Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, hogy velem örültök!!! Tényleg nagy kő esett le a szívemről
Gem
Sajnálom az idegeskedést a barihimlő miatt!! Nem irigyellek, de NAGYON-NAGYON szurkolok, hogy minden rendben legyen, s Zsófi baba ne kapja el, Rebeka pedig lassan már legyen túl rajta!!!
Köszönöm az sms-t, nagyon jól esett
Zsófi gyönyörű!!!! nem úgy néz ki, mint aki "csak" két hetes!!!Olyan formás, nagy baba!!Mekkora rugikat hord????
Megvettük a biciklit (köszi, Edith
), de mondtuk a Kristófnak, hogy csak dec 24-e után használhatja, mert ezt a "Jézuska" hozza
Vaciláltunk párommal, de a húga is és én is azon az állásponton voltunk, hogy már nem biztos, hogy sok idő lesz újra vásárolni menni, s így elhoztuk
Marci baba kapott egy pihenőszéket, meg apróbb játékokat, mert nagynéni fejébe vette, hogy ő most vásárol a picurnak, s nem lehetett lebeszélni
Azt hiszem, hogy ezért inkább nem panaszkodom, mert ez a jobbik véglet a rokonságban
Viszont nagyon, de nagyon elfáradtam...s először fordult meg a fejembe, hogy lehet, hogy itt a nagy nap
egész nap sok volt a jövés-menés, reggel doki, aztán üzletről üzletre, autózás....Igazából most térek magamhoz, s még mindig pizsiben vagyok
Lehet, hogy ez az utolsó sokat alvós hétvégénk/hétvégém, ma nem is csinálok semmit, csak pihi, s evés, ivás
Cas
Az én 14 éves "kisfiam" nagyon bújós lett az elmúlt héten
Most nagyon érezhető rajta a rakaszkodás, s a féltés is egyben
Jó érzés, de remélem, hogy nem viseli meg a változás...
Pocid nem semmi
viszont NAGYON CSINI VAGY!!! Mindjárt én is keresek képeket
Hátamon még én is simán fekszem
de a legkényelmesebb félig ülve, vagy (nekem) a jobboldalt
Réka
Nektek hogy sikerült a vásárlás???
Túlhordás - ezt szerintem te érzed, de az, hogy kisebbnek mérték nem jelenti, hogy bent is tartanának (szerintem). Mert ha érett a babó, akkor kiengednek vele!!! Az is lehet, hogy elmérték, s pont elég nagy is lesz....Én kívánom, hogy legyen úgy, ahogy Te szeretnéd!!!
Én Mikulásra szeretném Marcit a kezembe tartani
Kiderül
MOndjuk, mint fent írtam, tegnap fura érzés volt, nem is igazából fogtam fel...persze éreztem, hogy ez még nem az, de a fuvallat megérintett most először
Nyafi
Nekem 20-30-40-es fájások voltak általában...s kb 20-asnál "kezdődött" tegnap....de én éppen hogy csak éreztem valamit....a 100-as már nem lehet semmi, de, mint írtam már nem érdekel
Majd utólag tudom, hogy másképpen beszélek
Kia
Nem lehetett jó érzés, amikor azt mondták, hogy meg kell ismételni....nálunk megint elküldték a párom csokiért, de nem nagyon reagált Marci..előtte, s utána a kis kópé viszont mocorgott rendesen...a dokibácsi beérte a ctg elején történt mozgásokkal, s azokhoz tartozó szívverésekkel...s én pedig felvettem a mobilommal egy fél percet
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz jó Levi babának odabent
Férjed bármikor el tud szabadulni??? van valami "emergency" terv??? Gondolom, hogy szolgálatot csak úgy nem hagyhat ott
Edith
Akárhogy is osztod be a házimunkát, le a kalappal!!! Már én is nagyon "lusta" vagyok
Azért Krisztát is dícséret illeti, ha így hagyja Anyát dolgozni
Szilvi17
Levi babának milyen kis combikája van
Őrület, hogy milyen szép baba ő is
s még csak egy hetes!!! Gratula az éjszakához!!
Jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!!! Mi is követünk hamarosan
Képekkel pedig ne fukarkodj, mutass minél többet a nagyfiúból!!!
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi van az eltűnt lányokkal, s vajon Amaryl otthon van már Lilivel