Sziasztok újra!
Ha már egyszer beszabadultam, megpróbálom összeszedni az elmúlt két hét témáiban esedékes hozzászólásaimet. Bocs, ha kicsit hosszú leszek, de olyan jól esik újra köztetek lenni!
Cici téma:
Mariann kérdezte, hányadik héttöl fájtak a cicijeim. A 6.-7. hét környékén már kezdödött, és a 8. héten volt (eddig) a legrosszabb. Mostanára sokat javult, most éppen alig fáj, de nagyon nagyok maradtak.
Mónika írta, hogy az övé nem nõtt, még mindig 80-as. Az enyém is még mindíg 80-as, de már nem D, hanem E kosaras.
Kriszti kérdezte, hogy mennyira fontos melltartót hordani. Tudtommal nagyon, lehetöleg még éjszaka is, mert megelözi a mell szöveteinek megnyúlását.
Szex:
Csatlakozom azokhoz, akiknek fokozódtak az ilyen irányú vágyai, de nálam sajnos nincs összhang a vágyak és a megvalósításuk között. Ugyanis legkésöbb vacsi után minden átmenet nélkül elalszom. Nem tudom, Életem Párját mennyire vígasztalja, hogy közben vadul vágyok rá...
Tegnap megpróbáltam aludni egy kicsit ebéd után, hogy hátha az segít, de több mint 2 óra déutáni szundizás után is állva aludtam már vacsifözés közben is.
Látszik az arcon:
Igen, ez tény. Fogalmam sincs, hogy miböl, de pl. a Növérem (akiröl már biztosan írtam, hogy 3 gyermeke van és védönö) már akkor megmondta a családban többünkröl is, hogy babát várunk, mikor a teszt még nem mutatott semmit. Ö sem tudja megfogalmazni, hogy miböl látja, csak azt, hogy jellegzetesen megváltozik az arc. Hát, én sokat tanulmányoztam a sajátomat is, és a családban levö másik kismamáét is, de a magam részéröl nem látok semmit...
Hízás:
Irígykedve olvastam, hogy többen is írtátok, hogy a 16. héten (vagy még késöbb) már nem jók rátok a régi ruháitok. Hát, nekem már a 8. héten nagyon kényelmetlenek voltak a nadrágaim. Ráadásul egy csomó olyan nyári ruhám, amiröl azt hittem, a 9. hónapig is jó lenne, mert olyan lefelé bövülö fazonú, már most szük mellben. A mérleg csak egyetlen egy kilóval mutat többet, de a melleim is sokkal nagyobbak, a saját súlyuk majd hogy le nem tépi öket, és a hasam is legalább 4-5 kg. hízást sejtet.
Ez a korszak a legrosszabb ilyen szempontból, mert még nem terhesnek, hanem kövérnek látszom, és nem tudok felvenni semmit, mert a saját cuccaim már szükek, a növéremtöl örökölt szebbnél szebb kismamaruhákban meg még nagyon hülyén nézek ki.
Venni nem nagyon akarok erre a méretemre semmit, mert néhány hét után úgyis kicsi lesz. Néztem a Mammut-ban azt a francia-divat kismamaboltot, de majdnem elájultam az áraitól. 25 ezer forint körül tudtak volna adni "velem növö" nadrágot, és még csak nem is tetszett...
Ti mit hordotok ebben az átmeneti idöszakban?
Mégegykata! Együtt érzek veled, szóról szóra. Én sem birom meginni a kávét, nélküle pedig alig birok ébren lenni. Bár mostanában úgy tünik, hogy javul kicsit a helyzet. Még most is örökké álmos vagyok, de már nem szédülök meg olyan gyakran. Talán kezd a szervezetem leszokni a kávéról. Nekem is fáj a hasam, ha felidegesítem magam, görcsöl és feszül, mint amikor a mensim akart megjönni. Ettöl persze rögtön mégidegesebb leszek.
Adri és Andrea! Írtátok, hogy a Margit kórházba jártok ti is. Ki az orvosotok, mik a tapasztalataitok? Ismeritek Gulyás, Sóvágó és Musztafa doktorokat? Nagyon nagy szükségem lenne minél több információra róluk, mert sürgösen el kell döntenem, hogy kihez fogok járni...
Terhestorna tényleg csak 14 és 15 órától van? Nem gondolnak ezek a dolgozó kismamákra?!?! Remélem, hogy hamarosan újra az leszek, de akkor hogyan fogok terhestornára járni?
Márti (10.)