Sziasztok!
Katicáknak boldog névnapot kívánok!
Pilla:
tényleg korán keltél!
De szép lesz a házatok!
Tiop:
persze, hogy mindenkit érdekel a videó, ez hogy lehet kérdés???? Egyébként megnéztem és nagyon aranyos, ahogy eszik a kislány és édes, ahogy Roli közben dumál
.
Szantre:
nagyon aranyos!
Nálunk is épp papával alvás van.
Tegnap este nagyon kivoltam, elaludtam 10 órakor és apa altatta el a leányzót, aztán arra ébredtem, hogy reggel 4-kor szétdurran a cicim, egyiket Didrike benyalta, másikat lefejtem, aztán a kis drága annyira jól érezte magát, hogy bulizni akart, nem akart visszaaludni
, de aztán két óra alatt sikerült visszaaltatni. Én meg nekiállok tanulni pár órácskát.
Tegnap nagyon szép napunk volt. Reggel meglátogattam a szomszédasszonyt, akinek babája született és most hozták haza a kórházból. Beszélgettünk, nagyon szeretem őt és azt hiszem, jó volt neki most egy kis beszélgetés, mert nehéz szülés volt, császár lett a vége, korábban született a pici, nagyon kicsi volt, meg kellett várni, míg felhízik 2 kg-ra, tehát nem volt egyszerű és olyan jó volt, éreztem, hogy jó, hogy ott vagyok. Nem tudom, ismeritek-e ezt az érzést, de nagyon jó!
Aztán nővérem párja értünk jött kocsival és elmentünk nővéremékhez, ott voltunk pár órácskát és utána hazahozott minket, majd jöttek a férjem kollegája, a felesége, meg a lánya és ott voltak estig. Mind nagyon aranyos emberek, nagyon szeretem őket. Sütöttünk pogit, ittunk teát, beszélgettünk, nagyon jó volt.
Egy kicsit anyu betett sajnos, ő volt egy kicsit a nap megrontója, mert amikor nővéremnél voltunk, a gyerek kicsit álmos volt, hát ő jött és egyfolytába felébresztette, aztán nyűglődött Didri, aztán megint elaludt nagy nehezen, akkor megint felébresztette, ezt játszottuk kb. két órán keresztül. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire gyerekes! Hogy nem fogja fel, hogy a gyereket úgy kell szeretni, ahogy neki jó, nem úgy, ahogy nekem jó????? Miért nem érti meg, hogy kicsi még ahhoz, hogy csesztessük? Értem én, hogy szereti az unokáját, de akkor sem kellene mindig szekálni. Meg akkor azzal jön, hogy miért nem veheti fel? Azért, mert a gyereknek nem arra van szüksége, hogy rángatva legyen, hiszen álmos, nálam hallgatott el, ahogy ő elkezdte csesztetni, sírt. Érdekes, ha a nővérem szólt hozzá, akkor mosolygott, semmi baja nem volt, de szerintem érezte a nyugalmat nővéremen. Anyu mindig pörög és ezt a gyerek nem szereti. Meg be volt erősen parfűmözve és rászóltam, hogy ha a gyerekhez jön, akkor ne fújja be annyira magát, mert nem szereti. Láttam, hogy ahogy közel jön, a gyerek elhúzódik, vagy sír. Most mondjátok meg, hogy lehet egy ilyen helyzetet megoldani???? Én nagyon hálás vagyok nekik, mert nagyon sokat segítenek, de akkor sem lehet rángatni a gyereket meg csesztetni. Olyan rossz érzés, mert olyan, mintha hálátlan lennék. Legszívesebben azt mondanám nekik, hogy ne hozzanak nekünk többé kaját, de akkor éhenhalunk! Most mit csináljak szerintetek????? Annyira szeretném úgy megoldani, hogy ne bántsam meg az anyut, de olyan nehéz!
Szép napot mindenkinek!