Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most alszik a Petra mert reggel már 7-kor kelt,hogy nehogy lemaradjon valamiről.
Megpróbálom lekicsinyiteni a képet de tegnap is lekicsinyitettem de nem sikerült feltenni.

Sasha
Nem tudom, hogy ez milyen képnézegető. A fényképezőgép HP és annak a programjával szoktam szerkeszteni a képeket.

EMILIÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Majd este jövök és beszámolók, hogy milyen volt az ünneplés.

Ági
petra2

Kép

Megpróbálom hátha most sikerül. Itt van az én 1 éves kislányom.
petra2

Bocs, kicsit nagy lett, de végre legalább sikerült. Különben ezt nem értem, hogy van egy jó minőségű kép és direkt el kell rontani, hogy nem legyen akkora a felbontása és fel lehessen tenni. H csak lekicsinyitem és a pixelt nem állitom át akkor nem teszi fel. Azért még gyakorlom hátha sikerül.

Ági
petra2

ÁgiKép NyusziKép

A két kiscsajnak nagyon boldog első szülinapotKép

PocokKép
Nektek pedig boldog félévességetKép

ÁgiKép
Gyönyörűszép a kis ünnepeltKép

Holnap délelőtt megy vissza anyósKépKép HURRÁ! Ha hiszitek, ha nem két két alatt egyszer sem füdöttKép Ráadásul itthon uabban a ruhában van két hete, és hát mit mondjak: szaglik. Utálom, ha felveszi Gergőt, mert akkor neki is olyan szaga vanKép Legutóbb még nem volt ennyire igénytelen. Viszont voltunk ma mérésen, és két hét alatt hízott 300 grammot GergőKép Ennek azért is örülök nagyon, mert a legutóbbi mérésnél az egy havi gyarapodása 280 gr volt.

Megyek még sürögni-forogni, aztán holnaptól jöhet a jól megérdemelt pihenésKép

Üdv
Tüni és Gergő
tüni

Nyuszi, Ági!

Boldog születésnapot a lányoknak!Kép

Dió és Peti
szabotimi

Forti!

Ha megnyugtat, Peti majd két hétig nem evett semmit, csak joghurtot kenyérrel, abból is csak pár falatot. Én sem bírtam megállni, hogy ne tukmáljam, és akkor bizony sírt, amitől nekem lelkiismeret furdalásom volt. Aztán hirtelen megint elkezdett enni. Szóval, türelem.Kép

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

Nincs pöttyünk még, talán mégse lesz bárányhimlőnk.
Hát, az én fiam meg addig enne szertintem, amíg adnám neki. És amikor elfogy a kaja, megmutatom neki az üres tányérban a kutyustKép)Mondjuk azt se szeretném, ha mindig degeszre enné magát, szerencsére ha kiveszem az etetőszékből már nem reklamál kajáért. Mondjuk szerintem nem kövér. 8160 gramm 8,5 hónaposan.
Tegnap megtanulta azt is, hogyan kell visszaülni állásból hanyattvágódás nélkül. Ez szép és jó, kivéve, mikor altatni próbálom, mert lefeküdni azért még nem tudKép))Inkább visít ülve a kiságyban. Szerencsére egy kis simivel le lehet kenyerezni hogy most már aludni kéneKép))viszont amióta ücsörög, jobban elvan a járókában is. (na jó max 20 percet, de eddig az volt, hogy visított, ha közelítettünk a járóka fölé.

Kataa!
Gratula a kúszáshozKép
Enyém is szélsebesen kúszik, nem lehet otthagyni seholKépNálunk van lépcső is, kell majd szereznem biztonsági rácsot.

Manó!
Látom Emma is rákapcsolt, gratulaKép)lassan le is hagy mindenkit.

Ági! Nyuszi!
Boldog 1. szülinapot a lánykáknak!!! Volt ünneplés? Petra nagyon édi a szép ks ruhájában.

Tüni!
Kitartás! nem semmi anyóspajtással vagy megáldvaKép
2 hétig no fürdés, ugyanabban a cuccban? Köjál?

na pusz
Judy és Gege
Judy

Sziasztok

Na jottem forrongani a kedves emberekrol.Ma ebben a dog melegben el kellett mennem valahova,termeszetesen Alexxal hogy elhozzak valamit a kozos kepviselotol az uj lakonak.Odaerek erre a nyanya mar elment es bar megbeszeltuk nem hagyta ott nekem az igert papirt.Szerencsere bent volt a fonoke annak jol megmondtam a mgamet hogy semmit nem bir elintezni a no.Suru bocsanatkeres kozepette elokereste nekem amit kellett ; ))
Addig Alex kint ult a babakocsiba ,miutan kidobta a cumijat (feledekeny anya otthonhagyta a zsinort : ))a titkarno kimegy es visszaadja neki majd ragyujt!!!mellette.Na ehhez it szoltok : )))

Van am jo hir is ,kijott Alex 3.foga!!!!

Sasha
Aruld mar el mennyi az a jo es a pontos cimet is,koszike.

Agi
Petra nagyon szepnagylany lett.

Tuni
Anyos nem semmi.En nem tudtam hogy a hollandok ilyenek : )))Mar sokszor voltam de meg ilyen tapasztalatom szerencsere nem volt.Miert szoltal a ferjednek hogy kuldje mar el furodni .

Judy
Detto ugyanez.Ma mivel mar nagyon sirt es nem volt idom a friss gyumire adtam neki uvegest,1 utan orditott es bevagott meg 1-et : )))Ja es minden evesre eleg sokat eszik,es ezt ismetli 6* napjaban : ))
Anyuek is tettek most kaput a lepcsohoz hogy odamegyunk egy idore,nagyon megnyugato.

Pusz Kataa

Kép
Kép
kataa

Boldog szülinapot Petrának és EminekKép Hihetetlen, hogy már 1 évesekKép

zsani
zsani

Nyuszi, Ági,

boldog szülinapot a lánykáknak!KépKépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Dió
Köszi a nyugtatást! Kép Kép Jól esik.

Manó
Ma megpróbáltam, és adtam Levi kezébe evés közben játékot, és így evett. Tízóraira bevágott 3 őszibarit 3 reszelt babapiskótával. Az ebéd is egész jól csúszott. Tökpörit csináltam neki krumplival.
Most vagy tényleg ez a baja, amit írtál, vagy nagyon összejátszik minden. Lehet hogy most csökkent a fogzási fájdalom is és ezért jött vissza az étvágy. Bár még nem akarom elkiabálni. Kopp-kopp Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Találkozó: elvileg nekünk is jó az augusztus csak akkor nem ha kész lenne a ház és költöznünk kellene, de sajnos nem lesz ilyen szerencsénk.

Ilke
Akkor neki kezdhetsz a pakolásnak mert a két hét az nagyon kevés.
Akkor a házra ti sem tudtátok felvenni a szocpolt?

Beszti
A Petra egyáltalán nemissza meg a gyümölcsleveket csak a vizet. Biztos ezt szokta meg mert kiskorától csak vizet adtamneki. Pl. még teát egyáltalán nem ivott.

Gömb
Mi baja volt a duplonak mert én is rendeltem

Zulu
Jobbulást!

Áfonya
Köszönjük a képet! Hogy csináltad, hogy a nyuszi feje az Emilia, ha küldök egy képet megcsinálnád a Petrával is?

Forti
Próbáld meg, hogy mikor eteted a Levit akkor játszol vele. A Petra most elég jól eszik de a széknek a tálcája mindig tele van játékkal. A legjobban azt szereti ha adok neki egy mesekönyvet és azt lapozgatja.

Rit
Hát a szakdoga kellene, de nekem a XVII kerületből eléggé messze vagytok jármüvel és babakocsival. Remélem, hogy most már nemsokára lesz találkozó és akkor oda tudod adni.

Hát a szülinap idáig jól alakult. Reggel fél 9-kor már a játszótéren voltunk (csúszdáztunk,hintáztunk meg homokoztunk) Olyan ügyes a csúszdára már visszafelé fel tud mászni. De alvás volt és utána végig kint voltunk a kertbe és medencéztünk. Most megint alszik és várjuk az apát, hogy együtt tudjuk ünnepelni és tortázni.

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókivánságokat!

Ági
petra2

Sziasztok!

Boldog szülinapot a lányoknak, milyen gyorssan elment ez az egy év.

Kép

Sziasztok
Andy
andy78

Sziasztok

Eloszor is

Agi

Boldog szulinapot Petranak!!!!!Kép

Koszonjuk a koszonteseket.Jo faraszto napunk volt ma. Delelott allatkertben voltunk, Apa, Nagyi, Dora hugi (batyam legnagyobb lanya, aki megjegyzem 12 eves es akkora mint en vagyok Kép) en es az unnepelt.Kép Emilia nagyon elvezte, evett perecet, kapott szelforgot, nezte a sok allatot es persze jol elfaradt. Miutan ebedeltunk itthon, aludt egy nagyot, aztan delutan volt tortabontas es sok jatek. Tortas kepeket majd teszek ki egy albumba. A puncstortarol legjobban a kismalac marcipan figura tetszett neki, bar volt meg kiskutya es nyuszi is.Kép A tortat nem volt hajlando megkostolni. Kép Kapott Tommy tolinyat, Lego epitot, talicskat, homokozojatekokkal.

Agi

A multkor azert vettem ki a hintabol annal az ominozus esetnel, mert annyira megijedt ahogy a kiscsaj megrangatta hintastol, hogy nyujtotta a kis kezet felem es orditott. Valszeg mar egyaltalan nem volt kedve szegenynek hintazni.
De lehet hogy a kovetkezo ilyen esetnel kiugrik belolem az anyaoroszlan es jol behuzok a tamado gyereknek.Kép

Afonya

Nagyon koszi a kepet, aranyos vagy. A Lego hernyonk is pont ilyen.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Ági
Én is Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánok a csajsziknak!!!!! Kép

Kataa
ok, next time, mikor arra járunk!! Kép

Ági
Édes Kis Hercegnő!!!!!

Tüni
Uram atyám!!! Nagy kitartás kellett hozzá..!!! Nekem volt egyszer valami hasonló élményem, de bevallom őszintén én nem bírtam és megkértem az illetőt, hogy menjen és fürödjön meg és mossa ki az összes holmiját. Ez ráadásul egy fiatal csajszi volt!!

Kataa
no comment......de gratula a fogacskához!!!!!!

Mi meg közben megjártuk Battát. Olyan jó volt végre dumcsizni a barátnőmmel, hiába a mailezgetés mégsem olyan. A babók meg remekül elvoltak egymással, Dodesz amúgy is egyszerűen imád vendégségbe menni. Hiába, itthon már mindent 66szor körbejárt és megnézett..KépKépKépKép

it és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Judy
petike 2x kap fözit ,1x pépet,1x gyümölcsöt 3x4x tápit nekem visszont a védönö azt mondta hogy nyugodtan kaphat 2x fözit .

Áfonya
a kép Kép

Nyuszi
BOLDOG SZÜLINAPOT EMILIÁNAK Kép

Ági
BOLDOG SZÜLINAPOT PETRÁNAK Kép

Beszti
én is bene vagyok a taliban ha nem hétvégén lesz .

ilke
Köszi szépen Kép

Forti
fel a fejel Kép petike estére fözit is eszik és tápot is eszik ebédre meg csak fözit ne aggodj minden rendbe jön Kép

menem kell
pusz Csics és Petike
csics

Köszi szépen mindenkinek az adatokat.
Ez valami nyári egyetem statisztika izéjéhez kellett, azt gondoltuk így szépen és egyszerűen lehet jó kis adatokat szerezni. Szóval köszi mindenkinek. Gyönyörű grafikonokat csinált belőle, de nem tudom hogy lehetne exceles, meg spss grafikonokat betenni. De lehet hogy nem is hiámyzik senkinek Kép

Anyám szarul, de büszkén. Úgy néz ki perifériális idegrendszer gyulladása lett végül. Minden esetre jelenleg mellétől lefele nem tud mozogni. Azt mondta a doki, hogy örüljek, hogy nem halt meg és nincs lélegeztetőgépen. Szóval a helyzet meglehetősen durva, de miután nem tudnak javítani rajta (azt mondták, majd felépül magától). Lehet, hogy a jövő héten haza adják. Az lesz aztán az igazi, otthon a lakást is át kell építeni, hogy egyáltalán be tudjuk vinni.
Most nem tudok olvasgatni, most jöttem meg a kórházból, és nagyon kivagyok, meg a háztartásom is.

Gratulálok minden egyéveskének (és leendő egyéveskének), Emilia, Petra, Berni, Rebecca, Patrik, Levi
Jó maszatolást Kép

Puszi
dec8
dec8

Nyuszi,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Eminek!

Ági,
Petrának is nagyon boldog szülinapot kívánok! Nagyon édes a kép Petráról!
A szocpolt most nem tudtuk felvenni, de lehet, hogy jövőre átépítünk vagy újat építünk és akkor majd minden kölcsön kelleni fogKép.
Lili sem ivott még soha teát, múltkor gondoltam bele én is és a gyümileveket sem szereti ,csak a vizet.

Gömb, Ági,
Köszi Lili nevében is.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Csak beköszönök ill. egy időre el, mert holnap hajnalban irány a Balcsi!!! VÉGRE!!! Már annyira vártuk, remélem az idő is kedvez és Dani is élvezni fogja és persze aludni is fog, ugyebár.

Ismét tiszta kopi, ja, de ezt már írtam.

Délelőtt pakoltunk, most fejeuztük be, közben még a melóhelyen is kellett prezentálnom, ami miatt tiszta ideg voltam, na nem a prezitől, hanem, mert tegnap szóltak, hogy pénteken behalt a szerver és kellene vmit varázsolni belőle ma délutánra, mert már ciki lenne másodjára lemondani a partnert, aki egyébként igen jónak ígérkezik.

Hát még tegnap éjfélkor is a gép előtt ültem, persze nem tudtam mindet helyrehozni a mentések ellenére sem, de azért sikerült a jobbik formánkat mutatni, sikeresen kikerültem azt a témát, ami félig még csak lógott a levegőben Kép Hiába Gumicukor még azért ért vmit a szakmájához.

Egyik csoporttársam is itt dolgozik, ,ahol én, 3 év és 2 gyerek után vissza akart jönni dolgozni, csak közben a projektje megszűnt és kirúgták Kép Viszont kapott 6 havi végkielégítést, szóval annyira nem járt rosszul, de azért nem lennék a helyében, 2 gyerekkel 3 év kihagyás után 1 évi munkaviszony után. Remélem nálunk marad ez a rengeteg meló, legalábbis úgy néz ki, hogy a mi csoportunkra meg rászakad Kép
Aug 4-től megyek vissza dolgozni Kép Már nagyon várnak. Talán gyorsabban telnek majde bent az órák, ha lesz mit a tejbe aprítani. És majd siethetek haza Danihoz. De azért megpróbálok valahogy már én is eljutni vmelyik talira, mert kíváncsi vagyok rátok nagyon!

Kellemes nyarat mindenkinek! Majd referálok, ha megérkeztünk Balatonfenvyesről.

pusz

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Bocsánat, hogy nem jelentkeztünk a lánykával, de nagyon sok volt a meló itthon. Végre kész a tető, ki lett festve, úgyhogy ezerrel takarítottam. De jelentem, az is készen van. :-)

GRATULÁLOK MINDEN ANYUKÁNAK ÉS BABÓCÁNAK, AKIK MOSTANÁBAN ÜNNEPELTEK SZÜLETÉSNAPOT ÉS NÉVNAPOT!
kicsit rosszul éreztem magam, hogy még erre sem volt időm, de remélem nem haragusztok meg érte

Nálunk a helyzet:
van 7 fogunk, feltérdelve játszunk, mindenütt felállunk, és lépegetünk. Intünk pá-pát, tapsolunk, és kiabálunk állandóan. Be nem áll a szája, úgy halandzsázik. tisztán hallani belőle a mama-baba-nem szavakat. Ja és a mama az nekem szól........Kép a baba pedig saját magát jelenti..... Most is itt csapkodja a lábam, és kiabál Kép

Most megyek is, de ma még jövök irni, mert van mit....Kép

Puszi mindenkinek
Szilcsike és a 8 hónapot Szilvike
szilcsike

sziasztok
Ma teljesen nem vagyok magamnál... csináltam a főzijét Dodesznak, közben nyűgös lett és altatni kezdtem. Egyszer csak érzem, hogy valami égett szag jön be, még gondoltam is, hogy ha már ilyen ügyes a szomszéd, hogy most főzőcskézik, legalább ne égetné le, mert így friss levegő helyett jó kis bűz jön be... lényeg a lényeg, természetesen a mi főzink égett. De hogy felejthetem ennyire el??!!! ez súlyos! ráadásul sikálhatom az edényemet is KépKép

Itt egy kép a tegnapi napból. Ilyen Kai bébi, aki félig magyar, félig japán és mi. Kép
Rit

rit

anemona7

Sziasztok
Alex tegnap ota mindenhova fel akar kapaszkodni,talan ideje lenne beiktatani a jarokat???Mert a butorokban nem tud megkapaszkodni olyan jol.
Vasarnap egy barati kisfiu 1 eves szulinapjara megyunk,9 baba lesz ott abbol 7 fiu: )))hat tipikus majdnem minden ismerosomnek foa van,kiveve Pocok es Rit : )))

Forti
Ez nagyon jo,ugy latszik Levike csak felt hogy elmulaszt valami jatekot ha eszik : )

Dec8
Jobbulast anyukadnak,hu ez eleg rosszul hangzik,neked meg sok erot.

Szilcsike
Gratula a kiscsjnak,nagyon ugyi : ))

Pusz
Kataa es a 40 hetes Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Dec8!
Bocsáss meg, mindig elfelejtettem leírni, hogy jobbulást anyukádnak, de a gondolataimban mindíg kívántam szépeket!Kép Meglásd, minden rendbe jön!

El sem hiszitek milyen meglepi ért reggel! A saját ágyamban ébredtemKépKépKép Mert ha éjjel felsír a gyerek én automatice fogom a paplanom és megyek át hozzá. Ezért alszik matraconKép De ma nemKép Jól meglepődtem és örütem is, de csak addig tartott amig fel nem sírt kb 3 percen belül és nem aludt vissza, pedig olyan álmos volt még. 1 órán keresztül altattam de nem aludt el, ha meg felvettem, vagy én mozdultam meg akkor üvöltés volt, hogy ő milyen álmos még... ehh.

na puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Gratulálok a tegnap egy éveseinknek, EmiliánakKép és PetránakKép és itt a személyes tábla is!

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csináltam Dodonak fotóalbumot, igaz, még csak a születéstől a 2.hónapig vannak benne képek, de nézzétek meg!!
Címe: Dodo kalandjai képekben

Rit

rit

anemona7

Pocok,
húúúúú, és erről lemaradtam! De bizti jól állKép.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok
Gömbölyü
hogyhogy cssak a neten vezeted a suly adatokat ? és a kiskönyvben nincsenek bene ? amibe a doktor beleszokta irni én inkább onan lestem ki hogy menyi volt petike félévesen .

Ági
nagyan aranyos Petra egyszerüen egy tündéri hölgy lett belöle Kép és csinos ruhája van Kép

Tüni
anyoshoz No comment .Gergönek meg Gratula a hizáshoz Kép

Anenoma
ne aggodj nekem is ilyen ebéd leégetös napom volt mert petike fönt volt igy ingáztam a tüzhely és a szoba közöt és egyszer pelenkázás közben édes szag jötbe a szobába hát a borsofözelék leéget igy gyorsan csináltam másik ennivalot elövetem a mirelit zöldséget és csináltam egy kis zöldség levest az már nem éget oda Kép.

Lányok
petike megtanult puszit dobni bár nem csinálja mindig visszont reggeltöl estig csak járna és jár ha leméltoztatom a hasára teni rögtön feláll söt megtanult négykézláb menni az ágyunknál már segitség nélkül feláll még akor is ha hasra teszem 1perc mulva már négykézlább áll és már áll is fel az ágyunknál és megy, öröké menne .Tegnap a szivbajt hozta rám mert kikelet menem a szobábol és letetem a hasára gondolván hogy ugymarad és hát igy nem esik el tévedtem mire vissza mentem a szobába az agyunknál állt és vigyorgot Kép és ezt egésznap csinálja csak akor nem ha alszik reggel ahogy felkelt és evet már mászik is le az ágyrol igaz elöte én megforditom mert ö még mindig fejel lefelé akar lemmeni az ágyrol én megforditom hogy lábal érkezen le a szönyegre és ne fejel Kép és már indul is olyan mint egy duracel nyuszi csak jár-jár és jár én meg álljak vagy üljek mögöte ,mellete készenlétben hogy vigyázak rá igy is tegnap 2x is elesett és jo nagyot kopant a feje szegénynek mert néha elengedi az ágyszélét és akor elesik mert egyedül viszont még nem tud állni ugyhogy kevés nyugodt percem van Kép .

Pusz Csics és az ö most alvo duracel nyuszija péterke Kép
csics

Sziasztok!

Beszti!
Fantasztikus a táblázatod az ünnepeltek képeivel!Kép

Csics!
Nekem sincs beleírva a kiskönyvbe, hogy hány hónaposan mennyi volt a súlya. A doki vezeti a sajátjába, az enyébe meg nem írja. Meg kell jegyeznem és annyi.
Hát igen! És ez csak rosszabb leszKépKépKép Mármint az eséseket illetően. Mert amikor már biztosan meg tud állni és le is tud ülni akkor jobban megteszed azt, hogy közben mást is csinálsz, és az esések száma növekszik... Na meg majd, ha elindulnak... jajjaj nekünkKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Beletettem Emmát bébikompba de a legmagasabb állában is totál be van roggyanva lába mintha inkább ülne. Ezeket ilyen lacson ygyerekeknek csinálták? Amúgy mindenhol mindíg feléa kar állni, abban meg csak elterül és ücsörög, úgy játszik. Menni meg végképp nem megy veleKép Szóval, nincs véletlen egy képed Gabiról a kompban, mert most már nagyon kiváncsi vagyokKép

Manó+Emma, a tehetetlen

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó!Kép

A bébikompban nem ülve kell menni! Fel kell benne állnia a gyereknek ahhoz, hogy menjen vele. Az ülőke csak azért van, hogy ha elfárad akkor legyen hova leroggyannia.Kép Szóval nem ülve tanul meg benne menniKép Itt egy van két kép:

Kép
Ezen a képen ül benne a gyerek, meg van roggyanva a lába.

Kép
Ezen meg megy benne és láthatóan ki van nyútva a lába. A kapaszkodó meg olyan funkciót tölt be mintha a te kezed fogná. Szóval amíg lent vidéken bele nem ült a gyerek a kompba én is azt hittem hogy ülve tanul meg menni, de így már -kövezzetek meg- megváltozott a véleményem.
puszi
sasha

Kép
sasha

Pocok
KÉPET!!!!!!!!!!!

csics
én is azt gondoltam Dodoról, hogy duracell... de tévedtem. az ugyanis lemerül. Dodo inkább napelemes KépKépKép

sasha
és át bír vele menni árkon-bokron-küszöbön???

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sasha!

Köszi!

Nálunk is épp ilyen komp van! csak ronda zöld! Én amíg a felső rudat le nem vettem, addig Emma felállni se volt hajlandó. A gombjai meg zenélnek, nem beszélnek,a ttól megijed. szóval elemek, felső játéktartó rúd eltávolítva, így már hajlandó benne felállni és már haldt is pár lépést. most ahogy a képeket nézem lehet én fordíva tettem bele azt a rudat, azért zavarta., na, majd belejövünk. Szerintem játéknak jó ez is, nem rosszabb meg veszélyesebb mint apl a kismotor amit lábbal hajtanak.
Azért én olyan babát nem tennék bele aki még nem ül meg áll magától, pedig az van ráírva hogy 5 hónpos kortól.

A Gabi kompja is ilyen? vagy a képen az övé van vagy a vidéki amit kipróbált?

Manó

KépKép
manó

Rit!

Szerintem sem árkon bokron sem küszöbön nem használhatóKép Ez sík terepen szülői felügyelettel egy játék a sok közül..az én véleményme szerint.

manó

KépKép
manó

Rit!

Alacsony küszöbön simán átmegy rajta. Árkon-bokron kevésbéKépKép

Manó!
Ami aképen van az a vidéki, de ez beszélKép Ez mondja, hogy mama-mama, papa-papa. Az enyém sötét kék és az is zenél. Lehet, hogy mindegyik mást csinál szín szerint? A tiéd énekli a heppi börzdéjt?Kép Mert akkor lehet, még a zenék se egyfomákKép Egyébként egy az egyben ilyen csak ugye sötétkék.

Igen, egy játék a sok közül és annyi előnye van, hogy a gyereknek esze ágában sincs elmászkálni evés közben, megelégszik a püfölésévelKépKépKép Nem kell rohannom a kajával utána, hurráKép

ja manó!
Azt a rudat úgy kell rakni, hogy "kifelé" álljon.
puszi
sasha

Kép
sasha

sasha!

Naná, hogy befelé rajktama rudat.Kép))))) Az sokkal jópofább, ha beszél. nem tudom mit zenél, mert Emma sírva fakad ha meghallja így nem próbálgathattamKép
A miénk rusnya zöd, olyan vakító, nagyon ronda, az x meg sötétkék, az ülés meg valami fodros és rózsaszín meg kék, koalás.Kép Borzalmasan giccses. gondoldoma ti üléseteken nincs fodor.Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Megint nem jöttem pár napig, így megkésve kívánok
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT
tegnapra: Emiliának, és Petrának.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!
Köszi mindenkinek az jókívánságokat anyámnak. Sajnos nem nagyon javul.

Az egyéves nagylányok nagyon édesek, szerintem ez volt eddig a legszebb tábla Kép. Úgy felvidultam tőle.

Sietek, úgyhogy csak van egy kérésem. Nem ismer valaki egy megbízható rendes babysittert, akire Hannát rá lehet bízni 1-2 órára és hajlandó kijönni Csepelre. egyszerűen muszály bejárnom a kórházba, anyámat etetni kell és a nővérek erre nem hajlandóak, úgyhogy ha valaki nem megy be akkor éhezik Kép. Most kicsit dühös vagyok ezért Kép
(magánban is írhattok)

Köszi
dec8
dec8

Nahát, pont ilyen kompunk van. Ezzel rohan a gyerek árkon-bokron. Hihetetlen sebességgel rohangál vele már két hónapja. Egyszerűen imádja, vagy inkább imádta, mostmár a mászás, és a "fogd meg a kezem anya, és menjünk" a menő.
Azzal azért vigyázzatok, hogy ez nem igazán cipőkímélő komp. Nekünk már a második cipőnk ment teljesen tönkre.

dec8
Jobbulást anyukádnak, remélem minden rendben lesz hamarosan. Sajna bébysittert nem ismerek......Kép
melyik kórházban nem segítenek egy betegnek, felháborító.............

No most megyek, mert a ded végre elaludt éjfél előtt, kihasználom, és kispapizok egy kicsit

Szilcsike és Szilvike
szilcsike

Szilcsike!

nagyon sok kórházban nem segítenek!KépKépKép Tisztelet a kivételnek, de sajnos van tapasztalatunk és ha nem adsz pénzt minden egyes műszakban minden egyes nővérnek akkor ilyenekkel nem foglalkoznak. de sokszor még a pénz se segít.KépKép

Dec8!

Én azt tudom javasolni hívd fel a micimackó ügynökséget ha más sehogy se jön össze, anyukám is náluk dolgozott, ők foglalkoznak alkalmi kiközvetítéssel is. Bár nem tudom ilyen rövid időre ki vállalja, de egy próbát megér. Próbáljatok csepelit keresni, úgy nincs utazás. Régen anyukám is bébiszitterkedett, de már nem vállal csak egy kisfiút aki már hozzánk nőtt, de amúgy már belefáradt a dologba sajnos. Így konkrétan ajánlani nem tudok senkit.Kép Valami rokonotok nincs? Vagy esetleg te nem tudod elvinni Hannát valakihez és úgy menni a kórházba?

Manó

KépKép
manó

Manó!

Fodor a képen látható kompon is van, meg a mienken is, de nem feltünő, mert ugyanabból az anyagból van és ugye, hogy alig látszik?Kép A beszélőnek én is jobban örültem volnaKépKép

Szilcsike!
Köszi a figyelmeztetést cipő ügyben. Nálunk egyelőre csak a lakásban van használva, ide meg nem kell cipő. De lehet leviszem egyszer kompostul, kocsistul a gyereket a játszóraKép

Dec8!
Sajna nincs ismerősöm. De ha jól emlékszem Zsaniékhoz jár egy bébiszitter, talán hozzátok is menne, vagy van valami ismerőse.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

nem látszik a fodor!Kép A képen látható kompnak nagyon szép szolid mintája vana miénkhez képest!
A miénen hatalmas minták vannak és sok színű! Romda!KépKépKép De nem volt választási lehetőség, ez volt. Majd ha lesz itt gép lefényképezem.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
Borzalmas éjszakánk volt, szerintem az időjárásváltozás miatt. Most persze már halál fáradt, szerintem hamarosan bealszik. Most úgy játszik, hogy közben fekszik. Ő. Ilyet akkor csinált utoljára, mikor még nem tudott mászni!!!
Várom, hogy csillapodjon az eső és akkor elintézhetjük az esedékes vásárlásainkat. Idáig azért nem mentünk, mert dög meleg volt, de szegény pókunk már nagyon éhes, úgyhogy ma mindenképp veszünk neki kajcsit :-)

Figyuka, könyveket keresek kölcsönbe v. akár elektronikusan is, ha valaki tudna segíteni, felrakom ide a címeket:

- Jamie Macdonald, Keith Peters - Macromedia Flash MX stúdió
- Sham Bhangal, Ben Renow Charlie - Action Script programozás alapjai
- Robert Reinhardt, Jon Warren Lente - Flash 5. biblia IT. II. kötet
- Craig Goannel, Toddy Marks - Macromedia Dreamweaver MX az alapoktól a dinamikus tartalimig
- Tanulják meg a PHP4 használatát 24 óra alatt
- Tanulják meg a MySQL használatát 24 óra alatt

Ezek mind számítógépes könyvek és nagyon keresem őket kölcsönbe, mert amúgy nem tudnánk most megvenni. Ha valaki tud, segítsen!!

rit és Dodo

rit

anemona7

Manó, Sasha
A kompot két helyen lehet állítani magasságilag. Az egyiket gondolom már kitaláltad, a másik pedig az ülés(maga az anyag) összébbhúzása. Fordítsd fejre a kompot, és látni fogsz egy csatot, azt is lehet húzni. Nekünk is ott kellett már állítani többször is. Csak arra kell vigyázni, hogy ha nem rögzíted elég ügyesen a végét, akkor az kicsúszhat egy idő után a gyerek súlyától. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy átfűztük a csaton, és a végére tettünk egy jó nagy csomót. (az semmiképp nem tud visszacsúszni)
Remélem érthetően írtam le............

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike!

Köszi! Már én is néztem hogy ott is lehet állítani valahogy! Olyan túl sok időt nem tölt benne a csaj , most is itt ácsorog mellettem a sarokülőbe kapaszkodva és nagyon tetszik neki!

manó

KépKép
manó

Módosítottam az albumunkon, már 4 hónapos koráig vannak benne képek!!! (Dodo kalandjai képekben) nézzétek meg!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok
Alex ennek az esonek koszonhetoen fel 8-ig aludt: ))Most meg olyan almos hogy csak ugy asitozva fel elemmel jatszik es asitozik.Gondolom meg delelott bealszik.Mostanaban kb 11-kor elalszik es 2.5 durmol egyben,aztan meg 5-kor egy fel oracskat.Igy csak 9-kor dugjuk az agyba,de akkor legalabb nincs hiszti.

Sasha
Ird mar meg lecci a babakocsi arat.Erdekelne hogy mennyivel ocsobb es hol.
Te nem etetoszekben eteted Gabit,mert ott legalabb megulnek ,mert kenytelenek.Ba en neha az olemben is etetem ,ja es mivel haspok megvarja amig kesz vagyunk .: )

Mano
A tesomeknak a 2 babaikomp kozul az egyik ment mint az allat a masik meg egy nagy darab volt tele minden beszelo,zenelo jatekkal.Na ez volt a biztonsagosabb darab,bar csak nehany percet voltak benne ha mar nyugosseg volt de jol eljatszottak vele.Tenyleg csak egy jatek.

Dec8
Szegeny ,akkor van eleg gondod.Sajnos nevvel nem tudok segiteni,legalabbis most nem,de talan egy kis ido mulva igen,A baratnom anyukaja apolono a Csepeli Korhazban es ugy nez kis neki is mennie kell,mivel mar nyugdijas de meg nem oreg hatha vallalna meg valamit.Ha meg egy honap mulva is aktualis lesz a dolog szolj,mert O nagyon aranyos neni ; ))
Hat ez durva hogy nem segitenek neki enni,pedig kotelesseguk lenne ha nem tud egyedul.Talan porbalj meg szolni a dokijanak hogy intezkedjen.

Rit
Remelem alszik mar Dodo.

Csajok
Egy kicsit off tema,de hatha valakit erdekel:
Sajnos meg kell valnom az imadott nad ulogarnituramtol,ha valakit esetleg erdekel jo aron, szoljon es kuldok kepet.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Zsuzsa, köszönjük, ma az állatkertbe akartunk menni, de az idő miatt a Camponába megyünk a Tropicáriumba. Majd este beszámolok. Vasárnap meg lesz a Party II. a további családtagoknak. Egy ismerős étterembe fogunk menni, visszük az etetőszéket is. Remélem nem csinál balhét. Rendelek egy adag sült krumplit neki...

dec8, az én apum is kórházban van. Sajnos bébiszittert nem ismerek. Meg kell próbálni mégis az ápolókkal egyezkedni.

Megpróbálok egy tegnap készült képet felrakni Bettiről, ha nem sikerül, majd este újra megpróbálom. Sajnos nics dig. fényképezőnk, ez apu telcsijével készült.

Conti Betti, aki ma egy évesKépKép

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa!

Nincs etetőszékünk. Bár lehet azt kellett volna a komp helyett venni, de kétlem, hogy 5000 forintból megúsztuk volna. Nekünk baromi sok lenne most 20-ért egy etetőszék.Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Conti Kép
Boldog első szülinapot Bettinek! Emlékszem, akkoriban kezdtem minipocisan írogatni, amikor megszületett KépKépKép Mintha tegnap lett volna, hogy ezzel a jó kis közhellyel éljek, de tényleg!!!

Pussz
Kangi
kangi

Conti,
Micimackos tablat tolem most nem kapsz, mert Beszti gyonyorueket csinal, de egy Vizitunderes kepet igen.

Boldog elso szulinapot Bettinek!

Kép

Kispici Bogijanak boldog felevessegetKép

Agi,
persze, ha kuldesz kepet, szivesen csinalok Neked is ilyetKép.

-Afonya
afonya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?