Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata
Ha ma ünnepled akkor nagyon nagyon nagyon nagyon Boldog Névnapot neked!

Sok puszi mindenkinek!
Vendég

Csak bekukkantottam!

Vikike
Köszi. Fincsit vettem Titababának, meg ruhát is vettem neki, nem tudtam ellenállni... :oops:
Kiment a fejemből, de láttam Levi babát az újságban. Nagyon csini. :D

Andesz
Jók a vonalzóid!
Köszi a képeket! Tüneményes egy baba!!!

Ani
Vödörszámra iszom a mézes csipkebogyeszteát. Vettem banánt, mandarint, almát... Van vitaminutánpótlás. :)
Titababával meg egyeztetek, hogy meddig van kedve dolgozni. :D

Bessy
Én is RLhez járok. :D
Aranyos a vonalzód. :)

Vicuska
Ebben a laptetős szexelésben van valami. :D :D :D

Nati
Köszi a cukros tippet! Ha kell, akkor majd olyat veszek, de remélem, nem lesz rá szükség. :)
Amikor megfáztam, mindig apa gyógyitgatott, egész gyorsan helyrejöttem. :D
Nekem is több lánynév van felírva, mint fiú... A párom egy jó részét megtorpedózta, mert az unokatesót is így hívják, meg unokaöcsit meg akárkit... Jól megjárja, ha kispuncis lesz. :D :D :D
Vigyázz Mütyűrkére! Lehetnek még ikrek. ;) :)

Chrissyy
Jobban telnek az éjszakáitok?

Krixta
Túljutottál a kritikus héten. Megnyugodtál?
Vendég

Kata,
nagyon sok boldogságot kívánok én is a névnapodra!!! Minden rendben, mostanában ritkábban jössz!!!

Gabi,
remélem már jobban vagytok és a tejcsi is beindult, vagy hamarosan be fog. Noel baba nagyon édes, helyes kis pofija van!!!!

Andesz,
gyere és tégy fel képet magatokról meg a nagyobbik gyerkőcödről!!!

Bessy,
privibe elküldök egy részletes leírást, remélem az segít!!

Vicuska,
hm, hm, fincsi babameghozó teák :wink: . Használni fog!!!! Jobbulást Neked a torkodhoz!!!

Ani,
köszi a táblicskut, talán ez nem lesz olyan hosszú :shock: :oops: Milyen teát ittál, hogy jobban lettél?

Lányok, milyen könyvet ajánlotok egy teljesen kezdő kismamának? Nagyon fura, a teherbeesésről mindent tudtam, évekig okítottam magam, most meg annyira tájékozatlannak tartom magam... Ki melyiket vette meg? Melyik a legjobb?? (a neten kívül :wink: )

Vicuska,
hőd milyen? Vagy most nem is mérsz :wink: ? Jónás napba belehúztatok??? :oops: :shock: :wink:

Kriszti, Kriszta,
klassz, hogy ennyire jól összebarátkoztatok, bármi is volt az indok. A lényeg, hogy most egyikőtök babás a másiknak meg már meg is van a babója :P

Andesz,
hogy vannak Gabiék? Voltatok bent nála?
Vendég

Sziasztok!

csak bekukkantok :lol:

hegyekben áll a mosni és vasalnivaló :evil:
úúúúútálom az esős,sötét vasárnap délutánokat :?
Vendég

Hahó!

Vicuska, lecsúsztál a laptetőről.....Sűrűbben tessék írni, bár ha Apát kényeztetted akkor nincs harag :) :wink:

Szilvi, kérünk képeket a babarucikról! Amint megvannak a nevek Tőled is kérem a tábliba!

Nati, sima citromos teát ittam. Nem a tea fajtája volt a lényeg hanem a folyadékhiány. Igyál sokat, sok gondot kiküszöbölhetsz vele. Nekem is meg kell erőltetnem magam mert napi 3 liter nekem sok, de Babóciért mindent megteszek. Én az Alexandra kiadótól a Kismamák kézikönyve című könyvet vettem meg, nekem bevált (viszont elég drága 4499 Ft volt) Na meg természetesen a neten informálódok ezen kívül.

Kata, nagyon boldog névnapot kívánok! Tényleg ritkábban jösz mostanság.

Andesz, kérünk képeket! :)

madiani

Sziasztok!
Holnap rakok fel képeket,csak ma már olyan nyomi vagyok,szívessen aludnák is,csak akkor meg éjszaka nézem a plafont! :?
Gabiék holnap jönnek haza,ma már volt tejcsi is :D

KépKép
KépKép
andesz78

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo.....mp;start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ani!

apa dolgozik,egyedül házimunkázok... :( :( :(
és a hajamat is be kell festenem :shock:

tényleg,van köztetek vki,aki babásan festi a haját? :roll:

Andesz!

akkor pihizzél csak :wink:

Gabinak gratula a tejcsihez :P tök jó hogy jöhetnek haza :lol:
Vendég

Vicuska!

Én nem festem se így se úgy a hajam, ahoz lusta vagyok. :) Nem irigyellek a hazimunka miatt, én is takarítottam mostam de., ilyenkor olyan jó körbenézni.

Andi, jó pihit.

madiani

Szijasztok!

Lányok, bocsi, hogy keveset jövök, (bár most nem is hiányolt senki :) )
sok a tanulnivalóm!! A lakás-dolgot a talin elmesélem, ha érdekel Benneteket, így nem akarom leírni. Vicuska, a hajfestésre én is kíváncsi vagyok! :)
Kata Boldog Névnapot!!
Nati: én könyvtárból vettem ki néhány könyvet, pl a Terhesség hétről hétre (nem tudom a szerzőjét). Igazából Tőletek tanulok a legtöbbet! :)
Holnap jövök, írok.
Ja: nézitek a híradót? Azt a békési nőt, akit megöltek, ismertem...
Vendég

Vicuska,én festem a hajamat,még terhesen is,mondjuk azért kevesebbet,mint amennyit szoktam!
Pénteken volt itt a fodrászcsaj,és most festettük be,hogy mire megszületik Bence szép legyek :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Márti! Köszi, és bocsi :oops: ! aranyos vagy!

Szilvi! Örülök, hogy többen is járunk hozzá, így tudunk majd "eszmecserélni". :shock: :lol: Szerinted is jó doki?

Nati! Várom a privit, kíváncsi vagyok rá. Vagy már elküldted, csak én vagyok béna? :roll: :oops:

Ani!
Elküldtem az adataimat, de leírom még egyszer szívesen. A kutyusomról majd keresek egy jó képet. Néztem a táblát, és te az én szülinapomra vagy kiírva :lol: :lol:
bessy76

Én úgy gondolom,ha nem visszük túlzásba,akkor nem árthatunk vele a bébinek!
Amúgy én műkörmös vagyok,és 7 hónaposan hagytam abba a melót!Pedig azért itt is vegyi anyagok vannak,de maszkot használtam!

KépKép
KépKép
andesz78

Ja, az adatok.
31 év (05.29.)
próbálkozás: kb.2003.01.
ciklus: 27-29

Én úgy tudom, hogy nyugodtan lehet hajat festeni babásan.
bessy76

Bessy, ne hari nem láttam hogy írtad. Javítom a táblit, mégegyszer bocsika. Ha a kiírt napon szülök, dupla szülinapot ünepelünk :)

madiani

Bessy!

neked voltak már vizsgálataid?hormonszintek,uh-os tüszőkukucs,apa katonavizsgálat... :roll:
Vendég

Így van! Nagy buli lesz! :lol: És akkor már nagy lesz a pocakom :lol: :lol:
Egyébként aranyosak vagytok, hogy hívtatok a talira, de nem tudok elmenni, mert dolgozom, és szerintem még "fiatal" vagyok köztetek. :roll: Ti már egy összeszokott csapat vagytok. Megígérem, hogy a következőn ott leszek. :)

Tüszőkukucs volt, ott minden OK :oops: :D , csak a katonákkal van egy kis bibi. 60% :evil: De minőségileg legalább jó, csak hát kevesen vannak. :shock: Doktor bácsi azt mondta, inszemhez tökéletes! :lol:
bessy76

Bessy!

akkor hajrá inszem!!!!!mikor lesz?és megadrukk a laparoszkóphoz :P :P :P
Vendég

Vicuska!
Elvileg januárban... :D doktor bácsi egyszerre "csinál" nekünk babát :oops: :lol: Meglátod, egyszerre pocakosodunk! Nem maradunk le a lányoktól :wink:
és köszi a drukkokat, csak már túl lennék rajta... :?

Na, megyek ágyba bújni apával :oops: :D
Nyugis éjszakát a pocaklakósoknak, hancúrozósat a lakónélkülieknek! :P :lol: :lol:
bessy76

Bessy!

szép az avatarod :D
úgy legyen!
mi is januárban kezdjük a 3.inszemet ha minden igaz :roll: :P
ha már Natinak nem lettem párja,majd mi leszünk egymásnak :wink: :wink:

Kép
Vendég

Kata!!Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!Sok puszi!!!
Vendég

Sziasztok, :wink:

köszi a névnapi köszöntéseket!

Minden rendben velünk, csak tegnap Pesten csesztük el a napot, de hasznosan: vettünk Geri bébinek a babakocsi vázra sportrészt, és babahordozó-gyerekülést!! Gyönyörű, igazi pasis! :lol: Mostmár csak kiságy meg pelenkázó kell, és mindene meg lesz!! :wink: Már csak egészségesen, időre kell megszületnie!! Más dolga nincs. A névnapomra kaptam szoptatós hálóinget (nehogy valaki a Brendonban vegyen 7000-ért,m sima, elöl pár gombosat árulnak ott is), meg kiskádat, meg pihenőszéket Gerinek. Tök jókat. :P

Nati,én kölcsönbe kaptam terheskönyveket, de igazán csak egyet olvasgatok, amikor eszembe jut. A neten
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/20 ezt szoktam olvasgatni néha. Itt is minden fontos olvasható.

Vicuska, Bessy, hajrá januári inszem. Addig is apákra fel..... :oops:
Bessy, apa "anyagának" javítására nagyon jó: E vitamin, maca vibe, ginzeng kapszula (pl. Rossmannban kb. 600 Ft 30 db). :P

Na, majd holnap jövök, folytatom. Puszi, jó éjt, babás álmokat mindenkinek! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jobb reggelt!

Jajj, de béna vagyok!

Kata
Boldog névnapot!!!!!

Nati
Most, hogy így említed, mintha a barátcserje is babahozó lenne... Akik használták, azoknál bejött. :D
Könyvbe én is várom a javaslásokat. :D

Vicuska
Abszolút megértelek... Tegnap főztem, mosogattam... No, meg egy kicsit melózni voltam. :? Vasalnivalóm viszont nincs. :)

Ani
Igyekszek képet feltenni majd a Titaruhákról. Neve még mindig nincs (a Titababán kívül :D ), még a vezetéknevével is bajban vagyok.... :?

Bessy
Igazából, még egyszer voltam nála, pénteken megyek megint. :oops: Amúgy nagyon aranyos, meg elég mókás. :) Nati szerint is olyan, mint egy karikatúra. :D :D :D
Amúgy szeretem, ha van humora, mert elég dinnyevirág vagyok én is. :)

Ani, Bessy
Én meg úgy jártam, hogy anyósjelöltem szülinapjára vagyok kiírva. :lol:

Kata
Jól bevásároltatok Geri bébinek. :)
Most nézem, hogy én is holnap megyek védőnőhöz, 8ra. :D
Vendég

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. :lol:
A mienk elég sűrű volt. Szombaton rendet raktam, vásároltam, mert este jöttek anyuék Danika 7. szülinapját ünnepelni. Most ki sem látszik az uj játékokból. Nagyon menő most nálunk a Lego-s cuccok (Bionicle, Exo Force)na meg természetesen a Dinó, az elmaradhatatlan. Már egy egész Jurrasic Parkot nyithatnánk itthon. :lol: :lol: :lol: Jól sikerült.

Vasárnap szokásos tanulás Bazsival, aztán délután meg szülinapi party-ra vittem. Jól el is fáradt, este nem kellett fejbevágni, hogy elaludjon. :lol: :lol:

Kata,

Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT. :lol: :lol:
Nagyon ügyes vagy, hogy már mindent beszereztetek, én még szinte semmit. Most már tényleg neki kell állnom, nehogy ugy járjak, hogy előbb jön a baby, én meg ott állok a nagy semmiben. :lol: :lol:

Bessy, Vica,

A január csak a ti hónapotok lesz meglátjátok. Mindkettőtök babás lesz. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Nagyon édes Noel baba. :lol: Várjuk a mai képeket is. :lol: :lol:
Azt hiszem te kérdezted, hogy miért akarok annyira EDA-t. Röviden annyi, hogy Bazsival 20 órát vajúdtam, abból 8 óraát feküdtem oxytocin infúzión és 1 óra volt a kitolás. a végén már nem voltam magamnál, 2 fájás között elájiltam és ugy kellett felpofozni. Dani könnyen jött 4 óra igazi fájás után már meglett, de csak 20 hónap van a 2 gyerek között. Aztán a 2 szülés után műteni kellett a méhszájamat, mert teljesen tönkrement, és ennek hatására nagyon heges, kemény és rugalmatlan lett, ami azt jelenti, hogy marha nehezen fog tágulni. Én meg nem akarok megint ugy szenvedni mint Bazsinál, inkább kérek EDA-t. Szóval ezért. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Könyv:
Mi vettünk a volt főnökömnek egy nagyon jó könyvet, abban egy csomó minden le van írva (hónapról-hónapra) a babavárásról és a szülés utáni babaápolásról. A címére sajna nem emlékszem, de azt tudom, hogy Johnson's&Johnson's könyv, marha vastag és nehéz és kb 5 000 ft. Mi az Alexandra könyvesboltban vettük a Plaza-ban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikike,

Hozzánk is megjött az Interspar-os újság, megkuksiztam Levi babát. Gyönyörű és szívtipró mint mindig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Megvettétek a kiságyat tegnap végülis?????? :lol: :lol:

Nati,

Látod milyen hülye vagyok, meg sem dícsértem a kis petezsákocskádat. :lol: :lol: :lol: A ciszta meg majd felszívódik, amiatt ne aggódj, és ha tényleg az tartja fenn a terhességet, akkor meg nem véletlenül van ott.

Lányok,

Ki foglal asztalt a csütörtöki talira???????

Szilvi,

Pénteken ha mész a dokihoz uh is lesz????? Ha igen mindenképpen hozzál ám képet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Nem tudom, hogy lesz-e UH, remélem igen. :) Apa is jönne mozizni. :D
Vendég

Judy!
Akkor megértelek,durva lehetett a 20 óra vajúdás :?
Én most a szülésznőm tanácsára már iszom a napi másfél liter málnateát,meg vettem 2 fajta homeos bogyót,amit csak jövő héttől fogok szedni,meg vettem gátmasszázsolajat!Ezek mind segítik a tágulást!
Aztán majd meglátjuk mennyit használnak... :shock:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

A málnalevélteát nekem is modta a dokim, hogy a 36 héttől kezdjem el inni, illetve megadja annak a homeopátiás gyógyinak a nevét ami segít felpuhítani a méhszájat.
Te mit szedsz??????Mi a neve???

Szilvi,

Akkor drukkolok, hogy legyen UH már csak apa miatt is. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Először is bocsánat Vicuska és Bessy hogy elfoglaltam a laptetőt nem láttam mikor írtam hogy odakerül..:(

Nagyon el vagyok keseredve Judy köszi hogy kérdezed az ágyat de iszonyatosan megszívtuk..amikor felhívtam a csajt direkt kérdeztem tőle hogy pelenkázós?átalakítható?brendon?stb...mondta hogy persze..tegnap este tudtunk csak elmenni már sötét volt meg szakadt az eső..a csaj már úgy várt hogy totál be volt csomagolva az ágy fóliába stb. és ott álltak a kapuban már csak be kellett tenni az autóba..mondta a párom hogy neki gyanús mert kicsit kevéskének tűnik de gondoltuk hátha úgy összefóliázták hogy jobban elférjen..aztán mikor hazaértünk kiderült hogy ez egy teljesen más ágy pelenkázó minden nélkül..egész este csak bőgtem..egyáltalán nem tetszik az ágy és 30ezer ft+3000 benzin kirepült egy sima rácsos ágyért(ami egyébként a brendonban most tényleg 59000 ft)..amúgy az ágy jól néz ki jó állaptban van csak egyáltalán nem illik a többi bútorhoz és semmi sem volt hozzá csak egy matrac....és nincs is pénzünk most külön szekrényre...a párom is csalódott volt mert ennyi pénzért megtudtuk volna venni azt amit szerettünk volna..és nem értem hogy a csaj miért vezetett így félre..persze visszacsinálni már nem lehet..most feltettem a teszveszre de nem hiszem hogy sikerül eladni..annyira rossz kedvem lett ettől hogy hihetetlen.. :( :( :( :( :cry: teljesen magam alatt vagyok hogy ilyen pechesek vagyunk..így néz ki:
Kép

önmagában nem rossz csak ha nem ilyenre vágytunk azért csalódás..

Szép napot mindenkinek és bocs hogy itt nyavalygok nektek!
pussz
Vendég

Krixta,

Basszus, :evil: :evil: ezt nem hiszem el, hogy képes egy anya átvágni egy másik anyát babás cuccokban. Nem akarom minősíteni az illetőt, de én a férjed nevében visszamennék és kicsapnám a hepajt, hogy nem erről volt szó. Tényleg nem rossz az ágy, de ha nem ilyet akartatok, akkor teljesen megértem a mérgedet.
Remélem el fogod tudni adni a teszveszen.
Mondanám, hogy megveszem, mert nekünk meg csak ágy kell, pelenkázó nem, de a barátnőm odaadja az övét ingyen, így sajna nem tudom elvinni a tiédet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krixta!
Sajnálom az ágyat!Miért nem hívod fel a csajt,és mondod neki,hogy nem ezt beszéltétek meg! :evil:
De ne szomorkodj,mert a babóci is megérzi!
Judy!
A 2 homeos bogyó:caulophyllum thalictroides 5ch,és a cimicifuga racemosa 5ch

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi Andesz a neveket, csak hog ylegyen összehasonlítási alapom. Kiváncsi leszek a doki mit ajánl. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Krixta!
basszus :evil: hogy lehetnek ilyen emberek? :? nem hívtad fel a csajt,hogy mégis hogy gondolta??? :roll:

Judy!
ennyi szülinapozás :lol: Danikának BOLDOG SZÜLINAPOT!
remélem sikerül anesztest találnod :P

Kata!
ti tényleg klasszul álltok már babaszoba ügyileg :lol:

Maci!
naná hogy lesz uh,nem? :roll: !ha nem,akkor minek mennél? :roll:
apa még nem is látta Titababát?
Vendég

Krixta
Ez hihetetlen... Jól megjártátok ezzel a kisággyal. Remélem, sikerül továbbadni.

Vicuska
Apa még csak képen látta. Amikor mentem UHra, mindig melózott. :? Majd RLt megfűzöm. :D

Végre sínre kerül az ideiglenes lakcímem. :D El kell mennem a szerződésért és valamikor be kellene jutnom az önkormányzathoz....
Vendég

Vicuska,

Köszi szépen Danika nevében is. :lol: :lol:
Majd csak a 36 héten akarok beszélni az anesztessel, nehogy a 40. hétig megfeledkezzen rólam. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello, Krixta, na ne....... most hívd fel a csajt, és küld el a p....... Fenyegesd meg, hogy beszéltél egy ügyvéddel, ha nem veszi vissza, feljelented!!! ne szarakodjatok, már bocsi ezzel!!!! Határozottan hívd fel, és mondd meg neki a magadét!! ne hagyd magad!!!
Komolyan!!!!!!!!! de ezt már tegnap este kellett volna megtennetek!! Ne hagyd már magad átvágni!! De mondjuk azért meg kellett volna néznetek ott az ágyat!! Bocs, ha keményen fogalmaztam, de felháborító!! Ne hagyd magad!!! Ha gondolod, eljössz hozzánk, én felhívom neked a csajt!!!

Judy, nagyon boldog szülinapot Daninak, de bunkó vagyok, pedig napokig nézegettem, hogy mindjárt itt a szülinapja... :oops:

Kép

Kép

hoppá

most főztem meg magamnak az első cickafarkomat :lol: mármint teát :P igaz a ciklus elejétől kellett volna innom,de csak most vettem :roll: aztán pé után jöhet a palástfű,és már babás is leszek :wink: :wink:
ja,meg pékor apjuk :oops: :P
Vendég

Kata,

Köszi szépen, aranyos vagy. Most már ő is olyan nagyfiu lett. :cry: :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,

Hajrá, hajrá babás tea. :lol: :lol: :lol:
Akkor kb 20 nap mulva már te is büszkélkedhetsz a zebráddal. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Boldog szülinapot Daninak!
Kata ,neked meg boldog névnapot!
Na,rakok pár képet!
Patrik,nővérem kissebbik lányával: Kép
Bence birodalma: Kép
És Én: Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Köszi. :lol: :lol: :lol:

Jesszus :shock: :shock: :shock: Mekkora pocid van, és még mindig nő. :shock:
Hogy bírsz mozogni??????????

Édesek a lurkók nagyon. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska,
én is ittam kb 3-4 napig cickafark teát, sokféle módon írják, hogy kell inni. A legtöbb helyen azt olvastam, hogy az első vérzésmentes naptól kell napi 1-2 csészével inni. Remélem hatásos lesz!! :lol:

Krixta,
végülis melyik oldalról vettétek meg az ágyat??? Komolyan mondtam, ha kell, én felhívom neked a csajt!!! :twisted:

Judy,
ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire megy az idő.... Aztán mindjárt megnősülnek, unokáid lesznek.... na jó, azért nem megy ennyire gyorsan az idő!! :lol:

Maci, nem tudom, mennyi ideig leszel a védőnőnél, de szerintem félóránál többet nem leszel ott te sem. Úgyhhogy nem biztos, hogy találkozunk!!

Andesz, te még nem érzel szülés előtti "tüneteket"?? :wink: Jöhetnének képek Gabiékról!! :lol:

Andi, mi van veled??? Remélem jól vagytok!!

Ja, csajok, lehet, hogy van egy nem túl örömteli hírem. Csütörtökön Grazban lesz hokimeccs..... ha nagyon rossz idő van nem megyünk, de ha nincs olyan rossz, akkor igen.... Tehát a topictali így nem biztos részemről. :? Alexa, ez így akkor titeket is érint, mert mondtam, hogy elviszlek benneteket!! :cry:
Meglátjuk, azért foglalok helyet!! :wink:
:wink:

Kép

Kép

hoppá

Bocsi csajok, megint offolok: megint van fehérvári hokis, akire lehet itt 15 percenként szavazni: Benk András-nak hívják!! Előre is köszi, itt a link:
http://www.erstebankliga.at/index.php?M ... uleID=poll

Andesz, most látom csak mekkora a pocid!! :shock: :shock: :shock: :shock: ÚÚÚÚÚúúúúr isten!! Hogy bírod?? Szerintem én megmozdulni sem tudnék már!!!!! :lol: :lol: :lol: mekkora most Bence?? Szerintem már (ránézésre) simán megszülethetne!!

Kép

Kép

hoppá

Ja,úgy nézek ki mint a nagy barna medve :?
Inkább már a derekam fáj,amúgy nem olyan vészes a helyzet!
Néha mondjuk úgy érzem,mintha Bence szétszakítana,most is egyfolytában megy a hasamban,és eléggé fáj is!
No de nem baj,Őérte mindent kibírok! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Nem tudom most mekkora,majd holnap megkérdem doki bácsit!
Patrikkal nem volt ekkora pocim,igaz Ő 38.hétre született 2860 grammal!

KépKép
KépKép
andesz78

Kata,

Nekem másik nap is jó a talira, jó lenne ha ott tudnál lenni.

Többiek??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andesz!

azyavilág minő pocak!!!!! :lol: :lol:
jók a képek a gyerekekről 8)

Én se tudok menni,András napot megyünk köszönteni vidékre :?
Vendég

atyavilág akart lenni :oops:
Vendég

Vicuska,reméljük 9 hónap múlva neked is ekkora lesz! :D
Hajrá,csak írj,mindjárt laptető! :D :lol: :D

KépKép
KépKép
andesz78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?