Sziasztok!
Most csak emlékezetből, elég fáradt és kedvetlen vagyok, majd elmesélem...
Jucmuc!
Csini a pocak, és nagyon édi a kis mosolygós fiacskád!
Szép a bordűr is.Jó rendezgetést!Én is mindig belelestem a babarucis ládikóba, pedig tudtam mi van benne
de olyan jó volt nézegetni, meg ábrándozni, hogy milyen is lesz ha már itt lesz velünk.
Tina!
Ahogy Kacsa is írja, még bármikor megfordulhat, meg ha jól emléxem a 32. hétig kell neki.
A képen az arcocskája van, a kezével?
Évi!
Jó lett a séró, nem is tüskeböki.
Miért vágtad le?Nagyon a szemébe lógott?
Maci!
Örülök hogy jól vagy!Fotót várjuk!
Heni!
4 szuri???Te jó ég!Nem semmi!Popódat majd párod gyógysimizi.
Én is nagyon puffadtam 5 hetesen, és 12 hetesen vettem az első kismama gatyót, az uh után
Juca!
Aranyos Kinga ebben a kapalban, jól áll neki!Jobban van már?Jobulást Neki!
Emili jobban van, csak még köhög, adom most neki a Stodal szirupot.De tegnap átaludta az éjszakát!
Én nekem meg tegnap estére megfájdult a bal lábam.De úgy hogy a térdem és a bokám sajog belül is, és kívül a felette lévő izom-bőr is nagyon fáj, a ruha érintésétől is
Ma reggelre sem múlt el, így elvitt a férjem a reumatológiára, ahol megtapizta a dr.nő, és elküldött rtg-re.Mondta vlszleg kopás
Az én koromban!!!
A rtg. leletre viszont vmi sclerosist írtak, ami aggasztott, így felhívtam a dr.nőt(2 hét múlva lenne kontroll, és addig nem akartam agyalni, hogy mi ez, bár utánna nézhettem volna, de ki tudja mit találok, és nem akartam magam fölöslegesen ijjesztgetni).erre úgy leb@szott,mint a pengős malacot!Hogy ugye nem képzelem komolyan, hogy is gondolom, hogy én ezzel feltartom az ő rendelését?????????100-ból 98 embernek ezt írják rá, és ez csak egy enyhe kopás!Majd a kontrollon megbeszéljük!
Hát nagyon de nagyon rosszu esett!!!
Fáj a lábam, és már nem is aggódhatok???Pedig jogom van hozzá, és érdeklődni is a betegségemmel, a diagnózissal kapcsolatban!Mindez nem tartott 2 percig sem, és ha csak annyit mond, hogy semmi gond, ez enyhe dolog, nyugodjak meg, még eddig sem tartott volna!!!Egyébként amig bent voltam nála, addig egy nő 2x is felhívta, mert nem tudta eldönteni, hogy mikorra kérjen időpontot!
Én sosem bántam így a betegekkel, még ha úgy is gondoltam, hogy fölöslegesen telózik vagy jött el.Meg lehet ezt normálisan is mondani, és most voltam nála először, nem a nyakára járó beteg vagyok!
Na mind1, most legalább kipanaszkodtam magam, bocsi.
Írt fel kenőcsöt, meg egy tablettát(aminek nem tetszik a betegtájékoztatója
), talán akrém is elég lesz!
Megyek, mert Emili nagyon köhög, nem tud aludni