Emma szobáról szobára haladunk,egyenlőre Kristóf szobája meg a mienk van meg. Meg az étkező félig. De vissza van még 3 szoba,a konyha,a folyosó meg a lépcső.Tehát,van még dolgunk. Eliza egyre többet van ébren,és ezt meg ugye csak akkor tudjuk csinálni,ha ő alszik.
Készülsz már Hanna születésnapjára? Sokan lesztek? Milyen tortátok lesz?
Idén én nem veszem,hanem csináljuk majd a meghívókat Kristóféra,csak még ki kellene találnom,milyen legyen...
Hétvégén tesszük fel a felső terasz korlátjára az égőket,az olyan szép...hú,én teljesen be tudok zsongani az ilyen díszítésektől...
Na,megyek,csinálok valami leveskét Kristófnak. Mára burgonyás levest kért. Ez nála a krumplileves répával,csak tetszik neki az a szó,hogy burgonya
Csak még meg kell interjúvolnom,hogy paprikásan kéri-e,de annyira bele merült a mesébe,hogy se hall,se lát...
Áfi,persze,azért jobban el vagyunk ám foglalva
Én is azért tudok többet ideülni,mert itt van a nappaliban a gép,meg néha kell egy pár perces kikapcsolódás.
De épp tegnap mondtam,hogy nekem már a teregetés is kikapcsolódás. Ugye Kristóf sincs még oviban,és nagyon le tud fárasztani a kettő.
De hát ezt tudjátok ti is,milyen. Aki még nem tudja,nemsokára megtudja