Új privát üzeneted érkezett!

Ma délben megvolt az első és remélem egyben utolsó inszeminációm!

azért tartottam eddig titokban, mert Párom munkája miatt kérdéses volt, de szerencsére Minden összejött! Most már csak a pozitív hozzáálásom kell! :lol:

progipótlást nem kapok, mert dokim szerint nincs rá szükségem!
Vendég

Boni, te kis sunyi! De legalább jó hírt hoztál, nagyon örülök, és drukkolok nektek! Juj, de jó, és pont így Mikulás+Karácsony táján, ez klassz, remélem, szép ajándék lesz legalább egy baba! :wink:
Vendég

Athiz! :lol: :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma megint treningen leszek 17 ig

:twisted: mire hazaérek írjatok jó sokat!

Mindenkinek ölelést küldök...

puszi
Vendég

csaok baj van? hová tüntetek?
Vendég

Boni: nagyon, nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hu, de izgi!

Anna ataludta az ejszakat! :D :D :D Este 9-tol regel fel 8-ig aludt! Bezzeg Alex 1-kor es fel 6-kor is kelt.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, irigyellek. Nálunk Adriennek 1 hete elromlott az alvókája ezerszer ébred fel, mondjuk cicivel azonnal vissza is alszik, de ez engem nem nagyon vígasztal. Pedig ő is olyan jó alvó volt. Ma éjszaka meg még a fejem és a fülem is fájt, mindjárt megyek megnézni nem lyukadt-e ki valamelyik fogam mert nálam akkor van ilyen. Vagy tegnap simán csak huzatot kaptam a sétáltatás alatt.
Szóval zombi vagyok.
A cseresznyemag párna az olyan, hogy ez huzatban van sok-sok cseresznyemag, ezt be kell tenni a mikróba aztán a baba pocijára és a gázbuborékokat egyesíti, így könnyebben jön ki a puki. De lehűtve is lehet használni húzódásokra.

Boni, nagyon drukkolok nektek. Remélem a másikban most már tényleg zebraeső lesz. Snufiról tudsz valamit?

Kép
Kép
robcsi03

Athiz miért tetted magad Névtelenné :shock: baj van? Kiléptél?

Tonti :lol:

Robcsi jobbulást!
Vendég

Athiz kiregisztrált? Mi van?

Kép
Kép
robcsi03

nem tom, csak nézd meg hozzászólásait! :?
Vendég

Láttam, mindjárt kiszúrtam, mert a Hőmérőzősbe ő volt az utolsó hozzászóló és láttam, hogy névtelen. Megnéztem, hogy ki írt be névtelenül és láttam, hogy az ő hozzászólása lett az.
Utána néztem itt is, nem tudom mi lehet.

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

Athiz: valami baj van? Tenyleg kileptel? Nagyon ugy nez ki.

Robcsi: vannak ilyen idoszakok, emlekszem Ratenal is voltak, hol "elromolott" hol megjavult, az ilyen nemalvos idoszak egy-ket het volt csak szoval kitartas! koszi cseresznyemag infot, mar sokkal jobb a helyzet, szedi Alex a cseppeket es sokat eszik.

Boni: meg 11 nap, hogy birod? Ermel valamit? :D

Babak ma megkaptak a 2 hos oltast, sirtak szegenykemek.

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi reméelm azért nem lépett ki!

Tonti Ermel?az érzel? semmi különöset. :lol: puszi ikreknek!
Vendég

Kriszti!
Nagyon édes Dorottya!
Gratulálok! :D

Tontica! Nagyon szépen cseperednek az ikrek.

Zsombi is már 5 hónapos múlt. Egy tünemény baba.

Szeretnék róla egy fotóalbumot csinálni. Tudna nekem valaki segíteni? Anyapoc! Te azt hiszem , csináltál ilyet.
Esetleg ismeri valaki a http://www.vicman.net/vebalbum/

Mindenkinek szép napot!
Angel? Junko?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép
Vendég

Sziasztok!

boni

Drukkok mennek!!!!! :)

Zsóka

Ezt konkrétan nem ismerem,én a Jalbumot használom az ovis honlapon.
http://jalbum.net/screenshots.jsp
Itt találod,többféle típusú albumot is csinálhatsz vele.ha netre akarod feltenni,akkor kell csinálnod egy weboldalt,nyilván valamelyik ingyenes portálon.ha van otthon webszerkesztőd,akkor ajánlom az ultrawebet,annak sima a felülete,csak egy csík reklámmal.ha nincs,akkor a g-portált,azon előre meg van csinálva az oldal,csak be kell illesztened valahova az albumod indexoldalát.
Ha ezt használod,akkor el tudom mondani,hogyan csináld,nagyon egyszerű.Mindent megcsinál magától a program tk.

Sziasztok,

anyapoc

Ja,látom,amit belinkeltél,az közvetlenül a webwn is használható...már ha jól látom :roll:...ez is jó,így nem kell saját weboldal :).

anyapoc

Szia Anyapoc! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Átlag egy mondat megírásáig jutok. :evil: A gép is dög lassú.
Gyerkőcök felváltva betegek,és felváltva is alszanak,így pihenés semmi.(na meg én is lebetegedtem közben )
Mindenkinek nagy tiszteletem,aki két gyerkőc (vagy több) mellett még nem veszítette el józan eszét,és toppon van. :roll:

KépKép

KépKép
okr

(((((((((((((((((((OKR))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Zsazso sikerult az album? Szeretnenk am megnezni!!!

Athiz vegleg eltutel?

Kriszti: szegenykem, vegul mind elkaptataok? Sajnalom! Nekunk eddig szerencsenk volt, babak csak taknyosak voltak semmi tobb. Kitartas es gyugyulgass!!!

Rate a festomuvesz:
Kép
Rate kapott hazi feladatot hogy csinaljon valmai szepet a tanitoneninek: (en megfestettem Neki a viragok korvonaloat de O festette ki es O ragasztotta oda a matricakat meg a szines papirokat)
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi a hibakert, nem olvastam at en hule.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nagyon ügyi RAte :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is betegség-hegyek vannak. :(
Villő már kigyógyult,holnap megy bölcsibe,változatosság kedvéért most Bulcsú lett beteg :(.Megint előjött a kruppja,nagyon fullad,holnap muszáj lesz vmi sprét kérnem rá :(....

Viszont voltunk Apánál Bécsben egy utolsót :),nagyon jól bírták az utat,jól is éreztük magunkat :).

Egyébként tanulok,dolgozok,táncolok,meg mindenféle :).Szl nem uncsik a napjaim :).

Kriszti

Jobbulást nektek is :).

Tonti

Nagyon ügyik vagytok :).Jófej a tanító néni :D!Csináljatok neki vmi szépet!Én is ezt fogom adni hézinak!Hozzanak nekem minél több ajándékot :lol: :lol: ...na jó,viccet félretéve tényleg biztosan örül majd neki :).

Boni

Neked is szia :)!

Na megyek is,csinálom a beadandóimat :roll:....

anyapoc

Sziasztok!
Sajnálom, hoyg a hőmérősök babásainak nem nagyon avn ideje irni!

:cry:

Anyapoc tényle izgik a hétközanpok!

Gyerkőcöknek jobbulást!
Vendég

Anyapoc!
Köszi az infot! Pici időm lesz , nekiveselkedek.

Addig is küldök egy képet az én ügyes kisfiamról.

Mindenkinek nagy puszi!

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

ZSazsó ZSombor nagyon gyönyörű, és hogy tartja a kicsi fejét! Milyen kis ügyes!
Vendég

Köszi Boniko!
Aranyos vagy!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsombi egy kis angyal, milyen ugyesen tartja a fejet!!! Enyemek meg nem tudjak. Megcsinaltad az albumot?

Anyapoc: szegeny Villo, minnel elobb gyogyuljon meg!!! Az ajandekkeres jo otlet!!! :lol: Holnap lesz a tanarok napja vagy valami ilyesmi ezert kellett Nekik rajzolni amit kiraknak majd a hirdetotablara.

Boni: koszike! Mar csak 1 het! Annyira drukkolok!!!

Anna kapott fulbevalot: :D Vegre van egy folbevalos kislanyom, uuugy orulok!!! :D
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Egy agyban az ellenseggel:
Kép
Jaj, rajtakaptak:
Kép
Ezt Nektek (a fene, rossz ujjamat mutattam fol) :lol:
Kép
Alex beleharap Rateba es O Annan bosszuja meg:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti az alsó kép a kedvencem
Vendég

Lányok nem állhatom meg szó nélkül...Gyönyörű Zsombi ,Tontica a Te babáid meg egyszerűen csodák! Nagyon édik így hárman :lol: :lol: :lol: :lol:
katica_75

Köszönöm Lányok!

Tontica! Hamarosan az ikrek is ügyesednek. Ne sürgesd az időt!

Mindenkinek szép napot!

Az albumot majd készítem, de időm nem sok van... :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Zszsóka várjuk majd az albumot!
Vendég

ugye sóltok ha átköltöztök másik topikba? :shock:
Vendég

Sziasztok!

látom,mindenki elfoglalt,Boni meg addódik :)!

Boni,hát persze,hogy szólunk,de szt ilyenről szó sincs,csak most ez egy elfoglaltabb időszak :wink:!.Majd ha már iskolások lesznek a gyerkőcök mindenkinél(beleértve téged :D:D:D),akkor lesz idő csevegni többet :D!
Mesélj,mi újság nálad????

Tonti

Aranyosak az ikrek!És rate is!
A kispockok jól kipofásodtak!!!

Zsóka

Zsombi is nagylegény már :):)!

Én persze elhavazva,ezerrel készülünk az ovis karácsonyi mindenfélékre,lesz adventi vásár az oviban,ma volt munkadélután a csoportban,aztán megkezdtük a feleslegessé vált játékok gyűjtését is az oviban,hogy oda tudjuk adni rászoruló gyermekeknek,gyermekotthonoknak.reméljük,sikerül hagyományt teremteni :)!

emellett jönnek a beadandók,hogy örüljek, a férjem is küldi korrektúrára az övéit,szl nem unatkozok.És 15-én már vizsga :?...Na és persze egyedül bonyolítom a karácsonyi előkészületeket :?...Lehet,hogy csak piritós lesz a menü :roll:...Meg tea... :roll:

na loholok tovább :)!

Puszi!!!!

anyapoc

MAdárfüttyös szép jó reggelt!

Anyapoc remélem hamarosan megtudom!

várakozó időszak van, Hétfő tesztnap! :lol:

Biztosan nagyon nehéz lehet most egyedül, de stramp csaj vagy!
ja integetek majd ha elmegyünk mellettetek! :wink:

MA megyünk szülőkhöz, Vasárnap leszek legközelebb!

Addig is mindenkinek mennek a ragacsok, drukkok amihez kell!
Vendég

Sziasztok!

Tényleg jól el van tűnve mindenki. Nálunk vannak jobb, rosszabb és iszonyat rossz napok. Az egészben az a vicces, hogy nem a kicsi, hanem a nagy miatt. Az, hogy elereszti a füle mellett amit papolok neki csak egy dolog, de manapság ha elindulunk itthonról az mindig üvöltésbe fullad. Már utálok kimenni a lakásból :( Olyan csizmája van, amibe tök könnyen belemegy a lába és ha akarja akkor 2 másodperc alatt felveszi, de ha nem, akkor fetreng az előszobába taknya-nyála egybefolyik (szó szerint) és meg se próbálja. Tudom, hogy ilyenkor kell nyugodtnak és higgadtnak maradni, de sajna az esetek túlnyomó többségében nem sikerült. Annyira ki tud hozni a béketűrésből hogy az nem igaz. Annyiszor megígértem már neki, hogy ha cirkuszol fogom és otthonhagyom, de persze nem merem. Nem tudom mi lenne a jobb megoldás egyszer tényleg leáramtalanítani a lakást és otthon hagyni egy kicsit, vagy mit kéne csinálni, mert engem kicsinál a hisztijével az biztos. Minden egyes elmenetel után megbeszéljük, hogy többet ilyet nem csinál, persze a következő indulásig :(

Van 2 pár mamusza, 1 pár papucsa amit most már úgy ahogy felvesz. De milyen áron, úgy hogy most megint tiszta takony lett (mondjuk már elmúlt neki), mert ráadom a melegítőgatyát ő meg fogja és leveszi, leveszi a zoknit és a hideg járólapon sétálgat. Persze a takonykórt azt ismételten sikerült neki átragasztani a kicsire.

Zsazsóka, nagyon édes Zsomborka és milyen jó húsban van :wink:

Tontica, az ikrek még mindig gyönyörűek, különösen a fülbevalós Anna baba. Lyukasztották neki, vagy úgy lőtték ki a fülét? Nálunk ez még hátra van :oops: :cry:

Anyapoc, kitartás, drukk a vizsgákhoz. Irigyellek a szervezőképességedért, hogy ennyi minden belefér a napodba.

Boni, hajrá + teszt!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Boni

Drukk megy,izgulok hétfőig!
oszt integessél ám!!! :wink:

Robcsi

No igen,általában ebben a korban nem a kicsi, a nagy a "húzósabb"... :roll: Ezt tapasztalom,nálunk is mennek a hisztik Villő részéről.Szerencsére Bulcsúnál már csak igen nagyon ritkán van,szl még pár év :wink:...és kezdi a kicsi :D!
No,viccet félre téve,elhiszem,hogy nem tudsz mindig uralkodni magadon.És lehet,hogy ez nem nyugtat meg,de szt nem sok olyan ember lehet,aki az ilyen dolgokat nap mint nap nyugalommal tűri.Én azt gondolom(bár szt már többször kifejtettem),hogy nem baj,ha olyakor a gyerek szembersül vele,hogy a tettei másokra nézve nem mindig kedvezőek és hogy atzok a "mások" (legyen ez anya,vagy bki) nem feltétlenül respektálják,amit tesz.Én azt gondolom,akiknél mindig elnéző és türelmes a szülő ilyen helyzetekben,azokat később nagy pofon éri,mert ha bekerül egy közösségbe,ott nem lesz mindig mindenki ilyen.Persze az ember azt érzi,hogy szinte mindig így viselkedik és lekiismeret furdalása van.Én azt mondom,nem baj,jól van ez így.A pszicho tanár szt még ennél súlyosabb esetekben is(amiket a tv lát az ember,és nem párhuzamot vonva veletek) kap annyi szeretetet még a legádázabb szülőtől is egy gyerek,ami ellensúlyozza a problémákat.Szl ez tk szinte bagatell a többihez képest.Azt hiszem,inkább csak mi,szülők csinálunk belőle problmát,az viszont nem is baj :).
Persze ez csak a magánvéleményem :).

A másik dolog viszont fontos.Ezt is pszichon mondta a tanár,hogy szabad azzal fenyegetni egy gyereket,hogy otthagyod.Eleve nagyon fél ebben a korban,hogy elszakad a szüleitől,hogy elhagyják,és ha esetleg ebben így megerősíted,akkor bizony nagyon nagy bajt okozhatsz.Én is szoktam a nagyfiamat fenyegetni ilyesmivel,sajnos helytelenül,amikor már nem bírom tovább,de próbálom türtőztetni magam.Persze ha megkérdezi,hogy tényel?Akkor elmondom neki,hogy soha,semmilyen körülmények között sehol ott nem hagynám,csak iylenkor már ideges vagyok.Persze ő már elmúlt 5,másként regaál,másként érti meg a helyzetet,ezt tudom...

Talán Rékánál működik az elterelés,vagy a kompromisszum(bár ennek sem vagyok végtelenségig híve).Mi anno csináltuk,hogy az egyiket ő húzza fel,a másikat én.Vagy ki lesz előbb kész,ki az ügyesebb.
A hisztik amúgy elkerülhetetlenek,hiszen most próbálgatja a határait,ezért is fontos,hogy kapjon megfelelő visszajelzést,hogy vannak bizony határok és nem lehet mindent így elintézni és nem mindig célravezető.

Na,bocs,hogy hosszú lettem,úgy látszik szómenésem van :D!
Remélem,azért segítettem is kicsit és nem veszed tolakodásnak :)!

Utóirat:azért a mindennapos szervezés eléggé leszívja az emenergiámat... :roll: Talán ez a legnehezebb része a dolognak :?...

Pusszantás mindenkinek!!!!

anyapoc

CSajok! pozitív lett! :lol: Kép
Vendég

Hurrrrrááááááááááááááááááááááááááááá!

Te kis boszi,nem bírtál holnapig várni,mi? :wink

anyapoc

Boniko: el se hiszem!!! Hurra!!! Gratula de hatalmas am!!!! Annyira de annyira orulok!!!!!!
Most vigyazz Magatokra nagyon nagyon!!!! :D :D :D
Milyen szep karacsonyi ajandek! :wink:

Most nem tudok irni, mindenki beteg, natha, hasmenes, Anna hanyt is. :cry: Most pedig sir. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!!!

Boni: Tiszta szívemből gratulálok :D :D :D :D :D

Tonti: Nagyon szépek a gyerekeid :) És le a kalappal a teherbírásod előtt, én minden ikres anyukára nagyon nagyon felnézek :wink: Hát ahol még nagyobb tesó is van....

remélem mindenki jól van!!!!

SZIlcsiről jöttem tájékoztatást adni. Múlt hétvégén megint kórházba került beindult a szülése.(35 hetes volt akkor) visszartották/tartják, már nem is tudom hanyadjára :roll: :( 2 centi a méhszája (külső-belső) és elment a nyákdugó, kedden tölti a 36. hetet!
Nyomják bele a Seduxent, tegnap 4 szemet kapott!!!! Ha nincs lenyugtatózva görcsei vannak, a CTG rendes fájásokat mutat. A baba nagy, 3 kilósra saccolta az UH gép, és nagyobbnak mint 35 hetesnek, egészen pontosan 37+5-nek (ez 1 hete volt) 95 ös a BPD-je a babának, és a mellkasa, lába stb mindene nagyobb!
Nagyon kivan :cry: azt mondta tuti, hogy egyke lesz a fia :cry: Ezt még egyszer nem csinálja végig.... :cry: Még 10 napot ki kellene húznia, csak nem értem minek kisérlezetnek vele. Nekem az a véleményem, hogy ha beindul a szülés annak oka van és a babának jobb kint mint bent... Nem?
Csak tapasztalatból beszélek, meg a józan paraszti ész is ezt diktálja, mert nálam is dettó ez volt, visszatartották, hogy nehogy "koraszüljek" és most isszuk a levét :cry: Violáról meg kiderült, hogy epilepsziás :cry: :cry: :cry: , engem is nyugatóztak amikor pocakba volt és tömtek tele gyógyszerekkel, és most nagyon kész vagyok, hogy ezt diagnosztizálták nála... Hordom már több, mint 1 éve fejlesztőbe, mert láttam, hogy gond van, de a jó fene tudta, hogy epilepszia, nem vagyok orvos...honnan tudhattam volna???? :cry: És senki sem vette eddig észre!!!!!
Kérdeztem mitől alakulhat ez ki. Örökletes (de nálunk, nem volt a családba és a páromnál se) és neurológus prof mondta, hogy a sok gyógyszer amit a terhes nőkbe nyomnak, meg nekem a toxémiám is rátett egy lapáttal, aztán ahogy elkezd romlani a májfunció érték (2 naponta szúrtak nézték) egyből császározni kellett volna, de nekem visszatartották :cry: :cry: Szal én azt mondom ha jönni akar engedni kell hadd jöjjön. 28-30 hetes babákat is megmentenek meg kutya bajuk, akkor ez a 3 kilós fiúcska ménem jöhet ki?????????????????????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt lánykák!

Kicsi nekikeseredtem, mert reggel erősebb pozitív a tesztem, de mensisen fáj a hasam és a derekam, és volt egy kis világosbarna pisiléskor!
Remélem hogy nem kibáltam el, hanem csak progipótlásra van szükségünk... :?

tonti gyerekeknek jobbulást!

Ceni Szilcsinek hatalmas ölelés! te gyermekeid jobban vannak?

Anyapoc kitartás a karácsonyi készülődéshez....

Drukkoljatok Nekünk, hogy minden rendben legyen!
Vendég

Lánykák, mikortól és meddig lehet menni vérvételre?
Vendég

Boniko!!!!!!!

IGEN, IGEN, IGEN!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök neked és gratulálok!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Szilcsi-doglot én sem értem, de biztos van valami értelmes oka :roll: Remélem, hogy nem csak vmi statisztikához kell benntartani a kiskrapekot... :roll:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Boni, itt is gratula!

Anyapoc, köszi, dehogy veszem tolakodásnak!

Tontica, jobbulást nektek!

Ceni, szerintem kár már benntartani a kiskrapekot, ha ilyen méretekkel rendelkezik. Az az epilepszia ami Violának van az kinőhető? Bocs, lehet, hogy ez hülye kérdés volt, de semmit sem tudok erről a betegségről. Kicsi fiad jól van?

Bali, basszus már a 20. hetet taposod! Mindjárt szülsz :wink: Mutassál már egy uh képet! Ezer éve nem láttam már olyat :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szilcsinek megy a drukk,szt tök feleslegesen gyógyszerezik.36 hetesen már nem "olyan" koraszülött,pláne ilyen súllyal.Az is lehet,hogy vmit elszámoltak neki...Na mindegy,ezzel én sem értek egyet... :roll:

Ceni

Sajnálom Violát,illetve benneteket,nem tudom,hogy nem derült ez eddig ki...Hát úgy tűnik, a magzati élet igenis hatással van a posztembrionális létre,ha elfogadjuk,ha nem :roll:...és akkor most mi lesz?
Egyáltalán hogyan derült ki az epilepszia????

Robcsi

örülök :)

Tontica,Jobbuljatok!!!!

Boni

Szt HCG miatt mehetsz bmikor,még éhgyomor sem kell.Ha a cukrot is le akarod vetetni,akkor reggel és éhgyomorra.De szt azzal még ráérsz,majd a 8. héten....
Ne aggódj,amikor terhes az ember lánya,akkor is mensisen fáj a hasa!!!!!
Ezért is beugartós a dolog,én pl a fimmal,mivel nem terveztük konkrétan és nem figyelgettem,aszittem,hogy meg fog jönni napokon belül,azért fáj a hasam.Aztána kolléganőm felvilágosított,hogy az biza lehet mástól is és nyomuljak tesztért a patikába :wink:!
Villőnél már a 10. napon fájt a hasam :D!Na de akkor már tudtam mindent :wink:!
Szl nyugi,nincs ott semmi baj!!!!!!!!!!

anyapoc

Ami az előbb lemaradt:

Ceni, Szilcsinek kitartást kívánok még erre a pár napra, aztán gyors szülést!

Boni, tied vonalzó nagyon teccik :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Köszönöm száépen a rengeteg bíztatást! Erőt adnak!
Reggel elbattyogtam vérvételre!

progi 133,6 nmol/l

HCG 360,80 IU/l

December 19 én UH!
barnázgatok, világosbarna, így kaptam Utrogestrant!

Robcsi jó hogy van oroszlános vonalzó

:wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?