Apacs/né: Boldog évfordulót kívánok Mindkettőtöknek, nagyon örülök, hogy ilyen jól megtudjátok ünnepelni még a Picik érkezése előtt, azért ne vigyétek túlzásba a megerőltető túrázást, tessék kicsit lazítani is
Nem fogom túlzásba vinni a házimunkát, sőt - nem csinálok semmit, azon kívül, hogy kenyeret sütök, de azt szinte teljes egészsében gép csinálja illetve a sütő.. Nem megerőltető
Brumm: örülök, hogy látlak, és hogy jól alakulnak a MH-en a dolgaid
Lanyané: ezt már szeretem
hidd el a hétfő olyan hamar itt van, sőt még lehet az is korai, nem éri meg egy nega teszttel lelombozni magadat
Dezsikém: a MH miatt ne izgasd magad! Én is így éreztem korábban, de lekellett tudni, jó lesz otthon lenni és Babócát/kat/ növeszteni az Pocidban, a MH meg nem fog összeomlani, meglásd!
Valóban sok energiám van, csak nem merem kihasználni.. Inkább fekvős szudoku-fejtésben élem ki, minthogy most valamit is elszúrjak..
Estike: örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet, én azért mertem először megpróbálni, mert valahogy annyira hiányzott a régi korok kemencében sült kenyér illata, aztán két éve kaptam a gépet, persze csak telente használom jobbára, meg ha nagyon rákattanok /mint most/ - szerintem meg tudod ott is sütni, csak akkor figyelni kell, nehogy túl forró legyen a sütő..
Méret?? Hát nekem van amollan jénai készletem, tegnap az oválisban sütőttem ki, ma viszont a legnagyobb kerek formájúban fedél nélkül persze
Rólunk: hétfőn 15:45-re menek doktorbácsihoz
rendes volt tegnap, egyből megismert a telóban is, alig mertem elhinni
Ma meg sütőttem újra kenyeret, változtatva a taktikán, mikor lejárt a fél óra, nem vettem ki, hanem egy fakanállal résnyire kitámasztottam a lekapcsolt sütőt - kiváncsi vagyok így is összemegy-e.. Majd 10:15 körül fogom megnézni illetve kivenni, ezen felül még a gépbe is összepakoltam egy kenyérkét, ő meg délre lesz kész
Örülök neki, mert apukát elvarázsolja, én is kicsit lekötöm magam, és az illata - mesés
Bocsi hogy ennyit áradozok róla
Majd dobok egy képet, ha a mai sütős kenyér jobb lett mint a tegnapi.. Ha a mai is összeesett akkor nem