Sziasztok,
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
A mienk elég sűrű volt. Szombaton rendet raktam, vásároltam, mert este jöttek anyuék Danika 7. szülinapját ünnepelni. Most ki sem látszik az uj játékokból. Nagyon menő most nálunk a Lego-s cuccok (Bionicle, Exo Force)na meg természetesen a Dinó, az elmaradhatatlan. Már egy egész Jurrasic Parkot nyithatnánk itthon.
Jól sikerült.
Vasárnap szokásos tanulás Bazsival, aztán délután meg szülinapi party-ra vittem. Jól el is fáradt, este nem kellett fejbevágni, hogy elaludjon.
Kata,
Utólag is
BOLDOG NÉVNAPOT.
Nagyon ügyes vagy, hogy már mindent beszereztetek, én még szinte semmit. Most már tényleg neki kell állnom, nehogy ugy járjak, hogy előbb jön a baby, én meg ott állok a nagy semmiben.
Bessy, Vica,
A január csak a ti hónapotok lesz meglátjátok. Mindkettőtök babás lesz.
Andesz,
Nagyon édes Noel baba.
Várjuk a mai képeket is.
Azt hiszem te kérdezted, hogy miért akarok annyira EDA-t. Röviden annyi, hogy Bazsival 20 órát vajúdtam, abból 8 óraát feküdtem oxytocin infúzión és 1 óra volt a kitolás. a végén már nem voltam magamnál, 2 fájás között elájiltam és ugy kellett felpofozni. Dani könnyen jött 4 óra igazi fájás után már meglett, de csak 20 hónap van a 2 gyerek között. Aztán a 2 szülés után műteni kellett a méhszájamat, mert teljesen tönkrement, és ennek hatására nagyon heges, kemény és rugalmatlan lett, ami azt jelenti, hogy marha nehezen fog tágulni. Én meg nem akarok megint ugy szenvedni mint Bazsinál, inkább kérek EDA-t. Szóval ezért.
Nati,
Könyv:
Mi vettünk a volt főnökömnek egy nagyon jó könyvet, abban egy csomó minden le van írva (hónapról-hónapra) a babavárásról és a szülés utáni babaápolásról. A címére sajna nem emlékszem, de azt tudom, hogy Johnson's&Johnson's könyv, marha vastag és nehéz és kb 5 000 ft. Mi az Alexandra könyvesboltban vettük a Plaza-ban.