Sziasztok!
Csak beköszönök ill. egy időre el, mert holnap hajnalban irány a Balcsi!!! VÉGRE!!! Már annyira vártuk, remélem az idő is kedvez és Dani is élvezni fogja és persze aludni is fog, ugyebár.
Ismét tiszta kopi, ja, de ezt már írtam.
Délelőtt pakoltunk, most fejeuztük be, közben még a melóhelyen is kellett prezentálnom, ami miatt tiszta ideg voltam, na nem a prezitől, hanem, mert tegnap szóltak, hogy pénteken behalt a szerver és kellene vmit varázsolni belőle ma délutánra, mert már ciki lenne másodjára lemondani a partnert, aki egyébként igen jónak ígérkezik.
Hát még tegnap éjfélkor is a gép előtt ültem, persze nem tudtam mindet helyrehozni a mentések ellenére sem, de azért sikerült a jobbik formánkat mutatni, sikeresen kikerültem azt a témát, ami félig még csak lógott a levegőben
Hiába Gumicukor még azért ért vmit a szakmájához.
Egyik csoporttársam is itt dolgozik, ,ahol én, 3 év és 2 gyerek után vissza akart jönni dolgozni, csak közben a projektje megszűnt és kirúgták
Viszont kapott 6 havi végkielégítést, szóval annyira nem járt rosszul, de azért nem lennék a helyében, 2 gyerekkel 3 év kihagyás után 1 évi munkaviszony után. Remélem nálunk marad ez a rengeteg meló, legalábbis úgy néz ki, hogy a mi csoportunkra meg rászakad
Aug 4-től megyek vissza dolgozni
Már nagyon várnak. Talán gyorsabban telnek majde bent az órák, ha lesz mit a tejbe aprítani. És majd siethetek haza Danihoz. De azért megpróbálok valahogy már én is eljutni vmelyik talira, mert kíváncsi vagyok rátok nagyon!
Kellemes nyarat mindenkinek! Majd referálok, ha megérkeztünk Balatonfenvyesről.
pusz
gumicukor és dani