Új privát üzeneted érkezett!

Én is nagyon izgulok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
vikike_

Danone gyümölcsjoghurtot eszik,minden du 1 dobozzal.A meggyeset,sárgsbsrackosat,banánosat szokta kapni.Még nyitja a száját,de nem merek többet adni,hátha meghajtaná.
A Danonínót is szereti.
Vendég

Azt már ehet Levi is? A védőnő mondta, hogy ehet ilyet?

Kép

Kép
vikike_

Na elköszönök mert felébredt Levi és kihasználjuk ezt a jó időt, elmegyünk sétálni egy kicsit.
Alexa azért várom válaszod.
Andi reméljük nemsokára hozod a jó hírt, hogy meszületett Noel. Mire hazaérünk már biztos meg lesz :D .
Puszi mindenkinek, további szép napot!

Kép

Kép
vikike_

Igen eheti, 8 hónapos kora óta.A védőnő mondta.Imádni fogja,meglátod!

Mi is megyünk sétálni,kb.fél óra múlva! :D

Noel baba bújj ki!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok:)

Andi(Gabitesó)
Épp most akartam kérdezni hogy neked is kisfiú-e..ezekszerint jól emlékeztem..én mondtam Gabinak hogy a pici Noel korábban jön majd..te meg tényleg ne izgulj a babád is megérzi!Minden rendben lesz nemsokára kinnt lesz Noel..majd ha te leszel soron akkor érted izgulunk majd :D

Vikike

Mi nem kaptunk olyan újságot sajna...majd hozol a talira egyet?
Lehet tényleg van valami ebben a teliholdos izében...mert tegnapelőtt meg ma is megy-ment a mocorgás csak tegnap volt nagyon passzív...
A szülésfelkészítőn a szoptatásról volt szó,néztünk egy filmet is a végére már nekem fájt a cicim :oops: Egyszer egy ismerősöm azt mondta hogy a szülésnél jobban fájt az első szoptatása...de Kriszti szerint nem vészes..na mindegy majd kiderül :wink:
Remélem sok szavazatot kap még Levike!

Alexa
Veletek minden rendben?A danonínot én is nagyon szeretem...meg a Monte-t is :P Te mit mondasz a szoptatásról?
Én is lassan díszítgetem a lakást bár még nem tudtam venni sok hozzávalót.. karácsonyi hangulatom már nekem is alakul....bár most hogy így süt a nap.. :shock: Jó lenne szépséges fehér karácsony..

Ani
A védőnőm hozzánk sem jár én megyek mindig hozzá...én úgy vagyok vele hogy tőle inkább kérdezek mint a dokitól..mármint nem annyira fontos kérdéseket..pl.hajfestés,diéta stb.

Nati
Remélem jól vagytok:)

Vicuska

Ott leszel a talin?

Kata
Olyan jó hogy bárki keres itt valamit te rögtön tudsz segíteni!:)

Márti

Olyan harisnya nacit láttam a teszvesz.hu-n is és nem használt hanem valami kereskedő árulja...asszem 1500ft körül volt..
Amúgy nőtt a pocid mióta taliztunk?!
A vizsgázásos dolog miatt irigyellek én világ életemben izgultam még egy felelés előtt is...és még csak most jön majd nekem a fősuli...

Szilvi
Remélem a pénteked nyugisabb lesz..jó hogy a pároddal mész majd a dokihoz én úgy szeretem ha velem van a kedvesem..főleg azért mert nekik semmilyen kapcsolatuk nincs még a picivel és mindig látom a szemében a büszkeséget mikor nézi a picurt..szerintem a legtöbb pasi így van vele...

Kriszti
Ha lesz időd felteszed a képet majd?Írtam smst remélem megkaptad..

Judy
Neked mióta biztos hogy kislány?Mert nekem azt mondta a doki hogy lány de azt is mondta hogy még változhat a dolog..csak kiváncsi vagyok hogy neked hogy volt..

Nézgettem a táblázatot és tök jó hogy páran majdnem egyszerre szülünk..még akár egy szobában is lehetünk :)

Na eldugolok,még főznöm kell valamit...mindenkinek minden szépet,hatalmas puszi nektek..Andi várjuk hogy írj majd és ne idegeskedj!
Vendég

Sziasztok!
Megszületett Noel Bébi 2670 gramm,51 cm!
még csak ennyit tudok,amint tudok többet majd írok nektek!
Vendég

Gabitesó!!!!!!!!!!!

nagyon szorítok én is Gabinak meg a kicsi Noelnek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hatalmas Gratula és puszi Gabinak és a picinek!:)
Köszi Andi!!
Vendég

Jaj de jóóó, lányok csak az utsó oldalt nézegettem, Gabi nagyon örülök!!!!! Óriási gratula!!!!! :D
Vendég

Andi köszi a hírt, mondtam én, hogy mire hazajövünk Levivel a sétából már kibújik a kis Noel :D !

Gabi Nagyon nagy gratula, biztos ügyes voltál, jó egézséget és sok tejcit!

Kép

Kép
vikike_

ÓRIÁSI GRATULA NOEL BABÁHOZ,GYORS FELÉPÜLÉST,SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!!
Vendég

Alexa voltatok sétálni ti is? Olyan kellemes idő volt ma, mintha tavasz lenne. Szegény Levit meg beöltöztettem :roll: . Azért remélem karácsonykor lesz hó.

Kép

Kép
vikike_

Igen mi is sétáltunk,nagyon jó idő volt!!Martinka aludt is háromnegyed órát,meg anyukámmal is találkoztunk.Apa szabin van jövő szerdáig,hú ennek most nagyon örülök!Most kilépek,este majd még bekukkantok,hamarosan vacsizunk.

Pusszantás!!
Vendég

Krixta viszek majd újságot persze. Egyébként én is észrevettem most hogy mondtátok ezt a teliholdat, hogy Levi is sokkat többet aludt :shock: . Bárcsak mindig ennyit aludna. Ma is reggel 1/2-10-ig aludt és ebéd után még aludt így is két órát. Na ez nála nem semmi.

Kata a Távirdán is szoktál lenni a turiban? Ott is jó babrucik voltak múltkor.

Kép

Kép
vikike_

Kriszta,pontosan mire vagy kíváncsi a szoptatással kapcsolatban?

Na,tényleg megyek!
Vendég

Alexa akkor jó vacsizást, de jó hogy párod szabin van, én már a karácsonyt várom, akkor leszünk együtt több napot.

Kép

Kép
vikike_

Sziasztok!

[color=red]Gabi, gratulálok a kis Noel babához, sok tejecskét és egészséget kívánok![/color]

Köszi Andi (Gabitesó) az infókat! Írtad hogy olvasgatsz minket, nincs kedved csatlakozni?

Kriszta, látod látod rendbe van minden a kis prücsköddel, csak néha ő is lustizik kicsit. És ne aggódj, nyugodtan írd meg nekünk szíved bánatát hisz szívesen "hallgatunk" és segítünk ha tudunk. Én is inkább a védőnőtől kérdezem az olyan dolgokat amibe nem vagyok biztos. A nőgyógyitól csak a nőgyógyászati kérdéseket kérdezem.

Szilvi, harisnyát én simát vettem, azt is kínait (300 Ft). Mondta a csaj hogy nem fog beleférni késöbb a pocim, de mondtam nem baj majd elvágom a tetejét amikor már szük lesz. A gatya és a pulcsi alól úgyse látszik ki, amikor meg dokihoz megyek úgyse veszem fel mert macera az öltözködés. A védőnőd nem fog rinyálni hogy nem viszed a leleteket? Én szinte le se ültem már kérte is a papírokat.

Márti, nagyon szép a pocid! Raknék fel én is képet de nem sok értelmét látom (még semmi nem látszik, na jó egy kis háj) Én is hasonlóképpen állok hozzá a vizsgákhoz, lessz ami lesz nem izgatom magam nagyon.

Kata, nagyon jó az a váz. Láttam már ilyet több helyen. Ugye jól tudom erre többféle (ülő, fekvő, hordozó) részt lehet rakni?

Judy, nem semmi a dokid szövege :D Azért vigyázz ám magadra, ne hajtsd túl magad.

Alexa, :) 5 Kg vagy több :) hu azért 52 Kg-al még nem vagy ám kövér. :) Sztem nagyon csini vagy!

madiani

Voltam ma a védőnőnél. 8-tól van rendelés, de múltkor mondta hogy menjek 3/4-re és akkor első leszek. Így is volt 8 óra 5 percre már kész is voltam. Sajna szívhangot nem hallgattunk, mert látta rajtam hogy sietek melózni. Amúgy minden a legnagyobb rendbe volt. A vérnyomásom is a vizeletem is, minden. :)

Vettem ma egy kismamanacit, olyat mint Judy :) Tök szupi, bár a legkisebb méret is kicsit nagy rám, de sztem bele fogok hízni. Szombaton meg anycival vásárolgatni megyünk. :) Vesz nekem karácsonyi ajándékot, de mivel ruhaneműt akar, ahoz kellek én is.

madiani

GABI!!!!!!!!!!!!!!!!

MILLIÓ GRATULA A KIS NOEL-BÉBIHEZ!!!!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Vendég

Sziasztok,

Gabi, nagyon-nagyon gratulálok nektek, sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!

Gabi tesó, köszi a hírt, még mesélhetnél részleteket!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Szívessen csatlakoznék hozzátok,de csak akkor ha nem zavarok,nem akarok bepofátlankodni közétek! :shock:
Nemsokára hazaér anyu a korházbol,majd írok,hogy mi van Gabiékkal!
Én majd holnap reggel megyek be hozzájuk! :D
Vendég

Sziasztok!

Borzasztó sokat írtatok, már azt sem tudom ki mit írt!

Először is HATALMAS GRATULA GABINAK ÉS A KIS NOEL BÉBINEK!!! SOK ERŐT,EGÉSZSÉGET ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK! Várjuk a részleteket és képeket is majd!

Andi! neked pedig köszönjük, hogy folyamatosan informáltál bennünket! Amúgy tényleg nincs kedved ide hozzánk csatlakozni?

Ezt most elküldöm, aztán megpróbálok reagálni.
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Andi szívesen vesszük ha csatlakozol mi csak örülünk ha többen vagyunk :D és nagyon kíváncsiak leszünk rád is, hogy mikor születik meg a bébid :D . Hogy fogják hívni? Holnap várjuk az infókat vagy még ma ha sikerül valamit megtudnod.

Anta akkor szombaton biztos vesztek egy-két babarucit is :D . A gatyódat majd megnézem. Voltak itt elöbb Eszóék, valszeg ő is jön szombaton de Laci nélkül.

Chrissyy milyen napotok volt ma? Kezded már kipihenni magad?

Kata miújság? Tanulgatsz?

Judy gondolom elpilledtél a nagytakarítás után.

Kép

Kép
vikike_

Holnap reggel megyünk a 6hetes csípőszűrésre, majd utána jövök!

Puszi mindenkinek és babás álmokat!
Vendég

Óriási gratula Gabinak és a kis Noel babának!!!!!

LÁnyok, ne hari, most nem írok, hulla vagyok, s ma nem volt netem, holnap meg suliba megyek, de este igyekszem jönni!!!!!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Krixta nagyon jól áll a kezedben Martinbaba :D , nemsokára te is a karodban tarthatod a kislányodat, gyorsan elmegy ez a pár hét.

Mérges voltam az elöbb mert Levi rosszcsont volt, levert egy virágomat a párkányról :evil: , szerencsére nem törött el a cserép. Még jó, hogy nem a lábára esett :shock: , akkor aztán lett volna sírás.

Kép

Kép
vikike_

Szia Nati akkor jó pihenést kívánok, aztán holnap tessék írni uh. után, már kíváncsian várom :D kik rejtőznek odabent :D .

Kép

Kép
vikike_

Chrissy!

szépek vagytok,tiszta anyukája a pici Martinka :lol:
drukk a csípőszűréshez :lol:

NATI!!!!!!!!!!!!

holnap lerágom a körmöm,míg nem jelentkezel UH-ügyben :P :P
Vendég

Lányok,hogyan tudok regisztrálni?
Most beszéltem Gabival,jól van!
Fél 4kor lett meg Noel,azt mondta,így visszagondolva nem volt olyan nagyon vészes!
Majd holnap többet tudok,ami a lényeg,hogy jól vannak! :D
Krixta,neked azt üzeni,hogy bocsi,hogy nem válaszolt!Ja,és üdvözöl mindenkit!
Vendég

Rólam:
36+2 hetes vagyok!Kisfiú lesz,a neve Bence!
Már van egy rosszcsont ,imádnivaló kisfiam,Patik,aki jövő márciusban lesz 8 éves :D
Ő már nagyon várja a tesót!
Vendég

Sziasztok!
Én is csatlakozhatok ehhez a klassz csapathoz?
Rólam röviden: 4 éve próbálkozunk siketelenül. Most már végre az 1. inszemre készülünk. 2 hét múlva lesz a petevezető átjárhatósági műtét.
bessy76

Hello Bessy, :P üdv a kis csapatunkban!! :wink: Mesélj magadról!! Hány éves vagy, ki a dokid, stb??

Gabi tesó, persze, hogy csatlakozzál hozzánk!! Szerintem lépj be a babanet.hu-ra (úgy,hogy nem vagy bejelentkezve Gabi nevében), ott keress rá a regisztrációra!!

Ani, igen, többféle dolog pattintható a vázra: ülőrész, bébihordó, mózes.

Krixta, örülök, hogy minden oké a babáddal, mostmár tényleg nyugodj meg, jó??? :wink:

Nati, ha gondolod, holnap dobhatnál egy sms-t, és megírnám ide a csajoknak, mi újság veled!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hahóka!

Kriszta, milyen jól áll a kezedbe Martin baba....:) hamarossan a te kis csöpp lányodat tarthatod a kezedbe.

Chrissyy, hogy mekorra már Martin Baba, nagyon gyorsan nőnek ezek a gyerekek. Holnapra drukk.

Vikikém, biztos megyek majd szombaton, csörgök elötte feltétlen. Csináltam egy csomó kókuszgolyót, ha marad, viszek. Láttam ma a tecsoba nagyon szupi játékokat, majd megbeszéljük miket lehet venni Levinek karira, meg valami apróságot mikulásra is szeretnék venni neki.

Nati, pihenj csak, holnap meg várunk, nagyon izgulni fogok!

Vicuskám, tegnap adtatok a Jónás napnak :D?

Andi (Gabitesó, van valami beceneved? mert már van egy Andink) Krisztiket is úgy különböztetem meg hogy az egyik Kriszti a másik Kriszta.)
és Bessy nagyon örülönk ha jöttök. Szívesen látunk benneteket a csapatba! Ha szeretnétek a tábliba bekerülni írjátok le a szükséges adatokat és kérlek benneteket hogy az aláírásotokba írjátok be az épp aktuális durkkokat. Na meg ami fontos! Sokan vagyunk, Veletek már 15-en, nehéz mindenki minden szavára figyelni. Amenyibben valaki nem reagál valamely kérdésetekre vagy fontos infótokra az még nem azt jelenti hogy nem vagytok fontosak. Nyugodtan tegyétek fel mégegyszer a kérdéseteket, hisz emberek vagyunk, tévedhetünk. Na meg az a sok infó eccere, na de majd meglátjátok! Ha tudtok olvassatok kicsit vissza és akkor megtudhattok egy-két dolgot rólunk.

madiani

Szia Vicuska, és te hogy vagy? Látom már csak 7nap a peteérésig, aztán húzzatok bele :D .

Andi a babaneten szeretnél regisztrálni?

Kép

Kép
vikike_

Andi akkor már Kata írta, hogy kell regisztrálni, remélem már sikerült.

Anta, örülök, hogy jössz, a kókuszgolyó fini, de egyed csak biztos a babónak is ízlik :D . Szombaton majd beszélünk az ajándékról, aranyos vagy :D .

Bessyy én is üdvözöllek a csapatban! Mesélj még magadról, sajnálom, hogy ilyen régóta próbálkoztok, de fel a fejjel, szurkolok, hogy az első inszem sikeres legyen.

Kép

Kép
vikike_

Sziasztok!

Én is örülök,ha csatlakozol Andi,és Bessy,Te is gyere,mesélj Magadról!!

Már 6 hetes Martinka,hogy megy az idő!!Maga a csípőszűrés 1 perc lesz.Először kézzel vizsgálja a doki,aztán UH-gal nézi meg.Tényleg egy pillanat az egész!
Milyen helyes zoknija van!

Nati,nagyon izgulok a holnapi UH miatt!!

Ani!Az az 5 kg végül is tényleg nem sok,de ahhoz elég volt,hogy egyik régi nadrágom sem jön rám,újakat kellett venni.
Örülök,hogy minden rendben Veletek!
Vendég

Sziasztok,

Hát ez nem semmi, hogy mennyit írtatk. Már kb fél órája olvasok vissza.

Elöszőr is

Gabi,

ÓRIÁSI GRATULA NOEL BABY-HEZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK. :lol: :lol: :lol:

Sajna ahogy olvastam szegény Gabi szülését eszembe jutott amikor Bazsit szültem (20óra vajúdás)és most már 100%-ig bizti vagyok abban, hogy beszélek anesztessel. Eddig vaciláltam rajta, de most már egyértelműen tudom, hogy megint nem tudnék végigcsinálni 20 órát. És ebből 8-a feküdtem oxytocin infúzióra kötve.

Gabitesó,

Köszi szépen az infókat, tiszta online tudósítás volt. Várjuk a képeket is a kis szívtipróról.
Örülnénk ha te is csatlakoznál hozzánk, és gratulálok Bence babához. :lol: :lol:

Alexa,

A dokim ismer 2 anesztest, 1 nőt és 1 pasit. Majd a 36. héten felhívom őket és megbeszélem velük ezt az EDA-s dolgot. Azt hiszem majd a nőnél maradok, mert a védőnő is őt ajánlotta, és azt mondta nagyon rendi. A nevét még nem tudom.

Kata,

Jó az a babkocsiváz és az ára is elfogadható. Te aztán mindig kifogod a tuti cuccokat. Vásárlásból profi vagy. :lol:
A turkisnapra még nem reagáltál, hogy jó-e neked a jövő hét szerda vagy csütörtök????

Vikike,

Hát azzal nem vagy egyedül, hogy nem kaptál semmi fájdalomcsillapítót. Én is anélkül szültem mind a kettőt. Még csak meg sem kérdezték. Akkor még nem igen volt ez szokás. Ne félj most okosabb leszek. :wink: :wink:

Krixta,

Elöszőr a 14+5 hetes 4D-n volt gyanús a dolog a dokinak,hogy lány lehet, mert azt mondta, hogy a fiuknak ilyenkor már a 2 lábuk között vastagabb a szövet, de persze nem mondott inkábbb semmit. Aztán a 20 hetesen 4x is elmondta, hogy kislány. Akkor már tutira. Azóta a sima UH is mindig kiscsajt mutatott. :lol: :lol:
Szerintem 24 hetesen már nem igen nő ki a kukac, szóval nyugi, bizti kislányod lesz.

Ani,

Örülök, hogy minden ok volt a védőnőnél. nekem még meg sem említette a szívhang hallgatást. Azt hiszem rákérdezek a következő alkalommal amikor megyek.
Hordd egészséggel a gatyót, szerintem nagyon kényelmes, ahhoz képest hogy farmer.
Majd beírnád a tábliba, hogy Dec 3 - 28 hetes UH, Dec 4 - Védőnő és Dec 13 9.30-kor 4D UH. Köszi :lol: :lol:

Chrissy,

Drukk mára a csípővizsgálathoz. Tényleg nagyon hamar megy a dolog, többet kell várni a behívásra mint maga a viszgálat.
Majd gyerer írd meg mit mondtak. :lol: :lol:

Nati,

Nagyon izgulok az uh-od miatt. Valahogy minél előbb értesíts minket, hogy mit mondtak. :lol: :lol:

Bessy,

Üdv a csapatban, mesélj magadról. Amugy neked is mennek a drukkok a petevezető átjárhatósági műtéthez. :lol: :lol:

Vicuska,

Hajrá peteérés. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Hogy bírod a melót???? Nem mész előbb táppénzre mint március?????

Na ezt most elküldöm mielőtt elszállna.
Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsi, de olyan sok hozzászólás volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Krixta
A harisnyára rápillantok én is. :D
A párom már régóta rágta a fülem, hogy mikor jöhet el megnézni, de eddig sose volt itthon. :( De most úgy fest, hogy sikerül és már nem csak képen láthatja a Titababát. :)

Gabi
Hatalmas gratula Noel babához!!!
Jó nagy baba lett. :)

Andi
Köszi a friss híreket!
Bence baba is bármikor jöhet. :)

Ani
A védőnő már a múltkor, mikor időpontot kértem tőle, már akkor kereste az eredményeket. Nem hiszem, hogy megdícsér majd, de nem tudok mit csinálni, nem az én hibám. :roll:
Sajna, nekem vannak visszerek a lábamon, ezért kell a kompressziós harisnya. :? Ne romoljon tovább Titababa miatt az állapota. Felpolcolt lábbal kell ülnöm is...

Chrissyy
Köszi a képeket. :)
Drukk a csípőszűréshez!

Bessy
Üdv a kis csapatunkban! :)

Nati
Drukk az UHhoz!

Vicuska
Remélem, tegnap belehúztatok a Jónás-napodon. ;) :D
Vendég

Tegnapi takarításon azt hiszem túlhajtottam magam, mert délután annyira fájt a hasam a derekam és a lábam köze, hogy sírhatnékom volt. Azért nem is jöttem, mert csak feküdtem. Mára már jó, kipihentem magam.

10-re megyek az okmányirodába ügyeket intézni. Remélem nem kell órákat ott ácsorognom Tudjátok mi van ott. Igaz van időpontom, de legutóbb is volt mégis 1 órát álltam és vártam, hogy szólítsanak. Csak akkor nem tudom, hogy minek az időpont. :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Mennyi minden történik itt...:D Andi és Bessy, üdv a csapatban! :)
Még mindig az jár a fejemben, hogy akárhányszor talit szervezünk, mindig megszül valaki. Most megragadnám az alkalmat, hogy arra kérjelek Benneteket: NE március közepén-végén legyen a következő, mert akkor NEM tudok elmenni! :lol: :lol: :lol: Előbb lehet, mert a február még nagyon korai lenne, hogy Atika megszülessen. :D
Kata, tök jó ez a váz! Képzeljétek, az Írországba kitelepült barátnőm kijelenetette, hogy ne vegyünk babakocsit, mert ő már vett nekünk.... :shock: csak azt nem tudom, hogy küldi el???
Krixta nagyon édesek vagytok PiciMartinnal, én még sosem (!!! :shock: ) babáztam....
majd jövök még, de megint rázós napom lesz...Éjjel megvolt az Első Maratoni Mozgolódás: Kisati 1 és negyed órán kersztül bika erővel rugdosott. Először megpróbáltam visszaaludni, oldalt fordultam, simogattam, stb. Utána csak hagytam és élveztem :lol: végig mosolyogtam, a végén már röhögtem. De frankón, nem ilyen iciripiciri úszkálás meg bökdösés volt áám! :D Most boldog vagyok és fáradt...
Vendég

Judy
Vége a takarításnak?
Egész jól bírom a gyűrődést. :D Bár néha elrúgják a pöttyöst, de igyekszem gyorsan lenyugodni és nem foglalkozni vele. Kérdezték, hogy meddig tervezem a melót, de ez függ attól, mennyire bírom az idő előrehaladtával. Egyelőre március, aztán majd meglátom. :)
Vendég

ja, bocsi: köszi mindenkjinek a grattokat a pocimra, büszke is vagyok rá, képzeljétek: magam növesztettem! :D egy kis segítséggel...
és Ti mikor tesztek mááár fel képet???
Vendég

Szilvi, ne foglalkozz a védőnővel. :) Judy tetnap nekem is fájt a hasam, de csak alul, és mindig ez van mostanában ha sietek. Lehet nem kéne sietnem. Mekkora már Barbi baba? Egyébként nem és nem bírok várni a taliig, tessék képeket feltenni! :D
Vendég

Márti,

Basszus téged kihagytalak. :evil:
Gratulálok a maratoni rugdosáshoz. Most már majd egyre erősebben fogod érezni, főleg este amikor aludni szeretnél. :wink: :wink:
Tanulás hogy megy????? :lol: :lol:
A februári topicatali Katának és nekem tökéletes lenne. :wink: :wink: Én ugysem bánnám, ha nem 40 hétre kellene szülnöm.
Én inkább nem teszek fel képet, mert már olyan vagyok mint egy bálna. :lol: :lol: :lol: Elrontja a hangulatot

Szilvi,

Csak óvatosan, én is azt mondtam, hogy november végéig akarok dolgozni, aztán Barbikánk nem ugy gondolta. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti,

Nem tudom mekkora most Barbikánk, mert a magánrendelős UH nem képes súlybecslésre. Majd ha megyek 3-án a kórházba akkor mindenképpen rákérdezek a súlyára. De én azt hiszem már több mint 1 kg, és kb 36 cm lehet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, semmi gond, én se mindig írok mindenkinek...:) Megyeget a tanulás, csak a kedv hiányzik. Mind1, én akartam...:) 36 cm? az tök jó. Kisatit nem mérték le mostanában centire, mert csak a combhossza meg a feje volt a fontos :D Szerintetek mekkora egy 20 hetes magzat?
Vendég

Judy
Hát, majd Titababa eldönti meddig akar dolgozni ő is. :D
Szerencsére nem szakadok bele, néha idegileg megterhelő....
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?