Meli!
Lehet, ezek a lányok már csak ilyenek, eddig nekünk sem mutatott semmit....
Viszont próbálj meg nyugodt maradni, tudod, hogy a babának azzal teszel a legjobbat, persze, értem, hogy nem egyszerü, biztos, hogy énis kilennék egy ilyen hirtől, de gondolj arra, hogy nem lesz baj, mert ti nagyon szeretnétek, hogy egészséges legyen! És ha azt mondták, hogy felszivódik, márcsak azért is próbálj meg pozitivan menni a genetikai uh elé.....
Szurkolok majd nektek, meg addig is, de nem lesz semmi!!!!!
Nekem egyébként a fiúkkal 0,7 és 0,8 volt az afp-m, most néztem meg a várandós kiskönyveimben.
most meg 1,0
De az én dokim is azt mondta már mielőtt levették, hogy ő inkább már csak a hepatitis-szürés miatt tartja fontosnak, mert az afp baromi megbizhatatlan. Úgyis a genetikai uh a fontos, hogy ott mit látnak vagy nem látnak.
Viszont! Hallottam most már egyre több helyről erről a streptococcus, ha jól irom, vagy miről, ami ha van nekem, tudni kell róla a szülésnél mert akkor a baba gyógyszert kap. Ezt alap nézi a doki valamikor, hogy van-e, vagy inkább kérdezzem meg tőle. Nekem az első kettőnél semmi ilyet nem néztek és semmi nem is volt. De soha nem lehet tudni alapon ha ki lehet szürni, én inkább megcsináltatnám. Ki tud róla közelebbit?
Ági