Új privát üzeneted érkezett!

Nika,
Drága vagy, de Chestié az érdem, ő volt a szervező :wink:

Lukrécia,
Hát, én is gombóccal a torkomban néztem a Niki-videót, és csak pár könnycseppet engedtem útjára, de én is kész voltam tőle :wink: :oops:
Hiányoztatok ám nászasszonyoddal együtt a taliról, persze mindkettőtöknek igazolt a hiányzás, de remélem a következőn, már ott lesztek :iwink:

Rebe,
Köszi! :)
Örülök, hogy már nem barnázol, de azért pihizz sokat! :)

Gomba,
Nagyon jó, hogy már otthon vagytok!
A tejci miatt próbálj ne stresszelni, mert sajnos ettől még kevesebb lehet, sokat igyál, és pihizzél, ez a legfontosabb. A homeos bogyeszók, teák is segíthetnek a tejszaporításban.
Látod, elméletben már nagyon jó vagyok :roll: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
a következön én tuti ott leszek :P :P :P én is szeretném a képeket látni,majd nekem is küldd el légyszi :wink: :wink:

Gomba
végre valaki azt irta hogy nagy élmény volt a szülés :wink: :wink: légyszi ird le hogy erőt meritsek :wink: :wink: én is csatlakozom az elöttem szolókhoz,nyugi,az idegesség nem tesz jót a tejcinek :oops: :oops: ppersze átérzem :oops: :oops: a lényeg hogy egészségben és boldogságban vagytok :oops: :oops:

Vikkata
BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK :P :P :P :P :P :P :P :P :P

bibar

Vikkata,
Boldog névnapot!
Kép

Gomba,
Örülök, hogy otthon vagytok! És ne keseredj el a tejci miatt, a lényeg hogy jól vagytok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata boldog névnapot!

Nem sokára jövök, most csak megkérdezném, hogy pár képet a taliról felraknék ide.
Aki ott volt, és nem szeretné, hogy az arca látszódjon szóljon!!
Lucia azt tudom, hogy Te múltkor is kérted még valaki?
Brummadzag Nika, Madrin, Elan ?

chesti

Vikkata
Boldog névnapot kívánok. Megyünk Fehérvárra, mert tegnap kipurcant a mikronk. :x Rájöttünk, hogy nélküle nem élet az élet. :lol:

Chesti
Niki-videot én is megkönnyeztem. Gyönyörű a kiscsaj.

Taptau
Debrecenbe indultunk, aztán Bükfürdőn kötöttünk ki. :lol: Az előbbit meghagyom karácsonyra.

Bibar
Hol is írtad a diétádat? Mármint kb. hányadik oldalon???

Gomba
Nagyon édes a kisfiatok. Irigyellek a természetes szülés miatt. A tejci miatt ne keseredj el ennyire. A Chesti által ajánlott LL Ligáról én is nagyon jókat hallottam. Próbáld meg. Lehet, hogy tök egyszerű a megoldás. Ha mégsem, akkor gondolj arra, hogy a tápszeres babák előbb átalusszák az éjszakát. Én már csak tudom. :oops: Ne idegeskedj! A szülés miatt is pánikoltál, aztán milyen ügyesek voltatok. Ezt is megoldod!
Vendég

Chesti, Rebe, Bibar!! Köszönöm szépen a névnapi jókívánságot!

Zsókuci, a RTL Klub aratott a Sejtjeinkkel.. Elmondanám, hogy nem elég, hogy az összes újságban a 2. részt írták, az RTL Klub-on az 5.-et. A valóságban az 1. részt vetítették újra.. Ami részben jó, mivel úgyse láttam, részbe rossz, mivel jövő hétre a 3. részt írják, így a 2. rész kimarad. A fene se érti, mi lehet olyan bonyolult azon, hogy azt vetítsék, amit írnak.. :shock: Mindenesetre írtam nekik e-mailt, hogy szíveskedjenek levetíteni a 2. rész is, ha már ilyen ügyesek voltak. :wink:
torolve_20130114141731

Luki
Elfelejtettem írni, hogy meseszép a kislányod. Annyira megölelgetném. :oops: Remélem egyszer élőben is megcsodálhatom. (A többi babával együtt.)
Majd visszaolvasok, és igyekszem válaszolni, de most indulunk.
Vendég

Chesti
Én szeretném látni majd a képeket, de nem szeretném, hogy felkerüljek bárhova is. :wink: Én már csak ilyen szégyenlős vagyok. :oops: A férjem sem szeretné, a fiam meg még nem panaszkodott, így ő természetesen fent lehet. :lol: Ja, és köszi a szervezést.

Csajok
Örülök, hogy találkoztunk, megyünk tavasszal is, ha lesz. :wink:

Kép

Kép
agnese

Chesti, én nem bánom, ha látszom, de köszi, hogy megkérdezted :)

Kép
elan

Sziasztok!

Mi még egyben...

Benszi hírek: Úgy néz ki kedden megcsászározzák, a nap bármely szakaszában, még nincs pontos óra, de kedden anyuka lesz :wink: :lol:

Nagyon sajnálom, hogy most nem mehettem erre a talira, de a képekre, videóra nagyon kiváncsi vagyok ám :!:

Lányok, para-piri vagyok :oops: Holnap kora reggel kell bemennünk a kórházba,és úgy néz ki, megindítják a szülést...Nagyon félek, hogy fogom kitolni a két kis lurkót, hogy bírom majd a fájdalmat, mennyire tudok majd uralkodni magamon... :oops: :roll: :roll:

Gomba, írtam neked privit!

Zsókuci, küldtem neked e-mailt, de még asszem tegnapelőtt :roll: :wink:

Lippa drága, telefonban már mondtam, de itt is ezer drukk+++++++++++++jó pihizést, kitartás!!!

Bocsánat, hogy megint nem írok külön-külön, de már nem bírok tovább ülni.

Légyszí drukkoljatok nekem!

Mindenkit puszilok

Numa

Kép
numato

Vikkata,

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Örülök, hogy jól sikerült a tali, sajnálom, hogy nem lehettem ott, de talán majd legközelebb. :)
Vikkakta:
Boldog Névnapot!
Lexi:
Nekünk már vagy 2 hónapja nem jó a mikrónk, de már nagyon szenvedek miatta. Kedden megyünk Fehérvárra bútorboltba, de jó lenne valami mikróboltba is betérni. :D
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Sajnálom,hogy nem lehettem ott a talin,látom megint nagyon jól sikerült!:D

Chesti
Nem éééér!már megint megríggatál a videóval!!!!
Én is szeretném majd megnézni a talis képeket!

Gomba
Ha nincs is elég tejed,de Benedeknek van egy tündéri anyukája aki nagyon szereti és ez a lényeg!Légy türelmessebb,ne vádold magad és meglátod biztosan lesz több tejci is!És ha nem akkor sem keseredj el Benedek akkor is imádni fog!!!!
gabicsibe

Numa
Nagy kalappal holnapra!!!Ügyes csajszi vagy menni fog,bizz magadban!!!Drukkolok nagyon!!!!
gabicsibe

Egy friss táblácska :wink:

Ha valami nem stimmel benne, szóljatok.
Kép Kép Kép Kép

Kismamik,
Ha tudjátok már, hogy mikorra vagytok kiírva, és megosztjátok velem, akkor berakom a táblába :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
nekem január 21 a kiirt időpontom :wink: :wink:

Numa
nem semmi hogy kihúztad,mint Gica,ikreknél ez olyan ritkaság :oops: :oops: nagyon drukkolok neked holnapra,ügyes leszel majd meglátod :wink:

Lexi
nem emlékszem,talán 2 oldallal elörébb irtam azt hiszem,de majd utánanézek,csak most nincs időm :oops: :oops:

Luki
várom azt a hivást azóta is :cry: :cry: :cry: puszi

bibar

Zsókuci:
Febr. 12-re vagyok kiírva, és Dújv-ban fogok szülni.
Vendég

Vikkata boldog névnapot kívánunk!

Numa, hajrá, minden ok lesz, ügyi vagy!

Benszinek is mennek a drukkok!

Taliról én is szívesen megnézném a képeket és tavasszal rátok szabadítom a családot is ígérem :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt a tegnap délelőtt!!!! Jó volt látni a kisbabákat, Milánt, Krisztinát, Nikit, Jázmint. Hát nem tudom ezt a BMC-ben hogy csinálják, de mindenik baba gyönyörű. :D :D :D

jó volt látni a kismamákat, leendő kismamákat is. :D :D

Zsókuci drága, gyógyulj meg mielőbb!!! Ez parancs!

Bibar, Numa, nekem is óriási élmény volt a szülés!!!! Pedig 2 gyerek volt. :oops: :oops: Igaz születéstörténetet azóta sem írtam, gondoltam most már megvárom a születésnapjukat. De ha érdekel, előbbre hozom. :oops: :oops:

Chesti, írtam mailt. A videó fantasztikus.

Lippa, hát nagyon szorítok. :) :)

Luki drága, örülök hogy otthon vagytok végre, és ilyen szép a kis hercegnő. Értem én, hogy Olivér miért jegyezte el. Sebaj, Zsombinak az összes kisasszonyka nagyon tetszik. Nem csoda.

Jaj nekem már megint mennem kell, Zsombi épp a radiátornál bóklászik. Elnézést, ha valakit kihagytam.

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Juci drága, szavadon foglak! Mármint tavasszal. :) :)

Kép
lucia1

Nagyon Boldog névnapot a Katalinoknak!!!!!!!

Chesti!

Nincs kifogásom a képek ellen.:D:D

Kép
nika28

Gombahölgy, nagyon klassz, hogy hazaérkeztetek :) A lányoknak igazuk van, ne stresszeld magad a szoptatás miatt! Fontosabb egy kiegyensúlyozott és boldog anyu, mint az a tej... ami akár még ki is alakulhat.

Lexi, hát igen, pár éve még azt sem tudtuk, mi az a mikró, most meg vége a világnak, ha elromlik :) Mi is így vagyunk ezekkel az eszközökkel, hiába, a jót könnyű megszokni :) milyet vettetek?

Numato, hűha, akkor a holnap a TI napotok lesz! Jó sokáig benntartottad a manókat, meglátod, biztosan nem lesz semmi baj! Bár az biztos, hogy átérzem az aggodalmadat, én is izgulnék az tuti.

Gabicsibe, nagyon hiányoztál a taliról!

Zsókuci, én június 16-ra vagyok kiírva és a Jánosban leszek...Úgy látom, Gabival és Ginával talán látogathatjuk majd egymást :)

Kép
elan

Zsőkuci

Én június 17-re vagyok kiírva, de még nem tudom a 12. hét után amikor elköszönünk Koncz tanár úrtól, még hova megyek.
toldikrisztina

Lexi, Zsókuci, Juci, Estrella, Nika KÖSZÖNÖM SZÉPEN a névnapi jókívánságot Mindenkinek!!!! :D

Zsókuci, én 2008-07-02-re vagyok kiírva, egy nappal idősebb a Babu, 8+4. Székesfehérváron fogunk szülni.

A mi mikrónk is car, hol van itt nálunk jó mikróbolt? :shock:
torolve_20130114141731

Numato írtam neked privit
gombahölgy

Numa,

Mail ment :wink:

Ezermillió drukk holnapra!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Látom nálam a kor hiányzik: 29 :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Toldikriszta, gyere a Jánosba Te is, és majd bulizunk ;)

Kép
elan

Sziasztok!!
Kata nagyon boldog névnapot kívánok!
Zsókuci köszönöm szépen,hogy gondoltál ránk, kb. 5 perc alatt férjhez mentem...:)szerencsére az anyakönyvezető nem mondott semmi bla-blaát és tök rendes volt, mert rögtön 2 példányban állította ki a házassági papírt,mondván,hogy egy kell a kórházba is... :wink:
Örülök,hogy jól sikerült a tali,remélem a tavaszira eljutunk...
Én is szívesen olvasok jó szűléstörténeteket,bár nem félek a szüléstől....még.... :lol: nővérem ma beszélt velem,hogy mikre figyeljek, remélem bejön majd amiket mondott,ő 3 gyerekete 2-3 óra alatt megszült,így bízom benne...
megpróbálok felrakni végre egy pocakosképet is.... Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Numato drága holnapra egy hiper szuper meg drukk, kívánom,hogy minden jól, szépen alakuljon!!

Benszinek: ugyanezeket keddre!Azért nagyon ügyes volt,hisz 3 hetet ráhúzott nem??csak gratulálni tudok neki!!

Én holnap reggel megyek az első CTGre!!Úgy várom már, de pont most mondtam a férjemnek :wink: ,hogy én még szívesen maradnék sokáig pocakos,úgy szeretem,hogy bennem van egy babácska!! :oops:

Mi a mikrot nyáron levittük Gárdonyba az építkezésre, a vízforralóval együtt és nagyon gyorsan hozzászoktam,hogy nincs...egyedül a rizs melegítése a nehézkes, mivel itthon jelenleg sütőnk sincs,azt anyukáméknál szoktam megoldani....

Sharon: csini a pocid!!LÁtod?Neked is lett!!Emlékszem mennyire irigykedtél a pocikra,és lám tessék,nem giga poci,de szerintem pont hozzád való!! :lol:

Lippa:én is nagyon drukkolok!!!+++++++

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Köszönöm a biztató szavakat. Ma már sokkal jobban voltam. Próbálom minél többet szoptatni Benedeket, és úgy érzem most kezd megindulni igazából a tej. Adtunk neki ma is tápszert, mert miután másfél óra alatt sikerült csontszárazra szopnia a cicimet (több bealvás után), még mindig nem tudott elaludni az éhségtől, de próbálunk minimális adagot adni neki, hogy tudjon aludni, de aztán felkeljen megint tejetserketeni. Szóval próbálkozunk. 8-kor fürdetés, de éppen most aludt be miután apával egy nagyot játszottak. Köszi nektek még egyszer. Holnap megyünk varratsizedésre hárman a kiscsaládunk. Majd jövök még.

Numatónak megy a drukk holnapra, ügyes leszel!!!!
gombahölgy

Sziasztok,

Bibarci,
Naná, ha már fent van mind, küldöm Neked is a linket :wink:

Lexi,
Bükfürdő nagyon jó hely, mi is ott voltunk júliusban :) Debrecen is jó döntés, ott tavaly voltunk, a barátaink mennek majd decemberben :D Imádom az ilyen fürdőhelyeket :D

Kata,
Remélem, levetítik mindet a Sejtjeinkből… Ha meglesz esetleg mind, akkor tudsz majd nekem valahogy másolatot készíteni? :roll:

Numa,
Köszi a Benszis híreket. Ügyesen bent tartotta a kicsiket! Holnap a Te nagy napod lesz, izgiii :wink:

Lucia,
Igenis, igyekszem :wink: Puszillak!

Rékaróka,
Hát igen, sajnos nagyon gyorsan lezavarják a szertartást. Amikor a miénk volt egy csomó extrát kértünk (közös gyertyagyújtás, vers, stb.), és még így sem volt több 15 percnél. Olyan illúzióromboló, nem? Készültek képek? Ha igen, tehetnél fel :wink:
Nagyon csini vagy a képen, szép nagy a pocid! :D Majd mesélj holnap, hogy mi volt a CTG-n.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm utólag is a névnapi köszöntést, és a vizsgadrukkot. Elvileg holnap már lesz eredményem, remélem sikerült. (Még a vizsgáztató is felköszöntött a névnapomra, aranyos volt! :D )

A tali nagyon jó volt, örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Benneteket! Zsókuci, jól sikerült ám az a néhány "válasz-fotó", amit Rólad csináltam! :D :D Chestinek már írtam, de én is várom ám a linket a képekről!

Sharon,
nagyon csini pocis kismami vagy! Nekem az ám a megérzésem, hogy majdnem végig ki fogod hordani a kiscsajt! :wink: Ja, és a kiságy is nagyon tetszik, igazán ügyes volt a férjed!

Vicus,
Ramcsi baba egyre szebb!!! :D :D :D

Luki,
köszi a számot, már be is írtam a telómba, foglak keresni! Falatka nagyon édi, csináltass majd olyan képet is, ahol együtt vagytok, jó? :wink:

Réka,
gratulálok az esküvőhöz! :D Szép nagy már a pocid! :wink:

Lippa,
nagyon szorítok nektek! Gondoltam Rád sokat pénteken is! Az a december 3-a nekem is izgalmas lesz, akkor megyünk 4d-re! :wink:

Kata,
nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Gomba,
meglátod, be fog indulni az a tejci, és nem lesz semmi gond! Annyira szép a kisfiatok!!! :D

Numa,
lehet hogy már nem olvasod, de nagyon drukkolok neked holnapra, és kívánom hogy nagyon ügyes legyél, és könnyen világra hozd a babákat!!! :D

Bibar,
nem semmi ez a védőnő! Igazán mondhatott volna néhány elismerő szót, hiszen nagyon nagy teljesítmény, amit véghezvittél! Nekem nem megy ilyen jól a diéta, bár azért próbálok odafigyelni... :roll:

Zsókuci,
én február 10-re vagyok kiírva. :D

Taptau,
megy a recept priviben! :wink:

Chesti,
nagyon jól sikerült a klip Nikiről!!! Az a dal honnan van, ami szól alatta? Annyira ügyesen megcsináltad az egészet! :D :D :D

A héten lehet hogy nem leszek túl sokat, muszáj haladnom a szakdolival. Éjjel arra ébredtem, hogy totál ideges vagyok, mert közeleg a határidő, és még csak 10 oldalam van... Felkeltem hajnali 5-kor és elkezdtem írni... Aztán 7-kor meg jól visszaaludtam... :oops:

Mamm

Kép

Kép
mamm

Numa
írtam Neked privit. Sok sikert holnapra, ügyes leszel, hisz eddig is az voltál.

VikKata
Végül Bp-re mentünk. Tesómék is jöttek és beugrottunk a Tropicáriumba is, úgyhogy este 8-ra értünk csak haza.

Elan
Electrolux mikrót vettünk, ami grillezni is tud. Ja, és fehér. Ez volt a legnehezebb, mert sok a fémszínű, és az sajnos nem megy a konyhánkhoz.
:wink:

De izgi, most akkor minden napra jut egy-egy ikerpár. :lol:

Bibar
Megkeresem ám, ne vesződj vele. Csak kb-ra kérdeztem. Köszi
Vendég

Taptau,
elvileg elküldtem a pü-t, de a kimenő leveleim között nem látom. Ha esetleg nem ért volna oda, szólj! :wink:

Kép

Kép
mamm

Elan

Én a Jánosban szeretnék maradni, de férjem ragaszkodik hozzá hogy keressünk közelebbi kórházat a lakhelyünkhöz, pedig a tanár úr is azt javasolta, jobb lenne ha maradnék.
toldikrisztina

Sziasztok,

bocsi hogy ide írok,
de szeretném megköszöni a tali szervezést, nagyon jól éreztem magam, és kár hogy el kellett előbb mennem, de anyósékhoz mentünk :?
NAgyon édesek a babák, és tényleg gyönyörűek :)
Az én fejem nyugodtan látszódhat, ha egyáltalán van olyan kép amin normális arcot vágok, mert általában minden fotón sikerül vmi hülye grimaszt vágnom:)
madrin

Lucia
leirhatnád nekem,ha a tied is szép volt,én nagyon kiváncsi vagyok rá :P :P :P

Rékaróka
nagyon csini a pocakod :wink: :wink:

Mamm
sok sikert a szakdoli irásához,nam irigyellek :oops: :oops: hááát igen,a védönök már csak ilyenek :wink:

ma mentem a jogsimat megujitani,kicsit kiakadtam mikor a dokinál 6000-et kellett fizetnem és kaptam egy 4000-es csekket is hogy kártyás jogsim legyen :evil: :evil: hát k....jó,10.000 ért megint használhatom a jogsit,jó hogy megengedik hogy vezessek :twisted: :twisted:

bibar

Jó reggelt!

Képzeljétek el, hogy a nyolcas fürdetés után, már második éjszaka kelltek négykor a lánykáim :lol: egész kipihent vagyok.
Tegnap napközben is 8, 12, 16, 20, tehát már csak ötször esznek.
És hajnalban most Liló 140-et evett ciciből, Dorci 110-et, tehát neki kicsit pótolnom kellett :cry: , de olyan kis ügyesek.
Mindenki ijesztgetett, hogy majd nem fogják elfogadni a cicit az üveg mellett, de imádnak szopizni, kár, hogy nincs elég :oops: :roll:
Ma is nyolckor keltünk, nem bánnám, ha beállna ez a rend, bár azt a négy órás etetést még kitolhatnánk mondjuk hatig :wink:

A délután négyes etetés után már nem nagyon alszanak, akkor befigyel a játszószőnyeg, pihenőszék, anya, apa ( csak végső esetben vesszük fel őket, mert ha egyedül vagyok, úgy sem tudom :? )
Tegnap ebéd után olvastam nekik egy fejezett Mirr Murr-t, Lilus felénél beájult :) Dorci is elég laposakat pislogott a végére.

Imádom őket!

Puszi!

Judit

Hajrá Numa!

jucicuki

kelltek helyett keltek :oops:

jucicuki

Juci, ügyesek vagytok, csak így tovább! :) :) Nálunk is volt ez a hajnali 4 óra, aztán pár hét után a teljes éjszakát átaludták, már csak reggel 7-kor keltek... De már a hajnali 4 is maga volt a Menyország. Cici ügyben nem akarlak elkeseríteni, 3 hónapos korukig nálunk is elfogadták mindkettőt, aztán ejött a nagy megvilágosodás, hogy hát ciciből küzdeni kell, és gyorsan átálltak a csak cumisüvegre. :oops: Pedig Zsom 2 hónaposan még lazán evett ciciből 200-at. :( Így is 8 hónapos korukig bírtam. tök büszke voltam magamra. :oops: :oops:

Numa, hajrá, gondolok rád! Csak sajnos később nem tudok benézni. :oops: :oops:

Zsókuci, tudsz valamit Kismoniról? Még ő is egyben?

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Numa, Benszi!

Csak ügyesen! Nagyon drukkolok!!!!

Réka!

Nagyon szép a pocid!

Lassan én is kezdek megnyugodni poci ügyben, elkezdett nőni :lol: :lol: Tudtam, h én sem úszom meg, de idegesített, h állandóan méricskéltek :?
Ma délután megyek dokihoz, méhszáj-nézőbe, remélem, minden OK lesz!

Zsókuci!

Én február 17-re vagyok kiírva.
ballagyo

Sziasztok!

Hát itt vannak a képek. :) Lucia közben jelezte, hogy rajta lehet a képeken, de addigra már kockásítottam. :) Na majd a klippen ott lesz. :)
Képen holnap, legkésőbb szerdán letölthetők lesznek! Címet Zsókuci vagy Én adom.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
chesti

Kép Kép Kép Kép
chesti

Nagyon aranyosak Vagytok Csajok,köszööm szépen a drukkokat Mindenkinek!Próbálok pihizni,mondjuk nem fekszem egyfolytában azért light-osan tevékenykedem.

Kata én is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!(Ha szülinapra nem is,de névnapra megkaptad a legszebb ajándékot :wink: )

Tali nagyon jó lehetett,a tavaszira mi is megyünk mindenképp!
Chesti drága a képeket elkülditek majd nekem is?

Luki néni zabálnivaló Lili baba,nagyon szép.Mondjuk én nem láttam az Uradat,de szerintem Rád is hasonlít!

Vicuska Rami baba is gyönyörűséges!

Sharon ,Réka nagyon csini a pocakotok :wink: !

Juci nagyon ügyik a Csajok,meglátod hamarosan átalusszák majd az egész éjszakát :wink: .Nekem nem szoktak le a ciciről,pedig Ők is nagyon sokat kapták cumisüvegből a tejet,aztán 1 évesen hagyták abba a szopit.

Mamm nekünk mindig azonos napra esik v.mi :wink: .Remélem a 23-a mindkettőnknek egy sikeres nap volt!Köszi,hogy gondoltál rám aranyos Vagy!

Na megyek még egy kicsit pihizni,mert ha a Csajok itthon vannak,már úgysem tudok annyit :roll: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa!

Tessék pihizni :!:
Szorítok ám nagyon!

Puszi!

Judit

Chesti!

Klasszak a képek!

jucicuki

Sziasztok Lányok!!

Juci
Amilyen gyorsan eljött a hajnali 4 órás etetés olyan gyorsan eljön majd a reggeli is :D Ügyes vagy,hogy ilyen jól boldogulsz egyedül is!

Gomba
Látod megindul az a tejci,csak türelem és minden rendben lesz!Már csak egy pár napot kell kibírnod!!!Kitartás!!

Chesti
Jók a képek,igaz anyukákkal még nem találkoztam,de már tudtam ki kicsoda :D .Kiváncsian várom a klippet is,biztosan nagyon jó lett az is.

Lippa
Csináld azt ami jól esik,csak ne emelgesd most a lányokat :D Millió Kép

Réka
Szép kis formás pocak,te sem a gigapocakosok közé tartozol,ha nem a csini pocakosok közé :D És mégegyszer gratulálok esküvőtök alkalmából!!!

Mi holnap délután megyünk uh-ra,majd felteszem a képet ha kapunk :D

REbe
Ti mikorra mentek??
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Tök jók a talis képek,remélem majd szerveztek még,mert majd én is szivesen megyek ha meglesznek a manócskáim!Most még nem nagyon akartam utazgatni,első a pihi! :roll: :roll: :roll:

Kép
gina25

Jaj majdnem elfelejtettem!Bejelentkeztem 4D-s UH-ra dec.4.-én,azt mondta a nőci a telefonba hogyha ügyesek vagyunk megtudjuk a nemüket is!Én kétlem,de majd kiderül!Már alig várom!

Kép
gina25

Chesti

szuper jók a talis képek,majd én is látni szeretném a videót!!!

Numa

mennyit gondoltam ma Rád!!!!Vajon mi lehet veletek? :D

Benszinek is nagyon szorítok holnapra :D

Réka

szuper a pocakos képed,tök kis formás....

Lippa

pihengess azért amennyi lehetőséged van.Ismerve a csajokat,ez nem túl sok :lol:

Gomba

Szorítok tej-ügyben,nekem azért megy még ilyen könnyen,mert max 80-at eszik a drágám,de azt is csak ritkán,nem tudom mi lesz,ha beindul....nyomom a fejést ezerrel,hogy minnél több termelődjön,hát meglátjuk.

Juci

De szuper ügyes vagy!!!!De jól megoldottátok ezt az etetősdit!!!!
Van egy szakmai kérdésem megint :oops: Most 7szer eszünk,de még mindig ébresztgetem,szerinted mikor térhetek át az igény szerinti etetésre?3 kiló körül?Olyan sok fejtörést okoz nekem ez az etetősdi :oops: ,ti meg olyan ügyesen megcsináltátok két gyerekkel!

Lucia

Ha lenne tanácsod az előzővel kapcs-ban,szívesen venném.... :oops:

Zsókuci drága

jobban vagy? :D

Bibarkám

holnap délelőtt megpróbálkozom végre..... :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?