Új privát üzeneted érkezett!

Ani!
Kor:29 03.16
Próbálkozás:2006.10
cik:30-32
ucsó mensi:07.03.12
segéd a:elevit
Szülés várható:07.12.19
köszönöm! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Bocsi Vicuska! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Bocsi most mennem kell, de este lehet jövök még.

Vicuska köszi a választ, most már tisztábban látok, ne haragudj, hogy nem figyeltem, vagy nem emlékeztem, de akkor már írtad :oops: .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Bessy, persze hogy elküldheted, bár úgyis nyilvános lesz, de ha valamit nem szeretnél hogy beírjak nyogodtan szólj, azt kihagyom :)

Vicuskám írtam neked privit, nem voltál elég buzgó, oda a laptető

Andesz, írom....

madiani

Basszus :evil: :evil: :evil: lecsúsztam....de majdnem megvolt :lol:
odaát még sokkal nagyobb harcok dúlnak laptetőügyben....hihihi :P

Ani!
azért köszi a privit :wink:
Vendég

Mi ez a laptető-őrület?? :D
Vendég

Ani!

mindenki :lol: mert ott mindenki még babára gyúr :lol: :lol:

Márti!

akinek sok laptető-hozzászólása van,az babás lesz :P persze állítólag szexelni se árt hozzá :oops: :D
Vendég

Vicuska! :D :D :D

Egy másik fórumon www.babatervezok.otthona.net meg az volt a menő hogy mindenki a házigazda csajtól rendelt két tizedesig mérő hőmérőt. Aki rendelt az babás lett. Kölcsönadjam az enyémet? Nagyon szívesen!!!!

madiani

Vicuska:
A vonalzót sikerült megcsinálnom, de mit kell bemásolnom, és hova?
bessy76

Bessy, hu én nem tudok magyarázni, azt mondják merthogy kicsit "szakember" vagyok nincs türelmem meg túl is bonyolítom. :oops:

madiani

Bessy!

a vonalzó alatt van egy hosszú url-vel,vagy http-vel kezdődő kód,az első kell.az egészet kijelölöd,és másolás,és bejössz a babanetre a segédletekbe,ott van felül,azon belül a profilba és ott van olyan hogy aláirás.na oda beilleszted és küldés és kész.
én analfabéta vagyok,remélem elég érthetően irtam le.
bocsi,de nem találom a hosszú ít mindíg :oops:
Vendég

PHPBB van a bemásolandó kód fölött és url-vel kezdödik

Ani!

komolyan?akkor lehet kéne rendelnem olyan vonalzót?vagy nekemadod?? :lol:
Vendég

egyébként nooooormális vagyok ám :oops: :wink:
Vendég

Csak aztán itt a sok laptető és hőmérő között Apát is kérd meg hogy segítsen mert anélkül nem fog menni. :)

madiani

Köszi a segítséget. Kicsit béna vagyok :oops:
Most valamit csináltam, meglátjuk, jó-e?
bessy76

SIKERÜLT!!! :lol:
bessy76

Bessy!

szupi!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ani!!!

elvileg megyek topictalira kicsit késve :wink:
Vendég

Na pá,asszem mára elég volt belőlem,megyek segítek anyának vacsitcsinálni az öcsikémnek :lol: -20 éves- :oops:

majd még benézek :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Gyönyörű Noel baba!!Többször is megnéztem! :D Vajon miért született már most meg a Drága?Vagy erre nincs magyarázat?

Andesz és Bessy,örülök,hogy jöttetek!!

Martinkának ma nem volt olyan jó kedve mint máskor,nem mosolygott annyit.Persze érthető.Már lefektettük,előtte porszívóztuk szegénykémet.Lehet,hogy ott alszom a szobájában,hogy halljam,kap-e rendesen levegőt.

Köszönjük a gyógyító puszikat!

Viki!Jó az avatarod.Én is szoktam próbálkozni képfelrakással,de annyira le kéne kicsinyíteni a képeket,hogy egyik sem látszana. :?

Vicuska jó ,hogy leírtad mi a gond,mert én sem tudtam miért nem jött még össze a baba.Majd most sikerül,hajrá spontánozás!! :wink:
Vendég

Jó éjszakát Mindenkinek!! :D
Vendég

Lányok, 50 perce írok, és elszállt, pedig Control C-t és V-t is nyomtam, de nem másol semmit, sehova... B...a meg!!!! :evil:

Szóval este azért nem jöttem, mert meglepiben Apa is azt gondolta ki, hogy elvisz vacsizni, meg én is, így suli után egymást megleptünk és Móron (még csak "finoman" :oops: ) megünnepeltük Mütyürkét :wink:

Alexa,
Sok-sok virtuális vitamint küldök Martin babának!!!! Gyógyuljon meg mielőbb!!!!

Szilvi,
Neked is jobbulást, így kismamisan meg különösen rossz, ha az ember beteg!!!! Tudod, anno a Tantum Verde cukorka volt a sláger, mikor mindenki megbetegedett

Kriszti,
Ez szuper, hogy a Martin babátoknak rendben a csípője!!!! Tényleg, a szemével mikor kell kontrollra menni?
De jó, hogy bementetek Gabihoz!!! Én is gondolkodtam, de még a vezetéknevét sem tudom…. Ezt legalább Nálad Márti vagy Szilvi tudta… No meg Apával voltam… És jobb is, hogy nem mentünk sehova, mert ugye BB korábban jött és így lecsúsztunk volna… :oops:

Kriszta,
Nem lesz semmi extra jövő héten, hozod a szokásos kedves kismami formádat!!! Nem lesz semmi baj, nem vagy kiborító, ilyenre ne is gondolj!!! S látod, a mumusos hét is oda már!!! :wink:

Andesz!!!
Örülök, hogy regisztráltál, üdv közöttünk!!! És én is köszönöm Gabi szüléséről a tudósítást, jó volt, hogy nem maradtunk le semmiről!!!!!

Bessy,
Üdv neked is!!! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is Vicuskával együtt. Aztán januárban pedig Vikikének!!!!
Nekem is volt laparoszkópiám és az utána lévő ciklusban az első inszemmel lettem babás, nem is olyan régen!!! Kitartás, sikerülni fog!!!!
Vicuska és Szilvi is RL-hez jár, jó kezekben vagytok!!!!

Kata,
Köszi a drukkokat, remélem, hogy már látni fogjuk… :P :P Elvileg azt mondta már egy hét múlva kellene, de tudom én az eddig olvasottak szerint, hogy nem mindig van ez így. Örülnék, ha minden rendben lenne és látszana már 5-én. :P
Talira tényleg nem tudok menni. 30-án reggel Veresegyházra megyek, ahol nekem kell levezetnem egy angol megbeszélést az igazgatóság tagjaival a 2008-as vezetői fejlesztések tervéről és egy éves kompetencifelmérésről. Még leírva is bonyi, nem hogy éleőben… a hátam közepére kívánom. Szóval előző este már korán ágyba akarok bújni (s nálam most az átlag 7-8 óra), s legkorábban 6-ra érek haza… Szóval nem megy, nem akarom kifacsarni magam, szükségem lesz minden energiámra pénteken – akkor úgy is késő éjszaka lesz, mire végzünk és hazaérek… :shock:

Vikike,
Látom ám Levi babát az eláírásodban!!!! Nagyon édes, nekem akkor is ez a fotó a kedvencem!!!!! Hány szavazat gyült már össze? Megnéztem a sparos katalógusban is, alig ismertem meg…
Ti januárban kezdtek próbálkozni? Érzed a peteérésed?

Andesz, Vikike, eddig nekünk is a Bence tetszik a legjobban!!!!!! Lánynevekben okosabbak vagyunk, de fiúnál keveset találtunk, ami úgy igazán tetszene… :shock:

Ani,
Át tudnád nekem is küldeni a névtáblázatodat? Az egyik oldalon találtam én is egyet, de van vagy száz oldal, hát nekem ahhoz nincs türelmem..

Judy,
Jó fej ez a Csetényi!!!! Gondolom milyen kényelmetlenül érezted magad… Én meg elfelejtettem rákérdezni BB-nél hogy nálunk még mindig tilalom van-e? Már mindketten nehezen bírjuk… :oops:
S vigyázz nagyon magatokra!!!!!

Márti,
Magam elé gondoltam, hogy milyen lehettél éjszaka az ágyban mosolyogva, miközben hullámzott a hasad… Nagyon profik vagytok mocorgás ügyileg :P :lol:

Vicuska,
látom csak szakítani kellett D-vel és máris jobb a kedved!!!! :wink: :P Hidd el Te is babás leszel, én se hittem el hogy velem megtörténik és most látod... Drukkolok nagyon!!!!

Na ezt most elküldöm!!!
Vendég

S akkor lássuk Mütyürke első portréját :P Ő a bal oldalon a kisebbik foltocska, a nagyobbik a jobbikon a cisztám :shock: :oops: Majd még keresgélnem kell a neten, hogy mi a manó ez, és miért tartja fenn a terhességet :shock: :oops:
De Mütyürke a lényeg :P :P :P

Kép
Mütyükre 4 hetesen és 6 naposan :-))))
Vendég

Jó reggelt lányok!
Alexa,Gabi kérdezte a dokit,vajon miért született meg elöbb Noel baba,v.szinű lehet,hogy egy felszálló fertőzés is okozhatta,ami ugye most volt Gabinak!De azt mondta,ezt így egyértelműen nem lehet megmondani!
Nemrég beszéltem vele,elvan egy kicsit kenődve,mert még nem lövelt be a teje,és Noel,egész éjjel sírt :(

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Bessy, ügyi vagy! :) Meglátod, ez a fórum babásít, neked sincs sok hátra! :lol:
Andesz, vigasztald meg Gabit a nevemben is! Úgyis megjön az a tejci!
Nati, de jó kis képed van! Olyan az a ciszta, mint vmi tyúkanyó! :D Nem értek hozzá, én is néztem hülyén mikor olvastam, hogy "ez tartja fenn a terhességet.." Nagyon vigyázz Mütyürkére!
Jaaa Vicuska már értem...én szerintem még sosem voltam a tetején, de én babásan jöttem, szóval...:D Hajrá hajrá vonalzó!
Ani rendes tőled, hogy átadod a "stafétát", most hogy már nem kell :)
Alexa, ez az orrszívózás ismerős, emléxem az érzésre... :? Jobbulást még1x a kisfiadnak!!
Csajok, úúúgy fáj a fejem, így keltem, ráadásul ma egész nap anyának gyártok netes önéletrajzokat, önsajnálatba merítkezek és tépelődök a lakás-dolgon (jaj nem emléxem megírtam-e már ezt... :oops: ) Tök várom már a csütörtököt!!!
Vendég

sZIASZTOK!

aNDESZ!iGEN ÉN IS ERRE A FERTŐZÉSRE GONDOLTAM,MERT PONT A NAPOKBAN ÍRTA gABI,HOGY ANTIBIOTIKUMOT SZED ,MERT SOK A VIZELETÉBEN A BACI.mINDEGY,AZ A LÉNYEG,HOGY MINDEN RENDBEN VAN!! :wink:

Most látom,hogy nagybetűkkel írtam,de mostmár nem javítom ki,mert hallom,hogy ébredezik Martinka.

Szóval,ne aggódjon Gabi, nekem azt mondták,hogy a tej,akár a 2.hétben is megjöhet!Nem is gondoltam volna! :shock: Nekem a második naptól volt tejcim,azt hittem kidurranok,annyi lett reggelre!
Igyon kb. 3 liter folyadékot.
Puszilom Őt!!

Nati!Nagyon cép petezsákocskád van ám!!Nagyon vigyázz rá!!Nem semmi,hogy hajnali 3-kor írtál!! :shock: :shock:

Márti!Az én fejem is elég furcsa ma,mindjárt iszom is egy kis nescafét.Mi is ez a lakásdolog?Lehet,hogy nem figyeltem eléggé... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Csak pár sor mert nagy főzésben meg takarításban vagyok!
Hú tegnap akkorákat sétáltunk Krisztivel és Martinkával hogy mire hazaértem alig bírtam állni...nagyon fájt a szeméremcsontom...de nagyon klassz kis nap volt..Martinka is hatalmasat aludt :D
Nem tudom hirtelen ki kérdezte hogy honnan ismerem a Krisztit..szóval amikor történt velünk a tragédia keresgéltem a neten hasonló történetet,úgy éreztem muszáj valakit keresnem aki tudja mit érzek..és a Google kiadta ezt a fórumot..persze különböző kulcsszavakat írtam be..és írtam a Krisztinek,leveleztünk taliztunk és azóta is imádom :) Nagyon sok erőt ad/adott nekem..és aztán ő mondta hogy jöjjek erre a fórumra mert ő nagyon szeret itt lenni és hogy nekem is itt a helyem..és mikor megszült jöttem is és nagyon jól tettem!Szerencsére a párjaink is jól kijönnek most épp horgászni vannak a fiúk este meg összejövünk jó kis halsütésre :P

Tegnap láttam a kis Levit a sparos katalógusban,Kriszti megmutatta...nagyon kis helyes!!!

Bocsánat hogy nem írtam külön hozzátok,természetesen mindenkivel örülök,és drukkolok és jó hogy vagytok!!!

Holnap megyünk a kiságyért is :)

Szép napot lányok és sok puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!

Nati, nagyon jó a kép a kis Mütyürkéről :D , olyan jó látni ilyen képeket, de lassan talán már mi is láthatunk majd ilyet a kistesóról :D . Hol ettetek vacsit, a Karavánban?

Krixta tök jó, hogy a fiúk is így összehaverkodtak, aztán hozzanak ám szép nagy halacskát. De még milyen jól tetted, hogy ehhez a szuper csapathoz csatlakoztál.

Márti milyen lakás dolgon tépelődsz? A fejfájásod lehet, hogy ettől a melegfronttól van.

Vicuska Boldog születésnapot az öcsédnek! Fogadd el Antától a hőmérőt, hátha tényleg beválik :D . Hajrá peték!!!!

Alexa jobbulást Martinkának! Én plédbe csavartam Levit mikor orrszívóztuk mert mindig elficánkolt ami érthető is :roll: .

Hát Gabi nagyon szorítok, hogy beinduljon a tejed és ne az legyen ami nálunk is volt :( . Levi is egy fertőzést kapott el tőlem, és másnapra már kezdett besárgulni, így vették észre, hogy valami nincs rendben. És amit még írt tesód, hogy sírt egész éjszaka Noel, na az is volt nálunk, azt mondta a nővér, hogy hozzá sem mert nyúlni. Egész éjszaka csak sírt :( . Remélem nálatok minden rendben lesz és jöhettek haza. Ne haragudj, hogy ezt leírtam, és mire már elolvasod itthon lesztek. Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
vikike_

sziasztok!
Anyucikánk volt bent Gabinál,és vitt neki fincsi kajcsit,hogy minél elöbb megjöjjön a finom tejcsi :D
De én meg küldtem neki,ilyen homeos tejserkentöt,állítólag nagyon szupi!
Amúgy ma kapott Noel bébi egy kis tápszert,mert nagyon éhes volt!
V.színű holnap még nem jöhetnek haza,majd talán hétfőn!
Krixta,sajnálom hogy nem találkoztam Veletek tegnap,csak akkor már régóta ott voltam,és mennem kellett!
A Schwarzival összefutottam ott,vigyorgott is,és mondta,hogy vártak engem is csütörtökön,hátha beindul nálam is a szülés! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

A szavazást köszönöm mégegyszer mindenkinek!!!
Biztos nem leszünk nyerők mert van akinek már több mint 300 szavazata van. De sebaj, nekem akkor is ő a legszebb :D !

Kép
Kép
Kép
vikike_

Vikike!
Én is szavaztam ám rá!Nagyon édes kissrác! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Judy!
Miért ragaszkodsz annyira az EDÁ-hoz?
Nehezen szülted a két kissrácot?

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi Andesz :D ! Gabiék, hogy vannak, mikor jöhetnek haza?

Kép
Kép
Kép
vikike_

Már írtam,lehet nem olvastad,úgy volt hogy holnap,de v.színű hogy majd csak késöbb,a szopi miatt!De Gabi azt mondta,jobb így mert legalább jó helyen vannak,most Noel sulya leesett 2480 grammra!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!
Ma én is erős fejfájással keltem, és még mindig nem múlt el. Szerintem jön a hó. :D Meg szoktam érezni a hidegfrontot :cry:sajnos
Nati gratulálok Mütyürkéhez! Én is bízom benne, hogy köztetek hamar megbabásodok. Írnál pár szót a műtétről? Az az igazság, hogy nagyon félek tőle. Még sosem altattak. Nagyon gáz volt?
Gabinak én is sok tejecskét kívánok így ismeretlenül is! :)
Van egy hülye kérdésem, mivel még új vagyok és nem ismerlek benneteket: Shellcat=Márti? :oops:
Hol kell Levire szavazni? Én is szeretnék.
bessy76

Állítólag tényleg jön a hidegfront,reggel én is nagyon szarul éreztem magam!
Meg mostanában már nagyon sokat szurkod "oda le",elég kellemetlen érzés! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Nincs itt senki? :shock:
Vicuska! Mindjárt laptető! :) Ha sikerül oda kerülnöm, babás leszek? :lol:
bessy76

Sziasztok!

Andesz,gondolom az Urtica urens 5ch-t vitted Gabinak.Én még most is szedem,és iszom a Laktoherb teát.Napi két litert főzök.

Állítólag a More Milk kapszula is nagyon jó,bár úgy tudom,nem olcsó.

Bessy!Biztos Te is hamar babás leszel!! :wink: Igen,Scellcat=Márti!

Voltunk vásárolni,aztán egy jót sétáltunk.Egész jó idő volt.Kár,hogy holnaptól felhősödést mondanak! :(
Na,megyek,Martinka már kéri a joghurtját!
Vendég

Már nem is merek írni,nehogy én legyek laptetős megint :oops:
Szívessen átadom a helyet Bessynek,és Vicuskának!
Igen Alexa ,azt küldtem neki,Patrikkal én is a laktoherbet ittam,rengeteg tejem volt! :D
Remélem,most is így lesz!

KépKép
KépKép
andesz78

Alexa! Köszi az infót! :) és a drukkot!
Sikerült megcsinálnom az avatart, találtam egy aranyos babás képet. Talán ő is szerencsét hoz :)
Ma tényleg egész jó idő volt mi is elvittük a kutyusunkat egy jót sétálni.
Én sajnos a tejcis dologhoz nem tudok hozzá szólni, de jövő év végén kérdezzetek bátran! :P :lol:
bessy76

Sziasztok!

Nati!

tök jó az uh-os képetek a kis Mütyűrről :lol:
kár hogy nem jössz talira...bár nmég én se garantáltam :roll:

Bessy!

tényleg,ne félj a műtéttől,nekem is volt már olyanom,és látod Nati utána bebabásodott rögtön :P

Többieknek is szép hétvégét!!!!

nagyon fáj a torkom :? vettem cickafark és palástfű teákat,az jót tesz a babásodáshoz 8) ja,meg voltam szoliban,az meg a lelkemnek :P :P
Vendég

Sziasztok!

Megint jó sokat írtatok!

Folyton lemaradok. :-)
Tényleg jót sétáltunk tegnap, én is kipurcantam estére.

Andi, Bessy! Üdv nektek ebben a jó kis csapatban, és gyertek el ti is a talira jövő héten, ha tudtok! Főleg Andi, TE, utána mehetsz szülni! :-)

Mi is örülünk, hogy jó lett a csípőszűrés.

Aki beteg, annak jobbúlást, most megyek, mert felébredt a pindurom!
Vendég

Sziasztok!

Bessy, igen én vagyok Márti. :D Majd még írok ma, csak nem akartalak kétségek közt hagyni. :lol:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Alexa, remélem Martinka jól van már. Hogy telt az éjszakátok?

Nati, nagyon jó a kép Mütyürkéről :) Persze hogy elküldöm a névtáblit (amint megtalálom), de azzzal se lesz kevesebb név :D

Jut eszembe, Kriszta, ha megvan a neve a kispocaklakodnak kérlek írd ám meg (htudjam a tábliba javítani)

Andesz, kérlek mond meg Gabinak hogy ne aggódjon, az otthon nyugalma majd biztos meghozza a tejcit is (na meg édesanyátok jó főztje és a te homeos szereid is segíteni fogják) Hogy ez a Schwarzi milyen jó fej, én is nála szeretnék majd szülni, remélem összejön. :)

Márti, ha ezen múlik hogy Vicuskának is sikerüljön nagyon szívesen, de ha tudnám hogy bármi segíthetne biztos megszerezném neki. (nagyon beleélem magam a helyzetébe).

Kriszta, én kérdeztem hogy is találkoztál Krisztivel. Nagyon sajnálom hogy egy tragédia miatt jöttetek össze, de boldog vagyok hogy egy jó barátság alakult ki köztetek. Ahogy egymásról írtok az mindent elárul. :) Nagyon örülünk hogy jöttél hozzánk is!

Besy, ne izgulj a műtéttől, bizti nem lesz semmi gond. Nem akarsz a kutyitokról képet felrakni? Na meg, elküldöd az adataid (persze csak ha akarod)

Vicuska, kúrálgasd magad! Remélem nem leszek laptetőn :) És tényleg komolyan írtam, ha kell a hőmérő, neked adom szívesen!

Vikikém köszi a tegnap estét, jót dumcsiztunk, és fini volt a vacsi.

Nekem is fájt tegnap a fejem, ez még semmi nem volt ahoz hogy állandóan szédültem és az ájulás kerülgetet. Írtam Vikinek is, gondoltuk hogy a vérnyomásommal lehet a gond. És tényleg, felhívtam a védőnőt :oops: és nagyon kedves és megértő volt (ahoz képest hogy szombat du. hívtam) Mondta főzek egy kancsó teát és igyam meg, és láss csodát, elmúlt mind a kettő. Sztem a telihold is bezavarhatott. Egész este forgolodtam mert fáj (érzékeny) a cicim, gondolom (látom) nő :)

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?