Sziasztok!
Márti! Köszi a gratulát a fogyáshoz!
A nevemet meg igen is helyesen írom, xxx, az xxx, és kész!!!!
Ámbár lehet, hogy nagy(obb?) x-xel kellene írnom?!
Lacika is járműmániás, úgyhogy elő is jegyzem én is gyorsan a közlekedési múzeumot. Ha jönnek a keresztfiaim, legalább egy olyan program lesz, amit minden gyerkőc élvez a kicsitől a nagyokig.
Az írásodat olvasra rádöbbentem, hogy lelketlen, rossz anya vagyok!
Lacika is örökké be akar jutni a hűtőbe, én meg mindig kirakom, és megdorgálom, ahelyett, hogy megkérdezném, hogy na, mit kérsz enni?! Aztán csodálkozok, ha nem eszi meg, amit én választok neki.
Zsuzsi! Még nem is hallottam róla, hogy Budai Gyermekkórház is létezik! Merre van? Kicsit húzós volt innen, Békásról a Heim Pálig elzarándokolni.
De legalább megérte!
Palae! Én nem hiszek ebben a dologban, hogy jól (ébredezés, sírás nélkül) alszik a gyerek, ha végig úgy alszik, ahogy elaludt. Vagyis hogy egyedül kellene elaludnia. Lacika akkor is fel-fel sír álmában, ha vele maradok, csak akkor gyorsabban megnyugszik, és hamar visszaalszunk mindketten. Vagyis ő igen is fel-fel ébred akkor is, ha az elalváskor tapasztalt körülmények nem változnak meg álmában. Sajnos megoldást nem tudok, csak azt tudom, hogy az nálunk biztosan nem oldana meg semmit, ha egyedül aludna el.
Bogancsi! Lacika tud aludni világosban, amikor délután horkizik, éppen csak annyira sötétítek el, hogy a nap ne süssön a szemébe. Reggel (hajnalban
) inkább arról van szó, hogy nem akar aludni, mert ha egyszer reggel van, akkor már nem kell egyedül lenni és aludni, hanem Anya pattanjon, és foglalkozzon a gyerekével. Vagy legalább csináljon valami érdekeset.
Ha az éjszakai ébredezések problémája elmúlna, a hajnali kelést már vígan venném.
Azért nézegettem a lámpácskákat, mert egyébként tetszik az 5let, csak nem tudtam eldönteni, hogy vajon melyiknek mekkora lehet a fénye.
Rebi! dehogy raknánk ki a topikból egy sziazstok miatt! Itt kérlek alásan felvételi követelmény az írástudatlanság!
Bogancsinak is csak egyéb érdemeire való tekintettel nézzük el azt az egyébként vérlázító szokását, hogy helyesen ír!
Laura! Köszi az elismerést fogyás ügyben. Én is úgy gondolom, hogy most egy darabig örülök, ha meg tudom tartani, aztán némi tornázgatással majd még hátha sikerül javítani a helyzeten.
Ha már nálunk is történelem lenne Lacika éjszakai műsora, lehet, hogy én is pozitívabban tudnék állni a kistestvér kérdéshez. Így viszont, bármennyire szégyellem magam miatta, sokkal jobban vágyok egy átaludt éjszakára (amiben kb. 2 éve nem volt részem), mint egy második babára.
Pedig Laci egyre többször emlegeti a témát, de én még el szoktam engedni a fülem mellett ezeket a megjegyzéseket.
Szilvi! Köszi a gratulát és a hiányolást. Nincs messze tőlünk a sziget, de én valahogy nem vagyok egy talizós alkat, ezért nem mentem. Nem tudom miért van, de valahogy nem tudom feltalálni magam a társaságban "élőben".
Szila! Lacika 2 vagy 3 hónappal ezelőtt egyik napról a másikra utasította el az üveges babakajákat. Te nem tudod, milyen jó dolgod van, ha Hanga még most is megeszi őket!
Sokszor már hülyét kapok a sok agyalástól, hogy mégis mit főzzek, amit Lacika is és Laci is szívesen megeszik, és esetleg a maradékot Laci el tudja vinni másnap ebédre. Mindig rohannunk kell a délelőtti programmal, hogy legyen időm ebédet is csinálni, amit aztán vagy kegyeskedik megenni Lacika, vagy nem. Tegnap is benyomott egy kiflit hazafelé a CORA-ból, és a keservesen kotyvasztott répafőzeléket nagy ívben kiköpte. Még a nyelvét is megtörölgette utána!
BMárti