Új privát üzeneted érkezett!

Cas
Ismerős dolog a kényelmetlen cipő :?
Amíg nem volt nagy hideg és nem kellett a téli kabát, csak dzseki - jobb volt egy sportcipő, de most nem tudok olyat felhúzni..
Ezért is szerencse, hogy már nem dagad annyira.

Edith
Jobbulást!
A derékfájás nagyon rossz tud lenni - olyankor még feküdni is nehéz .

Apa már elmondta Anyósnak is ezt az 5 hónapos dolgot... :lol: hogy ne izguljon, majd decemberben jön az unoka :P

Épp ma gondoltam rá, hogy dec.1 után ki is kapcsolom a telefont, mert nem akarok megőrülni attól, hogy naponta többen is hívogatnak és kérdezgetik, hogy mi van már...
Szívtelen vagyok? :oops: :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia :D
nem vagy szívtelen, sőőőőt :wink: én épp ma mondtam a fiúknak, hogy erről a kérdezősdiről eddig csak olvasgattam, hogy mennyire kimerítő és idegesítő, s ma már éreztem is....a régi (s párom jelenlegi) munkahelyemen voltam ma, s azokat a tekinteteket...háát...a legjobb az volt, hogy "nem is tudtam"...mondom akkor még időben összefutottunk :wink:

Na most fotózkodunk, aztán már remlem, hogy tényleg teszek fel pár fényképet is :lol:

Álmok - én nem álmodom még szüléssel, legalábbis nem emlékszem :oops:

Cas :D Az hogy néz ki, amikor "leszáll" a has??? képet nem tudsz tenni?? olyanról hallottam, hogy a tenyér odafér a poci teteje és a cicik közé, de nekem az nagyon elképzelhetetlen :roll: :oops:
hasam nagyon picit görcsölget, de semmi extra...hétfőn du 6-ra megyek egy védőnő szerűséggel beszélni...azért írom, hogy "szerűség", mert itt állítólag nincs ilyen, de ő mondta, hogy nem szülésznő...hát így kizárásos alapon így hívom őt :oops: egyébként kiderült, hogy van tanfolyam is :oops: tényleg jó béna vagyok, hogy eddig ezt a lehetőséget nem találtam meg...de már jól haladok (szerintem)

Edith :D
Remélem,hogy hamarosan jobban leszel, s lesz erőd, időd mindennel végezni!! egy fontos, hogy ne aggódj, mert az nem tesz jót! (bagoly mondja :oops: ) Nekem is van/volt segítségem takarítás szinten, de ma derült ki, hogy jövő pénteken elutazik haza, mert összebalhéztak a barátjával :twisted: :cry: erről is a pasik tehetnek :wink: most (a legjobbkor) kereshetek mást, de hááát nem olyan egyszerű....na mindegy, soha ne legyen nagyobb gondom az életben, igaz???

Na nekem megint szóf...sásom volt, ez már rendszeres... :oops:

Nem tudom, hogy mi történt - lehet, hogy ez is jelent valamit :roll: - de most én is olyan energikusnak érzem magam..jó kedvem van, energiám is van több..ez lehet, hogy már az utolsó időszakot jelenti??? :roll:

Elveszett lányok, és anyucik hol vagytok????

Gem - hogy vagytok??? Új képek?? Rebeka?? s persze hogy van a már lassan két hetes Zsófi baba???

Kriszti!!!!???? JELENTKEZZ!!! Remélem,hogy csak a költözés miatt tüntél így el!!

ja, Réka :D - én sem hiszek mindenképpen ebben a megmozdulás + 5 hónap dologban, csak érdekesség képpen írtam...de neked Kia :D lehet, hogy már nem kéne addig várnod :roll:

Tényleg megyek :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Leszáll a has? Hát amikor megkönnyebbül a gyomrod, lejjebb ereszkedik a pocakod, már csak terpeszben tudsz ülni, és szinte lelóg a pocid a kétlábad közé. Nekem Csilla fölé mostmár nemcsak egyszer, hanem 1,5-szer is odafér a tenyerem a mellem alá, alul viszont már semmi hely nincs.
Estére majd megkérem a párom fotózzon le, és akkor meglátod! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Nem baj az, hogy szóf..ásod van :lol:

A has leereszkedése...
Én pl. most is úgy ülök... lábak szét... a hasam szépen lelóg :lol:
De nekem gyomor-megkönnyebbülés nincs, mert állandóan savam van.. és nem bírok sokat enni.
Lehet azért is, mert nem vagyok hatalmas termetű és nincs elég hely...
Még jó, hogy Manó nem 4 kilós...

Várjuk a képet Cas!

A többiek is tényleg jelentkezhetnének már...

Krisztinek írok az iwiw-re, talán sikerül idecsalni.. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas :D
Háát ilyen tüneteim még nincsenek :lol:

DE....Voltam ma dokinál, s minden OK!! itt fogok szülni a déli kórházban! Azt mondta, hogy akár már a héten is :wink: Most jó nagynak mutatta a gép (mert természetesen, ctg, fájásmérés, s UH is volt, precízen, időt rám szánva, ahogy kell :lol: ): 3400gramm :shock: mondta, hogy egy kicsit soknak tűnik...elküldött még egy utsó vérvételre, s jövő hétvégén még vár szeretettel még egy kontrollra....aztán pedig ja addig nem jön Marci, akkor dec 11-én van időpontom egy itteni dokival...szerintem azt már nem használom ki :roll: majd kiderül...most is dec 6-ra írta az UH az időpontot, így kb 1 héttel idősebbnek tűnik a drága..egyébként én is így számolgattam :roll: 8)
Jajj lányok...mióta kijöttünk csak vigyorgok..olyan jól érzem magam :lol:
Most megyünk shoppingolni (lehet, hogy ez az utolsó hétvége így "egyben"...a sógornőmék akarnak vásárolgatni a picurnak, de nem akarnak hülyeséget venni, ezért megyünk együtt (nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert igazából mindene megvan)...meg megyünk Decathlonba - Kristóf bicajt (nem tudom, hogy kell írni helyesen...bicigli vagy bicikli :oops: tök ciki :oops: ) kért karácsonyra, megnézzük mi a kínálat, ...na meg nekem, hogy milyen árban vannak a szoba bicajok :wink: ..ugyebár a felesleges kb 8-9-10 kg olvadásához 8) :lol: :oops:

Hétfőn vérvétel, kozmetikus, majd este védőnő(szerűség), s a jövő héten még intézkedés, ha lesz idő...de én már olyan boldog vagyok a ténytől, hogy fájni fog a szülés.....tudom, hogy most meg már nagyon hülye lettem, de akkor is ezt érzem :lol:

Nem is untatlak tovább benneteket, majd még jövök fotókkal, mert készültek, csak még nincs a gépben, s le is kell őket kicsinyíteni...de ezt majd holnap...

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi, anyira örülök, hogy ilyen felszabadult vagy! :) Ami idegeskedésen mentél keresztül, meg is érdemled, hogy így a végén megnyugodjál. :) Remélem, minden az "álmaid" szerint fog zajlani és még a fájdalom is kibírható lesz. :D Jó vásárlást. (Ha már felvetetted :oops: , a BICIKLI a helyes változat)

Cas, nekem is nagyon lenn van a hasam már egy ideje, és néhány hete csak széttett lábakkal, hasat lógatva ülök :roll: , de azt hiszem, még nem a rendes leereszkedés ez. Különben Krisztával sem volt nagyon nyilvánvaló nálam a leereszkedés.
Én is várom a pocakfotót!

Jelentem, az összes babaruha kimosva, a kórházi cuccaim kivasalva. Még van, ami szárad, a többit elpakolom, bár most nem fogom az összeset kivasalni, majd, ha hazajöttünk. Esetleg. Az egész házban mindenféle ruhák vannak kupacokban :D , különböző rendeltetéssel. Kriszta alszik, és én nekifogok elpakolni mindet a helyére. István zenélni ment egy cégbuliba, úgyhogy későestig nem "zavar" :lol: , nyugodtan dolgozhatok. NAgyon szép az idő is, talán sikerül az ablakokat is megpucolni.
Holnap csak pihenünk, szülinapozunk, ugyanis kisebbik keresztfiúnknak ma van a szülinapja és csak holnap megyünk el.
NAgyon szép hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Kismamák és Anyucik!!!:)

Aki még egyben van még remélem jól van.
Kisfiam elaludt, apuci most az őr :wink: , így van egy kis időm.
Levi baba nagyon jól van, picit besárgult miután hazajöttünk a kórházból, de azt mondta a doktornőnk, hogy nem vészes.Sok folyadékot kell innia.Az éjszaka most jobb volt mint a többi, tudtunk egy picit aludni, 3 óránként volt fent.Előtte meg éjjel fent volt nappal aludt.
Csodálatos dolog anyának lenni!!! :wink:

Most megyek szüléstörténetet is megírom majd ha több időm lesz.Nagyon fáj a hátam és nem tudok itt ülni a gép előtt.

Kitartás a kismamáknak.

Szép Napot

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Kép

Apuci próbálja bepelenkázni Levi babát!!!

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!
Vagyok, csak altalaban olvaso uzemmodban, mostanaban csak ennyire telik. :? Ma reggel irtam egy rovidet, egykezesen eleg sok idombe tellett, es ledobott a net... nem kommentalom.

Zsofi fel 2 ota alszik, azota lekezeltem Rebekat, elmosogattam (mintha egy hadsereg elne itt, pedig csak 4-en vagyunk, es Zsofi meg nem sokat dob a mosogatando mennyisegen :lol: ). Borzaszto. Aztan megfoztem, kajaltunk, es Zsofi meg mindig alszik. Szerettem volna elugrani vasarolni, hogy egy kicsit kimozduljak, de annyira eros volt a csabitas, hogy leuljek teljes nyugalomban irni par sort, hogy meg nem keltettem fel. Rebekat apaja altatja, most mar hal`Istennek nem hallok zajokat fentrol. :wink:

Altalban veve hulla faradt vagyok. Van amikor kicsit jobban, es van, amikor megjobban. Ez nem jo, mert a parommal turelmetlenebb vagyok. Ilyenkor, ha tehetem (eleg ritkan), inkabb lefekszem egy kicsit aludni, hogy elszalljon a hulyeseg a fejembol.

Rebeka a baranyhimlo kozepe-vege fele jar, kenegetjuk rendesen a pottyeit, szegenykem nagyon hosiesen turi. En meg probalom minel gyakrabban cicire tenni Zsofit, mert talan igy megvedhetem. Ha egyaltalan vedheto. Mert hogy errol is megoszlanak am a velemenyek. Van, aki biztos benne, hogy az anyatej ved (ha nekem mar volt bhimlom), es van, aki meg teljes ovatossagra int. Probalom az elso teoriat magameva tenni es minel tobbet szoptatni. Meg tobb mint ket het is lehet a lappangasi ido, tehat ugymond kb Mikulasig nem lehetek teljesen nyugodt. :(

Szilvi17!
Nalunk is ezek a harom orankenti ebredesek mennek ejszakankent. Ha nagyon belehuz a kiscsaj, akar 4 orat is alszik, de azt csak ritkabban. Most ugye mar 3 oraja alszik, es pont most kezdett szuszogni, ami az ebredezes jele. De ugyanez a 3 ora ejszaka elrepul, es az ember mintha nem is aludt volna. :roll:
Orulok, hogy ilyen hamar hazamehettetek a korhazbol!

Szivli 72!
No mit vettetek?
Orulok, hogy egyenesben jottel! :D :D :D

Edith!
Ha lehet, azert ne vidd tulzasba az ugra-bugrat, mert meglesz a bojtje! Inkabb pihenj, es csak modjaval dolgozz!!!!

Cas!
Sebi viselkede nem valtozott, most, hogy kozeleg a szules pillanata? Nem irtam talan meg rola, de Rebeka nagyon megvaltozott a szules elotti heten. Hihetetlen, hogy milyen kis erzekeny szerkezet. Annyira bujos lett, es csak hozzam. Elalvaskor ugy olelt at, mint egy kis csimpanz, aznap, amikor este befekudtem, meg delutan ledoltem vele. Azt hittem, sose fog elengedni. Meghato erzes volt.

KI TUD BENSZIROL ES ANITAROL???

Es egy kep. Azt hiszem, boldog Zsofi. :D
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Szilvi72
Naggggggyon jó volt olvasni, hogy ennyire felszabadult és boldog vagy!!! Örülök, hogy szerencsésen rendeződnek a dolgok! :D
Már csak könnyű szülést kívánok, hogy eszedbe se jusson az EDA hiánya! :D
A 3400 g tényleg becsületes, akkor ő is lesz 4 kg körüli, ha végig bent marad?! :roll:
Shoppingolás: irigyellek, nekem már ahhoz sincs erőm (ez már a vég?! ) ! :D Végül mit vettetek?

Edit
Hú, jó sok energiád van még! :roll: Azért pihenj, amennyit csak tudsz!
én már napi egy házimunkával beérem (a mindennapos mosás-teregetés, mosogatógép be-kipakolása programokon kívül): VAGY vasalok, VAGY takarítok, VAGY főzök, szóval csak szépen, komótosan... :lol:
Viszont én is nagyon jól állok már, asszem csak a babakocsi-huzat van hátra, és késsssssssz! :D

Szilvi17
De jó olvasni, hogy ennyire boldogok vagytok! És Levi-apu nagyon profin készülődik a pelusozáshoz! :D
Sárgulás: a sok folyadék lehetőleg tejcsi legyen, ugyanis ez az újszülöttkori sárgaságot okozó bilirubin a széklettel ürül (én NEM a vizelettel). (Legalábbis én úgy olvastam, hogy ez a hivatalos álláspont a legfrissebb kutatások szerint - szemben a régi teáztatással.)

Gem
Sebi egyelőre még nem lett bújósabb, egészen konkrétan ma is lepasszolt, és ottmaradt anyuéknál aludni, ahelyett, hogy hazajött volna velem. (Kis haramia pontosan tudja, hogy odaát nagyobb a lazaság és nincs olyan fegyelem, mint itthon...) :D
A párom meg a cimborákkal sörözik (na ja, 4 pasiból 3-nak terhes a neje, szóval kihasználták az utsó pillanatot még egy ilyen kanbulira). :D
Úgyhogy remélem nem ma szülök... :lol:
Zsófi nagyon aranyos kis elégedett képet vág a képen! Irtó édes! :)
Bárányhimlő :( Drukkolok, hogy Zsófi megússza, és Rebeka már gyorsan kilábaljon belőle!

Ja, és az ígért kép! Kicsit ledöbbentem, mikor megláttam magamat!
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Hát, Cas, az úgy volt, hoyg tegnap és ma nem főztem és nem takarítottam. :P :oops:
Tegnap a párom rántottát ebédelt, mi meg tegnapelőtti maradék levest + rántottát :lol: , ma ebédre pedig csak magunknak dobtam össze egy gyors krumpli-hagyma-sütőtökpürét, mert a párom meg zenélni van, ő meg csomó finomságot eszik ott.

Hát épp ez az, hogy ha a napi teendőket végzem, akkor nem futja az időmből (tekintve a mostani haladási fokomat) és az erőmből másra.

Megvannak az ablakok, de szerencsére nagyon gyorsan megy, félóra alatt kész voltam az összessel.
Gratulálok a pocidhoz, tényleg, jó nagy, de nagyon csini vagy! :) Szerintem az enyém is van ennyire lenn. Majd én is megmutatom, de enekem más a "szerkezetem" is amúgy.

Jó éjt mindenkinek, és szép vasárnapot! Én nem valószínű, hyog jelentkezem holnap! :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hu Cas,
nagyon formas pocid van!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Még én is vagyok ,csak a mai napunk kicsit máshogy alakult, mint gondoltuk..

Kriszti még nem olvasta el az üzit az iwiw-en, remélem jól vannak.
..és remélem Benszi tesója és Anita is jelentkezik nemsokára!

Szilvi72
Örülök, hogy jobban vagy...
Mit vettetek ma?

Edith
Jó pihit holnapra!

Szilvi17 és Gem
Gratula , nagyon ügyes babáitok vannak... éjjel 3-4 óránként hamiznak - az nagyon jó!
Nagyon szépek :P
Zsófi szépen mosolyog - biztos valami jó dologra gondol. :lol:
Gyors gyógyulást Rebekának!

Cas
Hatalmas a pocak! :wink: ...és tényleg lent van nagyon.

Én ma 2x is feküdtem szülőágyon :lol:

Ebéd után elmentünk a szülésznőhöz beszélgetni - nagyon jó volt...
de ha már ott voltunk ismét volt CTG.
(eddig mindig a hátamon feküdtem a CTG alatt) Most először a bal oldalamon feküdtem.. Sajna. Manónak nagyon nem tetszett - a szülésznő szerint így pont nyomta a méhlepényt - a szívverés lement kb 70-re. Aztán átfordított a jobb oldalamra, ott már minden rendben volt.
De ez az egész nem tetszett az ügyeletes dokinőnek, azt mondta 1 óra múlva ismételjük meg.

Így elmentünk kocsit mosni, enni, aztán vissza. Most már a jobb oldalamon feküdtem végig - így jó lett a CTG :lol:
A jóslófájás 60-65- ig felment :shock: azon izgultam, hogy most nehogy abba kössön bele :lol: de semmi... Fájni nem fájt, csak kemény volt.
Jövőhéten nődoki és 1-én ismét szülésznő - ha kibírjuk addig.

A szülőszoba estére tele lett - tényleg itt a hidegfront :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hidegfront, telehold, lalalalalllla. Ha megszületik Tücsök, fogok tudni újra járni!
Zsófi Levi kicsi tündér!
Cas! Sztem nagyon helyre kismami vagy :D
Kia! Fájásra azt mondták, hogy a 100-as a fájás, de a szülőágyon felmegy 130-ra is. Úgyhogy mi nem is fájunk. Megnéztem a Ctg-t az előzőt amikor benn voltunk éjjel a kórházban, mert fájt a hasam és két 85-ös, meg egy 60-ra nem mondtak semmit se. (ja és igazuk volt, mert azóta is 2:1)

Kép
nyafi

Gem! Ha esetleg netán ilyen picúrként kapná el azt a nyamvadék bárányhimlőt Zsofi, (de nem fogja) akkor lehet szövődménye azért tartasz ettől? Vagy "csak" azért mert ilyen picin lesz nagyon kis beteg?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Szilvi17
Tündéri babátok van és tényleg édes, ahogy apa próbálkozik a tisztábatétellel. Végül is gyakorlat teszi a mestert!!!

Gem
Zsófi ezzel a kis mosollyal tünemény. Tényleg jól érezheti magát. Ki tudja miről álmodhat :lol:
Rebekának jóbúlást, neked pedig ha van időd, pihenést!

Cas
Hát nem semmi pocak és már valóban lent van. Végül is már készülődik Csilla baba :) .

Szilvi72
Jó olvasni a soraidat, hogy végre jó kedved van. Örülök, hogy sikerült dülőre jutnod és hogy túl vagy ezen az idegekedős időszakon.

Edith
Azért én az ablakpucolásra már nem mernék vállalkozni..., de tudom, akinek már van egy gyerkőce teljesen máshogy éli meg a második várandósságot, hiszen ott a másik pinduri iránti felelősség és anyai gondoskodás. Valahogy bátrabbak lesznek az anyukák, mert muszály nekik.
És szerintem ez a családtagokra is igaz lehet, mert nálunk ha meglátnák, hogy ablakot akarok pucolni, előbb kikapnák a kezeből, utána lecsesznének, hogy hogy gondolom. Ha Csongornak már lenne kistesóje, ez lehet hogy abszolút nem így lenne :?
De azért vigyázz magadra.

Kia
Akkor legalább találkoztál a szülésznőddel. Aranyos egyébként, szimptaikus ?
Mi jövőhéten együnk CTG-re először. Kiváncsi vagyok mi lesz.

Mivel mi december 29-re vagyunk kiírva, nálunk Csongor nyugodtan lehet 2008-as baba. Az az igazság, hogy én Karácsonykor még szeretnék itthon lenni és nem szülni. Mert ha hamarabb szülnék, akkor az amúgy is mindig másfél-két héttel kisebbnek mért fiacskám még kisebb lenne a születéskor ahhoz, hogy már Karácsonyra itthon legyünk. Mert ha lehet, bent nem tölteném az ünnepeket. Szóval engem nem zavar, ha inkább pár nappal (igazából a 29-hez képest a 2008-as év 3 nappal van később :) ) tovább maradna bent. Tudom nem igazán számít már, de én szeretném ha kitöltené az idejét idebent.
A szilveszter már kevésbé érdekel, akkor bent vagyok ha kell a kórházba, de a karácsony maradjon ki ha lehet.
Szóval túlhordani nem annyira akarom, de a Karácsonyt még várja meg ha lehet, ez mamai kérése :lol: .
Már dumcsiztam is ezügyben Csongorral :) .
Ma megyünk mi is a maradék cuccokat megvenni és jön Anyukám is, hogy vegyen a leendő unokájának egy-kéd darabot. Pont ugyanabból a hozzállásból megyünk együtt, mint Ti Szilvi, hogy olyat vegyen ami tényleg kellhet még...
Aztán keddtől nekiállok én is mosni :wink: .

Réka

Kép
solymosy

Köszi a pocakdicséreteket mindenkinek. :) Néha úgy érzem a pocakom önálló életet él, megy elöl, én meg utána... :D

Edit
Ez a krumpli-hagyma-sütőtök dolog hogy készül?
Ja, és tényleg olyan nehéz néha megszervezni, hogy az embernek mindenre legyen ereje a nap folyamán. :roll: Aztán ha nem sikerül, nálam megvan a büntetés derékfájás és/vagy jóslók formájában... :oops:

Kia
Te még tudsz a hátadon feküdni? Én teljesen rosszul lettem az utsó UH-on, kb. 3 perc után. :oops: Muszáj volt oldalra fordulnom, nagy mentegetőzések közepette, hogy ne ájuljak el. Szerencsére az UH-os csaj nagyon megértő volt, úgyhogy így is remekül megvizsgált.
Szívhang leesés: nem hangzik jól, remélhetőleg tényleg csak "kényelmetlenség" volt az oka, és minden oké a továbbiakban! :)
A fájásokkal meg akkor törődnek, ha rendszeresek (mondjuk 5 percesek), és elég erősek. Addig nem. :)

Nyafi
Te már nagyon tűkön ülsz! :D Megértelek!!! :)
"fogok tudni újra járni": ennyire rosszul helyezkedik most?! :(

Kép
Kép
Kép
cas

Nyafi,
te vagy az elso, aki erre rakerdezel, es a valaszom sajnos: igen, a szovodmenyektol tartok. Megpedig annyira, hogy nem is voltam hajlando utanaolvasni, csak azt tudom, hogy nagyon veszelyes lehet.
A kornyezetemben senki nem fogja fel, hogy ez milyen kovetkezmenyekkel jarhat, eppen ezert nem is aggodnak. A ferjem nem hajlando parazni, es ebben tenyleg a segitegemre van. A szoptatason kivul pedig per pillanat semmi mast nem tudok tenni, mert ha elkapta, elkapta. A baranyhimlo ugyanis a pottyok megjeleneset megelozo ket napon is fertozo. Akkor ugye meg nem vedtuk Zsofit Rebekatol, mert a cel pont az volt, hogy ne erezze Rebeka a tavolsagtartast. Szoval nem tudom, mit gondoljak.
Oltatni nem lehet, csak 14 honapos kortol, erre is rakerdeztem. Csak a varakozas es az idegoles marad.

Kicsit mar tenyleg kezdek kipurcanni, ezek az ejszakak nem az igaziak. Tegnap is csak a ferjem tudta bealtatni Zsofit, mert a cicimet annyira kifosztja, hogy a vegen mar nem tud rajta bealudni. Neha arra gondolok, hogy tenyleg nincs eleg tejem, neha meg eszembe jut ez a hulye kereslet-kinalat teoria, es csak bizakodom. Meg mintha anno meg azt mondtak volna a Kutvolgyiben, hogy a harmadik het fele is van egy tejbelovelles. No ezt is varom, mint a Messiast. Mert Zsofi tenyleg sokat kovetel, es neha mar az az erzesem, hogy az egesz napom csak szoptatasokbol all. Ami nem lenne gond, foleg a mostani idoszakban, de azert errol majd lassal le kellene szoknunk, hogy masra is maradjon ido.

Kia!
Azert en azokat a 60-65-os fajasokat nem becsulnem le! Azok azert mar tudnak fajdogalni!!!
Tetszik a "LEHET, HOGY MA MEGSZULETEK" szoveg! :D Nagyon varjuk a torteneseket, es jelezz, ha barmi van! Remelem, ismerosok, baratok nem izelgetnek! Mert en a vegen mar abba orultem bele. :roll:

Ugy orulok, tegnap vettunk egy nyomtatot, ami scanner es masolo is egyben. Most, hogy nem vagyok bent a munkahelyemen, es egy csomo papirugyet kell intezni, ezt igazan be kellett szereznunk. Hulyeseg, de annyira orulok neki. Es vettem a paromnak, meg Rebekanak Mikulas csokikat, meg adventi kalendariumot. Aztan persze masfel ora utan jott a telefon, hogy hol tartok a vasarlasban, mert a kicsi felebredt, es NAGYON sir. :lol: Mondanom sem kell, rohantam haza.

De jo, hogy jon a Karacsony!

Puszi
Gem
Puszi mindenkinek

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy velem örültök!!! Tényleg nagy kő esett le a szívemről :lol:

Gem :D
Sajnálom az idegeskedést a barihimlő miatt!! Nem irigyellek, de NAGYON-NAGYON szurkolok, hogy minden rendben legyen, s Zsófi baba ne kapja el, Rebeka pedig lassan már legyen túl rajta!!!
Köszönöm az sms-t, nagyon jól esett :)
Zsófi gyönyörű!!!! nem úgy néz ki, mint aki "csak" két hetes!!!Olyan formás, nagy baba!!Mekkora rugikat hord????

Megvettük a biciklit (köszi, Edith :wink: ), de mondtuk a Kristófnak, hogy csak dec 24-e után használhatja, mert ezt a "Jézuska" hozza :lol: Vaciláltunk párommal, de a húga is és én is azon az állásponton voltunk, hogy már nem biztos, hogy sok idő lesz újra vásárolni menni, s így elhoztuk :lol:
Marci baba kapott egy pihenőszéket, meg apróbb játékokat, mert nagynéni fejébe vette, hogy ő most vásárol a picurnak, s nem lehetett lebeszélni :wink: Azt hiszem, hogy ezért inkább nem panaszkodom, mert ez a jobbik véglet a rokonságban :lol:
Viszont nagyon, de nagyon elfáradtam...s először fordult meg a fejembe, hogy lehet, hogy itt a nagy nap :roll: egész nap sok volt a jövés-menés, reggel doki, aztán üzletről üzletre, autózás....Igazából most térek magamhoz, s még mindig pizsiben vagyok :oops: Lehet, hogy ez az utolsó sokat alvós hétvégénk/hétvégém, ma nem is csinálok semmit, csak pihi, s evés, ivás :wink:

Az én 14 éves "kisfiam" nagyon bújós lett az elmúlt héten :wink: Most nagyon érezhető rajta a rakaszkodás, s a féltés is egyben :D Jó érzés, de remélem, hogy nem viseli meg a változás... :roll:
Pocid nem semmi :shock: viszont NAGYON CSINI VAGY!!! Mindjárt én is keresek képeket :roll:
Hátamon még én is simán fekszem :roll: de a legkényelmesebb félig ülve, vagy (nekem) a jobboldalt :wink:

Réka :D
Nektek hogy sikerült a vásárlás???
Túlhordás - ezt szerintem te érzed, de az, hogy kisebbnek mérték nem jelenti, hogy bent is tartanának (szerintem). Mert ha érett a babó, akkor kiengednek vele!!! Az is lehet, hogy elmérték, s pont elég nagy is lesz....Én kívánom, hogy legyen úgy, ahogy Te szeretnéd!!!
Én Mikulásra szeretném Marcit a kezembe tartani :roll: Kiderül :roll: MOndjuk, mint fent írtam, tegnap fura érzés volt, nem is igazából fogtam fel...persze éreztem, hogy ez még nem az, de a fuvallat megérintett most először :roll:

Nyafi :D
Nekem 20-30-40-es fájások voltak általában...s kb 20-asnál "kezdődött" tegnap....de én éppen hogy csak éreztem valamit....a 100-as már nem lehet semmi, de, mint írtam már nem érdekel :lol: Majd utólag tudom, hogy másképpen beszélek :oops:

Nem lehetett jó érzés, amikor azt mondták, hogy meg kell ismételni....nálunk megint elküldték a párom csokiért, de nem nagyon reagált Marci..előtte, s utána a kis kópé viszont mocorgott rendesen...a dokibácsi beérte a ctg elején történt mozgásokkal, s azokhoz tartozó szívverésekkel...s én pedig felvettem a mobilommal egy fél percet :lol:
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz jó Levi babának odabent :roll:
Férjed bármikor el tud szabadulni??? van valami "emergency" terv??? Gondolom, hogy szolgálatot csak úgy nem hagyhat ott :roll:

Edith :D
Akárhogy is osztod be a házimunkát, le a kalappal!!! Már én is nagyon "lusta" vagyok :oops: Azért Krisztát is dícséret illeti, ha így hagyja Anyát dolgozni :lol:

Szilvi17 :D
Levi babának milyen kis combikája van :lol: Őrület, hogy milyen szép baba ő is 8) s még csak egy hetes!!! Gratula az éjszakához!!
Jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!!! Mi is követünk hamarosan :wink: Képekkel pedig ne fukarkodj, mutass minél többet a nagyfiúból!!!

Kíváncsi vagyok én is, hogy mi van az eltűnt lányokkal, s vajon Amaryl otthon van már Lilivel :?: :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Huh, CSilla ma délután kikészített, komolyan gondolkodtam, hogy bemegyünk, nézzék meg mi a helyzet, mert én ezt nem bírom. Hogy most fordulni próbált-e, és sikerült-e neki nemtom, de eléggé fájt egész délután a pocakom. (az gyanús volt, hogy csak a pocakom, a derekam nem, és akkor mégse szülünk). Szerencsére mostmár minden oké, de kicsit be voltam tojva.
Azóta megint jókat viháncol idebent, én meg kezdek megnyugodni, hog yminden oké. :)

Gem
Itthon rengeteg rémhír kering, hogy milyen csúnya szövődmények vannak barihimlőből, de mindenki csak hallomásból szajkózza, még nem találkoztam kismamával, aki első kézből tudott volna ilyenről. Azért persze én is gyorsan beoltattam Sebit 2 hete, hogy nehogy úgy járjunk, mint ti.
Ugyanakkor meg egy barátnőm mesélte, hogy ő rákérdezett a védőnőjénél, aki azt mondta, ő sok-sok gyereket-családot lát, és hosszú évek óta semmiféle bárányhimlő-szövődményt nem tapasztalt!
Szóval fel a fejjel, van remény! :)
A nyomtatóhoz gratula, én is úgy tudok örülni az ilyen dolgoknak! :)

Szilvi
Bújós kicsi fiad! Helyes lehet! :)
Biztos nagyon furi lesz neki is, hogy ennyire megváltozik az életetek, de ha ő is aktív résztvevő lehet az első perctől, akkor nem lesz gond, szuper "pótpapi" lesz belőle, a ti kapcsolatotok pedig még jobban elmélyülhet! :)
(Egy kis féltékenység meg simán belefér az elején, de ezt már kitárgyaltuk! :))
Ja, és én is úgy érzem, Csilla nem húz ki még 3 hetet odabent - de persze Sebinél is mindig ezt mondtam, aztán még túl is hordtam! :D

Na most csak ennyire futotta, megyek vacsorát adni a családnak...

Kép
Kép
Kép
cas

Azt hiszem kezdődnek ezek a "menjek-ne menjek, most akkor mi van" érzések...s bármennyire is várjuk őket, látom, hogy te is úgy írsz, hogy de megijesztett Csilla 8)

S akkor lekicsinyítettem egy pár képet, szerintem az elmúlt hetekben őrült sokat nőtt a hasam, (vagy híztam, de nagyobb lettem, az már biztos :oops: )

32.hét:
Kép

35hét4nap:
Kép

37hét1nap (húúú, most nézem, hogy nem semmi, ahogy kikerekedett a fejem :oops: :shock: ):
Kép

Babaszoba:
Kép

Anya bohóckodik (mi lesz így velem? :roll: :wink: ):
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ez most komoly:
A mellem nem nőtt, az biztos....s ahhoz viszonyítva a hasam...hááát, nem semmi...ti is így látjátok??? :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

s még egy a Kristófról (tegnapi), a legjobbat kitörölte, mert nem bírja, ha fényképezik, ez is csak véletlen jött össze :wink:
Kép

na eldugultam....még fürdenem kell, mert ma egész nap semmit tettem, s mindjárt jönnek hozzánk

:arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Szilvi
Jók a képek, szép lett a babaszoba!!
Gratula!
..és tényleg nagyott nőtt a hasad :P

Apa hogy fog eljönni?
Hááát...
Azt mondta telefonálok neki, szól és már jön is. Ha minden jól megy el is engedik.

Réka
A szülésznő szimpi, mindent meg lehet beszélni vele. Már 32 éve csinálja ezt, így biztos, hogy jó kezekben leszünk :P
Beszéltünk a gátvédelemről, a fájdalomcsillapításról, stb.. még arról is, hogy milyen (xar) a gyerekágyas rész a kórházban.
Tetszik a véleménye, a hozzáállása...
..és azt is mondta, hogy talán dec. 15 után költöznek át a MÁV-ba :evil:

Cas
Még tényleg tudok háton feküdni, de még aludni is :lol:

Gem
Én is remélem, hogy nem kapja el Zsófi Rebekától!
Neki most még nem kellene betegnek lennie.

Szerencsére még nem hívogatnak az ismerősök... remélem nem is fognak. Bár dec. 1 után megeshet :?
Én sem fogok neki örülni...

Ma mi is vásárolgattunk..
talán most már tényleg utoljára...
Manó is kapott ismét ruhácskát :)
1 jó kis pulcsit és 1 body-t - mindig megnézem mi akciós :P - össz. 1000 Ft-ért.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi
Bizony neked is nagyot nőtt a pocakod! :)
A gyerekszoba pedig GYÖNYÖRŰ! :D
Hát igen, a részletek... azokhoz nincs érzékem... :oops:

Kia
Hol vettetek ilyen akciós rucit?! Jó ár!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
A Cora-ban vannak mindig ilyenek..
Ilyen címen : utolsó darabok.
Itt vettünk a múltkor is egy farmer kertész nacit, bár az is majd fél évesen lesz jó neki, de csak 1000 volt.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Na én is idejutottam a géphez.Képzeljétek Réka tegnap végigaludta az éjszakát,csak enni kelt fel.Annyira büszke vagyok rá.Remélem igy is marad.Abszolult nem gondoltam volna,hogy ennyire nem lessz időm semmire. :oops: :oops: Na de nem panaszkodom.Bármilyen áldozatra kész vagyok.

Cas:Tényleg nagyon szép pocid van.

Szilvi17:Levi baba nagyon cuki.Apa nálunk is próbálkozik a pelenkázás témával,azt hiszem sikerül is neki.

Szilvi72:Neked is nagyon szép a pocakod.A gyerekszoba,meg egyszerűen fantasztikus.Örülök,hogy orvos témában is sikerült dülőre jutni.Gondolom mostmár sokkal nagyobb nyugalommal indulsz szülni.

Kia:Neked már tényleg nem sok van hátra.Lehet,hogy irtad,és átsiklottam fölötte,de hogy hivják a szülésznőt?Én is tudtam volna kettőt aki nagyon szimpatikus.Az egyiket fel is fogadom majd az esetleges második babánál.

Gem:Rebekának gyors gyógyulást kivánok,és remélem Zsófi baba nem kapja el.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
GRATULÁLOK , nagyon ügyes Réka!!!
Már holnap 4 hetes...
Nagyon rohan az idő!

A sznő(m) Kunné Irén.
De én is csak aranyos sznőkkel találkoztam eddig (mindhárom alkalommal) a szszobában. :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nem tudok aludni! Nincs valakinek altatója?
Szilvi! Tök szép a gyerekszoba!!! És sztem elég nagy a cici így is, nem kell még nagyobbat akarni! :lol: Szülés után nő meg nem? Ha még nagyobb lenne nekem leesne a hátam! :D

Kép
nyafi

Nyafi
Annyira gondolkodtam 2-től 4-ig, hogy benézek, hátha itt vagy! :D
Helyette csak forgolódtam... :(

Ancsa
Hú, tényleg milyen nagy már Réka!
Az éjszakai nagy szunyához gratula, nagyon ügyes a csajszi!!! :)
Idő: kitartás! Az elején tényleg nincs ideje az embernek semmire, de aztán olyan 3 hónapos kora körül kezd ellenni, kicsit magában a pici, és akkor legalább a legalapvetőbb dolgokkal (reggeli, zuhany, hajmosás) már nincs napi szinten gond. :)
Most jól megvigasztaltalak, mi?! :lol:
Hidd el, az a 2 hónap gyorsan elrepül ám! :D

Kia
Cora! Vmikor ki kéne nézni, de már nem bírom rávenni magam. na majd a februári baba-mama hetekre legkésőbb! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Jó reggelt!

NYafi, látom, nem ment az alvás! Ejnye, ejnye! Majd nem kell neked altató! :wink: De ezt viccesen írtam csak! :D

Gem, nem tudom, biztosan én is agyonaggódnám magam a helyedben, de...
Pl. nálunk (Romániában) NEM LÉTEZIK bárányhimlő elleni oltás. Legalábbis az én háziorvosom, aki egyben Kriszta gyerekorvosa is, azt mondta, hogy nem tud róla, hoyg lenne forgalomban. :roll: A tavasszal, amikor féltem, hoyg Kriszta is elkapta, kérdeztem, de ő azt mondta, hoyg minél kisebb korban kapják el, annál könnyebben átvészelik, nem is ütnek ki annyira, és semmiféle szövődményeket nem emlegetett.
Ugyanakkor egy netes ismerősömnek a kislánya (ikerpárból) nagyon picin, talán ő is pár hetesen volt bárányhimlős, és nagyon könnyen átesett rajta. Szóval, ne gondolj a legrosszabbra!!! Fontos a pozitív hozzáállás is. Mond azt, hyog ÚGYSEM kapjátok el, és nem is fogjátok. És valóban, szopiztasd minél többet, mert egyelőre ez az egyedüli, amit tehetsz érte. :) Én azért drukkolok, hoyg az váljon be, amit én is "reklámoztam"... :)

Hátonalvás: Rövidebb ideig most én is tudok háton fekve aludni, de Krisztával nem ment. Én egyszer UH közben lettem majdnem rosszul, dehát a doki nem is erőltette tovább. Kicsit pihentem, majd folytattuk. Azért háton nem jó sokat lenni, mert ilyenkor állítólag a manó nagyon nyom egy elég fontos eret, ezért okoz rosszullétet a mamának, de akár magának is kellemetlenséget okozhat.

CAs, olyan aranyos volt az a mondatod: a hasam megy elöl és én utána. :D :lol: (Vagy valami iylesmi.)

Réka, hát az én kezemből senki sem venné ki a munkát, mégha első gyerek is lenne, ugyanis csak mi lakunk a lakásban. :D De igazad van abban is, hoyg egy már meglévő gyerekkel minden, beleértve munkát és pihenést is, átértékelődik. És akkor gondolj bele, akinek két apró manója van már!

Amúgy az ablakpucolás nem nagy dolog nálam, nem a régifajta szétszedős ablakok vannak, így csak kívül-belül kell áttörülni őket, fel sem kell állnom semmire és nyújtóznom sem kellett. Szóval tényleg hamar ment. Amúgy, ha eszembejut sógornőm, aki hathónapos terhesen cipelte a deszkákat építkezéskor, és még meg is haragudott, amikor próbáltam lebeszélni, képes lett volna egyedül vinni, illyetve szülés előtt 2-3 héttel fejezték be a munkákat, és nagy hassal+hatalmasan (100 kiló volt :shock: ) pucolta az ablakokat, törülte hajolva a földet, akkor én egy pipogya valakinek érzem magam mellette. Persze, tisztában vagyok vele, hoyg felelőtlenség volt részéről, és ilyesmit nem tennék, de akkor is érdekes, hoyg mennyire nem vagyunk egyformák és nem egyformán bírunk dolgokat, még a terhességet sem.

Most mennem kell, mert a lányom kijelentette: "ketten anucikával épít tonnót" (Mármint velem együtt akar tornyot építeni! :D )

Szép napot nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit
Erről az építkezős kalandról jutott eszembe, hogy egy barátnőm anyukájával beszélgettem, hogy hát bizony faros a csajszi. Ő meg azt mondta, hogy anno (30-40 évvel ezelőtt), amikor ő volt terhes azt mondta a dokija, hogy mindennap mossa fel a lakást (hajlongva, kézzel-ronggyal!), és akkor tuti nem lesz faros a babája. A lakás pici volt, ő még a folyosót is mindennap felmosta, és tényleg nem lettek farosak. :D
HOgy ettől-e? Ki tudja... :roll:
Hát én már tuti nem tudnám megcsinálni... :(

Kép
Kép
Kép
cas

Nyafi!
Viccesen jegyzem meg en is, mint Edith, nehogy megbantodj: par het mulva mar valoban nem lesz szukseged altatora, mert allva el fogsz aludni! :? Mar csak addig bird ki!!! Cupp

Szilvi72!Mindig is ilyen babaszobara vagytam, de azt hiszem, mi sosem fogjuk elerni ezt a szintet. Annyira el vagyunk havazva a haz tobbi reszevel, hogy erre mar tenyleg nem jut energiankbol. Talan majd ha a csajok egy kicsit nagyobbak lesznek, tenyleg ossze tudunk hozni nekik valami szepet. A butorok mar megvannak, mar csak a "korites" kell. De amit ti csinaltatok, az fantasztikus, a szinek, es minden! Ugyesek vagytok!

Edith!Szerintem a teherbiras nagyon sokmindentol fugg. Fugg az egyentol, a korulmenyeitol, fugg attol, hogy a masodik, vagy harmadik, vagy tobbedik picurkot varja stb. Az en teherbirasom Rebekaval valo terhessegem alatt a nullahoz kozelitett, mig Zsofival a pocakomban lezavartunk egy hazvasarlast, felig felujitottuk, az utolso pillanatig dolgoztam es Rebeka is nagyon sokat es sokaig volt beteg, foleg a terhessegem utolso harmadaban. Szoval esetfuggo a dolog. Szerintem oruljunk, hogy most tele vagyunk energiaval (en egyre kevesbe :roll: ).

Ancsa! Tetszett az a mondatod, ahol mar a kovetkezo babara utalsz! Ez nagyon pozitiv!!! :P Es tenyleg ugyes Reka ezzel az ejszakai alvassal. Nekunk ma 5+2+2 orat sikerult produkalnunk, de a bealtatas nagyon siralmas volt! Zsofi nagyon kajas, es neha mar tenyleg ugy erzem, nincs eleg tejem hozza. Persze a vedono meg rank sem nezett. Jellemzo. Ha a heten nem hiv, racsorgok, mert merlegunk nincs, es csak Zsofi hurkairol tudom, hogy nem ehezik. :lol: De azert amikor mar 3 oraja zsinorban cicin log, akkor mar nekem sem marad sok tartalekom, es mellesleg meglehetosen ki is faraszt a dolog...

Cas!2 oran keresztul gondolkodni az ejszaka kozepen, no hallod, te sem vagy semmi! Persze a nyomtatot nem tudtuk beuzemelni, mert a USB-kabel csak opcionalis alkatresz volt, szoval a mi csomagunkban epp nem volt, anelkul meg nehez beuzemelni. Ezeken a pitianer dolgokon ugy fel tudom magam huzni. Es persze nem a nyomtato adobozara irjak, hogy rogton lassd, es a nyomtatoval egyutt be tudd szerezni a boltban, hanem csak a doboz belsejeben talalhato papirok tajekoztatnak rola. Basszus. :twisted:

Titti, Reka,merre jartok????

Amaryl!Lassan mar titeket is hazaengedhetnenek!

Szep napot mindenkinek
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Nem irigyellek titeket (Nyafi, Cas).
Én szerencsére (majdnem) nagyon jól alszom... de most ismét elkezdett fájni a hátam :? és ez éjjjel a legrosszabb.

A nődokit is elértem telefonon (pedig nehéz, mert hétfőn mindig csak műt) - ha minden jól megy még csüt-ön találkozunk, beszélünk, ideadja a vérvétel, stb leletet és várjuk nagy napot.

Toronyépítés...
Azok jó játékok. Nyáron a kerilányommal sokat építkeztünk, bár ő szétszedni jobban szereti :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jééé - új szót alkottam : éjj(j)el... :o

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi
Megmutattam Apának a képeket a gyerekszobáról.
Azt mondta ide is kell Micimackó :lol:
..bár csak az ágya mellé lehet, mert ez nem kimondottan gyerekszoba.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gem
Hú, tényleg, Sebi is órákig tudott lógni a cicin... :roll: Éjjel mondjuk nem zavart, mert 5 perc után aludtam (főleg ha a kevésbé problémás bal cici volt soron, mert a jobbot azt többnyire végigkínlódtam :(). :)
De most mi lesz? Napközben Csillának egyszerűen nem lesz lehetősége órákig szopni, mert közben Sebit is el kell látnom... :roll:
Nálatok ez hogy van?
Persze anyós is azt mondta, hogy ő karján a szopó kicsivel kiválóan tudott a nagyok után mászkálni a lakásban, enni adni nekik, ilyesmi... :D
Vagy remélem lesz egy kajagép lányom, aki 10-15 perc alatt bevágja az adagját, és kidől. (Édes szép ábrándok... :lol:)
Kábel :evil: :evil: :evil:
Ilyentől én is fel tudok robbanni!
A másik fele amikor a "jóindulatú" eladó rádsóz olyan kiegészítőt is, ami gyárilag benne van a dobozban! :( (Apuék így vettek feleslegesen vmit a digis fényképezőjükhöz. :x )

Kia
Akkor a kiírás napjáig titeket se nagyon zargatnak? :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Szerencsére nem , hagynak pihenni :lol:

Most a védőnő hívását várom... ma vagy holnap biztos hív, hogy egyben vagyunk e még... :wink:

Mi tavaly szerencsére jól jártunk a műszaki dolgokkal, amiket vettünk.
Az is nyomtató, fénymásoló, szkenner egyben + mellé digit. fényképező.. minden megvolt a csomagban, működnek is szépen azóta.
A laptop volt mindig rossz - de azóta (kopp3x) csak sikerült megjavítaniuk teljesen...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Én nagyon szeretnék aludni, csak nem megy. Akkor se ha fejen állok. Viszont nem tudtok arra valamit, hogy mit csináljak, hogy ne nyomjon a lábamban egy ideget a kislány? Nagyon fáj már csüt óta.

Kép
nyafi

Köszönöm a babaszoba dícséreteket!! :lol: :D MOndtam Marcinak is :wink: de azért még remélem, hogy annyira nem kíváncsi :lol: Ma nagyon nehéz napom van, nyűglődöm, nehezen közlekedek, stb...
Voltam reggel vérvételen, s most gyorsan bejelentkeztem kozmetikushoz..mégiscsak kényelmesebb "megtisztulva" indulni a szülőszobára :lol: :oops: 6-ra meg "védőnő" - hááát kíváncsi vagyok :roll:

Micimackó - nekem ez volt az alap...pedig nagyon régen láttam már, s nem is vagyok nagyon mesés, de a Micimackó narancssárga színéhez választottam a zöldet, s így alakult tovább 8)
Nálunk senki nem telefonál, hogy érdeklődjön utánam :? Persze szülőket kivéve, de az természetes...
Én már a sógornőm " menjünk már szülni" kijelentésétől is "rosszul voltam" a hétvégén. Megkértem őt, hogy ezt ne, mert nekem ez így nem jó!! (biztos, hogy nem mindenkinek lehet ezt így megmondani)

Sajnálom az apró bosszuságot, de lehet, hogy férjed már be is szerezte a hiányzó alkatrészt :roll: Az én párom nagyon (sokszor túlságosan is 8) ) ért ezekhez a dolgokhoz, hogy mihez mit kell venni....a lakásban van négy számítógép + laptop, ennek nagy részét ő rakta össze :lol: mondjuk, ha szabadideje van, akkor a gép előtt ül....viccelődünk is, hogy Marci laptoppal a kezében jön majd világra :wink:
Az 5+2+2 alvás éjszakára vonatkozik, ugye? Az azért nem rossz :roll: vagy ilyenkor már többet kéne tentikézniük???
Babaszoba - Nektek most annyi mindent kellett intézni Zsófi születése előtt, hogy egyáltalán nem csodálom, hogy a színválasztás, s a részletek nem tartoztak a legfontosabbak közé!!! Ha így haladtok, akkor biztos, hogy hamarosan gyönyörű birodalmat "varázsoltok" a lányoknak!

Nyafi :D
Sajnálom a nem alvást :cry: Nekem ilyen "gondom" nincs. Bár tegnap este nagyon nyűgös voltam, s nem tudtam egyszerűen elaludni, de éjszaka, alszom, mint a bunda - kivétel a két pisijárat :lol:
Nem a cicimet tartom kicsinek, hanem ahhoz viszonyítva a növekvő hasamat :oops: már +16kg-nál tartok :cry:

Megyek, mert elkések....
Nagyon lecsökkent a "bejelentkező" létszámunk, ...

Eltüntek!!!! HAHÓÓÓÓ! JELENTKEZZETEK!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ez a front?! MEg ez a szél?!
Olyan jóslóim vannak, hogy csak na... :(
Asszem nem is ülök már itt sokáig... :(

Szilvi
4 hetesen 5 óra alvás egyben az gyönyörű! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok Lányok!

Bocs az eltűnésért! :oops: Olvastalak ám Benneteket...
Nincs semmi baj, csak itt van a barátnőm Mo-ról 10 napig, és császkálunk, nézelődünk, "kirándulunk". (már amennyire az erőmből telik)
Tegnap pl. az oceánnál sétálgattunk. Aztán még vendégek is jöttek.

Mondtam a kórházban a doktornőnek a kezemet, és csak annyit mondott, hogy ez terhességkor normális, és hogy majd elmúlik, ha megszületik a baba.
Amúgy vannak jobb napjam, már kitapasztaltam hogy hogy jobb a kezemnek (igaz, akkor sem tünetmentes). :roll:

Szilvia
Sajnálom ezt az egész helyzetet amin keresztülmentél, de hősiesen helyt álltál, és megoldottad a problémákat. Olyan kiegyensúlyozott vagy azóta, érezni az írásaidból. Ügyi vagy! :wink:
És mondanom sem kell, nagyon csini vagy! Nem látszik a 16 kg. Én most kezdek szélesedni. :(
És a babaszoba?!?! :shock: Fantasztikus!!! Nagyon jó ízlésed van.

Gem
Sajnálom Rebekát, de hamarosan kilábal abból a fránya bárányhimlőből, és hidd el: Zsófinak nem lesz semmi baja!!!
Amúgy gyünyörű szép kislány! És az az álmában mosolygós kép... Úgy elérzékenyültem, mikor megláttam...

Szilvi
Szép nagy baba Levente is! A kis combjai... kis vasgyúró. Mutattam Apácskának a tisztábatevős képet - irigykedett, hogy Ti már "gyakorolhatjátok".

Ancsa
Tündéri a fürdős kép, és tényleg mlyen elégedett pofija van pancsi után... És ma már 1 hónapos - hogy rohan az idő! :shock:

Cas
Tényleg jó nagy pocód van már... Nem csodálom, hogy nehezedre esik már néhány dolog...

Kia
Húúú... Már csak 5 nap! :shock: Nem izgulsz? Nagyon közel a finish - és Te még vásárolgatsz.

Nyafi
Teljesen együtt tudok Veled érezni a "nemalvás" kapcsán, csak én a kezem miatt vagyok néha így. Majd jobb lesz, túléljük. Egész jól együtt tudok már élni ezzel a zsibbadással (a mutató meg a kisujjam működőképes csak) csak a Törpi legyen jól.

Pont most hozta a postás a kórházi papíromat. A következő időpont: december 20-a. Jövő7en házidoki, holnap megyek időpontot kérni.

Képzeljétek a kórházi csomim egész jól alakul, és Törpi ruhatára is kezd összeállni. Már "csak" a nagyobb dolgok hiányoznak (babakocsi, kiságy, ágynemű).

Na megyek, ebédelek valamit. :arrow:

Benszivel mi lehet? Meg Krisztivel! Anitával?!

Kép
tittina1982

Cas, jujj, nem is tudom, mit mondjak! :? Jóslókkal még sokáig is lehet húzni (én 1 hónapig húztam), de te nem tudom, mit szeretnél: hogy végedesvégig benn maradjon a kislány vagy hamarabb is jöhet. Elvégre ma már 37 hetes vagy, ettől kezdve pedg már nem számít koraszülöttnek! :) Amikor vizsgálaton voltam, a doki nekem azt mondta, hoyg 3 hetet még muszáj együtt töltenünk. :D Utána, nem bánja, szülhetek, akkor már nem "szid" meg! :wink: :P

Réka, mi majdnem egyszerre vagyunk kiírva, én dec. 31-re. Én viszont inkább azt szeretném, ha Mütyürke hamarabb kibújna, mondjuk olyan 15-20-a között. :roll: (MIntha kívánságműsor lenne! :P :oops: ) HA meg nem, akkor csak 26-tól arrafelé. Én is úgy vagyok vele, hoyg az ünnepeket nem tölteném kórházban. A szilveszter engem sem érdekel, de a karácsony! Hogy ne legyek ott, amikor a lányom megpillantja a fát?! És amikor örül az ajándékoknak? Nehezen tudom felfogni, hoyg akár így is történhet! Ezért nem bánnám, ha karácsonykor már otthon lennék - babástól. :) :oops:

Szilvi, én meg sem dicsértem a babaszobátokat, dehát az magától értetődő volt, hoyg nem is kell. Gyönyörű. Nekünk van külön gyerekszoba, de egyelőre nem "részleteztük" el mi sem annyira. MAjd úgy számítjuk, hoyg a következő festéskor, amikor a pici is nagyobbacska lesz, kialakítunk nekik egy szép lányszobát. :)
Kozmetikus? Na-na, ez is egy jel, amikor a kismama szépülni akar!!! Nem is lehet "lerobbanva" :wink: várni azt a picúrt! :D Jó szépítkezést! :)

Annyit dicsértétek az energiámat, hyog ma semmit sem csináltam. Na jó, egy kis leves, ágybevetés, cuccok összekapkodása, dehát ez semmi. :P Még jó, hyog enm mára ütemeztem be valami nagyobbacska munkát, mert ma Kriszta is tiszta zizi volt. Állandóan csak nyafogott, sírt... Az elalvás is olyan nehezen ment, hoyg azt hittem megőrülök. :roll:

Na, puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nyafi
Minden pózt kipróbáltál már? Mindig nyomja?

Szilvi
Tényleg nagyon jól sikerült a szoba... azt nem is írtam , hogy csini vagy :wink:

Engem Anyós tud kiakasztani a kérdéseivel..

Manó nevét nem tudját még... és már nem is fogják megtudni, amíg meg nem születik - pl. állandóan azt kérdezgette már sok hónappal ezelőtt is, akkor megfogadtuk , ha meglesz a név - akkor sem mondjuk meg...
Most elkezte magyarázni, hogy készüljünk lánynévvel is :?
(Pedig mutattuk neki a képet, DVD-t, ami a 4D-n készült)
Visszakérdeztem : miért? felszívódott a férfiassága, amit már többször láttunk??
Nagyon fárasztó tud lenni :evil: pedig - eddig jól elvoltunk, de nem tudom mi lesz... Főleg akkor, ha itt lesz 1 hétig :shock:

Így, hogy nem tudja a nevét - nem tud dicsekedni :lol: Biztos ez a baj.

Tittina
Izgalom még most sincs :lol:
Jobbulást a zsibbadásra! ... azért neked még majdnem 2 hónapig zsibbadni nem kellemes.
Már csak a nagyobb dolgok hiányoznak?
Akkor lassan elkészültök... legalább nem kell a végén kapkodni, mint nekünk...és azon izgulni, hogy kész lesz e minden.

Edith
Remélem teljesül a kívánságot és már 4-esben Karácsonyoztok.

Ma én sem csináltam szinte semmit, így megyek.. főzni, vasalni...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Irtam Benszinek, es valaszolt eleg hamar!
Most tudta meg, hogy holnap reggel fel9-kor megcsaszarozzak!
Ezerrel kuldjuk neki a drukkokat, biztos, hogy minden a legnagyobb rendben lesz a picurokkal! Gondoljatok bele, mekkora ero van ebben a csajban, mar egy honapja alig birta magat elviselni! Azota korhazban van, es a 38. heten hozza vilagra az ikreket!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Drukk
Benszinek
és az ikreknek!!!

Remélem minden rendben lesz!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

De jó! Köszi a híreket!

Benszi :D
Gondolok Rátok holnap!!! Biztos, hogy minden OK lesz!!!
+++++++++++++megadrukkok+++++++++++++++++

Hááááát....nem is tudom, hogy mit mondjak....lehet, hogy megelőzöl minket??? :roll: :roll: A lányok állítólag jobban igyekeznek, a pocid már lent van...én nem értek hozzá, így nem tudlak biztatni, de drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!!

Titti :D
Örülök, hogy jól vagy!! Persze, élvezd csak a barátnőzést, aztán úgysem tudsz majd "óranézés" nélkül csak úgy csavarogni!!
Csak néha jelentkezz, hogy tudjunk rólatok :wink:
Zsibbadást sajnálom, de ha dokinéni azt mondja, hogy "velejárója" a pocakosodásnak, akkor tényleg bírni kell :cry:
Nálatok így küldözgetik a levelet a kórházból a köv. időpontról??? :roll: tök jó...itt sms-t szoktak küldeni, de ez emlékeztető arról az időpontról, amit előtte egyeztetsz :)

Annyira aranyosak vagytok a szobadícséret terén!! Örülök, hogy tetszik, mert sokan furán néztek rám, amikor ezeket a színeket emlegettem....végül azt hiszem, hogy tényleg jól sikerült :lol: köszi :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

[color=red]Benszinek holnapra sok-sok druKkKkKk!!!!+++++[/color]

Kép
tittina1982

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?