Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon köszönöm utólag is a névnapi köszöntést, és a vizsgadrukkot. Elvileg holnap már lesz eredményem, remélem sikerült. (Még a vizsgáztató is felköszöntött a névnapomra, aranyos volt!
)
A tali nagyon jó volt, örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Benneteket!
Zsókuci, jól sikerült ám az a néhány "válasz-fotó", amit Rólad csináltam!
Chestinek már írtam, de én is várom ám a linket a képekről!
Sharon,
nagyon csini pocis kismami vagy! Nekem az ám a megérzésem, hogy majdnem végig ki fogod hordani a kiscsajt!
Ja, és a kiságy is nagyon tetszik, igazán ügyes volt a férjed!
Vicus,
Ramcsi baba egyre szebb!!!
Luki,
köszi a számot, már be is írtam a telómba, foglak keresni! Falatka nagyon édi, csináltass majd olyan képet is, ahol együtt vagytok, jó?
Réka,
gratulálok az esküvőhöz!
Szép nagy már a pocid!
Lippa,
nagyon szorítok nektek! Gondoltam Rád sokat pénteken is! Az a december 3-a nekem is izgalmas lesz, akkor megyünk 4d-re!
Kata,
nagyon boldog névnapot kívánok én is!
Gomba,
meglátod, be fog indulni az a tejci, és nem lesz semmi gond! Annyira szép a kisfiatok!!!
Numa,
lehet hogy már nem olvasod, de nagyon drukkolok neked holnapra, és kívánom hogy nagyon ügyes legyél, és könnyen világra hozd a babákat!!!
Bibar,
nem semmi ez a védőnő! Igazán mondhatott volna néhány elismerő szót, hiszen nagyon nagy teljesítmény, amit véghezvittél! Nekem nem megy ilyen jól a diéta, bár azért próbálok odafigyelni...
Zsókuci,
én február 10-re vagyok kiírva.
Taptau,
megy a recept priviben!
Chesti,
nagyon jól sikerült a klip Nikiről!!! Az a dal honnan van, ami szól alatta? Annyira ügyesen megcsináltad az egészet!
A héten lehet hogy nem leszek túl sokat, muszáj haladnom a szakdolival. Éjjel arra ébredtem, hogy totál ideges vagyok, mert közeleg a határidő, és még csak 10 oldalam van... Felkeltem hajnali 5-kor és elkezdtem írni... Aztán 7-kor meg jól visszaaludtam...
Mamm