Szijasztok!
Hát Gabi, a megfigyelőkémre szükségem lesz...a szakdogám tökre erre épül majd
Kata, teszek fel pocis képet, de a fejemet levágom róla, mert az nem ide illő...komolyan, szörnyű kiábrándító képet vágok rajta
Köszi a rucitippeket, már írtam a legalsó linkes csajnak, hogy mien anyagúak a ruhák.
Krixta, ha ez megnyugtat, nekem is passzív napom volt tegnap, ma meg ő ébresztett...
És NEM sok belőled, gyere csak!
Szilvi, olyan harisnya nekem is keeelll!!! Légyszi szólj, ha találtál!
Ani mindig meglepődök az ilyen sztorikon, de mivel hiszek benne, tuti kislányod lesz!
jó ez a méricskélős is...
Nati! Bocs, hogy én nem igen reagálok az adománygyűjtésre, de esküszöm körülnéztem otthon és tök minimumos stílusú a lakásunk... ruhák most is csak azért vannak dobozokban, zacskókban felkupacolva, mert "kinőttem" őket, vagy amúgy is nyáriak és mostanában költözünk...Körülnézek anyáéknál is.
Hmm megint eszembe juttattam a lakás-dolgot...vááá annyira szar ez a bizonytalanság!
Vicuska, jó ez a János-nap, esküszöm kiszámolom magamnak is visszafelé! Már nem hajrázok, mert már letelt a nap, bár attól még...
Akkor ez minden hónapban van ugye? Amúgy én is mindig így járok, hogy mikor ideesz a fene, akkor bezzeg nincs senki...
Viki, én azért szorítok Levinek! Szavaztam ám a sulis gépről is...
Megint megyek Veszprém, ugyanolyan órára, mint amire tegnap este másztam fel, egyébként tök feleslegesen, mert még csak katalógus se volt...hát mi a szivatás ha...
ggrrr!!!! Mindegy, megint volt, aki megcsodálta a pocimat, ez elég kárpótlásnak
Ne aggódjatok, megvan a képességem, hogy magasról...jak az egészre, emiatt nem lesz bajunk! És valamiért nem vagyok képes izgulni vizsgák előtt. Többnyire halál nem érdekel, emiatt sikerül jól!
Csak túl akarok rajta lenni.
Délután jövök!