Lányok, 50 perce írok, és elszállt, pedig Control C-t és V-t is nyomtam, de nem másol semmit, sehova... B...a meg!!!!
Szóval este azért nem jöttem, mert meglepiben Apa is azt gondolta ki, hogy elvisz vacsizni, meg én is, így suli után egymást megleptünk és Móron (még csak "finoman"
) megünnepeltük Mütyürkét
Alexa,
Sok-sok virtuális vitamint küldök Martin babának!!!! Gyógyuljon meg mielőbb!!!!
Szilvi,
Neked is jobbulást, így kismamisan meg különösen rossz, ha az ember beteg!!!! Tudod, anno a Tantum Verde cukorka volt a sláger, mikor mindenki megbetegedett
Kriszti,
Ez szuper, hogy a Martin babátoknak rendben a csípője!!!! Tényleg, a szemével mikor kell kontrollra menni?
De jó, hogy bementetek Gabihoz!!! Én is gondolkodtam, de még a vezetéknevét sem tudom…. Ezt legalább Nálad Márti vagy Szilvi tudta… No meg Apával voltam… És jobb is, hogy nem mentünk sehova, mert ugye BB korábban jött és így lecsúsztunk volna…
Kriszta,
Nem lesz semmi extra jövő héten, hozod a szokásos kedves kismami formádat!!! Nem lesz semmi baj, nem vagy kiborító, ilyenre ne is gondolj!!! S látod, a mumusos hét is oda már!!!
Andesz!!!
Örülök, hogy regisztráltál, üdv közöttünk!!! És én is köszönöm Gabi szüléséről a tudósítást, jó volt, hogy nem maradtunk le semmiről!!!!!
Bessy,
Üdv neked is!!! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is Vicuskával együtt. Aztán januárban pedig Vikikének!!!!
Nekem is volt laparoszkópiám és az utána lévő ciklusban az első inszemmel lettem babás, nem is olyan régen!!! Kitartás, sikerülni fog!!!!
Vicuska és Szilvi is RL-hez jár, jó kezekben vagytok!!!!
Kata,
Köszi a drukkokat, remélem, hogy már látni fogjuk…
Elvileg azt mondta már egy hét múlva kellene, de tudom én az eddig olvasottak szerint, hogy nem mindig van ez így. Örülnék, ha minden rendben lenne és látszana már 5-én.
Talira tényleg nem tudok menni. 30-án reggel Veresegyházra megyek, ahol nekem kell levezetnem egy angol megbeszélést az igazgatóság tagjaival a 2008-as vezetői fejlesztések tervéről és egy éves kompetencifelmérésről. Még leírva is bonyi, nem hogy éleőben… a hátam közepére kívánom. Szóval előző este már korán ágyba akarok bújni (s nálam most az átlag 7-8 óra), s legkorábban 6-ra érek haza… Szóval nem megy, nem akarom kifacsarni magam, szükségem lesz minden energiámra pénteken – akkor úgy is késő éjszaka lesz, mire végzünk és hazaérek…
Vikike,
Látom ám Levi babát az eláírásodban!!!! Nagyon édes, nekem akkor is ez a fotó a kedvencem!!!!! Hány szavazat gyült már össze? Megnéztem a sparos katalógusban is, alig ismertem meg…
Ti januárban kezdtek próbálkozni? Érzed a peteérésed?
Andesz, Vikike, eddig nekünk is a Bence tetszik a legjobban!!!!!! Lánynevekben okosabbak vagyunk, de fiúnál keveset találtunk, ami úgy igazán tetszene…
Ani,
Át tudnád nekem is küldeni a névtáblázatodat? Az egyik oldalon találtam én is egyet, de van vagy száz oldal, hát nekem ahhoz nincs türelmem..
Judy,
Jó fej ez a Csetényi!!!! Gondolom milyen kényelmetlenül érezted magad… Én meg elfelejtettem rákérdezni BB-nél hogy nálunk még mindig tilalom van-e? Már mindketten nehezen bírjuk…
S vigyázz nagyon magatokra!!!!!
Márti,
Magam elé gondoltam, hogy milyen lehettél éjszaka az ágyban mosolyogva, miközben hullámzott a hasad… Nagyon profik vagytok mocorgás ügyileg
Vicuska,
látom csak szakítani kellett D-vel és máris jobb a kedved!!!!
Hidd el Te is babás leszel, én se hittem el hogy velem megtörténik és most látod... Drukkolok nagyon!!!!
Na ezt most elküldöm!!!