Új privát üzeneted érkezett!

Köszi szépen csajok Dóri nevében! Szerintem sokkal csinosabb rövid hajjal :oops:

Kacsa!

Gratula a fogacskához!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Heni!

Én is sokat flangáltam kigombolt gatyában :wink: :oops: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:
azért egy cseppet sem bánom
bár még hízni nem híztam

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Állandó alhatnékom nekem is van. :) A rosszullétek elkerülnek, Vukkal egyáltalán nem találkoztam.
Majd próbálok képet feltenni a kerekedő pocimról.

Évi
A kigombolt nadrágokon már túljutottam. :)
Vendég

Évi!

Köszi.

Többiek!

Vetélősben. Nincs ide időm mindent leírni, hosszú, fordulatos...

egy kép a kisördimről:
Kép

tjuca

Visszatértem én is. Hú, de sokat írtatok!

Először is köszönjük a gratulákat!

Évi!

Dóri továbbra is nagyon cuki! Jó lett a frizkója!

Drukk megy holnap reggel!

Heni!

Napi 4 szuri?! Brrrrrrr! És ki adja be?
A progi is puffaszt picit! 6 hetesen már én se fértem bele a gatyómba és ha csak tehettem, még a bővebbet is kigomboltam üléskor.

kacsa14

Juca!

Most olvastalak a másikban! Most már nagyjából képben vagyok. Milyen egyszerű is lenne a szimplán igen vagy nem. De ez az örökös talánigen talánmégsem... Mindenesetre nagyon izgulok érted, és kívánom, hogy legyen szimplán igen. :wink:
A teszted azért elég szép, meglestem! :)

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Most csak emlékezetből, elég fáradt és kedvetlen vagyok, majd elmesélem...

Jucmuc!
Csini a pocak, és nagyon édi a kis mosolygós fiacskád! :wink:
Szép a bordűr is.Jó rendezgetést!Én is mindig belelestem a babarucis ládikóba, pedig tudtam mi van benne :oops: :lol: de olyan jó volt nézegetni, meg ábrándozni, hogy milyen is lesz ha már itt lesz velünk. :D

Tina!
Ahogy Kacsa is írja, még bármikor megfordulhat, meg ha jól emléxem a 32. hétig kell neki.
A képen az arcocskája van, a kezével? :oops:

Évi!
Jó lett a séró, nem is tüskeböki. :wink:
Miért vágtad le?Nagyon a szemébe lógott?

Maci!
Örülök hogy jól vagy!Fotót várjuk!

Heni!
4 szuri???Te jó ég!Nem semmi!Popódat majd párod gyógysimizi. :wink: :lol:
Én is nagyon puffadtam 5 hetesen, és 12 hetesen vettem az első kismama gatyót, az uh után :wink:

Juca!
Aranyos Kinga ebben a kapalban, jól áll neki!Jobban van már?Jobulást Neki!

Emili jobban van, csak még köhög, adom most neki a Stodal szirupot.De tegnap átaludta az éjszakát! :wink:

Én nekem meg tegnap estére megfájdult a bal lábam.De úgy hogy a térdem és a bokám sajog belül is, és kívül a felette lévő izom-bőr is nagyon fáj, a ruha érintésétől is :shock: :(
Ma reggelre sem múlt el, így elvitt a férjem a reumatológiára, ahol megtapizta a dr.nő, és elküldött rtg-re.Mondta vlszleg kopás :shock: Az én koromban!!! :cry:
A rtg. leletre viszont vmi sclerosist írtak, ami aggasztott, így felhívtam a dr.nőt(2 hét múlva lenne kontroll, és addig nem akartam agyalni, hogy mi ez, bár utánna nézhettem volna, de ki tudja mit találok, és nem akartam magam fölöslegesen ijjesztgetni).erre úgy leb@szott,mint a pengős malacot!Hogy ugye nem képzelem komolyan, hogy is gondolom, hogy én ezzel feltartom az ő rendelését?????????100-ból 98 embernek ezt írják rá, és ez csak egy enyhe kopás!Majd a kontrollon megbeszéljük!
Hát nagyon de nagyon rosszu esett!!! :cry:
Fáj a lábam, és már nem is aggódhatok???Pedig jogom van hozzá, és érdeklődni is a betegségemmel, a diagnózissal kapcsolatban!Mindez nem tartott 2 percig sem, és ha csak annyit mond, hogy semmi gond, ez enyhe dolog, nyugodjak meg, még eddig sem tartott volna!!!Egyébként amig bent voltam nála, addig egy nő 2x is felhívta, mert nem tudta eldönteni, hogy mikorra kérjen időpontot! :twisted:
Én sosem bántam így a betegekkel, még ha úgy is gondoltam, hogy fölöslegesen telózik vagy jött el.Meg lehet ezt normálisan is mondani, és most voltam nála először, nem a nyakára járó beteg vagyok!
Na mind1, most legalább kipanaszkodtam magam, bocsi. :(

Írt fel kenőcsöt, meg egy tablettát(aminek nem tetszik a betegtájékoztatója :? ), talán akrém is elég lesz!

Megyek, mert Emili nagyon köhög, nem tud aludni :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tina!

Az én Bercim a 32. heti uh-n 5 percen belül produkált nekünk egy farfekvést, egy harántfekvést és egy közel tökéletes fekvést!
Dokim épp kezdte mondani, hogy nem gond, farfekvéses, de 2 normál szülés után megszüljük így is, na mire végigmondta, harántban volt a baba! A dokinak elkerekedtek a szemei, aztán mondta, hogy akár még 100x is megfordulhat! Hát megtette! Én nem tudom, mikor, de 2 héttel később már lent volt a feje! Az egyik barátnőm 60cm-s! kislánya a 40. héten fordult be, a másik barátnőm pedig cukorbeegség miatt indított szülésre készült, mivel nem fordult be a bébi, kitűzték a császár napját, másnap be is mentek és útközben farfekvésből fejvégűt produkált! Úgyhogy ne aggódj, van még idő, de van 1-2 testhelyzet meg trükk,ami segíthet neki, ha kell, szívesen leírom!

Márti
borossné becz márta

Jó reggelt!

Juca
Aranyos Kinga ebben a kalapban. :)

Panka
A dokinő hozzáállása elég furcsa. :? Gyógyulást a lábadnak!
Vasárnap be kell jönnöm besegíteni, akkor beszkennelem a képet. :)
Vendég

Évi! :)

Remlem a drukkok odaértek! Gyere mesélj majd, hogy mi volt! :D

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Három szépséges tüszőm lett, nyálkahártya 7,5 mm. Kedden lesz az inszem. Nagyon bizakodó vagyok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most tudok egy picit írni, szóval a szüléstörténetem a következő:

Amint azt olvastátok, még anno (október 25-én) reggel bejelentkeztem, hogy szerintem a nyákdugóm kezd elmenni...Ez számomra nagyon furcsa volt, mert előtte egy nappal, az uh és CTG semmi szülésre utaló jelet nem mutatott. Sőt méhlepény csak 1 fokban volt érett, fájástevékenység 0. Egyedül a fejecskéje volt eléggé lent..

Szóval reggel valami átlátszó nyúlós váladék (elnézést) jött ki belőlem, ami nem volt hasonlítható az eddigi erős "fehér" folyásomhoz..Felhívtam a szülésznőmet, aki azt mondta, hogy ne aggódjak, mert ez még csak egy előjele annak, hogy majd hamarosan (de akár 1 hét múlva) szülni fogok..Anyuékat is tájékoztattam és jókat mosolyogtunk a telefonban, hogy most már nemsoká megérkezik a trónörökös..Erre felálltam a számítógép elől és elfolyt a magzatvíz. Ezt tényleg nem lehetett semmi mással összetéveszteni, mert meleg és sok színtelen "víz" öntött el...Annyira, hogy az egész nadrágom lábam nedves lett..Akkor mégegyszer telefonáltam a szülésznőmnek, aki már azt mondta, hogy oké, akkor ma szülünk és irány a kórházba!

Férjemnek szóltam 8:30-kor (még aludt;)), hogy mik történtek..Na azt a képet látnotok kellett volna. Kipattant az ágyból és mint a mérgezett egér, járt fel s alá, kezében már a slusszkulcscsal. Elég vicces volt, mert Ő idegesebb lett, mint én...Mondtam neki, hogy nyugi, mert még nem érzek semmi fájdalmat...Szépen lezuhanyoztam itthon, illetve összeszedtem a cuccaimat.

Beértünk a kórházba, ahol elég érdekes volt, mert az én dokim éppen külföldön volt, a helyettese műtött, szóval egy harmadik megvizsgált..Tényleg a magzatvíz volt...Kaptam szép hálóinget és irány a szülőszoba...EGyébként az rettentő hangulatos volt, (Pirkadatnak hívták): beige színű, minden jóval felszerelve...Az első komoly fájást kb. 11-kor éreztem...Akkor hozott a szülésznőm labdát és maszírozta a derekamat különféle olajokkal. Kaptam mécseseket is fahéj illattal.. A férjem volt benn, de 13-kor lelépett enni és jött anyukám váltani Őt.. Na onnantól brutál erős fájások voltak, nem igazán tudtam semmire sem koncentrálni, csak hogy valahogyan túléljem. 4 ujjnyira voltam nyitva és közben jött a doki állandóan vizsgálni.. Háát, nagyon nem kellemes az...14-17-ig folyamatos fájások voltak, még szerencse, hogy anyu meg a férjem benn voltak, mert sokat segített a jelenlétük...Viszont a méhszáj nem tűnt el teljesen és a babókám szívén látszott, hogy kezd fáradni....A fejecskéje már benn volt a szülőcsatornában, jöttek a jó kis tolófájások, de a doki azt mondta, hogy nem kockáztat az előzményeket figyelembe véve és azonnal császár... Baromi jól esett, hogy tolófájások közben jött az anesztes és különféle nyilatkozatokat kellett aláírnom és kitöltenem, miközben 10-en ott szorgoskodtak körülöttem én meg azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány..

Utána bekerültem a műtöbe, ahol spinális érzéstelenítést kaptam...Onnantól jó volt, mert végre elmúltak azok a fránya görcsök...kb. 5 perc alatt kiemelte Alexikémet, akit azonnal vittek a csecsemősök...Amikor letisztították, csak akkor hozták vissza...Mondta a szülésznőm, hogy itt a kisfiam, pusziljam meg...Komolyan mondom ott zokogtam a műtőasztalan, adtam a puszikat az arcára...Olyan gyönyörű volt, hogy bármikor újra kezdeném az egészet..Sajnos én sem foghattam meg rögtön, mert az egyik kezemben az infúzió volt, a másikon vérnyomást mértek és mint a béka ki voltam kötözve...

Vaszkó apuka csinált gyönyörű képeket és Ő is zokogott, mikor a karjába adták a Csodabébinket...Kint a váróban az egész család összejött, szóval nagy volt a meghatódottság...

A sebem azóta nagyon szép lett és már nem is fáj....

SzHeni: nagyon gratulálok!! Boldog pocakosodást!!

Évi: gratulálok a szép tüszőkhöz!!

Teszek pár képet!!

Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Évi
Ezek jó hírek. Még jobban fogok szorítani kedden. :)

Heni
Nagyon szép a szüléstörténedet, teljesen meghatódtam.
Alexi baba pedig gyönyörűséges!
Vendég

Heni!

Köszi!
Gyönyörű a kicsi fiad :) Ahogy látom az étvágyával sincs gond, kerek pofi, kerek pocak :) Édes nagyon :)
A szüléstörténeted nagyon megható, tök jó volt olvasni!

Maci!

Köszi neked is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Na ez már igen!Drukkolok!Mindjárt kismami leszel!!! :wink:

Heni!
Nagyon megható volt a történet, tetszett az aromamécseses szülőszoba!És a szülésznő is rendes volt!
Alexy baby nagyon édes, tegyél még fotókat, szemből is :wink: , hogy megcsodálhassuk a kis pofiját!De ha együt vagytok rajta az sem gond :lol:

Kép
pankaa

Juca
Most néztem be a topicodba. Nagyon drukkolok!!!

No, mára kereket oldok. Majd hétfőn jövök.
Jó hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Évi!

De jó! nagyon-nagyon gondolok Rád kedden!

Heni!

Gyönyörű-gyönyörű a kicsi fiú! És jó volt olvasni azt, ahogy megszületett! Nem vagy semmi, hogy még tolófájások közepette is képes voltál aláírogatni! Persze nyilván nem volt más választásod, de akkor is! Na és elég a tejecske a kishercegnek?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Úgy fellendült a topik! Jegyzetelnem kellett, de még így sem biztos, hogy minden benne van. :)

Syry!
Szerintem sem vagy még lekésve semmiről.

Maci!
Jó sokáig húzzák ezt a vérvételi erdményt. Lehet, hogy a toxoplazma miatt húzódik így el...? :roll:
A pocimból még szinte semmi nem látszott, de már mentem kismamanadrágot venni. :)

Szheni!
Meddig kapod a szurikat?

Kacsa!
Nem semmi a kiscsaj, hogy így feláll! :) Gratulálok az első fogacskához!
Konkrétan még nem beszéltem a dokival arról, hogy farfekvés esetén mi legyen. Ahogy kivettem a szavaiból még ő is inkább bizakodik, hogy megfordul. A rugdosását leginkább az oldalamban érzem. Sokszor szabályos puklit lehet ott érezni, ahogy nyomja magát.

Évi!
Dóri kisbabának is szép volt és azóta sem változott. :wink:
Nagyon drukkolok Nektek keddre! :)

Juca!
Kinga kész kishölgy lett. :)
Szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen! :wink:

Panka!
Igen az UH képen az az arca, ahogy elé rakja a kezét. Mikor mutattam másoknak megforgatták egy párszor mire sikerült kivenni. :)
Durva ez a hozzáállása a dokinak. Hogy van a lábad?

Márta!
Köszi a bíztatást! Nem semmi, hogy így forgolódjon valaki méhen belül! :) Megköszönném ha leírnád a testhelyzeteket, trükküket, akár priviben is! :)

Csheni!
Köszönjük a szüléstörténetet! Jó volt olvasni ezt az illóolajos dolgot. Alexi baba pedig gyönyörűséges, nagyon szép formás! :)

Egy kérdésem lenne: használt valaki közületek Medela kézi mellszívót és ha igen, akkor hogy vált be?

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Köszi lányok :D Kép Kép Kép Kép

Na most már elég lesz belőlem...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Köszi a képeket, azokból sosem elég :wink:
Hogy telnek a napok?Gondolom depiből már kilábaltál.Tejcsi van elég?
Látom a képeken apuka is kiveszi a részét a munkából :wink: ! Nagyon helyes! :D Van segítséges igaz?Anyukád van a képen, ugye?

Tina!
Azzal nincs tapaasztalatom.
Lábam jobban van, a Diclofnac krém használt.

Kép
pankaa

CsHeni
jaj dehogy elég. bármikor, bármennyi képet felrakhatsz ide Alexiről. szerintem egyikünk se fogja megunni, igaz lányok? :wink: Az utolsó képen a Te Anyukád van? Nagyon aranyos a babád és köszönjük a születéstörténetet.

Tina
már neked is csak két hónap van hátra. :wink: Medala kézi mellszívót használtam, nekem nem jött be. (bár másikkal nem próbáltam. :( ) de pl. a szobatársnőm a kórházban ugyanazt használta és neki jól működött.

Évi
kedden megy a drukk. kezd izgi lenni a dolog.nagyon szorítok Dóri kistesójának! :wink: Jól áll a lányzónak a rövid haj és mennyit változott mióta nem láttunk róla képet. :wink: olyan nagyos már. dumálni miket szokott?

Panka
remélem a lábad már nem fáj és használt a krém. szörnyű hogy így bántak veled. elhiszem hogy sok betegük van, de elég lett volna egy normális hangvétel. talán ezért lenne jó a szabad orvosválasztás (ha megvalósulna), mert akkor oda menne az ember ahol emberi módon bánnak vele.

Kacsa
gratulálok a fogacskához. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Panka
úgy látom "keresztbe" írtunk. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hoyg nem olvasok vissza, csak segítséget kérni jöttem tőletek.
Tegnap volt nálunka védőnő, és picit rám hozta a frászt. (jó mi, a kiképzett ember.. )
Szóval még szopiznak a lányok nagy erőkkel. Mondta, hoyg hát ilyenkor már csak 2-3 szopi szokott maradni egy napra. Ennek ellenére mi tartunk egyet felkelés után, 9.30-kor, 12-kor, 15-kor 18-kor és lefekvés előtt, sőt néha jönnek éjszaka is. Tápszert nem akarnak enni, hiába kínáljuk őket. Eddig adtam nekik délben meg 18.00-kor mindenféle kajcsit, mindent megesznek. Na most a védőnő hatására beizzítottam egy reggelit sajtos kenyér formájában. Erre inkább nem ebédeltek annyira, de a szopit ki nem hagynák. Persze nem szeretném ha leszoknának róla, mert a világ legjobb dolga, és nagyon sokat szenvedtem érte. 350-400 grammot híztak eddig havonta, életvidámak, már járnak, mindent tudnak. Mit tegyek szerintetek?

Köszönöm a válaszokat.
Mindenkit üdvözlök: Nárcisz

Kép
narco

Heni!

Köszönöm a jókívánságot. Nagyon szép szülésed volt, és a kisfiad pedig abszolút olyan, mintha nem jött volna előbb. Kis kerek, kiegyensúlyozott, szép baba. Csodababa. :-)

Narco!

Ha híznak, akkor minden oké, addig szoptasd őket, míg mindhármótoknak jó. Én azért sem tudok ebben segíteni, mert Kinga 11 hósan már elhagyta, ő nem igényelte.

Panka!

Néha nem árt türelmesen, de határozottan kikérni magadnak. Kívánom, hogy mielőbb helyrejöjjön a lábad.

Lányok!

Örömöm (halk, de bizakodó) oka:

Kép
Mivel természetesen most sem ment simán a dolog, és viszonylag hosszú a sztori, ha valakit érdekel a vetélősben leírtam.

Köszönöm, aki velem örül, és drukkol egy picit. Uh-ra dec. 13-ra kértem időpontot, ez amolyan babona. :lol:

tjuca

Juca!
Mennek innen ám a drukkok!!!!! csipiszben vagyok :)
Mailre válaszolok hamarosan.

Kép
narco

Juca!

Nagyon-nagyon drukkolok Neked! Ennyi teszt már nem tévedhet!

Tina!

Nekem nagyon jól működött a Medela, a MÁV-ban, mikor látták a csecsemősök, hogy ezt használom, mutogatták a többi kismamának, hogy ez a legjobb!
Testhelyzeteket ígérem, leírom, csak most rohanok a házimunka után, hátha utolérem! :lol: De, ha hozzá tudsz jutni Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez c. könyvéhez, abban megtalálod, de igyekszem holnap leírni!

Márti
borossné becz márta

Narco!

Szoptasd őket bátran! Nekem ugyan azt mondták, hogy a sokáig kizárólag szopó babák később vélogatósabbak lesznek, de nálunk elég vegyes ezen a téren a tapasztalat: Csabim 19 hónapig szopott és közepesen válogat, Lehel 23 hónapig szopizott, hát nála szerintem válogatósabb gyerek nincs a földön, Berci pedig most 13hónapos és naponta még 3-4 alkalommal lelkesen szopik, viszont egyáltalán nem válogat! Szerintem nem ezen múlik a válogatósság! Ha ilyen jól fejlődnek mozgásban és súlyban is, akkor biztos nincs semmi gond, Te pedig legyél büszke magadra és az ösztöneidre halgass! Egész életükben sokféle dolgot fognak enni, de pontosan tudják, hogy nekik az anyatej a legjobb!

Márti
borossné becz márta

Juca:
hatalmas gratula, gondtalan pocakosodást kívánok kismami

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Évi! :)
Nagyon szorítok majd kedden! 3-1 tuti befutó! :wink:

Juca! :)
Olvastalak már a föntiben, de látom, ide is megírtad. Kezem-lábam keresztben érted!

Kacsa! :)
Most olvastam, gratulálok Timike első fogacskájához! Most aztán beindul a cápafogsor-gyártás! :wink:

Nárcisz! :)
Szerintem is szoptass csak nyugodtan. Levi 11 hónaposan még 4x szopizott, a maga ütemében szokott le 16 hónapos korára. Képet nem raksz a csajokról?

Heni! :)
Megható és szép a születéstörténeted. Alexi baba nagyon husi-édibédi! :D

Jó éjt!

Kép

Kép
adriana

Tina!

Na, akkor trükkök (szerintem nagyon viccesek, de többeknek működött):
1. Kapcsolj be valami jó zenét és tedd a fülhallgatót a pocid aljára. Lényeg, hogy valami kellemes zene legyen! A babák szeretik a harmónikus hangzást és igyekeznek közeledni hozzá, hogy kvázi jobban hallják.
2. Elemlámpával kell a pocak aljára világítani, hiszen valamennyire érzékelik a fényt, ez a módszer ezt veszi alapul.
Mindkét módszer hanyatt vagy odalfekvésben végezendő, persze a legjobb-csak szerintem kivitelezhetetlen,- ha kombinálod olyan testhelyzetekkel, amelyekben a babának a legtöbb helye van a mozgásra.
Testhelyzetek:
1. Ereszkedj négykézlábra és próbálj így minél hosszabb idöt eltölteni ( én olvasni próbáltam így)!
2. Ugyanez, csak óvatosan támaszkodj az egymás elé leengedett alkarodra és hajtsd rá a fejed (ez nagyon hatékony és a legkényelmesebb is)!
3. Rémlik még 1 pozíció, de míg nem vagyok biztos benne -és most nem találom a könyvben, pedig tudom, hogy benne van- addig nem írnám le.

Márti
borossné becz márta

Márti! :)
Nagyon köszönöm, hogy leírtad. Kipróbálom, ártani csak nem árt. Egyébként ma voltam kismama tornán és ott csináltuk ezt a négykézlábra helyezkedést. :wink:
Már nagyon várom a hétfői UH-ot, kiváncsi vagyok, hogy helyezkedik.

Narco!
Szoptass nyugodtan! Egy-egy szoptatás előtt kínáld meg Őket valami mással is, aztán ha itt lesz az ideje, úgyis azt fogják választani, addig meg felesleges is erőltetni. A lényeg, hogy a lehetőség meglegyen adva nekik.

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Juca!
Köszi, már jobna is van alábam, és Emili is alig köhög.
Csak halkan gratulálok egyelőre, de én úgy érzem, hogy most nem lesz gond! :wink:

Évi!
Drukk kedre!

Nárcisz!
De jó hogy írtál!Van már netetek?Remélem visszatérsz!
Hogy vagytok!Írj légyszi magatokról, szerintem nem csak én vagyok kívámcsi Rátok! :wink: Képeket is szretenénk a lányokról!

Kép
pankaa

Nárcisz!
Fütyülj a védőnődre, hülyeségeket beszél... :? Szoptasd a lányokat, amennyit igénylik, ha már nem kell nekik, úgysem fogják kérni. A kollegina meg örülhetne az ilyen ügyes és lelkes kismamáknak...

Panka!
Hát ez elképesztő, amit művelt a doki... :evil:

Csheni!
Gyönyörű a kisfiad!!! A szüléstörténeted nagyon jó volt olvasni, kezdek ráhangolódni az enyémre... ;)

Szheni!
Köszi a kérdést, jól vagyunk, hétfőn megyek dokihoz, remélem, sikerült tartani az 1000-es méhnyakat...

Évi!
A keddi csuri a Tiéd mindenképp!!! ;)

Na megyek is, már harmadszorra írtam ugyanis meg az irományomat, nem tudom, mit szórakázik a babanet, hogy állandóan azt írja, lépjek be... :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Panka küldtem neked privit :) !
Vendég

Annácska
:( remélem azért minden rendben lesz.

Jucmuc
Már nagyon szép nagy a pocid, hát kezd is el a pakolsát.
Ínygyulladás ügyileg nagyon nagyon együttérzek veled, tudom milyen sz@r...kitartás...:( mitől van azt tudják? Nekem a bölcs fogam rosszalkodott mindig.

Kacsa
Megnéztem ám a videót már rég csak nem jutott időm írni, sőt ha nem baj a férjem is megnézte :) el voltunk olvadva a kis csattogóstól, nekünk is ilyen a parkettánk :)
Na de beindult a lánykád: állás, meg fog meg minden :) nem bír magával :)

Tina
Azért egy kis orr részlet és a kéz kivehető :) Biztos nektek is takarásban van, mint nekünk volt :)

SzHeni
Mi jól, de most te vagy a fontosabb :) hajrá baba kucorogj be rendesen :) már várom a képeket :)

Adriana
:(

Évi
Hát így utólag is, remélem minden ok volt, de biztos mindjárt olvasom :) Dórinak csini a haja.
Van is miért bizakodónak lenni.

Juca
Aztaa micsoda csajszis kép. Már bocs de jól lááátom??????Gratulálhatok?????? :):):)

Pankaa
:(

CsHeni
Jajj kis picúrka :)))) nagyooon éédes :)

Narco
Tök jó, hogy jelentkeztél. Szoptatáshoz ennyi időshöz még nem tudok hozzá szólni, de ha ti érzitek, hogy jó már miért kellene abbahagynod.
Én is biztos így teszek majd később.

Na majd még jövök.

KépKép
KépKép
fleur

Csak bekukkantottam! :)

Tina
Azt mondták, hogy valami cuccuk elfogyott és ezen a héten kapnak. Azt hiszem, a védőnő nem fog örülni, de most ez van. :?
Kicsit irigykedek, rám nem jönnek fel a régi gatyók. :? A munkatársam is megjegyezte, hogy szépen kerekedek. Barátnémnak 7 hónaposan volt ekkora pocija, mint most nekem...

CsHeni
Köszi a képeket! Alexi babától teljesen elolvadtam. :)

Juca
Nagyon szorítok!!!!! A 13-a szerencsét fog hozni! :)
Vendég

Juca a dec 13. tuti nagyon jó nap lesz :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok lányok!

Köszönöm a válaszokat. Bocsi, hoyg nem írok mindenkinek, de ez már a ti fórumotok ugye, mi nem tervezünk több babát. Átadaom a helemet másoknak. Csak hát ugye inkább mindenkit megkérdezek, mint senkit sem :D

A lányok már mindenfélét csinálnak. PÁ-PÁ, tánci-tánci, puszi dobálás és kerekecske dombocska van most a porondon. Ez utóbbit mutatjáka tenyerükön. Minden létező telefonra hasonlító dologgal hallóznak, és mímelnek minket, ahogy beszélünk a telcsibe. Ami a legfontosabb, hogy nagyon szeretik egymást, és még puszikat is adnak egymásnak.

Ez alatt az idő alatt őszinte imádat fejlődött ki mindannyiónkban a hónapok során. Igazán összeértünk. Egyszerűen tündérek. Most már ők is kifejezik, hoyg szükségük van ránk, a kezünket fogva alszanak el, megölelgetnek. Ezek nekem nagyon fontos dolgok.

Mi jól vagyunk köszönjük. Most pulcsit kötök a lányoknak, 1 pár már készen van, a második garnitúra készül most, csak ihletet kellene kapnom.

Képek vannak: www.flogi.atw.hu oldalon, ide rakok mindig havi bontásban képeket. Majd a 11 hónaposat is elkészítem lassan.

Mindenkit üdvözlök innen a háttérből!

Puszi:Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Angie!
Boldog névnapot kívánok!
És minden Katalinnak!

Megint fájdogál a térdem. :( Lehet a hidegfront, Emili sem bírt magával hajnalban, 5kor magam mellé vettem, de jó fél óra múlva aludt csak el, és csak a hasamra fektetve. :? Most is nyűgi, hirtelen elkezd sírni :roll:
a 7en kéne beadatni neki a 2. Prevenart is. :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nárcisz!

Szerintem is szoptasd a lányokat! Minden más kaját annyit ehetnek még életükben amennyit csak akarnak, de anyatejet csak most. Nagyon ügyes vagy, és a lányok is :)

Norwell!

Drukk mára a dokihoz! Majd mesélj! UH is lesz?

Panka!

Jobbulást a térdednek!

Juca!

Itt is gratulálok! Hozzon szerencsét a 13-a! :)

Hát csajok, már izgulok rendesen... Pénteken már voltam fodrásznál, mert terhesen nem szeretnék hajat festetni, legalábbis az elején :) Ma kozmetikushoz is elmegyek. Délelőtt megcsináltam a nagytakarítást, minden vegyszereznivalót letudtam. Úgy készülök erre a holnapi inszemre, mint valami ünnepnapra :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Mert az is lesz!Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!

Kép
pankaa

Sziasztok Lanyok! :P

Tina!

Köszönöm! :D Jo a kep, szepen latszik a babokad! Nekem sincs meg megfordulva, ritkan fordul meg a 30. het körül. Meg van böven idejük! :wink:

Syry!

Köszönöm szepen! :D Sajnos en sem gondoltam, hogy ilyen durva tud lenni...meg soha nem fordult velem elö.

Maci!

Köszike! :D Orülök, hogy jol vagytok a picurkaddal!

Sz.Heni!

Köszönöm! :D Az elsö beültim utan nekem is volt progi szuri, körömvirag kremmel kenegesd a helyet, sokat segit!

Adri!

Köszönöm szepen! :D Bizony, mintha tegnap teszteltem volna... :D Most pedig itt ficankol a kis huncutom... :wink:

Kacsa!

Köszönöm! :D Orülök, hogy tetszenek a kepek! Gratulalok Timcsanak az 1. fogacskajahoz! :P Jo a kis totyogos kep! :D

Evi!

Köszike, ari vagy! :D Igen, nagyon jol elkapta a pofikajat az orvos! :P
Holnapra nagggyyyon naggggyyon drukkolok!!! Meg jo, hogy ugy keszülsz mint egy ünnepre! Ki ne lenne ezzel igy? :wink:
Dorika gyönyörü, föleg a masodik közelebbi kep nagyon ari! :D

Panka!

Köszönöm szepen! :D Pontosan, ahogy leirtad! Nagyon jo erzes a babaruhakba beletemetkezni... :D Olvasom, hogy Emili meg köhecsel..nagyon sajnalom! Jobbulast neki! Es a labad....es az orvos :twisted: :twisted: :twisted: Jobbulast Neked is! :P

Cs.Heni!

Nagyon jo volt olvasni a születestörtenetedet! :D Es Alexi baba gyönyörüseges! :D

Juca!

Gratulalok a tesztedhez! :D

Fleur!

Köszönöm szepen Neked is! :D Annyit mondott csak az orvos, hogy terhesseg alatt gyakori az inyproblema...
Lilla baba hogy van?

Narcisz!

Jo volt olvasni Rolatok, örülök, hgy ilyen szepen fejlödnek a lanyok es, hogy jol vagytok! :D

Angie!

Draga! Nagyon sok boldogsagot kivanok nevnapod alkalmabol! :D

Mi jol vagyunk, mar a telikabatom sem tudom behuzni a hasamon. :D 8)
Vettem ma szoptatos melltartot. Egyelöre csak ket darabot aztan majd meglatjuk.

Felraktam a függönyt is a babaszobara:
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Bocs, hogy nem írok most külön csak bekukkantottam gyorsan.
Képzeljétek ma voltunk UH-on és már a feje van lent! :D
Képet nem rakok fel inkább, mert megmondom őszintén azt sem tudom pontosan, hogy mit ábrázol, nem sikerült túl jól. :roll:

A másik jó dolog, hogy végre valahára megérkezett a szekrénysorunk és most rakják éppen össze a másik szobában. :)

Angie!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Jucmuc!
Nálatok mikor lesz legközelebb UH? Lehet addigra a Ti babótok is megfordul. :wink:

Évi!
Ezerrel drukkolok Nektek holnapra!!!! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina
jaj, de jó. Na látod, nem kell aggódni. Csak megfordult a picúrod. (ne haragudj, de nem emlékszem hogy nálatok fiú vagy lány lesz?? :oops: mintha fiú rémlene.)

visszakerestem egy táblát, és úgy számoltam Sziszka kb. 38. héten lehet. tudtok róla valamit?
Sziszka jelentkezz, ha tudsz!!!!!! :lol:

Pupy
te hogy vagy? nov. 13-ára volt beírva hozzád a hormonvizsgálat. azóta már gondolom az eredmény is megvan. hiányolunk ám téged is, meg a táblát is. :wink: talán megint a sok munka miatt nem tudsz jönni??????

Nárcisz
de jó, hogy írtál picit magatokról. megnéztem a fotóalbumodat (esküvőt is, meg a lányokat is, legalábbis a 10. hónapot) tényleg szép nagyok már!! :lol:

Eszter?

Jucmuc
látom csinosodik már a babaszoba. :wink:

Norwell
este várjuk a híreket, mi volt a dokinál.

Évi
holnapra megy a drukk.++++++++++++++++++++++++
neked tényleg ünnepnap lesz a holnapi. reggel mész ugyi?

Tegnap voltunk Tropicáriumban a Camponánál. Máté állandóan meg akarta fogni a halakat az üvegen keresztül. Volt pár egészen pici halacska. Mondtuk is apával, némelyik olyan kis bohókás mint Máté. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Jucmuc!
Aranyos a függöny!Köszi, már jobban vagyunk.

Tina!
Na látod, van még neki azért hely, és hallgatott Rád is!Már most szófogadó? :wink: :D

Syry!
Emili is zeret mindent ami él és mozog, főleg ha hangja is van :lol:

Pupy!
Hát igen, régjártál erre, nekem is eszembe jutottál, főleg Anyukád, hogy vagy?És ti hogy álltok a kivizsgálásokkal?

Sziszkáról ki fog híradózni???

Kép
pankaa

Évi
Nagyon szorítok holnapra!!!! :) akkor nektek is majdnem szeptemberi baba :)

Jucmuc
Nagyon szépen alakulgattok :) Lili remekül van :) csak ma egy kicsit nyüszi manó.
Olyan kis tündérke :)

Már én is akartam kérdezni.....Eszter??Pupy??pls csak egy rövidke életjelet ..:)
na meg Angie is nagyon eltűnt...

KépKép
KépKép
fleur

Igen, Brillről és Uniqueról nem is beszélve! :wink:
Szóval csak igazolt hiányzást fogadunk el! :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a köszöntéseket! És köszönöm a hiányolást. Megpróbálok gyakrabban jönni (de nem igérem).

Bocsi az eltünésért. Elég sokat vagyunk úton, ezért csak ritkán jutok gép elé, de akkor mindig elolvaslak benneteket, és drukkolok mindenkinek, és együtt sirok a szomorkodókkal (de szerencsére előbbiből több van :) )

Szilárdkám most beteg, péntek este belázasodott, és még ma is volt hőemelkedése. Egyszer volt hasmenése, de ezen kívül semmi más tünete nem volt a lázat leszámítva. Nyűgöske volt, de nem sírt, sőt, ha épp a lázát levittük, akkor hozta a formáját. Nagyon édes jókedvű baba, sokat játszik, kúszik. Fogacska még nincs, egyelőre nem is készülődik.

Juca!
Nagyon sokat fogok Rád gondolni!!!

SzHeni!
El tudom képzelni az örömödöt. Nagyon örültem, amikor olvastalak.

Évi!
Érted is nagyon izgulok, de gondolom, most is simán mennek a dolgok, mint Dórinál is.

Remélem, Zsúka nem haragszik meg amiért ide megirom, hogy 23-án megszületett Nóra kislánya 3000 gr-val. Mindketten jól vannak (nincs netük, igy nem is olvas bennünket).

Bocsi, hogy csak ilyen keveset irok, de anyuéknál vagyunk, és lassan indulunk haza. (legközelebb képet is teszek fel a nagyfiúról)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?