Benszi
Hatalmas gratula!!! Egyeszerűen hihetetlenül ügyesek vagytok!!!
Meglestek a babókat, gyönyörűek, s tényleg nagyok!
Sok boldogságot, s egészséget Nektek!!
gy.anita
Budapesten, a Lehel u. 1/B.-ben vásároltuk a micimacis dolgokat
, ott van egy babadiszkont bolt, VI.kerület
Nyafi
Nem lesz semmi gond, hidd el!! A doki tudja, hogy mit miért csinál...én ugyan nem értem az összefüggést, de neked biztosan mindent elmagyarázott
And
Igen
, megválaszoltad
Köszi a dícséretet! Egyébként nekem normál esetben semmilyen izlésem nincs lakás berendezésre. Soha nem tudtam kinézni tárgyakat, bútorokat, hogy ez ide vagy oda jó lesz, de itt a színek meghatározták az alapot, s találtunk hozzá a Brendonban ágyat, s pelenkázót....a többi már jött szinte magától
Edith
Te biztos, hogy "okosabb" vagy etéren, de képzeld nekem tegnap a szülésznő azt mondta, hogy akkor kell indulni a kórházba, ha 4 órán keresztül vannak rendszeres 5 perces fájások, vagy ha elfolyik a magzatvíz
Mert képzeljétek el az történt, hogy sikerült bejutnoma déli kórház szülőszobájába, s találkoznom egy szülésznővel!!!!
- ennek ilyen nagyon örültem..
Nem nagy - egy folyosóról nyílik egy vajúdó 3 ággyal - függönnyel elválasztva, s két helyiség melyből az egyik az úgynevezett vizsgáló, de ha minden kötél szakad ott is lehet szülni, s egy szülőszoba - 1 db ággyal....nagyon tiszta, kulturált, s a szülésznő tündéri!!! Persze hatan vannak, s ők váltják egymást, de azt mondta, hogy mindegyik segítőkész....láttam a babaszobát....na az egy helyiség, s abból nyílik még egy (itt van két vagy három inkubátor), s a "kis kenyerek" ott voltak, de nem sokan....nem zajlik nagyüzem szülés terén - legalább is tegnap így éreztem
Nagyon megnyugtaott....tudom, hogy hova fogok kerülni, s hogy mi vár rám (bár ez majd utólag tisztább lesz, tudom)
A babót rögtön rám teszik, megvizsgálják, majd egész idő alatt velem lehet (mikor mondtam, hogy lehet, hogy éjszakára külön gondolnám, még egy kicsit furán is nézett rám
). A születés után 8 órával vizsgálja meg gyerekorvos, s ha minden ok, akkor két nap múlva haza
Nagyon fura volt, hogy napokon belül én is ott lehetek...mondta, hogy vigyek zenét, s hogy ha minden ok, akkor azt csinálok, ami nekem jól esik...lezuhanyzom, sétálok, stb...
Gátmetszésről annyit mondott, hogy akkor vágnak, ha muszáj, ha a baba feje ezt szükségessé teszi
Összeségében, ha csak fele olyan jó lesz az "élményem", mint a tegnapi benyomásom, akkor már boldog lehetek
Csak Marci egészséges legyen, ez a lényeg, de hááát miért ne lenne, igaaz??
Nektek is vannak ilyen gondolataitok?? Az elején sokat gondoltam rá, aztán elmúlt, s most újra előjött, hogy Úristen, csak minden legyen rendben vele
Kia
Férjed édes pofa, hogy így aggódik, aranyos lehet, hogy te nyugtatod őt
Cas
Én még húznék egy sorszámot Kia és közted, ha nem baj
Nekem pont az a hétvége kellene, ami neked nem jó
itt a 6-7-8 suliszünet (szombat eleve persze), s én nagyon szeretnék mondjuk Mikulásra szülni, mert akkor még hétvégén haza, s Kristóf mehetne normálisan suliba hétfőn....na meg álmodik a nyomor, hogy majd így megtervezem....de bízom azért Marci babában
Mit szólsz ehhez a 4 órán kereszül 5 perces fájáskor induljunk témához???? Nem sok az egy kicsit a várakozásból?? MOndjuk, ami szimpi volt, hogy a szülésznő mondta, hogy inkább otthon relax, s úgy vajúdni, mint a kórházban, mert hiába aranyos, s segítőkész mindenki, mégiscsak egy kórház
Steriliziláló folyadék - itt a folyóvíz elvileg nem iható, ezért azzal nem öblíteném le, de majd akkor forralunk rendes üveges vizet, s azzal...köszi a tippet!
Réka
Megértelek, hidd el!!! Lehet ám, hogy még valamelyik nap kapsz egy telefont, hogy elfelejtettek valamit, s gyere be 4-re
akkor ne lepődj meg ha ünnepléssel várnak
de ha mégsem, akkor sem keseredj el!!!! Tudom, érzem (éreztem), hogy miről beszélsz
Mikor a szíved-lelked kiteszed, s csak sokszor egy szó hiányzik a komfort érzethez, hogy úgy érezd, valóban elismernek.... a pénz persze fontos, ha megfizetnek, persze a legfontosabb, de akkor is....ÉRTEM, NAAAA
Kriszti!!!!!!!!!!!!! Hoooool vagy(tok)??????
Anitáról hírek??? Már talán megszületett Kornél baba
Tudja valaki a telcsi számát????
Amaryl
Várjuk a képeket!! Remélem, hogy minden rendben alakul anyóssal is, s párod is tud örülni teljes szívből