Új privát üzeneted érkezett!

Gyerekkorom óta korán kelő vagyok (Laura is legkésőbb 1/2 8-kor ébred). Mindig irigyeltem azokat, akik 11-ig tudtak aludni (a párom). Sajnos nekem csak egyszer sikerült, amikor 3 éjszaka nem aludtam (mert buli volt). Viszont akkor csak délben keltem fel ebédelni és egy egész napot átaludtam.

Szantre, jó a kép! :wink:

Piroska, a szülők néha "túltúltúl". Ha szólsz Nekik, akkor meg jön a sértődés. Erre sajnos nincs receptem. Szerencsére én anyuéknak simán megmondom, hogy mit NE. Anyóssal és a párom családjával már nehezebb dolgom van...
Vendég

SZIASZTOK!
Jó reggelt mindenkinek!
KATALINOKAT ISTENKE ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!!!!
Kép

pILLA!
Köszike!Meghiszem azt,hogy jóképű a párom,nemhiába mentem hozzá!!! :lol: :lol: :wink: a fiatalkori videókat is láttad???Gondolkodtam,hogy fel-e tegyem,de úgy voltam vele akit érdekel úgyis megnézi!Ott 15 éves voltam a párom(ő a férjem)pedig 17! :wink: :D Rég volt szép volt!!!!! :cry: Mára már nemigen nézek ki olyan jól!a párom igen ő semmit sem változott,csak férfiasabb lett! :wink: :D
a fényképezőgéppel pedig tényleg meg Sz........tok! :twisted: Itt a karácsony,gondolom azért megnézetitek!mégis mi lehet a gond???? :cry: :roll: :?

szantre!

Nagyon jó a kép!!!Te sem panaszkodhatsz a párod jóképűsége miadt! :oops: :oops: :D :wink: Örülök,hogy neked is tetszenek a régi videók!Ahol táncolok a kapu előtt az kicsit cinkes,de az már rég volt! :oops: :oops: :? :lol: :lol:

Piroska!
Anyudnak jobbulást kívánok!Köszi neked is a dicséretet!Megnéztem én is ám a videóitokat!Édes a csajszikád!!! :wink: :D Még-még!!!a mamák csak ilyenek,megkel nekik mondani a frankót és kész!Tedd azt amit jónak látsz!!!!!!! :!: :? :roll:

Szép napot sziasztok!

Ja pilla!
Szoktam én is olyan narancsot csinálni!tök jó illat van tőle! :D
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép
ezt még elakartam kűldeni a Katalinoknak! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok minden Katalainnak!
Kép

A néphagyomány szerint, ha Katalin locsog, akkor karácsony kopog!

Örülök, hogy tetszik a 4D- s kép nektek. A videó is nagyon jól sikerült, naponta többször megnézem. Ásít rajta, begyűri a kezét, szopja az ujját, grimaszol... nagyon édes!

Piroska!

Próbáld meg anyudnak egy jó pillanatát elkapni, és úgy beszélj vele. És ne húzd fel magad, higgadtan beszélj vele. A nagyszülők nagyon eltudják rontani a gyereket, meg kell értenie, hogy a Ti gyermeketek és minden úgy van, ahogy akarjátok!

Pilla
Nagyon klassz a házatok, a szín nekem is elsőre feltünt, meleg és otthonos. Óbudán van a szervíz? Véletlen nem Olympus? A bátyám gépén a vaku nem villan, eddig a Deákon volt a szervíz, de elköltöztek Óbudára és az utcát sem találtam meg.

Szantre
Nagyon aranyos apa és fia, ahogy alszanak :)

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Olympus... Az a baja, hogy egyszerűen már semmilyen elmmel/akkumulátorral nem hajlandó működni. Apukám szerint tönkrement a feszültség szabályója. HURRÁ!!!
Vendég

*szabályzója
Vendég

Katalinoknak boldog névnapot!
Kép

Tiop, hát én akkorát nevettem, elég keményen denszeltél a ház előtt a kapuban :D:D:D:D, de azért jó kis emlékek!

Susy, hogy állsz dokikeresés ügyben?

Lellének úgy tűnik, remélhetőleg, hogy csak tegnapelőtt éjszaka zavart be a holdacska, mert tegnap este már fél8kor durmolt és reggel is fél8kor kelt. Én is, elég jó volt!
Megyünk anyósékhoz ebédre, mint minden vasárnap, az eső szakad, a rohadt kocsink meg nem akar beindulni, így a férjem nem ment Istentiszteletre, és szerintem még buszoununk is kell majd... de mindegy, főzni nem kell :D:D:D, pedig szeretek, de ha nem muszáj, akkor inkább másra hagyom.

Na megyek, hajatszárítok.

Szép vasárnapot!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Katalinoknak boldog névnapot kívánok!

Pilla! Nagyon szép a ház! Nagyon jó ez a meleg szín, imádom! Nekem olyan, mintha karamellt innék... Sajnálom a fényképezőgépet, remélem hamar megcsinálják! A torta egyáltalán nem érdekelte Danit, teljesen felesleges volt. Fábián mondta ezt a cukorbeteges dolgot, azt mondta, hogy a második sokkal rosszabb lefolyású lesz.

Susy! Nagyon drága a babód! Tudom milyen megható, amikor először megpillantjátok!

Tiop! Tök jók a videók én is tovább leskelődtem a youtubon. :oops:

Ichtus! Már csak egy pár kép hiányzik és küldöm!

Szantre! Imádom az apuval együtt alvós képeket! A tiétek is szuper! Azon már gondolkodtatok, hogy miért nem készül sosem anyuval alvós kép?

Pimpoka! Jó étvágyat az ebédhez és kitartást a buszozáshoz! Aksi gond van a kocsival?

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Minden Katalinnak, Katának, Katicának Boldog Névnapot Kívánok!

Kép
andibab

[quote]A írta:zon már gondolkodtatok, hogy miért nem készül sosem anyuval alvós kép?

Mali, igen, ez nekem is megfordult már a fejemben.. :? :roll:

Ez az anyák sorsa... :( :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

KATALINOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nincs időm, mert főzés van...de erről az anyával alvás dologról eszembejutott valami...

mikor pici volt még Bence /állandóan beteg volt/ és egy vacak éjszaka után délután kidőltem...dokinéni pedig váratlanul benézett ellenőrzésre, mert arra járt...érzékeltem, hogy valami zajlik a szobában, látom apa és a doki pelenkázón a gyerekem nézegetik...megfordultam és aludtam tovább :oops: ....kicsit fáradt voltam....nem is volt ciki :lol:

Megyek mert megfőtt a cukkinim a leveshez, apóca pedig gyártja a brassóit :P

Egy hét múlva lehet gyújtani az első gyertyát :wink:

Szép napot!!!
becsi
Iklad

Sziasztok!

Köszi a köszöntést!
Ichtu, Manó: nektek is boldog névnapot!
Remélem nem hagytam ki senkit, asszem "csak" hárman vagyunk Katalinok :oops:
Szép névnap mondhatom, ilyen mocsok időben :?

Ichtus: nem írtam vissza naptárral kapcs. még válogatom a képeket :oops:

Piroska: akkor hazaengedték Kriszta babáját? Tök jó! Remélem jól vannak! Sajnálom szegényt nagyon, egy héttel a szülés előtt találkoztunk, és akkor lelkendezve meséltük, hogy milyen szép meg jó lesz a szülés. Meg se gondoltam volna, hogy bármi probléma lesz. De az a lényeg, hogy már otthon vannak!

Pilla: jó a ház színe. azt hiszem Erdélyi dokinknak is hasonló :lol:

Henus: én délután mindig kint altatom Lilit, tegnap is bő 1 órát aludt kint, de van, hogy 1,5-et is alszik. Kb 1 hónapos korától kezdve, pár napot kivéve mindig alszik kint. Persze a helyzet nálunk is az, hogy a férjem állandóan aggodalmaskodik, na attól kész vagyok.

Ja képzeljétek a vérvétel szerint, egy elég kemény vírusos gyulladás volt Lili szervezetében, ami a sejtekbe is behatolt, ráadásul felülferőződött bakteriálisan. De (kop-kop) azt mondja a dokinéni, hogy már lezajlott. Pisit azért mégegyszer vennem kell. jó móka lesz :?
Plusz mondta a dokinéni, hogy volt egy másik ilyen esete, csak durvább kiadásban, beküldte a babót a Heim Pálba (nagyon magas süllyedés, nagyon alacsony vas, tartós, magas láz), de nem tudtak vele mit kezdeni és hazaküldték. Király mi?

Pimpóka: nem irígyellek, ilyen időben buszozni, brrr...

Mali: jók a szülinapos képek!

Piroska: szülők, hát nehéz eset. Én anyukámnak meg tudom mondani a frankót. Anyóssal már nehezebb. Mikor itt voltak, ő is állandóan föl akarta venni Lilit, nem értette meg, hogy fél tőle mert nem ismeri. Állandóan rá kellett szólnom, hogy hagyja már szerencsétlent. Tudom, hogy rossz neki mert alig látja, de a nagyszülők tényleg néha olyanok, mintha képtelenek lennének dolgokat fölfogni. Aztán meg jön a sértődés, mert már nem bírod idegekkel és beszólsz.

Hm, úgy látom elállt az eső végre.

na megyek húst klopfolni.

Szép napot mindenkinek!

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Minden Katalinnak boldog névnapot kívánok!!!

Képzeljétek a cserepes karácsonyfánkat ellopták az erkélyajtó elől tegnap éjszaka. :shock: :shock: Úgy sajnálom, olyan kis aranyos volt és még pénteken locsolgattam is.. :(

Elnézést, hogy nem írok többet, de muszáj ledőlnöm, míg a csaj alszik mert hulla fáradt vagyok.

KépKép
tüccs

tüccs

ne csináld, a miénk is kint áll a teraszon... :o
mondjuk aki elcipeli az meg is érdemli, remélem beállna a dereka

ti hogy tartjátok életben bent a fát?
nekünk most van először :roll:
becsi
Iklad

Tüccs, sajnálom a fát. Úgy látszik tényleg mindent ellopnak ami mozdítható.

Becsi, ezen a derékbeállós dolgon jót nevettem! :lol:
Vendég

Helló
Először is van hírem a beteg csajszikról. Hát az van, hogy nem tudják, mi ez a betegség. Az immunrendszer tehetetlen ellene. Láz, hasmenés, hányás, plusz bevérzések a végtagokon. Annyira legyengül a szervezet, hogy nulla. A kolléganőm kislányát hazaengedték, mert jobban volt, két nap múlva ugyanaz, vissza kellett vinni. Nem hagyja megerősödni a vírus az immunrendszert. Ja, és valamelyik doki azzal vigasztalta az egyik anyukát, hogy úgy tudják eddig még ebbe nem halt bele senki... :? :shock: Jó mi? No comment... :evil:

Tiop, nagyon szeretem ezt a fotót a kalapos kislányról. Egyszer vettünk egy 4000 db-os puzzle-t az unokahugaimnak, amiből ezt a képet lehetett kirakni. Egy évig rakosgatták, a végén felragasztották, és bekereteztették. Ott van a falon nekik, óriási, és aranyos. :wink: :D

Becsi, Tüccs, nehogy azt higgyétek, hogy olyan nagy ördöngősség elcsórni a nagy növényeket!! Az ismerősömnél, hárman cipelték ki a fiáék a kertbe a 2 méteres legyezőpálmát, és másnap éjszaka nyoma sem volt. :shock:

Pilla, nekünk is Olympusunk szart be egy éve. Tamás nem is vitte, sehová, mert szerinte (mindenhez ért persze, férfi... :? ) nem lehet megjavítani. Aksi nem működött benne, se új, se régi, és a kártyát ha kivettük, nem indult be amikor visszaraktuk. :? NA most vettünk egy gagyi Sonyt 30-ért. :?
A másik. Azt mondja a párom, hogy a fotót amit a múltkor kérdeztél, photoshoppal lehet megcsinálni. Ki kell jelölni a színes részt és invertálod a kijelölést. Arra pedig nyomsz egy szürkésítést. Remélem érthető, mert én nem értem... :oops:
Jól kisegítettelek, mi?? :oops: :D

Most sütöttem egy kis pudingos palacsintát, aki kér, nyissa az ablakot!!! :wink: :lol: :lol:

thenus

Henus:
én kérek! :) Ez a betegség elég csúnyán hangzik. A bevérzés legalábbis nagyon! :shock:

Tüccs:
ez elég gáz!!! :(

Becsi:
nem tudom, hogy csinálják, de a kolleganőmnek egy hatalmas hiniszkuszát nyúlták le, nekünk meg amikor költöztünk, akkor kiraktuk a mosógépet, amit ketten nagy kínszenvedéssel cipeltünk le. Azért raktuk ki, mert foglalni akartuk a helyet a költöztetőknek. Hát nem ellopták? Pont oda akartuk adni egy mosógépszerelőnek, hogy csináljon vele, amit akar, de nekünk nem kell. Így nem kellett gondoskodni arról, hogy mi legyen vele :). Hát ennek örömére kiraktuk a centrifúgát is, mert akkor azt sem kell lomtalanítani. :) Persze, hogy az sem volt ott fél óra múlva. A végén szemetes zacskókat raktunk ki, azzal foglaltuk a helyet, mert mindent lenyúltak, amit kitettünk. :)

Szülők:
hát nem tudom, én most egyszerűen nem bírom kezelni ezt a kérdést, mert nem értem, miért viselkedik így az anyu. Na, mindegy.... Majd valahogy megoldjuk, de én nem fogom eltűrni, hogy cseszteti a gyereket, az tuti.

Ez a derékbeállós aranyos :)

Murphyke:
igen, hazajött a kis Ádámka. Annyira aranyos! :) Olyan pici, jajj, nagyon!!!! Kis drága! :) Az a vicc, hogy én is elmeséltem neki pontról pontra, milyen lesz a szülés, hogy ne érje meglepetés. Hát sajnos érte szegényt! :( Na, mindegy, a lényeg az, hogy mindketten itthon vannak, egészségesek, más nem számít! :)

Nircee:
a legénykéd nem kíméli a babákat! :) Szerintem Didri se fogja! :) De egyelőre még nem tud fogni, úgyhogy még nincs veszély. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

hibiszkuszát, bocsi

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus, köszi a segítséget! Ki fogom próbálni. :wink:
Vendég

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

HENUS!!!!! Köszi! Sikerült!

Kép
Vendég

Laját ne nézzétek, mert ezen a képen olyan, mint egy alkesz kisbaba! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Henus,
tényleg semmi gőzük a dokiknak arról, mi lehet a gyerekekkel??? Ez szörnyű! Egyáltalán, melyik kórházban vannak? (sajna az se mindegy manapság, melyik intézményben látják el az embert)
Csak azért kérdezem, mert az unokatesómnak meg először azt hittük, hogy csalánkiütései vannak, de aztán eldurvult a helyzet, és az egész testén összefüggően voltak a foltok, szerencsétlen úgy nézett ki, mintha összeverték volna, nem is mert emberek közé menni. A dokik mindenfélét mondtak neki, diétáztatták, a végén már tiszta vizen kívül szinte semmit sem vehetett magához, le is fogyott úgy, mintha lágerlakó lenne. Meg akarták műteni az epéjét (csak azt nem tudni miért pont azt :shock: ), elzavarták szájsebészetre, hogy biztos a fogaival van gond, aztán nőgyógyászatra, hogy nem-e gyulladása van, már volt természetgyógyásznál is, az se tudott semmi okosat. A végén meg már hetente 2x jártak hozzá a mentősök, mert éjszakánként befulladt, kapta a szteroid injekciókat, stb. Hiába fektették be kórházba, ott se tudtak semmit csinálni vele, csak megfigyelték, ezért inkább hazament saját felelősségre. Nemrég sikerült valahogy a László Kh-ba bekerülnie az immunológia főorvosához, aki azóta kezeli mindenféle szerekkel. Mostanra elérték azt, hogy "csak" lencsényi méretű foltjai vannak a végtagjain, és nem fullad be. Azon kívül, hogy immunológiai probléma, még nem tudtak más okosságot mondani neki... De legalább van orvos, aki hajlandó kezelni, és vannak ötletei, nem csak megfigyeli...

Pilla,
ezért ragaszkodom a Canon fényképezőgépekhez. Azokban még nem csalódtam! Az Olympus nagy sz@r és jó drága...

Tüccs,
sajnálom a fát! Igazi szemétláda az, aki ilyet csinál! :evil: :evil: :evil:

Apropó, fa: ma du-n a párom megvette a karácsonyfánkat. Tegnap bent voltam a Sugárban, és találtam olcsóbban műfenyőt. A múlt héten az Árkádban voltam, ott a 2 m-es 50ezer volt, itt meg találtam 2,25 m-est 32ezerért! Gyorsan leelőlegeztem, mert az volt az utolsó, ma meg Apa értement. Arra jutottunk ugyanis, ha tényleg szép nagy fát akarunk Bogi miatt, akkor 3 év alatt behozza az árát, mert egy 2 m-es normannfenyő is lazán egy tizes, ha nem több... Mostmár csak azon izgulunk, hogy beférjen a lakásba, mert 2,6 m a belmagasság, és a fa talppal együtt plusz a csillag a tetejére, lehet hogy a plafont fogja súrolni! (Én még azon is izgulok, hogy össze tudjam rakni: azt beszéltük, hogy Apa elviszi Bogit csavarogni, én meg Ronival itthon maradok majd 24-én délután, és gyorsan összerakom meg feldíszítem a fát! Aztán ha hazajön a nagylány, már itt lesz a szép karácsonyfa!)

Piroska,
a nagyszülőket nehéz helyretenni, de ha nagyon eldurvult a helyzet, akkor muszáj, akár durván is! Ne aggódj, annyira sose tudod megsérteni, hogy előbb-utóbb újra meg ne jelenjenek a küszöbödön! Én volt, hogy azzal szereltem le a lelkesedést, hogy a képükbe vágtam, hogy majd ugyanekkora megértést-megengedést-lelkességet várok el, ha az a büdös kölök már 15 éves flegma szemtelen kamasz lesz! Akkor meg garantáltan fél napot se fog vele kibírni a "drága nagyi", órákon belül csörög majd a telefon, hogy vidd már haza, mert nem lehet vele mit csinálni...
Egyébként nekem meg felfordul a gyomrom a nagyszülők gügyörészős-nyálazós dolgaitól... Már előre rosszul vagyok, mert kedves férjem bejelentette, hogy a nagyszülők látni akarják az unokákat karácsonykor, akár tetszik nekem, akár nem. Ő meg vadvacsorát ígért a nevemben az anyóséknak. Jó messzire el is küldtem, mert nem vagyok hajlandó 3 napon keresztül a konyhában gebedni az anyja kedvéért - ha ugyanis idejönnek, anyósom leteszi az elefántvalagát a kanapéra a tévé elé a chipses tállal, és ki kell szolgálni, még egy pohár vízért se megy ki a konyhába. Főzze meg ő a kaját, ha megígérte anyucinak! Persze most én vagyok a gonosz, aki tönkretenné a karácsonyt... De sz@rok rá, én a gyerekeimmel akarok karácsonyozni, nem a férjem anyjával!!! Vagyis megcsinálom a szokásos vacsit szentestére, meg a 2 féle sütit, és 25-26-án ha a T. család idedugja a képét, akkor azt eszik, amit hoznak! :twisted: :twisted: :twisted:

Ráadásul tegnap jól felhúztam magam az Árkádban, el tudjátok képzelni, hogy az egész üzletházban nem találtam magamnak egy pár téli lábbelit??? A női télicipőkre mindre az volt írva, hogy "nem vízálló" ill. "mérsékelten vízálló". Hogy lehet ilyen egy télicipő??? Pedig nincsenek nagy elvárásaim: relatíve vastag, recés és lapos talpú, vízálló téli bakancs kellene. Amit találtam, az 38990 Ft volt. Hát nem vettem meg! Annyi pénz nincs cipőre! Így most kénytelen leszek a brit katonai bakancsomban járni, amíg nem jön szembe valami értelmes lábbeli. Két és fél órán keresztül nem találtam cipőt, ez észbontó! :evil:

Murphyke,
remélem, most már rendben lesz Lilivel minden! A pisivételt én úgy csináltam, hogy reggel beleállítottam a csajt a kádba felkelés után, megeresztettem a vizet, és készenlétbe helyeztem egy mikróban kisterilizált poharat. Igaz, hogy elsőre négykezes melónak tűnt, de 3 nap bénázás után már egyedül is ment! :wink:

Üdv mindenkinek!
andibab

Pilla,
mivel itatod ezt a szegény gyereket???? :lol: :lol: :lol:
andibab

Sziasztok!

Na újra itt. Délután elmentünk flangálni kicsit. Persze vettünk is a csajszinak rucikat meg nekem egy szakácskönyvet Stahl-tól. :)

Becsi
A karácsonyfát hetente locsolni kell kint-bent és karácsony után ha plusszok vannak ki lehet ültetni akár már januárban is. Ha nincs jó idő, akkor fagymentes hűvös helyen áttelel. :wink:

Egyébként tényleg törjön le a keze annak, aki ezt ellopta. Hihetetlen milyen emberek vannak.. :shock:

Andi
Ismerős a cipő-keresési szindróma. Én is nagyon nehezen szoktam megtalálni az igazit.

Ja, akartam írni, akit érdekel , hogy a tesco tele volt a múltkor szánkóval. Elvileg ha Katalin locsog, a karácsony kopog.. :roll:

Szép estét mindenkinek!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Fényképezőgéppel kapcsolatban, nekem is Olympus van, és imádom! Az olcsóbb szériával van gond, a kis kompakt gépek gyengébb minőségűek. A pároméknak az irodába is az van, és vacak. A bátyám csúcstechnikát használ belőle, és sosem volt vele baja.(Kivéve most a vaku) Nekem sem, nem is szivesen válnék meg tőle. Dehát mindenkinek más jön be. Az valóban bosszantó, hogy a szervíz elköltözött az isten háta mögé. :?

Nem semmi, hogy még a fenyőt is ellopják.
Egyszer mikor még gyerek voltam a szomszédunkba vidéken a malacot lopták el, meg vele együtt a kutyát is.

Orvos ügyben, van több telefonszámom, aminek holnap utánajárok. Majd írom a fejleményeket!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Katiknak boldog névnapot kívánok

nem semmi, hogy miket csinálnak emberek, lehet, hogy a fát a szomszéd vitte el, ki tudja :roll:

Drága egyetlen kicsifiam rákapott a számítógépre :oops: a nőivonalon vannak játékok és ott valamelyik nap nézegettem mik vannak, erre ő kiszúrta a memória játékot és teljesen rákattant :oops: :oops: alig lehet elhajtani a gép elől, egyszer mutattam meg neki, mit, hogy indítson el és kész, aztán rájött magától, hogyha kattingat akkor más játékok is előjönnek, pl. autós, teljesen belelendűlt, alig enged ide :oops: :oops:

nagyon jók a fényképek, imádom az együtt alvós képeket, de tényleg velünk ilyenek nem készülnek :wink:

Ichtus köszi az infót és hét első felében jeletkezem :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Ez sajnos nem az olcsóbb széria, mert akkor ki is dobnám a fenébe. Azért vettük ezt, mert az Olyampus az egyik legjobb fényképezőgép márka. Szeretem is, csak be kellene állítani, mert eddig úgy használtuk, ahogy kivettük a dobozból. :oops: Megjavíttatom, csak nem tudom mikor fogok kijutni Óbudára. Ráadásul csak hétfőtől-csütörtökig vannak nyitva. Holnap azért felhívom őket.
Vendég

*Olympus
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen a rengeteg köszöntést!!!!!!Annyira drágák vagytok!!

Én is boldog névnapot kívánok Murphyke, és Kati!!!!!!!

Most csak ennyi, mert hazajöttünk Nyíregyházára, szerdáig leszünk, és itt netkártyával netezek, de már lépnem is kell, mert az uram nem örülne, ha minden egységet elhsaználnék. :wink:

Pusszantás mindenkinek!!!

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pilla, marha jó a kép Lauráról, kis iszos... :lol: :lol:
Egyébként ezek szerint érthetően leírtam amit apa mondott...Tök jó, és örülök, hogy sikerült. :wink:

Andi, az a helyzet, hogy a három lány három különböző kórházban volt. ( Heim Pál, Gyermekklinika, László). Nem tudom pontosan honnan jött ez a vélemény.
JAh, és a mi Olympusunk 4 éve volt 180 ezer, most 300, nem éppen az olcsóbb fazon mégis beszart. :evil: Mindamellett amíg jó volt nagyon tuti volt, szerettük.

Na megyek folytatom a kis Mikulásaimat, majd mutatok róla képet, ha készen lesz. Elöljáróban néhány fotó, ahogyan Szonja segít nekem festeni. :wink: :D

Kép

Kép

thenus

Vendég

Pilla! Ez óriási! Már ismertem egy párat, de így egyben még nem olvastam.

Hanus! Szonja nagy művész lesz! Már az ecsetvonásai látszik!

Murphyke! Remélem tényleg túl vagytok rajta! Azért jó, hogy alaposan utánajártok a dolognak! Egyébként a vízcsorgatós pisivétel működik!

Tüccs! Sajnálom, hogy lenyúlták a fátokat! Ez olyan rohadt idegesítő lehet! Viszont úgy tűnik, hogy vígasztalódtatok egy kicsit (vásárlás).

Timi! Nem semmi Bence! Mire isibe megy nagy számítógéptudós lesz belőle! Azért ne engedd túl sokat a géphez ülni, mert akkor mi meg nem olvashatunk híreket rólatok!

Andi! Gratula a fához! Majd várjuk a képeket, hogy milyen lett feldíszítve!

Susy! Kíváncsian várjuk a fejleményeket! Remélem, találsz számodra megfelelő dokit!

Jó éjszakát mindenkinek!

Mali
Kép
Kép
mali

*Henus, *ecsetvonásain

Bocsi fáradt vagyok!

Mali
Kép
Kép
mali

Jó reggelt!

Gyenes István:

KARÁCSONYFA

Szobám
sarkában a
békesség fája
zöld ruháján sok
ezernyi szín, alatta fénylő
melegségben a gyermeki világ
játszani hív. Játszani, játszani,
békében játszani gyermekem veled
hagy játsszam még, körültáncolom veled
a világot most, mikor mindenki érzelme ég.
Nézem a fámat és egyre jobban érzem a fenyő
illatát, töprengem azon, hogy milyen jó lenne, ha
örök maradna ez éjszakám. Csillagszórók a gallyak
csúcsán szórják a karácsony csillagát, béke csillagok
röpdöső fényei
szobámból
szálljatok
mind tovább.

Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Ma megyünk oltásra, már 6 órától felvagyok és azt tervezgetem, hogy hogyan jutok el a dokihoz babakocsival. Mert nekem természetesen a város másik végén kellett választani. Villamos kilőve, olyan magas, hogy nem bírom egyszerűen feltenni, meg ki sem nyitják az ajtót, csak ha előre megyek és megmutatom, hogy nesze bammeg itt a jegyem. Busszal ok, mert lapos buszok vannak, arra simán felmegyünk, de tök messze áll meg és itthonról is sokat kell battyogni ahol feltudunk szállni. Maradna a taxi, de abban meg nem vagyok hajlandó ölben szállítani, az ülést meg már csak nem kéne cipelni az orvoshoz...
Jajjj, de rossz kocsi nélkül, és sajna nem az aksija rossz, mert azt a férjem lecserélte tavaly decemberben, mert azon parázott, hogy ha indulunk szülni nem fog indulni a kocsi. Talán az önindító. Az utcánk dombos, a barmok mindenhová leállnak, mozdulni nem lehet, a kocsink autómata, tolni, vontatni tilos, kell tréler, de csak esete jöhet, mert az utcát akkor elfoglaljuk, este meg már ki jön?

Tegnap evett Lelle gesztenyés kaját, ízlett neki eléggé, pár napja újra lehet adni neki pépesebb kajákat, ezen felbuzdulva vettem ezt a gesztenyés-almás-pulykás cécót, úgyhogy veszek is rendes gesztit és csinálok.

Nekünki is olympus gépünk van, elég régi, már vagy 4-5 éves, de nagyon jó még mindíg. Reméljük kitart az építkezés utánig, akkor remélem valahogy rendeződik már helyzetünk, de így előtte és közben nem lesz újabb, amíg megy addig jó. Amikor új volt, nagyon drága volt.

Vettem Lellének chamomillat, egyszer a kezébe adtam, mert csörög és jó kis játék volt neki, mire elakartam szedni már lerágta az összes papírt róla valamnt olyat harapott a hengerbe, hogy eltört é n meg nagy okosan széthúztam és az összes golyóka szétömlött. Ma vehetünk újat. Valamint kell egy új cipőcske, kinőtte a 18-ast.

Henus, nagyon aranyosak vagytok, ahogy festetek! Szonja milyen kis ügyes!!!

Apa egész héten itthon lesz, vizsgázni fog dec.8án. 4 órás vizsga lesz és csak orvosi igazolással lehet enni, inni. A 4 óra alatt még wc-re sem lehet kimenni. 9kor kezdődik, 8ra kell ott lenni, addig lehet wc-re menni stb utána bezárnak minden ajtót. Csak egy marék ceruzát és radírt vihetnek be. Minden mást a megörzőben kell hagyni. Mindezért még kell 100.000 Ft fizetni.

Az anyósomnak megvan letöltve Stahl karácsonyi menüjei, ha kell valakinek, átküldöm majd.

Persze egész hétvégén nem vasaltam...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sziasztok!
Jó reggelt mindenkinke!
Henus!
Nagyon szörnyű amit leírtál a betegségről és az mégjobban,hogy azt sem tudják,hogy mit kezdjenek vele! :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: Nagyon jók a képek!Segítséged az van!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Pilla
a párom szerint jó az OLYMPUS márka!!!!!!!!!!Szerinte SONYT,SAMSUNGOT (aszem) nem szabad venni,se kamerába se fényképezőgépbe!a jó márka a FUJI,KODAK,HP,CANON!!Nekünk a kamera CANON ,a fényképező(nyáron vettük)FUJI!Előtte volt HP fényképezőnk 3-om évig bírta!!Most is lehet vele fényképezni,de nem ment el egy-egy képet!!!!! :oops: Remélem sikerrel jártok!!! :wink: Ja és szépek már megint a képek!Na meg úgy összegezve minden!!!!

Pimpo!
Jaj ne is mond,annyira égett a fejem amikor megláttam saját magamat4De már régen volt,és én már nem vagyok olyan!!! :lol: :lol: :wink:

Becsi!
Jó fáradt lehettél!!!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Murphyke!
Örülök,hogy megvan a betegség forrása,remélhetőleg akkor mostmár megygyógyultok!!!!! :!: :) a pisit szerintem is úgy könnyebb levenni ha csorgatjátok!!este fürdésnél is próbálkozhattok!!!Zsani mindég akkor pisil!!!!! :lol: :wink:

Tüccs!
Sajnálom a fátokat!!!törjön le a két keze aki elemelte!!!!! :evil: :cry:

andibab!
Dúrva amit leírtál!!!!!!! :shock: Tényleg az ember azt sem tudja,hogy jó kezekben van-e vagy sem!!! :evil: :cry:
Csajokkal mi a hejzet???Bogi javúlgat már??? :roll: :?:

Susy!
Remélem sikerűl dokit választanod! :!: :wink:

Holnap megyünk a magánbördokihoz,már nagyon ideg vagyok!Remélem minden rendben lessz!!!
:oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

szép napot ,sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Látom, fényképezőgép a téma. :) Nekünk az első gépünk Pentax volt, Amerikából hozatta a férjem, és nagyon szuper volt, egyszer kempingezéskor átment rajta kocsival, akkor tönkrement az LCD-kijelzője, de még évekig használtuk utána. :) Aztán mielőtt Lolo született, akkor már kellett egy új gép, amin látjuk is, amit fotózunk, és az is Pentax lett. Ez is jó, de azért annyira nem, mint a régi... ;)

Tegnap egyébként vizsgáztattam a tanfolyamon, Lolo Apával volt, délután meg a nagyiéknál - mondanom sem kell, jól felborították a napirendjét, a délelőtti alvás simán elmaradt... délután aludt 2 órát, aztán este se nagyon kellett altatni... ;)

Ja, Szonja művészkedéséről jut eszembe, mi is vettünk ám varázsrajzolót, ugyanolyat, mint Laurának is van, majd Mikulásra kapja meg a csajszi! :)

Pimpoka: nekem is múltkor az önindító volt a gond, és csak kb. 10 métert kellett vontatni, az utcánk végéig, utána hosszú lejtő következett és ott simán beindult, eljutottunk vele a szerelőig! Persze gyanítom, hogy automatát még addig sem lehet tolni, vontatni...
Vendég

Sziasztok!

Sajna nincs időm visszaolvasni, de remélem hogy mindenkivel minden a legnagyobb rendben van!

Verna: Mennék a fóti cipőshöz, te vettél már ott szandált? Én itthonra szertnék egyet a Kristófnak, szerinted jók?????

Csajok: Segítsetek: Asztali naptárat hol lehet csináltatni manó fényképeivel??????? Tudom hogy már volt téma, de egyszerűen nincs időm visszakeresni.

Kép
tami2900

Tami: szandit nem vettünk ott, de néztem őket. Nézd, szerintem minden kritériumnak megfelelnek: háromcsatos, magasított kéreg, harántemelős (már ha olyat akarsz), bőr, és olcsó! ;)
Úgyhogy szerintem hajrá! :)
Vendég

Sziasztok!
Ezt tegnap este fürdésnél készítettem!Fényképezővel szintúgy! :? Ilyen kis időre felesleges elővenni a kamerát!Szerintem! :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=BNyWZQVviA0

Kép
Kép
Kép
tiop

Henus, Szonja egy művész! Sára is így kezdte, aztán jött a fal... :lol:

Tami, www.foto.hu, a DM-be is csinálnak asztali naptárat.

Tiop, drukk a bőrdokihoz! Jó a videó! Zsani nem csúszik el a kádban? Én direkt vettem csúszásgátlót, de lehet, hogy feleslegesen... :shock:

Pimpoka, sajnálom az autós gondokat. Milyen vizsgája lesz a férjednek?

Laja szundizik, úgyhogy gyorsan összedobom az ebédet.
Olyan vagyok, mint a mosott f@s, mert apa feltette nekem az új Need For Speed játékot és még hajnalban azt nyomtam. IMÁDOM! Bár a kedvencem ebből a sorozatból a Most Wanted. Azt olyan szinten játszottam, hogy 3 billentyűzetet vertem szét mérgemben. :oops: Mondjuk hálózatban nyomtuk, pár ismerőssel. Éjszaka... Csak akkor még nem volt Laura... :wink:
Vendég

Lédi? Jutta? :shock:
Vendég

Dórinak Boldog Hófordulót!
Vendég

pILLA!
aKKOR téged összekellene kötni apjukkal!!!!!!!!!!Ő is éjszakába nyúloan nyomja az új Need For Speed játékot!!!! :lol: :lol: :evil:
Köszi a dicséretet!Nemcsúszik el Zsani,persze ott vagyunk vele!!!!!Nem szoktam engedni,hogy állandóan felálljon! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla, ez a vizsgája lesz: Certified Information Systems Auditor (CISA) angolul lesz a vizsga, nem nagyon tudom magyarra fordítani, informatikus és információbiztonsági vezetőként dolgozik. Öt év szakmai tapasztalat után lehet megcsinálni, most járt le.

Atyagatya, hogyan tudsz elülni még éjszakákba nyúlóan játszani, építkezés, házimunka, Laja.... energiád van bőven!

Lelle már alszik egy órája, mindíg ezt csinálja, amikor dokihoz megyünk... most meg még sietni sem tudok busszal...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

tÜCCS!
DÓRINAK ÉN IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszönjük a köszöntéseket!!!

Dóri alszik, nekem meg úszik itt a lakás. Muszáj vasalnom, mert legalább 5 adag ruha van, már leszakad a szárító alatta. :shock:

Képzeljétek áttört a foga felül, de csak az egyik. Már hetek óta látszódott az íny alatt, most végre sikerült neki. Akkora lapát fog, hogy az alsókból kettőt is kitesz. :lol:

Azt akartam kérdezni, hogy ti mennyi húst adtok a gyerkőcnek?? És milyen gyakorisággal??

Megyek, megnézem a videokat, meg a linkeket amit adtatok, aztán húzok vasalni.

KépKép
tüccs

Szonja nem akar aludni. Ilyenkor már fel szokott kelni, most meg még javában motorozik. :evil:
Kigondoltam, hogy jól felöltöztetetem, és kiviszem... :twisted:

Dórinak boldog hófordulót!

thenus

BOLDOG HÓFORDULÓT DÓRI! És gratula a fogacskához!

Bogi még mindig taknyos, van hogy nem kap levegőt és ezért ébred fel, ilyenkor aztán kínlódhatok a visszaaltatással. Ma reggelre meg már Roni is tüsszög és köhécselget. Überhappy vagyok!

Várom anyuékat, hoznak nekünk otthonról husit, hogy telerakjam a fagyót, náluk ugyanis jóval olcsóbb, és biztosan normális minőségű a hús, szombat hajnali csirkevészből származik... Meg kapunk egy zsáknyi gyerekruhát egy külföldön élő rokontól, amit a kislányuk kinőtt, vagy nem is használt, odaadták anyunak, hogy hozza el. Többek között 5-6 sígatyát meg overált mindenféle méretben - na ennek baromira örülök, egy hete vettem mindkét csajnak overált.... :roll: :x
andibab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?