Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Dóra megelőzött :(
Jól vannak Liliék, gyönyörű Boti!!!!

lányok!
jó volt a teázás, de utána megint olyan levert voltam :?
pizzázást alig várom!!!!Jó hatással vagytok rám!

Hajny!
én inkább a pizzára vagyok éhes :wink: :lol:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Hol van mindenki?Alig írtok. :(

Roz,Nana,Pille,Nyhk, és a többi.Tom,szombat van,nem értek rá.Nekem is most három gyerekem van,tök jó.

Adri
a pizzát is meg tudnám enni mindig.Az is feldob.
Az jó ha ha jó hatással voltunk rád,más közeg,egy kicsit kiszakadsz a hétköznapokból.

Elintéztem én is,dec. 6-án be tok menni mégis a Mikulás érkezésére,megnézzük Annával hogy ereszkedik le a Mikulás.Tavaly naon élvezte.

Lina
idén be tudsz megint Lilivel?Tavaly is ott voltatok,hátha összefutunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Judit- A sérveddel nem akartak még műteni? Nem mostanra gondoltam, hanem a várandósság előtt. Bár nem tudom, hogy ez mennyire súlyos, mennyire előrehaladott, de anyukámat műtötték gerinc sérvvel. :( De nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.Tetszenek a tantárgyak! A honlap címét ha megírod, megnézném miket lehet még tanulni ott.

Donoé-Hajniban ez nekem is nagyon szimpatikus! :D

Hajni- Te milyen teát ittál, hogy így megjött az "étvágyad"!?Majd beugrok inni olyat is! :D

Dora,Adri- Tök jó, hogy Liliék jönnek haza holnap!!! :D Hogy elszaladt az idő...Pár napja még Botikának könyörögtünk, hogy bújjon ki! :)

Adri- Miért voltál levert? :( Oly édes babád van!!! :) Hajni igért ötleteket a levertség ellen. Már megkaptad? Mik azok?

Kép
estelle26

Bepagabi-Igazad van, hogy gyerekek szempontjából nagyon jó a tanári állás! Tanítottál már valahol? (Sajna nagyon nehéz elhelyezkedni, és sok-sok szerencse kell hozzá)

Judit-Ha nem jár ösztöndíj a tanulmányi átlagért, akkor miért hajatsz a 4-esekért? Én a fősulin még hajtottam az ösztöndíj miatt, de ha nem jár érte pénz, sőt még Te fizetsz(vagy gyes alatt nem kell fizetni), akkor minek? Bár ez nézőpont kérdése!Én sem szerettem úgy elmenni, hogy mindenből tudok egy picit... :? De ha baba lesz, sztem lejjebb adja az ember. De majd erre visszatérünk ha aktuális lesz...

Tényleg, hol vagytok mindenki? Nagy a pangás.

Kazi- Készültök a bálba? :)

Kép
estelle26

Na sziasztok!

Hajny, Estelle!
nekem mindennap kéne a teázás :roll: :oops:
Hajny, télleg, átküldöd amit ígértél valamelyik nap:
mi az ami még feldob? nem értem kristálytisztán :oops:
mikor teszed már fel a táncházas képeket???
kíváncsi vagyok, naon!!!

Erszényes
írok püt! :lol:

Kazi!
bulizni mentek???

Kép
adrienn021

Estelle!

Ez a honlap címe. Mivel gyeden vagyok az állam fizeti helyettem a tandíjat, ami igen magas 140 Ft/félév. Most úgy tudom megmaradt a törvény, annak ellenére, hogy el akarták törölni.

http://www.jgytf.u-szeged.hu/

Sérvvel már többször feküdtam a műtőasztalon, zsugorították a sérveket 5x. Csak a 3, 4-est tudták, az 5-öst nem érték el. Laparoszkópos (lehet nem így kell írni) módszerrel. Most nem részletezném de nagyon fájt és nem biztos, hogy kellett volna, lehet hogy ennek a levét iszom most. Nagyon fiatal voltam, a konzervatív kezelést nem igazán próbálták ki rajtam, pedig lehet hogy segített volna. Most szenvedek immár 5 éve. Volt kb. 5 jó évem mikor csak kicsit fájt.
Most nagy a súlyom is, nem érek rá úszni járni stb. tehát lehet hogy tudnék segíteni de már nagyon belefáradtam. A pajzsmirigyalulműködés sem segít (sőt) a fogyásban. Nagyon hízékony vagyok. Tegnap pl. egy db zsemle kifogott rajtam, még éjfélkor is szenvedtem tőle. Pedig előtte 1 órakor ettem, akkor is egy darab sajtos stanglit. Nem volt időm másra, a védőnőnél voltunk, utána meg az Aushanban.
A baba nagyon fent van szerintem és nyomja a gyomrom.

Jaj olyan jó lenne a tanári állás nekem is. Ahhoz még két évet kellene ráhúznom. De olyan nagy a telítettség a tanároknál......
Egyenlőre nincs munkahelyem...A kórházban dolgoztam a sürgősségin, mint adminisztrátor. De az csak helyettes állás volt (gyeden levő anyukát helyettesítettem) és 3 havonta hosszabbítgatták. Amúgy sem mennék oda vissza. Mindenesetre most egy darabig nem érint az álláskeresés téma. Majdcsak sikerül valami nekem való, ahol a derékfájásom ellenére tudok teljesíteni...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nem válaszoltam a jegy témára.
Nem tudom de ha már 4-est kapok bele vagyok betegedve. Mindent kidolgozok, nekem nem jó semmi, amit más küld el. Tudom nem kéne ennyit küszködni, de szerintem hasznát is veszem ennek a tudásnak. Egyszerűen vagy felkészülök, vagy nem. Köztes állapot nálam nincs. Bár olyan azért volt, hogy puskáztam :D :D :D Akinél tudom, hogy lehet ott nem tanulom meg a dolgokat csak maximálisan kidolgozom...
A család, meg mki azt mondja ne csináljam ezt, ne készítsem ki magam, minek mindenből ötös, miért nem jó a kettes??
Hát engem zavar hogy nem lettem kitünő. Pedig a két félév alatt össz. 4 db 4-est kaptam a többi 5-ös. :oops:

Adri?
Miért vagy szomorú?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Estelle
köszi hogy emlékesztettél a rosszkedvüség elleni dolgokról.
Mi Erszényessel Hibiszkusz teát ittunk C vitaminnal.Megtette hatását a tea. :lol:

Adri.
A hidegebb hónapokban szervezetünk felemészti vitamin- és nyomelem tartalékait.Ez a fáradtság,levertség élményét okozza.A depresszív hangulatért többek között a melatonin nevü hormon is felelösségre vonható.Hatása fényterápiával,természetes fényben töltött sétával ellensúlyozható,ám a mesterséges fehér fény ront a helyzeten.A hideg,borús idöszakok hatására elötérbe kerülnek a magánnyal,a meghitt családi együttlétekkel,vagy annak hiányával kapcsolatos gondolatok.A lelki életünkben jelen lévö,feldolgozatlan görcsök esetén ezt a befelé fordulást nyomasztónak éljük meg.De ez nem depi,csak átmeneti rosszkedv.Sok zöldség,gyümölcs,vitamin,levegön séta sokat segít.
Hü,hosszú lett bocsi.Sok sikert,remélem lesz eredménye.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa,
hát igen, ma már lecsúszott egy túró rudi, egy fél csokis müller tejberizs. Most várjuk a hatást. Kapott egy lórúgás tejfehérjét, ha holnapig nincs baj, akkor szerintem tényleg kinőtte.

Hajny,
még nem tudom, hogy megyünk-e, elvileg arra a hétre ki akarom magam iratni táppénzre, ha itthon leszek, akkor lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni-megkérhetlek,h.mikor lesz nállatok akciós Tanuló kutyus,szolsz nekem?Szeretnék egyet Karácsonyra Atticy-nak,és mind elkapkodták. :cry: Nem volt szerencséje az illetőnek,akit megbiztam a megvásárlására,h.találjon nekünk. :(
Előre is köszi.Egy kép rólla .

Kép

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bepa, nem volt velem Hanna, munka közben ugrottam át Liliékhez, épp UH-ra mentek utána, de minden rendben van ott is....

Kép
seriff

Kazi,milyen bálba mentek?

Kép
seriff

mire ideérek elfelejtem mit akarok :wink:

Írjatok erről a Miki dolgorókl mikor ereszkedik le???
Jó lenne megnézni, most már Benedekem is biztos oda lenne, gyors ki is találtam, hogy amíg ott vagyunk addog itt is jön a Miki(papa formájában) és teletömné a bakancsot..ja azt nekem még ki kell pucconi:)

Estelle: tanítottam 1 évet Vecsésen rögtön a fősuli utén (gimiseket is), és 1,2 év kihagyás után Kecskeméten az egyik Széchenyivárosban lévő suliban....Még meg van az állásom, szval megyek majd vissza...még nem tudom mikor. Elméletileg ugye márciushoz 2 évre, de még ott vannak a szaabik, és a nyári szünet szval kb. 2 évem még van itthon:) HÚúúúú de sok...nem is fogom addigra tudni mi is az hogy kémia :lol:Amúgy nagyon szeretek tanítani és a kis lurkókat is,meg a kis bepróbálkozásokat (de nem most jöttem le a ...)
Szval lehet csak magam okosítom ezzel a sulival(de legalább kicsit tornázik az agyam is)

JUdit! Én se szeretek felkészületlenül vizsgázni, de én már lemondtam az 5-ről:)

MA nagytakarítottam, még van mit, de alakul karácsonyra (akkor a vizsgák miatt nem fog menni)
Megyek is tentézni
JÓ Éjt

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

télleg Adri ? mi a baj???

Ser! köszi az infót...az érdekesség az, hogy Benedeknél is volt vesetágulat, de semmit nem mondtak szülés után róla:(

Gabi
bepagabi

Borsika!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked! :D

Nyhk!

Neked is Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok! :D

Dóra!

Katikának Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok! :D

Kattic!

Ha olvasol,neked is Nagyon Sok Boldog Névnapot! :D

Remélem nem hagytam ki senkit,vagy nem tudom nick alapján :oops:

Hajni!

Ezt csak szeretni lehet az emberben,ha ilyen pozitív,mint te! :lol:

Estelle!

Igen,ez imádnivaló Hajniban! :lol:

Bepa!

Írtál nekem valamit,mindjárt visszanézem,elfelejtettem válaszolni,bocsi :oops: !
Vendég

Bepa!Judit!

Na,megvan,a hisztire nem válaszoltam.Sajna könnyebb az embert gyorsan elítélni,mint belegondolni,hogy valószínű az én gyerekem is volt ilyen,csak elfelejtettem,vagy tényleg nincs is gyereke,nem is tudja,miről van szó! :(

Judit!

Boltlátogatás is ismerős szitu,mi tavaly,mikor ideköltöztünk,sarokülőt néztünk,Retzben le is beszéltük a csajjal,hogy megyünk,megnézzük,olyan színű-e,mit szeretnénk,Noémi ekkor 5 hós volt,ő hordozóban,Donát a sok bútor láttán elkezdett szaladgálni,hogy anya nézd milyen az milyen szép,erre a fűtött kis lyukból kiszól a csaj,hogy fogjuk már a gyerek kezét,nehogy összekoszoljon valamit :shock: Teszem hozzá semmihez nem nyúlt hozzá,meg fürdetve vannak mindennap :lol: Ezt mondtam neki is,meg hogy délután mi beszéltünk telcsin,hogy jönnénk a sarokülőért,rögtön másképp beszélt,de mondtam,köszönöm ,inkább máshol nézzük meg,bánhatta,mert nem kevésért vettük volna meg,így vettünk máshol,ott egy szót nem szóltak Donát miatt.

Anikó!

Mikrós sterilizálóra!Mi nem vettünk 7-8 ezerért,Tescoban vettünk egy szuper,nagy fedeles,gőz szelepes műanyag tálat,760 ft-ért,abban ugyanúgy víz,cumisüvegek,cumik,10 percre mikroba,ugyanúgy steril lett,mint többszörös áron.Persze,lesz még babátok,lehet,hogy érdemes venni,de mi már nem akarunk több babát,így nem is akartam költeni olyan sokat rá.Így töredékéért kaptuk ugyanazt.
Vendég

Jó reggelt!

Don
kedves vagy naon!Jól esett!Köszi!
Látom te is egyszerü vagy mint én,én gázon forraltam mindent.Sterilizáltam.Én sajna nem tudtam volna megvenni.így sem lett semmi baja Annának.

KATALINOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!Vagyis,Nyhk,Borsika,Kattic,Dora Katikája,,és ahány Katalin még van!Szép napot nektek,no és mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don
te mit csinálsz fent ilyen korán vagy késön?2 óra 18.Én dolgozni meek,te nem tudsz aludni?Én tunnnnék.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kecsóné, Borsika, Nyhk, Kattic, Dóra Katikája
Sok boldog névnapot kívánunk nektek!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mindenkinek Boldog névnapot, aki ma tartja!!! :lol: :lol: :lol:

Hajny: én is ezt szeretem benned... többek között.... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Katik, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Boldog névnapot minden Katinak! :D

Anyukám is az, megyünk ebédre hozzá. Megyek is sütit sütni, mert tegnap az egyiket úúúúúgy elrontottam... :?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajni!

Legtöbbször mostanában 3-4 közt fekszem le,reggel meg mint akit agyonvertek :roll: egyszerűen nem bírok hamarabb elaludni.Te már ilyen korán mész melózni? :( Szegénykém fázol ilyenkor nagyon?Elektromos kerékpároddal szoktál menni?Már annyiszor akartam írni,régen,2003 elején én is melóztam Auchanban,az üzletsoron a kávézóban.De imádtam(meg piszok jól kerestem) :lol:

Borsika!

Neked még tegnapra Nagyon Boldog Születésnapot is kívánok! :D
Vendég

Miért nem tudok színesen írni? :cry: Minden betűtípus megy,de a színes nem akar menni :(Pedig úgy akartam a Katalinokat köszönteni,szép pirossal.
Vendég

Sziasztok!

Don
már nem akarnál visszamenni oda dolgozni?
Negyed 5-kor indulok,ma nem volt hideg.Még nem vettem elektromos bicót,másra gyüjtök.Az is meglesz,egyszer.
Én sem tok más színnel írni,lehet csak velem van ám a baj.

Erszényes
én is ezért szeretlek,mert te meg önzetlen vagy,stb....

Adri
olyan jó volt látni titeket,Levi egy kis tündér,a mosolya,hát elolvadok töle mindig.! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Katalinok!!!
Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Hajny! :D :D
Olyan jó, hogy Ti ennyire szeretitek egymást :wink:

Geli!
akkor szerdán majd talizunk! Apa negyed körül jön haza, utána spurizunk be!

Don!
Úgy olvastam, hogy nem tudok szívesen írni, :oops: nem értettem, aztán elolvastam még1x :D
A lényeg, sztem, hogy feketén írtál!
Milyen az a műanyag tál? Olyan a teteje, mint a tortára való műanyag?remélem érthető! Barátnőmnek szeretnék majd venni ilyet!

Dóra!
Nagyon faintos Andrisbaba vonalzója :D :D

Estelle!
Lemaradtál a szomorúságom okáról(teázás elejéről). most itt nem részletezném!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Ser,Adri:
Ovis bálban voltunk!Jó volt,de most meg hulla vagyok :? A gyerekekre anyumék vigyáztak!Egyedül fürdettek és fektették le őket!!! :D Nem gondoltam,hogy menni fog.percenként néztem a telefonom :lol:

Katalinoknak boldog névnapot!!!

Liliék otthon vannak?

Don:
Piros betű:ugyan úgy mint a betűmértetnél kiválasztod a pirosat,aztán kiírja a zárójeles színt és közé írod!ennyi :wink:
kazi

Katikáknak,Katáknak nahy boldog névnapot:) !!!!!!

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Elsőként is nagyon sok boldog névnapot kívánok a Katalinoknak!!!!

Mindig csodálom, hogy tudtok ilyen összetetten írni mindenkinek. Én most egy napot kihagytam, és gondoltam a gyors átolvasás után majd gyorsan rendezgetem a gondolataimat és írok néhány jó gondolatotl.
Jelenleg minden kavarog. Próbálkozom, de ha valamit félre írok, akkor bocsi.

Láttam túl vagytok a teázáson, milyen volt? Kik voltak ott?

Mikor lesz pizzázás? Próbálkozok én is személyesen megismerkedni veletek!

Pille: Ok! Valamikor majd összeülünk és megbámulom milyen ügyes vagy!

Anikó: nekem is öröm volt olvasn a szülésed történetét. Nekem sajnos a csajok császárosak lettek, de a lényeg az, hogy egészségesek. A tejcsi pedig szerintem, ahogy megismeritek egymást, és a nyugalom tényleg teljes lesz akkor rendesen beindul. Egyél sokat és igyál. Ne idegeskedj, bár ez szerintem elég átlagos mondat, mivel ha sír a pici, egy idő múlva mindenki egy kicsit ideges lesz. Kellemes sírás mentes napokat kívánok nektek!

Adri: depresszió ellen én szoktam egy kicsit táncolni, vagy tornázni. Ha nincs hozzá kedvem marad a csoki. Nekem bejön.

Kép
Kép
kisévi

Köszönöm a jókívánságokat. Én is minden Katinak boldog névnapot.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Borsika, nagyon boldog névnapot kívánok én is Neked! És minden Katalinnak! :) Borsika, már nem találkozunk holnap. :wink: Nagyon örültem, hogy jöhetünk haza. :D Bár gyorsan telt nagyon az 5nap.

A szülésünk.....pozitív élmény maradt. Zsófival észnél nem voltam, most végig mindent tudtam. ÉS ez nagyon jó volt. Sétáluam sokat, tusoltunk....
De úgy kezdődött, hogy éjjel hajnali 1-kor felkeltem, arra, hogy jaj, elfolyt a magzatvíz, de nem, csak fájások voltak. Érzékeltem még megint újabb fájásokat, és hajnali 3-ig csak figyeltem, hoyg most mi van. Aztán beleültem egy forró fürdőbe, és mikor kiszálltam, egyre csak erősödtek. Mondtam apának, hogy sztem menjünk. Jöttek folyamatosan a fájások. 4-kor megvizsgált a doki, és burkot is repesztett. Persze volt előtte nst. Az első 2óra nem volt olyan vészes, de az utolsó 2óra....... :shock: Sétáltunk, és csak azt éreztem, hoyg egyre erősebbek a fájások. ÉS megvizsgált reggel 8-kor a szülésznő, azt mondta, hogy 3újjnyi, sétáljunk nyugodtan, menjek pisilni, erre a mosdóból már úgy kiabáltam, hoyg nyomnom kell! DE őrületes érzés volt. Futott a szülésznő, és rámparancsolt, hogy Lili induljunk már! Lépni sem bírtam, de kiabálva mondta megint, induljon már! Erre szinte rohanva beértünk, feküdjön fel Lili, hát, már kiabáltak N.K.-nak is, és szedték szét az ágyat rohamba. Fel a lábakat, és nyomás. 2nyomásra kint volt Boti. :) Olyan édes, magzatmázas volt. :) DE nem semmi volt a vége...nagyon felgyorsult minden. A várras pedig csak kb. 7perc volt. A gátvágást kellett csak összevarrni, mert nem repedtem egyáltalán. NAgyon örültem. Szval kb. ennyi volt a szülés. Pozitív volt nagyon, bár a fájások veszedtebbek voltak, mint Zsófinál...vagy csak nem emlékszem már? ...... :roll:

Boti baba gyönyörű, nagyon nagyon sokat gyönyörködtem benne. ÉS most is. Tejcsi, ha hiszi bárki, ha nem, én alig hittem el, az első naptól szinte volt. Nem is kellett pótolnom. NAgyon örültem ennek is. Simán ment minden bent a kórházban, olyna érdekes volt. NEm görcsöltem, mint Zsófival. Az itthoni léttől kicsit tartok, főleg, ha apa majd nem lesz velünk, de remélem, hogy Zsófi ügyes lesz. Bár nagyon szomorú a szeme.....úgy fáj nekem ez. Érzi, h. vmi nem stimmel...... és a héten le a kalappal Zsófi előtt, mert hihetetlen ügyes volt. Mamával-anyukámmal- nagyon jól el voltak, bár mikor jött be a kórházba, nem értette, hogy mi van. Egyfolytában olyan most, hogy itthon vagyunk, mintha nem akarna tudomást venni az új kislegényről. Mintha misem változott volna.....

Képeket megpróbálok tenni hamarosan. Lehet, hogy még most.
birolili

Nagyon, nagyon köszönjük a sok, sok jókívánságot, amit nekünk írtatok! Jól esik, hogy sokat gondoltatok Ránk, és hogy velünk voltatok lélekben! :)
birolili

Minden Katinak sok boldog névnapot!!!

Lilike-Isten hozott otthon! :wink: Várom a képeket.

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni!

De,nagyon szívesen visszamennék,de akkor még nem voltak törpök,mostmár nem tudnám kire hagyni őket,nagyon imádtam azt a helyet :D

Adrienn!

Szívesen tudok,csak színesen nem :lol: Milyen műanyag tálra gondolsz pontosan?Hajninak csak azt írtam,hogy műa.tálat veszünk,annak nincs akkora csattanó hangja,mint a fémnek :lol: Nekünk van olyan ami a tortára való,az Auchanban vettük,asszem 3-400ft-ért.

Kazi!

Próba!sikerül?vagy ide?

Lili!

Ez nem semmi!!!Ez annyira jó,hogy ilyen klassz minden,amitől tartottál :D Szupi!Zsófinál próbáld meg,hogy kicsit vond bele az ellátásba,nálunk első pillanattól nem volt szerencsére gond,inkább az,hogy mindig babázott volna,vettünk is térfigyelő kamerát,nagyon-nagyon tudom ajánlani akiknek 2 picijük van,szupi volt,kamera szobában,monitor konyhában volt,így tudtam a dolgom csinálni.
Vendég

Ahaaaaa!
Kazi!

Sikerült,pusszancs érte,sose jöttem volna rá,én nem a kettő közé,hanem egy színkatt,írok,színkatt,semmi nem történt,nem közé írtam,de így meg már,köszi!Vagy így inkább?

Köszönöm!
Vendég

Tyű,de szupi,színesben írok :lol:
Vendég

Don:
Nincs mit,aranyos vagy,hogy így örülsz neki :lol:

Lili:
Szupi,hogy ilyen simán ment minden!A szomorú szemek miatt ne aggódj,majd belerázódik,megszokja a helyzetet!Nállunk is volt ilyen,hidd el ez természetes!
A képeket nagyon várom,kíváncsi vagyok már!!!!
kazi

Sziasztok!

En is boldog nevnapot kivanok minden Katalinnak! Es kicsi lanyom neveben koszonom a koszonteseket! :D

Lili, de jo olvasni a soraidat!:) Teljesen elerzekenyultem! :D
Erdekes, Kati is hasonloan reagalt ram. A baba mar az elso perctol kezdve erdekelte, velem kevesbe torodott. :roll: Sokat beszelgettek majd, Zsofika is szepen megszokja az uj helyzetet meglasd!

Ne haragudjatok, de csak ennyire volt idom. :oops: Sajnos egy darabig igy lesz ez, lopom a perceket... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Én is boldog névnapot kívánok az ünnepelteknek!!4 Kép

Kép

Nagyon kíváncsi vagyok Levi majd hogy fogadja az öccsét. Nagyon anyás. Próbálom felkészíteni, hogy ketten lesznek....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Timcike!!!
A tanuló kutyus a tescóban most 6490.-vagy ehhez hasonló,de sajnos kidobtam az újságot!!!6000-7000 körül van!!!
Gréta még mindig imádja!!!

Lilli!Dóra!Gratulálok a Pici Babákhoz!!!
Vendég

Köszi Móni!Csak egy a baj,már elfogyott,mire a barátnőm kijutott a Tescoba.Most irtam meg Attilának,h.holnap próbálja meg a kőrösibe,hátha ott még van,hisz az egy pici város.Csak reménykedni tudok. :roll:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Moni: én is most láttam akutyust:)

Lili!!!
Jó olvasni, hogy szép élmény volt a szülés, Gratulálok még1x
Zsófira annyit regálnék én is: vond be, és Vele foglalkozz sokat, amikor csak teheted, és mivel okos anyuka vagy Ő meg okos kislány szépen elmondasz Neki mindent, megérti, és segíteni is fog (Bebe hozza mindig a Levi pelust:oroslánostm, csak amikor elfogy akkor van baj:)
Ja, és Bebe az első pár napban szinte tudomást se nagyon vett rólam, mindig azt nézte mit történik most a babával...Minden ok lesz
Képet várjuk pici Botiról

Gabi
bepagabi

Minden Katalinnak én is sok boldog névnapot kívánok!

Én pedig köszönöm! (Donoé, én úgy veszem, hogy pirossal írtad :) ).

Lili,
Egy kis időt hagyj Zsófinak. Okos és ügyes lány Ő. Vond be mindenbe amibe látod, hogy részt akar venni.

Kép

Kép
nyhk

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!
Nem vagyok egy aktiv tag , de azért jo hogy igy is van olyan aki emlékszik rám.

Lili
Itt is szeretnék gratulálni sok boldog percet és jo egészséget kivánok .

Kép
Kép
Kép
kecsone

Én is kivánok minden Katalinnak nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kecsone

Minden Katalinnak, kicsinek és nagynak, nagyon sok boldog névnapot kívánok!

geli08

Katáknak, Katalinoknak nagyon boldog névnapot kívánok!!
balim

Sziasztok!

Üdv kecsoné,balim és geli08. Mi még nem találkoztunk itt, de majd hamarosan megismerjük egymást.

Birolili, ezek a napok a legszebbek szerintem. Az én kislányom is hasonló képpen reagált a hugijára. Ő igazából most kezd foglalkozni a hugival, de nem bántotta, csak érezte, hogy már nem csak ő van. Nálunk is apa és anyumék nagyon nagy segítséget nyújtottak ebben az időszakban. Jó babázást.

Hajni! A tanulókutyus engem is érdekelne.

Mindenkinek kellemes napot! :lol:
Végre sikertült a pocimról egy képet csatolni. Rékával ilyen volt a pocim:
Kép

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Kisévi
vááá.ez ám a poci.

Lili
de jó volt olvasni a szülésed,vagyis hogy könnyü volt,könnyebb mint Zsófival.Remélem gyorsan megszokja a helyzetet a nagylány,nehéz lehet.Lehet mérges rád mert sokáig nem voltál otthon?Gyorsan megbékél.

Adri
mi már csak ilyenek vaunk,bejött az élet,szeretünk mindenkit! :lol: Még ha nem is láttam,csak írogatok vele!

Erszényes
írjá te is! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!

Hajny!
most nézem, hogy Anna is 11 hónapos 1 hetes, mint Levi, csak mi még nem vagyunk évesek!!! :lol:
Anna ezekszerint dec 17-ei?
ha jól számolom :roll: :oops:

KÉPEK HOL VANNAK MÁR??????

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?