Katata!!! Nagyon-nagyon sajnálom!!! Olyan szomorú ez!
Sajna nekem is nega lett a vérvételem. Szóval nincs babóca a pocakomban. Egy picit elkeseredtem, de nem adom fel!!!
Azt mondta a dokim, hogy lát egy 33 mm-es cisztikus foltot, de majd a vérvételből minden kiderült. Telefonáltam és negatív.
Valószínű nem szabadult ki a tűszöm és átalakult cisztává, amit remélek, hogy felszívódik. Mondta, hogy valószínű ebben a hónapban kimarad a mesim.
Teljesen meg vagyok kavarodva a gyógyszerektől, nekem ezelőtt ilyen még sohasem volt. Elegem van a bogyókból!
Megbeszéltük a párommal, hogy most kihagyunk 2-3 hónapot és újrakezdjük az 5. inszemmel.
Most elmegyek fogorvoshoz, rendbetetetem a fogaimat, hogy később ne kelljen, ha jön a baba. Képzeljétek van egy ki nem nőtt bölcsesség fogam, amit ki kell szedni, mert egy kicsi gyulladás van rajta, de érdekes módon nem fáj. Hallottam róla, hogy lehet, hogy azért nem jön össze a babóca, mert valahol a szervezetemben van egy gyulladás. Nekem lehet, ez a bibi.
Le szeretnék fogyni 5-7 kilót, hátha ez a gond. (Most 63 kg vagyok.)
Most egy kicsit kikapcsolok, próbálok nem mindig a babásodásra gondolni, hátha egy kis lazítás tényleg bevállik.
Az Avivát én is próbáltam. Elég nehéz rászánni magam, kellene csinálni, de nem tudom. Egyedül nem megy..
Én a Closty mellett tornáztam, végülis elég jó lett az eredmény abban a hónapban.
Most edzőterembe szeretnék járni, egy kis biciglizés, talán futás, hátha jót tesz. Az Avivát egyedül nagyon nehéz csinálni.
Katata fel a fejjel és optimistán előre!!! Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy teljesüljenek a vágyaitok!