink: Örülök, hogy jól érezted magad a talin, jó volt megismerni Téged is! :D

Bibarci,
10 000 Ft? :shock: Nem semmi :? Újabb fotót mikor kapunk/tegyek? :wink:

Judit drága,
De jó, hogy ilyen rendesek a lányok, és hagytak aludni! Remélem, mostantól mindig hagyják anyucit kicsit többet pihenni :D

Lucia,
Elfelejtettem írni Kismoninak :oops: De holnap pótolom, és megírom, hogy mizu velük :wink:

Lippa drága,
Pihizzél, de főleg nagyon fontos, hogy ne emelgesd a lányokat. Tudom, illetve sejtem, hogy nehéz megállni, de jobb, ha hozzászoknak, mert aztán 9 hónapig úgysem nagyon lehet :wink:
Szóval a lényeg, hogy nagyon drukkolok és mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gina,
Tavasszal tuti lesz megint tali, úgyhogy szavadon fogunk :wink:

Luki,
Hát… a kezem újra nagyon fáj, sajnos tegnap este sikerült jól megrántanom, majd’ bepipiltem… aztán kb. fél óráig nem fáj, de azóta… :roll: :cry: Gondolkozom, hogy visszateszem a merevítőt, pedig nagyon utálom :?

Benszi,
MILLIÓ drukk holnapra, ügyes legyél :wink:

Ma voltam a gégészeten… hát, rávett a dokinő a helyi érzéstelenítésre, úgyhogy úgy döntöttem, hős leszek, és kibírom :wink: Remélem, nem bánom meg… :roll: Egy hét múlva újra kell mennem, mert leoltotta, vagy mi, szóval vett belőle kenetet, és jövő hétfőn lesz meg az eredménye. De ránézésre már jobbnak ítélte, mint pár napja, bár a torkom még mindig eléggé fáj.

Ja, és sikerült begyűjtenem egy parkolás-büntetést is. Megálltam a kórház előtt, és mivel sötét volt, számomra ez egyenlő volt azzal, hogy este van, és nem kell fizentni... Hát, a parkolóőr ezt nem így gondolta, úgyhogy fél óráért pótdíjcsekken 1200 Ft volt a büntim... :roll: Eléggé bosszantott a dolog, hogy ilyen süsü voltam, de tényleg eszembe sem jutott egy percre sem, hogy nekem ezért fizetnem kellene :oops: :oops:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Numa
GRATULAAAAA :P :P :P :P szép egyforma babák,de jóóóó :P :P :P örülök nektek nagyon :P

Lukikám
holnap én nem leszek csak délután :cry: délelött megyek az oviba aztán Zsuzsizom :wink: szerdán vagyok délelött is :wink:

bibar

Zsókuci
sajnálom a kezedet,és tényleg hős vagy hogy nem kérsz altatást :oops: :oops: képet majd kb 2 hét mulva rakok,vagyis raksz :P :P :Ptalán addigra már lesz látható külömbség megint :wink: :wink: a parkolás bosszantó lehetett,ez a korai sötétség elég zavaró :shock: puszillak

bibar

Numának hatalmas gratula a babókhoz. Szép súlyok :-)

Puszi!

Judit

jucicuki

HŰHA NUMA!

LE A KALAPPAL ELŐTTED, ÍGY IS NAGYON SZÉP TELJESÍTMÉNY! MÉG SZÓLÓNAK IS SZÉP SÚLYÚAK LETTEK VOLNA.
Pihenj sokat amíg teheted! Életed legnagyobb kalandja vár rád az biztos. Nagyon nagyon gratulálunk és sok-sok tejcit kívánunk. Két ekkora baba biztos idekinn is jó evő lesz.

Puszi
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Numa:
Gratulálok, szép nagyok a bébik. :D
Vendég

Numa Gratulálok! :lol: Gyönyörű szép nagy babák, Te egy hős vagy! :lol:
Kép

chesti

Numa
Gratulálok a hatalmas babákhoz. Nem is csodálom, hogy a végén már minden póz kényelmetlen volt. Alig várom a fényképeket.

Benszi
Gondolok Rád és drukkolok. Talán épp most leszel anyuka.
Vendég

Numa, HURRRÁÁÁÁ! :) Gratulálok a nem is olyan pindur pindurokhoz ;)

Húú, Benszinek meg megy a rágondolás ezerrel.

Zsókuci, sajnálom a kezedet, meg a hülye büntetést is. Hát igen, én is ilyen süsü vagyok, megértelek :) A tél teljesen elveszi az ember időérzékét.

Gabi, Neked is mennek a drukkok az UH-ra, klassz lenne, ha kapnátok fotót, de persze nem ez a legfontosabb :)

Kép
elan

Ma Benszi nagy napja lesz úgye? Tavaszi talin iker----találkozó lesz! :lol:

Juci ügyesek a csajok! Hipp-hopp észre sem veszed már totyognak melletted, és végig alukálják az éjszakát. :lol:

Gina tavasszal várunk a talira, ahogy egy barátom mondaná, szerintem "térdig gázolunk majd a gyerekekben" :lol:
Hát ha ilyen elszántan mondta a nőci, akkor hajrá-hajrá, hogy meglássátok kik laknak a pociban. :lol:

Luki néni hol vannak a fotók??

Na mennem kell reggeliztetni. :)

Ja ma este remélhetőleg felmennek a képek!
Tegnap Niki magától 5-öt lépett. :lol:
Köszönöm a klipp dicséreteket. :lol:

chesti

Zsókuci
Mi a Kékgolyónál kettőt is kaptunk. A Soté-n pedig gyakorlatilag kétnaponta egyet begyűjtött az én Drágám. Bejött hozzám és utána már nem ment ki, hogy hosszabbítson. :lol: :oops: Így utólag amit elköltöttünk erre az elátkozott terhességre, abból simán vehettünk volna egy új autót. Az legalább még meglenne és nem fájna.
Drága Zsókucim! Azon filóztam, hogy kevés olyan öreg bútordarab van itt a fórumon, mint mi. Akik utánunk jöttek a fórumra, már lassan szülnek. Persze Te az életkorodat nézve még tojáshéjas vagy hozzám képest. :lol: :oops:
Voltam pénteken a SOTE-n dokinál és azt mondta szerinte már semmi akadálya egy újabb terhességnek!!!!!! :shock: :shock:
Vendég

Gabicsibe
Tőled szeretnék már egy ideje kérdezni.
Miből gondolod, hogy Kriszti már régóta le akart lépni?? Én erről nem tudok, pedig elég sokat beszélgetünk. Mondott Neked erről valamit? Nekem nem lenne erőm így lelépni. Ha egy-egy jó szót kapok, már az is erőt ad. Én is nagyon meglepődtem.
Vendég

Numa!
Gratulálok! Nagyon nagy babák, hihetetlenül ügyes vagy, hogy ilyen sokáig bírtad. Remélem minél hamarabb mehettek haza. Várjuk a beszámolót és persze képeket is.

Nagyon drukkolok Benszinek. Szuper ez az ikres hét.

Jól sikerültek a találkozós képek, a tavaszira én is pályázom, feltéve, hogy még egyben leszek.

Zsókuci!
Nagyon sajnálom, hogy így rád jár a rúd. Viszont ennyi kellemetlenség után biztosan egy nagyon szerencsés időszaknak kell következnie. Nekem is minden bajom kijött év elején (pajzsmirigy alulműködés, mindenféle gyulladások, szájsebészeti műtét ...). Mást se csináltam csak dokihoz jártam, viszont amikor sikerült nagyjából újra "összerakniuk", jött a pozitív teszt. Remélem, hogy hamarosan neked is rendeződnek a mostani problémáid.
A táblázatból hiányzó adataim: ápr. 16. Mirtill és Tamás

Kép

Kép
szofi74

Lexi!
Én is utánad kerültem a fórumra, és mivel tapintatlanságnak éreztem volna rákérdezni, hogy mi történt, ezért inkább visszaolvastam a kezdetekig. Egészen eddig viszont gyűjtöttem a bátorságot, hogy írjak neked. Főleg azért, mert erre nem lehet semmi értelmeset mondani azon kívül, hogy nagyon sajnálom, de ha jól emlékszem, kérted, hogy ezt inkább ne tegye senki. Mindenesetre jó, hogy itt vagy és örülnék, ha a folytatás mellett döntenél. Azon gondolkodom, hogy mit tennék a helyedben a pénteken hallottak függvényében: rögtön belevágnék vagy még adnék egy kis időt magamanak, de egyenlőre nem tudom a választ. Te döntöttél már?

Kép

Kép
szofi74

Mindenkinek szép napot!

Numa
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget,sok-sok tejcit kívánok!!

Elan
Én a saját dokimhoz megyek továbbra is :D én nagyon szeretnék sztár fotót,mert azt nézegetve tudnék felejteni.

REbe
Sajnálom,hogy nem talizunk,olyan jó lett volna :(
gabicsibe

Numa!
Én is nagyon-nagyon GRATULÁLOK nektek!Jó egészséget,és sok-sok tejcit a bébiknek!Egy kicsit irigy vagyok most rátok! :oops: :oops: :oops: Na jó,nem kicsit,nagyon!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gina25

Lexi
Abból gondoltam,hogy az augusztusi sikertelenség után többszőr át akarta adni valakinek a táblát és csak a mi unszolásunkra irogatott néha-néha.Ez csak az én feltételezésem,biztosan nem tudom.Ha tudtam volna,hogy ezt tervezi nem vettem volna át a tábla gyártását.Nagyon sajnálom,hogy már nem jön közén,hiányzik :(
gabicsibe

Sziasztok Csajok!

Numa!!!
Gratulálunk!!!

A találkozó király volt, tavasszal folytatás....

Szép napot!

Mot család!!

:)
mot

Numa itt is nagy-nagy gratula a hatalmas Babákhoz!Chestinek igaza van,Te egy hős Vagy :wink: !

Gabi pontosan úgy csinálom,ahogy írtad :) !Csajokat nem emelgetem és csak annyit csinálok,ami nem megterhelő.
Drukkolok a mai uh-ra,képet ugye majd kapunk :wink: ?

Rebe Neked is nagyon szorítok az uh-ra,remélem Tőled is kapunk képet!

Luki szerencsére nagyon rendesek a Csajok,azért hagynak pihizni!

Zsókuci drága,Te tényleg egy hős Vagy,hogy elvállaltad így a műtétet!Sajnálom a kezedet és a parkolás büntetést :( !

Gina drukkolok,hogy megtudjátok jövőhéten a nemüket!Képet Tőled is kérünk ám majd :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Numa!! F@sza csaj vagy!!! Micsoda szép nagy babáid lettek!!!!
Tiszta szívből gratulálok!!!!!

Benszi!! Érted meg megy a drukk!!!!!!!!!

Chesti! Megnéztem a videót!! Gyönyörű!!!!!!!!! Hogyan csinálod? én is szeretnék!!

Anyukák!! A Ti gyerekitek hogyan viselik ezt az időt? Én egyszerűen nem bírok Ramival! Tegnap meg még megkapta a kötelező oltást is + mi beadattuk a Rota ellenit és a meringococcus ellenit is. úgyhogy ordított egész nap. Viszont így hajnal 4-ig aludt 10-től.
Ja, és 5600 gramm 8 hetesen! 1 kg-t hízott 4 hét alatt!!!
Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Már egy router cserén is túl vagyunk...... :? remélem mostmár nem lesz gond ezzel a fránya nettel.

NUMA!!!!!
GRATULA A BABÓCÁKHOZ!!!! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ KIS CSALÁDNAK!!!!
hhhhhúúúúúúúú nem semmi súlyt cipeltél, de ügyi vagy!!!!!

Visszolavasok, ha a lánykám hagy :? ma extra nyafi van....

lanett

Numa! Nagyon nagy gratula az óriásokhoz. Gondoltam rád tegnap sokat! Örülök, hogy túl vagy rajta. Sok boldogságot a továbbiakhoz!! :D :D
gombahölgy

Benszi hírek :D !

Kibújt a nagyvilágba Balázs 10.40-kor 54 cm 3000 gr.,Dóri 10.42-kor 51 cm 2500 gr.Anyukájukkal is minden rendben van.

Szívből gratulálok Benszi ,nagyon ügyi voltál Te is!

lippa

Benszi, fantasztikus vagy :) Nagyon örülök Nektek, sok boldogságot Nektek!

Kép
elan

Sziasztok!

Anyáim!Micsoda hírek!!!! :lol: :lol: :lol:

Numa,isten hozta lurkóidat,nagyon ügyik oltatok! :lol: :lol:

Benszi,ti is szuper ügyesek voltatok,és nektek is szívből gratulálok!

Katáim,utólagosan boldog névnapot nektek! :lol: :lol:

Réka,nektek is gratulálok egybekelésetek alkalmával! :lol: :lol:

Lippa,nagyon szorítok nektek! :wink: Pihi,pihi!

Nagyon jók a talis képek,szívesen megnézném a többit is! :oops:

Puszi:Andi

Kép
taptau

Húha!!!!!!!!!!

BENSZI!!!!
NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK IS!!!!!
JÓ EGÉSZSÉGET SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!
ÜGYESEK VOLTATOK!!!!!

lanett

Bocsi,lemaradt a v :oops: :oops: Már megint sz@r@kodik a billentyű!

Kép
taptau

BABAESŐ!!! :lol: [b]NUMA,BENSZI SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁKHOZ!!SOK SOK TEJCIT ÉS MIHAMARABBI HAZAMENETELT KÍVÁNOK![/b]

Hú Numa nem semmi súlyt hordoztál,atya-gatya!

Benszi Olyan jó,hogy Dóri is ilyen szép súllyal született!! :lol:
Mindenkinek köszönöm a pocakdicséretet... :oops:

A talis képek nagyon jók, tavasszal mi is megyünk!!
mindenkinek sok puszi:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Benszi, hatalmas gratula a lurkók érkezéséhez!!!
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!!!

Kép

Kép
mamm

Na most akkor ha minden igaz kibontakoznék....

Zsókuci drága!
Hős vagy, tudom hogy így elsőre riasztó, de anno amikor én voltam fül-orr-gége gyakszán nekem is az volt a benyomásom hogy akit nem altattak sokkal szarabbul ébredt, és hamarabb "túlvolt" a dolgokon mint akit altattak. Hát nem lesz egy fáklyás menet se így se úgy, de hát majd meglesz a jutalma... :wink:

Chesti!
Lánykád meseszép!!!! és olyan szép a videó! Én is hüppögtem a gép előtt... :oops: Gratula a kis menő manónak! :wink: Nemsokára jön a "futás utána anyuka" időszak... de hát minden kornak megvan a maga szépsége.
Hogy tudsz iylen szép klippeket csinálni?Miylen progi kell hozzá?

Nagyon jók a talis képek :( irigykedve mutattam apukának, és megmondtam neki hogy vegye tudomásul ha legközelebb nem visz el akkor felfújom a pofámat, és nekivágok a lánnyal egyedül a nagyvilágnak és valahogy elmegyek akkor is. Ha máshogy nem akkor vonattal....

Lippa!
Pihizz és vigyázz a kismanóra! Nagyon szorítok hogy sikerüljön!!!!

Vicuska!
Milyen nagy lány már Rami is! Ügyesek vagytok, Rékus is 1-1 kgot hízott az első 3 hónapban.

Luki néni!
Mi a helyzet? Te hívtál vasárnap?

Sharon!
Most rajtad a világ szeme! Légy ügyes és tarts ki még egy kicsit! Édes a pocakod!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még egy csomó mindent akartam írni de amint hallom razzia van a gyerekszobában :) :? aludhatott volna még egy kicsit... ilyet még sosem csinált mint ma, reggel 6-kor felkelt és nem aludt vissza, de.10 körül beájult egy fél órácskára, most meg 1 körül aludt el.
Na ezt most elküldöm, aztán remélem még tudok jönni.

Puszi mindenkinek!

lanett

Benszi, szívből gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak! Puszi!
anett_1

Benszi
Nagy- nagy gratula!!!!!!!!
Kicsit nehéz a felfogásom, de ez most azt jelenti, hogy természetes szülés volt??? Benszikém, akkor a Te álmod valóra vált.......
Vendég

Szofi
Köszönöm, hogy írtál nekem.
Igen, döntöttem: nem megyek vissza. Műtét után azt mondtam SOHA, ezt azért már nem mondom, de egy darabig biztos, hogy nem.
Ezerszer feltették nekem a kérdést, és én is ezerszer feltettem magamnak: Kell-e ilyen áron gyerek??? A válaszom nem.
Ez kezd bennem letisztulni. Elfogyott az erőm. Több, mint 10 éve harcolok a babáért. Ráment a fiatalságom, az egészségem. Nem jártunk sehova, mert mi van, ha éppen most sikerült. (Fürdő, kirándulás.) Ha nem, hát nem. Ahogy ezt a világot elnézem, nem baj, ha nem ítélek életre egy pici lényt, akit imádnék. Rohadt világban élünk és én nem tudnám Őt megvédeni. Magamat sem tudom. Fáradékony vagyok, mindenem fáj. Nem akarok éjszakákon át virrasztani, mert nem bírnám. Az elmúlt 1 évben öregedtem kb. 20 évet. Esküszöm!! A nyáron megőszültem!!!!! A mamám 46 évesen lebénult. Hónapok óta zsibbad a bal felem. Éjjel erre kelek. Egy gyereket fel is kell nevelni és nekem már nem biztos, hogy van erre erőm. Ebben is kudarcot vallottam és ezt el kell fogadnom. Úgy érzem ezt a kislányt senki nem pótolhatná. Én Őt akartam. El se tudom mondani, hogy mennyire, mert erre nincsenek szavak. Van még 4 lurkónk a sítáborba. Nem tudom mi legyen velük. Felajánljam valakiknek, mikor nekem csak angyalkáim vannak???? Ez sem racionális döntés. DE amit én akartam, és ahogy én akartam, az már teljességgel lehetetlen.
Persze most, hogy születnek azok a babák, akik az én kislányommal együtt fogantak, kicsit mindig belehalok. Nagyon akartam, hidd el, de nem mindegy milyen áron. Túl sokat fizettem a semmiért. Nem tudnék boldog kismama lenni. Halálra aggódnám magam és a babát is "megfojtanám a szeretetemmel". Állítólag majd az idő............................... Hát nem tudom. Nekem egyre rosszabb.
Vendég

Benszi, nagyon-nagyon örülök! Alig van különbség a babócák között!!! Ügyesek voltatok! Isten hozta Dórát és Balázst!

Tényleg természetes szülés volt?

Kép
lucia1

No álommanó még felülkerekedett.... úgyhogy itt vagyok!

Ja Zsókuci drága!
Mindig elfelejtem írni ->Tábli: Már sajna 29 vagyok :(

Juciék!
Megkuksiztam a csajokat! Hát zabálnivalóak!

na csögőzés a gyerekszobában.... :lol: asszem ébredtünk

lanett

Lexi drága, most olvastam amit írtál. szeretnék egyszer beszélgetni Veled. Ez így nem megy, nem jól látod az életet. Az élet csodaszép, akkor is ha sajnos néha rettenetesen nehéz. Nem jó, amifelé mész, egyre lejjebb és lejjebb ásod magad. Nem szabad. Muszáj előre nézni. Nagyon közel vagy ahhoz, hogy kisbabád legyen. Tegyél rendet magadban, és menjetek vissza. Akkor leszel úgyis igazán igazán igazán boldog, amikor már a 20. álmatlan éjszakád lesz, mert a kislányod kistestvérének jön a foga, fél a sötétben, stb.... Hidd el nekem.

Sok emberrel történik tragédia. Sajnos nem vagy egyedül. Leírom, hátha erőt ad, barátnőm februárban veszítette el a kislányát, a 39. héten. Most újra babát vár, májusban fog születni a kis csöppség. Mindkét terhesség IVF volt. Nagyon örülök nekik.

Sok puszi neked
Lucia

Kép
lucia1

Lexi, írtam privit is.

Kép
lucia1

Isten hozta Viktort és Nórát is! Puszi

Kép
lucia1

Jézusom mennyi új baba, mindegyik anyukának gratulálok.

A baba képek meg itt fent csodálatosak, csak gyönyörködni lehet mindegyik babában.
toldikrisztina

Numa, Benszi!

Hatalmas ölelés, óriási gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ballagyo

Benszike!! Én is gratulálok a 2 kis csöppséghez!! El sem hiszem, hogy így elment az idő!!! Millió puszi a 2 új anyukának!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?