Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rebi! Gratulálok!!!!

Bocsánat, hogy ilyen szórványosan vagyok, de olyan sok dolgom van (nem értem 2 pláne több gyerekkel hogy csináljátok???) így sincs soha semmi kész, úszik a lakás, jajj de nem egyszerű...
Ma meg is kaptam az anyósomtól telefonon, hogy nyugodjak meg, ez csak egyre nehezebb leszKép

Igazán most kicsit rossz nekem. Amikor mondtuk anno Csabi szüleinek, hogy akarunk még egy babát, akkor anyós eléggé negatívan állt hozzá (Ő egyke, Csabinak sincs testvére) valami olyanokat mondott, hogy nem lehet ugyanúgy szeretni két gyereket, nem fogom bírni, szegény Petinek rossz lesz, meg még egy csomó olyan érvet, aminek semmi alapja nem volt. Após örült, (neki két testvére van, ő a középső 2,5 év van mind a nővére, mind az öccse között). Aztán amikor megmondtuk.... hááát örültek, örültek, de nem az a nagy öröm, mint Petinél volt. (Bár anyós Petinél is megkérdezte:-megtartod?,)utánna viszont állandóan a kedvemet keresték kinyalták a s*ggemet fényesre, egészen a szülésig. A többit hagyjuk.
Na, de az én szüleimKép Anyu állandóan csak azt kérdezi, habeszélünk: Na, még mindig terhes vagy? Á, biztos rossz lesz az ulrahang, ha az nem ,akkor az AFP, ha az sem akkor valami más....szóval csúnyán hangzik, de mindtha reménykedne, hogy nem marad meg a baba......
Apu meg...Kép Ő helyettem is fiút akart, amikor megszülettem, be se akart menni a kórházba, állandóan nadrágba járatott, babát elvétve csak rokontól kaptam, ha bármi pici rosszat csináltam, büntetésből levágta pár centisre a hajamat......stb stb
Na, ő megkapta a vágyott fiúunokát, szereti is, bár csak egy ideig, utánna idegesíti, ha nem szuperál a gyerek előírás szerűen (nyafog, stb). Amikor megtudta (anyutól, én kértem anyut, még ne mondja meg, utánna beszéltünk telefonon, rá se kérdezet csak szekírozott az épp aktuális hülyesége miatt (miért nem veszünk porszívót). Aztán kértem anyut a telefonhoz, ő szólta el magát, hogy "mondtam apádnak, kell a szabi jövő márciusra" így derült ki, elmondta Neki. Na, ehez képest marhára örült neki. Azóta egyszer találkoztunk, felugrottak 15 percre, meg sem említve az új gyereketKép

Bocsánat, de nagyon rosszul esett, ki kellett adnom magamból. Ráadásul holnap megyünk az első UH-ra és félek tőle most márKép

Na, befogomKép
Puszi: Kata
LadányiKata

bocsi
Szerintem sértő ha a leveleimet javítgatod és ezt még meg is írod!
Többször is megjegyeztem már, hogy nem vagyok egy híres helyesíró, de ha téged ennyire zavar bugázd át a többi hozzászólásomat is rengeteg fájdalmas dologgal fogsz találkozni még!
Valóban szarvas hiba,ez van, emberek vagyunk tévedhetünk, arra szoktam figyelni mit pötyögök be és arra nem mindig van időm hogy hogyan!

Rebi, Cory, Beja köszönöm! KépKépKép Jól esett!

Zsuzsa
Örülök hogy Bea csak jól belakmározott és nem lett nagyobb baja! KépKépKép

Bogancsi
Még jó hogy a férjem nem olvassa miket bókolsz itt neki! KépKép
Zsófi:
Mindennek van jó oldala is felfedezhette a házat....KépKép Persze ez csak vicc volt azért már kezd belerázódni ha jól értem!

BMárti
Elfelejtettem gartulálni a 10 kiló minuszodhoz, nagyon szép teljesítmény! KépKép

Beja és Gorsi
Bálintjának és Petijének fogzás könnyítő fejecskék: KépKépKépKépKépKépKépKép

Persze mindenkinek aki ezzel küzd még! Magunknak is! KépKépKépKép

Borcsa
Gratulálok a házasságotok egy évtizedes fennállásához!!! KépKépKép Aranyos lehet Luca a hintaszékben!KépKépKép

Kalinta
Én is a lányommal alszom együtt, illetve a fiaimal is így volt, de ehhez olyan szülők is kellenek akiket ez nem zavar!
Nem mindenhol válik be, nálunk nagyon prímán működik,bár hozzá kell hogy tegyem most a férjem éjjel nincs itthon, de jó pár évig mi is két felnőttes felállásban csináltuk!
Én is leteszem ide magam mellé aludni aztán jövök megyek, gépezek házimelózok, délután is este is ha megébred esetleg addig amíg még nem alszom elég ha látja hogy itt vagyok vagy megsimizem és már alszik is!
A mi családunkban is azért alakult ez így mert valhogyan szerettem volna végre kipihenni magam, aztán a többieknél meg már a bevált módszert alkalmaztuk.
A legfontosabb hogy döntsétek el mit szeretnétek, mert ugyan így jókat lehet aludni de fel kell rá készülni hogy ha megszokja akkor el is várja egy darabig.

Szerintem is jó ötlet hogy melletetek legyen akkor van némi magán élet is de mégis együtt vagytok.
Főleg ha oda is mehet hozzátok ha ezt igényli.
Általában azért amikor lefekszenek még egy darabig szundiznak addig van időd a pároddal is foglakozni vagy tanulni,de ez akkor is működik ha az ágyában alszik, aztán az első ébredésnél át megy hozzátok még akkor is tudtok pihenni.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili! Hát ez az, hogy szerintem nekünk még marhára nem lenne muszály (Kép csak azért is, hogy fájjon!!! Kép) ilyen nagy autót vennünk. Mondjuk Laci 3 gyereket szeretne (én egyelőre a másodiktól is tartok kicsit... Kép), és azzal érvelt, hogy ez az autó hosszabb távon meg fog felelni a (reményei szerint Kép) gyorsan gyarapodó családocskánknak. Kép Képzeld, ma elszólta magát, hogy beállított egy visszafelé számlálót a gépén, ami napban, órában, percben, sőt, másodpercben is mutatja, hogy mennyi idő múlva veheti át a Zafiráját! Kép Ezek után már szégyellem is magam, amiért akadékoskodtam. Kép
Jut eszembe, az érettségi dolgozatomban 3 helyen szerepelt az a szó, hogy sőt. Következetesen mindhárom helyen két tével... Kép A volt magyartanárnőm máig beviszi a dolgozatot, amikor József Attilát tanítja. A fogalmazásom követendő, a helyesírásom elrettentő példa... KépKépKépKép

Kalinta! Akár rólunk írtál volna! KépKép Szóról szóra így megy nálunk is. Lacikát minden este a saját ágyába teszem le aludni, és valahogy végül minden reggel köztünk köt ki. Kép Az aludj jól módszeren sokáig gondolkoztam, de végül nem voltam képes belevágni. Aztán volt az a cikk itt, a Babaneten, amit egy gyermekpszihológus írt a módszer árnyoldalairól, és azóta le is került a kérdés a napirendről. Az együtt alvással meg nálunk az a gond, hogy a férjem nem tud úgy pihenni, ha a gyerek köztünk van. Bár mostanában kezdi megszokni. Kép Szóval pontosan úgy megy minden, mint nálatok. Este elaltatom Lacikát, alszik a saját ágyában valameddig, ha megébred és felsír, akkor átmegyek hozzá, és újra elaltatom, ameddig birom. Ha már nagyon ki vagyok dőlve, akkor átviszem közénk. Én is úgy gondolom, hogy az a kis magánélet kell nekünk este, ameddig megvan Lacika első álmában egyedül, ugyanakkor nekem nem éri meg a teljes végkimerülést az, hogy ragaszkodjak a külön alváshoz. Volt pl. olyan, hogy az Apja egy hétre elutazott, és Lacika végig velem aludt. Istenien kipihentük magunkat, és utána, mikor az Apja hazajött, hamar tudomásul vette a fiatalúr, hogy neki a kiságyban van a helye. Kép Arról, hogy cicin aludjon el, úgy sikerült leszoktatnom Lacikát, hogy amikor már kezdett bealudni, és csak cumizott a cicimen, akkor óvatosan kicsúsztattam a cicibimbót a szájából, és mikor utánakapott, egy cumit adtam oda helyette. Egész jól bejött, így egy idő után szépen beállt arra, hogy ő igazából nem is éhes éjjelente. Éppen olyasmi idős lehetett akkoriban, mint most a tiéd. Viszont a rossz hír, hogy még most is ébredezik éjszaka. Erősen hullámzó, hogy egy éjjel hányszor kell átmennem hozzá, van, hogy 1-2 felkeléssel megúszom, de olyan periódusaink is vannak, amikor fél óránként egy óra dajkálást igényel egész éjszaka. Ilyenkor aztán délután alszom vele, mert különben nem bírnám ki talpon estig. Kép Szerintem egyébként a fogai a bűnösek, mert pl. most április környékén kezdődött egy pokoli korszakunk, egész éjjel cirkuszolt, és még köztünk fekve is felsírt 20-30 percenként. Amikor már vagy 2 hónapja tartott ez az áldatlan állapot, akkor hirtelen elkezdtek kibújkálni a rágó-, majd a szemfogai, gyors egymásutánban. Most, ahogy elnézem, hogy milyen baromi nagy örlőfogak nőttek a pici kis szájában, hát, nem is csodálom, hogy szenvedett velük. Már csak egy szemfoga van, ami még nem szakadt át, nagyon várom már, remélem, utána alszunk. Egyébként többektől is hallottam, hogy a 1,5 éves kor környéke váltja meg ezeket az éjszakai műsorokat. Nekünk az már pont itt is van, de sejtem, hogy neked még milyen távolinak tűnhet. Kép

Bogancsi! Az urológus doktorbácsit úgy hívják, hogy Dr. Kiss András Pál. Szívesen keltem jóhírét, tényleg nagyon aranyos és türelmes volt. Kép Egyébként az egész Heim Pálban mindenki nagyon rendes volt, mintha nem is egészségügyi intézményben jártunk volna! KépKép Elsőre eltévedtem, mert a kapuban talált térképvázlaton csak egy helyen szerepelt az a kulcsszó, hogy urológia. Na, nagy nehezen megtaláltam, hát volt egy folyosó, jobbra-balra ajtók, az ajtók mögött ágyakban fekvő gyerekek. Mindjárt kezdett derengeni, hogy nem ide jöttünk. Kép A nővér nagyon kedvesen dobott ki, útbaigazított, hogy a járóbeteg rendelést keressem a főépületben, és még azt is elmondta, hogy először a kartonozóban kell jelentkeznem, az ott van mindjárt a bejáratnál, a büfével szemben. Erre én szépen visszaballagtam ahhoz a kapuhoz, ahol mi bementünk a kórház területére. Kell mondanom, hogy se büfé, se kartonozó nem volt a környékén se?! Kép Megkérdeztem egy nagy szendviccsel közeledő fehér ruhás hölgyet, aki még ki is jött velem az épület elé, hogy egyértelműen meg tudja nekem mutatni, hogy melyik ajtó a BEJÁRAT. Gondolom rámnézésre megsejtette, hogy 10 méter nekem bőven elég az eltévedéshez. Kép Szóval ő is nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Aztán a kartonozóban lévő hölgy se volt az a mogorva és kelletlen, amilyen hölgyekhez az egészségügyi intézmények kartonozóiban szokva vagyok, és végül hab volt a tortánkon a doki "bácsi". Kép Ja, és csokiöntet a habon, hogy nekem volt igazam, és papírt is adott róla! KépKépKép
Laci lába a nyaralás végére teljesen helyrejött, köszöni, most már jól van. Kép

Cory! Azóta, hogy Balu egyszer csak ébredés nélkül aludta át az éjszakát, minden éjszakát szépen végigalszik?

Borcsa! Gratulálok! Hogyan ünneplitek meg ezt a nagyon szép kerek évfordulót?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti: alapvetően igen. Bár mostanában felébred fél 8 körül, mikor az apja elmegy itthonról, de egy kis szopi után még hajlandó aludni Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Hogy én milyen irígy vagyok!!! Kép Lacikánál 5 órakor van az az ébredés, ami után talán még vissza tudom altatni. Kép De sebaj, hosszabbodnak már az éjszakák, és Lackó még egyértelműen a világosodáshoz köti, hogy reggel van-e. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Kalinta:
mi a kislányommal 8 hónapos koráig egy szobában laktunk/aludtunk, majd végre lett különszobája, rögtön jobban is aludt, kipihentebb lett, kevesebbet kell felkelni hozzá, ennek ellenére sokat aludtam vele, de megpróbáltam mindig arra szoktatni, hogy egyedül is tudjon aludni. Persze ahogy jöttek/jönnek a fogak, és én gyengébb vagyok, akkor együtt alszunk.
Szóval, amit én tanácsolok az, amennyire tudod, próbáld visszanevelni a saját ágyába, hiszen így tudtok jobban pihenni. Mikor kislányod beteg vagy egyszerűen nyűgös, akkor aludj mellette vagy aludjatok mellette egy külön matracon, de jobb napokon próbáld vissza állítani a régi rendet, amit már egyszer elértél nála. Szerintem lassan leállíthatod őt az éjszakai ébredésekről, ez már csak megszokás nála, 1-2 nap alatt megszokja, hogy nem kap szopit éjjel, ha már ezt megoldottad, már könnyebben alusztok.
Az én kislányomnak is volt időszaka, mikor teljesen átaludta az éjszakát, de aztán jött a fogzás és az egész rend romba döltKép Most próbálkozom én is visszaállítani a rendet.
Sok szerencsét neked és próbálj következetes maradni! Meddig szeretnéd szoptatni? Eszik mást is? Lehet, hogy túl sokat eszik este, ezért nem tud nyugodtan aludni.

BMárti: én is gratulálok az eredményes fogyásodhoz! A nyaralásotok elég furán végződött, én biztosan tiszta ideges lettem volna, ha a férjem lesántul. Ugye vezetni is fogod azt a szép automobilt?!

Bogancsi: Zsófi biztosan egyre jobban fogja érezni magát. Nem lehet semmi ilyen nagy házban ennyi emberrel együtt élni! Milyen az idő ott?
Most nem értem, ki megy Svádországba (és ott hova)?

Dzsili: és a nagy fiad lélekben is sokat változott a tavasz óta, vagy csak a külseje? Nem jöttök el hétfőn a szigetre talizni? Honnan jönnétek?

Kata: nagyon sajnálom, hogy szüleid ennyire érzéketlenek a babával kapcsolatban. Ne törődj velük! Nem az ő életük, ezért nem is fogják fel, neked mennyire sokat jelent ez a kis pocaklakó! Mostanában keresd csak azok társaságát, akik tudnak örülni a boldogságotoknak! Az uh miatt ne aggódj, minden rendben lesz! Mesélj majd, milyen volt!Kép

Borcsa: 10 éve vagytok házasok???? És mennyi ideje ismeritek egymást? Gratulálok, és egy kis receptet is kérek arra, hogyan bírjuk elviselni egymást min. 10 évigKép

Zsuzsa: Dóri nálunk is nagymamázás után szokott belázasodni vagy hasmenésezni, ez olyan nagymama-betegségKép

Gorsi: ez a szeles időjárás megviseli szerintem a gyerkőcöket, mindenki arra panaszkodik, hogy éjjel felriadnak. Mikor ébred fel Peti, éjjel vagy hajnalban? Nappal nem tudsz te is aludni?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem kifejezetten idegesít, hogy Dorkát a többi kisgyerek meg akarja puszilni vagy simogatni, persze, mivel sokkal nagyobbak, nem simogatás lesz a vége, hanem fellökés. Pl. a lányom nem szereti a puszit, ő sem ad senkinek (csak a nagypapájának). Nem értem miért kell idegen gyerektől elviselni a kényszer-puszit vagy ölelést, mert a szüleik erre nevelték???? Ti mit reagáltok az ilyenre?

Üdv: Zsu
zsu26

Sziasztok!

Beja!
Ez szinte már fályt. Kép

bocsi!
AZ igazság az, hogy nagyon nem szeretem, ha valaki nem meri vállalni azt, hogy ő mondott valamit. Én jó hejesíró voltam világéletemben, de azért én is tudok világraszóló nagy bakikat elyteni, de nem veszem a bátorságot, hogy névtelenül bárkit is megszóllyak. Csak azért, hogy még lyoban fályon.

Na lyó befejezem, mert ez már nekem is fáj.Kép

Voltunk ma gödöllői baba-mama talin, nagyon jó volt, nagyon elfáradtam. Készült sok-sok fotó, ezek közül raktam most fel egyet a Beáról a profilomba.

Borcsa! Nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok én is, és még azt, hogy érjétek meg az Aranylakodalmatokat is.KépKépKép Legalább.

bogancsi!
Nagyon fogyatkozik a gyerek had.KépKép Mikor lesz teljes ismét a csapat?

sziasztok
Zsuzsa

beababa

Zsuzsi!
Én nem nevelem erre a Beát, de sajnos, ő is ilyen, mint amilyennek leírtad a gyerekeket. Az én lányom is csupaszeretetből megy oda a gyerekekhez, és simogatja, puszilgatja. Nem biztatom erre, sőt.... résen vagyok, hogy eltudjam kapni onnan, dehát ez sajna nem mindig sikerül.

Ma is az összes kisgyereknek nagyon örült a talin, és mindenkit megsimogatott, igaz szerencsére a puszi osztogatás elmaradt. Bár egy 2,5 hónapos kislány nagyon tetszett neki, és nagyon meg akarta simogatni, majdnem rá is esett, de még időben elkaptam. Szerencsére a kislány jól tűrte a dolgot.

Zsuzsa

beababa

Zsuzsa!
na de te résen vagy!Kép ez a jó! És Bea nem egy nagy darab, durva gyerek!Kép
A mi idegen ölelgetős babáink mind erőszakosan közelednek Dórihoz. Az anyja pl. ma már mondta is a fiának, hogy nem ütni, hanem puszit adni és simizni, erre én mondtam, hogy egyiket sem szereti a lányom. Gondoltam ebből érti, hogy jobb, ha megfogja a fiát. Persze nem tette és rögtön arcon csípte Dorkát. Se egy bocsánat, se egy elnézést vagy a gyereknek egy ne csináld, sőt mintha láttam volna az anyuka szemén, hogy ő megmondta előre...Kép
Egy másik kislány is a Mom parkban is odajött hozzánk és rögtön elkezdte simogatni Dórit, ő nem szereti, és ettől megijedtKép

Voltam más helyeken, ahol a gyerekek meg tudták kérdezni, hogy szabad-e a kisbabát megsimogatni vagy puszit adni. És ha azt mondtam finoman, vagy csak a ruháját, megértette és aranyosan megsimogatta Dórit.

Szóval leginkább az erőszakos, durva gyerekekkel nem tudok bánni vagyis az anyukájukkal.

Tudom, hogy a fiúk erősebbek, de mégis oda lehetne figyelni...

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Borcsa!
Gratula a hazassagi evfordulotokhoz!

Beja!
Egyenlore szenvedunk. Van hogy elfogadja az a tapszert amiben tej is van, de van hogy nem hajlando meginni, ha egy csopp is van benne. Kép Meg probalkozunk. Egyenlore egy negyed tej, harom negyed tap.

Remeljuk mielobb kijon a ragofog es nem zavar be egy kicsit sem.

LadanyiKata!
Szerintem ne erdekeljen ki mennyire orul a babadnak, a lenyeg, hogy te meg a ferjed varjatok szeretettel.

BMarti!
Erettsegi dolgozat Kép
Szerintem tok jo, hogy igy orul a ferjed az uj autonak. Kép

Nalunk semmi kulonos nem tortenik azon kivul, hogy Madiket probaljuk tejre szoktatni. Ami eddig nem igazan jar sikerrel.

Ma peldaul Madike ebedeles kozben elaludt az etetoszekeben Kép

Legyetek jok,
Andysj
andysj

BMárti
Jó duma ez a sok gyerek nagy autó mi?KépKép
Tudod hogy vannak ezzel a férfiak? Minnél nagyobb kocsid van annál nagyobb a ..... /az egzisztenciád, de az előbb nem erre utaltam!/
A visszamszámlálás aranyos! KépKép
Én sem szoktam beleszólni abba hogy a párom milyen autót vesz /csak ritkán/ mert ő vezet, az alap igényeket tudja, a többi meg úgy is rajta meg a pénztárcáján múlik. Eddig még nem fogott mellé ez is olyan dolog amihez jobban ért mint én! KépKépKép
Köszönöm a helyesírós sztorid, ezek szerint nem csak én vagyok ilyen anti tálentum!

Zsuzsa
Mindjárt csatlakozom és megnézem a lánykád!
Neked is köszi az együtt érzést bocsi ügyben! /hát ezt lehet hogy most megint rosszul írtam!/

Zsuszi
Nekünk egy óra vonattal Kelenföld, már kérdeztem a páromat szerinte elég messze van tömegközlekedni még onnan a sziget! De kedves vagy hogy megkérdezted!
Napocsak mostanában mindenkitől fél, így nem puszilgat idegeneket, de ez gyereke válogatja.
Szerintem ez ritkán idomítás kérdése inkább a gyerkőc lelkivilágát mutatja, van aki ilyen nyílt, szeretgetős emberke van aki visszahúzódó inkább!
Ha zavar téged és Dórit is, kedvesen utasítsd vissza sajna ebben csak te tudsz lépni felveszed vagy ilyesmi, de hidd el tényleg csupa szereteből teszik többnyire, így tudják még kifejezni magukat, inkább gesztusokkal mint szavakkal!
Ilyenkor persze kellenek az anyukák akik észreveszik a másik gyermek vielkedéséből hogy ő hogyan reagál és lépnek.
Nem is tudom azt hiszem lélekben kevesebbet változott Márk szerencsére, de azért nagyon felnőttesedik!

Jó éjt: Dzsili
dzsili

Már megint gondot okoz neki a hosszú ö!
Dühöngök is érte!Kicifrázza a hozzászólásaimat!

Zsuzsi
Azt hiszem engem is bosszantana, ha ilyenek törrténnének én mint már írtam rutinosan szólok rá a másik csimotájára is ha kell, no nem bántóan vagy megijesztve de határozottan!
/Sőt az anyukájára is ha nem figyel! de ez titok!/

LKata
Az előbb kimaradt:
Ne foglakozz azzal hogy mit szólnak a kicsihez mások, mindenkinek nem lehet megfelelni, és ne aggódj ettől még ő jól van a pocakban!

Dzsili
dzsili

Dzsili!
Ha eljösztök bátran Kelenföldig, onnan mehetünk eggyűt isKép! Hétfőn Rékám is lesz, föllegg más kistesolyát naggyon szereti babusgatni! KépKépKépKép

És én már úúúúúgy szeretném élőben is látni Napocskát!

Bocsi! Köszi! Tuti lyátékötletet attál nekünk!!!

A gratulákat köszönjük! Nagy ünneplés nem volt. Finom dinnyét ettünk, és nagyon örültünk egymásnak, főleg mert két hét nagyizás után most jött haza Réka is.

Kb. 3/4 év ismeretség után házasodtunk össze. Réka egy kicsit segített döntésre jutnunkKépKépKép.
Szerintem a hosszú házasság titka (Kicsit kiforgatva Fodor Ákost), hogy meg tudjuk bocsátani a másiknak, hogy ő i s csak ember.
(Fúúú de filozófikus vagyok, így kora reggel. Remélem, már kávé után vagytokKépKép)

Andysj!
Ízesítve próbáltad a tejet? Fahéj, gyömbér, karamell, malátakávé, vanília, méz - valami csak tetszik neki!
Ha meg nem, akkor még mindig ihat gyümölcslevet, és tejet ehet sajtnak, túrónak, gyümijoghurtnak.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Dzsili!
Félreértések elkerülése végett! Csak a szöveg szólt Neked.KépKép A hibák Bocsinak vannak benne. Elképzelem, ahogy kinyomtatja a topikot, és piros tollal aláhúzgálja a hibáinkatKépKép.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Éééés! Luca a hintaszékben:
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

BMÁrti!
Ezek szerint lehet, hogy akár két-három hóapig is kínozza egy fogacska? De hogy lehet, hogy már akkor is, amikor még a dokinéni sem látta semmi nyomát, hogy jönne? És miért csak este? Napközben mindig rendben volt, csak most, amikor tényleg át is tört a fogacska, most lett nagyon nyűgös nap közben is.

Zsuzsi!
Szonja még szinte nem is eszik, csak néhány morzsányi falatot fogad el. Azt gondolom, hogy körülbelül egy éves koráig biztosan nem akarom leszoktatni őt az éjjeli szopiról. Főleg azért, mert attól, hogy leszoktatom, azért még nem biztos, hogy nem fog felébredni, például egy betegségkor, vagy fogzásnál ilyesmi, és ez egy olyan egyszerű eszköz arra, hogy megnyugtassan, és visszaaltassam őt. Egy időben kísérleteztem vele, de ha ringatni, simogatni próbáltam, akkor csak még nagyobb lett az üvöltés, és teljesen felébredt, nagyon nehéz volt utána visszaaltatni. Szóval lehet, hogy sosem fogom leszoktatni róla. Nekem, mint első gyerekes kezdő anyának a szopi a "varázslat", enélkül nem lennék képes kezelni a nyűgös helyzeteket. Csodálom, és boldog vagyok tőle, hogy a természet egy ilyen egyszerű módszert biztosított nekünk anyáknak, hogy utat találjunk a kisbabáinkhoz. :-) Hú, remélem, nem bonyolítottam el, és érthető volt.

A hozzászólásaitokból (meg más fórumokon szerzett tanácsokból) én azt gyanítom, hogy ez az egész életkori sajátosság, és akkor is csinálná, ha eleve a mi ágyunkban aludna el, és nem később hoznám csak ki, úgyhogy egyenlőre megpróbálok kitartani, és ha szeptemberig nem javul a helyzet, akkor elgondolkodom újra a dolgon, mert akkor kezdődik a suli, akkor már igazán nem lehet nem tanulni.

Borcsa, Luca nagyon édes a hintaszékben. :-)
Ti fogtok jönni a Margitszigeti sétára, amit az lll szervez?

Ja, és szerintetek mit lehet kezdeni egy kilenchónapossal, amikor jön a foga, de nem használ neki a hűtőrágóka, a chamomilla c15, a viburcol (ezek homeopátiás szerek), nem akarja, hogy masszírozzam az ínyét, és egyáltalán, bármit találok ki neki, két percnél tovább nincs nyugi. Akkor sírás, dühös visítás, reklamálás, nyafi, minden amit csak akartok.

Kata
Kalinta

BMárti: köszi Kép lehet, hogy elviszem Tomit, hogy nézze meg - no meg hogy én is megnézzem Kép
Csak, hogy irigykedj, Tomi ma fél 9-ig aludt! Nálunk sincs sötétség, de az erkélyajtójára teszek egy polifoamot minden este, mert a sötétítő függöny csak kedves, de nem sötétít.

Zsuzsi: Dani Svédországba, Göteborgba utazott a Gothiacup elnevezésű foci világversenyre Kép Épp most néztem meg a honlapjukat, hát tisztára irigylem Danit, fantasztikus élményekkel fog hazajönni. (www.gothiacup.se)
Mi 18 éves házasok voltunk idén, de előtte 8 évig jártunk és még előtte 6 éve voltunk már osztálytársak Kép De a legjobb házasságmegtartó a türelem Kép

Zsuzsa: teljes csak sokára lesz a család. De 29-én 1 napig mindenki itthon lesz, aztán Zsófi utazik Erdélybe. Folyton jönnek-mennek Kép

Súlyos volt fél 4-kor felkelni Kép Ráadásul 3-kor felébredtem, hátha már itt az idő ... grrr... Mindenesetre nagyon kellemes volt autózni, mert Biatorbágyig összesen 1=egy autóval találkoztunk, az autópályán is max. 10 kocsi ment Kép 5-kor el is indult a buszuk, tök vidám volt a társaság. Én meg jó lassan átgurultam Zuglóba és 3/4 6-tól fél 8-ig a Közlekedési Felügyelet előtti parkolóban aludtam és vártam a nyitást, hogy átvegyem a Zsófi vizsgaigazolását. kb. 1 percbe telt az ablaknál Kép

Most azt remélem, hogy ebéd után tudok aludni egyet.... majd meglátjuk...
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Kalinta: én csak azért írtam le azt, amit írtam, mert én is így voltam Dorkával. Ő 10 hónapos koráig nem evett semmit, csak szopizott, sőt 1 éves volt, mikor talán egy fél üveg bébikaját megevett, tudom, hogy milyen érzés szoptatni és kb. másfél éves koráig nagyon szerettem, de most már nekem ez sok. Ha biztos vagy benne, hogy a vizsgák mellett és a férjed munka mellett bírni fogja hosszútávon ezt az alvásmódot, akkor ne változtass semmit. De ha úgy gondolod, hogy az energiád és a türelmed véges, akkor szerintem mégis ki kellene találnod valamit, mert úgy jársz mint én, aki már szíve szerint abbahagyná a szopit, de mivel a lányom nem engedi, így szopizunk tovább.
Ma úgy döntöttem, hogy legalább az éjszakai ébredéseknek és szopiknak véget vetek és vettem füldugót, muszáj lesz végig csinálni az Alduj jól módszert, mert ha végre átalussza az éjszakát a saját ágyában, akkor leadhatom a nagyszülőknek, elutazhatunk együtt külföldre, kipihentebb lesz az egész család. Az én férjem, már nagyon szenved a kislányunk örökös sírásától, így képtelen kipihenni magát, így csak nő a feszültség...
Én szeretek szoptatni, de azzal egyetértek minden szakkönyvvel, hogy nem szabad, hogy a szopi legyen az egyedüli megnyugtató eszköz a babának. Hiszen így teljesen cicifüggővé tesszük a gyermekünket. Jobb, ha agyilag értetjük meg vele, hogy msáképpen is meg lehet nyugodni. persze nagyon nehéz, sokkal nehezebb, mint a szoptatás, én is ezért esek állandóan vissza ugyanabba a hibába...

Bogancsi: voltam Göteborgban!Kép Tök jó hely! De jó a fiadnak, mennyi időre ment? Juli nem érzi rosszul magát, hogy ő nem megy Franciaországba?

húúú, abba kell hagynom, a lányom dörömböl az ajtón, felébredt.

Üdv:
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Kiváncsi lennék ki az a mindent helyesen író nagyon ráérő ember, akinek nincs más dolga mint hogy minden topikba beírjon.
Bocsi! Ne haragudj, de itt az a lényeg, hogy ha van egy kis időnk akkor idekaparjunk néhány sort egymásnak, hogy tudjunk egymásról, abba meg nem fér bele, hogy midnenre ügyeljünk, de láss csodát így is megértjük mit akar a másik.
Zsuzsa! nem tudom megállni bocsi, de a lyoban az két "b".KépKép
Beja! Neked meg külön kikészítem a helyesírási tanácsadó könyvem, van kettő belőle.Kép

Borcsa! Gratula nektek a 10 évhez! Hinta-Luca tündéri!

Zsuzsi! Szerintem sem nevelik a puszilásra meg ölelésre a gyerekeket. Gondolj bele, te hányszor öleled meg puszilod őt meg, vagy látja, hoyg más gyerek anyukája ugyanezt teszi a sajátjával, a gyerekek azt gondolják ezt kell csinálni a gyerekekkel.Kép

Rebi! Jól vagy? Vagy azóta folyton alszol?Kép

Bogancsi! Furi lehet ez a jövés-menés, de ha belegondolok mi is mindig mentünk amíg kölykök voltunk öcsémmelKép

Hannát ma viszem először fodrászhozKép Kis copfok elszállnak, de muszáj, mert összevissza hosszú neki hátul. Kis gombafejű lesz, remélem ritkán a mérgesfajta.Kép Megszületett az első mondatkezdemény nálunk. egyik nap "szia apa!" (mi más) a másik nap pedig anya veszesz (vezet).Kép Valamint apa, fújó (fúró), kép. Minden ragozás nélkül.Kép És elénekli velem a bóbita első versszakát a sorok első szavaival, amin nem csodálkozom kicsi kora óta ezen alszik el.Kép Hát ennyi újdonság van velünk.

Pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Nagyjából átrágtam magam az eddigi írásokon, mint fentebb írta Andi, 2 hete rossz a gépünk, be se lehet kapcsolni, és még nem jutottunk el ahhoz, hogy elvigyük. Kép

Először is nagy gratulációk a két újabb pocakosnak!!! Zafi, Rebi!!! KépKépKép

Jó volt látni titeket hétfőn, bár a nagy szél nem esett olyan jól, és a fejfájásom is csak itthon múlt el. Barni már a trolin elaludt, fel sem ébredt a kocsiba kerüléskor, és itthon valahogy 5 után ébredt csak fel...

Tegnap voltunk pici baba nézőben, Barni azóta is emlegeti, kiabál a hasamnak, hogy PICI BABA! BÚJJ KI!, én meg alig győzőm magyarázni, hogy még nem elég nagy hozzá...

Amúgy mindent mond, és mindent egyedül (EGYEDŰLLL!!!) szeretne csinálni, és képzeljétek, már kétszer a vécébe pisilt, saját kérésére!!! Pont múltkor gondoltam, milyen jó lenne, hogy mire jönne a kistesó, megszabadulhatnánk a pelustól, legalább nappalra, de eddig esélyét sem láttam, és erőltetni sem akartam, persze. De az klassz lenne, ha neki lenne igénye rá... (Amúgy a sima műanyag wc-szűkító nem tetszett neki, még régebben egyszer kipróbáltuk, most pedig anyuék hoztak neki pihe-puhát, párnásat Kép)

Jó lenne mindenkinek írni személyesen, de most csak ennyi telik tőlem, talán jövő héten már lesz gépünk...

MUSZÁLLLY mennem, sziasztok, legyetek jók.

Puszi mindenkinek,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi! A gratulát köszi. Ideges nem lettem, mikor a férjem lesántult, mert valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy úgyis lesz valami. KépKép Furcsa, de amikor az ő szüleihez megyünk, szinte mindig történik vele valami, ha más nem, akkor legalább a feje vagy a dereka úgy fáj, hogy fel se tud kelni. Kép Az új autót naná, hogy fogom vezetni, éppen azon gondolkozom, hogy nagy pofátlanság lenne-e, ha már holnap reggel, mikor a szüleimhez megyünk, magamhoz ragadnám a volánt. Kép Fura, de azóta nem vezettem, hogy Lacikával terhes lettem. Akkor szédülős, émelygős rosszulléteim voltak, bár hányni csak kétszer hánytam, de elszédülni gyakran elszédültem. Persze, hogy nem mertem vezetni, Anyukám pontosan egy vezetés közbeni rosszullét miatt vált mozgáskorlátozottá. Kép Utána megszületett Lacika, én meg persze hátra ültem vele, ha mentünk valahová. Amikor már elmúlt 1 éves, és előre néző ülést kapott, akkor egy idő múlva megengedtem magamnak, hogy előre üljek (a 3 ajtós kis Corsa elég kényelmetlen hátul, pláne egy ütközésig hátratolt ülésű langaléta pasi mögött...), de az már eszembe se jutott, hogy akár vezethetnék is. Kép Hát, most majd fogok!!! KépKépKép
A kényszer puszit és ölelést szerintem nem kell elviselni, nem hogy idegen gyerektől, de még rokontól, felnőttől se. Én legalábbis soha nem fogom arra tanítani Lacikát, hogy elviselje. Most ez durva lesz, de én azt gondolom, hogy azzal, ha arra tanítom, hogy jól nevelten tűre a nemszeretem bizalmaskodást, ideális áldozatává teszem a pedofil közeledésnek. Persze tudom, hogy ez így túlzásnak hangzik, nem is a játszótéren ártatlanul odaszaladó gyerekekre gondolok, de szerintem igen is joga kell legyen egy gyereknek arra, hogy a számára kellemetlen közeledést visszautasítsa, én meg azért vagyok ott, hogy adott esetben megvédjem a nagyobbaktól, ha szükséges.

Andysj! Igen, szerintem is tök jó, hogy így tud örülni Laci az új autónak, mint egy gyerek. Kép Ezért is írtam, hogy már szégyellem is magam, amiért kötekedtem. Kép

Dzsili! Ja, jó duma, szerintem is. Kép Valahol azt hallottam egyszer, hogy egyetlen dolog van a világon, amire akkor büszkék a pasik, ha az övék a legkisebb. Ez a mobiltelefon. Kép Viszont egy szavam se lehet, mert amikor összekerültünk, és az első közös autónkat megvettük, akkor az az én álmaim autója lett. Persze ha már akkor megengedhettünk volna magunknak egy nagyobbat... KépKépKép

Kalinta! Szerintem az a fog már nem fáj, ami áttört végre. Lacikának a metszőfogai úgy jöttek ki, hogy még előző nap se látszott semmi a helyükön, egy kis dudor, vagy fehéres folt se. A rágófogai viszont már félévvel ezelőtt is nagy puklik voltak az ínyén. Az 1 éves kori státuszvizsgálaton meg is jegyezte a dr.nőnk, hogy hű, de jönnek a rágói. Szerintem sokkal előbb elkezdenek fájni, mint ahogy kibújnak. Ha csak a saját bölcsességfogaimra gondolok, azok is évek óta készülődnek, időnként piszkosul fájnak, aztán nem történik semmi Kép, és én buta maradok. Kép
Lacika se szokott napközben nyűgös lenni, szerintem ennek az lehet az oka, hogy akkor jobban van ami elterelje a figyelmét a fájdalomról. De lehet, hogy ezt mind csak én találtam ki, hogy a kis piszokházi, elkényeztetett kölkömet mentegessem. Kép Na meg magamat is, amiért még mindig nem sikerült rávennem a gyereket a éjszakai alvásra. Kép Ugyanakkor én azt hiszem, hogy ha éjjel felsír, akkor valami baja kell, hogy legyen. Ha nem a foga fáj, akkor a hasikája, vagy a feje, vagy fázik, vagy melege van, esetleg fél, vagy "csak" anyahiánya van. Végül is rövid, és múlandó korszak ez, amikor még minden bánatukra megoldás, ha hozzánk bújhatnak... Kép

Bogancsi! Vadul irigykedek! Kép Nálunk nincs elsötétítve, valószínűleg ezért kel Lackó a nappal. Viszont így van annyi fény a szobájában, hogy ha éjjel át kell mennem hozzá, tájékozódni tudjak.

Heni! De jó, hogy jelentkeztél! Kép Ha lesz időd, majd meséld el légyszi, hogy hogyan érted el Barninál a WC-be pisilni akarást?! Sokat meztelenkedik, hogy megismerje a folyamatokat (pisilni kell -> nini folyik valami)? Elmondtad neki, hogy mire való a WC, vagy láthat titeket, amikor használjátok? Lacika sose fog rájönni, mi zajlik a lakás legkisebb helyiségében a zárt ajtók mögött, így - tartok tőle - soha nem fog önként jelentkezni, hogy pisilni szeretne, és pont a WC-be. Kép Bár a reggeli kaki annyira óramű pontosságú, hogy már gondolkoztam rajta, hogy simán ráültethetném olyankor a WC-re vagy egy bilire, de nem tudom, hogy ez jó módszer lenne-e. Lehet, hogy úgy meglepődne, hogy el is maradna a menetrendszerű kaki.

Megyek, melléfekszem a gyerkőcnek. Nagyon pocsék éjszakánk volt. Kép Alig ülök a fenekemen... KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

szilyasztok! Kép

Nincs iddöm irni, de nem is baly, mer ijen roszull, hejjesen írró enbereknek niccs is mit montanom! Asz, hogy jol vagyuk, úccsem érdekellne it senkitse, és énmeg minek is kivánnák Nektek jonapot, ha eccer olvazsni se bisztos, hogy tuttok egyálltalán????? Salynoss tudóm hogy nem vagyok vices KépKépKép

Jó hétvégét mindenkinek KépKépKép, azért ha lesz idő, jövök még ma! KépKépKép (ezt a néhány szót szótár segítségével pötyögtem be) Henke, de jó, hogy jelentkeztél te is! Kép Dzsili! olvasom ám a másik topikot is, ahová írsz, sok mindenben egyetértünk Kép Én is úgy szeretnék még egy (vagy kettő? Kép) babát! Pocakosok, hogy vagytok??? Lauráék, hogy vagytok?

Márti+Ármin+Vilka (hogyhogy még senki nem szólt be, hogy ezt nem írjuk egybe????? Kép)
márti

BMárti! A -10 kg-ért nagy irígykedés és nagy gratula! KépKépKép (csak mondom, hogy te sem írod helyesen a nevedet, nem tudom, tudod-e??? KépKépKép)

Márti++
márti

Sziasztok!
Néha olvasgatlak Titeket, de a "beszélgetésbe" sosem kapcsolódtam be. Mivel a most felmerült altatásos téma engem is érzékenyen érint, ezért billentyűzetet ragadtam.
Kalinta, BMárti! Nálunk dettó uez az ábra ; csak akkor tud elaludni, ha babrálja a hajam. Ez éjjelre és nappalra is érvényes, ezért mindig hüppögéssel ébred, hisz én megyek a dolgomra,és nem talál maga mellett. Szeretném, ha mosolyogva ébredne, de gondolom ez akkor működne, ha egyedül aludna el. Sajnos erre sosem szoktattam, mert meggyőződésem volt, hogy egy picurnak rá kell hangolódni az alvásra, ez pedig anya hangja nélkül nem sikerülhet. Mindennek következtében a mi ágyunkban ragadt, mert nekem is úgy volt kényelmes. Éjjel - ha elalszik - átteszem a mellettünk lévő ágyikójába, de az utóbbi időben ez sem jön be, már résen van, és visszakéredzkedik. Ezen kívül pedig van három fix ébredés szopi miatt éjjel. Mindig uabban az időben.(Nappal már nem keresi a cicit). Az Aludj jól... módszert egyenlőre képtelen lennék végigcsinálni, mert én azért így is tudok aludni. Nade mi lesz később?!? Tehát hogyan tudnám megtanítani vele, hogy nélkülem is elaludhat, pláne a saját ágyában? Vagy várjak még, hátha az idő megoldja, mint Coryéknál?
A tapasztalataitokat szívesen olvasnám.
Szép napot!Sziasztok!
Palae
palae

Helló!

Zsuzsi: de, Juli nem túl happy, hogy nem mehet Franciaországba. Van valakinek jó ismerőse ott??? Kép Dani 11 napra ment, de abból 3,5 utazás.

Henke: hú, de irigyellek Barni pisilése miatt!!! Tomi undorral fordul el a bilitől, illetve nem is igaz, inkább semlegesen. Nem érdekli egyszerűen a dolog. Mostanában olyan erős itt a szél, hogy a kertben nem lehet meztelenül, azaz ott sem tudom megmutatni neki, miről van szó. A kaki meg abszolút rendszertelen. Végül is ráérünk, csak kicsit irigykedem Kép Egyébként nem is olyan vészes kettőt pelenkázni Kép

Márti: nagggyon fejlettt vagy, hogy még szótárad is van Kép Vilka hogy bírja ezt az őrült szeles időt?

Símogatás-ügy: én is élénken emlékszem, hogy emnnyire utáltam, amikor bácsik és nénik símogattak, fogdostak... Velünk még csak 1x történt ilyesmi, de abból úgy tűnt, hogy Tomi se szereti. Viszont, ha ő akar puszit adni, az más Kép

BMárti: vannak kfl. éjszakai kis világító lámpák, az nem lenne jó a fényre? És akkor el lehetne sötétíteni a szobát. Ha már gyerekkori emlékeimet hozom fel, akkor megírom azt is, hogy én sose tudtam elaludni világosban. (Ma se tudtam délutánit aludni, pedig hulla vagyok Kép) Vannak is konfliktusaink emiatt férjjel. De mindig én győzök Kép Kép Kép

Tikk: lesz majd kép Hannáról az új frizurával???
Idén nincs is igazi jövés-menés. Régebben az egész nyarukat beosztottam és eszméletlen sok táborban voltak mind a hárman, merthogy én dolgoztam, ők meg kicsik voltak. Nem mindig volt telitalálat a tábor, de rossz sosem volt. De most már változtak az igényeik Kép Őrület, milyen nagyok lettek hirtelen. Dani is, ahogy elnéztem ma a busz mellett ácsorogva a többiekkel... Tiszta nagyfiú Kép

Látszik, mennyire ráérek ma Kép Férj is ma este jön haza, lesz finom vacsi.
Bár addig még jövök, de ugye lesz hétfőn tali - Margitsziget???!!!
Mindenkinek pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok! (ha tudnátok, hogy ezt mindig sziazstok-nak írom először, ki is raknátok a topikból... ugye???Kép)

Tikk
Már amikor inkognitóban voltam, akkor is írni akartam, hogy de igenis, az álomkór az már tombol teljes erővel... Nem tetszik Kép Meg az sem, hogy állandóan ennem kell, különben úgy émelygek, hogy rémes... Ezért cserébe majd egy fiút szeretnénk... KépKép
Nálunk is kopasztás lesz valamikor, mert újra a szemébe lóg a haja... Csak ehhez ébren kellene maradnom, amikor ő alszik (bár most is alszik épp) Kép

bogancsi
Tegnap voltunk kint Telkiben, megnézni, hol tartanak... elképesztően rettenetesen fújt a szél... főleg az ablaktalan házban Kép .. egyedül a "gyerekszoba" volt olyan, hogy nem kellett görcsösen kapaszkodni valamiben, hogy egy helyben maradhassunk Kép Az itteni kis jó szélvédett helyem után nagyon furi volt...
ja.. van végre neve az utcának KépKépKépKépKépKép

Heni
Kár, hogy nem voltam hétfőn, és nem találkoztunk Kép Azért még jössz ugye talikra? (Hátha én is elkeveredem végre egyre...)

Borcsa
Boldog évfordulót!!!KépKépKépKépKépKép ... még ha kicsit le is maradtam róla. Luca szokása szerint tündéri... a hintaszékben is Kép

Csenge ma kikészített... 3/4 2-től altattam 4-ig... amikor is kegyeskedett végre beájulni... én meg elájulni az éhségtől, meg a fáradságtól...
Akik álomkórosak voltak pocakosan: hogy bírtatok a nagyobbal olyankor?
...és elkezdtem parázni minimanó-pocaklakó miatt, hogy minden rendben van e vele... Kép Szerdán végre megyünk dokihoz, addig kell csak ép ésszel kibírnom... meg utána még hónapokig... Az is zavar, hogy anyós már fűnek-fának elújságolta... hogy miért nem tud lakatot tenni a szájára... Kép

... megyek enni, mert muszáLY (amúgy így sokkal jobban is néz ki...)

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Beja
Köszi az infót!Kép

Dzsili
Köszi a gyógyot, Napocsnak is viszont.Kép Hogy álltok a házzal? Beköltöztetek már? Bocs ha írtad, de sokszor épp csak át tudom futni a termést.

Zsuzsi
Éjjel is meg hajnalban is, változó. Tegnap este vagy 4x ébredt.Kép Egyik gyanúm, hogy megint kezdődik egy fog, mert Peti ma vagy 10x szopizott (ez nálunk nagyon sok) és már elsőre cincálta, mostanra meg fáj rendesen a cickóm. A másik, hogy amikor voltak a nagy melegek, akkor éjjel vizet kapott többször is és ez valahogy megmaradt. Gondolom ehhez ugyanúgy hozzászokik mint az éjjeli szopihoz. Szóval épp mondtam apának, hogy ne adjon vizet Petinek, hátha akkor elfelejt ébredni. Ha hulla vagyok, olyankor szoktam Petivel aludni, de ált. olyankor felpörgök inkább a nagy szabadságtól és tanulok ill. házimunka megy.Kép

Rebi
Biztos rendben van a babó, ne izgulj!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Szijjjjasztok!

Élvezet Benneteket olvasni. Ma nem ültem egész nap a gép előtt, így most nagyon jól szórakoztam, a sok HÍBÁSS szövegen.

Tikk!
lyoban: nem csak két"b"-vel kell írni, hanem esetleg hoszú "ó"-val is?

Rebi!
Én is álomkóros voltam a Beával, de nekem szerencsém volt, mert a nagyok suliban, illetve oviban voltak, és napközben nagyon jókat aludtam.KépKépKép

BMárti!
Emlegettelek ma reggel. Hajnali 7 órakor ébredt pici lányom. Kép Mondjuk ma nem volt gond, mert ma megint mamázni ment, de remélem ezt nem akarja rendszeresíteni.

Márti!
Húúú, nagyon nehezen vergődtem át az első bekezdéseden. Kép És ezt mind könyvvel? Nem semmi. KépKépKép

Na, megyek, mert mindjárt itthon lesz a kiscsapatom, és akkor nem fogom tudni befejezni.

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, még nem olvastam, annyit látok, hogy jól lemaradtam, majd igyekszem visszaolvasni (ha Vili is engedi).

A nyaralás jó volt, bár az idő nem kedvezett nekünk, ettől függetlenül jól éreztük magunkat és volt pár nap amikor fürdeni is tudtunk. Vili nagyon élvezte a pancsolást, hangosan kiabálta hogy "ví' "zzz" és csalapált kézzel lábbal.
Apa mondta, hogy feltétlenül írjam meg ide, hogy a nyaralás alatt a keményünkre szállt egy gólya Kép

Megpróbálok kicsit visszaolvasni. Annyit láttam, hogy Borcsáéknak házassági évfordulójuk van. úgyhogy gratula Kép

Norci
norci

Cory!

A kényszer látogatásokig jutottam az olvasásban, nekünk is voltak ezzel kapcsolatban gondjaink férjem szüleinél, kicsit más volt a szitu, de mégis hasonló. Nem akarom terhelni a topicot, de ha találkozunk jövő héten szívesen elmesélem, hogy végül mi hozta helyre. Kemény dolgokon mentünk át hozzá, de végül megérte. Fel a fejjel Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili: ha akarod és van kedved, energiád elmehetek értetek a Kelenföldi pu.-ra és elmehetünk együtt autóval a Szigetre. Igaz nincs még egy autósülésem, de ha Napocs jól megvan az öledben, nem hiszem, hogy gond lesz. Na eljössz????KépKép

Norci: gólya? és hozott babát nektek?Kép Vannak képek ahogy Vili pancsol?

Simogatás-puszi: nem azt mondom, hogy ránevelik az anyukák a gyerekeket, hogy mindenkit ölelgessenek, de szerintem nekik kellene elmagyarázni, hogy nem mindegyik baba szereti és előtte meg kell kérdezni, hogy lehet-e puszit adni. Nekem nem is a szeretetteljes simogatásokkal van gondom, hanem az erőszakos megmarkolásokkal, karmolásokkal. Dórit mostanában állandóan éri valamilyen atrocítás (hú, így írják?), szegénykém ilyenkor úgy megijed, csak megrökönyödve áll és látom az arcán, hogy anya segíts, már megint rám csimpaszkodtak!Kép

Ma fizettem be a nyaralásunk előlegét, ami októberben leszKép Kedves utazási irodás kislányok le akartak beszélni, hogy Dórit vigyük magunkkal (4 napos szervezett út). Nagyon rosszul esettKép Aztán a férjem megnyugtatott, hogy ezek a plazacicák nem tudják milyen egy 2 éves gyerek, mi ismerjük Dórit, és tudjuk, hogy rendesen fog viselkedni, ha meg nem, akkor nem megyünk el a kirándulásokra, ahol zavarnánk. De azért nagyon szeretném, ha bírná::, hiszen a síelést is olyan jól bírta sokkal kisebb korában!

Bogancsi: Interneten nem találtok valami weboldalt, ahol diákcserével foglalkoznak? Szegény Julit teljesen megértem. Megkérdezem az ismerőseimet, hátha tudnak valamit javasolni!

Gorsi: húúú, nem irigyellek, a végén kiderül, hogy Dorka egész jól alszik!Kép Kívánom legyen ma jobb éjszakátok!

Azt hiszem Sziláéknak sikerült teljesen ránevelni Hangát, hogy átaludja az éjszakát. Szila, hogy csináltátok? Egyáltalán hol vagytok Szila????Kép

Rebi: ne aggódj, biztosan minden rendben van, nemsokára látod uh-on és megnyugszol! Te is Mávban szültél?

Márti: örülök, hogy jól vagytok!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi
Köszi, bízzunk benne.Kép
Nem akarlak elkeseríteni, de kisebb korában még nyilván Dorka sem volt ilyen mozgékony, úgyhogy könnyebb lehetett vele az utazás. Lélekben azért készüljetek fel, akkor biztosan jól fog sikerülni.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Rebi!!!!
Még nem jutottam el az olvsásban odáig, de most látom a lányok reakcióiból, hogy mi a helyzet veletek.
ÓRiási gratula és drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Zsu!
Igen van kép, majd teszek fel ide is.
Gólya, hát majd meglátjuk.
Utazás, mi direkt ilyen egyhelyben ülős nyaralásra mentünk, mert Vili májusban a zalai három napos útunkat, ahol ide-oda mászkáltunk nagyon nem bírta, hosszú távon utál bekötve lenni a autóban, viszont ezt most nagyon élvezte. Igaz ő jóval kisebb, mint Dorka

Norci
norci

Sziasztok!

Az jutott ma eszembe, hogy én általában igyekszem nem hibásan írni, persze nem mindig sikerül Kép ,hogy ez "szakmai ártalom", mert levelező a hivatásom, azaz tudok gépelni. Csak hogy nehogy azt higgyétek... bár remélem, ennél már jobban ismertek Kép

Rebi: na és mi a neve az utcátoknak??? És hányas szám? És hogy álltok? És mikor költöztök???

norci: üdv itthon! Kép mikor tesztelsz??? Kép

Zsuzsi: de rendes vagy!!! Egyébként néztünk ilyen csere-oldalakat is, meg hirdettünk a "la hongrie" c. honlapon, meg chaten is érdeklődött Juli, de idén nyárra már nincs jelentkező Kép

Tomi reggel átesett a teraszajtó küszöbén, úgy, hogy pont a sípcsontját verte be az éles szélbe. Ahhoz képest nagyon hősiesen viselte, de dudor is van, meg jó szivárványos. Kép Viszont haladunk a futószemölcsök irtásával!!! Vérehulló fecskefű nevű ecsetelővel ecsetelem (amikor eszembe jut) és kezdenek sorra kifakadni, aztán eltűnni! Ujjé! Még a végén megszabadulunk tőlük!!!

Képzeljétek, apa itthon van és a kertben dolgozgatott legalább 1 órát. Kép Most meg gazdaboltba akar menni, bár szerintem már rég bezárt.

Zsófinak már egész jó volt a kedve tegnap - igaz, csak sms-eztünk Kép Daniról még nincs hírem, de ma este érkeznek Göteborgba.

Jó étvágyat mindenkinek! és pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!
Utólagos engedelmeddel emilben rákérdeztem az Elnában lakó nagybácsimra, hátha tenger ismerőse között akad egy olyan, aki befogadná Julcsit. Ők katalán területen laknak, úgyhogy nem tudom, mekkorák az esélyek, de hátha.
SzemölcsKép sípcsontKép Tominak sok-sok gyógyKépKépKép.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Most tényleg csak röviden, mert írnom kellene a szakdogát... úgy mellékesen KépKép

bogancsi
Ha jól láttam, akkor Legelődomb u. és 23 KépKép... a szomszéd háznál legalábbis ez az utcanév és 21 van kiírva.. KépKép Még nem tudom, mikor költözünk. Akik csinálják, azok elképesztő tempóban dolgoznak, de most az alsó 2 szint a sűrgős, mert Apóséknak azt hiszem aug. végén kell kiköltözniük... Mi még egész jól elvagyunk itt KépKép De tegnapelőtt kellett kimenni, hogy megbeszéljük, nálunk fent hova húzzák a válaszfalakat, meg hová kerüljenek a tetőablakok (abban lehet, hogy változás lesz, mert kiderült, hogy lehet úgy, ahogy eredetileg szerettem volna...) meg hasonlók... Örülök, hogy nem nekünk kellett minden miatt rohangászni, mert az rémes lenne... Após nem tudom, munka mellett hogy bírja...
Ilyenkor, mikor nincsenek itthon a gyerekek, nem izgulod halálra magad? ... vagy nem is érsz rá ilyen úri huncutságokra? Kép
Sípcsont KépKépKépKép A szemölcs viszont KépKépKépKép.. nekem a vérehulló fecskefű csak úgy natúr (itt szedtem a kertben naponta 2x Kép) is segített Kép

.. na tényleg megyek... Kép

Rebiék
(még jó, hogy így szoktam meg... nem kell változtatni Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Zsuzsi: köszönöm, jól vagyok, csak álmos vagyok. Akarom mondani: nagyon álmos. Olyannyira álmos, hogy múltkor hajnalban felébredtem arra, hogy Toncsi sír. Megetettem, és reggel mondta az Anyu, hogy már másfél(!) órája hallotta, hogy sír (na jó, nem egyfolytában, hanem szünetekkel). És én nem ébredtem fel rá! Kép
Igen, gátvédelemmel szültem, bár ez szerintem nem nagy művészet egy 2170 grammos babánál! Kép (Aki ma már 3530 gramm.)
Kényszer-puszik: hát, Romit nem nagyon akarják puszilgatni... Kép
Én különben még a kutyámat sem engedtem meg idegeneknek, hogy megsimizzék (elég szép kutyus volt, mindenki meg akarta simogatni), hát még a gyerekemet!
Bár szerintem Dorka elég nagylány már ahhoz, hogy kérdezzék meg TŐLE, őt meg szerintem tanítsd meg arra, hogy utasítsa el.

Baba-projekt: nem azt írtad régen, hogy a férjed akkor szeretne második babát, ha lesz saját lakásotok? Mert az mintha meglenne, nem? Különben valóban nem túl könnyű időszak lesz neki sem, de inkább te leszel fáradtabb, és a két baba meg szerintem (legalábbis nálunk) eléggé ritkán sír egyszerre. (Inkább felváltva zendítenek rá. Kép)
(Ha egyszerre sírnak, mi ezt úgy hívjuk, hogy Tőkés-bőgés. Kép Kép Kép Bár a megfogalmazás nem egészen helytálló, mivel az apjuk nem szokott velük sírni harmadikként. Kép Kép Kép)
Egy szó mint száz: szerintem vágjatok bele, nálunk már az is történelem, hogy Romola egykoron nem hagyott bennünket éjjel aludni.
Képet sajna nem tudok mutatni nektek Toncsiról, mert a szkennerünk megadta magát, és mivel Tóni üzlethelyiségéből kimentek a bérlők, ez nekünk olyan havi jövedelemkiesést jelent, hogy nem is lesz egy darabig szkennerünk.

BMárti: nagy-nagy elismerésem ahhoz a mínusz 10 kilóhoz! Szerintem most egyelőre próbáld meg tartani a súlyod, és csak némi "pihenő" után fogj bele az újabb 4-6 kiló leadásába.

Kalinta: fogzásra nekünk a Panadol szirup jött be (rá is van írva, hogy fogzásra is jó).

Elküldöm, mert du. 2 óra óta írom ezt a hozzászólást. Kép

Jaj, még valami: Cory, mi lett az egyetemmel? (Biztos írtad már a többieknek, csak lemaradtam róla.)

Márti: köszönöm az érdeklődést, alapjában véve jól vagyunk, a részleteket lásd Zsuzsinál. Sokszor úgy felhívnálak, de nem merlek, mert nálam is többnyire akkor csörög a telefon, amikor nem nagyon kéne... Kép Majd csak találkozunk már!

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Laura: köszi a választKép végre hallottunk Rólatok! Nagyot mosolyogtam a Tőkés-BőgésenKép Férjemmel egy ideje nem beszélgetünk a tesóprojektről, azóta nem veszekszünk. Inkább kivárom, míg ő hozza fel újra a témát. Addig azzal vigasztalom magam, hogy legalább jobban felkészülhetek a következő terhességre fizikailag, Dorka már nagyobb lesz, többet tud segíteni, dolgozni is elmehetek most, ha akarok, utazhatunk is (terhesen nem akartam volna), tanulhatok nyugodtan. Szóval ez van.
De látom, jó dolog 2 gyermekes anyukának lenni!KépKépKép

Rebi: akkor már ősszel Telkiben fogtok lakni? Jaj, de jó lesz Nektek!Kép Akkor hajrá azzal a szakdolgival! Miből írod, hány oldalt kell írni, mikor kell leadnod? Aludj azért!

Voltunk ma a Matáv Gyermekszigeten, nem volt rossz, csak a férjem nem bírta a tömeget, de Dorkának tetszett a sok gyerek. Sok minden volt: háziállatok, pónik, kutya ügyességi bemutató, arcfestés, vízezés piciknek, homokozók, csomó játék, ami a vidámparkban is szokott lenni, gombfoci, kosárlabda, bohócműsor, vattacukor,kézműves-sátor, pelenkázó stb. Nagyobb gyerekek biztosan nagyon élvezik, de sok pici is volt.

Ti hogy bírjátok ezt a szeles időt, én nagyon szenvedek!!!Kép

Tali hétfőn a Szigeten?

Dzsili, tudsz jönni?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Átolvastam a termést, reagálni nincs enrgiám. Meg csupa Kép van nálunk.
Vili délelőtt lázas lett, kapott kúpot, majd aludt három órát, mire ébredt még magasabb lett a hője (39,6 popóban) hűtőfürdó, prizníc, de alig használt újabb kúp, panadol (telefon az ügyeletre), ha holnap is lázas vigyem be. Estére csak hőemelkedése lett, Fogalmam sincs mit csináljak, éjjel keltsem fel adjak neki újabb kúpot? Vagy csak ha ő ébred, akkor ne rögtön altassam vissza, hanem mérjek lázat és annak függvényében adjak kúpot? Olyan tanácstalan vagyok, sose volt még ilyen magas láza, sőt láza is csak egyszer volt Kép
A nyaralás alatt egyszer volt hőemlekedése, meg önmagához képest többször kakailt (napi kétszer, ezt nem nevezném hasmenésnek) mondjuk nyálkásat és nagyon bűdöset, így a fogára gyanakodtam, de ez a magas láz, talán már másra utal. Meg a nyaralás alatt apának is voltak gondjai a pocakjával, sőt egyik este neki is volt hőemelkedése, nála meg a kiemrültségnek véltem, mielőtt indultunk nagyon túlhajszolta magát, plusz akkor volt a temetés is Kép . Ezek szerint mégis csak valami vírus lehet, én meg felelőtlenül nem vittem el sehova a nyaralás alatt a gyereket? Bár olyan vígan el volt, hogy mindennek kinézett ott ő csak nem betegnek, vittem volna be valahova, hogy kezicsókolom büdöset kakil a gyerek, ki is röhögnek.

A talira valószínű nem megyünk, még ha jól is lesz addigra Vili nem kockáztatunk.

Cory!
A köv. tali nyugodtan lehet metró melletti helyen, csak parkolni is lehessen nem felejtelek itthon, csak beszéljünk előtte. Ha Vili jól van a szőnyeg szállítást is lebonyolítjuk.

Off. hogy én se mindig dícsérjem a férjemet:
Tegnap elfelejtette a névnapomat, igaz úton voltunk, de akkor is, ja és előtte való nap még tudta. Mikor hazaértünk lement Vilivel vásárolni én meg, naivan gondoltam, azért ragaszkodik, hogy ő menjen, hogy legalább egy csokrot szerezzen, erre jól pofára estem Kép Mikor megsértődtem elvágtázott, azt hittem világgá ment szégyenében, no akkor hozott bűnbánólag egy bonbont és egy akkora csokor vörös rózsát, hogy alig fért be vele az ajtón. Nem haragszom rá, csak hát ő is pasiból van. Bezzeg míg nem éltünk együtt, akár hányszor jött hozzám, hozott virágot alkalom nélkül is.

Laura!
Tőkés-bőgés Kép AZ jó ha az ember könnyeden fogja fel, úgy könnyebb a nehezebb időszakokat is átvészelni. Kitartás. Jó hallani felőletek.

Rebi!
Tervekhez sok sikert, energiát. Pocaklakóra vigyázz és még egyszer grarula! A tippelésből jól kimaradtam, de láttam nem bírtad hosszú ideig az anonimitást. Kép

Bocs, most másnak nem reagálok, jó éjszakát.

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili!
Olyan jó lenne, ha valakivel el tudnátok jönni a szigetre, szeretnélek már én is látni titeket is!

Bogancsi!
Ugye ti is jöttök?

Rebi!
És ti?

Olvasgatok szorgalmasan, de a szita agyammal nem sok mindenre emlékszem, hogy kinek is akartam válaszolni.

BMárti!
Gratulálok a leadott 10 kg-hoz, jó lenne már látni titeket is! A Margit-sziget igazán nincs messze Békástól sem!

Zafiék nyaralnak?

Norci!
Vili, hogy van? Remélem már jobban, gyógypuszik neki is!

Más most nem jut eszembe, így is már majdnem egy napja írom ezt a pár sort.
Peti nincs túl jól, kb. egy hete megy a hasa, és tegnap óta láza is van. Így holnap reggel valószínűleg a doktornőnél kezdjük a hetet. Csütörtökön már voltunk nála, de akkor még nem volt lázas, viszont a nem evészete és a hasmenés „eredményeként” két hét alatt fogyott 40 dkg-t. Hát nem örültünk neki az biztos!
Ma reggel is 38,3 a láza hónaljban mérve és kijöttek az arcán valami tűszúrásszerű piros kiütések.
Szóval a holnapi talit mi nagy valószínűséggel sajnos kihagyjuk.
Zsuzsi!
Ha ti eljuttok, kérlek csinálj sok-sok képet!

Megyek, megpróbálok két falatot megetetni Petivel, mert tegnap dél óta semmit sem evett.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Borcsa!
Koszi a tippeket, mindent kiprobaltunk mar. Sajna nem hajlando semmi izesitessel meginni a tejet. Kép
De legalabb szereti a turot, sajtot, tejfolt, joghurtot. En harom eves korom ota nem iszom tejet. Nem birom meginni, de minden egyeb tejtermeket megeszek.

Luca, nagyon aranyos a hintaszekben. Nagyon szep. Kép

Tikk!
Nagyon ugyes Hanna, es mennyit beszel KépKép
Biztos nagyon aranyos az uj hajacskajaval.

Henke!
Barni nagyon ugyes. Igazi nagy fiu. Kép

Bogancsi!
Mi is ilyen ejjeli falbadughato lampakat hasznalunk a lakasban Kép Szerintem nagyon jok, nalunk nagyon bevaltak.
Hat igen, te mar biztos tudod, de ezek a gyerekek olyan hamar megnonek....
Sok gyogyKépKépKép Tomi sipcsontjara. Szegenyke.
Orulok, hogy tunnek el a szemolcsok.Kép Tomi egy hos!!!

Rebi!
En is csak azt tudom mondani mint a tobbiek. Ne aggodj, minden rendben lesz a babaval. Pihenj amennyit csak tudsz. Vigyazz magatokra!
De jo, hogy ilyen gyorsan megy az epitkezesetek Kép

Zsuzsi!
Ne torodj vele ki mit mond, biztos nagyon szep lesz a nyaralasotok. Mi aprilis vegen mentunk egy 10 napos korutazasra a lanyokkal, Madike akkor 13 honapos volt, es nagyon elvezte az egesz utat.

Norci!
Vilinek sok-sok gyogyKépKépKép

Szilvi!
Petinek is sok-sok gyogyKépKépKép

NA most az en helyesirasomba is bele lehet kotni!!!!!! En ugyanis egyetlen egy ekezetet sem hasznalok KépKépKép

Kellemes vasarnapot mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Norci: Vilinek gyógyok mennek, neked meg nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép Kép Kép

BSzilvi: Petinek mihamarabbi gyógyulást kívánok! Kép Kép Kép

Sziasztok: Laura
p_laura

Zsuzsi
Hozzánk vendégek jöttek a hétvégén és csak hétfőn este vagy kedd reggel mennek el, úgy hogy nem is tudtam eddig elolvasni amit írtatok!

Nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad hogy elvinnél minket, tényleg el sem tudom mondani, milyen jóesett, ilyen az én formám, valami mindig közbe jön hogy ne tudjak menni!

Minden este későn voltam már és elfáradtam így be sem kapcsoltam a gépet most aztán szégyenkezhetek hogy még csak nem is szóltam időben ezer bocsánat!

Többieknek majd később ha még lesz rá időm:

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Gyorsan fel kell még mosnom a lépcsőházat, így csak Dzsilire válaszolok, ezért is néztem be.Kép

Dzsili: semmi baj, majd legközelebb, mikor neked is jó, majd jól megszervezzük a talit!

Majd benézek újra, ha feltakarítottam ezt a fránya lépcsőházatKép elfelejtettem, hogy én vagyok a sorosKép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

BSzilvi, Laura, Andysj!
Köszi a gyógyokat. Lauranked a névnapit is.

BSzilvi!
Gyóypuszik Petinek is.

Sajna ma nálunk megint csupa Kép van. Vili még mindig lázas, na jó ma este már csak hőemelkedés . Délelőtt próbáltam bevinni a kerületi hétvégi ügyeletre csak sajna ott nyáriszünet van Kép Most már nem halogathatom a magándokit. Végül délután bevittem az Ady Endre útra (II. ker.) az ügyeletre.
Állítólag piros a torka, valami vírus és torokgyuszi, annyit mondtak, hogy tornázzam le a lázát, ahogy eddig és két nap múlva nézessem meg megint. Kaki ügy úllítólag meg nem függ össze, azt inkább a fogzás okozza, hát nem tudom. Hasmenése még mindig nics, csak u.azok a tünetek mint eddig.
Nekem is kezd fájni a torkom Kép.

Off Kép Apa most este, míg Vilit altattam rendes akart lenni és mosogatott, sikerült eltörnie egy poharat és úgy elvágni a kezét, hogy szószerint ömlött a vér (én rosszul lettem a látványtól) valahogy bekötöztük, aztán elindult egyedül a Tétényi kórházba hátha bekötik. Erősködtem, hogy beviszem én csak Vili már pizsamában volt és félig aludt, végül Vitya elrohant egyedül, én meg tök ideges vagyok Kép Kép Kép
A romokat eltakarítottam tiszta vér volt a konyha.
Most telefonált, nem látták el a Tétényiben, be kellett mennie a János kórházba, már ott van. Rmeélem haza is tud majd vezetni.

Bocs az offért, csak nagyon izgultam.

Zsuzsi!
Te mersz autós ülés nélkül gyerkőt szállítani? Én nem vagyok ilyen bátor.

Többiek, hol vagytok?

Norci
norci

Egy kérdés, szeinrtetek ez a láz letornázás sózszerint mit jelent, hőemlkedésnél is adjam még a kúpot? Vagy akkor már nem kell? Estére adtam mindenesetre.

Norci
norci

Telefonált Vitya, kapott tetanuszt és össze kell varrni. Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Norci: gyógyKépKépKép-ok nektek!!

Tali: holnap Margitsziget a Szabadtéri Színpad mögött. Ha jól emlékszem, Teniszpályák a megálló neve, ahol le kell szállni. Ez a Margithídtól nézve a Palatinus után jön. Ha valaki eltévedne, telefon lesz nálam, és ha mázlija van, meg is hallom KépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

A gyógyokat köszi mindenkinek, Luca szája begyógyult, én én is egész jól vagyok. Azóta megpróbálok többet pihenni, ha a lányok hagynak.
Holnap megyünk mi is a Szigetre, remélem, jó sokan leszünk.
Bocsi kedvéért én is írtam egy szép hozzászólást, de Lucának nem tetszett, nyomott egy esc gombotKép

Norci! Vilinek gyógyokat küldökKépKépKép, Neked meg boldog névnapotKépKép
Vitya ujjaKép. Én akkor vágtam el szintén pohármosogatás közben 2 ujjamat, amikor középiskolából ballagtam. Nagyon fájt, és két nap múlva azzal a kezemmel kellett megírni a magyar érettségimet. A hab a tortán az volt, hogy az egyik felügyelő tanár letépte a kötést, mert biztos puska van alatta..... Aztán meg jól megijedt, amikor elkezdett vérezni....

BSzilvi! Petinek is sok-sok gyógypuszi!KépKépKép

Laura! Jót mosolyogtam a Tőkés-bőgésenKép Tudom, az már nem túl vicces, amikor élőben hallgatod...
Pihenj olyan sokat, amennyit csak tudsz!

Bogancsi! Tomi sípcsontjára gyógypuszik mennekKépKép
Jó hír, hogy sikerül kiirtanotok azokat a fránya szemölcsöket!

Jó éjt mindenkinek!
Andi

Andi
andi3

Andi3!

Neked is köszi mindent. Felügyelő tanár Kép középiskolás koromban csomószor elájultam, egyszer suliban is, ölbe vittek át a szemközti rendelőbe koffein injekcitó kaptam, stb. és legközelebb közölte velem a magyartanár, hogy "múltkor vagy rosszul voltál vagy csak úgy csináltál, így nem tudtalak feleltetni".

Jó talit!

Sziasztok
Norci
norci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?