Új privát üzeneted érkezett!

GRATULÁLOK SZILVI!

SOK BOLDOGSÁGOT JANIKÁHOZ NEKTEK!

Kép
Vendég

Kedves Szilvianya!

Sok boldogságot, és nagyon jó egészséget kívánok mindannyiótoknak.
Gratulálunk Janikához! Tökéletes méretek :D

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Szilvi, gratulálok Janikához!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Hogy én micsoda drukkról maradtam le, aztaaaaaa!!!!!!!!!!!

SZILVI! SZÍVBŐL GRATULÁLOK JANIKA ÉRKEZÉSÉHEZ, SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MINDHÁRMÓTOKNAK!!!

Múlt csütörtök óta nem olvastalak titeket, úgyhogy van mit bepótolni. Igyekszem rövidre fogni a mondandómat. Ha emlékeztek, akkor egy kissé magam alatt voltam- nos azóta a férjem hazatért Németországból, mindent nagyon őszintén megbeszéltünk és most nagyobb a szerelem, mint valaha. :lol: :lol: :lol: . Ma voltam uh-n, mindhárom baba szinte teljesen egyforma méretű, Néhány nappal meghaladják a korukat, a legkisebb fiam 20hét+1nap, a legnagyobb a lányom 21 hetes nagyságú /és most nézzétek meg a vonalzómat!/ . A pocim hatalmas a többiekéhez képest /ZSÓFI! TE HOGY CSINÁLOD, HOGY ILYEN CSINI VAGY??/, de már nem bánkódom a méretek miatt, a védőnénim szerint még így is csak "lájtosan" hízom, mert nagyok a babák és a magzatvíz is sok . Képet még sajna nem tudok feltenni, ha minden igaz, a Jézuska hoz fényképezőgépet, hát majd akkor tudok. A héten megyek terheléses cukorvizsgálatra. Az lenne a kérdésem, hogy a lötyibe ti is tehettetek citromot? A dokim azt mondja, hogy a 75g glükózt oldjam fel 3dl vízben, meg csavarjak bele 1 citromot, így olyan lesz, mint egy limonádé. Nekem ez így nem is hangzik rosszul. :roll:
Visszatérve a babakocsikhoz: megnéztem a feltett képeket és mindegyik tetszett. Eddig még csak a 2+1-es megoldásban gondolkodtunk, mert eddig nem igazán láttam 3-as kocsit, de megmutatom a férjemnek ezt a 3-ast, hátha neki is tetszik. Mindenesetre köszönöm a tippeket!!

Éva

Kép
évi_76

Eszter, nem találom azt a levelet, amiben leírtad, hogy mennyibe kerül a Praxisban a 4D genetikai UH, meg tudod ezt nekem írni? köszi!!!

Éva, örülök, hogy rendeződött minden! A cukros vizsgálathoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt...

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

évi: nekem zsömle + tej a terheléses cukor. de úgy tudom lehet bele citromnot tenni. csiniség háááááát...... sokat éjszakázom meg rohangálok samuval. amúgy samu előtt ill samuval 100x csinosabb voltam! de majd még leszek !!!!
kerekpocak

Sziasztok

SZILVIANYA nagy GRATULA nektek sok boldogságot a picihez :D

Évi_76

Nekem is így mondta az orvosom,hogy csavarjak bele egy fél citromot majd.Mondjuk engem így is kiráz a hideg tőle :shock:

Kata
Mi is a Praxisban voltunk genetikain Szántónénál és 10E ft volt.

Ági

Kép
hági

évi_76

Most látom neked hogy-hogy ilyen korán kell menned a cukorterhelésre? Nekem csak 26hetesen kell majd.

Ági

Kép
hági

Sziasztok!

Isten hozott Janika! Minden szépet és jót a kis családodnak!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Szilvi, sok szeretettel gratulálok a kisfiadhoz !
sok boldogságot a családnak !

Marcsi

KépKép
alon

Kata: Ha itt regisztrálod magad a babanet főoldalán a Prxisba kapsz ezerft engedményt!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Lányok, akinek már megvolt az afp......

Ma kaptam meg, de nem mondott semmit a doki rá, ma elég rossz kedve volt.

Ez van a papiron:

AFP 47,3 ng/ml
wAFP 45,9 ng/ml
MOM 1,0

????????????????????????????????????????????????????????????

Ha nem mondott rá a doki semmit, akkor jó az eredmény?

Aki valamit tud rá mondani, légyszi, én holnapig (délelőtt megyek a genetikai uh-ra a Jánosba) megveszek.......

Ja, és kérlek, drukkoljatok, hogy megmutassa magát a kismanóm....

Ági
Vendég

Szia Ági!

Nagyon kezdő vagyok még itt, nem tudom, hogy hogyan kell neked válaszolni, viszont arra emlékszem, hogy a lányomnál MOM 1,1 volt az AFP eredménye, és arra azt mondták anno, hogy tökéletes.

Nekem még mindig sos kellene dr. Pálmai Bálint elérhetősége, tud valaki segíteni?

Egyébként, ha lehet, majd csendesen csatlakoznék hozzátok, a Jánosban szeretnék szülni (feltéve, hogy sikerül eljutnom Pálmai dokihoz :)
de még nagyon az elején tartok.

Patrícia
patr

Ági, teljesen jó az érték, ahogy Patrícia is írta, a MOM-ot kell nézni, és neked az tökéletes.
Drukkolok, hogy ne legyen nagyon szemérmes holnap :D

Patrícia, sajna én a dokidat nem ismerem...

Évi, tényleg hogyhogy ilyen korán van a cukorterhelés? Nekem is tej+zsömle lett volna, csak én nem iszom meg a tejet, ezért ihattam teát egy kiskanál cukorral :D
és szuper, hogy minden rendben otthon, ennek így kell lennie!

Jó éjt,

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

pumpóka az 1.0 az tökéletes!
kerekpocak

Köszi lányok!!!!!!!!!!! :) Megnyugodtam!

Patr! Én sem ismerem sajna Pálmai dokit, hallottam már róla, hogy jó orvos és kedves, de személyesen nem ismerem. :(

Holnap jövök mindenképp, ha megjöttünk az uh-ról!

:roll: :roll: :roll: de izgulok...... :)

Ági
Vendég

jaj de jó, h végre tudom, h a pumpóka az ági. olyan hülyén éreztem magamata, h nem írtam keresztnevet. :roll: :roll:
kerekpocak

Szia Patr!
Küldtem privit Neked .
Dr.Pálmai ügyben.
Minden újszölöttnek és Anyukának SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!
MInden babának Anyukának és Kismamának sok sok puszit küldök.
Mi jól vagyunk .
Andris nagyon ügyes a suliban csupa csupa jókat hallok a tanitónénitől és dec .13-án már 7 éves nagyfiú!!!!Mintha tegnap szültem volna .
Krisztián újabban nem alszik éjszaka hanem játszik és beszél :oops: :(
Ilyen egy négyéves vasgyúró???akinek az ég világon semmi baja nincs csak kevés az alvásigénye???
Sajna rohanok állandóan még a hat órás munka is nagyon sok három csemete mellett.
Olyan jó ide jönni közétek és látni a babákat és a napjaitokat...visszasirom a régi szép éveket amikor még picik voltak az enyémek is.
Vera

Kép
Kép
vera70

Jajjjj de hülye vagyok!!! :evil:

Bogi az anyukásba is megírta a jó hírt, hogy Szilviékhez megérkezett Janika! Én meg oda írtam a gratulációmat!!!

Na de akkor ide is:

GRATULÁLOK SZILVI!!! SOK BOLDOGSÁGOT JANIKÁHOZ! LEGYETEK EGÉSZSÉGESEK ÉS LEGYEN SOK-SOK TEJCID!!!

fatima

Megjöttünk az uh-ról.

Egészséges, mindene megvan és mozog, szive rendesen dobog, belső szervei megfelelően müködnek, ééééééééééééééééééés

KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Azt mondta a doki bácsi, az ég világon semmi nincs a lábai között, ami arra utalna, hogy kisfiú. Akárhogy is nézi, ő ott kukit nem lát, még egy nagyon kicsit sem.......

A világ legboldogabb anyukája vagyok, lesz egy Zsófim, akire már 8 éve várok!!!!!!!!!

Ági
Vendég

Ági:
Nagy naggggggy gratula!Asszem hasonló érzések kavarogtak-kavarognak bennem is amikor nálunk fütyit láttak! :D :D :D :D

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Ági, gratulálok!!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Elhiszem Orsi, hogy te meg két lányka után fütyire vágytál.... :)
Nektek is összejött :)
Nálunk most igy 2-2 lesz, ha a párom előző házasságából született kislányát is belevesszük, meg az én két ördögömet :)
Igy teljes az öröm, Zolim nagyon lányos :) hiába van már egy neki, azt mondta, hogy neki most is lány kell! :) Végülis, két fiú már van itthon.

Ági
Vendég

jó a vonalzód!!! :lol: :lol:

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Gratulálok, Ági a kis punimunioz!!!!!!!!!!!!!!!

Az AFP-m 1.1 lett, anno Rékánál is uennyi..... Eszter által felvázolt számítások szerint (alacsonyabb AFP érték lányra utalhat) lehet, hogy kislányunk lesz megint :lol: :roll:
Ami viszont elkeserített, hogy az UH-on találtak a buksijában cisztát... :cry: állítólag felszívódik, de nálam kivverte a biztosítékot, hazafelé utat végigbőgtem :cry: :cry: :cry:
December 10-re kaptam időpontot a SOTE-ba genetikai UH-ra asszem addig megőrülök :roll:
ja, és nem mutatta meg magát a kis csibész az UH-n, csak folyamatosan bukfencezett :lol:

Kép
Kép
meli30

Szívből gratulálok Szilviék Janikájához!

Kép
Kép
meli30

Meli, ne aggódj, ha a dokik azt mondják, hogy felszívódik, akkor az úgy is lesz! Szar dolog ennyit várni a köv. vizsgálatra, de nem lesz semmi gond, nyugi!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Meli!

Lehet, ezek a lányok már csak ilyenek, eddig nekünk sem mutatott semmit.... :)

Viszont próbálj meg nyugodt maradni, tudod, hogy a babának azzal teszel a legjobbat, persze, értem, hogy nem egyszerü, biztos, hogy énis kilennék egy ilyen hirtől, de gondolj arra, hogy nem lesz baj, mert ti nagyon szeretnétek, hogy egészséges legyen! És ha azt mondták, hogy felszivódik, márcsak azért is próbálj meg pozitivan menni a genetikai uh elé.....
Szurkolok majd nektek, meg addig is, de nem lesz semmi!!!!!

Nekem egyébként a fiúkkal 0,7 és 0,8 volt az afp-m, most néztem meg a várandós kiskönyveimben. :) most meg 1,0 :)

De az én dokim is azt mondta már mielőtt levették, hogy ő inkább már csak a hepatitis-szürés miatt tartja fontosnak, mert az afp baromi megbizhatatlan. Úgyis a genetikai uh a fontos, hogy ott mit látnak vagy nem látnak.

Viszont! Hallottam most már egyre több helyről erről a streptococcus, ha jól irom, vagy miről, ami ha van nekem, tudni kell róla a szülésnél mert akkor a baba gyógyszert kap. Ezt alap nézi a doki valamikor, hogy van-e, vagy inkább kérdezzem meg tőle. Nekem az első kettőnél semmi ilyet nem néztek és semmi nem is volt. De soha nem lehet tudni alapon ha ki lehet szürni, én inkább megcsináltatnám. Ki tud róla közelebbit?

Ági
Vendég

Ági!

Először is köszi a biztató szavakat! :oops:

STREPTO: nekem volt az első terhességem alatt, valszeg most is van, ezt uis nem lehet kiírtani a szervezetből.... :(
Ugy tudom 2005 év végétől kötelező szűrés van minden kórházban, de szerintem intézmény válogatja, hol melyik hétre teszik a szűrést. Én a Margitba járok terhesgondozásra, és ott 35-37.hét között végzik el.
Kérdezd meg legközelebb a dokidat, biztos meg tudja pontosan mondani.

Kép
Kép
meli30

Kata!

Mindig nézegetem a nicknév alatti kis képeteket, nagyon szépek vagytok rajta.... :) gondolom esküvői kép... :lol:
A párod nagyon elékeztet a férjemre, az arc persze más, de a körszakáll, rövid sötét haj, és a ruha ..... nagyon hasonló... :lol:

Nem is tudom, miért írok ilyeneket......asszem csak próbálok másra gondolni, mint ami van.... :wink:
Remélem nem vetted tolakodásnak!!! :oops:

Kép
Kép
meli30

Most nézem a vonalzót Meli, Réka dec.16-án született? Két nappal lesz előbb a szülinapja, mint Barnusomnak :)
Vendég

Délelőtt, mikor voltunk uh-on a Jánosban, annyira tipródtam rajta, hogy mi lehet Szilviékkel. De nem tudom, meg tudták volna mondani csak annak alapján, hogy Szilvi és hogy mikor szült, a kisfiú neve, meghogy császárral. Meg aztán el is hessegettem a gondolatot, hogy megkérdezem, és ha igy megmondják, tán bekopogok egy Gratulálok-ra hozzá, de nem volt merszem. Remélem, hamarosan újra köztünk lesz, császár után is elvileg a 4 nap vagy azután többet kell bent lenni? Olyan kiváncsi vagyok a kis Janikára :)

Bogi, nem tudsz róluk valamit? Hogy vannak?
Vendég

Nekem is végre készen lett az AFP-m, 69.2, a MoM pedig 1,7. (Ikrekkel ez remekkkk :D ) Uhura pénteken megyünk, remélem, megmutatják, mijük van :oops:

Streptora 36. héten néznek (már aki kihúzza addig, jó lenne, ha minél tovább bent maradnának...)

Meli, a cisztáról én is azt hallottam, hogy ahol volt, mindig felszívódott! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép
babyteve2

Szilvianya!

Nagyon-nagyon gratulálok ehhez a szép nagy fiúhoz!!!

Kata!
Győfinél mi a 20.héten voltunk. Nekünk genetikai vizsgálatot csinált, így 12.000Ft-ba került. A nem genetikai vizsgálat nála is 10E Ft.

Ági!
Gratula a kislányhoz! Ki volt az UHus a kórházban?

Melinda!
Ne aggódj, gyakori dolog a ciszta a buksiban. Túl jók már az UH gépek... December 10 azért nem rossz, mert addigra lehet, hogy megindul a felszívódás, egy-két nap alatt viszont semmilyen pozitív fejleményt nem hallhatnál :wink:

Nálunk az elmúlt két hétben rákapcsolt a pocaknövés. Néha úgy feszül, hogy azt hiszem,a következő pillanatban kidurranok, de így legalább kaptam motivációt a pocakkenegetéshez, amihez eddig lusta voltam.
Vasárnap végre, végre, végre voltam úszni, ma meg jógán. 18 hete nem mozogtam semmit a sétákon kívül. Annyira hiányzott már!!! És persze a kilóknak sem árt. Az utóbbi 2hét alatt 2 kg-t híztam. S.O.S tenni kell valamit, mert már 8-nál tartok :oops:

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!

Dr.Baltschik Miklós volt az uh-ban, most olvastam a topicot, amiben irtak róla és ott azt irták, hogy állitólag a nagyon jó uh-os orvosokhoz tartozik.
Remélem.......................... :)

Ági
Vendég

ági: gratula a kislányhoz!!!!!!!!!!! remélem nekünk is így lesz majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár ha nem az se baj. :lol: :lol: :lol:

strepto: én ebben már nagyon otthon avgyok, állandóan felmerülő téma, kérdezz bátran. a tények:

- a jánosban a 36. hét körül szűrik

-ha az előző terhességednél volt, most automatikusan streptos anyuka vagy

-minden 2. nő hordozó, szal no para nem vagy egyedül! nem elkapható, nem te voltál felelőtlen!

-ha az anyuka 3x-4x kap a szülés alatt antibiot, a baba nem kap, ill. nem figyelik meg stb. amennyiben az anyuka nem kapott 4x, a baba is kap a születés után 1x. (ez akkor fordul elő, ha turbó a szülés)

-van streptos topic a babaneten nézd meg! megnyugtat!!!!

-a jánosban erre nagyon nagyon odafigyelnek! szal ne aggódj nem gond a strepto!!!!

meli: nem egy bnőm babájának volt ciszta a baba fejében, és a születésre TELJESEN FELSZÍVÓDOTT!!! ez szokványos dolog, ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

ági: balthscik doki az én dokim! híresen jó uhás! ő mondta nekem a 12. héten h kisfiú! és így is van, ezt igazolta a 16. heti uh is! szal akkor tuti kislány!
kerekpocak

samu- aki épp beteg-:
Kép
kerekpocak

Köszöni Zsófi a Zsófi!!!!!!!! :lol:
Annyira gyorsan rávágta egyébként, hogy kislány, még ki sem mondtam, hogy doktor úr, ha szépen megkérem... már mondta, kislány.... vajon honnan tudta, hogy ezt akarom tudni?? :) Egyébként szimpi volt nagyon, Atis fiam volt velem, és olyan jófej volt vele, hogy mondta neki, ott a baba feje, az a szive, ott ver.......
Nekem meg mondta, ott vannak a lábai... és nincs közte semmi, látja, ez bizony kislány... :)
Akkor mostmár még jobban bizom benne, ha te is megerősited, hogy jó uh-os!!!!!!!!!!!!!!!

A strepto-izé nemtom hogy van-e nekem, mert a fiúknál nem volt, az bizti, csak annyit olvastam róla mostanában, hogy felkeltette a figyelmemet és gondoltam, megkérdem tőletek.... köszi a felvilágositást, akkor nincs dolgom, várok, majd szürik.... :)

Ági
Vendég

Szia Mindenki!

Évi: Igazán örülök, hogy minden ok a párod és közted, drukkoltam ám :D
Nyugodtan rakhatsz citrom levet a löttybe, és ez így tényleg sokkal elviselhetőbb :) Én is így csináltam és nekem is a dokim mondta..

Mindenkit úgy írigylek, aki már tudja, hogy fütyi, vagy punci-e a pocaklakó, mert nálunk erre még nem derült fény sajna. Persze az a fontos, hogy minden rendben legyen, meg egészséges legyen, de azért kíváncsiak vagyunk nagyon. De holnap megyünk a doktor bácsihoz, és nagyon bízom benne, hogy most már tényleg megmutatja a pici, hogy mi van a lába között :oops:

Mindenkinek jó éjt!

Livi
Kép
livcsi

Nekem is Baltschik csinálta a kórházban az UH-okat, így tőle tudjuk azt is, hogy az egyik gyerkőc pöcsös, a másiknak viszont nincsen semmi a lába között :) Nekem is nagyon szimpatikus volt a doki, és le a kalappal előtte, hogy már ennyire az elején ilyen jó a szeme mindenhez :)

Zsófi, Samunak mi a baja?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

hörghurut :cry: :cry:
kerekpocak

szegényke :( :( :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi

beteg kisfiú alkot hehehe

Kép Kép
kerekpocak

jahaj nem ide akartam, hanem az anyukásba :oops: :oops: :oops:
na bocsánat.
kerekpocak

Itt is jó helyen van :D

Csodaszép! :D

Kép
babyteve2

Tündéri a kisfiad, Zsófi! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
meli30

nyugodtan ide is!!!!!! :D

imádok babákat és gyerkőcöket nézegetni.... :lol:
Vendég

ZSÓFIBABÁNK ELSŐ FOTÓJA:

Kép

A FIÚK A MAMMUTBAN:

Kép
Vendég

Sziasztok,

Ági, gratulálok Zsófihoz! Ügyesek vagytok :D Nekem is Baltschik Miklós a dokim, és mindegyik gyerkőcnél már elég hamar megmondta a nemüket, és eddig még nem tévedett :wink:
Viszont ilyen jó képet nem kaptunk tőle, szupi a lányzó.

Zsófi, nagyon édes az alkotó Samu, jobbulást neki. Az enyémek is ilyen tollakkal alkotnak, ma mire hazaértem Virág a bal szemét kifestette nyomdafestékkel...

Ma voltunk ctg-n, eddig minden oké. Doki mondta, hogy neki a dec.27-e lenne a legjobb a szülésre :D
De sajna a lányzóval szemben már elvárások vannak, mert a családban mindenki "kerek" napon született (10-e, 20-a, 30-a), így nem születhet 27-én!!!!! :lol:

Meli, nagyon drukkolok, hogy 10-én már tényleg azt mondják neked, hogy felszívódóban van a ciszta.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?