Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norci: Jaj, de rátok jár a rúd! Remélem férjed urad jobban van és tud a sebtől még dolgozni! Vigyázz a férfiakra otthon Te Lány!Kép
Ha nyugtalanul alszik Vili és hőemelkedése is van, biztosan jól jön neki a kúp vagy a panadol. Remélem gyorsan kimásztok ebből a vírusból! Különben csúnya kaki lehet a gyógyszertől is.
Ne aggódj most már Norci, holnap már jobb napotok lesz!KépKép

Utólag kívánhatnék boldog névnapot, de most ez már nem aktuálisKép Pótoljátok be jövő héten, mikor már mindannyian jobban lesztek!

Nem autósülés nélkül utazom, de néha ha valaki mellénk szegődik, akkor belemegyek abba a megoldásba, hogy ölbe veszi a gyerkőcét vagy én Dorkát. Pár métert meg lehet így tenni. Különben a Kresz szerint, ha az autóban nem lehet betenni annyi autósülést (technikailag kivitelezhetetlen), amennyi kéne, akkor a rendőrnek el kell tekintenie az autósülés használatától. Pl. 3 gyermek eseten, vagy 2 gyerek és 1 felnőtt hátul.

Andysj: köszi a biztatást, már meg is egyeztünk a férjemmel, hogy az első napot biztosan bevállaljuk a körúton és meglátjuk, hogy bírja Dorka, ha nem, akkor felváltva megyünk a programokra és vigyázunk a bázis helyen. Különben már csomó dolgot kitaláltunk, hogy mit viszünk: walkmant, hogy Süsüt tudjon hallgatni és más kedvenc dalait, könyvet, na és lehet, hogy a notebookot is (dvd-én mesét nézhessen). Tiszta őrültek leszünk.Kép Ma direkt voltunk Repülő Múzeumban, beültünk egy TU-154-esbe, hogy szokja Dorka a repülőt, persze eleinte félt, de aztán élvezte, főleg, hogy a pilótafülkébe is beültettük. Szóval nagyon készülünk, hogy ne legyen gond.
Nem értem, miért kell mindenáron tejet innia Madinek, ha más tejterméket simán megeszi? Joghurtot szereti? Miért kell egyáltalán tápszert ennie, hiszen már elég nagy a rendes kajához, nem ? Dorka sem szereti a kakaót, ritkán iszik belőle, inkább kefírt vagy joghurtot iszikKép

Jó hetet mindenkinek! Talira megpróbálunk menni, igaz a parkolás kissé drága ott nekemKép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Hát, átrágtam magam a termésen, de nem hiszem,hogy mindenkinek tudok válaszolni, mert már hulla vagyok teljesen.

Napok óta csak a hímzéssel foglalkozom, amikor van egy kis szabadidőm (mikor Hanga alszik - többnyire éjjel): a középiskolai barátnőm férjhez megy, és ezt szánom nászajándékbaKép.

Hanga egyre több mindent beszél, mond utánunkKép, úgyhogy tényleg vigyázni kell...
Kajálás: próbálom leállítani az üveges kajákról, de elég nehéz: van, hogy délben alig pár falatot eszik csak... 10 foga van, de a 11. (a bal felső kettesKép) is készülőben vanKép.

Zsuzsi,
kedves volt és nagyon jól esett, hogy hiányoltálKép. Hát, Hanga nem alussza át mindig teljesen az éjszakát. Ált. egy felkelés van hajnaltájban. Ha hat körül kel fel, akkor kap cicit, ha hamarább, akkor nem, mert szilárdan elhatároztuk, hogy éjjel nincs cici. Azóta amúgy tényleg kevesebbet ébred. Van bent a járókában varázsitató, úgyhogy ha szomjas, tud inni. Ha felkel, általában elég neki egy kis simi...
Ja, és mi az Aludj jól, gyermekemet alkalmaztuk, de igencsak a sajátságosan, nem mindig úgy, ahogy azt a könyv leírta. Így is nagyon jól bevált szerintem. Tök jól elalszik egyedül - ha álmosKép.

Na, megyek is aludni, mert nagyon álmos vagyok már.

Szila

Ui.: Norci, hőemelkedésre napközben én nem adtam kúpot (38 fokig -levonás után- egyáltalán nem), estére viszont igen. VAgy lehet estére Panadolt is adni. Gyógyok mennek Vilinek:KépKépKépKépKépKép! (Milyen lázkúpotok van?)
szila

Sziasztok!

SZintén csak egy gyors rövid...

Szila! De jó, hogy itt vagy! Kép Én is hiányoltalak már - csak megírni felejtettem el KépKépKép

Norci! Vilinek és Vityának is mennek a Kép-ok, vigyázzatok magatokra! Kép Teszt????? Csinálsz? Kép Én vettem lázmérőcsíkot, azt alvás közben is Ármin homlokára tudtam tenni, igaz, nem mér pontos értéket, de azt láttam fel kell-e ébresztenem vagy sem. Engem megnyugtatott!

ZSuzsi! Hová utaztok? Írtad és lemaradtam vagy nem volt róla szó? Sajnos néha csak nagyon felületesen tudok olvasni Kép SZerintem, ha ilyen jól előkészítitek Dorkát (és magatokat is arra, hogy esetleg lemaradtok egyes programokról miatta), akkor sikeres lehet az utazásotok! A közlekedési múzeum jó ötlet, elmegyünk majd mi is! Igaz, mi nem utazunk egyelkőre, de Ármin járműmániás, biztosan tetszene neki! Kép

Minden betegnek és sérültnek küldök sok Kép-t, azzal az utasítással, hogy naponta ezerszer is felhasználandó! KépKépKép

Laura! Épp azon gondolkodtam a napokban, hogy mi a jobb: ha egyszerre sosem bőgnek, akkor felváltva alszanak, és én fáradok ki nagyon. Ha egyszerre bőgnek, akkor ugyan van idő "pihenni" (=főzni, mosni, stb KépKépKép), de az a fél óra, amíg tart a csúcsidő, szinte kibírhatatlan... szeerencsére hol így van - hol úgy, úgyhogy mindig örülhetek egy kicsit (vagy sírok velük együtt)

Holnap megyek a 6 hetes kontrollra - na, ezt sem volt könnyű megszervezni!

Ármin mondja, hogy dinnye (dinne), és úgy eszi, hogy amíg lát benne magot (mad), addig csak azt hajlandó enni, ha elfogyott a mag, jöhet a húsa is Kép REggelizni úgy szokott, h kinyitjuk a hűtőt és ő mutogat, mit kér (tejet, vajat (baaj), sajtot (tajt), almát (aama), olajbogyót (bodó) (ez a főkedvenc egyébként), halat (ezt és még néhány dolgot, nagyon szépen mondja), ribizlit (lelegu), meggyet (many), stb... szól, ha kér vizet (bvíííízzz), és egyáltalán, szinte mindent mond, amit tőlünk hall! Meg egy csomó halandzsát, amit nem tőlünk hall Kép Jaaa! És az első autómárka, amit ismer: Lada Kép Végigkérdezi, kit hogy hívnak (erre egy nagyon speciális hangsúlyt fejlesztett ki) apaaa? babaaaa? Vlikababaaa .... és ennek a sornak a része az is, hogy autoooo? A mienk ugyan nem lada, de azt szereti mondani, a suzukit nem Kép Azt viszont tudja mondani, hogy benzin (bezzin), hogy az autó azt issza Kép Ja! És ha akar vmit, pld kinyitni, elérni, stb. és mondom, hogy én sem tudom megcsinálni, akkor is végikérdezi a sort, hogy ki képes rá: az első természetesen: apa? utána: baba? mamama? (ez a nagymama) mááóó? (a cicus) vavava? (a kutyus), stb.... Ti is úgy érzitek, hogy a ti gyereketek a legokosabb, leggyönyörűbb, legfantasztikusabb a világon? KépKépKép Mert én meg vagyok róla győződve KépKépKép Imádom őket! KépKépKép

MOst pedig megyek aludni...jóéjt mindenkink, nagyon jó talit! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Mi is megyünk ma a talira, csak azt nem tudom még, meddig tudunk maradni, lehet, hogy majd hirtelen el kell jönnünk, de hát fő a részvételKép

Negyed 7 óta fent vagyunk, kissé kómás vagyok... nem úgy, mint a fiam... azóta egyfolytában pörög...

Hétvégén nekünk is rengeteg új szóval gazdagodott Bálint-szótárunk, Rocky kutyát Lolinak vagy kutunak hívja, ha pl. lépcsőn megy fel, hajtogatja, hogy "vigyá-vigyá", engem meg képzeljétek lazán Bejának szólítKép No nem mindig, csak ha valaki a családban engem szólít, akkor utána kb. fél óráig rám mutogat és bejázik (na jó, néha baja). A dömper "tompi", a bölcsi "bócsi" (az ablakból látszik a bölcsi kertje, és ha kinézünk, vadul mutogat arrafelé, mondván "bócsi"). Van egy tökéletes szavunk is: repülő. Ha csak hallja, de nem látja: repülő emmm (repülő nem). Este fürdés után a tejes üveg megkaparintásáig mint egy papagáj hajtogatja, hogy tejcsi, tejcsi. A virsli visi, a rántotta tátó.

Úgyhogy tök jó, már én is tudok "hencegni" házi gyerek-szótárralKép

Menni kell, azt hallom, hogy "nyamnyamnyamnyam". Kép

Cupp mindenkinek,
Beja+Bácu
beja

Sziasztok!

Norci: remélem, Vitya nyugiban hazaért, és Vili is jobban van már!

Márti: persze, hogy Balu a legszebb és legokosabb a világon KépKépKépKép

És már ő is egy csomó mindent mond. Autó, villamos, motor, busz, kutya, macska, malac, galamb, ló, csacsi, kacsa, nyuszi... Nem is folytatom, mert egész nap ezt olvashatnátok KépKépKépKép

Mi valszeg 11 után valamivel érünk oda a talira, de megyünk Kép Gyertek sokan Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Norci
Gyógyok mennek a családnak!Kép

Dzsili
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, olyan jó lett volna!

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan, hogy megyünk talizni, szép idő is lesz úgy látom.
Bszilvi, Norci jobbulást a gyerekeknek!!
Norci sajnálom a tegnapi napodat, párod jobban van??

Dzsili!Kép Úgy rátok készültem márKép

Villám Beja! Remélem azért nem visz el a vihar mielőtt odaérnénkKép

Márti, Laura! Amikor olvaslak benneteket minidg megnyugtatom magam, hogy nekem olyan egyszerű még és mindjárt másképpen állok a dolgokhoz!! Olyan jó lenne látni benneteket!

Szép napot mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Márti!
Igen Vili a leggyönyörűbb, legokosabb gyerek a világon és nincs is még egy ilyen, legfeljebb majd a tesója Kép

Köszi mindenkinek a gyógyokat olyan rendik vagytok. Javulgatunk, majd este viszem Vityát kötés cserére, tegnap hazaért rendben, igaz három ujjal tudott csak váltani. Vilinek mára hőemelkedése sincs és eszik szépen. Kaki sem olyan már.

Off és már megint Kép Képzeljétek az az ügyvéd aki a lakás eladást csinálta másfél éve (a vevők ismerőse) elcseszte és rajta maradtam a tulajdoni lapon, az ügyvédnő csinált azóta pár balhét is és épp szökésben van. A vevő most nem tudja eladni a lakást mehetünk újra együtt ügyvédhez. Napközben nem tudom Vilit hova tenni (mindenki nyaral) vinnem kell magammal.

Márti! Bogancsi!
Ti ezt a tesztet a gólya miatt kérdezitek? Még nem aktuális és hivatalosan nincs még project sem, csak apa szeretné nagyon. Szerintem ennyi rossz után ami ebben a hónapban történt nem is volna jó, majd ha midnen tekintetben lenyugodtunk.

Norci
norci

Itt bőgök most már, Vilinek hasmenése lett és megin felment 39 fölé a láza.

Norci
norci

Márti,
köszi neked isKép!

És Hanga a világ legszebb, legokosabb, legaranyosabb kisgyereke az egész földkerekségenKép.

Norci,
nem hívod ki az orvost? És ne sírj, Vili lásson csak mosolygósnak téged!Kép Küldök gyógyikat is nekiKépKép.
ügyvéd:Kép

Talira azért nem tudtunk ma menni, pedig terveztük, ugye Cory és Tikk, mert apánál maradt a bankkártyám, kp meg egy szál sem volt már nálamKép.

bocsi: ez tényleg nem volt szép tőled, ha valami problémád van, léci legközelebb névvel írd.

Üdv mindenkinek, remélem, klassz a tali, jó sokan vagytok, jól érzitek magatokatKép! Képeket majd rakjatok felKép!

Szila
szila

NOrci!
Jaj, ne sírj már!!!!!!!!!! Tudod, hogy a gyerekek betegek is szoktak lenni... Tudom, hogy miért pont most, miért pont Vili.... Majd csak túllesztek rajta!! Hívd ki a dokit, ne várd meg az estét semmiféleképpen!

Szila!
Látom te is minimális kp-vel szoktál mászkálni.Kép vagy inkább Kép
Nagyon tetszik a hímzés (a malmos), amit küldtél, nem lesz semmi kivarrni!
Én most egy adventi kalendáriumot találtam a dmc honlapján, az a következő tervem, majd meglátjuk, összejön-e idénre.

Márti!
Kedvesem, mit csiinálsz te éjfél után az interneten?????? IRGUM-BURGUM!!!!! Tessék olyankor aludni! Tök jó olvasni, hogy ilyen jól vagytok! Jelentem mi is elértük a stabil 10.7 kilót Doncival, van amikor 11 kiló, de olyan is van, hogy napokig nem hajlandó normálisan enni, na akkor 10.7 az ébredési kilója. De már nem aggódok, kész ő ilyen típus, az apukája is mindig ilyen vékony volt gyerekkorában, aztán mióta együtt élünk, normális testalkatú lettKép Szóval majd a menyem felhízlaljaKép

OFF és KépKép
KÉpzeljétek, a múlt héten jött egy papír az itteni tb-től, hogy aug. közepén lejár a biztosításom (az egész családé egyébként) és utána már nem tudják folyósítani a gyesemet, családi pótlékot... plussz nem szülhetek biztosítottként, amíg el nem megyek a rendőrségre és nem szerzek új vízumot. Ma a párommal elmentünk a rendőrségre, el is intéztünk mindent, és mikor rákérdeztünk, hogy mikor lesz kész, közölték, hogy 4-6 HÓNAP!!! Inkább 6 hónapra készüljünkKép, mert rengeteg az igénylőKép MIkor mondtuk, hogy dehát eddig mindig 2-3 hét alatt megvolt, akkor kiderült, azért, mert eddig egy kisvárosban laktunk, ahol kevesebb volt a külföldi. Rákérdeztünk, hogy dehát karácsonyra hazautaztunk volna..... Azt mondták, hogy elhagyhatjuk az országot, de vissza nem tudnánk már jönni vízum nélkül. Szóval most megy a szurkolás, hogy december folyamán megkapjuk... De legalább ez lesz az utoldó, mert jövőre már EU-tagállamok leszünkKép Ja és mindezt csekély 350 euróért, amit eddig a párom cége fizetett, de idéntől már nem hajlandóak. MEGÜT A GUTA!!!!!

Amúgy velünk minden ok szerencsére, Donci naná, hogy még mindig egy kis angyalKép és persze, hogy ő a legszebb-legokosabb-legszuperebb kissrác a világonKépKép
Kismanó is jól van a pocakomban, gondolom, mert mindig rámol nagyokat, nagyon aktív bébi, most már meg tudom néha fogni a kis lábát, mikor kidugjaKép, gondolom a lába, mert csak azzal lehet akkorákat rúgni. Pocak hatalmas, lemértem, most 102cm, mi lesz még ebből??????? Ja és jelentem már 3-assal kezdődnek a heteimKép
Az idő már itt is eléggé nyárias, ma 31.5 fok volt, ha Donci felébred, megyünk is egyet fürdeni a tóbaKép

Puszi: NYuszimanóék 30.
nyuszimano

Nyuszimanó, Szila!

Köszi. Itt ilyenkor nem lehet már dokit hívni Kép Azt csak reggel 8 és 10 között. Levittem Vilit a rendelésre, szerencsére alig voltak, továbbra is kúp,panadol, pár napig "legális" a láz, és kaki minta holnap reggel, stb.
Vitya kollegája kitalálta, hogy ő majd átköti a kötést, nem normálisak, azért szerintem azt szakembernek kellene.
ÉN meg idegességembe egy darabig behúzott kézifékkel jöttem vissza a dokiotól Kép

Nyuszimanó!
Drukk a vízumhoz.
Vitya is az együttélésünk alatt let normál testalkatú.

Norci
norci

Sziasztok mindenkinek!

Első, és talisoknak talán a legfontosabb, a képek Margitsziget 2003.07.14. címen fenn vannak. Remélem senkit nem hagytam ki a fényképezésből, és mindenkiről készült kép.KépKépKép

Én és Bea is nagyon jól éreztük magunkat, Bea nagyon elfáradt, de ugyanakkor nagyon is felprögött, így amikor hazaértünk anyukámékhoz nem is tudott elaludni.Kép Az anyuék kocsijában majdnem sikerült neki az elalvás, de ott nem engedtem, mert 10 perc alatt hazaértünk. Este, amikor jöttünk haza Apával, akkor a XV. kerületi Pólusnál már be is verte a szunyát, ezt le is fényképeztem, az utolsó kép ezt mutatja.KépKépKép

Norci!
Ne idegeskedj! Bármennyire is ideges vagy legyél mindig vidám, mert Vili annál gyorsabban fog gyógyulni, ha látja, hogy az anyukája mosolyog, és nyugodt. Küldök neked sok erőt a mosolyhoz, és Vilinek meg gyógymosolyokat.KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti!
Igen, természetesen én is azt mondom, hogy nekem a legszebbek, legjobbak, legokosabbak a gyerekeim, de aztán rájövök, hogy én meg szerény vagyok.KépKépKépKépKép Na, félre a tréfával, természetes, hogy minden anyának a sajátja a leg, leg, leg, leg....stb.KépKépKépKép

Nyuszimanó!
Hát ez a 6 hónap nagyon durva.Kép

Szila!
Szerencséd van, és a héten (lehet, hogy pont holnap )fog menni a barátnőm a Coatsba.KépKépKépKép
Én meg ott vártalak a Szigeten, a jó hírrel. Kép

Dzsili!
Látod, pedig találkozhattunk volna.KépKép

Most megyek és csetelek egy kicsit, de lehet, hogy csak olvasgatni fogok, mert közben kötöm a kardigán ujját, amit elvileg ma este vittek volna el, de szerencsére kaptam egy kis haladékot és csak holnap reggel jönnek érte.Kép

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Örülök, hogy megismertelek Titeket! A képek nagyon jók lettek, köszi Zsuzsa!
A kis nyűgös fiam már a buszmegálló előtt elaludt, a lányzónak vettem egy jégkrémet, amiről kibontáskor derült ki, hogy sötétkék Kép, kék szájjal, kézzel, pólóval és nadrággal jöttünk haza a buszon utazó mamókák legnagyobb rémületére Kép Volt, aki azt hitte, beteg, és ez vmi ecsetelő Kép
Remélem, máskor is összefutunk még Veletek!

Sziasztok:
ildikó
ldildi

Sziasztok!

Zsuzsa: nagyon jók a fotók, köszi szépen! Kép Eddig bennem nem nagyon rögzült, hogy neked ilyen nagy fiaid vannak! Kép Bea jól kidőlt Kép Könnyen elaludt otthon?

Norci: Mindenképpen vidd el Vilit egy normális dokihoz! Én is mérges vagyok, hogy nincs egy orvosunk, akit bármikor kihívhatnánk, de ezen sűrgősen változtatni kell! Hallottam egy nagyon rendes doktornőről, aki az 5 .kerületben rendel, de bárhova kimegy, ha beteg a gyerek, nagyon rendes és nem a pénzért csinálja, Karácsonykor is jön, ha kell. Én különben rögtön a Budai Gyermekkórházba viszem Dórit, ha valami baja van, ott van ambuláns rendelés, persze előtte körbetelefonálok, hogy vihetem-e és mikor.
Remélem ma már jobban vagytok, ne szomorkodj, ilyen napok is vannak, de hamar túl lesztek rajta!Kép

Nyuszimanó: megértelek, mi is többek között a biztosítás miatt jöttünk haza Németországból, mikor 36.hétben jártam. A kedves munkáltatónk ugyanis nem fizetett biztosítást és még épp időben derűlt ki. Akkor most neked a szülés még ingyenes lesz? Nem lehet a babára hívatkozva meggyorsítani dolgokat? Borzasztó ez a bürokrácia.Kép

Márti: minden rendben volt a 6 hetes kontrollon? A szülésznő nem adott vissza? (duplaborítékból)Kép Nagyon ügyes Ármin, nemsokára már visszabeszél nektek!Kép Izlandra utazunk csupán 5 napra, októberben, de elég huzós lesz a program: zuhatagok, tűzhányó, gejzír, vízesés, fürdés egy langyos lagúnában, gleccser, sziklák, jégfalakKép Nagyon szeretném, ha Dorka jól bírná, nem akarom, hogy erről lemaradjon.

Szila: igazán türelmes ember lehetsz, ha ennyit hímzel és ilyen nehezeket is bevállalsz! Én már egy gombfelvarrástól kikészülök, bár valaha még kötni is tudtam, igaz csak szaporítani tudtamKép Hangáról van új kép? Na ez a mondatot nagyon tetszett:"Tök jól elalszik egyedül - ha álmos."KépKépKép

Beja: kimostam az új ruhaszerzeményeket, de előtte felpróbálta Dóri: "csinos" -ezt mondta magáraKép

Jó éjt!
Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

A tali szuper volt és a képek is jók lettek.KépKépKép
A tali után viszont elfogott az ideg, ui. kocsival mentünk, beültünk, a kocsi meg sem nyekkent. Felhívtam apát, azt mondta, hogy inkább ne akarjak bütykölni, így hazabkv-ztunk (?). Persze apa is jó ideges lett, de még dolgoznia kellett, úgyhogy csak estefelé mentünk vissza a szigetre. Érintkezési probléma volt, amire azt mondja a párom, hogy tulajdonképpen már várta, hogy mikor következik be, mert rég meg kellett volna tisztítani az érintkezőket. Na kösz. A lényeg, hogy egész hamar sikerült beindítani a járgányt Képés a parkolásunk "mindössze" 2500 forint volt.Kép
Azt hiszem legközelebb mégis bkv-zunk.

Zsuzsi
Izland az nagyon klassz lehet!Kép

Nyuszimanó
Ez a hülye biztosítás kész katasztrófa.Kép

Márti, Laura
Jó hallani felőletek.Kép

gorsi

Sziasztok!

Norci! Hogy van Vili??

Nyuszimanó! Nem irigyellek. Se biztosítás se utazás?Kép

Gorsi! SzegényKép

Zsuzsi! Gondolod megmarad az élmény Dorkának? Amúgy biztos kalandos leszKép

ld! Olyan jó volt látni benneteket! Máskor is jöhetnétek.Kép
Bár mi már nem sokszor tudunk menni. A hétvégén elutazunk 3 hétre, utána még 2 hét és kezdődik a suli.

Na felébredt Hanna, majd jövök valamikor,lehet neki kell vágnom a hivataloknak és akkor megint egész nap a bkv kedves utasai leszünkKép

pussz

Tikk
tikk

Sziasztok!

Norci!
Sok-sok gyogyKépKépKép Vilikenek!
Ami a ferjed illeti Kép
Utolag :Boldog nevnapot!
Lakas-ugy Kép
Szerintem is keress valami jobb orvost, a mienk anno Magyarorszagon barmikor kijott vagy ha mas betege is volt, akkor mondta, hogy menjunk a lakasara volt ott neki egy kisebb "rendeloje".

Zsuzsi!
Csak azert akartam neki tejet adni, hogy konnyebben aludjon el. Tudod eddig mindig tappal aludt el. Mielott leszoktattuk a taprol elotte is csak napi ketszer evett tapot. Reggel es lefekves elott.
Ha repultok, akkor erdemes felszallas es leszallas alatt cumiznia Dorkanak, vagy ha nem cumizik akkor ennie valamit, ragcsalnia, igy nem dugul be a fule, nem fog fajni neki. Mi mar tobbszor repultunk Madikevel es eddig meg egyszer sem volt gond.
Biztos nagyon jo lesz az ut. Nagyon szep helyre mentek.

Szila!
De jo hallani rolatok! Kép

Marti!
Armin nagyon sokat beszel, nagyon ugyesKép

Beja!
De jo Balint is jo sokat mond. Ugyes.

Cory!
Balu is nagyon sokat mond o is ugyes.

Nyuszimano!
Tetszett amit a mennyrol es hizlalasrol irtal Kép
Vizum-ugy Kép
Mi lesz a 102 cm-bol??? Hat szerintem meg egy gyonyoru gyermeked.

Zsuzsa!
Nagyon jok a kepek, megneztem oket.
Es kicsit irigykedem, hogy mi nem lehetunk ott.

Gorsi!
Auto Kép

Nekem is Madike a leg.leg.leg kicsiben, a noverkeje meg nagyban. Kép De szerintem ez termeszetes.
Tegnap nagyon nyugos napja volt. Remelem a mai sokkal jobb lesz.

Udv.,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Márti! Köszi a gratulát a fogyáshoz! Kép A nevemet meg igen is helyesen írom, xxx, az xxx, és kész!!!! Kép Ámbár lehet, hogy nagy(obb?) x-xel kellene írnom?! Kép
Lacika is járműmániás, úgyhogy elő is jegyzem én is gyorsan a közlekedési múzeumot. Ha jönnek a keresztfiaim, legalább egy olyan program lesz, amit minden gyerkőc élvez a kicsitől a nagyokig. Kép
Az írásodat olvasra rádöbbentem, hogy lelketlen, rossz anya vagyok! Kép Lacika is örökké be akar jutni a hűtőbe, én meg mindig kirakom, és megdorgálom, ahelyett, hogy megkérdezném, hogy na, mit kérsz enni?! Aztán csodálkozok, ha nem eszi meg, amit én választok neki. KépKép

Zsuzsi! Még nem is hallottam róla, hogy Budai Gyermekkórház is létezik! Merre van? Kicsit húzós volt innen, Békásról a Heim Pálig elzarándokolni. Kép De legalább megérte! Kép

Palae! Én nem hiszek ebben a dologban, hogy jól (ébredezés, sírás nélkül) alszik a gyerek, ha végig úgy alszik, ahogy elaludt. Vagyis hogy egyedül kellene elaludnia. Lacika akkor is fel-fel sír álmában, ha vele maradok, csak akkor gyorsabban megnyugszik, és hamar visszaalszunk mindketten. Vagyis ő igen is fel-fel ébred akkor is, ha az elalváskor tapasztalt körülmények nem változnak meg álmában. Sajnos megoldást nem tudok, csak azt tudom, hogy az nálunk biztosan nem oldana meg semmit, ha egyedül aludna el. Kép

Bogancsi! Lacika tud aludni világosban, amikor délután horkizik, éppen csak annyira sötétítek el, hogy a nap ne süssön a szemébe. Reggel (hajnalban Kép) inkább arról van szó, hogy nem akar aludni, mert ha egyszer reggel van, akkor már nem kell egyedül lenni és aludni, hanem Anya pattanjon, és foglalkozzon a gyerekével. Vagy legalább csináljon valami érdekeset. KépKép Ha az éjszakai ébredezések problémája elmúlna, a hajnali kelést már vígan venném. Kép Azért nézegettem a lámpácskákat, mert egyébként tetszik az 5let, csak nem tudtam eldönteni, hogy vajon melyiknek mekkora lehet a fénye. Kép

Rebi! dehogy raknánk ki a topikból egy sziazstok miatt! Itt kérlek alásan felvételi követelmény az írástudatlanság! Kép Bogancsinak is csak egyéb érdemeire való tekintettel nézzük el azt az egyébként vérlázító szokását, hogy helyesen ír! Kép

Laura! Köszi az elismerést fogyás ügyben. Én is úgy gondolom, hogy most egy darabig örülök, ha meg tudom tartani, aztán némi tornázgatással majd még hátha sikerül javítani a helyzeten. Kép
Ha már nálunk is történelem lenne Lacika éjszakai műsora, lehet, hogy én is pozitívabban tudnék állni a kistestvér kérdéshez. Így viszont, bármennyire szégyellem magam miatta, sokkal jobban vágyok egy átaludt éjszakára (amiben kb. 2 éve nem volt részem), mint egy második babára. Kép Pedig Laci egyre többször emlegeti a témát, de én még el szoktam engedni a fülem mellett ezeket a megjegyzéseket.

Szilvi! Köszi a gratulát és a hiányolást. Nincs messze tőlünk a sziget, de én valahogy nem vagyok egy talizós alkat, ezért nem mentem. Nem tudom miért van, de valahogy nem tudom feltalálni magam a társaságban "élőben". Kép

Szila! Lacika 2 vagy 3 hónappal ezelőtt egyik napról a másikra utasította el az üveges babakajákat. Te nem tudod, milyen jó dolgod van, ha Hanga még most is megeszi őket! Kép Sokszor már hülyét kapok a sok agyalástól, hogy mégis mit főzzek, amit Lacika is és Laci is szívesen megeszik, és esetleg a maradékot Laci el tudja vinni másnap ebédre. Mindig rohannunk kell a délelőtti programmal, hogy legyen időm ebédet is csinálni, amit aztán vagy kegyeskedik megenni Lacika, vagy nem. Tegnap is benyomott egy kiflit hazafelé a CORA-ból, és a keservesen kotyvasztott répafőzeléket nagy ívben kiköpte. Még a nyelvét is megtörölgette utána! KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Borcsa
Nagyon édi Luca lány a hintaszékben is, és persze a tali fotókon is,

AHOGYAN AZ ÖSSZES KIS OSZTÁLYTÁRSUNK SZINTÉN!!!!!!

Neked is ezer köszike hogy elkísértetek volna a nagy lányoddal együtt kedves tőletek!!!!KépKépKépKép

Zsuzsa
Tetszettek a képek, örülök hogy láthattalak valamennyiőtöket akik ott voltak!!! KépKépKépKép

Minden piszkosul rossz helyesírónak is hálás vagyok, szerintem több munkátok volt benne mintha jól írtatok volna, nekem tetszett jókat derültem rajta, remélem más valaki viszont megértette belőle hogy miért nem érdemes piszkálódni itt nálunk!!!

Tikk
Hannnád így is /csicsák nélkül/ csuda bájos!!! KépKépKép

Heni
Gratula Barni pisilős mutatványához, szerintem nem sokára már nem is lesz szüksége pelusra, mire meg jön pici meg tutira csak egyet kell pelusozni! KépKépKép

Gorsi
Nem még mindig nem költöztünk be.
Már a konyhabútor és a padlószönyegek is fenn vannak, de az ülőgarnitura és a háloszaba bútor még várat magáraKépKép Pénz kérdés!
Olyan rossz úgy menni oda mintha nem is haza mennénk, sokkal jobb lene már ott.
Képzeld a sárga barackot már leszedtük, fincsi volt, most az őszi is érik már ez is nagyon édes lesz, csak kisebb szemű mert állítólag meg kellett volna az elején ritkítanunk, rengeteg van rajta!
Petinek küldünk még fogzás könnyítőket,hogy jobban tudjon aludni! KépKépKép
AutóKépKép- persze hogy nálad nem indult így szokott ez lenni!

Bogancsi
Benneteket már alig tudlak követni, ki hova meg és jön gondolom szervezel mindig ezerrel.
Szóval mindenkinek jó nyaralást nálatok!
Remélem Julinak is találtok valakit!KépKép
És még valami ... Természetesen én rád gyanakodtam Bocsi ál név miatt! Rád jellemző....KépKépKépKépKépKépKépKépKép

BMárti
Tetszett a mobilos szöveg már tovább is adtam mindenki egyet értett! KépKépKép

Márti
Köszi! KépKép
ÉN mindig örülök ha olvasok felőletek, de tudom hogy nem érsz rá annyira a gyerkőcöktől, ja és pont ezért duplán jó hogy mégsem ment el a kedved a további gyermek áldástól majd!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Hát persze hogy az enyémek a leg...KépKép
Még szépKépKépKép
Ármin is nagyon ügyi /még minig/ szépen beszél!KépKép

Cory
Balu is sok szóval dicsekedhet márKépKépKépKépKép, Napocs is rengeteget beszél -a maga nyelvén- iszonyú komoly képpel gesztikulálva, csak hát nem értjük!KépKép
Azért igyekszik néha mond utánunk ezt-azt szépen tisztán a szokásos, ANYA, APA, BABA, CICA, VAU, PETA/Petra/ MAMA, BABA, INTA-PAINTA, ZSUPSZ, /zsip zsupból/ meg az állathangok és énekelni is szeret szó töredékekkel de egy két dalt a dallamáról simán felismerni.

Laura
Tőkés-bőgés szellemes, inkább ezt írom mert biztosan nem jó, de tudod ennek is meg a kialvatlanságnak is vége lesz egyszer kitartás!!!
Küldünk bíztató fejecskéket Napoccsal: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
De jó nektek az utazás biztos fantasztikus lesz, bár szerintem is bevállalósak vagytok, bár ha nem húzzátok fel magatokat mindenen hamar és türelmesek vagytok Dorka is jól érzi majd magát!
Kettesben azért jobb lett volna nem? Vagy direkt így terveztétek, nem lesz hűvös arra felé? Mit tudsz róla?

Norci
Csupa Kép
Akkor mostantól minden jobb lesz! Ez így szokott lenni!
Párodnak jobbulást Vilikének meg sok-sok gyógyit küldünk! KépKépKépKépOKépKépKépKépKépKépKépKép
Remélem már jól van!
És neked is jobb a kedved, fel a fejjel!!!!! KépKépKépKépKépKépKép ezek neked mennek!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Borcsa: élőben nem köszöntem meg, de így most jutok hozzá: szóval nagyon köszönöm, hogy érdeklődsz a nagybátyádnál. Jó lenne, ha Julit is el tudnám küldeni... Tudod, akkor még kevesebbet kéne főznöm Kép

Rebi: Szerencsére nem vagyok az az izgulós fajta. Csak, amíg úton volt Zsófi, addig izgultam, hogy nem térítik-e el, megérkezik-e vele együtt a csomagja és hasonlók.

Zsuzsi: nekem szinte folyamatosan fájt a fejem a szélben Kép De már nem Kép Hú, de irigyellek Izlandért!!! Egy kolléganőm járt ott tavaly és azóta is arról ábrándozik. Én Dániával vagyok így: néhány éve ott jártunk kettesben férjjel és azóta álmodozom, hogy vissza kellene oda menni...

Norci: ugye már jobban vagytok?!!! virág-ügy: az én férjem EGYÁLTALÁN NEM szokott virágot hozni Kép Évente max. 1x. A mostani házassági évfordulónkra se kaptam Kép De én már elvagyok vele így is. Kép Utólag is boldog névnapot!

Id: Még sose láttam kék jégkrémet Kép Legalább jó ízű volt? Egyáltalán milyen íze volt???

Gorsi: 2500 Kép Én csak 700-at fizettem, pedig alig voltunk ott a talin Kép

Nyuszimanó: tényleg, nem lehetne a baba miatt sürgetni, kérvényt írni, stb.???

BMárti: köszi a megbocsátást az írásaim miatt Kép

Dzsili: gondolod, hogy én tudom, ki-mikor-hol van??? Kép

Ma délelőtt befőztem még néhány üveg sárgabarackot meg szilvát. Hogy maradjon Zsófinak meg Daninak is Kép Kép Kép Este pedig ismét apjanapja lesz Kép Julival cirkuszba megyünk itt Telkiben! Bizony!!! Nem ám csak a fővárosban van cirkusz, hanem itt is Kép A pónikat már láttuk délelőtt Tomival, de őt nem viszem, mert este 7-kor kezdődik és az már neki késő.
Holnap meg Agárdra megyünk egy kicsit kikapcsolódni a nagynénihez. 1 életem 1 halálom én bizony beviszem Tomit a vízbe a szemölcseivel együtt... Remélem, nem "köveztek" meg érte!

Pusz és jó holnapot is egyúttal Kép bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be hozzátok.

Zsuzsa! Hova tetted fel a képeket? Sajna nem találtam meg őket! Az Ismerjük meg egymás-ban néztem, ott kerestem olyan topicot, hogy Margitsziget 2003.07.14., de nem találtam.
Pedig úgy megnéztelek volna benneteket!

Köszi a segítséget: Laura
p_laura

Laura!
A fotóalbumokhoz:
http://babanet.hu/album/main.php?album=632
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dzsili
Köszi a fogzáskönnyítőket, időnként, mint most úgy 2 napja, alábbhagy.Kép
Drukkolok a mielőbbi költözéshez! Azért az is valami, hogy jól belakmározhattok az idénygyümikből!Kép

Köszi az együttérzést az autóval kapcsolatban.Kép

Most jöttünk fel a sétálásból. Találkoztunk egy kb.4-5 éves kisfiúval, akit Peti szó nélkül kézenfogott és odavezette őt a játszótéri kerítéshez és mutogatott befelé, hogy kísérje őt a srác a bejárathoz (ami a túloldalon van)Kép. Olyan édesek voltak. Ezután ha a gyerek homokozni ment, Peti követte, ha mászókázott, akkor Peti is, stb. Szerencsére a kisfiú tök jól vette a dolgot és elvoltak együtt.Kép

gorsi

Sziasztok!

Tegnap a Beus úgy kiütötte magát, hogy ma reggel negyed 10-kor ébresztenem kellett, hogy ugyan már itt a felkelés ideje.Kép Ja,és du is rendesen aludt.KépKép Ha minden igaz, akkor most már alszik, csend van, de azért nem megyek be, mert a végén még rám néz a nagy gombszemeivelKép

Zsuzsi!
Miért nem gondoltad, hogy ekkorák a fiaim?Kép A Pityus felvételijéről még beszéltünk is itt áprilisban. Bizony, már 5.-be megy. Állítólag még várja is a sulit, de szerintem csak azért, mert most sok újdonság lesz számára, és kiváncsi az új osztálytársakra is.

Gorsi!
Hát ez bizony drága parkolás volt.Kép De a lényeg, hogy Apa tudta, hová kell nyúlni.Kép
Peti és játszóteres kisfiú sztoriKépKépKép

Borcsa!
Köszi a segítségnyújtást Laurának, én nem voltam itt. Ez az utóbbi időben elég ritka, hogy nem vagyok a gép előtt.Kép Csak most egyedül vagyok a Beával, és a délutáni gépezés mellőzve van ilyenkor.

Bogancsi!
A kék jégkrém kalsszul befesti a gyerek nyelvét, és amikor kinyújtja rád, akkor rosszul leszel a látványtól. Kép Tavaly a fiaim a Balatonon vetettek ilyen jégkrémet, állítólag finom, de ha nem eszik ügyesen, és lecsöppen, akkor még a ruháját is megfogja. Kép De aztán lekopik ám a nyelvről.

Norci!
Hogy van Vilike? És a párod keze?

Mára ennyi részemről, és most megyek, mert dolog van.Kép

Sziasztok Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az érdeklődést, nagyon arik vagytok Kép
Vili jobban van Kép , már láza nincs, és délutánra is csak hőemlekedése volt és még étvágya is van. Azért kakit leadtam a laborban. Szerencsére anyósom át tudta szervezni a tanítványait, így el tudott jönni ma segíteni, nem kellett Vilit hurcolásznom, sőt anyósom csütörtökön is eljön, így a betegségből épp kilábaló gyerkőcöt nem kell magammal vinnem az ügyvédhez Kép
Apa keze is javulgat, már nem fáj neki, a maradék négy ujját is tudja már használni Kép Láttam a varratott, (végül én kötöztem át a sebet orvos barátnőm instrukciói alapján) hú egy ujja három különböző helyen van összevarrva, elég brutális. Mondtam apának, hgoy engem is varrtak már össze, egyszer épp barlangásztam, egyszer meg épp szültem előtte Kép Utólag kicsit vicces, hogy ő meg mosogatott. Szóval vigyázzon midnenki magára, veszélyes dolog ez a háztartás! Kép Kép

Beszéltem a leendő magán gyerekorvosunkkal is Kép

GORsi!
Ezek szerint a Szigeten nem csak Zsuzsinak, hanem neked is drága a parkolás Kép . Ha SZigeten lesz tali, akkor én is inkább bkvzom.

BMárti!
Gratula a fogyáshoz! LAcika vezetős képe Kép Vili is mindig vezet és ő is autómániás Kép
Mi ez a nem talizós alkat? Nem lehet, hogy azért nem találod fel magad, mert általában élbően is már egy összeszokott társaság lettünk, és így egy picit nehezebb? Szerintem élőben sem harap senki, úgyhogy bátran gyere és csak lazán, ahogy a hozzászólásaidat Kép

ÉS a legfonotsabb Vili hírek: Vili apától anyáig két lábon közlekedik már egy ideje, jó gyorsan (jaj csak hamar odaérjek" arckifejezéssel és ma keresztbe egyszer végigsélátlt a nagyszobán Kép

Mára ennyi, mert beesek az ágyba.

Sziasztok
Norci
norci

Sziasztok!

Borcsa: köszönöm! Kép

Irigy-irigy a taliért! Kép Kép Kép

Megyek beájulni az ágyikómba, sziasztok: Laura

Ui: BSzilvi! Editék meddig vannak még itthon?
p_laura

Sziasztok!

A következő hétfői tali hol lesz? Talán kipróbálhatnánk más helyet, mert ez a sziget elég drága (1200,-Ft parkolás).

Zsuzsa: egyszerűen nem gondoltam, hogy ilyen fiatal lánynak már ekkora gyerekei vannak, úgy mint Dzsilinél. Úgy látszik gyorsan nőnek ez a gyerekek!

Norci: jó, hogy jobban vagytok! Szegény férjed jól megjárta ezzel a mosogatással. 11. kerületi az új dokitok? Ha tudsz írj már róla pár sort, engem is érdekel, köszi.
Gratulálunk Vilinek a járáshoz!

Gorsi: nem volt könnyű a hétfőtök! Szemtelenül drága ez a parkoló, egyre kevesebb kedvvel járok a szigetre, mert annyira drága.Kép Ajánlom a Autóklubot, ha tag vagy ingyen kijön és rendbe teszi az autót. Nálunk is gyújtáshiba volt és fél óra múlva megjelent, 5 perc után ment az autó. Ha a parkolási díjat nézzük, akkor megéri kihívni őket! fogzás megy nálunk is ezerrel, Dorka metszőfogai jönnek (nem is tudom, hogy most metsző- vagy szemfog, melyik melyik?)

Na abba kell hagynom, mert ma csak bőgni tud, elég brutál volt az éjjel is.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi!
Nem, nem kerületi as doki. SOTE I.-n gyerekorvos, és van magán praxisa.
Tali, pl. az Orczy kertnél tök jól lehet parkolni ingyen és akkor újra láthatnánk Vilkát, Ármint és MÁrtit is? Én nagyon szeretnék menni. Remélem addig semmi rossz nem történik már velünk.

Norci
norci

Zsuzsi!
Köszi a bókot a fiatalságomra.KépKépKép A hétvégén a kőműves közölte, hogy többnek nézett, mint 33. Kép
Tudod azért előnye is van, hogy ilyen "fiatalon" már ekkora gyerekeim is vannak. Fiatal nagyi leszek.KépKépKép Remélem.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Dzsili! Pedig a mobilos duma kezdi elveszíteni az aktualitását, amióta ezek a picike mobilok váltak természetessé. Kép A multkor Laci olyat kapott ügyeleti telefonnak, hogy alig tudta a gombjait megnyomkodni. Mondta is, hogy bleeee, ez egy női telefon! Kép

Norci! Igazad van, biztosan az a bajom, hogy összeszokott társaság vagytok, én meg azt se tudom, hogy ki kicsoda. Így eléggé kívülállónak éreztem magam, amikor véletlenül eltévedtem egy talira. Azt mondjuk nem feltételeztem, hogy bárki is harapna, de ami nem megy, azt nem erőltetem.

Zsuzsi! Az autóklubbot mi is kihívtuk egyszer, mert nem tudtuk a defektes kereket leszedni a Corsánkról. Jött a pasi önelégült arckifejezéssel, látszott rajta, hogy meg van a véleménye rólunk, hogy egy nyamvadt kereket nem tudunk leszedni. Persze neki speckó, X alakú kulcsa volt hozzá, rátette a csavarra, fél kézzel megtekerte... volna, de nem mozdult. Kép Nekifeszült két kézzel, de úgy se jött le az a megátalkodott csavar. Végül már felállt rá, és úgy ugrált (120 kilós nagy melák), aztán mikor a csavar feladta a küzdelmet (okos enged Kép), akkor olyat esett, mint a nagykabát. Kép De a lényeg az, hogy végül is győzött, és ki tudta cserélni a kerekünket. Gondolom máig röhögnek rajta, hogy egy defekt miatt hívták ki őket, az a hapsi meg, aki kijött, mélyen hallgat a részletekről. Kép

Szilvi! Olyan régen nem írtál! Remélem Peti már sokkal jobban van! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Norci
Örülök, hogy kezdetek jól lenni.Kép Küldök még gyógyokat.KépKépKépKépKép

Az Orczy kert részünkről is okés, igaz én oda metrózval megyek, úgy a legegyszerűbb.Kép

Zsuzsi
Nem vagyunk tagok.

Peti megfázott.Kép Gondolom a hétvégén, mert elég hűvös volt Debrecenben, mi meg kisgatyában flangáltunk. Apa is küszködik, úgyhogy c vitaminozunk ezerrel.

Felhívtam ma a munkahelyemet, hogy mi van velük és jól elijesztettek a csajok, hogy tiszta terror lett mióta utoljára találkoztunk. Kép A főnök totál bekeményített, munkaidőn túl is dolgoznak és plussz lóvé sehol. Egyébként eddig is félelmetes volt a munkaerő fluktuációja, de valahogy nem tudnak tanulni belőle a főnökömék. Mondjuk eddig is úgy éreztem, hogy a munkám kapcsán Peti nagyon jókor jött, mert már akkor is tele volt a hócipőm, most meg egyre biztosabb vagyok benne, hogy máshol fogom kezdeni újra a munkát. A GYED után járó szabit sem tudom még, hogy hogyan fogom lerendezni velük. Igaz, még van időm addig, de a helyzet egyre rosszabb odabent.Kép

Bocsi, ez valahogy kijött.

(olyan keveset írtok)
gorsi

Sziasztok!

A talival kapcsolatban:
Az Orczy kert nekünk is jó lenne és remélem addigra én is teljesen rendbejövök. Zsani már nem beteg, így csak nekem kell belehúznom hétfőig.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Egy kicsit most én fogok OFF-olni,ezért előre is bocsánat, de muszáj kiírnom magamból, mert akkor lenyugszom, és tudok dolgozni.

Szóval!
A fiúk most az anyukámnál vannak, ott maradtak a hétfői tali után, és csak pénteken jönnek haza.Kép Ez jó. Mi a Beával vagyunk egész nap itthon, apa csak későn jön haza.Ez nem annyira jóKép
Bea újabban tépi le magáról a pelenkát, de a bilibe nem hajlandó bele pisilni, de a mi ágyunk már úszik, mert azt előszeretettel megtiszteli.Kép Most ott tartok, hogy ráragasztozom még pluszban, hogy még véletlenül se tudja levenni. Persze, azért sikerül neki, csak nehezebben.Kép
Ma délután rám jött az álmosság, persze, akkor ő már fenn volt a du-i alvásból. Hagyott aludni, igaz elég éberen aludtam, de nagyon jól viselkedett.KépKépKép Ez nagyon jó volt. Csak hát az üvegéből kiöntötte az innivalóját az amúgy is vizes ágyunkra. Ma nem pisitől úszik az ágy, hanem innivalótól.Kép
Na, és most jön az én mai mérgem. A férjem hazajött, tajtékzott, és fejemhez vágta, hogy ő nem ezért dolgozik, és én lesz...om (szerinte), hogy mennyit dolgozik, és hogy a vadi új ágyunk hogy néz ki. (Még most is bőgök.Kép) És, különben is fogjam be a számat, mert ő tart el bennünket. Persze tudom, hogy a fáradtság beszélt belőle (éjjel 1-kor jött haza, és reggel rendes időben ment dolgozni), csakhogy mostanában én sem vagyok a topon, mert reggel kelek fél 6-kor, akkor dolgozom, amíg a Bea fel nem ébred. Délelőtt a Beával vagyok, délben amíg alszik dolgozom, délután meg a Bea mellett kötök, vagy hímzek, amit persze pénzért csinálok. Este meg egy kis csetelés mellett csinálom a szerkesztéseket. Az utóbbi 2 hónapban küldik az anyagokat, jó sokat, de ezt meg is fizetik. Az elmúlt hónapban majdnem annyit kaptam, mint a párom, ha nem többet. Ebben a hónapban viszont tuti, hogy többet fogok kapni, de aztán van hónap, amikor jóval kevesebbet kapok mint ő.
Mondjuk az egészben azt sérelmezem, hogy közölte, hogy azért vagy itthon, hogy...., tudjátok a szöveget. De azt kihagyta a h..e agyával, hogy mellette dolgozom itthon.Kép Az az igazság, hogy rohadtul kibuktam magamból, és még most is bőgök, hogy tényleg csak a legszükségesebb dolgokat csinálom meg (porszívózás, felmosás, mosogatás, kaja), de mellett kezdek kibukni magamból. Ráadásul szépen hangzik, hogy most kapok pénzt, de abból egy csomó megy az anyósomnak vissza, amit kölcsön adott.

Bocsánat az offért, kiírtam magamból, még bőgök egy sort, aztán megyek dolgozni.Kép Ja, és a bocsánat kérés, hogy túllőtt a célon, az részéről lehetetlen dolog, talán észre se vette.Kép Bár nem lehetett nem észrevenni, mert már rég üvöltöttem így a kibukástól.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Úgy hiszem (vagyis a szopis topikban olvasottakból arra következtetek), hogy talán Menta hamarosan visszatér közénk! KépKépKép

Zsuzsa! Azt nem hiszem, hogy meg tudnálak vigasztalni, de kívánom, hogy minél hamarabb jókedved lehessen! KépKépKép Jó, hogy tudod, hogy csak a fáradtság beszélt a férjedből Kép, persze, attól ez még tűrhetetlen duma Kép, remélem, azért észreveszi és bocsánatot kér valahogy, ha nem is konkrétan, de legalább kedvességgel érezteti, hogy tudja, milyen nagyon megbántott!

Norci! Örülök, hogy már jobban és jobb kedvűen vagytok mindnyájan! A teljes gyógyulásig azért még mennek a Kép-ok! Ügyvéd: brrrr! Kép

SZilvi! Hogy vagytok??? Pocaklakó? ZSani tudja már? Jó, hogy jelentkeztél!

Gorsi! Munkahely: Kép Nem akarsz megint inkább GYED-en lenni? Kép (új mhelyet nagyon nehéz találni Kép)

BMárti! Ha jössz, te is összeszokhatsz velünk Kép Egyébként én a talikon pld. nagyon keveset tudok beszélgetni másokkal, azt inkább itt teszem meg, ott csak nézem a népet, hogy tudjam, kikkel és kikről beszélgetek nap mint nap KépKépKép És úúúúúgy megnézném a -10 kg-dat, talán buzdítóan hathatna rám is...

Orczy kerti tali: én örülnék, és remélem, hogy le is tudnánk menni! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Mi már elég nagy előkészületi lázban vagyunk a hétvégi elutazás miatt. Ez a nagy láz ma abban merült ki, hogy semmit nem csináltam.Kép Fáj a fejem, lusti vagyok, szerintem valami front van.

Zsuzsa! Nem védeni akarom a párod, mert egyébként jogosan buktál ki, de lehet hogy túlhajtotta magát? Próbálj megnyugodni és nehogy te is túlhajtsd magad, mert annak Bea nem örülne. Küldök erőt.KépKép

Gorsi!Munkahelyed miattKép Peti meg gyógyuljon meg gyorsan!

A hétfői tali miatt hozzászólni nem tudok már.

Norci, BMárti! Lehet hogy összeszokott társaság, de itt szoktunk össze.KépKép

Pocakok jól vagytok?Kép

Bszilvi ti jobban vagytok?

Tikk
tikk

Köszi tikk és Márti!KépKép

Igyekszem megnyugodni, és én csodálkoztam a legjobban, hogy a Beához, két üvöltés között, úgy szóltam, mintha minden OKÉ lenne. Persze, végül is ő nem tehet semmiről. Mármint tehet, mert összevizezte az ágyat, dehát....

Tikk!
Igen tudom, hogy ő is ki van, engem csak az zavar, hogy azt hiszi szegénykém, hogy csak ő fáradt. Pedig láthatja, hogy reggel, amikor felkel, akkor én már itt görnyedek a gép előtt.Kép
Már nagyon várom az augusztust, hátha akkor le tudunk ereszteni, és kipihenjük magunkat egy kicsikét.Kép
Most kerülgetjük egymást, és eléggé paprikás a hangulat.Kép Na, mindegy én dolgozom, ő meg remélem gyorsan elmegy aludni, és lenyugszik.

BMárti!
Nem kell félni a lányoktól, télleg nem harapnak a "nénik".KépKép Persze egy jól összeszokott társaságról van szó, de azért te is betudsz kapcsolódni a beszélgetésbe, mert tulképpen arról beszélnek, amikről itt is írnak.KépKép LAcika meg pillanatok alatt feltalálná magát a gyerekek között. Legalábbis a Bea le se... egész tali alatt. Néha kiáltott egy anyát, és csak amikor elfáradt, akkor kellettem neki.Kép

GOrsi!
Drukkolok, hogy ne kelljen visszamenned dolgozni, és még tovább babázhass, de legalább 2 gyerkőccel, de lehet ám többel is.KépKépKép

Márti!
Gyorsan beleolvastam a szoptatós topikba.Kép Hááát, majd meglátjuk.KépKépKép

Sziasztok! a már nyugvó félben lévő Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mielőtt itt alszom el. Holnap elutazunk 1 hétre, és még van pakolnivalóm...
Márti! Itt is ezer köszönet érte, és remélem, vasárnap találkozunk!KépKép

Zsuzsa! Ha megvígasztalni nem is tudlak, azért küldök pár mosolygót, hátha picit jobb kedved lesz.KépKépKépKép Elhiszem, hogy rosszul esett a dolog..... Remélem, ha a férjed kicsit kipihente magát, tiszta fejjel meg tudjátok beszélni, és bocsánatot kér.

GOrsi! Én is a meghosszabított gyedre szavaznék....KépKép
A hétfői hazautad miatt Kép

BMárti! Csatlakozom a többiekhez, ez a társaság tényleg itt szokott össze. A talik (főleg most) sokszor úgy néznek ki, hogy sok anyuka rohangál a saját, vagy más csemetéje után, és néha pl egy hintánál pár szót tudnak is beszélni egymással.KépKép Legelőször én is első bálozónak éreztem magam, de bele lehet jönniKépKép.

Norci! Vilinek küldök még egy kis gyógyotKépKép a biztonság kedvéért.

BSzilvi! Hogy vagytok? Remélem, már jobban.Kép

Szilvi! Neked is mentek gyógyokKép

Mentának én is úúúúúgy szeretnék már gratulálniKépKépKépKép

A hétfői talit most kihagyjuk, de szombaton készülünk a nagytalira. Kép
Megyek, befejezem a rámolást.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Andi!
Jo nyaralast nektek!

Zsuzsa!
Kép Nem tudom mit irhatnek. Remelem mielobb rendbe jon minden. Mindkettotokre raferne egy kis pihenes. Drukkolok, hogy minnel elobb rendezodjenek a dolgaitok.

Tikk!
Nektek is jo utat!

En is kivancsiskodo vagyok Kép igy atmentem elolvastam a Szopis topik veget. Nagyon drukkolok, hogy Menta mielobb itt is jelentkezzen!!

Mi tegnap egy gyerek muzeumban (Children's Discovery Museum) voltunk a csajszikkal. Nagyon tetszett nekik. Ez olyasmi mint Bp.-en a Csodak palotaja (azt hiszem igy hivjak). Mindent meg lehet fogni, mindent ki lehet probalni, van kulon kisbabaknak - kisgyerekeknek elkulonitett resz. Madiken nagyon elvezte. Alig lehetett elhozni onnan zarorakor. Kép
Persze Fatus is elvezte. De o nagyon varja a hetveget, akkor kezdodnek neki a pom-pom lany (cheerleading) edzesek. Heti ot alkalom lesz. Suli kezdeteig, majd onnantol heti negy plusz heti egy fellepes. Bocsi, OFF volt.

Latom mindenki nyaral, pihenget. Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Andysj: a Csodák palotáját én is nagyon szeretem Kép

norci: gratulálok Vili járásához!!! Párod keze???

Zsuzsa: nagyon nehéz bármit írni! én is sokszor vagyok úgy, hogy amikor apa hazajön, már teljesen kivagyok, pedig csak Tomival vagyok egész nap. És akkor jön, és megkérdezi, hogy miért csak kifőtt tészta mártással van vacsira, miért nem rántott hús? Ez a rohadt (bocs) hajtós világ mindannyiunkat kikészít Kép Nem tudom, mi lesz, ha már én is bejárok dolgozni, mit csinálnak majd az idegeim...

BMárti: én is így vagyok a talikkal. coryék mindig együtt vannak, és ha eljutunk Tomival - mint most a Margitszigetre - nekem is "kívülálló" érzésem van, de azért mégis jó Kép

Gorsi: egyre rosszabb felé megy a világ... alig van olyan munkahely, ahol jó a hangulat, ahol stressz nélkül lehet dolgozni. Előre félek a visszamenéstől...

Tominak ezerrel jönnek alul a kettesei... Jó nyügis... Viszont: tegnap a kádban letámadtam szegényt, nem tudott védekezni és levágtam a haját. Na, hát fodrászversenyt nem nyernék a produkciómmal Kép Ma még megpróbálok javítani a helyzeten... ha hagyja Kép

OFF: Daniék bejutottak a 32-be!!! Nagyon boldog! És irtó jól érzi magát kint.
Most megyek a szopis topicba Kép

pusz: bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Mai vérvételt túléltem, de utálom az egészet! Jól megkínoztak megint Kép De legalább jó a cukrom Kép

Talik: nekem furcsa, hogy kivülállónak érzitek magatokat. Szerintem annyit írunk ide, hogy már egész jól ismerjük egymást. Az, hogy mi arcról is mindenkit, az csak egy apró előny Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

sziasztok!

Off:Ezt olvastam, kissé kiakadtam a hírtől, ti mit szóltok?:
Gyerekek tűntek el a pécsi óvodából

július 17. 9:28
[Havaria]

Négy kislánynak veszett nyoma szerdán egy pécsi óvodából.
A kislányok eltűnését akkor észlelték mikor az egyik testvérpárt szüleik, majd az óvónők hiába keresték az óvodában.

A keresés közben derült ki, hogy még két gyerek hiányzik. A négy kislányt órák múlva egy helyi buszjáraton találták meg.

Az 5-6 éves gyerekek tettükre ez idáig nem adtak magyarázatot. Az első vizsgálatok szerint a kislányok az óvoda sérült kerítésén tudtak kimászni.

Zsuzsa: hasonlókat szoktam én is kapni, aztán rájöttem, hogy felesleges ilyen dolgokon lelkizni, mert csak még rosszabb helyzetbe hozom a dolgokat, így inkább átugrom az ilyen veszekedéseket. Ha lenyugodtak a kedélyek, akkor azért tudomására hozom, hogy nekem sem könnyű, de megértem, hogy feszült, de próbáljon ő is megértőbb lenni. és persze megígérem én is, hogy összeszedem magam, csak adjon egy kis időt. Bocsánatot csak nagyon csúnya veszekedés után kér, mikor már az egész ház tőlünk hangzik. Szerintem a szomszédok borzasztó dolgokat gondolnak rólunk...Kép
De szerintem már biztosan jobban vagytok!Kép Gondoljatok a nyaralásra, nemsokára végre pihentek!Kép

Menta: nagyon szurkolunk!Kép

Andysj: pom-pom lány? nagyon izgisen hangzik, de sosem értettem, mi a feladatuk, milyen meccsen fognak szerepelni? Milyen szinű pom-pom?Kép Ha tudod, fotózd le Fatust!

Gorsi: munkahelyKép én is sok ilyet hallok. Azt nem értem, akkor miért vannak a szakszervezetek és a munkajog, ha semmit sem vesznek figyelembe? Erről írtam is a szakdolgimban, kissé feminista lettKép, de szerencsére jó bizottsághoz kerültem, akinek tetszett a sajátságos megvilágítás.

Bogancsi: Daninak drukkolunk, Hajrá Magyarok!Kép Tomit mivel nyírtad? most hogy sikerült?

Tikk: nem tudtam követni, most te lettél lázas? Kép
Jó utat!

Andi: jó nyaralást!

Márti: akkor hétfőn látunk! Kép Megpróbálunk többet beszélgetni!

Szilvi: én még nem is láttalak benneteket, akkor hétfőn ti is jöttök? Hányadik hétben vagy?

tegnap találkoztam pár régi gimis osztálytársammal, így apa egyedül volt este a lányával. Láthatóan mindkettőjüknek jót tett, hogy kettesben maradtak, apa végre elhiszi, hogy ő hozzá is ragaszkodik Dóri.Kép Az osztálytársnőimen nagyot csodálkoztam, hogy lassan 30 felé (28-29 évesek vagyunk) még 3-4 évet akarnak várni a babával. Nem értem őket!

befejezem

üdv zsuzsiék

p.s.: van valakinek tapasztalata távmunkával? érdemes felíratkozni netes távmunka közvetítőnél?
zsu26

Sziasztok!

Most beszéltem a babysitterrel! Kedden találkozunk, megmutatjuk a lefektetést. Nagyon izgulok, Dóri mit szól hozzá! Igaz már találkozott vele, de akkor csak játszottak és vendégségben voltunk egy családnál, ahol ott volt a babysitter.
Mennyi szokott a tarifa lenni, van esti és nappali? Azt mondta én mondjak árat, mennyi a normális órabér?

Ha bevállik a lány, akkor végre elmehetek angol intenzív tanfolyamra és esetleg lesz esélyem egyszer végre nyelvvizsgáznom!!!!! Ja, de jó lenne!!!!Kép

Tikk, Dzsili:
Izlandi utunk miatt nagyon fel vagyunk dobva, férjem nagyon ragaszkodik, hogy vigyük Dorkát és én sem hagynám szívesen itthon. Szerintem nem az a lényeg, hogy emlékezni fog-e majd rá, hanem, hogy milyen hatása lesz az utnak Dorka fejlődésében. Szerintem a sok újdonság biztosan fejleszti. Azt olvastam, hogy nagyon fontos, hogy a kisbaba 3 éves koráig sok ingert kapjon, mert ez az alapja a tanulási készségének. Minél több ingert kap, annál könnyebb lesz neki később tanulni. remélem így is lesz! De erről lehet, hogy Bogancsi jobban tudna mesélni, hiszen ő nevel Csodagyerekeket!KépKépKép
Biztosan hideg lesz, de a férjem nem szereti a meleget és a tengerpartos üdülést, így mi ilyen helyekre sosem megyünkKép De ezáltal férjemmel már bejártuk egész Skandináviát (hátizsákkal, interraillel), most "csak" Izland van hátra. Utána már nem is tudom, milyen hideg országot talál ki a férjemKép

Üdv:
Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi
Szibériába nem készültök?Kép

Márti, Zsuzsa, Andi
Lehet, hogy én fogalmaztam félre, de én még maradok itthon, viszont hosszabbított gyedem a köv. babával már ugye nem lehet, mert Peti több mint 2 éves lesz. Közben persze emiatt gondolkodtam, hogy fél évre visszamegyek, de a hallottak végképp meggyőztek róla, hogy nem érdemes, még pénzért sem. Még jó, hogy apa el tud tartani minket... Amúgy eddig sem nagyon akartam a gyerekek után ide visszamenni, csak ugye muszáj kitalálni valamit már most. Fogalmam sincs, hogy mi legyek, nekem ez a nagy dilemmám a gimi eleje óta.KépKép

Most rohanok és köszi a gyógyokat. Mintha már alig lenne taknyos a kölyök. Talán csak átmeneti dolog volt.Kép

Menta
Drukkolunk!!!Kép

gorsi

Sziasztok!

Márti!
Köszi, nagyon szépen fejlődik a kismanó. Ma voltunk dokinál és tökéletesen megfelel a 13. terhességi hétnek.Kép A doki picit hagyta hagy élvezzem a monitoron ficánkoló kismanót. Jót mosolyogtunk, amikor elkezdte szopizni az ujját, majd hirtelen a fejéhez kapott és elkezdett kézzel-lábbal hadonászni.Kép Egy pillanatra sem maradt nyugton, de nem is bánom. Zsani már tud a kistesóról és szokott is puszit adni a pocakomra. Elmondtam neki, hogy a kistesó a cicimből fog majd enni. Zsani ezen felbuzdulva azóta szinte minden nap követeli, hogy a cicit ellenőrizhesse meg van-e még?Kép Időnként megfogja, bekapja és elégedetten mondja, hogy "Baba, hamm, nyam-nyam!"Kép

Zsuzsi!
Ha minden igaz megyünk hétfőn talizni és akkor már a 14. hetet fogjuk taposni a kismanóval.Kép Néhány "osztálytársamat" még én sem ismerem, de remélem lassan összeáll a kép.

Bogancsi!
Csak így tovább, DRUKK Daniéknak!

Andi és Tikk!
Jó pihizést!Kép(IIIIrigy vagyok ám!) Jó lenne nekünk is egy kis kiruccanás, de most ismét beindult az építkezés, így itthon nyaralunk.(max. 1-1 napra ellógunkKép)

Menta!
Ismeretlenül is nagyon szorítok, hogy nemsokára visszagyere közénk!Kép

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Tikk,BMárti,Andi!
Köszönöm az érdeklődést, Peti szerencsére már sokkal jobban van, vasárnap este óta láztalan és (remélem, nem kiabálom el!) kezd visszajönni az étvágya is. Ma ismét voltunk mérésen, hogy lássa a védőnő, hogy tovább fogyott-e Peti, de szerencsére fogyás helyett visszaszedett 20 dkg-t, így kereken 10 kg-os a csöppségem.
Még várjuk a székletmintának az eredményét, de elvileg azt mondták, ha baj van, akkor szólnak előbb, egyébként általában egy hét.
Hétfőn meg én szenvedtem a derekammal, de olyan szinten, hogy nem tudtam Petit felemelni. Szerencsére, valószínűleg csak elfeküdtem egy izmot, mert estére elmúlt.

Laura!
Editék sajnos holnap már utaznak haza, így hamarosan visszatér közénk itt is.

Szilvi!
Remélem jöttök hétfőn( és mi is eljutunk), olyan régen látunk már titeket! Hogy érzed magad?

BMárti!
Szerintem is csak akkor tudsz te is „összeszokni” velünk, ha minél gyakrabban látunk titeket. Szerintem mindenki nagyon szeretne veled személyesen is beszélgetni, szerintem kicsit erőltesd meg magad, olyan jó lenne téged és a sztorijaidat élőben is meghallgatni! Kérlek!
Én se vagyok egy „társaság középpontja”, de általában akkor is nagyon jól érzem magam, ha csak hallgatom a lányokat és csak akkor szólok hozzá, ha van valami véleményem a dologról. A gyerekek mindig nagyon élvezik a talikat, szerintem ne foszd meg ettől Lacikát!(Na most jól megzsaroltalak a gyerkőcöddel!)

Norci!
Örülök, hogy Vili is jobban van, nekem nagyon szerencsém van a gyerekorvosunkkal, vasárnap is felhívtam, amikor Peti belázasodott és még ő mondta, hogy hívjam nyugodtan, nem zavarom!

Gorsi!
Sok gyógypuszi Petinek, hogy hamar meggyógyuljon!

Zsuzsa!
Valószínűleg mindketten túl sokat vállaltok a férjeddel. Remélem, ha kipiheni magát a párod, észbekap egy kicsit és kiengesztel!
Sajnálom, hogy hétfőn nem találkoztunk!
Nagyon jók a képek!

Tikk!
Jó pihenést kívánok nektek! Lehet, hogy én olvastam figyelmetlenül, de hova utaztok?

Megyek, vacsit kér a fiam.

Beja!
Még neked akartam írni, hogy már Bácus is milyen ügyesen beszélget!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Vili teljesen jól van Kép Ma már nem engedte, hogy diétáztassam, evett szépen Kép És egyfolytában utánoz engem Kép Tegnap beütöttem a lábam és felüvöltöttem, ő is üvöltött és utána nagyokat kacagott Kép Berakott egy korpovit kekszet a szekrény alá, én meg ott hasaltam, hogy kihalásszam, erre ő is lehasalt velem szembe és ott kacagot Kép Annyira aranyos.

Andi! Rebi! Gorsi!
Jányok világosítsatok már fel, hogy hogy van ez a gyed, én úgy tudom, hogy ha nem két éven belül szülsz, akkor is jár a gyed, csak más az alapja így kevesebb, mint amit most kapsz nem? Vagy nekünk bele kell húzni és még pont kijön a két év korkülönbség Kép

Vili követel, mennem kell.

Norci
norci

Sziasztok! Gyors helyzetjelentésKépKépKép

Köszönöm mindenkinek a kis KépKép arcocskákat, és hozzászólást, nagyon jól estek. Tulképpen a lelkemnek kellett, hogy kiírjam magamból tegnap ezt a kis affért, de tudtam, hogy azért még nincs itt a világ vége. Kép
Este már nem beszéltem a párommal, mert mire aludni mentem, ő már rég aludt, reggel meg képtelen voltam felkelni, és csak 8 órakor kászálódtam ki az ágyból.Kép
Végülis igen, rohadt sokat vállalunk magunkra, és ilyenkor kezdünk kibukni magunkból. Akkor van gáz, ha egyszerre bukunk, mert akkor van az ordibálás.Kép
Nekem muszáj minden munkát elvállalni, amivel megkeresnek, mert én saját magam alkalmazottja vagyok, és ha nem vállalom el, akkor nincs pénz se. Igaz, a múltkor volt, amit visszaadtam, és nem vállaltam, lehet, hogy nem a jó híremet fogják vinni a városban, de abban bízom, hogy viszont sokan vannak, akik tudják, hogy hozzám bármikor jöhetnek, és ha tudom megcsinálom, akár hétvégén is.

Egyébként szóbeli bocsánatkérés nem volt, tudtam, hogy nem is lesz, de ma este beállított egy doboz krémessel (nyam-nyam), meg vett valami univerzális zöldség szeletelőt.KépKép Ezt én a bocsánatkérésnek tekintettem.KépKép
Ja, és nagyon figyeltem egész nap, hogy az ágyunk száraz maradjon estig, se pisi, se innivaló ne legyen rajta.Kép

Norci!
Szuper, hogy Vili gyógyuló félben van.KépKépKép

Bogancsi!
Sajnos teljesen igazad van, ezzel a hajtós világgal kapcsolatban.Kép Költői kérdés, de miért nem keres egy férfi a legtöbb családban, hogy az anyának csak hobbiszinten kelljen dolgoznia, és másra is jusson idő. Erre úgyse fogtok tudni válaszolni, ez csak úgy elgondolkodtatott.

Bszilvi!
Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk hétfőn, és sajnos nem is tudom, hogy legközelebb mikor tudnánk majd találkozni, mert ugye Beus bölcsis lesz szeptember végétől. Talán majd őszi szünetben.KépKép

sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Rebi: Ma együtt játszótereztek lányaink:-)! Felismertem Csengét és így megismerkedtem édesanyáddal és a fivéreddel. Nagyon kedvesek voltak, mondták, hogy fél 8-ra pontosan viszik haza Csengét. Anyukád nagyon büszke volt, és már újságolta, hogy jön a következő unoka, nagyon boldognak látszott. Kép Csenge nagyon édesen és precízen homokozott, a csúszdán is nagyon bátor volt, úgy látszik csak mi babanetes anyukák engedjük lecsúszni a gyerekeinket a nagy csúszdán Kép
Persze se Csenge, se Dorka nem ismerte fel a másikat, sőt meg sem közelítették egymást Kép Nagyon önállóak ebben a korszakban.

Zsuzsa: örülök, hogy férjed kiengesztelt, szerintem elég szép gesztus volt a krémes és a szeletelő is Kép

Norci: gyorsan meggyógyult ez a Vili fiú!Kép

Bszilvi: úgy látszik a hétfő nem volt a legszerencsésebb napod neked semKép A hétvége biztosan jobb lesz!

Szilvi: 13 hetes bébi már ilyenek tud???KépKépKép Jaj, de jó lehetett látni! Hol fogsz szülni?

Jó éjt!
Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa
Örülök hogy rendeződtek a dolgaitok, a pároddal!
Sajna ilyen lebarmolások, már mint a férjem részéről nálunk is szoktak lenni, tudom milyen rossz érzés!
Te nagyon sokat dolgozol a gyerekek mellett, tudom hogy milyen sokrétű emberke vagy, aki igenis leteszi a magáét az asztalra, ezt te is tudod ő is tudja!
Bocsánat kérés? Férfiból van ő is, de legalább belátta hogy megbántott és megpróbált kiengesztelni!
Jó a kérdés a mit felvetettél, bár én egy olyan világban szeretnék élni ahol mind két szülő dolgozhat is, és ezzel hozzájárul a kasszához, ami által ugyebár nem lesz kiszolgáltatva a másiknak, ugyanakkor a családjával is foglalkozhat!
És hogy ilyen létezik ma is most is?

Norci
Örülök hogy Vili meggyógyult és még huncutkodik is!KépKépKépKép

Szilvi
Már a te kis babád is "integet" de jó !!!
A nővére meg aranyos!! KépKépKép

BSzilvi
Reméljük semmi gond, örülök hogy Peti hízogatott és egyáltalán jó volt olvasni rólatok! KépKépKépKépKép:

Andi, Tikk
Jó nyaralást nektek!! KépKépKép

Zsuzsi
Az a fontos hogy hogy álltok hozzá a nyaraláshoz, nem is annyira hogy hová mentek!
Ha vinnétek Dorkát akkor tegyétek azt, elvégre a ti döntésetek, ti fogtok vele lenni, de szerintem csuda klassz, lesz! KépKépKép
Csak azért írtuk többen hogy biztosan vinnétek e a kicsit mert nektek fárasztóbb lesz, de ha ez így viszont számotokra megnyugtatóbb.....akkor így lesz jó! KépKép
Fiatal? Lassan már 30 vagyok!KépKépKép
Ma megint lecsókolomoztak nálam egy fejjel minimum magasabb srácok, húúúúú de ciki!
Szóval még mindig fiatal vagyok???
Kedves Zsuzsi
Mindannyian Csodagyerekeket nevelünk! Ugye Bogancsi???

Gorsi
MunkahelyKépKép
Én anno Máténál nemes egyszerűséggel kifizettettem a szabadságomat!
Petinek sok-sok gyógyiKépKépKépKépKépKépKépKépKép
csak a bizti kedvéjért!
Köszi a drukkot a költözéshez ránk fér remélem a sulikezdésre legkésőbb megoldódik!
Aranyos a történeted a kis emberről és Petiről a játszótéren! KépKépKép

Andysj
Pom-pom lány! KépKépKép
Gratula neki, gondolom azt ki kellett érdemelni!
Milyen nagy lány már, ilyenkor látja az ember!
De furi, hát az egy más világ, bár amennyire szeretünk amerikai dolgokat utánnozni itt kis hazánkban is tutira nem sokára minden suliban lesznek!

BMárti
Majd el jutunk egyszer mind a ketten talizni és akkor már ketten állunk mint... és leselkedünk nagy szemekkel, mit szólsz!!
Én sem tudom mit csinálnék vagy hogy lenne, lehet hogy nem is lenne témánk,és csak néznék mint a sült hal, vagy mégis?
Remélem egyszer kiderül!! KépKépKépKép

Cory
VérvételKép Cukor Kép

Bogancsi
Gratula Daninak a tovább jutáshoz! KépKép
Tominak a fogacskákhoz küldünk segítőket! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Milyen lett a frizurája?

Na megyek mosogatni, ma megsütöttem életem első almás pitéjét remélem még reggel is ehető lesz!
Holnap elmegyünk megnézni a bátyámék pindurkáját már kiváncsi vagyok rá nagyon!

Pussz: Dzsili
dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?