Réka
Ez a fogorvos dolog tényleg érdekes lesz! De valahogy biztos elkészül
s megkoronáznak
szülés előtt!
Pakolászás - nagyon jó dolog, főleg, hogy van időd rá....most már te is ott tartasz, hogy nem korai...tényleg kellemes része ez a babavárásnak...
Köszönöm Neked is a hozzá(m)szólásodat, nagyon jól esik, s ahogy te is írtad, csak az érti meg igazán ezeket a "problémákat" aki benne van...
Nagyon csini vagy!! Én is +15kg nál tartok
NEm örülök, mert 12-nél meg szerettem volna állni, de már nem agyalok ezen.
Lányok!
Annyira köszönöm, hogy minadannyian leírtátok az őszínte véleményeteket.
Tegnap még kisírtam magam este, aztán aludtam egyet, s bár jobban érzem magam ma, de mindenképpen megyek, s körbekérdezek itt a déli kórházban a lehetőségek felől.
Egy dolgot nem akarok, az pedig az, hogy a kicsit ne figyeljék legalább hetente ctg-vel...most, hogy a déli (régi) dokim azt hiszi, hogy a másik "átvett" (ezért a dec 29-i időpont), nála már nagyon nehéz bejelentkezni, főleg, hogy dec 7 után már nem is lesz (szabi)
Mondjuk szerintem addigra Marci kibújik - így érzem valahogy, hogy ő is így akarja
Ezért elsősorban annak kell utána járnom, hogy időpont nélkül fogad-e a még hátralévő két hétvégén(amikor itt "rendel"), vagy tud-e valakit ajánlani, aki figyelemmel kíséri manónkat az utolsó hetekben odabent
. Én mondjuk fel is autózom a saját rendelőjébe, ha úgy neki könnyebb, ezen már nem múlik....Ezen felül megkérdezem, hogy itt délen tudok-e beszélni egy szülésznővel, aki az alap dolgokról felvilágosít...s ha ezeket megoldom, akkor nem érdekel, hogy lesz-e eda vagy nem, de nem megyek fel északra. Ha bármiben nem látok biztosat, akkor kénytelen vagyok feljárni az északi dokihoz heti ellenőrzésre, Marci miatt ez a minimum, amit meg kell tennem, s legfeljebb ha "jön az érzés, hogy szülünk", akkor a közelebbi kórházba jövünk, s tudom, hogy itt is el fognak látni....
Na megint hosszú voltam, de annyian írtatok okos tanácsokat, hogy úgy gondolom, hogy ezzel tartoztam...mármint a részeredménnyel
Amaryl
HATALMAS GRATULA LILI BABÁHOZ!!! ANNYIRA PONTOS VOLT, HOGY HIHETETLEN. Ritka lányban az ilyen
Kívánok gyors felépülést, sok tejcsit, boldogságot, s hogy mielőbb rendeződjenek otthon is a dolgok!!!!
Nyafi
Gáz - füves cigi
hááát én nem nagyon tudom....
de az itt is van, s pont ezt mondtam a páromnak, hogy azt hallottam én is, hogy anyukák azt mondják utána, hogy abból a gázból, amit ilyenkor adnak, ha lehet kérnének még...szóval rossz nem lehet....
+1 kérdés hozzátok: a gátmetszés "hossza", "nagysága" (nem tudom, hogy hogyan helyes kérdezni) mitől függ igazán??? Azt nem igazán szeretném, hogy valami érdektelen doki jó nagyot vágjon rajtam
lehet ám, hogy hülyeséget kérdeztem, akkor bocsi
Tegnap a ctg-s szülésznő, akit faggattam, azt mondta, hogy ők arra törekszenek, hogy csak akkor vágjanak, ha muszáj...no ez szimpi volt, de mint kiderült, ő nem abban (északi) kórházban "szül"
Edith, And
Nektek is külön köszönöm a véleményeteket, s mint fent írtam, tényleg arra a döntésre jutottam, hogy az EDA nem ér annyit, hogy félve, rossz érzésekkel menjek szülni...
And, te annyira jól megérezted, hogy való igaz, de szó szerint félek az északi dokitól (szakmailag, ahogy írtad). Félek, hogy ha ilyen felületes, nem odafigyelő, flegma, akkor mit tud nekem egy szülésnél biztosítani....
And
Gratuala a jó eredményekhez! Akkor nálatok szinte biztos, hogy a második babó nagyobb lesz, mint az első
Edith
Ha jól értelmezem a mondatod, akkor lehet, hogy ti még egyben szilvesztereztek???
húúúú az nagyon soká van még, neeem?
Cas
Jó, hogy alább hagytak a keményedések! Már nálatok is "elvileg" bármi történhet!!! Ez már nagyon izgi...valahogy én is úgy érzem, hogy Marcim marad még novemberben az biztos
Ez a befordulás dolog pedig....szerintem ne agyalj rajta sokat, ha Csillának így kényelmes, akkor tényleg biztos, hogy van oka rá!!!
Én jobban örültem volna - történetem ismeretében - , ha Marci csücsülne, de neki meg így esik jól, biztos, hogy érzi, hogy így kell legyen
Neked mekkora csomagod lesz??? Sporttáska vagy kis (nagy
) bőrönd???
Sebi izgul már???
Gem
Rebeka hogy van????? Jajj szegény kiscsaj!!! Remélem,hogy hamar elmúlik neki!!!
Nálatok van "gyerekorvos"??? Olyan, akihez "tartoztok"??
Itt igazából még olyan sincs
Az majd a következő "kör" lesz
Kia
Várjuk a jelentkezésedet!
Gratula az egy számjegyhez!!!!!!
Apa miatt biztos, hogy izgultál!!! A lényeg, hogy minden ok!!
Ő is??? Ki még??? Bocsi, ha lemaradtam valamiről!
Még egy, aztán befejezem, mert mennem is kell:
Szerintetek milyen ember az, akihez ha bemész, akkor fel sem néz rád, az asztal mögül (nem áll fell, az egy dolog), kezet nem fog sem velem, sem a párommal (ok, nőkkel nem akar kezet fognai, vagy bármi), nem néz a szemedbe sem, amikor "köszön"???
Kifele menet ugyanez....
Anita, Benszi hírek???
Kriszti!!!!! JELENTKEZZ!!!
Titti
Tényleg, téged meg várunk a dokis hírekkel!!!!!
Sziasztok,
Szilvi