Új privát üzeneted érkezett!

Szalai Heni, 5 hetes kismami!!!!!

Nagyon jóóóóóóóóóóó magas a hcg, és nagyon gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!

Kis*!

Irtó guszta a kenyérke, én tuti megcsinálom. Sajna elég car a sütőm ( párocskám szerintem meg akar lepni egy villanyossal , annyit nézegeti és annyit mondogattam, hogy majd akkor sütök sokat, ha lesz mibe), de addig is bevállalom az esetleges kudarcot. Mekkora edénybe?

Apacsék!

Boldog házassági évfordulót ( ennél szebb nem lehetne, igaz?)!

Brummadzag!

Szóval Te is Koncz? Végül is volt Gynevac?

Lanyáné!

A beülteés utáni 3. estén annyira fájt a hasam, hogy halálra rémült a családom. Szerintem akkor ágyazódott be. Kívánom, hogy nálad is így legyen, csak jobban folytatódjon!
estike66

Lanyané,
Akkor pedig tényleg várjad meg a 10. napot a teszteléssel!!!
Vendég

Sziasztok!

Estike:
Neked mi történt, hogy nem maradt meg a baba?

Dezsinám:
Örülök, hogy ma jó napra ébredtél, az szeretem, mikor jó a kedved
Sok boldogságot az évfordulótokhoz

Lanyané:
Drukk ++++++++++++++++++++
És nagyon jó a hozzáállásod, a pozitívum, csak így tovább
Vérvétel is lesz?

Brum:
De jó, hogy jelentkeztél
Te hogy vagy? Nem írsz magadról?

Apacsék:
Jó pihenést nektek és sok boldogságot

Alle:
A doki nem azt mondta, hogy alacsony a progiszint, hanem, esett.
Tudom, hogy most nagyon fontos, én 4 ampulla szurit kapok mindennap.

Kis*:
Nagyon guszta a kenyered, és nagyon szép lett.
Nekünk is van kenyérsütőnk, tudom ez nem abba készült, de én imádom a házi kenyeret, pedig nem szoktam sokat enni

Bella:
Még egyszer nagyon sajnálom.
Remélem minél előbb kezdhettek.

Panda:
Ti hogy vagytok? Minden rendben most? Pihizel sokat?

Csibe:
Kitartást a fogyókúrához.
Te mikor mész legközelebb?

Zsani:
Még ne add fel, nagyon drukkolok.
Jelentkezz, ha már tudsz valamit.
Azért a pozitív tesz nagyon bíztató.

Katica:
Te hogy vagy?
Drukk +++++++++++++++++

A képeket majd otthonról

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Apacs/né: Boldog évfordulót kívánok Mindkettőtöknek, nagyon örülök, hogy ilyen jól megtudjátok ünnepelni még a Picik érkezése előtt, azért ne vigyétek túlzásba a megerőltető túrázást, tessék kicsit lazítani is :wink:
Nem fogom túlzásba vinni a házimunkát, sőt - nem csinálok semmit, azon kívül, hogy kenyeret sütök, de azt szinte teljes egészsében gép csinálja illetve a sütő.. Nem megerőltető :wink:

Brumm: örülök, hogy látlak, és hogy jól alakulnak a MH-en a dolgaid :wink:

Lanyané: ezt már szeretem :wink: hidd el a hétfő olyan hamar itt van, sőt még lehet az is korai, nem éri meg egy nega teszttel lelombozni magadat :roll: :wink:

Dezsikém: a MH miatt ne izgasd magad! Én is így éreztem korábban, de lekellett tudni, jó lesz otthon lenni és Babócát/kat/ növeszteni az Pocidban, a MH meg nem fog összeomlani, meglásd! :wink:
Valóban sok energiám van, csak nem merem kihasználni.. Inkább fekvős szudoku-fejtésben élem ki, minthogy most valamit is elszúrjak..

Estike: örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet, én azért mertem először megpróbálni, mert valahogy annyira hiányzott a régi korok kemencében sült kenyér illata, aztán két éve kaptam a gépet, persze csak telente használom jobbára, meg ha nagyon rákattanok /mint most/ - szerintem meg tudod ott is sütni, csak akkor figyelni kell, nehogy túl forró legyen a sütő..
Méret?? Hát nekem van amollan jénai készletem, tegnap az oválisban sütőttem ki, ma viszont a legnagyobb kerek formájúban fedél nélkül persze :D

Rólunk: hétfőn 15:45-re menek doktorbácsihoz :D rendes volt tegnap, egyből megismert a telóban is, alig mertem elhinni :lol: :lol:
Ma meg sütőttem újra kenyeret, változtatva a taktikán, mikor lejárt a fél óra, nem vettem ki, hanem egy fakanállal résnyire kitámasztottam a lekapcsolt sütőt - kiváncsi vagyok így is összemegy-e.. Majd 10:15 körül fogom megnézni illetve kivenni, ezen felül még a gépbe is összepakoltam egy kenyérkét, ő meg délre lesz kész :lol: Örülök neki, mert apukát elvarázsolja, én is kicsit lekötöm magam, és az illata - mesés :roll: :wink: Bocsi hogy ennyit áradozok róla :oops: :oops: Majd dobok egy képet, ha a mai sütős kenyér jobb lett mint a tegnapi.. Ha a mai is összeesett akkor nem :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Mostanában nem nagyon tudok majd írni, remélem megértitek :cry: Tegnapelőtt egész éjjel nem aludtam, mert görcsölni kezdtem - meg jól megijedni a februári emlékekre godnolva. Emellett óránként jártam pisilni, ami mostanra már remekül megszűnt - emeleten alszunk, így hát lépcsőn le, fel......Reggel védőnő, aki mondta, hogy biztosan felfázás enyje-bejnye, de hívjam fel a dr. bácsimat. (előző dr. bácsim ilyenkor max. a fekvést javasolta volna) új dr. bácsim rögtön behívott, megvizsgált, közölte, hogy gombás fertőzésem van, meg a kezdeti görcsök elég aggasztóak. Most antibiotikumot szedek (semicillint - sokat) meg hüvelykúpozok, meg elkezdtünk napi 4 nospát, meg magne B6-ot szedni, talán ezzel még el lehet csípni ezt a görcsölgetést. (Sajnos félek attól, hogy egy kicsit rá is segítek a görcsölgetésre azzal, hogy nehezen tudok megnyugodni. Annyira frissek még az emlékek. ) Így aztán rengeteget kell pihennem, a főzésen kívül mást nem nagyon tervezek itthon tenni, s persze aggódunk apával csendben, de mindig reménykedve. A gombás fertőzésen egyébként kinevettem dr. bácsimat, hogy nincs is, na ma reggelre már csíp-viszket......ez nem károsíthatja a babát, mert a burkon belülre nem juthat, csak nekem kellemetlen. A görcsök aggasztóbbak. Olyan korán van még hozzájuk......A picinkkel minden rendben, zárva is vagyok teljesen, bízom benne, hogy időben elcsíptük még a bajt. Ígérem apával jelentkeztetek, íratok magunkról.........tudom, hogy megértitek!

Mindenki nagyon vigyázzon magára, akinek van már gömbölyödő, az a pocakjára is!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,

Lanyané,
Ez a helyes hozzáállás. :wink:

Katica,
?

Apacs család,
örülök, hogy jól vagyok és még pihenés közben sem tudtok meglenni nélkülünk :wink:

Mindenkinek szép napot.
Vendég

Julika,
Akkor tessék feküdni és minden rendben lesz. Dokidnak igaza van amúgy a fertőzés beindihatja a szülést azért sem játék tényleg gyorsan kezelni kell. Nálam is azt nézték amikor bementem a kórházban de nem volt semmi.Semicillint én is szedtem napi 8db de ez csak egy kúra ha esetleg lenne valami szervezetedben. Drukkolok de minden rendben lesz!!
Vendég

Julika!
Pandának igaza van, feküdj, amennyit csak bírsz, próbáld elterelni a figyelmedet hogy ne stresszelj, hallgass zenét, nézz filmeket, olvasgass könyveket, fejts rejtvényt /Még nyerhetsz is :D/, beszélgess a Pocakbérlővel, de mindenekelőtt pihenj-pihenj-pihenj..
Minden jót kívánok Nektek! És apukával akkor jelentkeztesd magadat :roll: Pusssz!

Bella: Neked is szép napot! Itt süt a nap verőfényesen s már ez jókedvre sarkall engem :D

/Kenyér: a terv bevállt, nem esett össze, majd du. dobok képet lehet, csak lemerültek az elemek :twisted: /

Pussz mindenkinek!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Julika pihizzél sokat.

Kis*, nekem van egy 70 oldalas kenyér recept gyüjteményem. Ha küldesz egy mail címet elküldöm Neked, meg annak aki kéri.

Dezsi örülök, hogy megnyugodtál :) .

Lányok a lombikbaba.com-on feltettem egy kérdést súlyommal kapcsolatba ( 30 kg feleslegem van :oops: ), igen nem jó választ kaptam :cry:

[quote]S írta:ajnos a testsuly befolyasolja a sikeresseget, vannak olyan orszagok ahol el sem kezdik amig a paciens nem fogy le, mert a hormonalis rendszer nem ugy mukodik. Errol van fent cikk a gyarkori kerdesek kozott, a weboldalon keresovel esetleg rakereshet (BEfolyasolja e a terehsseget a testsuly).

Kép

csibe
csibe32

Nyalaszzzzzzzzzzzzzz merre jársz?

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Azért gondolj arra is, hogy hány "dagi" nőnek van spontán babája. Látod én is hiába fogytam le 14 kilót, mégse sikerült, pedig igy már csak 5 kiló a felesleg rajtam. Szóval azért ezen ne keseredj el nagyon, nem ezen múlik szerintem még akkor se, ha ez tényleg befolyásol is valamit. (egyébként én is hallottam és ennek köszönhetem a -14 kilót)

Dezsina
Végre pozitív vagy...tudod csak a teszted is igy lehet majd az :wink: Nekem nincs hova visszamenjek majd dolgozni. A lombikra ment rá a munkahelyem, de nem érdekelt. Most meg majd találok valamit októberig.

Kis*
Én is szoktam kenyeret sütni, mert egészségesebb, mint a bolti. Legalábbis tudom, hogy mit teszek bele. Én mindig tönkölyt sütök. Nekünk mulinex kenyérsütőnk van, de abban is beesik néha a teteje. Szerintem pont elkell mindent találni, hogy miből mennyit és akkor lesz jó. De én csak sacra szoktam az élesztőt, sót, cukrot....de fini szokott lenni. És hát az illat :lol:
Azért tényleg pihizzél

Bella
Sajnálom én is, de tudod majd a következő sikerül, annyi jó példa van itt :wink:

Heni
Vigyázz nagyon a babuci(ai)ra. Mikor mész uh-ra?

Estike
Igen, Tbányán lakok :lol: Hol dolizol?-ha publikus. Melyik klinikára jársz?

Pandácska
Vigyázz Te is magatokra, már nincs sok hátra :wink:

Bocsi, ha kihagytam valakit, de nem olvastam most vissza, csak ezt az oldalt :oops:

Nekem a reggeli tesztem totál nega, de már lezártam a dolgot magamban (apával) és túl vagyok rajta. Gyogyik abbahagyva. El is mentem délelött Matyekkal a játszóházba...már úgy hiányzott, hogy felvegyem, megdajkáljam, szaladgáljak, bújocskázzak vele....én ezt nagyon nehez viseltem lelkileg a 2 hét alatt. De már minden a régi, és lehet, hogy furán hangzik, de nekem már ez a lényeg.
Vendég

Csajok a kenyérsütés lényege, hogy mindent pontosan ki kell mérni. Illetve az is fontos, hogy kitapasztalja az ember a kenyérsütőjét.

Két alapreceptem van, ami eddig mindenkinek bevált:

Kenyér alaprecept

3,5 dl langyos víz
½ nagy mkanál ecet
2 nagy mérőkanál olaj
65 dkg liszt ( 20 dka fehér liszt)
2 kismérőkanál cukor
2 kismérőkanál só
Élesztő

Kalács

2,7 dl langyos tej
2 tojás sárgája
6 dkg olv margarin
6-8 dkg cukor
Élesztő
1 vaniliás cukor
50 dkg liszt

8 dkg mazsola
2evőkanál kakaó

Kép

csibe
csibe32

Mnzsani!
Igazán sajnálom a totál nega tesztet, nagyon drukkoltam Neked! Persze ezek után is fogok drukkolni Neked, mert tudom, hogy később biztosan lesz tesó Máténak :lol: Örülök, hogy túl vagy rajta!

Csibe!
:D tényleg megnyugodtam... Köszönöm a segítséget. Sokat jelentett a lelkemnek.
Sikerül a fogyókúrával elérni valamit? Én is hallottam, hogy szükséges a normál testsúly... DE annyi túlsúlyos nőnek van gyereke, hogy szerintem nem ez lehet a dolog nyitja. Amíg nem volt rajtam +10 kiló, akkor sem lettem terhes, mint ahogy most sem.

Julika!
Nagyon próbálj megnyugodni! Relaxálj és várjuk UH szemű apa jó híreit! Az a fránya gombás fertőzés pár nap alatt elmúlik, volt hozzá szerencsém, sajnos... Kitartás, pihenés, pozitiv gondolatok! :)
dezsina

Dezsina
Köszönöm, nagyon aranyos vagy :lol: :wink:
Igazad van, nem tudom mi lesz 2-3 év múlva, de most úgy gondolom, hogy soha többet lombik :roll: :oops: Lehet kicsit most csak besokaltam és azért írom ezt, de tényleg megviselt lelkileg, és nem csak az hogy nem sikerült, hanem az is, hogy "nélkülöznie" kellett a Máténak. Mikor azt mondta anya gyere játszani, labdázni, fogocskázzunk, bújocskázzunk, gyere anya játszani, anya miért nem játszol velem.....akkor megszakadt a szívem....
De a lényeg, hogy már helyreállt minden a kis családunkban és a lelkemben :lol:
Itt maradok veletek és szurkolok nagyon januárra :!: :wink:
Vendég

Dezsi sajnálom, hogy így alakult. Dokidhoz mikor mész vissza?

Kép

csibe
csibe32

Érdekes, tanulságos történet:http://www.lombikbaba.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=824&Itemid=42

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

köszi a hiányolást és a sok drukkot.

heni: nagyon szép a vonalzód. :wink:

csibe: drukk a hysterohoz+++++ hogy állsz a fogyókúrával?

lanyané: nagyon drukkolok++++++

zsani: nagyon sajnálom :cry: később nem próbáljátok meg újra?

estike: mára elmúlt a migréned?

kis *: nagyon guszta kenyérke. ügyes vagy! én is kérek!

apacs: grat a 10 évhez!

brumi: sajnálom a mensit. január gyorsan itt van.

dezsi: mindjárt itt van a konzultáció napja. drukk++++

julika: vigyázz magatokra! pihenj sokat!

rólam: ágyban,laptop előtt vagyok. kicsit fájok, de vhogy másképp, mint az elején. holnap megyek a dokihoz, uh lesz.

katica
katica30

Most néztem, hogy mit irtam Dezsi helyet Zsanit akartam irni. :oops: :idea: :idea: Bocsika.

Kép

csibe
csibe32

Szasztok csajok már rég voltam itt de nem volt időm a géphez jutni.Szeretném ha segítenétek nekem ti talán tudtok valami jót mondani nekem elvagyok keseredve :((, de lehet hogy csak nagyon stresszes vagyok?Szóval a kérdésem:
most 12 hetes vagyok az egyik babám 56mm és a tarkóredője 1,8mm a másik 58mm a tarkóredője 3,2mm. A doki elküldött genetikai vizsgálatra de csak kedden tudnak megnézni a másik kórházban . Azt hiszem megijedtem mert nem tudom hogy mennyire kell komolyan venni ezt a tarkóredő különbséget :((.
A dokim azt modta hogy 2,8-3,0 között elfogadható az eredmény , a párommal már mindenhol keresgéltünk hogy mi is igaz ebből ?
Nem sokat találtunk de remélem nincs nagy gond . Jó lenne ha valakinek volt ilyen problémálya bíztató szavakat tudna nekem mondani. :cry:
tibu

Tibu,
Ezt találtam:
A tarkóredő értéket általában 3 mm-ig tartják normálisnak, azonban a mért érték sok mindentől függhet. Az egyik ilyen tényező, hogy a tarkóredő vastagsága a baba méretével együtt nő, így természetesen más eredményt kapunk, ha valakinél méréseket végzünk 11, 12 illetve 13 hetesen. Az ultrahang eredményeknél figyelembe kell venni az emberi és egyéb tényezőket, így nem mindegy, hogy ki és milyen készülékkel végzi a vizsgálatot. Azon felül, hogy a mérést végzőnek gyakorlottnak kell lennie, figyelembe kell venni azt is, hogy az egyes szakemberek mérései között következetesen lehet különbség, ezért az eredményt mindig a mérést végző orvos vagy szonográfus méréseinek átlagához kell viszonyítani. Az ultrahang készülékek között a képfelbontásban van különbség, természetesen minél jobb a felbontás, annál pontosabb diagnózis adható. Sajnos a jó minőségű ultrahang készülékek igen drágák, így sok helyen nincs lehetőség ezek beszerzésére. A tarkóredő mérés során a magzatnak semleges pózban kell feküdnie, mivel ha a fejét előre vagy hátra hajtja, az NT eredmény a tényleges értéknél kevesebb, illetve több lesz.

Ez alapján én azt mondom hogy nyugi amíg nem nézte meg másik doki mert bizony tényleg nem mindegy hogy ki méri milyen géppel óriási különbségek lehetnek! Én ezt egy profi helyen nézettem meg pontosan ezért ajánlom őket neked is:
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php
Ide érdemes elmenni főleg annak akinek lombikos babája van. Mi a kombinált tesztet csináltattuk meg itt és nagyon megnyugató eredményt kaptunk.
Vendég

Pandácska
Én az I. számú női klinikára megyek kedden . szerinted sok az a 0,2 ?
tibu

Tibu,
Szerintem nem főleg hogy csak egy mérés alapján nézzük de nem az számít hogy én mit gondolok. Lehet kedden egy teljesen más eredményt fogsz kapni mondjuk 2,5 mm ebben kell bízni és addig maradj nyugiban a babák miatt. Drukkolok!
Vendég

TIBU!!!!!!

Jajj de örülök hogy látlak, már kezdtem értetek aggódni :? :shock:
De örülök, hogy rendben vagy, és drukkolok nagyon hogy a tarkóredőt is rendben találják! :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Tibu Drukkolok,hogy minden rendben legyen,és nyugodj meg ne ilyesztegesd őket a pocidban.
pandus szótfogadok :D hétfő és pozitív :wink:
Csibe Dezsi ha pluszal ha nem úgyis lesz babátok! :wink:
Kazica drukk a holnapi uh hoz kiváncsi vagyok mit láthat.
Zsani,így van Mátécskával most pótold be a lemaradt önfeledt játszást :D

Bella elpereg az a huszonpárnap aztán kezdődik a sikeres lombik :wink:
Julika mihamarabbi gyógyulást!nyugi!
Estike na miután kiderül,hogy sikerült gondolom az lesz a következő para,hogy minden rendben legyen.
Kiscsillag a kalácsból kérnék kóstolót emailben :D :D :D
ma is elkezdett fájni olyan furán a derekam,meg nagyon furán elfáradtam :oops: jajj csak 9hónapig is elfáradhatnék :oops:

lanyané

Csajok beültetés után Ti kaptatok hcg injekciót pár napig?A Barátnőmnek is most volt a beültije a Krizsánál Ő kapott,én nem na jó tudom nem ezen múlik csak ez olyan fura az egyik doki adja a másik nem.

lanyané

Csajok,

Ti tudtok valamit arról, hogy a biztosító fizet a lombik leszívásra, mint biztosítási esmény? Egy másik topikba olvastam, hogy egy lánynak 200000 ft-ot fizettek érte. Ha lesz időm, előszedem a biztosítási szerződésemet, és utánna olvasok. Csak találjam meg :roll: :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe, állítólag 2 féle gyógyszerár támogatás létezik (OEP-féle) a lombiknál. Tesóm anyósa OEP-es és ő mondta, ha kezdem a lombikot szóljak neki! Egyenlőre csak ennyit tudok. Januárban remélhetőleg okosabb leszek.

Kép
kata05

Kata, nem a gyógyszerek után fizetett a lánynak a biztosító, hanem a beavatkozás miatt. Gyógyszereket a doki felírhatja általános, és 70%-pos támogatással.

Kép

csibe
csibe32

Kata, nem a gyógyszerek után fizetett a lánynak a biztosító, hanem a beavatkozás miatt. Gyógyszereket a doki felírhatja általános, és 70%-pos támogatással.

Kép

csibe
csibe32

Szisztok Lányok!

Tibu!
drukkolok Nektek! Sajnos hozzászólni nem tudok a témához!

Csibe!
:D
dezsina

Csibe, de amiről én beszélek az azon felüli támogatás! Olyan mint a segély!

Kép
kata05

Csibe!

Én még nem találtam olyan biztosítót amelyik fizetne ilyenért, pedig elég rendesen utána néztünk a problémáim miatt! Az én biztósítóm nagy betükkel kiemeli, hogy semmiféle nőgyógyászati beavatkozásra nem fizet, ami szüléssel kapcsolatos! Ha esetleg találsz olyan biztosítót amelyik fizet, akkor azt írd meg nekem! Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Lanyané: a TE kedvedért fogom majd a kalácsot megsütni :wink:
És nem azon a szurin múlik minden.. Én sem kaptam, lehet szervezete válogatja, vagy kor? nem tudom :D

Kata: valóban így van.. /Vagy nem??/ de pl. a tüszőérlelő szurikat 70% támogatással adták oda, de pl. a tüszőrepesztő szurit csak általánosra lehet felírni..
/Az viszont tuti, hogy a lombikunk alig volt drágább az inszemnél.. :shock: Mivel ott 25%-os a támogatás az érlelőre../

Csibe: én nem tudok erről, nekem nincs ilyen biztosításom :shock:
Nagyon köszönöm a recepteket, sikeresen átvettem őket a postaládámban :wink: :D
Lesz miből mazsoláznom :D

Mi ma éjjel megint rosszat álmodtunk :shock: :(
Fájdogált is furin a pocakom, félve mertem visszaaludni..
Nemcsoda - nagyon aggódom, hogy mégegyszer megesik a dolog, pedig most nagyon jó kislány vagyok.. Most pl. féligülő helyzetben ölemben a laptop, s így pötyögök.. Ez megy egész nap, kivétel amikor majd megint bepakolom a kenyeret /de most csak a gépbe/ ugyanis a tegnapi szőrén-szálán eltűnt :lol: :lol: :lol:
Egyébként nagy nap van ma :lol: Lombik szerint ma 18 hetes a csöppség :D :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Zsani!
Nagyon sajnálom!Jó,hogy ott van Máté,így azért könnyebb!Vigyázzatok egymásra nagyon!
Katica,Lanyané!
Nagyon drukkolok,tessék Heni példáját követni!
Julika!
Sokat gondolok rátok,meglátod minden rendben lesz!Egy nagy ölelést küldök!
Tibu!
Drukk,hogy minden rendben legyen!!!!!!
Vendég

Csibe!

a plusz súly biztosan nem előny, de ettől nem lehetetlen teherbe esni. Ráadásúl úgy tudom, hogy a peteérésnek és normál ciklusnak nem kedvez a súlytöbblet, de nálad beülti lesz.! Nyugi.

Elmentettem a receptjeidet. A kalács is 3 órás program?

Zsani!

Vértesi Erdő Zrt (remélem a többiek dolgoznak, nem olvasnak)

BMC-dr. Koncz

Katica!

Megtudom ma még UH kukucska eredményét , vagy izgulhatok hétfőig?

Tibu! Én semmi okosságot nem tudok mondani, de nagyon szorítok,

Lanyáné!

Az biztos, hogy a parának sosem lesz vége, még jól emlékszem a 16 évvel ezelőtti énemre.

Kis*! Gratula a hétfordulóhoz! Lassan, néha keservesen, de nagyon biztosan közelítesz a célszalag felé!

Azt olvastam a múltkoriban, hogy a nők minden életszakaszukban, de kölönös képp a várandóság idején jól teszik, ha lehetőség szerint sokat vannak fordított testhelyzetben, illetve, ha a pocak már nem engedi, akkor négykéézláb állva. Nem szükséges hosszú ideig, csak sokszor.
estike66

Lanyané,
Igen valakinek adnak hcg-t valakinek meg nem ez is segítheti a beágyazódást ezért szokták persze nem mindenkinél hatásos néha megpróbálják csak akkor tilos ha esetleg túlstimu van mert akkor nagy baj lehet belőle.
Vendég

Kis-csillag!
Gratulálok a 18.héthez!!!! :wink:
Pandácska!
Neked meg a 30.hoz!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lanyané,
én sem kaptam plusszban hcg szurit, mivel túlstimus lettem volna akkor!

Tibu,
Remélem minden rendben lesz!
Vendég

Lanyané,
Sőt Krizsa doki mikor rakta be a pöttömöket közölte a lábam között, hogy ha Choragont akarna felírni akkor azt kell mondanom NEM. Másoknak felírt, akiknek velem együtt is csinálta. De pontosan azért, amit Pandus leírt, illetve én is az előbb, azért nem kaptam. Talált némi folyadékot a hasamban.
Vendég

HCG szuri.. náalm is kihozták a túlstimut, mivel kialakult a terhesség, s az megint csak jobban serkenti a túlstimu lehetőségét.. enélkül is meg tudod a Babó kapaszkodni!

Bella - elképzeltem a szitudat Krizsával :lol: :lol: :lol:
- Már bocsi -

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Milyen jelei voltak nálad a túlstimunak?
Vendég

Képzelheted, először is alig hallottam,mert amúgy is beszélgettek, ráadásul onna lentről meg pláne nem + még az a sapka fejemen, úgy hogy a hajam is a fülemen volt. Krizsa doki amúgy sem egy hangosan beszélő ember.
Először nem is értettem mit akar, hogy írassam fel vele vagy ne. Erre Krizsa doki megkérdezte a nővért, hogy elájultam vagy mi van. A nővérke meg közölte, hogy nem nincs semmi bajom csak nem hallani, hogy mit mond. :D :D
Vendég

Bella!
nagyon jót nevettem az élménybeszámolódon :lol: :lol: :lol: Milyen vicces ez a doki :!: :lol: Elájult vagy mi??? ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag!
Gratula! szépen haladtok előre! Csak pihengetve, laptopozva :D
dezsina

sziasztok!

tibu: örülök, hogy hallottam újra rólad. drukk tovább+++++

lanyané: nagyon drukkolok++++

kis*: pihizz sokat!

rólam: voltam uhn. szépen vastagodik a nyálkahártya, és szinte mindentől eltiltott a doki. majd jövőhét hétvégén kell tesztelnem.

katica
katica30

Katica!
Remek hírek! Továbbra is mennek a drukkok!!! :D :!:
dezsina

Bella: ez nagyon aranyos sztori! ezen én is jót kacagtam :lol: :lol:

Katica: drukkhegyek!!

Dezsi: szívesen felgyorsítanám időnként az időt :oops:

Panda: pocifeszülés, szúrás, és 8x4 centis petefészkek más nem - szerencsére :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica,
hajrá! :D
Vendég

Sziasztok!

Csibe, én is kérem szépen a recepteket. Küldök pü-t az emailemmel.

Szép napot mindenkinek, jó 7végét :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi Csajszik egy picit megnyugodtam,lehet hogy 14 sejtet szívtak le akkor ......na meg végülis ha velem akarnak maradni a nélkül is velem maradnak,
Bella ez tényleg vicces lehetett.neked hányat tudtak leszívni?
amúgy az én dokinénim annyira sem tájékoztatott,hogy semennyire semmiről pipa is vagyok rá úgyhogy ha kell esetleg még valaha igénybevennem a lombikot biztos beprotezsáltatom valahogy magam a Krizsához,de inkább ne kelljen.
Katica pihizz!Mennyi volt a nyálkahártya
:?: most nem értem eggyik orvos ezt a másik azt nyugodtan visszafogodtan élni-vagy feküdni végig.közeledik a hétfő kezdem érezni,hogy picit idegelek.és nem nagyon pihenek,vagyis nem dolgozok,de jövök megyek.
sokszor érzek pici szurkákat de majd hétfőn kiderül.

lanyané

Lanyané: ha nem is pihensz, egyet tanácsot kérlek fogadj meg!
Ne hajolj le! Max berogyasztott térddel.. Illetve ne emelj nehezet!
Ezen felül csak drukkolni tudok és türelem :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?