Új privát üzeneted érkezett!

Esztora,
Ez hihetetlen! Annyira felháborítanak engem az ilyen dolgok.
Mikor már fel van készülve az ember, meg elbumlizik a kisgyerekkel. Nem beszélve arról, mennyire izgulhatsz...
Hát ez botrány!!

Nándorka,
oké, majd jönnek még a fotók.
Én is azért várom, hogy kimehessünk, mert nehezen bírom a bezártságot. Bár ez az idő annyira nem csábít, de azért jót tenne egy kis levegő.
Picúr 3 óránként eszik nagyjából, nagyon belelendült a kajálásba :)

Nekem csak gyerekkoromból vannak emlékeim a szuri nélküli fogtömésről... Hááát azóta is félek a fogorvostól, úgyhogy nekem csak rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.

Kép
bodzi

Bodzi gyönyörű a kisfiatok!

Köszönöm Lányok!
3 hét múlva csak azért kell telefonálnom hogy van-e alkatrész :evil:
aztán hogy mikor lesz a ct kitudja...

Pinkiné neked is gratulálok!tessék nyugton maradni!!!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Marietta, Pinkiné!!!!!!!!!!!!! Mostmár hangosan GRATULÁLOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Kívánom, hogy Ti legyetek a világ legboldogabb anyukái! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora, gondoltam ma Rátok! Ez tényleg felháborító, hogy így bánnak az emberrel. Nem tudtok valami magán dokihoz elmenni??

Nándorka, attól függ, mekkora a lyuk. Nekem van (szintén gyerekkoromból) borzalmas emlékem erről, de van jó is, amikor nem fájt....

Arwen, nagymamid hogy van?

Bodzi, Bence nagyon kis édi, köszönjük a képet! :D

Rólunk: ma voltam UH-n, kaptam tüszőrepit és szerdán reggel inszem! 2 nagyobb tüszőm van, 16 és 26 mm. A többi 10 mm alatti. Most ezen parázok, az egyik túl kicsi, a másik meg tuti megreped hamarabb...de persze tuti sikerülnie kell, úgy döntöttem :lol: Pont a szülinapom körül derül majd ki...

Bocsi, hogy nincs időm többet írni, majd még jövök!

Pussz mindenkinek!

Kép
vickybabe

Vicky!

De jó hogy jöttél!!!!!!!
Hát nem semmi hogy szerdán már inszem. Ez igen! Annyira örülök!!!!!!!!! Tuti tüszőid vannak!!!!!!!!!!!!!!! Ne izgulj nem fog elöbb megrepedni!!!!!!!!!!!!! És nem kicsi a 16-os sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ebből tuti baba lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép szülinapod lesz meglásd!!! Tudod én is ezt kaptam szülinapomra!!!!!!! Elmondani nem tudom mennyire örülök Neked!!!!!!

Pinkiné!

Nagyon örülök hogy minden oké!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Hallottad ahogy vert a pici szivecskéje????

Esztora!

Hát ez felháborító!!!!!!

Bodzi!

Nagyon édi Bence baba!!!!!!!!!!!!!

Beszéltem ma a dokimmal akihez már régóta járok és csak az inszem miatt nem mentem hozzá mert azt ő nem csinálhatta meg. És ma hívtam és mondtam neki hogy mi van és hogy mostmár újra hozzá szeretnék járni. Úgyhogy hétfőn megyünk mert látni akar!! Hát várom mert most végre jöhet a párom is és be is jöhet uhra!! Biztos jó lesz!!!!
csipcsab

Marietta, Pinkiné:
dejóóóóóóó. Örülök Nektek. :)

Vicky:
drukkkk ++++++++++++++++

Nándorka:
sztem a tömés nem gáz szuri nélkül, én ahhoz nem nagyon szoktam kérni.

Esztora:
:evil: :evil: :evil: :evil: de gáz. :(

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Inkább nem is mentegetőzöm... :oops:
Bocsi, de nem tudok mindenkinek írni, majd pótolom, ha kicsit lesz időm visszaolvasni, most csak az utóbbi pár hozzászólást volt időm.

Marietta, Pinkiné: nagyon örülök nektek, mostmár hivatalosan is kismamik vagytok, szuper!!! Vigyázzatok magatokra Nagyon!

Vicky: aztaaaaaaaa... ez nagyon jó hír!!! Örülök nektek, drukkolok és szerdán rád fogok gondolni!!!

Esztora: :twisted: :twisted: :twisted:

Valaki tudja, hogy a westendben kábé hol van a Next? melyik szinten és ott is melyik részén kábé???

Nálunk se minden oké Balival, mert valami nem stimmel a jobb oldalával. Azon az oldalon volt a lába bekötődve és sztem továbbra is be van. Meg valahogy hátulról olyan ferdének tűnik a gyerek... Voltunk gyerekdokinál, ismét beutalt csípőre, meg neurológiára... Tiszta para vagyok, remélem semmi maradandó és gyógyítható a dolog. :(
szerika

VIcky magándokinénink van itt az Amerikai uton.(illetve fehérváron van magánrendelése is) sajnos CT-re nem mehetsz akárhova.
pedig itt van tőlünk kb 10 percre a ct de mi a dokinéni miatt megyünk fel. jó értelmes vagyok mi?
a lényeg ő a legjobbak egyike az országban mikor kiderült mi lehet minden szál hozzá vezetett.
ja és itt van az országban egyedül csecsemő osztály!!!!
tavaly az év kórháza volt.

Szeri ne aggódj szerintem az a lényeg hogy időben vagytok és fejleszthető a másik topicban is van pár baba aki tornázik mert ilyen gondja van.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Jajj, Esztora, ez nagyon bosszantó! Dehát ha ez a legjobb hely...akkor nincs mit tenni, várakozni.
Ez a mai egészségügy!!! Botrány! 3hét, hogy egyáltalán van -e már alkatrész... bízzunk benne, hogy még Karácsony előtt sorra kerültök, bár úgysincs semmi baj, de azért csak megnyugtatóbb, ha már túl vagytok rajta.

Szeri! Hát át tudom élni az aggódásodat, de nézd meg akkor azt a topikot, ahol hasonló gyerkőcök vannak, biztos meg tudnak nyugtatni. Ezek szerint ez elég gyakori.

Nem is mondtam a nagy hírt! Szerdán voltunk kardiológián, és HÁLA A JÓ ISTENNEK Csonginál a szívzörej a kinőhető fajta. tehát az élettani szívzörej. 4 hónap múlva megyünk kontrollra.

Tesómék is kaptak levelet a kórházból. 6 hónap múlva kell visszamenniük kontrollra. Viszont tegnap voltak dokinál és a szívzörej nem nagyon hallatszik... Apukám szeint (Ő gyógyítja Nimródot), már nincs lyukacska a szívén :-)

Lányok, nagyon édesek a kisbékák!

Nálunk is bejött a banán, felhasználva Angyalkrisz tapasztalatát. Apa adta Csonginak, és olyan ügyesek voltak, hogy no! Már mérhető mennyiséget evett (kb. két kanállal, és ízlik Neki!). Most szépen fokozatosan emeljük az adagokat. Jövőhéten kumplit fogok Neki adni, aztán az azt követő héten sárgarépát.

Csajszik, akik itt a környéken laktok. Nem tudtok valahol biopiacot. Mert mucsaröcsögén tudom hol van, de itt a környéken nem nagyon ismerek ilyesmit.

Hát Szivi, bízom benne, hogy nem kell plasztikáznom magam...igen, megoldjuk. Mostantól elkezdek babamama tornázni. Bár az a bőrömet nem alakítja... :roll: de legalább kezdem visszafejleszteni elsatnyult izmaimat.

Csongi tegnap nekiindult előre (kúszva), de a kis keze még aláragadt, így fejjel előre rázuhant egy játékára (műanyag teknősre). Nagyon sírt!
Csajok! Ti hogy bírjátok idegekke, ha a Picinek fáj valamije. Én kész vagyok, bőgök, olyan rossz!

Apa persze: csak ne legyen anyámasszonykatonája, mert felkapom, mihelyst valami baleset érte és nyugtatgatom. Dehát Neki nem esik jól, ha átölelik és megnyugtatják, hogy semmi baj, ha valamije fáj?

De szerencsére odaadja. Tesóméknál Nimród Apukája még nem is engedi tesómnak, hogy felvegye, átvegye. Én kész lennék (tesóm is kivan). Ilyenkor nem ismerek kegyelmet, ha nem adja oda valaki a babám, amikor úgy érzem, szüksége van rám. Talán még ölni is képes lennék (na jó, ez enyhe túlzás, de gondolhatjátok, hogy kijön belőlem az anyaállat :twisted: )

No megyek, mert nyafi van.

Pussza

KépKép
KépKép
ragota

Ágota köszi.
a másik topicból voltak gasztrosnál mert nem tudott kakilni Lili és ott mondta a doki hogy répát inkább ne mert ha bevisznek egy nagyon hasmenéses babát akkor répát adnak neki az tuti megfogja.
aztán nem tudom hogy van mert annyi félét mondanak.
mi orvosi engedélyel jővő hónapban kezdjük a kostolást!!!
én még várnék mivel anyatejes de kostoltatni már nagyon szeretnék!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Esztora. :cry: A várakozás a legrosszabb. De tényleg őrület, ami itt folyik az egészségügybe. Mi van, ha valakinek életmentő lenne a vizsgálat? Az is várjon 3 hetet? :shock:

Ágota. Lehet, hogy ha hamarabb nézték volna Csongit, nála is találtak volna valamit. :wink: Tuti segített a pozitív hozzáállásotok. :mrgreen:
Nimrodkának pedig kellene a pátyolgatás. :( Épp a problémája miatt. De háűt ez van. Ezt kell megtapasztalnia. Azért ahogy látom, ellensúlyozzátok a helyzetet.
Biopiac....... :? Itt nincs!!!!! :cry: :cry: :cry: Én is agyalok, hogy bioüveges, vagy áltagos piaci? Mi a jobb. Ráadásul ugyi a piac nem mindennapi, főleg ilyen hűvösbe. Mi a véleményetek? :? :shock:
Pont pár napja láttam, hogy vannak olyan akupresszúrás pontok a testen, amik szülés utáni "lógó" hasra hatnak. Talán kéne kicsit próbálkozni vele. Bár a torna, már a lelkednek is jót tesz biztos.

Vick, Hajrá!!!! Kép Megy a topikdukk! +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ugye érzed!? :wink:

Szeri, torna segít biztos. :wink: Hajrá! Nagyon jó fejlesztők, és módszerek vannak Magyarországon! Ebbe szerencsék van. :wink:

Marietta, de jó hogy sikerült betenni a képet! :wink: Édi a kismaszat, de gondolom a szívecskéje volt a főszám most!
Lassan pocifotót is kérünk! :lol: :wink:

Csütörtökön végre én is megyek fodrászhoz. Egy új csajhoz, most nyitotta a műhelyét, nagyon kíváncsi vagyok rá. Gyermekfodrász is, így Lillát is vihetném. Bár kicsit félek ettől. :roll:

Ma voltunk védő néninél. Oli 7,490 gr, pont fél kilót hízott. :D
Nagyon megnyugodva jöttem el, mert pont azt mondta, amit hallani szerettem volna. Lehet kezdeni kóstoltatni, de nem nagy gond, ha nem fogadja el nagyon, mivel szépen szopik! :mrgreen: Most virul a fejem, mert azért nagy könnyebbség, ha az ember lánya egyet ér a védőnővel. :roll:
Apa pénteken lesz itthon, akkor kínálom sztem. Megörökítjük az utókornak is a nagy eseményt. :twisted:

Nem tudom mit akartam még. :roll:

Esztora köszi, megnéztem a linket, lassan már az a baj, hogy túl sok ötletem van. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drágáim!

Esztora:D
:evil: :evil: :evil: ez borzasztó lehetett...nem elég, hogy az ember alaphangon aggódik, meg ideges, még rá is tesznek...reméelm mostmár hamar túllesztek rajta, és kiderül, hogy semmi baja nincs Nyunyinak!

Ág:D
Én sem bírom, ha fáj valamije. Naggyon rosszul tudok tőlelenni, de hála Istennek, APa nálunk is hagyja, hogy ölelegetés legyen (nem volt ez mindíg így, de megneveltem:D:D:D:) Sajnos nem tudom, hogy van itt biopiac, pedig engem is érdekelne...az Örsön a fedett piactéren mondjuk sok a biobolt, meg a kistermelő, de nem tudom, hogy a zöldségek-gyömik is biok-e...
Nagyon örülök, hogy Csongival minden rendben!

Szeri:D
Reméljük semmi gond nem lesz Balival, nyugi! Ákos nekem is kicsit félrehúz ,de mi még csípőszűrésre sem jutottunk el, mert 2 hónapos korában , mikor megkaptuk a beutalót november végére volt először szabad időpont...egészségügy... :evil:

Vicky:D
Megadrukkok!

Bodzikám:D
Köszi, Beni is gyöyörű!!! otókat mégmégmégmégmég!!:D:D:D

MAdoemszi:D
Kezdetnek nem rossz:D:D:DD:D: Jöhet még, nagyon szépek a Gyerekeid! Ákosod Neked is nagy huncut, ha jól látom! ;)

Dorka:D
Köszönjük, nagyon élvezem, hogy van gép, szerintem ezentúl el lesztek árasztva:D:D:D

Fio:D
Boldog fél éves szülinapot Olionak!!! Kérünk képeket! :D Már akartam korábban is kőrdezni, nagyon sügérvagyok, de mi az az ergo? :shock: :oops: Valami átmenet a kenguru és a hordozókendő között? És hol lehet olyat kapni? Mrt képzeld ugye mondtam, hogy kicsi a hordozóm, és Ákinak mér nem kényelmes, de ma beleraktam a kengurúba, arccal kifelé és nagyon tetszett Neki! Viszont nem szeretem ezt a kengit, nem tartja elég jól, úgyhogy szeretnék valami jobb fajtát, és a ez az ergo jó, lehet, hogy ez lenne a kariajcsi...:D

Millió puszi

porsika

bio téma: http://biobarlang.hu/shop_cat.php?shop_ ... cat=335888

Van még linkem valalhol, de Lilla kéri, hogy játszak vele, így később megkeresem.

De bunkó vagyok! Ákosra nem is reagáltam. Pedig megcsodáltam ám! :lol: NAgyon hunculi tényleg. Ezezk a fiúcskák olyan csábítóak már most! Mi lesz később? :lol:

Kifelé nem szabad babát tenni! Nagyon rongálja a gerinced, mert a baba, ha magad felé fordítod
rádsímúl, és akkor jobban eloszlik a teher. Erről is van linkem, de hol? :roll: .............................
Nem találom.........
Szóval a babának se jó, mert nem érzi védve magát, ha valami hírtelen, számára nem várt inger ér, és a szívverésed se hallja, am i szintén megnyugattja.

Ergó: http://www.happy-baby.hu/product_info.p ... 2d1cdc4f21
Itt evnni is lehet.
Hivatalos oldal: http://www.ergobabycarrier.com/

Látom, már több színben is van, meg biopamut is. :lol:

Jobb a kengurúnál, mert terpeszttartás biztosít a lábnak, hátan, csipőn, és mellkason is lehet hordozni. :lol: Nálunk most ez a sláger, mert apa cak ezt tudja magára tenni, a kendő rövid neki. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Fio, boldog féléves szülinapot Olinak!

Mivel kezditek a hozzátápit?
Én vettem szimpi Hipp-eket, azzal kezdjük majd. Később, mikor már mennyiséget eszik, a biogyümit-zöldséget szeretném, nálunk pár család öszefogott és Pestről egyvalaki elhozza-szétosztjuk. Nem túl sokféle van, de jobb, mint a semmi. Azonkívül van házhozszállítós. Ha vkit érdekel, talán elő tudom keresni a linket.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, el se bírom mondani, mennyire drukkolunk az inszemre!!! ugye most szerda, vagyis holnap?

Pinkiné, Marietta, hogy vagytok mostanában?
A manóba, kicsit irigyellek Titeket, h milyen csodák történnek most Bennetek, pedig az orvosnál való várakozásokat pl. szívesen magam mögött hagytam. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, köszi kérdésed mi jól vagyunk :)

A magne B6-tól elmúlt a hányingerem, még fogat mosni is tudok :) Viszont a farmerjaim igen agresszíven kezdenek szorítani :shock: A melegítőgatya a legjobb, dehát abban nem mehetek bevásárolni :)
Szerintem még 1-2 hét és jöhetnek a kismama nacik.

Ezerrel készülünk a lakásfelújításra. Jövőhét végén már pakolunk, fóliázunk mindent és költözünk át anyukám házába kb. 2 hétre. Dec. 3. reggel már kezdenek az ablakcserével, nagyon várjuk Apával, hogy karácsony előtt készen legyünk :) Olyan szép lesz minden :) S addigra be is töltjük a 12. hetet :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszönjük a féléves köszöntést! :mrgreen: (olyan, mintha tegnap született volna :shock: )

Itt van akkor szunyálos kép, az ergoba. :lol:

Kép

Megjegyzem, a szája kiságyba is ugyanígy áll. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Oliónak nagyon boldog születés és névnapot kívánunk!!!

ma jön a védőnő kiváncsi mi volt hétfőn....

tudtok v.mit a Brevi babakocsikról?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nándorka!

Köszi kérdésed jól vagyunk!! :D
A hétvégén volt annyi hogy nagyon megijedtem és féltem,mert szombat estétől eléggé fájt a hasam és ez egészen kitartott még vasárnap is. De szerencsére hétfő reggelre már elmúlt!!!! Szombat estétől folyamatosan feküdtem szinte hétfő reggelig meg növeltem a magnézium adagomat és ezek segítettek!!! Annyira féltem hogy elveszítem Őt!!!!

Egyébként hétfőn megyünk a dokimhoz,akihez mindig is jártam és végre a párom is jöhet,és be is jöhet az uhra és végre együtt látjuk és halljuk a mi picikénket!!!! Biztos nagyon jó lesz!! Ide a klinikára csak az inszem miatt jártam.

Lányok!

Nagyon édesek a picúrok!!!! Olyan szép minden bébi!!!!!
csipcsab

Jaj hát a legfontosabb mára!!!!!!!

Vicky!

Nagyon nagy drukk mára!!!!!!!! Mától kismami leszel!!!!!!!!!! :lol:
csipcsab

Sziasztok!!!!

Vicky! Megadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Mától 10 hónapig remélem!!!!! :wink:

Marietta, jól tetted, hogy pihentél! :wink:

Esztora, kedves vagy, de mivel ez a mai, egyúttal apukám halálának évfordulója, így március 5.-én tartjuk Oli névnapját. (már megszületett, mikor észrevettem az egybeesést, de bizonyára ez sem véletlen :? )

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Most csak Vikinek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hajrá-hajrá!!!!!!

Kép
bodzi

sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés aztán húzok az ágyba, mert fáj a hasam...Marietta, Neked fájt utána?

Nándorka, Porsi, Marietta, Hajni, Bodzi, Szerika, nagyon-nagyon drágák vagytok, hogy gondoltatok ma rám!!!!! :D Köszönöm! :D

Túl vagyok rajta. Nem fájt vagy ilyesmi. Bár a hozzáállás nem tetszett, reggel még csak azt se mondták, hogy kb. mikor kerülök sorra, amikor megkérdeztem, még ők voltak felháborodva. Aztán kiderült, hogy közben romlott a kisfickók mozgékonysága. Nem mondták, hogy nincs remény, mert 5 millió fölött megcsinálják, neki ennek a többszöröse volt. De nincs túl jó kedvem, pedig eldöntöttem, hogy pozitív leszek. Úgyhogy ha most nem sikerül, akkor leállunk az inszemmel és megyünk andrológushoz. Engem már alul-felül, kívül-belül ezerszer kivizsgálták és semmi bajom...

Na megyek pihizni. 2 hét múlva teszt... persze jövök még addig, remélem jobb lesz a kedvem is. :D

Pusszantás Nektek! :D

Kép
vickybabe

Fioo akkor eltesszük márciusra!

voltam bkocsit nézni
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego?cid=30246

egy ilyet vittek be most az ismerősünkhöz.utazáshoz vették tehát alig használt ha Ricsinek is tetszik pénteken hazahozzuk.

Bridzsi

Kép
esztora

az első az narancssárga összeállitás.

Vicky azért én is nagyon szoritok neked!!!(rohadt egészségügy nem is csodálom hogy ilyen körülmények között fásultak az emberek)

Pinkiné,Marietta nem irt fel e dokitok mg-ot?van egy gyógyszertári változat magnézium citrici (vagy valami hasonló a neve) olcsóbb és több a magnézium tartalmaz.én ezt szedtem a 36. hétig.
a mgb6 ban már bocsánat de szar sincs...

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky!

Ne aggódj nekem is fájt a hasam onnantól kezdve folyamatosan!!! Még azóta is érzem persze nem folyamatosan de néha néha érzem a hasam bizony!!! Mint például most is!! Úgyhogy attól még nyugodtan lehetsz babás!!! Bízz kérlek!!! Nekem folyamatosan olyan érzésem volt hogy megfog jönni!!!!!!!!! Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Vicky, megerősíthetem amit Marietta mond. Bár nekem nem volt inszemem, de nekem is szokott fájni a pocim, még most is. :) Nagyon-nagyon drukkolok Neked! :)

Marietta, elhiszem hogy megijedtél, de biztosan nem lesz semmi baj. Én akkor szoktam megijedni, amikor nem érzek hányingert :) De aztán - mivel jó fej a gyerek - eléggé rázendít :):):):)

Dorka, a doki nekem szimpla magne b6-ot mondott, meg a duphastont. Tegnap egyébként a magne b6 nagyon jól bevált, ma már elég aggresszív hányingerem volt mellette. Pedig 3x2-t szedek. Délután alvás után annyira rámjött, hogy alig tudtam felemelni a fejemet. Megkívántam egy zacskós levest, megcsináltam és persze akkor már nem kellett :(

Megint kezdődik a nem kívánok semmit, dehát ezen is túllendülünk :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok.

Babatátogatók elmentek. :)

Doki is. Szuri nem kaptunk, mert kicsit röfög ( sztem náthás, de nem merte beadni). :roll:
Megbeszéltük a médőoltásokat.
Most beadja jövő héten a róta ellenit, + a kötelező.
1 hónap múlva a róta 2. fele +kötelező.
Meg beadja a pneumococcus-t. Abból ugye 3 db kell most. :( ( meg majd 2 éves kor után 1. )
Fél éves kor után a meningitis-t. Abból 2 kell, ha most adná abból is 3 kellene.
+ MArcinak a pneumococcus-t valamikor, de azt lehet, h csak ovi előtt. Neki már csak 1 kell. ( 2 éves kor felett 1 kell. )

Sokat agyaltam, h mi legyen. A róta elleni 16-17 ezer/db. Abból kell kettő.
A pneumococcus 18 ezer/db, abból kell 3 db +1.
A meningitis 4 ezer/db, abból 2 kell.
Egy vagyon lesz. :( De inkább, mint később a fejem verjem a falba, h nem adattuk be. :oops:

Ja és ma melóztam is. :)

Vicky:
nagyon drukkolok ++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Marietta, Pinkiné, köszi a megnyugtatást. Hajni, Esztora, nektek is a drukkokat! :D

Próbálok bízni, csak most annyira letörtek a párommal kapcsolatos hírek, pedig tudom, hogy lehetne rosszabb is...tudom, hogy attól még van most is esélyünk, mert amúgy meg se csinálták volna.

Esztora, ez ráadásul full magánban volt, nem kevés pénzért, az ember elvárná, hogy ennyiért legalább egy rövid időre foglalkozzanak normálisan vele.

Hajni, nem vagy semmi "workoholic", hogy már dolgozol :lol:

Kép
vickybabe

Vicky:
1 hete mentem vissza.
Voltam csüt., péntek.
Meg most kedd, szerda, csüt.
Persze csak napi 2-3 órát vagyok bent. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vicky!

a párod eredményei miatt se aggódj mert hiába hogy romlott a mozgékonyságuk az most tuti nem gond ugyanis nem kell a hüvelyben megtenniük azt az utat amit egyébként megkéne!!!! Mert ugye egyből a méhedbe fecskendezték őket!!!!!!!!!!! Ott csak egy kicsit dolgoznak és kész!!!! :lol:

Úgyhogy fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Csajok,
feltöltöttem a kinőtt ruciait Marcimnak, mivel nagyon vagány, fiúsak.
Ha valaki esetleg érdekel:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=250895 :wink:

Kép
Kép
h@jni

Viki, Veled vagyunk lélekben és nagyon bízunk! Ennek jegyében meg is kérnélek, h én legyek az egyik, akit majd értesítesz, amikor megszületett, oké? :wink:
Remélem, most sokat pihensz!

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, fantasztikus ez a kép!!!

Kispinki és a szervezeted ezek szerint nagyon meg akar nyugtatni Téged, Pinkiné! azért nem muszáj a hányingernek állandósulni!

Adri már nagyon rég volt itt, remélem, minden rendben!

Arwen, Rátok is nagyon gondolunk ám!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka, köszi szépen!!! :wink:

Vicky, magamtól idézek:
[quote]V írta:icky! Megadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mától 10 hónapig remélem!!!!!

És a körtáncolós smilykat is neked küldtem! :wink:

Remélem minden OK lesz!

Esztora, már miért ne tetszene párodnak ez a kocsi? Nagyon jónak néz ki. :lol:

Kéremszépen, van egy fogacskánk!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viszont nagyon sz×××l vagyok, györcsöl a gyomrom, émelygek, és a mosdóba is többszőr megyek mint szeretnék. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona szegénykém, jobbulást!!!!!!!!!!! És gratula az első fogacskához! :D A smiley aranyos volt tényleg! :D

Nándorka, megdumáltuk :D A számod úgyis megvan már :wink: Pihenek, mert ha felkelek, akkor görcsölök elég rendesen, úgyhogy kénytelen vagyok pihenni, bespájzoltam jó sok könyvet, mire azokat elolvasom, el is ment a 2 hét :D

Marietta, igyekszem nem aggódni :D Már egészen megnyugodtam :D Valószínűleg inkább a stressz hozta ki belőlem, meg ahogy ez az egész lezajlott, ahogy bántak velem, el is bőgtem magam, mikor kijöttem :cry: , na erre odarohant mindkét asszisztensnő és elkezdett vigasztalni, amivel persze csak rontottak a helyzeten...inkább esetleg előtte kellett volna normálisnak lenni...mindegy, túl vagyok rajta és most hajrá olvasás!!!!!!!!! :D

Hajni, Lilla kivel van addig? Jó, hogy így meg tudod oldani és nem esel ki a munkádból! :D (bár én részemről alig várom, hogy évekig a környékére se menjek)

Na megyek, még van egy kis "házifeladatunk" estére apával :wink:

Kép
vickybabe

Vicky vigyázz magadra. Hát a stressz, az nem tesz jó sosem.... :(
Olvass sokat, helyettem is. :lol: És felejtsd el a rosszat, minnél hamarabb!

KépKép
KépKép
fioona

megvesszük a kocsit!
Ricsinek szélsőséges nézetei vannak Nyunyi kisfiú semmi lányos nem lehet a közelében.

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó!

Esztora, nahát ez nálunk is így van. Apa kivan tőle, ha egy egy-egy lányosabb variációt adok rá...(Anyukám néha ilyeneket is túr, nem értem miért...persze aranyos meg minden, dehát...csak végszükség esetén adom rá)

Vicky! Nehogy elkeseredj a mozgékonyságot illetően. Pont Nekik van az az elkényeztetett helyzetük, hogy nem kell rohangálniuk a csajsziért, hanem készen kapják a tutit :twisted: Csak be kell furakodni, és CSAK EGYNEK. A nagyszámok törvénye itt is működik, itt még halmozottabban, mint e természetesnél, mert ott útközben fulladnak ki a drágák! Ne hagyd, hogy elvegye a kedved az egészségügyi szolgáltatás frenetikus, már jól megszokott színvonala. A babára koncentrálj, Magatokra, minden más le van sz_rva!

Fio, hát behalok Oli szájától! Akkora csókot nyomnék rá!

Kismamik, ne izguljatok! Egészségesen, szépen fejlődik a PICIKÉTEK, nem lesz semmi baj.
Marietta, a magnézium adagnövelésével kapcsolatban azért beszéltél a dokival? Én nem értek hozzá, de azé konzultálj!

Nándorka, hol rendelted a naptárat??? Rájöttem, hogy ez szupi kis ajándék.

Van valakinek még unokás ötlete...márhogy karira milyen ajándékot lehet adni, ami tényleg ajándék, aranyos, és a babánkkal függ ösze?

No megyek, mert rendelnem kell. Most rendelek ilyen kézlenyomat készítőt a babacsoda.hu-n.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Köszi Lányok a nyugtatást.

Esztora: melyik topicban vannak ilyen problémájú babák? Lehet, hogy beleolvasnék…

Madoemszi: nagyon édes gyerekeid vannak.

Marietta, Pinkiné: mégegyszer gratula a kismamasághoz! Annyira feldobtátok a topicot ezzel az örömhírrel és most izgulhatunk veletek együtt.
Marietta: aranyos a kis babszemed :D

Fioona: Oli is ügyi nagyon, hogy így négykézlábazik. Bali is ezt csinálja, no meg rugózik ilyen állapotban. Meg úgy bírom, hogy elveszíti az egyensúlyát és felborul.
Gratula az első fogacskátokhoz, nálunk még semmi sincs. Lilla és Oli nagyon hasonlítanak egymásra!

Angyalkrisz: csak ámulok, hogy Csenge milyen hamar felült! Nem semmi! Benőtt körmöm nekem is volt terhesség alatt/után, de én saját magam kikezeltem, szerencsére nem volt vészes, de úúúgy fájt.

Arwen: nagymamád hogy van? Ati? A nextes boltot meg tudod mondani, hogy kábé hol találom a westendben? Jövő héten megyünk Pestre.

Adri: merre vagytok? Gabi baba mit tud? Fogacska?

Csajok! Milyenek az éjszakáitok? Remélem javult már a helyzet!

A topicos Lillák hűek a nevükhöz, nagyon szép kislányok!!!

Ragota: ne aggódj a hasad miatt. Már én is tojok rá nagy ívben. Én folyamatosan fogyok, bár már nem tudom hova, ugyanis 51 kg vagyok, de a hasam, na az még mindig katasztrófa. Nem is értem, hogy miért fogyok a többi részemről és a hasamról nem?
Nekem is kevés időm van a férjemre, de szerencsére jól tolerálja. Ő tudta, hogy ez lesz és meg is érti, hogy a gyerek leköti minden időnket, főleg az enyémet és estére leginkább hulla vagyok.
Na de jövő héten szabin lesz :oops: :P
Örülök, hogy Csonginál minden rendben, majd adjátok neki a pozitív energiát és akkor tutira nem lesz gond a továbbiakban sem.

Porsika: Ákos nagyon nagy baba már, azt még szinte csak most született. Klassz, hogy raktál fel ilyen sok fotót róla, olyan jóóó nézegetni.

Nán-dorka: remélem jól vagytok már. Hozzátápi: először alma leve ezt kábé 3 napig, növelve az adagokat, aztán alma is mehet már pépesítve, őszibarack, banán… először mindig 2-3 kanállal adj, majd ezt növeld és 3 napig én mindig ugyanazt adtam és utána próbálkoztam csak újjal. Gyümölcsökkel kezdtem. A következő lépés a krumpli, majd répa. Krumpli-banán, krumpli-alma, répa-krumpli stb… ezeket variálhatod.

Bodzi: sajnálom a hasfájást… borzasztó lehet… viszont jó, hogy jöttél és raktál képet, tündérke a kisfiad.

Vicky: pihenj sokat, hidd el, meglesz az eredménye!!! Annyira izgulok érted. Mikulásra már tuti fogod tudni, hogy mi a helyzet… Akkor most úgy néz ki, hogy eddig nem veled volt a gond, hanem a pároddal valószínűleg?

Képzeljétek! A múltkor leesett Balázs az ágyról. Hát megállt az ütő bennem egy pillanatra. Mondanom se kell, hogy Apuka vigyázott rá, ugyanis nálam ilyen elő nem fordulhatna… Szerencsére, nem is értem hogyan, de olyan szerencsésen esett, hogy nem ütötte meg semmilyét. Kicsit a feje koppant és nem is sírt sokat, inkább csak a meglepődés volt nála.
Mostanában tolat hátra,forog hátról hasra és vissza, meg elfordul már 360 fokba is, nagyon oda kell rá figyelni. Már előre félek, hogy mi lesz, ha elkezd mászni. Egy másodpercre nem lehet majd egyedül hagyni.

Lehet, hogy nekünk is kéne kengurut venni, talán az jót tenne ennek az asszimetriának, amivel Bali rendelkezik? Vélemény?

Csajszik! Ti minden nap sétáltok? Őszintén szólva, hogy ilyen hideg lett, nekem nincs sokszor kedvem kimozdulni, inkább szellőztetek, de azért egy héten 3x kimegyünk. Na meg megyünk bevásárolni ide-oda, de akkor nem sokat van levegőn, mivel autózunk.

Hajni: te már visszamentél dolgozni? Nem semmi! És addig ki vigyáz Lillára? Jó sok védőoltást beadatsz. Mi szerintem a kötelezőn kívül még az agyhártyát fogjuk. Tényleg azt nem tudjátok mikor kell? Mindig elfelejtem megkérdezni a doktornőt.

Még rakok képeket. Pussszzz

Ja és mindenkinek Gratula a félévhez, Adriéknak a 7. hónaphoz!

Kép Kép
szerika

Szeri a 2007 júliusi babáknál vannak akik tornáznak .szerintem nézz körül hátha találsz v.mi gyógytornászt vagy nem is tudom hogy hívják aki segít abban hogy megmutatja a gyakorlatokat.

képzeljétek nálunk meg pótlás kell Nyunyinak nappal még elvagyunk de éjjel..
9 után elalszik és 11kor már ébred ,aztán kb 1/2 1 2 óránként sírva ébred és eszik .

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky,
nyugi!!! Próbáld kerülni a negatív gondolatokat, mert tudnak hatni. Pihenj sokat, olvasgass, terelf el a gondolataid kicsit, ha tudod. Úgyis minden rendben lesz! De várom már, hogy leteljen a 2 hét.

Szeri,
Nagyon édes Bali. Olyan nagyfiúsan néz ki!

Fio
jobbulást!

Hajni,
Már munka?? Nem semmi.

mi nagyon jól vagyunk. Volt itt a doki bácsi és nagyon elégedett volt. Sárgaság elmúlt, és annyit híztunk 2 hét alatt, mint amennyit 1 hónap alatt várt :)
Jövőhéten kezdhetjük bent a levegőztetést nyitott ablakkal, aztán végre mehetünk sétálni! :) Úgy várom már.
Egyébként nagyon jó kisfiam van. Szinte csak eszik alszik a hasfájós esti 2-3 órás műsort leszámítva. De ennyi belefér, csak kinövi valamikor.

JA és kérdés:
Ti milyen pelust használtok?
Bármit csinálok, kifolyik a pisi/kaki. Naponta többször öltözünk át és már többféle pelust próbálta, mert kaptunk ajándékba.

És akkor két kép:

szundi Mama ölében

Kép

Kép

Kép
bodzi

íFio, jobbulást!!! ++++++++++++++++++++

Ragota, asszem foto.hu a nevük, most megint akciós vmeddig! (2990)

Viki, pihenjetek! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

http://www.foto.hu/index.php
nekem tetszik, ha részletesen érdekel, elmondom, sztem mire kell figyelni.

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, csodaszép a babád! Budán, Csalogány u-ban veszünk biofóliás pelust, nem szokott kifolyni. + Figyelek arra, h mikor leragasztom, elegyengetem az alulra kerülő részt a ragasztós alatt.

http://babyfun.vasarlas.origo.hu/lista. ... &siteNum=1

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk,csak nincs időm írni sajna.
Azért olvasok. :wink:

Szeri!
Boldog 6 hónapos szülinapot Balinak!

Bodzi!

Bence de aranyos! :D
Pelus téma: Mi Libero-t és Tescos lila pelust vettünk eddig Samunak. Mindkettő jól bevált. Emlékszem Dominak Huggies-al kezdtük,az nem volt jó,aztán Pampers,az katasztrófa volt,minden kifolyt,és végül a Liberonál maradtunk.

Vicky!

Az én drukkjaim is mennek Neked!!! :D

Fio!
Oli tündéri a képen! :lol: Imádom ezt a szájtartást! :lol:
A másik amikor sírni kezdenek és görbül a pici szájuk...még sosem sikerült lefényképeznem,pedig úgy megörökíteném.

Nán-Dorka!

Dorka annyira szép kislány!

Ágota!
Jaj nagyon örülök,hogy Csongit és Nimródot sikerült gyógyítanotok!

Rólunk: Domi lehet,hogy mégis ovis lesz!!! Drukkoljatok!:)
Samu szegénykém hasfájós,de ennek ellenére nagyon jól viselkedik:) Alszik éjszaka 5-6 órákat is. Jól bírja a bevásárló utakat is.

Mennem kell....

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Ragota: a Dm-nél van olyan, hogy fotókönyv. A fényképekből csinálnak egy könyvet. szerintem ez is nagyon aranyos ajándék.
http://asp03.photoprintit.de/microsite/2376/
nézd meg ezt az oldalt, itt az asztali fényképes naptár is tök olcsó!!!
Egyébként egyéb fényképes ajándékok is jók pl. párnahuzat, vagy póló, kulcstartó... stb... szerintem a nagyszülők tuti örülnek az ilyen ajándékoknak.

Bodzi: én most a Lidl féle pelust használom. Barátnő ajánlotta, nagyon jóóóóó!!! És a Midi méret 32Ft/db.

Orsi: köszi :D Amúgy drukkkk!!!
szerika

juj, én is akartam gratulálni. gyorsan még: nagyon boldog féléves szülinapot Balinak!!!

Orsi, nagyon-nagyon szépek a gyerekeid! drukk az ovihoz! van is kedve a nagyfiúnak?

Kép

Kép
nán-dorka

mit szóltok, teleírtunk már 200 oldalt!!! :shock:
arra gondoltam, jó lenne majd elmenteni későbbre a lurkóknak. tudja vki, hogy lehet? elmenteném pl. Doró születéséig.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: köszike. Olyan gyorsan elrepült ez a félév.
Fog. sincs hogy kell lementeni. Én naplót írtam a terhességemről :lol:

Jaj bocsi Orsi, én is akartam írni, hogy a fiúk milyen helyesek!!!

Annyira jó áron van az asztali naptár, hogy én csináltatok is a nagyszülőknek egyet-egyet. Nézegettem a kiskori képeket, olyan kis picike volt Bali, olyan fura így visszamenőleg látni milyen kis "béka" volt :D
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?