Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!
Most nehogy lelépj!!!!
Mi az a Jónás nap???

Nálam is volt ma a védőnő,szerencsére nem időzött sokat.
Vendég

Vicuska, én megyek a védőnőhöz, azt mondta a múltkor hogy nem nagyon fog hozzánk jönni, csak ha muszáj. Tehét a szülés elött és után egyszer-egyszer. Na meg ha gond van. Még nem voltam nála, de ha jól tudom súlyt és vérnyomást mérnek, meg meghallgatjuk a szívhangot. Végül megbeszéljük hogy mi a következő teendő: vérvétel kötelező UH stb.

Gabi, szia :) nagypocakos :)

Azóta is nacikat keresgélek a neten (nagyon válogatós vagyok :))

madiani

Gabi!

a Jónás-nap olyasmi,hogy :érzem,hogy most nagyon értelmesen fogom leírni :oops:
egy hónapban egy ilyen van,és ekkor tudsz teherbe esni a Jónás-módszer szerint.abból számolják ki,hogy a hold milyen helyzetben volt a te születésedkor :shock:
vagyis ha én telihold előtt születtem 2 nappal,akkor telihold előtt 2 nappal tudok teherbe esni.Ezt óra percre meg lehet mondani,meg hogy fiú lesz-e vagy lány,és mekkora a ritikófaktora,hogy egészséges vagy beteg lesz.Mindenféle programok vannak erre a neten,angolul is.
Nya,mielőtt totál hülyének néznétek,nem hiszek annyira benne 8) ,csak ha már tudom,mikor van,akkor miért ne próbáljuk ki???veszteni valónk nincs :oops: :wink:
Vendég

Vicuska!
Köszi a felvilágosítást,látom ki vagy képezve rendesen.Hát akkor jó szórakozást estére!Ést mindent bele Visuska párja (nem tudom hogy hívják a drágádat)!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Már írni se tudok rendesen :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gabi!

Kép
Vendég

Vicuska! Hajrá estére....orgia lesz :) :) :)

Képzeljétek, megnéztem a kínai naptár is, kislányt jósol nekem :)

Egy másik fórumon meg ezt írta nekem egy csajszika szomszéd fiús találkozásomra:

Gratula a -hoz!

"A gyerekeknek még tényleg nyitva a 3.szemük, hidd el!

Az én 4,5 évesem bejött mikor zuhanyoztam , most hétvégén. Rámnézett, azt mondja: "milyen szép a cicid Mami! Te kisbabát fogsz szülni! Ekkora!" (és mutatja a kis ujjai között)

még nem tudja a két kicsi a babát, de a fiam pont akkorát (3cm) mutatott, mint amit hétfőn az UH-on láttunk!

szóval, érdeklődve várjuk a nemét illető tényeket, bár szerintem a "baba-látása" is klassz!"

ezt egy másik:
"De, a gyerekek, ha még egész picik egész más szemmel és tudással nézik ám a világot. Állítólag-bár ezt nem ellenőriztem, hogy igaz-e- az egész picik az aurát is látják, ebből tudják többek között megállapítani, hogy a másik mérges-e, szeretetteljes-e, bízhat-e benne."

madiani

Vicuska!
Tuti jó a kép4

Ani!
Hát igen a gyerekek tudnak valamit,amit i felnőttek nem!
Vendég

Kép
Vendég

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Csak gyors bekukk...
Nem tudom ma elég ramatyul voltam...a picur is olyan keveset mozog ahhoz képest hogy pár napja meg egyfolytában nyomta..tudom ne izguljak..igyekszem csak nem könnyű.. :(
Ma voltam Krisztinél, a kis Martinkát felvettem Kriszti lefotózta remélem majd felteszi...édes kis babóca nagyon!!Már úgy várom én is..!!

Vicuska
Kérlek semmiképp se menj el innen és igenis ott van a helyed a táblán és itt köztünk...én nagyon örülnék ha veled is talizhatnék...őszintén!!És különben is mindjárt babás leszel és akkor meg minek is akarsz te itten lekerülni a tábláról? :D Mindent bele este!Akár Jónás nap van akár nem!!
Amúgy már a 3.szülés felkészítőre megyek az előzőn ott volt a párom is...nincs sok kedvem hozzá meg amúgy is sajnos már tudom hogy megy a szülés de a védőnő mindig megnézi a babát a szívhangvizsgálóval,megméri a vérnyomásom stb.és ez megnyugtat...

Nati
A tesztek szuperek...jó volt látni!

Bocsánat hogy nem írtam mindenkinhez természetesen napközben olvasom a fórumott csak nincs mindig időm írni..na meg néha sok is belőlem
:oops:

Hatalmas puszi mindenkinek és babás álmokat nektek!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok,olvasgatok,de alig tudlak követni Titeket,annyit írtok!! :shock: Persze ez nagyon jó!! :wink: :D :D Majd jövök,és írok is!!

Puszi,jó éjt!!!
Vendég

Jó reggelt!

Vicuska
Miért kellene kihagyni a táblából?! Szó se lehet róla!!!
Szegény RL! Nem irigylem a mandula miatt. Majd 30-án megyek hozzá. Nem jöszöl? :D :D :D
Nem is tudtam, hogy van macskája. Valahogy illik is hozzá. :D

Nati
Azért nem írok a házikóról, mert nincs mit írni. :( Keresgetek, nézelődök, de semmi. Pedig nagyon költöznék már! Csinálhatnám a Titababa-lakot... Majd beszélek a jézuskával. :D

Ani
Kompressziós harisnyát keresek és sehol nincs. Hihetetlen! Mindenféle van, de kismamis nincs. :?

Kata
18:15-re megyek hozzá, maszek rendelésre. Úgy néz ki, apa nem tud jönni, pedig szeretné látni az izgő-mozgó Titababát. :(
Anyukám mondta, hogy varr rácsvédőt, majd valami aranyos ruhaanyagot akarok venni hozzá. Merre érdemes keresgetni?

Krixta
Ne izgulj!!! Minden rendben lesz a babóval! Várom a képet! :)
Vendég

Szijasztok!

Hát Gabi, a megfigyelőkémre szükségem lesz...a szakdogám tökre erre épül majd :D

Kata, teszek fel pocis képet, de a fejemet levágom róla, mert az nem ide illő...komolyan, szörnyű kiábrándító képet vágok rajta :D Köszi a rucitippeket, már írtam a legalsó linkes csajnak, hogy mien anyagúak a ruhák.

Krixta, ha ez megnyugtat, nekem is passzív napom volt tegnap, ma meg ő ébresztett...:D És NEM sok belőled, gyere csak!

Szilvi, olyan harisnya nekem is keeelll!!! Légyszi szólj, ha találtál! :D

Ani mindig meglepődök az ilyen sztorikon, de mivel hiszek benne, tuti kislányod lesz! :D :D jó ez a méricskélős is...

Nati! Bocs, hogy én nem igen reagálok az adománygyűjtésre, de esküszöm körülnéztem otthon és tök minimumos stílusú a lakásunk... ruhák most is csak azért vannak dobozokban, zacskókban felkupacolva, mert "kinőttem" őket, vagy amúgy is nyáriak és mostanában költözünk...Körülnézek anyáéknál is.
Hmm megint eszembe juttattam a lakás-dolgot...vááá annyira szar ez a bizonytalanság! :?

Vicuska, jó ez a János-nap, esküszöm kiszámolom magamnak is visszafelé! Már nem hajrázok, mert már letelt a nap, bár attól még...:D Akkor ez minden hónapban van ugye? Amúgy én is mindig így járok, hogy mikor ideesz a fene, akkor bezzeg nincs senki...:)

Viki, én azért szorítok Levinek! Szavaztam ám a sulis gépről is...:)

Megint megyek Veszprém, ugyanolyan órára, mint amire tegnap este másztam fel, egyébként tök feleslegesen, mert még csak katalógus se volt...hát mi a szivatás ha... :? ggrrr!!!! Mindegy, megint volt, aki megcsodálta a pocimat, ez elég kárpótlásnak :) Ne aggódjatok, megvan a képességem, hogy magasról...jak az egészre, emiatt nem lesz bajunk! És valamiért nem vagyok képes izgulni vizsgák előtt. Többnyire halál nem érdekel, emiatt sikerül jól! :) Csak túl akarok rajta lenni.
Délután jövök!
Vendég

ja, a pocis kép:
Kép ...
Vendég

Márti
Keresgetem szorgosan azt a fránya harisnyát, hátha egyszer találok. Bár, volt aki azt tanácsolta, hogy a normál harisnyából vegyek 2 számmal nagyobban... Majd megálmodom....
Vendég

Hello, csak gyorsan reagálok:

http://golya-bababolt.hu/index.php?opti ... &Itemid=33 itt van kismama kompressziós harisnya is, meg sima is. Én fogok is vanni, ha egyszer eljutok oda... Ha gondoljátok, hozhatok nektek is, persze, amint eljutok!

ja, a babamozgásról.... tegnap délután felé nekem sem volt túl aktív Gergőkém... Ma reggel néztem az időjárás jelentést, és mondták, hogy tegnap majdnem telihold, ma pedig telihold lesz... Na, akkor jöttem rá, hogy akkor rendben vagyunk... Amikor múltkor telihold volt, babácskám halál nyugodtan volt a pocimban. Én meg persze frászban.... aztán valahol hallottam, hogy ők megérzik az ilyet, és ilyenkor nyugalomban vannak, nem sokat mozognak!!

Tegnap este, amikor apa hazajött, találtam a neten babakocsi vázat, és el is mentünk érte: ezt vettük:

http://www.expressz.hu/baba/babakocsi/s ... ,51,1.html

erre kell rátenni a babaülést, már csak azt kell vennünk. Mivel belegondoltam, hogy ha megyünk valahová,akkor bab kocsiba be, aztán ki. Erre nekem ez a legjobb. Legalábbis most így gondolom... Aztán ha mégsem, max eladom, ha nem jó.... :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok Lányok!
Andi vagyok,Gabi nővére!
Gabinak hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvize,már bent vannak a kórházba,pont a mi dokink van!
Egy ujnyira van nyitva,fájásai vannak,a doki szerint ma meglesz Noel Bébi :D
Amint tudok valamit,jövök,és írok nektek!
Üdv:Andi
Vendég

Kata
Köszi!!! Aszonták a gyógyászati segédeszköz boltban, hogy baromi drága, ahhoz képest a 995 nagyon baráti. A normál is ennyibe kerül (mármint a kompressziós).
Már csak az nem 100%-san világos, hogy házhoz is küldik a cuccot?

Andi
Köszi az infókat Gabiról. Nagyon drukkolok!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Most nem tudok reagálni, mert ma nagytakarítós napom van, hogy minden csillogjon szombatra Danika szülinapjára.

Tegnap esti vizsgálat eredménye idézem "méhszáj betonkemény és teljesen zárt" Nagyon merem remélni, hogy azért szülésre kicsit felpuhul. Azt mondta kedvesen dokibácsim, hogy ha nem akar tágulni, "majd én kézzel kitágítom, legfeljebb üvölt egyet a szülőágyon"Édes pofa. :lol: :lol: :lol:
Van egy kis hüvelyfolyásom, ami nekem sose szokott lenni, azt leoltotta és megnézeti, hogy vannak-e benne kórokozók.
Méh teteje 3 harántújnyira köldök felett van, és most éppen a feneke volt lent a feje fent. Azt mondta dokibácsi, hogy mivel nagy a méhem a 2 fiu után vígan van helye még forgolódni. Majd a 36. hétre álljon be koponyafekvésbe. :lol: :lol:
Ja és megmutatta a kis punciját is és azt mondta nyugodtan vegyek lánykaruhákat. :lol: :lol: Ugyanis mondtam neki, hogy még mindig nem merem elhinni, hogy kislány, de tuti az. :lol: :lol:
Szednem kell a Magne B6-ot a hasfájásra, meg továbra is a Ferro Folgamma-t és a Vigantol olajat.
Dec 3-án kell mennem a kórházba 28 hetes nagy uh-ra, és akkor majd azt is megdumáljuk, hogy mikor mutatja meg nekem a szülőszobát. Ja, még annyi, hogy a "36. hét után napi 1 sexet írok fel receptre, hogy táguljon a méhszáj" :oops: :oops: :oops: Alig voltam vörös. :lol: :lol:
Röviden ennyi.
Most meg hajrá nagytakarítás. :wink: :wink:

Kata,

Jövő hét szerda vagy csütörtök jó lesz turkis napnak?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sikerült kibogozni, lehet majd, csak várni kell kicsit....
Vendég

HAJRÁ GABI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hajrá Gabi, ügyesek legyetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük az infót!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Vicuska ne csináld, igenis ott a helyed a táblában, most érted izgulunk a legjobban és árgus szemmel figyeljük, hogy mikor jössz a pozitív hírrel :D . Az én véleményem szerint ez a spontán hónap lesz a nyerő :D ! Mindig ilyenkor jön össze a babó! Nagyon drukkolok!

Márti nagyon rendes vagy, hogy a suliból is szavaztál, köszönöm neked is. Nagyon szépen kerekedik a pocid, ez gondolom már kismamanadrág ami a képen rajtad van. Jut eszembe néha eljárunk mi is Veszprémbe a barátainkkal vacsorázni az Oliva étterembe(ismered?). Nagyon jó kis hely, ja és a férjem nagymamája is ott lakott, de már ideköltözött egy pár éve Fehérvárra, hogy a közelünkben legyen. Egyébként nekem nagyon tetszik Veszprém, szerintem szép város.

Krixta ne izgulj, bár tudom nehéz nem izgulni, de biztos csak lusti volt aznap és azért nem fészkelődött annyit, vagy talált egy kényelmes pózt és úgy akart maradni :D . Malackákkal mi a helyzet, van már akinek el tudjátok ajándékozni?

Kép

Kép
vikike_

Köszi Andi az infókat! Gabi drukkolunk, mindjárt te leszel a világ legboldogabb anyukája :D !!!

Kép

Kép
vikike_

Kata szupi az a b.váz, és hol lehet kapni ilyen babaülést, neten nézegeted meg? Olyan mint a babahordozó? Biztos láttam már ilyet csak nem ugrik be.

Na Anitának írtam, hogy Gabi szül, erre ő mondta, hogy mindig ez van ha topic tali lesz :D .

Judy jó takarítás, a recept legalább ingyen van :D .

Kép

Kép
vikike_

Judy
Jó takarítást!
A recept nekem is tetszik. :D

Vikike
Amit Ani mond, van benne valami... A legszebb, hogy a talit Gabi szervezte. :)
Vendég

Sziasztok!

Most olvastam mi van Gabival írtam neki egy sms-t hogy drukkolonk és gondolunk rá...a ti nevetekben is :D Bár gondolom most nem az a legnagyobb gondja hogy smst olvasson de ha olvassa majd biztos jól esik neki :wink:

Most jöttem haza szülés izéről..megnézte a védőnő a picit és minden rendben vele és aztán egész foglalkozás alatt rugdosott(mármint a pici) ...köszönöm szépen a bátorító szavakat még biztos fogtok olvasni tőlem ilyeneket... :oops:

Nézek valami eledelt mert igencsak megéheztem..aztán majd még jövök később!

Mindenkinek szép napot puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!!

GABI HAJRÁ!!Látom kicsit sietős Noel babának!Szorítok,hogy minden simán,gyorsan menjen!!

Viki,én is szavaztam 2 napja Levire,és az újságban is láttam!Pont itt volt előttem,rögtön meg is néztem :D

Andi,örülök,hogy jelentkeztél,nagyon szép Gréta baba,igazi kislányos pofija van!És az a pisze orr!! :D

Márti,szép a pocakod!Tök jó,hogy laza tudsz lenni vizsgák előtt!Nekem egy korty víz sem ment le a torkomon olyankor!

Nati!Gyönyörűséges tesztet csináltál,nagyon kivi vagyok a holnapi UH-ra!!Hát még Te!!El tudom képzelni,mennyire izgulsz! :D

Szilvi!Örülök,hogy sikerült elintézni a vizsgálatokat!

Ani!Szép a kisbabád,tényleg szépen látszik az arca!Néha mi is elővesszük az UH-os felvételeket,és megnézzük!Olyan jó nosztalgiázni!

Vicuska,el ne menj,tessék jönni,ide is írni!Örülök,hogy megbocsátotta RL a "hűtlenségedet"! :D

Kriszti,nagyon édes Martin baba,ahogy apa mellkasán pihen!Te meg aztán tényleg jó vékony vagy!!Én 47 kg-ról kezdtem a terhességet,de sajna még van rajtam 5 kg plussz. :?

Kriszta!Ne izgulj,hogy lustizik a bébi,Martinka is volt,hogy annyira mozgott,hogy komolyan mondom már fájt a hasam ,máskor meg sírtam,hogy miért nem mozdul már meg??Na,olyankor előkaptam a sztetoszkópot,és füleltem ezerrel.

Remélem nem hagytam ki senkit,ha igen,tessék ám reklamálni nyugodtan!! :D Mi jól vagyunk,elkezdtem díszíteni a lakást!Elkapott a karácsonyi hangulat!Már a szaloncukrot is megvettük!! :D

Pussssz!!!!!

Mégegyszer hajrá Gabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Judy!!!!!Téged kihagytalak!!ÁÁÁÁ!

Örülök,hogy minden rendben Veletek,és tényleg Barbi baba lakik a pocakodban,mostmár nyugodtan vásárolhatsz rózsaszín ruhácskákat!Tényleg,anesztest kerestél már?Hogy állsz Neki?A dokid tud ajánlani vkit?Jó takarítást mára,de csak óvatosan!!

Na,legalább ez a hozzászólás csak Neked szólt! :D :D
Vendég

Alexa, akkor én reklamálok..... :wink:

Kép

Kép

hoppá

:shock: :shock: :shock: Mindjárt jövök!!
Vendég

Krixta
Örülök, hogy minden rendben van, ezután se lesz semmi gond!

Alexa
Egy része megvan, de a védőnő nem lesz elragadtatva, hogy nem viszek még eredményeket. Majd legközelebb.
Apa nem fog hazaérni a hétvégére. :( Viszont jövő pénteken el tud jönni velem RL-hez, tud majd mozizni. :D
Vendég

Sziasztok!
Gabi nemrég kapott szülőszobát,és csak most tudott a férje is bemenni hozzá!Ez azért van,mert sokan szülnek!
Jelenleg 2 ujjnyira van nyitva,és erős fájásai vannak!
Ha ujjabb fejlemények vannak,írok nektek!
Vendég

KATA!

Jó vásárolgatni igaz?Olyan izgi!Mondjuk én nem mertem venni semmit a 36.hétig,de akkor egyszerre bevásároltunk!Nagyon jó volt mindent kicsomagolni,összeállítani a kiságyat,mosni,vasalni a pirinyó babaruhákat!!Nyugodtan tegyél fel képeket a kisruhákról!

Jó a babakocsi váza,és gondolom ez sokkal drágább lett volna,ha boltban veszitek.Mi kerül rá?Mózeskosár jellegű felső?Szoktam látni olyan kocsikat,amire hordozó van szerelve,de mindíg az az érzésem,hogy pl.egy hosszú séta alatt túl sokáig "görnyed" a baba háta.Vagy nem így van?Persze amikor vásárolni mentek, tényleg ez a legegyszerűbb!

Na megyek,mert nagggyon éhes vagyok!!Jó étvágyat Mindenkinek,aki még ebéd előtt áll!! :D :D
Vendég

Gabitesó köszönjük az infót,nagyon szorítunk Neki!Jó lenne ha gyorsabban tágulna, és nem kellene szenvednie!!

Megjött a melegfront,máris sok szülés beindult!
Vendég

Hát igen,az lenne a jó,ha gyorsabban mennének a dolgok,dehát első szülésnél ez általában tovább tart!
Én is szörnyen izgulok érte,minden gondolatom körülöttük forog,és így hogy én is ugyanannyi idős kismama vagyok,még talán jobban együttérzek vele,és izgulok értük!
Vendég

Gabitesó

Írtam smst neki bár gondolom most biztos nem olvassa..nem is értem miért :oops: Szóval én is drukkolok neki hogy minél könnyebben és gyorsabban menjen a szülés és gondol rá mindenki ahogy olvasod te is :D
Te meg ne izgulj minden rendben lesz..(nem tom emlékszel-e rám ott voltam mikor beszorultál a wc-be Schwarzinál :P )köszi hogy írsz!
Vendég

Szia Krixta!
Persze hogy emlékszem Rád,meg aztán mindíg szoktalak ám olvasni Titeket :oops:
Különben csak reggel beszéltem én is Gabival,mielött indultak,azóta nem!Úgy beszéltük meg,hogy Ákos tájékoztat minket mindíg,hogy mi történik,és mi nem telefonálgatunk állandóan!
Csak olyan nehéz így!Egyfolytában a telefont lesem!
Vendég

Andi
Köszi, hogy írsz Gabiról. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

Lelépek haza. Kicsit zűrös volt a nap. Majd holnap jövök.
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
3 ujjnyinál tart,de nagyon szenved,most fájdalomcsillapító gázt szív!
Vendég

Krixta akkor most beindult a kis babód mozgása :D , látod akkor lehet, hogy nálad is az volt mint Katánál, a telihold. Hát biztos megérzik és olyankor pihizni szeretnek a babák :D . És milyen volt szülésfelkészítő?

Alexa köszi neked is a szavazást, ugye milyen édi az újságban? Csak neki feláll a feje búbján a haja, úgyhogy szerintem azt kiretusálták, pedig úgy sokkal cukibb :D . Vettél már üvegfestéket? Nekem már meg is jött amit neten rendeltem és már festegettem is, télapót, hóembert, karácsonyfát stb....Martinka hogy van? Mi jót evett ma?

Andi, tök jó, hogy tájékoztatsz minket Gabiékról, annyira várom már, hogy hozd a hírt, hogy megszületett a kis Noel és minden rendben van velük :D . Annyira átérzem most a helyzetüket, olyan izgalmas ez az egész, nemsokára láthatják és magához ölelheti :D . És te hogy vagy? Nem indult be neked is e hír hallatán :D ?

Judy hogy haladsz a takarítással? Vigyázz ám azért, csak lájtosan, bár ilyenkor anno én mindig tök fel voltam pörögve.

Kép

Kép
vikike_

Húúú Andi akkor nem semmi fájdalmai lehetnek, nekem is borzasztóan fájt, de nem kaptam semmit, lehet látták, hogy még bírom :shock: . Hát most nem irigylem, de amikor kibújik az fantasztikus érzés lesz :D , annyira nagy megkönyebbülés volt nekem is. Már nem is emlékszem, hány ujjnyira kell, hogy kitáguljon, öt vagy négy ujjnyira?

Kép

Kép
vikike_

Szia Vikike!
Hát én köszönöm jól vagyok,csak tényleg nagyon izgulok!
Tartottam tőle,hogy esetleg az izgalomtól nekem is beindulhat,de aztán megbeszéltem Bencussal,hogy még kb 2 hétig mindenképp bírja ki ottbent :D
Szerintem Ő nagyon jól elvan a pocakomban,hihetelen aktív kis fickó! :D
Vendég

Jaj,szegény Gabi!Még 4 centi hátra van!Hát most nem irígylem.Én nem szólhatok semmit!

Viki!Kaptam a Metróban és az Intersparban üvegfestéket,1800-ért és 1300-ért.Én is festegetek,már a tükrökön vannak mikulások,csillagok,fenyőfák,kiscsizmák,harangok.Itt van minden az asztalon,és amikor erre járok,kicsit pingálok.Az ablakokat holnap vagy hétvégén lemossuk,meg függönyt is kell mosni,és utána oda is kerül majd belőle.
Ma tésztát,csirkehúst,kicsi krumplit evett Martinka.Este krumpli,tojássárgája,sajt lesz.Délután meg eszik egy joghurtot.Napközben meg szoktam a kezébe adni kiflicsücsköt,azt szereti majszolni.(persze az etetőszékben űlve)
Vendég

Öt ujjnyi,ami ugye 10 cm-t jelent!
Szegény biztos nagyon szenved,Gabinak amúgy is kicsi a fájdalomküszöbe! :? :?
Vendég

JÚÚJJJJ,akor mostmár meglesz Noel baba!!Hú,de izgulok!!
Vendég

Andi te most hány hetes vagy? Akkor azért Gabi szépen tágul, nekem nagyon lassú volt, én nem tágultam viszonylag ilyen gyorsan.

Alexa, látod erre nem is gondoltam, hogy tükörre is tegyek, köszi a tippet, teszek is fel, meg a fürdőbe is :D . Fini amit Martinka eszik, legalább adtál nekem ötletet, hogy mit adjak neki :D . És milyen joghurtot eszik?

Kép

Kép
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?