Új privát üzeneted érkezett!

Én meg el sem olvasom a cikket, a linkből épp elég látnom, miről szól, nem akarok kikészülni. :cry:
rkata

Először is Hatalmas Gratula nektek Ildi!!!!! Gyönyörű a kis Sebestyén!!!!!!!!! :P :lol: Suliban voltam, és nem is néztem a gépre, s mikor bekapcsoltam nem is értettem a levelet, csak néztem de édi kis törpe s merengtem milyen pici volt Viki is, most meg már milyen nagy. :lol: Erre most volt időm elolvasni itt az oldalt s világossá vált, hogy a Gólya röpdösött felétek. :lol: :P Hát ez haláli!!! :lol: :P

Diadella: ancsa@trevol.hu :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Háááááááát szomorúan olvasom a tragédiát!!Ez borzalmas,nem értem valaki ,hogy tehet ilyet!!Legalább segítséget kért volna!!A kisbaba azóta egy boldog családba került volna,ha....!!

Rkata!
Hétvégén én is megveszem az újságot és megolvaslak benneteket!!

Kriszti!
Nagyon jó volt dumcsizni!!Nekünk januárba feltétlen jó lenne talizni!!Képzeld Sanyit hétvégére jól betáblázták:szombaton du.4-ig,majd este 10-től reggel 6-ig egy éjszakás műszak,vasárnap du.1-ig,hétfőn este 1/2 9-ig!!Fantasztikusan ki lesz bukva!!

Diadella!
Na akkor nálatok is jó a helyzet!!Nálunk valamelyik nap a fellépőnket akarta megvenni egy néni!!A többiek mondták is,hogy tavaly még a dekorációkat is leszedték mert kérték!!már kezdem én is tapasztalni!!egy bácsi a feldíszített karácsonyfánkat kérdezte:hogyér adjuk??Szóval itt is vannak sztorik,kínunkban meg csak nevetünk!A munkatársaim pedig nagyon jók!!!

Kép

Kép
dotti

Szép jó estét mindenkinek!!!!

A ma esti híradó első híre nagyon elszomorított.Borzalmas dolog,hogy egy 36 éves nő ilyet tud tenni!!!Borzalmas!!Szegény ártatlan kisbaba,még élhetne,és azóta már boldog családba kerülhetett volna,ha segítséget kér!!
Nagyon elszomorít ez a tragédia,mert nem szabadott volna így végződnie,hisz már nem egy titkolt dolog ma Magyarországon az örökbeadás!!Sajnálom,hogy nem élt az örökbeadás lehetőségével!!Mindenkinek sokkal jobb lett volna!! :cry: :cry: :cry:

A híradó másik híre feldobott,hisz egy egészséges kislányt találtak a dunaújvárosi rendelőintézet előtt!!! :lol: :lol: :lol:
Reméljük,hogy minél hamarabb boldog családba kerülhet ez a kisbaba!!! :lol: :lol: :lol:

Ma,ahogy feljöttem a netre,először a Gólyahíres fórumra mentem,ahol írta Gabika,hogy hihetetlen megnőtt a Gólyahíres jelentkezések száma,hisz már 393 volt akkor a legmagasabb sorszám!!
Majd beszéltem Gabikával,aki mondta,hogy éppen akkor jegyezte be a 394-dik sorszám tulajdonosát!!!
Még a múltkorában 370 körül volt a sorszámok száma!!

Közben azt is megtudtam,hogy a mi sorszámunk újra csökkenő tendenciát mutat,hisz most jelen pillanatban 305!!!!!!!
Közeledik a bűvös 300!!!!!Nagyon reménykedünk benne,hogy a jövő évet,már 300 alatti számmal kezdhetjük!!!!

R.Kata!!!
A hétvégén én is megveszem az újságot,és elolvaslak benneteket!!! :P

Dotti!!!
Nekem is nagyon jó veled dumcsizni!!!Olyan jót beszélgetünk,hogy a végén már azt veszem észre,hogy már odanő a telefon a fülemhez!!! :P :P :P :P
A januári talit mindenképpen összehozzuk,mert én is szeretnék már találkozni veled,és megismerni a férjedet is!!
Szegénykém,akkor a Te férjed sem unatkozik!!! :cry:
Az én Drágám is most odavan dolgozni,már jó lenne,ha végeznének!!Olyan rossz nélküle!!!
De tegnap defektje lett,így tegnap este itthon volt!!!

Diadella!!!
Csillog-villog minden??Remélem,hogy azért jutott időd egy kis pihenésre is a nagytakarítás közepette!!!
Jól emlékszem,hogy holnap után mentek a tanfolyamra??
Utána már akkor nem sok van hátra a határozatig!!!Hajrá még egy kicsit!!!

Kangamama!!!
Nálatok jó nagy hó esett!!!Nálunk nem volt ilyen sok,ami esett az nem soká el is olvadt!!!
A kis kerilányod nagyon élvezte a közös szánkózást!!!
Nagyon aranyos!!!!

Puszillak benneteket!!!Kriszti Kép
kkriszi

Kriszti!! Igen, csilli-villi!! :) zért még mindig pakolászok :) Ugyanis ma egyedül vagyok, a férjecském nem is alszik itthon, éjszaka is dolgozik, így hát elfoglalom magam :(

Bár lehet, hogy jobb lett volna ha ma nem jövök net közelbe. Ez a csecsemőgyilkosság kiborít és a közel 400-as Gólyahíres sorszám szintén. Kész vagyok ettől. Valszeg 400-zal kezdődő lesz a mi sorszámunk már...komolyan úgy érzem, hogy soha nem jön el a mi időnk! Ez rengeteg! Sztem a 3 évbe sem fér bele. És mi van akkor ha lejár az egy évvel meghosszabbított határozatunk is?
Vendég

Na, nem is írtam akkora baromságot az elöbb! Mert még akkor nem olvastam amit Gabika írt a Gólyahír fórumán. Szóval 4 év.
Egy örökkévalóság! Tudom, tudom, hogy egyszer eltelik, és ennek az útnak biztos, hogy vége lesz, de akkor is!! 4 év az rengeteg.
:(
Vendég

Igen Kriszti! Szombaton tanfolyam.
Vendég

Diadella!!

Akkor Te is egyedül töltöd az éjszakát!!!Sajna az én párocskám is éjszakázik,de remélem,hogy már csak ma kell már éjszaka mennie,utána már nappal dolgozik!!!
Olyan rossz nélküle ágyba bújni!!!! :cry: :cry: :cry:

A sorszám most valóban nagyon magas,de fel a fejjel!!!Itt már minden biztos!!!Itt már a végén ott fog várni a gyönyörű kisfiatok!!!
Ez nem olyan,mint a lombik,vagy bármilyen orvosi kezelések sorozata!!
Itt már a sor végén már biztosan baba lesz,csak meg kell várni,amíg hozzá érünk!!!

Borzalmas sok idő 3-4 év!!!Előre nézve nagyon hosszú,de ha visszafele nézünk 3-4 évet,már nem is tűnik soknak!!
Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Diadella!!!

Gratula a 4 héthez!!!!!
kkriszi

Sziasztok!
Megpróbálok képet küldeni Bencénkről.
Ildi_ko kérhetek képet a picikéről? Ő is gólyahíres?
wibolya01@citromail.hu
Kép Jó volt a vacsi, azt hiszik hogy álmos vagyok!

Kép
ibi01

Ibi!!!

Bence nagyon aranyos kisfiú!!!!Szép kis pofija van!!!Gyönyörű baba!!!
kkriszi

Kriszti!! Köszönöm! A vígasztalást is!! :wink:
Igen egyedül vagyok és nagyon nem szeretem ezt, de hát ez van. Rég volt már ilyen, már lassan fél éve, hogy a párom nem jár ki külföldre, mert akkor egy hétig is kint volt...az volt ám a rossz!!

Ibi! Bence gyönyörű!!!
Vendég

Lányok! Kitartás annál nagyobb öröm lesz nem egyedül ágyba bújni :oops: :lol: :wink:
Én meg valószínű, hogy keljfeljancsit játszok. Bence negyedóránként felnyöszörög. Na majd meglátjuk.....
Jó éjszakát!!!

Kép
ibi01

Sziasztok!

Ibi, Bencikétek gyönyörűséges gyermek.

Képzeljétek, minden jó szándékom ellenére, hiába jártam végig a faluban a 3 helyet, ahol árulnak újságot, egyiknél sem kaptam Nők Lapját. Autóm nincs, természetesen szerelőnél van, apa csak este jön haza a másikkal... a legközelebbi újságos meg igen messze van gyalog. Megkérhetném valamelyikőtöket, hogy esetleg ha van rá lehetősége bescannelné és elküldené nekem e-mailben? Bocsika, hogy ilyent kérek, de nagyon szeretném elolvasni Katáékat.

Én is majd hanyatt estem, amikor olvastam, hogy milyen magas a sorszám. Hihetetlen.

Krisztikém, már nálunk sincs hó, most épp hétágra süt a nap. Viszont az időjárás jelentés és a törött bokám szerint a jövő héten kedden megérkezik a hó.

Egyébként a másik két hír is elszomorított, főleg a nagypapa és unokája esete... hát könyörgöm, hol van az anyja annak a 12 éves kislánynak??? Mert azt megértem, hogy egy felnőtt el tudja tusolni a terhességét, de egy ekkora kislány... nehogy már! :cry:

A másik pedig a dunaújvárosi baba... most mondjátok meg, miért kell az anyját keresni, könyörgöm, ő legalább nem a kukába dobta a babót, nem égette el és nem a WC-ben végezte, nem igaz? Jó sz@r a magyar törvény. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindjárt a hajamat tépem. :roll:
kanga_mama

Sziasztok!
Olvasóként és lélekben Veletek vagyok, csak nagyon rohanós hetem volt.
A feltett képek szereplői gyönyörűek, mindegyik gyerkőchöz sok örömet kívánok!
A csecsemőgyilkosság engem is kiborított, olyan hihetetlen és borzasztó, hogy még mindig előfordulhat ilyesmi. Lenne egy-két keresetlen szavam a kedves mamához, és a vele kapcsolatban állókhoz.
SEBESTYÉN te pedig mindenkinek nagy örömöt okoztál, nemcsak szüleidnek tesóidnak, hanem nekünk is.

Rólunk: Beszéltem a tegyeszes ügyintézőnkkel, tényleg ugyanott állunk, mint szeptemberben, ezek szerint nem volt örökbeadás Pest megyében azóta.
Viszont a Gólyahírtől már várjuk a sorszámot, lehet, hogy a 400. lesz a mienk? Bár már két hete visszaküldtem mindent, amit kértek.
Az Alfától tegnap jeleztek vissza, hogy megvan a sorszámunk: 171.
Ez még mindig előrébb van, mint a 221-es tegyeszes.
Jó hétvégét!
fitgabi

Sziasztok!! :) :)

Kangamama! És a kislány most csecsemőotthonba kerül? Mert gondolom ha az anya nem mond le róla papíron, akkor titkosan lesz majd örökbeadva.
:roll:
Vendég

Diadella, fogalmam sincs, de valószínűleg ez lesz a vége. :cry:

Fitgabi, viszont az Alfánál sokkal nehézkesebben megy a sor... sajnos. :roll:
kanga_mama

A Pest Megyei Tegyesznél áll a sor, mert nem volt örökbeadás, de még tetejébe rengetegen is vannak!

Tényleg a Gólyahír a legnépszerűbb!! De most mondjátok meg őszintén, mit kívánhatunk mi? Mert mint öf-re váró leendő anya azt kívánnám legszívesebben, hogy legyen babaeső, mármint öf-re kerülő babaeső!!
Viszont ha csak úgy belegondolok, azért, hogy ennyire nincs öf baba, ez valahol jó!! Mert ezek szerint nem akarják őket örökbeadni! Hiszen ez az élet rendje!
Na és akkor itt jön be a képbe ez a tegnapi csecsemőgyilkosság!!
:( :( akkor inkább tényleg azt kívánom, hogy legyen babaeső!
Vendég

Igen, Diadella, egyetértek veled. Sajnos gömbölyű és forog... Az ember nem tud okosat mondani és nem tud mást tenni, mint hogy beletörődik a sorsába és vár. Én most éppen a mélyponton vagyok. Sajnos a munkahelyi és családi gondok is... ááááááá!
kanga_mama

Ildikó! Nagyon, nagyon, szívből gartulálok a kis Sebestyén érkezéséhez! :D Egyszer csak megkaptam az e-mailt, nem is értettem a dolgot, aztán leesett, hogy be kell néznem ide, mert tuti, hogy valami nagyon jó dolog történt! :D

Rkata! Megyek haza és olvaslak benneteket!

Kriszti! Ezek szerint mi 306. Köszi mindig a sorszám híreket. :D

Mi felemeltük az életkort a Tegyesznél 3 évre, tesóknál a nagyobbiknak 4 évre. Pszichológus megvolt, a papírokat hétfőn visszaküldöm, még jönnek persze környezni (mintha elköltöztünk volna, vagy egy 3 évesnek nem lenne jó ugyanaz a lakás, ami egy újszülöttnek :evil: ).
csut79

Kanga_mama: igaz, hogy nem a kukában landolt és egyéb szörnyűség sem történt a babával (jajjj! :( ), de ez mégiscsak bűntett (kiskorú gondatlan veszélyeztetése, vagymi). Szerintem a tv-nek ezzel a részével nincs gond (SZERINTEM jogos az anya felelősségrevonása, de nyilvánvalóan enyhítő körülmény lesz a "viszonylagos" gondoskodás), csak mi már ezt is a legszörnyűbb esetekhez viszonyítjuk. Hát AHHOZ KÉPEST valóban nem bűntett. :?

A nagyapás sztorihoz nem is tudok mit hozzáfűzni, hát az úgy rémes, ahogy van. (Legutóbb a tatabányai "mintaorvos" esete csapta így ki nálam a biztosítékot.)
rkata

Az az igazság Kata, hogy én már nem tudok reálisan gondolkodni, de talán valahol egy kicsit természetes és talán meg is értitek. Már több mint 1 éve várunk és bizony most még távolabbinak tűnik minden... :oops:
kanga_mama

Hurrá!
Most hívott Mórucz Gabi a Gólyahírtől, be vagyunk iktatva: induló sorszámunk:382, de azt mondta, hogy ez az iktatási szám, azóta, kb 368. helyen vagyunk a kiesők és a boldog egymásratalálók miatt.
Tudom, hogy lassan halad a sor, de jó az a tudat, hogy mindent megpróbálunk, hogy mielőbb megérkezhessen a mi babócánk is.

Csöpke, köszi mindent, a találkozásunk óta pörögnek az események.

Az előző levelemből kimaradt egy kérés: mi is talizhatnánk veletek tavasszal?
fitgabi

Van egy pici időm, úgyhogy leírom, hogy lett nekünk Sebestyénünk :)

Szóval, ez úgy történt, hogy 10-én, szombat délután hívott a Gólyahír Egyesület vezetője, Gabika, hogy most kapta a hírt, hogy a két kicsink életet adója ismét terhes, napokon belül szülni fog és örökbe kívánja adni. Mivel nálunk vannak a vér szerinti testvérek, minket kérdez meg először. Hát, köpni-nyelni nem tudtam, fél éjszaka beszélgettünk férjemmel, aztán még másnap éjszaka is, hétfő estére érlelődött bennünk az, hogy igen, talán tudnánk még őt vállalni. Kedd reggel jött a telefon, hogy szülőszobán vannak, vajúdik a nénink, ekkor már konkrét választ kellett mondanunk, a válaszunk pedig az volt, hogy örökbe szeretnénk fogadni őt is. Szerda estére lett meg Sebestyén (nehéz szülés volt nagyon), csütörtök délelőtt már ott voltunk a kórházban, megetethettem, dajkálhattam, párom tisztába tette, szóval ismerkedtünk egymással :) Mivel semmilyen papírunk nem volt még, az elkövetkezendő napok (csütörtök, péntek, hétfő) eszement rohanással, ügyintézéssel teltek, de hála Istennek, kedd reggelre úgy mehettünk az ottani gyámhivatalba, hogy kezünkben volt a jogerős alkalmassági határozatunk és még aznap kihozhattuk Sebi-babát a kórházból. Kedden haza is jöttünk (állomás a nagyszüleimnél Bp-en, aztán Egerben anyósoméknál, babamutogatóban), azóta éljük a 4 gyermekesek pörgős, eseményekben és örömökben gazdag életét :))) Most még könnyű, mert Sebestény eszik-alszik, gondolom pár hónap múlva húzósabb lesz, de hisszük, hogy megkapjuk a kellő erőt, türelmet és szeretetet, ami a gyermekneveléshez kell.

A tesók jól fogadták az újabb babáról először a hírt, aztán magát a babát, Veronika viseli talán egy kicsit rosszul. Ő nagyon féltékeny, egész nap az ölemben szeretne lenni (amúgy is anyás), sír, ha etetem Sebestyént, illetve időnként dúl-fúl a lakásban, minden keze ügyébe eső dolgot ledob, leránt, szétpakol... Próbálom nagyon sokat szeretgetni.

Hát, ennyi a történetünk :)
ildi_ko

Fgabi!! Gratulálok a sorszámotokoz!! :)
Vendég

Drága Ildikó, megkaptam én is a mail-odat, de a freemail szórakozik velem, így ide írom, hogy GYÖNYÖRŰSÉGESEK a gyerkőcök és igazán minden rendben lesz meglátod, csak még fel kell dolgoznia Viviennek, hogy ott az öcsi. Azért látom, hogy a cumisüveg jól áll a kis kezében és segít neked. Ez talán majd meghozza a hatását. :wink: Puszi Nektek és legyetek nagyon boldogok és rengeteg erőt kívánok nektek a lassan focicsapatnyi csemetéhez. Szerintem nagyon-nagyon jól döntöttetek. Csodaszép, hogy 3 vérszerinti testvér egy családban nől fel egy igen szép és kedves nővérke mellett. És őszintén GRATUTÁLOK!
kanga_mama

Bocsánat, Ildikó, összekevertem a lányokat, de talán értetted, hogy mit akartam írni. :lol:
kanga_mama

Fitgabi, én is gratulálok a sorszámotokhoz.
kanga_mama

Kedves Ildikó!
Nem véletlenül került hozzátok ez a pici életke. A z angyalkák mindenkire nagyon vigyáznak. A sorsunk nem a véletlen műve.!
A gyerekek gyönyörűek!!! A kis zenész jól megkacagtatott bennünket. Talán Ő fújja a takarodót? :lol: Ha ekkora feladatot kaptatok megkapjátok hozzá az erőt is, hogy nagyon szép életet adjatok a gyermekeiteknek. Vivike majd csak megbékél.A nagy fiúnk 18 éves, de ha Bence kap krémtúrót akkor neki is kell , de olyan ám mint amilyet Bence kap :lol: :lol:
Nagyon köszönöm a képeket!!!!

Kép
ibi01

Szerintem én is összekevertem a lányokat

Kép
ibi01

Sziasztok!!!

Ildikó!

Nagyon szépen köszönöm a képeket!!Nagyon aranyosak a gyerkőceid!!A történetedet olvasva valóban nagyon gyorsan váltatok 4 gyerekes családdá,Gratulálok hozzá!!!

Fitgabi!
Gratulálok az első sorszámotokhoz!!!

Csut!!
Akkor Ti mi utánunk vagytok a sorban??Nem is figyeltem még!!
Nagyobb gyerkőcöt is szeretnétek??Vagy miért írod,hogy felemeltétek a korhatárt??Először mennyit jelöltetek meg??

Most egy kicsit platty vagyok,ezért nincs kedvem írogatni!!A mai napom nem volt valami szuper!Van ilyen!Látjátok nekem is vannak pesszimistább időszakaim!!Majd elmúlik,de ma valahogy minden összejött!!!

De holnap már hétvége,így egy újabb hétnek értünk a végére!!

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Ildikó!

Megkaptam a képeket!Köszönöm szépen!Nagyon aranyosak a gyerekek!!Na ,akkor ez a hír derült égből villámcsapásként ért benneteket!Mármint jó értelemben!!Egy dolog azonban foglalkoztat elgondolkodtatok azon mi van akkor ha még jó pár gyermeknek fog életet adni az anyuka?!Merthát Veronika és Sebestyén között sem sok a korkülöbség!Sok boldogságot kívánok a gyerekekhez!!Majd ha egyszer kicsit ráérősek leszünk valamelyik délután,szívesen elmennénk hozzátok babalátogatóba,mert ugyebár ezeréve ígérgetem,de ami késik az nem múlik!!

Kriszti!

Tök jó a vonalzód!!Én is !!!!

Ibi!

Nagyon édes Bence!!Jó kis húsos falat!!!Aranyos a mosolya is!!

Fitgabi!

Gratula a sorszámhoz!!Akkor ti is hozzánk közeli sorszámmal rendelkeztek a gólyahírnél,mi a 352.helyen vagyunk!!

Diadella!

Fel a fejjel,lesz ott kiesés!!Ha lejár a határozat hosszabított egy éve,akkor újra körny. tan.,pszichológia,egyedül a tanfolyamot nem kell mégegyszer letudni!!De két-három év alatt még annyi minden történhet!!

Kanga mama!

Hogy álltok a többi helyen a sorszámokkal?Halad a sor?!!

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
dotti

Dotti!!!

Neked is tök jó a vonalzód!!!

Kép
kkriszi

Szerintem én is összekevertem a lányokat

Kép
ibi01

Kangamama!! Ment a mail, benne a Katáékról szóló cikk beszkennelt változatával! :)
Vendég

Sziasztok!

Ildikó: Köszönöm a képeket,gyönyörűek vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

Kangamama: Kitartás,minden jót neked,jönnek szebb napok,hidd el! :lol: :lol: :lol:

Fitgabi:Nincs mit,én annyira drukkolok neked és minden leendő anyucinak,hogy rátaláljon a kisbabája! :lol: :lol: :lol:

Próbáljatok hinni ebben,hogy eljön a nap,amikor megszületik a kisbaba,akire vártatok.Nekem is voltak reménytelennek tűnő időszakok,és a legváratlanabb pillanatban egyszercsak jött Laura, megtalált minket és azóta csupa boldogság az életünk!

Kitartást kívánok mindenkinek,tudom milyen nehéz,de egy napon megszólal a telefon,meglátjátok!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Diadella: nagyon megtisztelő, de a cikk alapvetően nem rólunk szól. :) Elküldenéd nekem is? :) :) :)

katalin.robitz@invitel.hu

Köszönöm!
rkata

Diadella!!!

Elküldenéd nekem is a cikket??Sajna én sem tudtam megvásárolni az újságot!!

Köszi,Kriszti
kkriszi

Ildikó
Megkaptam a képeket, köszönöm. Nagyon szépek a gyerkőcök!!
Veronika milyen nagy már!

Diadella
Elküldenéd nekem is a cikket?
ibenyov@invitel.hu

Kép
petyaanya

Kriszti, remélem a skype-on sikeresen odaért a cikk,
Kata neked akkor küldöm e-mailbe!!

Most lehet, hogy hülyén hangzik amit írni fogok, és kérlek titeket, hogy ne értsetek félre!
Amióta gyereket szeretnék, mindíg csak akadályba ütköztem!! / de gondolom ezzel vagyunk itt igy páran, sőt/
Az első pár sikertelen hónap után elmentem orvoshoz, hogy miért nem esem teherbe és jöttek a hormonok, a műtétek, tönkrement a házasságom ... mindig, mindig csak akadályok.
Amikor rátaláltam gondolatban az örökbefogadásra, akkor éreztem azt először, hogy igen, igen, ez a mi utunk, ez az az út aminek szinte már látszik a vége és a vége a mi kisbabánk.
Aztán jött itt is egy akadály, nevezetesen a párom ellenállása, de hisz ezt tudjátok. A lényege az lenne ennek a sok szómenésnek, hogy most úgy érzem, hogy már megint velem történik a "rossz", és ez a rossz most hatalmas idézőjelben értendő, mert megint én vagyok az akinek 4 évet kell várni, holott egy éve-másfél éve örökbefogadó szülők alig vártak 1-1.5 évet.
Nem szeretném borúsan látni a világot, sőt mindent megteszek, hogy boldogan használjuk ki ezt a még hátralévő babamentes időt, csak nagyon, de nagyon nehéz.
Lehet, hogy akkor amikor már lesz sorszámunk sokkal könnyebb lesz, lehet, hogy nem...nemtudom. most nehéz ... de emelt fővel kell végigcsinálni ezeket az éveket, ezeket a napokat, a holnapi tanfolyamot, ahol már a leendő gyerekünkről beszélgetünk, aki még oly messze van.
Biztosan mindenkinek voltak ilyen napjai, és biztosan elmúlik majd és jönnek sokkal, de sokkal szebb napok!!

Ildikó!! Köszönöm a képeket! Gyönyörűek vagytok! nagyon sok Egészséget és Boldogságot kívánok nektek!!
Vendég

Petyaanya! Ment neked is!
Vendég

Köszi Kata,átjött a cikk a Skypon,és el is olvastam!!Sajna,most nekem is rossz kedvem van!!Ez van!!

R.Kata!!Nagyon édesek a cikkben a gyerekeid!!Nagyon sokat nőttek!!!
kkriszi

Krisztikém! Puszillak! Aludj egyet, reggelre jobb lesz!!
Vendég

Majdnem elfelejtettem, hogy VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE! Erre a telefonra várok már jóideje, amit ma kaptunk. A héten én többször hívtam a TEGYESZ-t, de sosem tudtam beszélni az ügyintézőnkkel! Hát ma ő hívott! Nem velem beszélt, hanem férjecskémmel. Nem tudom mi volt ma egyébként, egész nap csörgött a telefonom, rengetegen hívtak és többnyire akkor amikor beszéltem valakivel akkor keresett más is, így hát a másik hívást nem tudtam felvenni Így volt ez akkor is amikor a Tegyeszes ügyintézőnk hívott. De egyből utána, hogy nem tudott engem elérni, hívta Andort. Vele megbeszélt egy időpontot, mégpedig a jövőhét csütörtököt, ami november 29-e. A délelötti órákban fognak kijönni környezet tanulmányt készíteni. Aznap pont délelöttös lettem volna a munkahelyemen, de kivettem egy szabadnapot!! Azt hiszem, hogy mostmár tényleg ideje lesz ujra felrakatni a műkörmeimet, mert jövőhét csütörtökön tutira tövig fogom rágni, amíg idaérnek.

Kinek milyen volt a környezettanulmány? Írnátok egy pár szót róla? Előre is köszönöm!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Diadella!!!

azt hiszem,hogy valóban jót tett az alvás,már egyből másra irányítottam a gondolataimat,és nem a hétköznapi gondokra!! :lol:
Minden helyzet megoldódik,mindig lesz valahogy!!

Nagyon örülök,hogy már nem sokat kell várnotok a környezettanulmányra!!
Nekünk nagyon jól sikerült!Bár mi is mind a ketten tövig rágtuk a körmünket,mire idejöttek.Vagyis ide jött,mert egyedül jött egy fiatal ember,annyi idős volt mint mi.
Először is azon izgultunk,hogy hányan is jönnek,kik is lesznek stb...Erre a megbeszélt időpontban(még a pár perces késésért elnézést is kért!!)megjelent egy fiatal ügyintéző,aki kiderült,hogy a mi ügyintézőnk volt a Tegyesznél,és vele beszélgettem mindig telefonon.
Szóval bejött,leült az ebédlőben,és elővett üres papírlapokat,és elkezdett jegyzetelni.Leírta a személyes adatainkat,munkahelyet,lakásnagyságot,teleknagyságot.Kérdezte,hogy van-e a házon adósság,milyen részben vagyunk tulajdonosai,van-e autónk,milyen?
ezután megkérdezte,hogy milyen gyermeket szeretnénk.Beszélt egy pár szót az örökbefogadás menetéről,bár látta,hogy nagyon felkészültek vagyunk a témában.Beszélt a pszichológiai vizsgálatról,ami akkor még nem volt meg.
Majd kérdeztem,hogy szét sem néz??Erre mondta,hogy látja,hogy szép,berendezett,tiszta lakásunk,és házunk van,és a telek is rendezett,ezért nincs semmi szükség,hogy feljárja a lakást töviről-hegyire!
Szóval nekünk nagyon jó volt a környezettanulmány!
Amikor a papírunk átkerült a gyámhivatalba,akkor a helyi gyermekjólétis újra kijött,de Ő is csak leült,és ugyanezeket az adatokat felvette,amit az előbb írtam!
Szóval szuper volt a környezetes!
Remélem,hogy majd akkor is jó lesz,amikor majd a baba miatt jönnek majd környezetezni!! :P :P :P

További szép napot mindenkinek!!!Kriszti Kép Kép
kkriszi

Az előbb elírtam,mert a Gyámhivatalból,a helyi gyámügyes jött ki,és nem a gyermekjólétis!De végül is Ővele is tegező viszonyban vagyunk,mert falubeli!!
kkriszi

Kriszti! Igen, pont mögöttetek vagyunk sorszámilag, így köszi neked, hogy néha értesülünk a miénkről, bár én még mindig azt mondom, hogy inkább nem foglalkozom vele sokat, de azért a kisördög nem alszik bennem.
Először újszülött és ikrek szerepeltek a határozatunkban, most felemeltük az életkort 3 éves korig, tesókat is belevettük, náluk 4 éves lehet a nagyobbik. Tudom, hogy Pest megyében így sincs sok esélyünk, de hátha.

Diadella! Egy középkorú hölgy volt nálunk, feljött, nem kért semmit, hiába kínáltuk, körbenézett, felírta, hoyg mekkora a lakás, próbált mesélgetni nekünk az örökbefogadásról, de akkor már nem nagyon tudott újat mondani. 20 perc volt kb. az egész.
csut79

Sziasztok, csak egy gyors bekukkantás!

Diadella, köszönöm a cikket, te egy tündér vagy.

Majd még jövök, most mennem kell...
kanga_mama

Sziasztok, újra!

Csöpke, remélem, nagyon remélem, mert most éppen úgy elég a rosszból.

Pár szóban elmondom, hogy értsétek:
Az egész család beteg. Apósom szívkatéterezésre vár. Sógorom, sógornőm és én takórban szenvedünk. Nekem még ráadásul be is állt a derekam. Kericsajom szegénykém... 4. napja folyamatosan hány, mindennap injekciót kap. Semmi nem marad meg benne, de még a víz sem. Ma végre kombinált szurit kapott és evett egy kis leveskét, talán benne marad, eddig még nem jött ki. Amúgy is olyan kis csöpp, hát most aztán még azt a kis keveset is le fogja adni, amit sikerült fél év alatt felszednie. Alig 11 kiló és elmúlt 2 éves. Most éppen már úgy néz ki, hogy lázas is készül lenni, mert már hőemelkedése van. Iszonyú látni ilyen betegen. Hát ez van. Ezért nincs valami jó kedvem.
kanga_mama

A "takórban" az takonykórban akart lenni. Bocsi.

És még az is, hogy baromi lassan megy az idő.

Az Alfánál úgy 140 körül vagyunk, a Gólyahírnél talán 250, a TEGYESZ-t nem tudom. Mostanában nem beszéltem velük, jövő héten akarom őket keresni. Legutóbb 31 volt, ha emlékeztek?!
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?