Szép jó estét mindenkinek!!!!
A ma esti híradó első híre nagyon elszomorított.Borzalmas dolog,hogy egy 36 éves nő ilyet tud tenni!!!Borzalmas!!Szegény ártatlan kisbaba,még élhetne,és azóta már boldog családba kerülhetett volna,ha segítséget kér!!
Nagyon elszomorít ez a tragédia,mert nem szabadott volna így végződnie,hisz már nem egy titkolt dolog ma Magyarországon az örökbeadás!!Sajnálom,hogy nem élt az örökbeadás lehetőségével!!Mindenkinek sokkal jobb lett volna!!
A híradó másik híre feldobott,hisz egy egészséges kislányt találtak a dunaújvárosi rendelőintézet előtt!!!
Reméljük,hogy minél hamarabb boldog családba kerülhet ez a kisbaba!!!
Ma,ahogy feljöttem a netre,először a Gólyahíres fórumra mentem,ahol írta Gabika,hogy hihetetlen megnőtt a Gólyahíres jelentkezések száma,hisz már 393 volt akkor a legmagasabb sorszám!!
Majd beszéltem Gabikával,aki mondta,hogy éppen akkor jegyezte be a 394-dik sorszám tulajdonosát!!!
Még a múltkorában 370 körül volt a sorszámok száma!!
Közben azt is megtudtam,hogy a mi sorszámunk újra csökkenő tendenciát mutat,hisz most jelen pillanatban 305!!!!!!!
Közeledik a bűvös 300!!!!!Nagyon reménykedünk benne,hogy a jövő évet,már 300 alatti számmal kezdhetjük!!!!
R.Kata!!!
A hétvégén én is megveszem az újságot,és elolvaslak benneteket!!!
Dotti!!!
Nekem is nagyon jó veled dumcsizni!!!Olyan jót beszélgetünk,hogy a végén már azt veszem észre,hogy már odanő a telefon a fülemhez!!!
A januári talit mindenképpen összehozzuk,mert én is szeretnék már találkozni veled,és megismerni a férjedet is!!
Szegénykém,akkor a Te férjed sem unatkozik!!!
Az én Drágám is most odavan dolgozni,már jó lenne,ha végeznének!!Olyan rossz nélküle!!!
De tegnap defektje lett,így tegnap este itthon volt!!!
Diadella!!!
Csillog-villog minden??Remélem,hogy azért jutott időd egy kis pihenésre is a nagytakarítás közepette!!!
Jól emlékszem,hogy holnap után mentek a tanfolyamra??
Utána már akkor nem sok van hátra a határozatig!!!Hajrá még egy kicsit!!!
Kangamama!!!
Nálatok jó nagy hó esett!!!Nálunk nem volt ilyen sok,ami esett az nem soká el is olvadt!!!
A kis kerilányod nagyon élvezte a közös szánkózást!!!
Nagyon aranyos!!!!
Puszillak benneteket!!!Kriszti