Sziasztok!
Lara: Vettem Pöttömöt, kipróbáltuk és tiszta kiütés lett a popsija Boginak!
Most kikúrálom, kenegetem meg Pamperst használunk, aztán pár nap múlva megint megpróbálom (hátha nem attól lett kiütéses)és ha most okés lesz akkor nappalra mi is áttérünk rá!
Viszont ma meztelenül volt Bogi szinte egész nap. Van egy mackó formájú bilink ami rendszerint kint van az udvaron amikor Bogi is kint van! És ma belekakilt
De csak anyu szemfülességén múlt, mert ő vette észre, hogy "nyomja" a kakit, gyorsan ráültette és már nem volt ideje tiltakozni..... Szóval nagy öröm ujjongás, meg ilyesmi (a család részéről) a baba meg nézett hogy mi a bajunk. Azt hiszem még tényleg korai
viszont a védőnőnk szerint nem lehet elég korán elkezdeni...
Kriszti: Azt, hogy nincs kifejlődve rendesen a bélrendszere, nem a kisujjamból szoptam ki. Az itthoni (szerb) dokink szerint a Boginak sem volt!! Pedig Bogit a doki 6 hetesen látta először, akkor is ordított, erre szintén "felnyúlt" a popsijába majd közölte, hogy még nincs kialakulva a bélrendszere, ezért ordít és ezért nem gyarapszik! Na most erre mit mondjak?? Ő az orvos, csak jobban tudja nálam... Egyébként könyvet lehetne írni azokról az eltérésekről és érdekességekről amiket az itteni meg az ottani gyerekorvosunk és védőnőnk mondott eddig
! Kasszasiker lenne....
Viszont mivel Bogi kettős állampolgár, és mindkét helyre be is van jelentve, ezért mindkét helyre kötelező elvinnem orvoshoz és a védőnő is kötelezően kijön
Csak az oltásokat kapjuk egy helyen, és minden oltás után viszem a papírt az itteni dokihoz, hogy írja be. Ne tudd meg milyen balhé volt belőle, hogy az oltás amit Mo-on 15 hónaposan kapnak a babák, azt Szerbiába 1 évesen. És itt kevesebb oltás jár, de ez nem zavarta őket...
BAnita: Az újszülött az anyukája közelségét keresi témában. Igen igazad van, ezt kifelejtettem a Bogi sosem volt ilyen! A tieid?
Erika: Mi a helyzet? Alszik már Dani? Vagy sokat sír még?? Ha a hordozó bevált az fél siker! Bocsi, hülyeséget fogok kérdezni, mert nem láttam még ilyet! Akkor egész nap állnod kell Danival és sétálgatni? Ez olyan, mint a kenguru? Vagy ebben le is lehet pl ülni. Vagy ez az a kendő, ami BAnitának is van?? Nekünk nem volt ilyesmi. Illetve kengurunk volt kölcsön, de amikor még pici volt -nem tudott ülni- és nem akartam beletenni Bogit, utána meg nem fért át a 2 lukon a combja
Úgyhogy kb 2x használtuk.
Zsófi: Kedden reggel megyek át Szegedre, bejössz a városba a bogyókért? Én nem tudok kimenni hozzátok
, mert sulizom utána meg elutazom! Fordítani megyek!
Rohadtul nincs kedvem ebben az 50 fokban! De hát valamiből meg kell élnünk!
Ágci: Azért az klassz, hogy nektek nagyon tetszik a társasház. Ez a csajszi aki panaszkodott a legszélén lakik a nemtomhányszámba. Tényleg iszonyat forgalom van náluk napközben. És pont az utcára néz a nappali meg a konyha ablaka. Szellőztetni sem tud
Még szerencse, hogy a gyerekszoba ablaka a másik oldalra nyílik. A hálószobájuk meg olyan alakú, hogy semmilyen bútort nem leheett bele venni. Gömbölyű is meg "kocka" része is van...úgyhogy egy nagy rakás pénzért csináltatták a hálószoba bútort, a lakás tervrajza alapján, amit a lakás átadás alőtt megkaptak. Erre nem olyan méretű lett, mint amit leírtak benne.... Most fél métert kilóg az ablak elé a szekrény meg egyéb gondjaik is vannak....
Ti melyikben laktok? Illetve melyik részén?
Gigi: A hüvelyfertőzés elmúlt? Mit mondott a dokid mitől van? Nekem is volt néhányszor a terhesség alatt, és a dokim azt mondta, hogy a terhesség alatt megváltozik a hormonszint és a hüvely Ph értéke is. Ezért lesznek a kismamik sokkal fogékonyabbak minden gombás fertőzésre. A dokim javasolta, hogy használjam hetente 1x a Laktacid Feminát és akkor talán el tudom kerülni. Na én használtam de akkor is visszajött, pedig tisztálkodok rendszeresen, nem jártam usziba és még szexuális életet sem éltem a terhesség alatt
!!
Valaki írta pár hete, hogy Egerben voltak kicsit kirándulni. Tud valaki egy olcsó szállást Eger környékén. Éppen azért nem Egerben, hogy olcsóbb legyen! "Osztálytársam" szeretné elvinni a családját egy hétre. Na most ők sokan vannak ugyanis 6 lánya van és egy felesége
Azaz 8 személy részére keresnénk szállást, apartmant vagy kiadó nyaralót ahol van főzési lehetőség. Nem kell kaja, megoldják!!Ja és nagyon rendes, hapsi és csoda édesek a lányai.
Szóval ha valaki tudna segíteni szállást találni, vagy ajánlani azt nagyon megköszönném!
Pussz
Enikő