Sziasztok,
Jaj,
Numa, annyira örülök Nektek!
:D:D:D:D
Mamm,
Azért óvatosan azokkal a „jól” sikerült válasz-képekkel
Nagyon kritikus vagyok magammal szemben (fotó-ügyben), úgyhogy vigyázz
:D:D Puszillak!
Madrin,
Én is ide írok, nem kell bocsánatot kérned!
Örülök, hogy jól érezted magad a talin, jó volt megismerni Téged is!
Bibarci,
10 000 Ft?
Nem semmi
Újabb fotót mikor kapunk/tegyek?
Judit drága,
De jó, hogy ilyen rendesek a lányok, és hagytak aludni! Remélem, mostantól mindig hagyják anyucit kicsit többet pihenni
Lucia,
Elfelejtettem írni Kismoninak
De holnap pótolom, és megírom, hogy mizu velük
Lippa drága,
Pihizzél, de főleg nagyon fontos, hogy ne emelgesd a lányokat. Tudom, illetve sejtem, hogy nehéz megállni, de jobb, ha hozzászoknak, mert aztán 9 hónapig úgysem nagyon lehet
Szóval a lényeg, hogy nagyon drukkolok és mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gina,
Tavasszal tuti lesz megint tali, úgyhogy szavadon fogunk
Luki,
Hát… a kezem újra nagyon fáj, sajnos tegnap este sikerült jól megrántanom, majd’ bepipiltem… aztán kb. fél óráig nem fáj, de azóta…
Gondolkozom, hogy visszateszem a merevítőt, pedig nagyon utálom
Benszi,
MILLIÓ drukk holnapra, ügyes legyél
Ma voltam a gégészeten… hát, rávett a dokinő a helyi érzéstelenítésre, úgyhogy úgy döntöttem, hős leszek, és kibírom
Remélem, nem bánom meg…
Egy hét múlva újra kell mennem, mert leoltotta, vagy mi, szóval vett belőle kenetet, és jövő hétfőn lesz meg az eredménye. De ránézésre már jobbnak ítélte, mint pár napja, bár a torkom még mindig eléggé fáj.
Ja, és sikerült begyűjtenem egy parkolás-büntetést is. Megálltam a kórház előtt, és mivel sötét volt, számomra ez egyenlő volt azzal, hogy este van, és nem kell fizentni... Hát, a parkolóőr ezt nem így gondolta, úgyhogy fél óráért pótdíjcsekken 1200 Ft volt a büntim...
Eléggé bosszantott a dolog, hogy ilyen süsü voltam, de tényleg eszembe sem jutott egy percre sem, hogy nekem ezért fizetnem kellene
Puszi!