Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Susy, nagyon sajnálom, hogy így jártál, de én a Bajcsit egyáltalán nem ajánlom neked, mert ott nem nagyon számíthatsz bababarát ellátásra. Akkor inkább ügyeletes doki, de a Flórban. Tényleg nincs több szóba jöhető dokijelölt???

Giga, Márk is nyöszörögni szokott, de én ha meghallom, ölbe is veszem, mert úgy talán sikerül rögtön visszaaludnia, különben a nyöszörgés sírássá fokozódik és akkor alig tudom megnyugtatni. Amúgy hogy vagytok?

Andibab! Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jó barátnőd van (nem az ajándék miatt, hanem, hogy gondoltak rátok!)

Nircee, szerintem is próbáljatok ki egy másik méretet vagy egy másik (megbízható) márkát. Remélem hamar rendbejön a popó.

Tiop, a múltkor említettél egy videót, felrakod, hogy mi is láthassuk?

Tusi, elég nagy szemétség, hogy elvitték a bútort, pedig mást ígértek. De legalább van egy saját házatok.. gondolj erre. Nem, függtök senkitől, nem kell alkalmazkodnotok senkihez! Ez tök jó!
Zsófinak utólag boldog hófordulót!

Jutka, mikor szülni mentünk akkor is az Évike volt az ügyeletes, és én szívesen szültem volna nála is, nagyon szimpatikus volt. Végülis jó volt, hogy volt saját szülésznőm, mert fél órával Márk előtt született egy másik baba, és nekik az Évike volt a fogadott szülésznőjük.

Betegeskedőknek gyógyulást!

Becsi, tényleg milyen házias a kislányod :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Susy, sajnálom, hogy így alakult a dolog. Nincs már egyetlen doki sem a tarsolyodban? Fábián, esetleg? Jókat hallottam róla.
Vendég

Susy: annyi doki van még, biztos találsz valakit! :) Kiknél próbálkoztál eddig?!
Fábiánról én is jókat hallottam, egy baráti pár 2 gyerkőcöt szült nála. :)
Vendég

Lányok a Fábián tényleg ngyon jó, de februárban nem lesz elérhető.

Susy,
próbáltad már valamelyik doktornőt? Cseh Erikát szokták nagyon szeretni, neki van az Örsön magánrendelője is. www.cseherika.hu a weblapja.
Egyébként a családodnak nyugodtan megmondhatod, hogy az a lényeg, hogy a szülésznő veled legyen, egyetlen választott orvos sem üli végig a szülést veled, általában 3 ujjnyi tágulatnál szoktak elkezdeni igazán foglalkozni a kismamával, és sokszor előfordul, hogy egy orvosnak egyszerre 2-3 kismamája is szül, ha mondjuk front van. A Bajcsyt nem ajánlom, egy barátnőm horrorsztorikat mesélt róla! szerinte igazi sintértelep!

Szerintem nem add fel!
andibab

Azt mondja a zuram, hogy tegnap telihold volt, lehet az zavarta meg a babókat. Azzal kecsegetet, hogy most éjjel is hasonló lesz. :? :evil:

thenus

Sziasztok!

Azt hittem csak nekünk volt ilyen rossz éjszakánk... Tibike eddig szinte végigaludta az éjszakát, csak 1-2-szer ébredt fel enni. Tegnap éjjel viszont végig sírt!!! Azt hittem a foga, de úgy látom másoknál is ez volt. Valami van a levegőben...

Mára jobb éjszakát mindenkinek!
Hamarosan jövök az igért képekkel. :)

Anita
Kép
Kép
wikyanya

jaja óriási a hold, biztos az zavarta őket :cry:

most már akkor tudom, hogy cseh erika szokott lenni a csak csajokban...
ő volt ügyeletes mikor bementünk...
becsi
Iklad

Susy sajnálom, hogy nem sikerült orvost találnod, de ha Cseh Erikáról kell infó, barátnőm nála szült.

Thenus, nagyon szép lett az ajtódísz!!! Ügyes vagy!!!

Nekünk szerencsére teljesen jó éjszakánk volt, mint eddíg mindíg. Elaludt fél 8kor és 7 előtt kelt.
Coh, nincs kistesó...viszont a ciszta is eltünt, mert éjszaka megjött és azzal kifakad. Mennem kell mammográfiára, mert mondtam a dokinak, hogy már több mint fél éve nem szoptatok és még mindíg jön tejcsi, mondta, hogy lehet elvannak zárózva vagy kis göbök vannak a csatornákban, lehet ezért sem volt túl sokáig tejcsi. Aztán ha az megvan, el kell apasztani teljesen. És ez is hormonális, hogy ekkorát nőtt(igaz a férjem örül neki).Jajjj ennyi probléma... má úgy unom és még a szemölcseim is megvannak, tojtam még levetetni...pedig kéne már...

Fürcsi lesz most, majd vacsi, mese és alvás, aztán én meg főzhetek...meg van egy rakat mosogatnivaló is...fúúúúúj

Nircee, nekem a popókáját amikor piros volt Dr. Theiss körömvirágkrém rakta pillanatok alatt rendbe. Vettem ma neki chamomillat(amiről lerágta a papírt....) meg az orrdugulásra homeos bogyeszokat.

na csősztök

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Nálunk sem volt jobb a helyzet éjszaka, elég sokszor fenn volt, nyöszörgött, telihold mellett + 4 fogunk is jön egyszerre :evil: :cry:

Susy ne add fel, az ismerősöm is a dokinőnél szült, ha gondolod rákérdezek, de csak pozitív dolgokat mesélt róla :wink: a Bajcsit meg messzire kerüld el szerintem is, unokahugom kb 3 hete szült ott, de menekült haza
Várkonyit kérdezted már, igaz neked a magánrendelője messze van, de a kórházban is rendel, én nála szültem 2x, pontosabban 1 és 1/2x :wink:

Thenus szupi lett az ajtódísz :lol: ezen felbátorodva ma elkezdtem szárítani hozzá én is a gyümiket :D

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Pimpoka, tök jó, hogy elmúlt a ciszta. :wink:
Hogy állsz az Adventi naptárral? Te már időben elkezdted, én még csak ma akarok vele először foglalkozni. Lehet nem is leszek kész. :roll: Majd tegyél fel fotókat, hol tartasz
Jó éjszakát mindenkinek! Jobbat, mint az előző volt. :wink:

thenus

Sziasztok!

Mi is csatlakozunk a "rosszul aludtunk éjszaka" klubhoz. De nekünk már régóta tart, habár tegnap extra sz@r volt. Kb éjfélkor felkelt Dani, ½ 2-ig pörgött és utána is csak úgy tudtam elaltatni, hogy kiköltöztem vele a kanapéra, mert visított, ha kimentem a szobából (pedig kb 2 hónapos kora óta külön szobában, a kiságyában alszik). Jönnek a nagyörlő fogai és köhög is. Voltunk dokinál is. Köptetőt és hörgőtágítót kapott. Szurkoljatok, hogy ne legyen rosszabb (nyáron emiatt voltunk kórházban, ezért és egy kicsit jobban parázok ilyenkor).

Nircee! Próbálj meg nagyobb pelust venni! Nekünk is ez volt a problémánk, Dani nyakig pisis volt reggelre. Most vettem Pampers pelust 11-xx kg méretet (eddig Liberot és Babylove-ot használtunk). Hazajöttem és szidtam magam, hogy lehetek ilyen hülye, hogy ekkorát vettem a 9,5 kg-os gyerekemre, DE BEVÁLT! Már 3 éjszakát megúsztunk átázás nélkül.

Andi! Jó, hogy ilyen barátaid vannak! És nagyon jó Boginak is, hogy ilyen szülei vannak, akik elviszik korcsolyázni! Én nagyon szerettem/szeretek korizni, csak nincs kivel mennem. A párom annyira béna, hogy egyszer, amikor kint voltunk a műjégen, álló helyzetből egy szintén hasonló tehetséggel rendelkező nő alá rúgott, aki ugyanúgy csak állt, és akkorát zakóztak mind a ketten, hogy azóta is halálra röhögöm magam, amikor rá gondolok. De csak azért volt ilyen vicces, mert nem történt semmi bajuk. Nekem nem volt ilyen szerencsém egy ipsével a jégen, de ez egy horror sztori.

Márti!
Minden probléma ellenére gratulálok az új otthonotokhoz! Szerintem biztos szebb lesz bármilyen bútornál, ha az apukád csinálja! Ja és lehet menni reklamálni, ha valami nem stimmel! :lol:

Henus! Szép lett a dísz! Nagyon ügyes vagy!

Verna! Remélem, hogy Lolo gyorsan és fájdalommentesen túl lesz a beavatkozáson.

Piroska! Torokfájásra a sós vizes gargalizálás is beválhat!

Becsi! Szonja tök jó fej! Ja és, ha epeműtétről kell info, akkor szólj nyugodtan! Bátorság, nem vészes!

Pilla! Köszi a mesés linket (IS). Hogy álltok a házzal? Új képek?

Pimpoka! Sajnálom, hogy nincs kistesó, viszont örülök, hogy ciszta huss…! Hogy néz ki az adventi naptár, amit csináltok? Nem tudom igazából elképzelni!

Ichtus! Van még időm agyalni a naptáron?

Oltás. Nekünk csak a Neis Vac-ot ajánlotta a dokinőnk. Jövő héten adatom be, ha Dani meggyógyult.

Szandi pártiak! Nem tudtok jó helyet, ahol sokféle és megfelelő szandi közül lehet választani? És szerintetek milyen márkát érdemes venni? A Siesta jónak számít?

Tiop!
Ha kivagy, akkor mit szoktál csinálni? Mert ma nekem nagyon rossz kedvem volt, nem tudom, hogy miért, de tiszta depis voltam. Igyekeztem, hogy Dani ebből ne érezzen semmit, de nem biztos, hogy ez sikerült. Mondtam neki, hogy ne haragudjon Anyára, mert zizi napja van, és hogy nagyon szeretem.

Betegeskedőknek jobbulást!

És utólag kívánok Liliknek és Zsófinak boldog hófordulót!

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Köszi lányok a nagyobb pelus ötletet, épp ma délután jutott az eszembe nekem is. Rengeteget nyúlt Marci az elmúlt hónapban, így lehet, hogy váltunk.
A popsija javul, de még mindig piros. :cry: Én is dr. Theiss körömvirágkrémmel kenem, eddig is mindig csak azzal kentem, de most még ez sem gyógyítja olyan jól. Tartok tőle, hogy egy kis gomba is lehet a dologban, mert a széle a foltnak piros, a közepe meg sárgás. De gomba kijöhet 2 óra alatt???? (Annyit volt rajta az új pelus.) A Betadine kenőcs jó ötlet, holnap reggel kipróbálom!

Henus,
el is felejtettem délután, hogy nagyon jó lett az ajtódíszetek!!!! Ügyes vagy!!!

Susy,
sajnálom, hogy így jártál! De dr. Cseh Erikáról énis nagyon jókat hallottam! Egy próbát megér! Nem tudom, kinél próbálkoztál eddig, akik még szóba jöhetnek: Várkonyi, Toldi, Cseh, Surányi, de ha megnézed a www.florhosp.hu oldalon, akkor rengeteg doki van ott, közöttük sok új is, talán azoktól is érdeklődhetsz!

Most megyek, befejezem a díszeimet, és akkor végre meg tudom őket mutatni! 8)

Kép
Kép
nircee

Aprónépen sikerült eltennem holnapra :wink:

Pimpoka örülök, hogy a ciszta eltünt és nem okoz komolyabb gondot, kistesó meg majd akkor legközelebb, szorítok :wink:

Tusi mi is hasonlóan jártunk anno mikor megvettük a házat :x már nem tudom mi volt, de én is nagyon bosszankodtam rajta, viszont így tényleg olyan lehet amilyet szeretnél :wink:

Becsi édes lehetett a lánykád ahogy hívott, hogy egyetek együtt :D az ilyen dolgokért is érdemes gyerkőcöt vállalni

Pilla minden reggel benyomom a gépet, hogy lássam mit hoztál nekünk :wink: a mesés link nagyon tetszik :D

Verna mióta írtad mi van Lolo nunusával, minden este megnézem :oops: amúgyis néztem neki, meg ki is töröltem, de most valahogy máshogy figyelek oda, remélem hamar túl lesztek a dolgon és a doki kíméletes lesz

Oltás én csak a Neis Vac-ot adattam be eddig mind a kettőnek, de nagyon gondolkodom a bárányhimlő ellenin, nem szeretnék egyikkel sem kórházba kerülni miatta :?

a betegeknek gyors felépülést kívánok

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Mali, hétvégén fényképelek.
Bevált a járássegítő? Dobsz fel szülinapi képeket?

Nircee, ha gombás akkor pöttyös is a popsi. Laurának egyszer volt gombás egy fogjövetel alkalmával. Apró pöttyös lett a popsija. Canesten krémmel kentük és 2 nap alatt el is múlt.
Vendég

Örülök, hogy tetszenek a linkek és a karácsonyos izék. :)
Vendég

Nircee, köszi a fényképes tippet. Meg is nézem, hátha az enyém tudja ezt a funkciót.
Vendég

Sziasztok!

A járássegítő egy kicsit még húzos. Dani "futva" közlekedik vele, a lakás kicsi, mindennek neki megy, majd begurul, hogy nem tud tovább menni. De nagyon szereti. Most gyakoroljuk a kanyarodást. :lol:

A szülinapi fényképek nem lettek túl jók, mert én Danival próbáltam foglalkozni és másnak meg nem nagyon jutott eszébe a fényképezés, de azért egy párat teszek fel (a tortásról csak videó van és nem tudok belőle képet csinálni, mert sz@rakszik a program). Amúgy sokat okultam ebből a nagy buliból. Nem lesz ilyen többet! A hülye formatorta sem volt jó ötlet (mondjuk csak magamat okolhatom emiatt, mert idióta fejemmel elcsábultam). A papírcsákó viszont bejött Daninak!

Kép Játszik a Mamával

Kép Járás-segítő/-gátló?

Képzeljétek elég nagy trauma ért. Beszéltem egy dokival, hogy szeretnénk kistesót. Erre ő azt mondta, mivel terhességi cukorbeteg voltam, szerinte ne kockáztassak. Most, ha más doki esetleg mást is mond, akkor is ez fog motoszkálni a fejemben. Tök szar érzés...

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Susy:
Szentágothai meggyógyult, szerintem menj el hozzá és kérdezd meg. Ha ő megígéri, hogy ott lesz a szülésednél, akkor ott is lesz. Nem a doki tehet róla, hogy az asszisztense olyan volt. Szülésznőt mindenképpen válassz szerintem. Ráadásul neki van egy szülésznője, akivel szokott dolgozni és ha nincs a doki, akkor őt mindig felhívhatod, hogy mi baja és ő megmondja, én is azt csináltam most, onnan tudom, hogy műtötték a karját. De te tudod. Ha nem akarod a Szentágothait, akkor a Cseh Erika tényleg aranyos és nem tudom, hogy a Lőrinc doktornőnél lehet-e szülni, de ha valaki rendes, hát ő nagyon az!!!! Kérdezd meg, mert ő egy annyira aranyos orvosnő, amit rithán hord a föld a hátán!!! Amikor én szültem, ő volt az ügyeletes, hát hadd ne mondjam, naggggggyon rendes volt! De mondom, nem tudom, hogy ő vállal-e szülést! Ha igen, akkor nagggggyon jól jársz vele szerintem!!!!!

Jutka:
én a Sárközi Anikónál szültem, nagyon édes, nagyon kedves, türelmes és iszonyatosan emberi. Ha kell, megadom a számát, ha nem, akkor bárkit választasz, rosszul nem jársz.

Pimpóka:
szupi, hogy elmúlt a ciszta! :) Hála Istennek! :):)

Mali:
ma melegfront volt, szerintem azért voltál rosszkedvű. Nem kell neked mindig tökéletesnek lenned, hiszen te is csak ember vagy! Én ismerek egy kismamát, aki mindkét gyerekével terhességi cukorbeteg volt, most szült, Hála Istennek nincs baja a babónak. Hát nem tudom... Én azért megkérdeznék másik dokit is.
Szurkolok, hogy ne legyetek betegebbek!!! Aranyos a képen a babó! :):)

Didri egész jól aludt éjszaka, de nappal semmit szinte, én meg nagyon kivoltam, rossz volt a közérzetem, levert voltam, éreztem, hogy meghalok, ha nem hagy pihenni. Aztán délután elmentünk sétálni és amikor hazamentünk, akkor apa átvette a leányzót, így kialudtam magam egy kicsit. Most már sokkal jobban vagyok, kíváncsi leszek, holnap milyen állapotban leszek. Szerintem egy kicsit a cici is közreműködött, mert az egyik cicim nem fejtem már nagyon régóta és most lefejtem, mert Didri durmolt és nem szopizta kis, utána fájt, gondolom, volt olyan csatorna, ami elzárult. Most fáj még egy kicsit, de nem vészes. Aztán lehet az allergiám is, mert nehezebben veszem a levegőt, de nem nagyon van itthon Calcium, majd veszünk holnap. Hát ez van...
De most nagyon szépen alszanak (Didri meg az apja. :))

Jó éjszakát mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Karácsonyi üzenet

Újra karácsony van és
a szeretet ünnepén
a szomorú szívekben is
gyúl egy kis remény.

Ha otthonodat nem leled
tudnod kell, gondolok rád
s érezni fogod lelkedben,
hogy tiéd az egész világ.

Ha félelmek gyötörnek
és nem találod helyed
gondolok majd rád és
érezni fogod szeretetemet.

Ha bánatodat nem hallgatja
és nem érzi át senki
gondolok rád s tudni
fogod mit is kell majd tenni.

Ha már fogytán az erőd és
úgy érzed nincs tovább
gondolok majd rád és
teszek veled nagy csodát
súgom majd szívednek
menj tovább, menj tovább.…

Mikor a csillagszóró
szikrázó fényeit nézed
gondolj arra van valaki,
aki szeret és visszavár téged. . .

Kép Kép Kép
Vendég

ssziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Pimpo!
Örülök,hogy nincsen ciszta!A kistesó,meg majd összejön!!!! :wink:

Henus!
Zsani megint eljátszotta a tegnapi éjszakát!Igaz most tűrhetőbben!!! :wink: :oops:

Susy!
Nagyon sajnálom,hogy nemjött össze egyik doki sem!!! :? :evil: Próbáld meg akit a csajok ajánlanak!biztos jó ő is!!!!! :wink: :!:

Nircee!
Nekem a doki írt fel valami sárga csukamájolajas krémet a popóra!Az nagyon jó volt!A Canestenről hallodtam egyszer egy rossz történetet!Én azt csak magamnak használom(ha kel)Inkább ha nem múlik vidd őt el a dokihoz!!!!! :!:

Mali!
tudom mit érzel!Zsanival én is voltam korházban,tavaly ijenkor lett beteg és elhúzodott neki a köhögése!Állandóan csak a köptetőt kaptuk(semmi hörgőtágító)Aztán a Spirupentől majdnem megfúlladt amit már egy másik orvos írt fel neki(mert nembírtam nézni és elvittám máshoz)akkor kerűltünk be a korházba,de akkor már szörnyű állapotban volt Zsani!Kiderűlt,hogy kezdődő tüdőgyuszi+aszthmatikus hörghurut!(nem tudom,hogy kel írni) :oops: Azóta parázok én is jobban!most is 1 hete kezdte a köhögést azóta 2x voltam vele orvosnál!szépen kezd neki szakadni,de tegnap mondtam már a dokinak,hogy félek a hörgőktől megint4Megnyugtatott,hogy most nem hall semmiféle arra utaló jelet!(én sem)mindég hallgatom a tüdejét,hogy nem-e sípól! :roll: :oops: :?
Én is szoktam mondani a gyerekeknek,hogy nem azért veszekszek/AKAdok ki mert nem szeretem őket,hanem azért mert már nekem is betelik néha a pohár és muszáj vagyok kiadni a mérgemet!szoktam nekik mondani,hogy szeretem őket,de őrülnék,ha többet nem lennének ilyen szófpgadatlanok!Mert az nekem nagyon rosszúl esik stb.....!aztán most itt a karácsony szoktam nekik mondani,hogy a jézuska ezt mind látja és rossz gyerekekhez nemfog eljönni!Múltkor bementem a hálóba és magamra csuktam az ajtót,ők meg kint maradtak a nappaliban!Kb 5 percig bírtam,mert féltem,hogy valami rosszat csinál Zsani! :oops: :oops: jók a képek nagyon!ÉN A HELYEDBEN AZÉRT BESZÉLNÉK MÁS DOKIVAL IS!! :!: :!: :!:

Pilla!

köszi!ez jól esett kora reggel!!!!!szép volt nagyon! :!: :wink:

szantre!
azért nem tettem fel,mert nem írta senki,hogy kíváncsi lenne rá!direkt odaírtam,hogy aki kíváncsi rá szóljon és beteszem!!!Itt van ,te szóltál,és be is teszem!a minőség elég sz@r,mert én nem veszem elő a kamerát ennyi időre,hanem csak a fényképezőgéppel csinálok felvételt!ami ugye fényképezésre van kitalálva! :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=4ivcZSv-6KA

szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Oh, hát tegnap nagyon menőztem, hogy nálunk még nem volt szar éjszaka és tényleg soha nem szokott felkelni, de ez a mocsok telihold lehorgonyzott felettünk és érzékeltette jótékony hatását...
Lelle fél 1től fél 4ig ébren volt és hát ha már ennyit felvolt reméltem, hogy reggel tovább alszik, a tököt, már 7kor ült az ágyában, de annyira rendi volt, mert csak 7:15kor kezdett el jelezni, gondolta, hogy ha már elszúrtam az éjszakát, legyen nekik karácsony, de aztán mire elkezdte a baldachint lebontani, inkább már felkeltem, pedig nagyon nehezmere esett.
Bármit csináltam semmi nem volt jó, eleinte sírt, akkor látszott, hogy a foga fáj, mert tömte a kezét a szájába, majd rájött, hogy ez olyan mint reggelente, anya, apa nagyágyban, lehet mókázni, majd olvasott a férjem neki mesét én loholtam a táppal, hátha imitáljuk a fürdés utánt és elalszik, egy kortyot sem ivott, a mesét végighallgatta, aztán folytatódott a buli tovább, majd fél négykor egyszercsak fogta magát és kidőlt, de szó szerint, amikor kikecmeregtem az ágyból, hogy berakjam a kiságyába, kinyitotta a szemét, fülig érő vigyor az arcán majd elaludt...

De jó reggelt Mindnekinek!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Mali!
Még neked akartam,hogy amit felköhög a pici,azt rögtön szívd ki az orrából!!!!!!!Akkor nem lessz gond!!!!!!! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Ja és orrcseppet használj mindenféleképpen!!!!Ha kell akkor Sterimart+Nasivint felváltva!!!!!!!!! :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla, tényleg nagyon jó, hogy küldesz minden reggel egy szépet!!!

Tiop, Zsani nagyon ügyesen eszik nagykanállal, egyedül, nálunk is a kétkanalas megoldás van, így gyorsabb... Roli nagyon ügyes operatőr!!!

Henus, ne is kérdezd, hát elkezdtem időben, ja, csak ugye egy baba varrással kezdtem, amiből egy szörny lett :D, de Lelle nagyon szereti, a kiscsizmákról lemondtam, mert még ki is szabtam egy részét, de nem a legjobb anyagot választottam, mert bébiplüsst vettem. Így úgy döntöttem, hogy marad a kiszsákos megoldás, mert azt könnyebb összevarrni és nem deformálódik, csak egy jó háttért kell csinálnom, ahová a számok is felférnek, mert egyenként nem hímezgetem rá... De most tényleg neki kellene már feküdnöm. Most két hétig itthon lesz a férjem, de ő egy nagyon nehéz vizsgára készül, úgyhogy sokat nem fog tudni segíteni, de már nincs sok idő hátra, hogy elkészüljek vele. Szeritnem csak a végeredményt mutatom meg, de azt tuti, valamint még ma besétálok Lellével a városba és ha van filc anyag, lehet elkezdem előről.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

*hátteret

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, pont most néztem az Interspáros akciós füzetet és mit látok, a ti játékasztalotokat, az ára pedig: 3990 Ft. Úgyhogy a délelőtti séta elmarad, kocsival be, asztalkát megvesszük, ha Marci is szereti, hátha nálunk is bejön.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Oh, franc, most látom, hogy a képek fel lehetnek cserélve, mert pár képpel lentebb pedig már 10990 Ft, valami Simba 4 in 1 aktiváló szett kerül 3990 Ft-ba, de a kép az a chicco-s... coh, pedig azt hittem, hogy ezt most jól kifogtuk...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jó reggelt!

Tiop,
szupi a videó! De meg ne kérdezd többé, hogy érdekel-e valakit, mert ÉRDEKEL!!!!! Ez természetes!!!!! Ezért sem írt senki szerintem, mert alapértelmezettnek vette, hogy felteszed! A minőségéért meg ne aggódj, nem vár senki profi filmet, a lényeg meg látszik! Kérünk még sok-sok videót!!! (kérdés nélkül!) :lol: :lol: :lol:

Pimpo,
egyrészt sajnálom, hogy nem kaptatok ilyen olcsón asztalt, másrészt örülök, mert megütött volna a guta. Mondjuk eddig én 17-ért láttam új áron, úgyhogy a 11 így is jó ár érte, én 9750-ért vettem. Igaz, használt, de szuper állapotban van, minden működik rajta, nincsenek karcok stb.... Szerintem szupi kis asztal, még egyben van, pedig Marci mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen. :roll: :lol:

Mali,
én úgy tudom, a terhességi diabétesz nem kizáró ok újabb terhességhez, csak már az elejétől szigorú diéta kell, és nagyon oda kell figyelni! Szerintem menj el másik dokihoz!!!
Megkérdezhetem, miért nem volt jó ötlet a formás torta? Az van a háttérben ugye? Szerintem jól néz ki!

Lányok, itt az ígért videó:
http://www.youtube.com/watch?v=dNoCdVnI14w

MOst megyek, Marci állandóan ki akarja kapcsolni a gépet. :roll: Ma sok dolgom lesz, talán este tudok jönni. Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást, megpróbálom amit írtok. Tökre örülök, hogy ti még az utolsó remény után is tudtok adni még valami pluszt. Magamtól nem akarok olyan orvoshoz menni, akit nem ismerek, de ha ti ajánlotok valakit, akkor megpróbálom. A család egyik ismerősétől is kaptam egy doki számát, azt is megpróbálom.

Voltunk 4D- s ultrahangon a Mátyásföld Klinikán, nagyon jó volt. Végig folyt a könnyem a meghatottságtól :)

Feltöltök nektek egy képet.
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Kép

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

Pimpo,nircee!
Köszönöm a dícséretet!!!!!! :D

Nircee!

Megnéztem én is a videótokat,és mintha Zsanit hallanám,látnám!!!!!Nagyon ügyesen"beszél "Marci!!!!!!!!!!!!Látom a hűtőmágnes mindenhól sláger!!!!! :D :wink:

Susy!
Nagyon jó a kép!!!!!!!!!Írigyellek miadta!!!!!! :D :wink: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Susy, nagyon jó ez a kép a Kismanódról! Biztosan nagyon megható volt a babamozi. Emlékszem, amikor először láthattam én is a (sima) UH-on a Bébikét - 19 hetesen. Annyira jó volt!
Ne add fel, szerintem nagyon sokat számít, hogy hol és miként adsz életet a kisbabádnak, ne tedd rossz élménnyé a szülést azzal, hogy "rossz" kórházat választasz!
Kitartás!

Tiop, nagyon ügyes Zsani - te meg nagyon leleményes vagy, hogy hagyod őt próbálkozni, de azért közben lapátolod be a levest a szájába. :) :) Én is legtöbbször fényképezővel csinálok videót, így egyszerűbb, de persze a minősége nem a legjobb.. :?

Pimpóka, remélem hamar orvosolni tudják a problémádat, hogy mire jön a kistesó, makk egészséges legyél :lol: :lol:

Pilla, várjuk a képeket a házról!
Tusi, te is tehetnél fel képeket, én nagyon kíváncsi lennék rá :oops: :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Olyan mérges vagyok, hogy mindjár szétrobban a búrám. Akartam ma fényképezni és 2 kép után besz@rt a gép. :evil: :evil: :evil: Ez hiányzott még nekem...
Itt a 2 kép:
Kép Kép
Vendég

*mindjárt
Vendég

Helló

Nekünk is hasonló volt az iccaka, mint tegnap, csak kicsit lightosabban. Volt kicsivel több alvás. Remélem az a hülye hold mára megfogy egy kicsit. :wink: :shock:

Pimpoka, én is filcet akartam, de végül polárt vettem, mert azzal nagyon könnyű dolgozni, és a filc bazi drága volt. Nem tudom felétek mennyi, de azt mondta a nőci a boltban, hogy nem is hoz, mert 3600-ért adják méterét, és annyiért nem fogja senki megvenni. Milyen igaz. :roll: ÉS mivel emiatt nem volt színválaszték filcből, ezért vettem polárt. Én eleve kis zsákokban gondolkodom, és a számokat valszeg ragasztani fogom. :oops: Nekem is a háttér még a kérdés. :roll:

Pilla, így képen nagyon kellemes színe van a házikónak.
Nircee, Marcika milyen jól elbábozgatott... Nagyon kis ügyi... :wink: :)

thenus

Képzeljétek Szonja elaludt a babakocsiban fél12-kor. Azóta is kint alszik. remélem nem fog megfázni, de jól be van takargatva, öltöztetve, és az arca sem hideg. Nem akarom behozni, mert múltkor is, mikor behoztam, és elkezdtem kibogozni a sok hacukából fel is ébredt, és lőttek a további alvásnak. Az egész nap el lett rontva, mert nem volt kipihent, és semmi sem volt jó. Ezért gondoltam, hogy akkor inkább maradjon kint, és aludja ki magát. Szerintetek nem baj? :roll:

thenus

Thenus, ha jól be van takrva, akkor nincs gáz, Lelle is elszokott aludni séta közben, van olyan, hogy 1-1,5 órát alszik a babakocsiban. Meg szerintem nincs kint olyan hideg, igaz még nem voltunk kint, de itt néha előbukkan a napocska. Kint tovább szokott szunyálni, mint bent. Még nem jutottam be a városba, de szerintem nem is fogok ma már...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Pilla nagyon szép megint amit találtál nekünk :wink: én is mérges lennék a helyedben a gép miatt :x szép a házatok kivülről is és a konyha is nagyon tuti :wink:

Thenus nekem a Bence decemberi és kint aludta a legjobbakat még télen is , csak az arca látszódott ki :oops: :wink: és soha nem volt semmi baja e miatt, Hugit sem szoktam ébresztgetni ha elalszik a kocsiban, otthagyom a teraszon, teszek rá mégegy plédet és kész :wink:

Tiop nagyon ügyi a lányzó és a videós is :wink: tényleg ne kérdezzd meg, hogy érdekel-e minket, mert igen, igen, igen, most vannak megint egy korszakukban mikor nagyon édesek és ügyesek, úgyhogy minden olyat kérünk amit megszeretnél velünk osztani :lol: :lol:

Susy fel a fejjel és a Bajcsit felejtsd ellllllllllllllll

Timi
Kép
Kép
czakoca30

ja és Susy töneményes a pocaklakód :D :D :D

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Tiop, Nircee, naggyon jók a videók!!!!!Annyira édesek rajta a gyerkőcök!

Mali, jók a fotók Daniról, látszik, mennyire szeret a Mamával játszani! Nem késő még semmi, miután átküldöd a képeket, és a férjem megszerkeszti, utána már csak a nyomdán múlik a dolog, de ők is hamar dolgoznak. Pl Mártiék(Tusi) már meg is kapták a naptárakat :wink:
Szerintem is keress másik orvost, én is úgy tudom, attól még lehet babád!!!

Szép estét mindenkinek!

Ja, Pilla, e két kép alapján is nagyon tetszik a házatok!!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus hogy vannak ezek a naptárak ? van asztali és fali, igaz? melyik mennyibe is kerül és mennyi képet lehet rájuk tetetni?
nem késő még ha a hét elején eldöntöm, hogy kell-e és milyen :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséretet,és ígérem nemkérdezek többet,hanem teszem a dolgomat!!!!! :wink: :lol: :lol: :!:

Pilla!
Sajnálom,ami a gépetekkel történt!a házatok pedig nagyon szép!!! :wink: :D

Henus!
egyáltalán nem gond,hogy kint aludt szonja!!!!! :!: :wink:

Ígértem nektek egyszer az angyalkákat,amit mama készitett!Íme!
Kép

sziasztok!szép estét és jó éjszakát!!!

Kép
Kép
Kép
tiop

Kössz a megerősítést kint alvás ügyben. Mikor picike volt tavaly télen, mindig kint aludt. Most is csak azért bizonytalanodtam el, mert a párom folyton cseszegtet, hogy megfázik (tavaly is ezt csinálta). Valamelyik nap is ezért hoztam be, mert meguntam. Aztán meg meg is szívtuk. Jó mérges is lettem. Ma viszont másfél órát aludt kint, és szerintem nagyon jól. :)

thenus

Jó reggelt!

Miután megszületett a kis Jézus, bepólyálták, Mária megszoptatta és altatót énekelt neki édes hangján:

„Édes fiacskám, kicsiny magzatom.
Drága kis arcod megcsókolgatom
Jöjj, feküdj a karomba,
elringatlak dalommal…
Aludj édes gyermek.

Angyal ígérte jöveteledet.
Szentlélek adta drága életed.
Aludj Uram, kisfiam,
anyád ringat boldogan…
Aludj édes gyermek.

Rád vár már régen egész Izrael.
Isten az égbôl elküldött nekem.
Most csak aludj, szép álmot
Átölellek Megváltóm…
Aludj édes gyermek.”

Hamarosan mindketten elaludtak. József óvatosan betakargatta Máriát és a Jézuskát. Kinézett az istállóból. Betlehemben olyan csend volt, mintha mindenki aludna, vagy még inkább feszülten, lélegzet visszafojtva figyelne valamire. Az istálló felett, mintha nem is az égen lenne, szárnyas csillag ragyogott, annak a fénye világította be az istállót. József lelkében megkönnyebbüléssel fordult vissza kedvesei felé. Érezte, a nagy esemény szerencsésen bekövetkezett, megszületett a Megváltó. Mária és a Jézuska aludt. József óvatosan elvette Jézuskát és a friss szénával kibélelt jászolba fektette. Újra gondosan betakargatta Máriát is és a gyermeket is. Mosolyogva nézte, amint a bánatosan szép szemű tehénkék és a szamár a jászol mellé álltak, hogy párás leheletükkel melegítsék az újszülöttet.
Lám, ôk is érzik, az Úr gyermeke megszületett –, gondolta. Egy kicsit ô is dúdolgatott a jászolnál.

„Szép fehér gyapjú lám a takaród.
A mi családunk lesz az otthonod.…
Vigyázunk rád, szeretünk,
Megváltónkként nevelünk.
Aludj édes gyermek.

Még mindig dúdolgatva összehúzta köpenyét.… Észre sem vette, mikor aludt el.

– Ó gyönyörű, szép, titokzatos éj!… Nagyon szeretnék Jézuskáról álmodni valami nagyon szépet.
– Akkor most igazán szép álmokat kívánhatok… Aludj szépen angyalkám…"

In: Aludj szépen kis virág. Szent Gellért K

Kép Kép Kép
Vendég

Ichtus, Murphyke, Mano! Boldog Névnapot Kívánunk Nektek, és az összes Katalinnak itt a fórumon!

Kép
Vendég

Mali, jók a képek! Mi volt a baj a tortával?
Szerintem is kérdezz meg másik orvost is, mert nekem is van egy ismerősöm aki mindkét babájával terhességi cukorbeteg volt. Mindkettő teljesen egészséges.

Tiop, Zsani nagyon ügyesen eszik kanállal! Utólagos bocsi, de megnéztem a többi jutubos videódat is. Nagyon jók a fiatalkori felvételeid. Ott mennyi idős vagy? A párod pedig igencsak jóképű. :oops:

Nircee, Marcika babázása... :lol: Csókosszájú kisbarátom! :)

Susy, szuper az UH-os kép!

Köszönöm, hogy megdicsértétek a házikónkat. Képzeljétek, tegnap a leendő szomszédunk is megjegyezte, hogy mennyire jó lett a szín. Pedig nagyon féltem ám tőle, mert amikor első rétegben rákenték, akkor sárga volt. Mikor megláttam azt hittem elájulok. Aztán mégis barna lett.

A fényképező szerencsére még garanciás, viszont Óbudán van a szakszervíz. Ezt hívják úgy, hogy SZÍVÁS! :evil: :lol:
Vendég

Tusi, én is szeretnék gratulálni az új házhoz. Sajnálom a konyhabútoros dolgot, de jó, hogy apukád meg tudja oldani. Ha van kedved, tegyél fel képeket is! :) Hátha látok valami jó ötletet. :wink:
Vendég

Pilla, korán keltél ám! Biztos azért, hogy meglegyen a karácsonyi hangulat. ;)

Márk is korán ébresztett bennünket, de azóta már visszaaludt, apával. Így:

Kép

Katik, Katicák boldog névnapot! :lol: :lol:

Tiop, én is belenéztem a régi videókba, nagyon jók!! :wink: :lol: 8)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Katicáknak boldog névnapot kívánok! :)

Pilla:
tényleg korán keltél! :) De szép lesz a házatok! :)

Tiop:
persze, hogy mindenkit érdekel a videó, ez hogy lehet kérdés???? Egyébként megnéztem és nagyon aranyos, ahogy eszik a kislány és édes, ahogy Roli közben dumál :).

Szantre:
nagyon aranyos!

Nálunk is épp papával alvás van. :) Tegnap este nagyon kivoltam, elaludtam 10 órakor és apa altatta el a leányzót, aztán arra ébredtem, hogy reggel 4-kor szétdurran a cicim, egyiket Didrike benyalta, másikat lefejtem, aztán a kis drága annyira jól érezte magát, hogy bulizni akart, nem akart visszaaludni :), de aztán két óra alatt sikerült visszaaltatni. Én meg nekiállok tanulni pár órácskát.

Tegnap nagyon szép napunk volt. Reggel meglátogattam a szomszédasszonyt, akinek babája született és most hozták haza a kórházból. Beszélgettünk, nagyon szeretem őt és azt hiszem, jó volt neki most egy kis beszélgetés, mert nehéz szülés volt, császár lett a vége, korábban született a pici, nagyon kicsi volt, meg kellett várni, míg felhízik 2 kg-ra, tehát nem volt egyszerű és olyan jó volt, éreztem, hogy jó, hogy ott vagyok. Nem tudom, ismeritek-e ezt az érzést, de nagyon jó! :)
Aztán nővérem párja értünk jött kocsival és elmentünk nővéremékhez, ott voltunk pár órácskát és utána hazahozott minket, majd jöttek a férjem kollegája, a felesége, meg a lánya és ott voltak estig. Mind nagyon aranyos emberek, nagyon szeretem őket. Sütöttünk pogit, ittunk teát, beszélgettünk, nagyon jó volt.

Egy kicsit anyu betett sajnos, ő volt egy kicsit a nap megrontója, mert amikor nővéremnél voltunk, a gyerek kicsit álmos volt, hát ő jött és egyfolytába felébresztette, aztán nyűglődött Didri, aztán megint elaludt nagy nehezen, akkor megint felébresztette, ezt játszottuk kb. két órán keresztül. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire gyerekes! Hogy nem fogja fel, hogy a gyereket úgy kell szeretni, ahogy neki jó, nem úgy, ahogy nekem jó????? Miért nem érti meg, hogy kicsi még ahhoz, hogy csesztessük? Értem én, hogy szereti az unokáját, de akkor sem kellene mindig szekálni. Meg akkor azzal jön, hogy miért nem veheti fel? Azért, mert a gyereknek nem arra van szüksége, hogy rángatva legyen, hiszen álmos, nálam hallgatott el, ahogy ő elkezdte csesztetni, sírt. Érdekes, ha a nővérem szólt hozzá, akkor mosolygott, semmi baja nem volt, de szerintem érezte a nyugalmat nővéremen. Anyu mindig pörög és ezt a gyerek nem szereti. Meg be volt erősen parfűmözve és rászóltam, hogy ha a gyerekhez jön, akkor ne fújja be annyira magát, mert nem szereti. Láttam, hogy ahogy közel jön, a gyerek elhúzódik, vagy sír. Most mondjátok meg, hogy lehet egy ilyen helyzetet megoldani???? Én nagyon hálás vagyok nekik, mert nagyon sokat segítenek, de akkor sem lehet rángatni a gyereket meg csesztetni. Olyan rossz érzés, mert olyan, mintha hálátlan lennék. Legszívesebben azt mondanám nekik, hogy ne hozzanak nekünk többé kaját, de akkor éhenhalunk! Most mit csináljak szerintetek????? Annyira szeretném úgy megoldani, hogy ne bántsam meg az anyut, de olyan nehéz!

Szép napot mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Pilla,kössz, a "Jó reggelt". :)

Isten éltesse a Katalinokat! :wink:

Piroska, megértem a dilemmádat, a szülőkkel nagyon nehéz, ha van unoka. Én mindig azt szoktam mondani a páromnak is, hogy meg kell mondanunk,ha valami nem tetszik (persze nagyon finoman), és lehet, hogy megsértődnek a nagyszülők, de majd megbékélnek. Mert te akkor is a gyerekük leszel,ha megbántottnak érzik is magukat. Szóval előbb-utóbb úgyis "kisértődnek", emiatt nem szabad benn tartani a sérelmeinket. Ez az én véleményem. :wink:

thenus

Henus:
hát megmondom én nekik, de már máskor is mondtam, hogy a gyereket ne szekálják és nem lehet rángatni, aztán anyu meg van sértve. Még mindig nem érti meg, miért nem lehet kikapkodni a gyereket a kiságyból, vagy ölbe kapkodni, ha megérkezik. Szóval nem tudom.... És ha bármikor megmondom neki, hogy ne tegye, legközelebb akkor is ugyanazt csinálja. Olyan lett, mint egy gyerek, nem ismerek az anyámra!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?