Köszi Lányok a nyugtatást.
Esztora: melyik topicban vannak ilyen problémájú babák? Lehet, hogy beleolvasnék…
Madoemszi: nagyon édes gyerekeid vannak.
Marietta, Pinkiné: mégegyszer gratula a kismamasághoz! Annyira feldobtátok a topicot ezzel az örömhírrel és most izgulhatunk veletek együtt.
Marietta: aranyos a kis babszemed
Fioona: Oli is ügyi nagyon, hogy így négykézlábazik. Bali is ezt csinálja, no meg rugózik ilyen állapotban. Meg úgy bírom, hogy elveszíti az egyensúlyát és felborul.
Gratula az első fogacskátokhoz, nálunk még semmi sincs. Lilla és Oli nagyon hasonlítanak egymásra!
Angyalkrisz: csak ámulok, hogy Csenge milyen hamar felült! Nem semmi! Benőtt körmöm nekem is volt terhesség alatt/után, de én saját magam kikezeltem, szerencsére nem volt vészes, de úúúgy fájt.
Arwen: nagymamád hogy van? Ati? A nextes boltot meg tudod mondani, hogy kábé hol találom a westendben? Jövő héten megyünk Pestre.
Adri: merre vagytok? Gabi baba mit tud? Fogacska?
Csajok! Milyenek az éjszakáitok? Remélem javult már a helyzet!
A topicos Lillák hűek a nevükhöz, nagyon szép kislányok!!!
Ragota: ne aggódj a hasad miatt. Már én is tojok rá nagy ívben. Én folyamatosan fogyok, bár már nem tudom hova, ugyanis 51 kg vagyok, de a hasam, na az még mindig katasztrófa. Nem is értem, hogy miért fogyok a többi részemről és a hasamról nem?
Nekem is kevés időm van a férjemre, de szerencsére jól tolerálja. Ő tudta, hogy ez lesz és meg is érti, hogy a gyerek leköti minden időnket, főleg az enyémet és estére leginkább hulla vagyok.
Na de jövő héten szabin lesz
Örülök, hogy Csonginál minden rendben, majd adjátok neki a pozitív energiát és akkor tutira nem lesz gond a továbbiakban sem.
Porsika: Ákos nagyon nagy baba már, azt még szinte csak most született. Klassz, hogy raktál fel ilyen sok fotót róla, olyan jóóó nézegetni.
Nán-dorka: remélem jól vagytok már. Hozzátápi: először alma leve ezt kábé 3 napig, növelve az adagokat, aztán alma is mehet már pépesítve, őszibarack, banán… először mindig 2-3 kanállal adj, majd ezt növeld és 3 napig én mindig ugyanazt adtam és utána próbálkoztam csak újjal. Gyümölcsökkel kezdtem. A következő lépés a krumpli, majd répa. Krumpli-banán, krumpli-alma, répa-krumpli stb… ezeket variálhatod.
Bodzi: sajnálom a hasfájást… borzasztó lehet… viszont jó, hogy jöttél és raktál képet, tündérke a kisfiad.
Vicky: pihenj sokat, hidd el, meglesz az eredménye!!! Annyira izgulok érted. Mikulásra már tuti fogod tudni, hogy mi a helyzet… Akkor most úgy néz ki, hogy eddig nem veled volt a gond, hanem a pároddal valószínűleg?
Képzeljétek! A múltkor leesett Balázs az ágyról. Hát megállt az ütő bennem egy pillanatra. Mondanom se kell, hogy Apuka vigyázott rá, ugyanis nálam ilyen elő nem fordulhatna… Szerencsére, nem is értem hogyan, de olyan szerencsésen esett, hogy nem ütötte meg semmilyét. Kicsit a feje koppant és nem is sírt sokat, inkább csak a meglepődés volt nála.
Mostanában tolat hátra,forog hátról hasra és vissza, meg elfordul már 360 fokba is, nagyon oda kell rá figyelni. Már előre félek, hogy mi lesz, ha elkezd mászni. Egy másodpercre nem lehet majd egyedül hagyni.
Lehet, hogy nekünk is kéne kengurut venni, talán az jót tenne ennek az asszimetriának, amivel Bali rendelkezik? Vélemény?
Csajszik! Ti minden nap sétáltok? Őszintén szólva, hogy ilyen hideg lett, nekem nincs sokszor kedvem kimozdulni, inkább szellőztetek, de azért egy héten 3x kimegyünk. Na meg megyünk bevásárolni ide-oda, de akkor nem sokat van levegőn, mivel autózunk.
Hajni: te már visszamentél dolgozni? Nem semmi! És addig ki vigyáz Lillára? Jó sok védőoltást beadatsz. Mi szerintem a kötelezőn kívül még az agyhártyát fogjuk. Tényleg azt nem tudjátok mikor kell? Mindig elfelejtem megkérdezni a doktornőt.
Még rakok képeket. Pussszzz
Ja és mindenkinek Gratula a félévhez, Adriéknak a 7. hónaphoz!