Sziasztok,
Hát ez nem semmi, hogy mennyit írtatk. Már kb fél órája olvasok vissza.
Elöszőr is
Gabi,
ÓRIÁSI GRATULA NOEL BABY-HEZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK.
Sajna ahogy olvastam szegény Gabi szülését eszembe jutott amikor Bazsit szültem (20óra vajúdás)és most már 100%-ig bizti vagyok abban, hogy beszélek anesztessel. Eddig vaciláltam rajta, de most már egyértelműen tudom, hogy megint nem tudnék végigcsinálni 20 órát. És ebből 8-a feküdtem oxytocin infúzióra kötve.
Gabitesó,
Köszi szépen az infókat, tiszta online tudósítás volt. Várjuk a képeket is a kis szívtipróról.
Örülnénk ha te is csatlakoznál hozzánk, és gratulálok Bence babához.
Alexa,
A dokim ismer 2 anesztest, 1 nőt és 1 pasit. Majd a 36. héten felhívom őket és megbeszélem velük ezt az EDA-s dolgot. Azt hiszem majd a nőnél maradok, mert a védőnő is őt ajánlotta, és azt mondta nagyon rendi. A nevét még nem tudom.
Kata,
Jó az a babkocsiváz és az ára is elfogadható. Te aztán mindig kifogod a tuti cuccokat. Vásárlásból profi vagy.
A turkisnapra még nem reagáltál, hogy jó-e neked a jövő hét szerda vagy csütörtök????
Vikike,
Hát azzal nem vagy egyedül, hogy nem kaptál semmi fájdalomcsillapítót. Én is anélkül szültem mind a kettőt. Még csak meg sem kérdezték. Akkor még nem igen volt ez szokás. Ne félj most okosabb leszek.
Krixta,
Elöszőr a 14+5 hetes 4D-n volt gyanús a dolog a dokinak,hogy lány lehet, mert azt mondta, hogy a fiuknak ilyenkor már a 2 lábuk között vastagabb a szövet, de persze nem mondott inkábbb semmit. Aztán a 20 hetesen 4x is elmondta, hogy kislány. Akkor már tutira. Azóta a sima UH is mindig kiscsajt mutatott.
Szerintem 24 hetesen már nem igen nő ki a kukac, szóval nyugi, bizti kislányod lesz.
Ani,
Örülök, hogy minden ok volt a védőnőnél. nekem még meg sem említette a szívhang hallgatást. Azt hiszem rákérdezek a következő alkalommal amikor megyek.
Hordd egészséggel a gatyót, szerintem nagyon kényelmes, ahhoz képest hogy farmer.
Majd beírnád a tábliba, hogy Dec 3 - 28 hetes UH, Dec 4 - Védőnő és Dec 13 9.30-kor 4D UH. Köszi
Chrissy,
Drukk mára a csípővizsgálathoz. Tényleg nagyon hamar megy a dolog, többet kell várni a behívásra mint maga a viszgálat.
Majd gyerer írd meg mit mondtak.
Nati,
Nagyon izgulok az uh-od miatt. Valahogy minél előbb értesíts minket, hogy mit mondtak.
Bessy,
Üdv a csapatban, mesélj magadról. Amugy neked is mennek a drukkok a petevezető átjárhatósági műtéthez.
Vicuska,
Hajrá peteérés.
Szilvi,
Hogy bírod a melót???? Nem mész előbb táppénzre mint március?????
Na ezt most elküldöm mielőtt elszállna.
Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi, de olyan sok hozzászólás volt.